Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Kategori: Videoblogger

Intervju (video)

23.mar.2011 @ 19:41 i Videoblogger 14 kommentarer

Jeg hadde lovet meg selv og egentlig ikke avslutte bloggpausen min før i morgen, men nå klarer jeg ikke holde meg lenger. Jeg savner bloggen, ta bilder og leserene mine. Alle de gode ordene dere alltid kommer med, gjør hverdagene alltid ti ganger bedre. Det har jeg savnet.

For en tid tilbake, ble jeg intervjuet av en gjeng fra media. Jeg lovet dere å legge ut videoen, noe jeg faktisk ikke har glemt! Derfor legger jeg den ut nå, og i morgen kommer et innlegg jeg tror fler av dere har savnet å lese på bloggen min. Nemlig et rett fra hjertet. Videoen under ble jeg døds fornøyd med. Måtte passe litt på tårene også, når hun nevnet Marius. Håper dere også liker den!

LIVESHOW AKKURAT NÅ! stay tuned!

02.feb.2011 @ 20:23 i Videoblogger 60 kommentarer


Live Broadcasting by UstreamEr hos Jarand, for tredje gang. Hola, spør om spørsmål eller noe sånt, noe dere vil vi skal snakke om?

Videoblogg fra i går kveld

25.jan.2011 @ 09:33 i Videoblogger 14 kommentarer

I går kveld hadde jeg det veldig koselig med Dorthea, bestevenninnen min. Vi var ute å spiste og hadde det veldig kos. I tillegg sov hun hos meg i natt. Vi glemte å ta bilder i løpet av kvelden, men vi filmet litt når vi skulle hjem. Kanskje en litt annerledes tur hjem enn det vi hadde sett for oss, men hjem kom vi! 

Syns litt synd på Dorthea i filmen under. Hun skulle filme, og beklager Dorthea, men nesten alt ble ubrukelig. Hvem vil se taket, døren og alle andre vinkler? Derfor måtte jeg kjefte litt på henne, egentlig bare komisk.

Tenk at jeg faktisk videoblogget? Ulikt meg, og utrolig nok er det andre gangen jeg videoblogger akkurat der.

Videoblogg - Svar på spørsmålsrunden del 2

20.jan.2011 @ 10:00 i Videoblogger 11 kommentarer

Hei! Jeg har holdt på i flere timer nå, for å få ut resten av videobloggen, og endelig gikk det! Håper dere liker resten av svarene! Del 1 kan dere se på innlegget under!

Videoblogg - Svar på spørsmålsrunden del 1

19.jan.2011 @ 23:42 i Videoblogger 16 kommentarer

Endelig kommer svarene på spørsmålsrunden min! Hvertfall noen av dem, resten kommer nok i morgen. Det ble en del, så jeg var nødt til å dele det over flere videoer. Håper dere er fornøyd med svarene! Må ærlig innrømme at jeg syns det var litt flaut. Videoblogg er ikke min sterkeste side, så benytt sjangsen mens dere kan.

Beklager for dårlig kvalitet! Jeg skal prøve å forbedre kvaliteten i del 2. Noen som vet hvordan?

VIDEOBLOGG; Malin og Katrine

28.sep.2010 @ 14:36 i Videoblogger 12 kommentarer

Altså, vi bare tuller. Men den ble jo litt søt? Sjekk de fine forklene vi har bla!


Filmet spontant med mobilkamera, så kvaliteten er ikke av den beste.

Beste videobloggen fra Marie Amanda

27.sep.2010 @ 13:25 i Videoblogger 6 kommentarer



Venninnen min, Jane, viste meg denne videoen til Marie Amanda. Den er sikkert kjempe gammel, men jeg ler like mye hver gang. Dere som ikke har sett den, må se den. Jeg er kjent for min dårlige humor, men det her var morsomt. Døds morsomt. Søte toppbloggeren ga virkelig en siden fra seg selv, som jeg ikke hadde trodd.

En gang, er en gang for mye (video).

06.mar.2010 @ 12:28 i Videoblogger 20 kommentarer


Jeg anbefaler alle å se videoen ovenfor! For det første, er den synnsykt bra. Og for det andre, så har den et budskap. Videoen var med på UKM i Risør, men dessverre kom den ikke videre. Jeg mener at den burde ha gjort det, og at det var den beste filmen som var med på UKM. Men, som sagt, dessverre gjorde den ikke det. Hovedpersonen i videoen har egen blogg, og videoblogger selv! Trykk HER for å komme til bloggen hans!

- HVA SYNS DU OM FILMEN?

Hunden min kan danse! -Videoblogg

12.feb.2010 @ 20:02 i Videoblogger 11 kommentarer
video:cimg7999

Se, hunden min Happy danser! Han er så utrolig nydelig når han gjør sånt, selv om han egentlig gjør det for oppmerksomhet, men vi kan late som han danser? Eller gjør han kanskje det? Søt er han uansett hvertfall!

Sommeren i Risør, er det rart jeg savner den? -VIDEOBLOGG

06.feb.2010 @ 20:14 i Videoblogger 15 kommentarer
Hei alle sammen!

For en time siden satt jeg sammen med familien min og spiste reker, deretter gikk jeg inn mot den siste timen før mgp begynte, som selvfølgelig står på nå i dette øyeblikket! I mellomtiden kikket jeg på gamle filmer på youtube, fra bla. i sommer. Jeg kom over en video Kathe og Nora laget, den gangen de blogget for kano.blogg.no (som uheldigvis er lagt ned!). Videoen er fra en sommerdag i Risør når jeg og noen andre venninner skulle ut å feire bursdagen min. Den er så koselig, at dere nesten bare må se den selv!



- FLER ENN MEG SOM SAVNER SOMMEREN? Noen gang vært i Risør på sommeren forresten?

Uredigert videoblogg fra skoledagen min

16.jan.2010 @ 21:41 i Videoblogger 13 kommentarer
video:uredigert videoblogg fra skoledagen min

Jeg får ikke satt det sammen til en videoblogg, men her har dere et av klippene. Håper jeg får fikset det tilslutt, for det er mange morsomme klipp jeg vil dele med dere! Btw; hadde laget suppe på filmen. Ser det ikke gøy ut?
  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

Widgets







Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits