Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Kategori: Ukenes kommentarer

Ros til bloggen, slår aldri feil.

06.feb.2011 @ 16:04 i Ukenes kommentarer 5 kommentarer

Dagen der på twice. Formen er fortsatt dårlig, men nok om det. Planen var ikke at jeg skulle klage i dette innlegget, for sent. Men, etter å ha proppet i meg en hel stratos (obs, der røk godteriavtalen med mamma) og hatt et lite hotel cæsar maraton for meg selv under dyna, fikk jeg en utrolig koselig og ikke minst rørende melding på facebook fra vakre Eva Kristine.

"Jeg må erklære min store kjærlighet til bloggen din! Jeg elsker den rett og slett! Digger deg! Jeg har så stor respekt for deg etter å ha fulgt deg fra dag en du startet å blogge, og du er en så sykt bra blogger, skriver utrolig bra,har nydelige innlegg, mange triste men samtidig herlige innlegg! Og det står stor ære ut av du klarer det så bra etter hva som har skjedd og hva du går igjennom! Stor respekt til deg! Jeg får så vondt inni meg hver gang du kommer med et trist innlegg, sitter alltid med tårer i øynene,jeg vet så godt hvordan det er å miste en som står deg så nær .. Jeg håper virkelig du får det bedre etter hvert, du fortjener virkelig kun å ha det godt! ♥" 


Okei, jeg måtte bare velge et random bildet, slik at det ikke ble så kjedelig. Men hvor i h* ble av leppene mine? 

Ros til bloggen, slå aldri feil. Nok en gang, tusen takk for fine ord Eva. Det rørte meg veldig. Utrolig koselig å høre. Hvertfall i disse dager, hvor jeg føler bloggen ikke har gått spesielt bra. Men, jeg fikk plutselig en knall idè om hva jeg gjøre til bloggen. Det blir kanskje litt flaut, for det har med videoblogg å gjøre. Nå har jeg nevnt det, for sent å trekke seg. Følg med i neste innlegg.

Ukens kommentar

04.nov.2010 @ 20:23 i Ukenes kommentarer 7 kommentarer

Er fra Susanne! Tusen takk, en så fin kommentar kan jeg ikke huske sist gang jeg fikk. Den rørte meg. Og om du leser dette, så skal jeg til Skien i helgen, og de to neste helgene på rad etter der også! Så hvis du ser meg, gjerne kom bort. Jeg er veldig nyskjerrig på hvem du er! Gi gjerne litt tegn fra deg, f.eks legg meg til som venn på face! Du virker gull verdt. Tusen takk, igjen, for noen utrolig fine ord!

"Jeg har kommentert en gang før på bloggen din, men begynner å bli en stund siden!
Jeg er selv fra Skien og jeg så faktisk deg og moren til Marius på herkules når du var her i skien!
Når jeg så deg fikk jeg så utrolig lyst å bare ta tak i deg og si hvor utrolig sterk en person du er! Jeg har lest bloggen din i snart 5 mnd, så på en måte føler jeg nesten at jeg ''kjenner'' deg!

Jeg kan med hånden på hjertet si at du er en av de sterkeste personene jeg har hørt om. Du gir deg virkelig ikke! Noe som er helt utrolig bra! Du må ikke glemme at du må være stolt over deg selv! Er virkelig ikke mange som hadde klart seg så bra gjennom det her som det du har!Jeg kan virkelig ikke forestille meg all den smerten som du må bære på! Alt savne du må føle. Alle de søvnløse nettene og alle de mørke dagene!Helt ærlig tror jeg virkelig ikke jeg hadde klart meg gjennom noe sånt som det du går igjennom nå! Du har blitt ett forbilde for meg! Du skaper en stor vekker i livet mitt om at det er UTROLIG viktig å vise de som betyr noe for deg at du bryr deg, for du vet aldri! Plutselig er det du som sitter i det.. du som mister en av de som står deg aller nærmest!

For hvert eneste innlegg du poster på denne bloggen, lærer jeg mer og mer for hver eneste dag som går! Jeg skjønner at det er ikke noen selvfølge at det er som man tenker; ''det skjer aldri meg!'' Men det kan de faktisk gjøre!

Du virker som en helt fantastisk jente som elsker kjæresten din utrolig høyt! Jeg sitter med tårer i øynene etter hvert innlegg du poster ellers så triller tårene allerede nedover kinnet mitt! Jeg kjenner det stikker inni meg bare jeg tenker på den ufattelig vonde situasjonen du er i! Stå på som aldri før, Katrine! Du er en utrolig sterk person, det er det ingen tvil om!

Og det ene av de nyeste innleggene du la ut som du skrev om at folk kalte deg eksen hans.. jeg kjente jeg ble skikkelig sinna! Han elsket deg til siste sekund! Og du vil alltid forbli jenta hans! Det må du huske! Men av det jeg har lest så ser jeg at ikke engang døden kan skille dere to! forde om han ikke lever med deg i dag vil han alltid leve i hjertet ditt! Der har han en spesiell plass som alltid kommer til å være hans, og du det samme hos han!

Du er sterk! Stå på og ikke mist motet! Du er er stort forbilde og du får folk til å åpne opp øynene og sette pris på de man bryr seg om! :)"

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits