Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Kategori: Spørsmålsrunder

Svar på spørsmålsrunden!

26.sep.2011 @ 00:11 i Spørsmålsrunder 5 kommentarer

Da tenkte jeg å svare på spørsmålsrunden! Veldig fine spørsmål dere har kommet med, dette blir gøy. Begynner like så godt med en gang. 

Hvordan er hverdagen for deg? 
- Jeg "lever" jo litt annerledes enn mange andre. Halve året er jeg på sjøen, mens halve året er hjemme. Jeg får dermed to veldig forskjellige hverdager. Men jeg kan kort beskrive dem begge: Når jeg er på jobb, sier jo det sitt i grunn, jeg jobber. Da jobber jeg 10 timer fordelt utover dagen, med 3 halvtimer fordelt utover hvor jeg spiser. Når jeg er hjemme, prøver jeg å tilbringe tiden med venner og familie. 14 dager blir veldig knapt, så enkelte mennesker går det dessverre veldig lang tid i mellom hver gang jeg ser enkelte. 

Hvordan er forholdet mellom deg og foreldrene til Marius? 
- Det er veldig bra, for å være helt ærlig! To fantastiske mennesker begge to, som jeg er kjempe glad for å ha i livet mitt! 

Hva syns du om jobben du er i? Trives du?
- Fra der jeg er i livet mitt, syns jeg det er en veldig flott jobb! Den gir meg muligheten til å dra litt, og få litt kjennskap på livet. Det å være litt lenge hjemmefra og utforske nye deler av landet og verden. Jeg har verken barn eller hund hjemme som evt. holder meg igjen i fra ha en slik jobb, så jeg er veldig fornøyd og glad over å ha den muligheten ikke alle andre har! Og jeg trives utrolig bra. Jeg er virkelig glad og stolt over jobben min. Det var tross alt det her jeg ville, hadde som mål, drøm eller hva enn man velger å kalle det. 

Hvordan er du som person?
- Vanskelig spørsmål. Det er vel i grunn opp til andre å svare på, men selvsagt ville vel kanskje ting vært litt annerledes da også, men noen felles trekk er det vel. Jeg ser hvertfall på meg selv som en jente full av følelser og egenskaper gjennom livet som ikke alle på min alder har fått oppleve. Det som skjedde i fjord sommer har jeg lært veldig mye av, og det forandet meg veldig mye som person. 

Kan du beskrive deg selv med 3 positive og 3 negative ord?
- Positive: Hyggelig, til å stole på og snill. 
Negative: Rotete, surrete og ulykkesfugl. 

Hva slags musikk liker du?
- Det er i grunn ganske blandet. Alt fra gamle slagere til toppliste sanger. Men akkurat nå har jeg disse øverst på musikklisten:


Favoritt frukten din?
-  I godteri er det uten tvil kirsebær, men må vel nesten svare bringebær da. 

Bruker du ofte neglelakk?
- Det er en stund siden nå, neglene er ikke akkurat på sitt lengste så har jukset litt i det siste. Men nå drar jeg snart på jobb igjen, så da blir det nok ikke noen juksing eller neglelakk på en stund uansett. 

Hvordan går det med deg nå?
- Det går bra. Vet ikke hva jeg kan utdype det med. Livet har jo vist seg å være overraskende når jeg minst ventet det. Men slikt kan man ikke forutse. Så en lærdom jeg har lært, er rett og slett bare å leve videre, uansett motgang. For uansett om man vil det eller ikke, kan man ikke stoppe tiden og dagene som kommer. Bite tennene sammen, å være sterk. 

Hvordan hjelp har du fått? Har det hjulpet deg syns du?
- Jeg syns egentlig jeg fikk veldig god hjelp, den beste for meg også. Nemlig det å ha et godt forhold til familien min, spesielt mamma som har vært den største støtten ved siden av familien min og Marius sin. Og også gode venner som har vært ubeskrivelige. Men jeg kom meg også til psykolog, som hjalp veldig mye. Det å få prate med en som ikke var påvirket og oppi det hele selv også, tror jeg også var veldig viktig og til stor nytte!

Har du noen gode tips til andre med sorg?
- Hver sorg er jo forskjellig, så noen konkrete tips og linjer som man skal følge, er jo umulig å si. Men kanskje noen likhetstrekk mellom veldig mange som opplever sorg, må være i følge min mening og hva jeg tror, nemlig det å være åpen. Ha noen å snakke med, ha noen rundt seg og ikke sitte inne og la tankene ødelegge deg innenifra. Jeg tror hvis du mister noen du er glad i, at det er viktig å huske de gode stundene og minnene. Alt det gode og positive du fikk oppleve ved personen, og huske han/hun for den personen var. Og ikke la det vonde og sorgen drepe det gode. 

Hva er mottoet ditt?
- "Dream as if you'll live forever.  Live as if you'll die today".

Ser du noen forandringer fra før det skjedde, da det skjedde og til nå? Hvordan har det forandret deg?
- Forandringene er veldig store. Og en av de største er nok forholdet mellom meg og mamma. Det ble utrolig styrket, jeg har ikke ord. Etter det som skjedde, skjuler jeg bokstaveligtalt ingenting for mamma. Jeg ser på henne som bestevenninnen min, for det er akkurat det hun har blitt og er. Og jeg er veldig glad for det. Som den gamle kjøkkensjefen min sa kort tid etter det skjedde "med tiden vil det nok komme noe godt ut av det vonde". Akkurat der og da skjønte jeg ikke hva han mente, og jeg syns det var upassende å høre. Men jeg er veldig glad for at han sa det, for han hadde helt rett. De andre forskjellene kommer nok til meg. Jeg er veldig bestemt på å aldri tulle med mopeder, crossere o.l igjen. Sitte bakpå eller ha noen bakpå, blir rett og slett kvalm og sint når jeg ser at folk gjør det. Har jo forandett måten jeg ser på livet på også. Hvor uventet og skjørt det kan være, og at man bokstaveldigtalt må ta vare på hver dag man får og alle menneskene man har i livet, for man vet aldri før det kan være forsent.

Har bloggingen hjulpet deg som en slags terapi?
- Ja, det har den uten tvil. Og det har jeg forklart tidligere. Både i bloggen, til mennesker i livet og i intervjuet med Dagbladet.

Hvem og hva har hjulpet mest?
- Det forklarte jeg halvveis litt lenger opp. Men det er mamma, vennene mine, familien min, familien til Marius, lærere, psykologen, helsesøsteren på skolen og generelt de menneskene mine som har våget og vært i livet mitt etter ulykken. Hva er det du liker best med livet ditt? 
- Vanskelig spørsmål. Men slik ting er i livet mitt nå, er jeg veldig stolt over meg selv at jeg har "klart meg" gjennom det siste året og fått til å få lærlingsplassen jeg ønsket. Det er nok det jeg liker mest akkurat nå. 
 
Hvis du kunne reist hvor du ville, hvor ville det vært?
- København, uten tvil! Og så fort jeg får sjangsen, drar jeg! 


 
Kan du fortelle litt om linjen du gikk på, restaurant og matfag? Er det en linje du vil anbefale, og hva gjør dere der?
- Jeg kan hvertfall gjøre et forsøk. Jeg anbefaler linjen på det sterkeste, hvis du vil bli noe innenfor faget selvsagt. Skolen jeg gikk på i Arendal var veldig bra, og den gjengen vi var på trinnet var en veldig blandet gjeng, men også en god gjeng hvor alle kom overens med alle i bunn og grunn. Det teller jo mye det også, så sånn sett var jeg veldig heldig. Når jeg gikk der hadde vi det hvertfall sånn at vi gikk gjennom de forskjellige retningene innenfor faget. Noen uker på bakeri, noen på kjøtt og fisk, kjøkkenet og som servitør. På bakeriet og kjøtt/fisk lærte vi det grunnleggende (noe man også selvsagt gjorde på kjøkkenet og som servitør). Vi lærte å selge varene over disk, for å få en liten smak av hvordan det var. På kjøkkenet laget vi som regel mat ut i fra en meny i forskjellige grupper, som bestod av forrett, hovedrett og dessert. Som oftet enten forett eller dessert. Utover tiden planlegget vi egen meny ved bruk av forskjellige råvarelister og bøker.Som servitør lærte vi å legge opp bordene på forskjellige måter til forskjellige annledninger. Og som oftet hadde vi åpen restaurant hvor gjester kunne komme å spise. Slik at de som var på kjøkkene fikk trening i å legge opp mat som skulle serveres til gjester, og servitørene fikk lærdom i å servere og det å møte gjestene. Og selvsagt lærdom i det viktige sammarbeidet mellom servitører og kokker. Hvordan er det å jobbe som kokk på Color Line?
- Er jo kun en liten kokkelærling i det store fellesskapet der ute, men jeg trives utrolig godt! Det er hektisk til tider, og du må være i form til å jobbe hele dagen. Også det psykiske i å være lenge vekk fra kjente og nære hjemme. Men jeg annbefaler det uten tvil. Det er en fantastisk læreplass med veldig gode rykter og oppfølging, så om det er et ønske annbefaler jeg deg i å holde på det å oppfylle det!
  
Hvordan pleier du å ha håret ditt til vanlig, når du ikke er på jobb?
- Da har jeg en dårlig uvane med å rette det hver dag, noe bestevenninnen min Linn Kristin ikke er særlig fornøyd med siden det ødelegger håret mitt. 
 

 
Synes du selv at du har klart deg bra etter at Marius døde?
- Ja, det syns jeg. Syns jeg har klart meg veldig bra. Selv om jeg har gjort mange dumme ting jeg kunne ha vært foruten. Men i en sorgprosess er det ikke alltid like lett å tenke fremover og med de rikitge antennene man kanskje ville ha brukt til vanlig. Men alle dumme ting har kommet til en lærdom, man ikke gjør igjen. Men når alt kommer til sitt, syns jeg at jeg har klart meg veldig bra. Jeg fullførte skolen, fikk læreplass og jobbet på videre i livet. Jeg har vært ute med venner og funnet på masse sosialt og jeg har ikke glemt det viktigeste: nemlig det å leve livet å unne seg selv gode ting å ha det bra. Og det tror jeg Marius uten tvil ville at jeg skulle gjøre, nemlig det å leve videre å ha det fint! Jeg lever enda, og det er jeg stolt over. Ingen broer eller sovepiller fikk ta knekken på meg uansett hvor ofte jeg kunne ønske alt ville ta slutt en viss periode.

Hva fikk deg til å bytte klesstil?
- Egentlig har jeg et ganske rart svar på det, men det var faktisk Marius. Vi (eller jeg med han ved siden av meg) lå en morgen og leste på bloggen til Julia Nyland. Så sa han "hu jobber i klesbutikk!". Og jeg kunne ikke skjønne hvordan han viste det, siden det gjorde hun jo. Så jeg spurte, og da sa han bare "du ser jo det på klæra". Og akkurat i det sekundet der, ville jeg og bytte om. Så Julia Nyland var nok en start, som inspirerte meg veldig mye. Men den dag i dag kjøper jeg i grunn kun det jeg vil og liker. Jeg var en periode ikledd kun den gode DC genseren min og slike andre "store" klær, men det har for lengst lagt bak meg og slengt videre til lillebroren min. Forandring fryder!  

SPØRSMÅLSRUNDE!

20.sep.2011 @ 23:07 i Spørsmålsrunder 7 kommentarer

Siden bloggingen er så dårlig som det den er, hvorfor ikke ha en spørsmålsrunde! Lover selvsagt å svare på den også, så for vi se hva det blir til om bloggen overlever. Kom med spørsmål! 

Svar på spørsmålsrunden del 2

08.mar.2011 @ 18:15 i Spørsmålsrunder 9 kommentarer

Hvis du måtte beskrive deg selv med 3 ord, hva ville det vært?
- Snill, til å stole på og sterk.  

2 negative ting, og 4 positive ting om deg selv?
- Inngår på en måte i spørsmålet ovenfor, så jeg kan jo heller bare ta to negative? Jeg er veldig flink til å snakke før jeg tenker og forsove meg om morningene! Det er jo to ting som kanskje ikke alltid er så positive! 

Noe som provoserer deg utrolig mye?
- Nei, i grunn ikke. Er selvsagt enkelte ting andre gjør og legger seg opp i, som kanskje ikke er av de smarteste trekkene. Men det er ikke mitt problem.

Kunne du noen gang tenkt deg å bli sammen med Tommy Stebekk? Har det noen gang vært noe mellom dere?

- Jeg sa jeg ikke skulle bli stilt spørsmål som alltid blir stilt, men uansett så kom det her nok en gang. Hvorfor er dere så keen på å vite det? Tommy er bestekompisen min, skjerp dere. Vi er så godt som sammen, bare at det aldri vil bli slutt og uten krangling. Vi deler alt uansett, noe vi har gjort siden åttende klasse. Og nei, det har ikke vært noe mer mellom oss annet enn at vi er bestevenner.

Hvordan tror du fremtiden blir?
- Aner virkelig ikke, dessverre. Men jeg tror den blir dyr!  
Tror du det finnes liv på andre planeter (mener mennesker, dyr osv)?
- Kanskje ikke mennesker, men dyr? Ikke store elefanter og løver, men små skapninger kanskje? 

Hvordan vil du beskrive deg selv (både på det positive og det negative plan)?


- Spørsmålet er ganske likt et ovenfor her. Men for å utfylle det litt, ser jeg på meg selv som i grunn en ganske snill og grei jente. Vennene mine vil nok beskrive meg som en full av nye ideèr, gøy å være sammen med og en som ikke er av de mest sjenerte. Jeg er åpen og en man lett kan bli kjent med. Det negative med meg, er vel at jeg sjeldent tilgir og glemmer aldri. Når jeg først ikke liker en person, skal det mye til for å snu på den tankegangen. Og jeg kan fort gjøre ting uten helt å tenke meg om. 

Hva er de 10 beste minnene i livet ditt?
- Vanskelig spørsmål, når det kun er èn ting som blir fokusert på i hodet mitt ved dette spørsmålet. Og det er selvfølgelig Marius. Jeg er fristet til å svare det å bli kjent med han som et av alternativene og de ni andre om ting vi har gjort sammen.

Hvilket kamera har du? (lurte siden du har mange bilder, og de er utrolig fine).
- Først og fremst, tusen takk for det! Selv er jeg ikke fornøyd, men jeg har Samsung ST60. 

Tenker du at du er den eneste personen som har mistet noen? Eller tenker du at faktisk andre kan ha det like vondt?
- Jeg vet utrolig godt at jeg ikke er den eneste personen som har mistet noen, så slik tenker jeg slettes ikke. Ikke bare at enkelte kan ha det like vondt, men også verre. Men jeg mener at alle har det vondt på forskjellige måter, og at ingen kan sette seg 100% inn i situasjonen f.eks jeg har, selv om det finnes utrolig mange likheter mellom meg og enkelte andre.

Hvordan går dagene dine for tiden?
- Opp og ned, hele tiden. Enkelte dager er bedre enn andre, men noen kan være helt forferdelige.  

Leser du? I så fall, hva slags sjanger/favorittbøkene dine?
- Jeg leser dessverre ikke annet enn det jeg blir tvingt til i norsktimene. Har lest en del om sorg osv etter ulykken, men sånn ellers leser jeg ingenting annet enn magsiner.

Hvem er leserene dine?
- Hm, hvem "alle" de 400ca. er, vet jeg ikke helt nøyaktig. Men jeg vet at noen av dem er familien og vennene til Marius, vennene mine og de "gamle" vennene mine i Risør som jeg gikk på skole med før. Også er det andre ukjente som følger meg fra blogg.no og rundt fordi i landet. Jeg er hvertfall veldig glad for at noen følger bloggen min!

Svar på spørsmålsrunden del 1

08.mar.2011 @ 17:33 i Spørsmålsrunder 4 kommentarer

Har du søsken?
- Ja, det har jeg. Jeg har en plagsom men ganske så søt lillebror på 11år!  

Er du ofte på graven til kjæresten din?
- Hver gang muligheten byr seg. Og hver eneste gang jeg er i Skien. Kunne ønske det var oftere, men jeg bor et stykke unna og det funker ikke å verken gå eller å ta et par busser. Skal jeg ta buss helt opp til graven, tror jeg faktisk jeg må ta 4 busser?

Er det sant at du holder på med en ny gutt fra Telemark?
- Nei.  

Savner du ikke å ha kjæreste?
- Jo, jeg savner det hele tiden. Men jeg savner ikke å ha hvilken som helst kjæreste. Jeg savner å ha Marius som kjæreste. Dessverre vil det aldri mer gå, noe vi alle vet. Og jeg kan ikke ha en ny kjæreste enda, før jeg virkelig er klar. Da ville jeg bare sammenlignet han med Marius, og funnet likheter. Det blir feil, og det er også noe ganske mange ikke skjønner.  

Elsket du Marius?
- Det samme spørsmålet fikk jeg for snart et år siden, bare i presens. Den gangen svarte jeg dette, "Jeg elsker ikke Marius, men jeg er uten tvil utrolig glad i han, veldig mye også". Nå i dag er det annerledes. Jeg skjønte den første tiden etter at han ble borte, hvor mye han virkelig betydde for meg. Og jeg var/er mer enn bare glad i han. Jeg elsket han ikke, jeg elsker han. 

Så innmarri kul jakke, hvor har du kjøpt den?


- Ja, ikke sant! Takk for det, og jeg er helt enig. Det er den fineste jakken jeg har, selv om den dessverre ikke er helt min. Det er Marius sin, og jeg vet ikke helt hvor den er kjøpt.

Hva er det du ser mest frem til nå som sommeren kommer?
- Jeg gleder meg mest til å pakke vekk dunjakken, å kjenne varmen igjen. For å være helt ærlig, gleder jeg meg egentlig ikke så mye til sommeren. Det blir den første sommeren noen gang, uten Marius. Selv om kontakten ikke var så god mellom oss etter at jeg flyttet, var han der fremdeles. Jeg så han på hytta, men turte dessverre ikke å si hei. Verken der, vil han en gang være i år. Og 12 juli, er det et år siden han døde. Jeg gruer meg til den dagen, selv om den for mange bare er en dato. 

Hvordan vil du karakterisere stilen din?
- Egentlig litt rotete og kjedelig, hvertfall i følge bestevenninnen min, Edina. Det går mest i de samme fargene. Men ja, vet dessverre ikke hva jeg skal svare der.

Hvordan vil du at drømmehuset ditt skal se ut?
- Jeg fant ikke noen fine bilder som viste akkurat mitt drømmehus. Men en ting er sikkert, det er stort og hvitt. Har plen, fin hage, masse frukt og godt. I tillegg har det er stort basseng! Og det har veldig god plass til både dyr og mennesker! Innvendig vil jeg nok ha det litt enkelt, og hvitt.

Hva skal du bli når du blir stor?
- Lykkelig! Regner med at du egentlig tenkte yrkesveien min. Og om noen få mnd. til er jeg ferdig på skolen. Og planen er å bli kokk, hvis jeg kommer inn i lære der jeg ønsker. Vi for se, livet er fult av overraskelser og ting kan fort blir helt annerledes enn det man hadde sett for seg.

Hvor befinner du deg om 1 år?

- Hvis alt går etter planen, befinner jeg meg i Skien da.

Hva kom først, hønen eller egget?
- Enkelt: egget! Min teori er at høna stammer fra to andre fulger, som parret seg, og dermed "laget" høna. Akkurat som et esel og en hest, husker ikke hva avkommet heter da men, dere skjønner? Og dermed kom de første høneeggene, linn incest i bildet osv. Men slik er da min dumme teori, som egentlig virker ganske logisk!

Spørsmålsrunde, uten om det vanlige!

07.mar.2011 @ 18:31 i Spørsmålsrunder 19 kommentarer

Formen er ikke helt på topp, dermed kjører jeg spørsmålsrunde. Jeg vil ikke ha en standar spørsmål, som f.eks hvilkene blogger jeg leser fast, hvor høy jeg er og hva jeg liker å spise til middag. Jeg vil ikke ha slike spørsmål en hver blogger får. Jeg vil ha litt uten om det vanlige. Selvfølgelig, hvis du virkelig lurer på hvor høy jeg er, og brenner for å vite svaret, spør i vei! Men dere tar poenget mitt? Ikke spør om spørsmål som tidligere har blitt spurt. Jeg har ca. 300-400 faste lesere på bloggen, og minst 20 av dere burde klare å få frem noen spørsmål som virkelig gjelder meg? Hvertfall, nå har dere sjangsen! 


Dere kan jo f.eks spør hvilken fantastiske fotograf som knipset dette lekre bildet?

EDIT: Svarer på spørsmålene i morgen, så har jeg noe å gjøre i løpet av dagen. Så fort dere og kom med spørsmål! Svare med videoblogg, eller ikke?

AVSLUTTET! INNLEGGET GÅR IKKE ANN Å KOMMENTERE PÅ LENGER.

Ang. spørsmålsrunden.

15.jan.2011 @ 13:01 i Spørsmålsrunder 4 kommentarer

Jeg har ikke dårlig tid, og hvertfall ikke med spørsmålsrunden. Veldig mange av dere har spurt når svarene kommer, og de kommer, men jeg vet ikke når. Siden onsdag har ikke formen min vært noe bra, og det er grunnen til dårlig blogging. Datamaskinen min har for det meste lagt for seg selv. Og jeg har lite lyst til å lage videoblogg med hoste, dårlig stemme og røde øyner. Jeg har lest i gjennom en del av spørsmålene, og noen av dem er ganske drøye, f.eks "Hvor mange gutter har du gjort noe med etter Marius døde? (om du har det)". Akkurat som om jeg deler sex livet mitt på bloggen min, som leses av ganske mange kjente og ukjente. Det er ganske privat, som ingen har noen ting med. Dere tjener ikke noe på å vite slike ting. Men selvfølgelig, man må alltid regne med useriøse spørsmål, fra selvfølgelig anonyme lesere. Dermed kommer jeg ikke til å svare på alle spørsmålene, noen av dem er for private og rett og slett dumme. Ellers, tusen takk til alle dere andre som har spurt om ordentlige spørsmål. Svarene kommer om ikke så lenge, så de av dere som kanskje har noen spørsmål å stille meg, kan trykke dere inn her

Spørsmålsrunde for første gang på et halvt år - Grip sjangsen

07.jan.2011 @ 19:22 i Spørsmålsrunder 31 kommentarer

For første gang, etter det som skjedde i sommer, skal jeg ha spørsmålsrunde. Jeg har ikke turt å ha det tidligere, i frykt for å få for vanskelige og harde spørsmål. Men jeg føler jeg kan klare det nå, så hvis det er noe dere lurer på, spør. Mest sannsynlig, hvis det kommer godt med ordentlige spørsmål, svarer jeg dere i en videoblogg. Jeg hater å videoblogge, men det hører kanskje med i bloggsamfunnet? Hvertfall, nå har dere sjangsen til å spørre om det er noeedere lurer på. Kanskje dere har spurt meg om ting tidligere, som dere dessverre ikke har fått svar på? Vel, nå har dere sjangsen! Spør i vei, uansett hva du lurer på. Jeg svarer.

Svar på spørsmålsrunden

06.jun.2010 @ 20:53 i Spørsmålsrunder 13 kommentarer
Nå har jeg endelig kommet hjem fra Danmark, benytter morgendagen på å fortelle om den, nå kommer svarene på spørsmålsrunden. Og som fler av dere har spurt om, svarer jeg ikke med video (det funker ikke?), men hei fordet Emilie Høyby! Det ble en del spøsmål, så jeg plukket bare ut noen av dem, hvis dere vil jeg skal svare på resten, si i fra!1. Hva er det fineste du noen gang har fått av en person?
- Det fineste jeg noen gang har fått av en person er et sølvsmykke som jeg fikk av eksen min. Det var et ordenlig sølvsmykke som nesten kostet tusen kroner, som han "bare kjøpte fordi han var glad i meg" en dag. Det er formet som et hjerte, og på den ene siden er det innrisset navnene våre, og på baksiden står det "elsker deg".

2. Hvilkene blogger leser du fast?
- Jeg leser egentlig bare noen få på topplisten; Julia, Nora og Ida Wiik. Også leser jeg et par av vennene mine sine blogger også.

3. Fortell den sykeste opplevelsen du har opplevd.
- Den sykeste er for syk, dessverre.

4. Liker du best blonde sossete eller mørkhåra og røffe?
- Jeg er en person som ikke er kresen av meg, og ja takk begge deler. Men med tanke på eksen min og kjæresten min som jeg har i dag, må jeg kanskje si det siste?

5. Hvis du hadde vunnet 3 millioner, hva ville du brukt de på?

- Spart til div. f.eks billappen og masse nytt som f.eks klær?

6. Synes du at du selv er pen?
- Nei, ikke egentlig. Men enkelte dager er kanskje bedre enn andre.

7. Hvor lenge har du blogget og hvorfor blogger du?
- Tilsammen har jeg blogget i 2 1/5 år, og jeg blogger fordi det rett og slett har blitt en vanesak og fordi jeg syns det er gøy. Dessverre begynner jeg å bli litt lei i lengden og har ikke like god tid til det, som før, så vet ikke hvor lenge til det blir før bloggen tar kvelden for godt.

8. Elsker du Marius (kjæresten din)?
- Vanskelig spørsmål til en person som meg, som alltid klarer å få folk til å missforstå. Men nei, jeg elsker ikke Marius. Han er en gutt jeg har kjent helt siden barndommen min, og en av dem jeg har flest og best minner med opp gjennom årene. Jeg er uten tvil utrolig glad i han, veldig mye også. Men jeg har sklidd ut og sagt at jeg har elsket to av kjærestene mine før, og elsket jeg virkelig dem? Hvordan vet man at man elsker en osvosv? Jeg haster ikke med noen ting her i livet, så jeg tar det som jeg kommer. Tross alt; jeg og Marius har ikke vært sammen så veldig lenge heller.9. Kan du busstabellen for Risør - Arendal i hodet?
- Haha, ja! Det tror jeg søren meg jeg kan!

10. Tror du himmelen er blå?

- Frister å svare ja, men: er det ikke havet som speiler seg, og gjør at den ser blå ut?

11. Hvordan velger du hvilket offentlig toalett du skal gå på når alle er ledige?
- Jeg tar det innerste av en eller annen grunn?

12. Hvor mange har du hatt sex med?

- Hvor mange jeg har hatt sex med, er uten tvil noe jeg ikke legger ut på bloggen. Beklager, men det er privat, og dem som trenger å vite det (hvis det i det hele tatt er noen?), gjør det.

13. Det regner, ingen av vennene dine er ledige, og strømmen er gått, hva gjør du?

- Legger meg, koser med hunden min eller spiser sjokolade og ser i et blad.

14. Hva gjør du får å kose deg?
- Er med Marius eller vennene mine, spiller fotball, er ute, shopper eller går på cafè.

15. Hva slags fritids aktiviteter har du?

- Fotball! Men nå er beinet ødelagt, igjen, dermed blir det dessverre ikke trening i morgen.

16. Hvordan lager du designet ditt? var så fiiint
- Takk for det første og hvordan jeg lager det er egentlig ganske enkelt, jeg bare følger html-kodene mine som jeg har på "designhjelp", setter sammen en header i paint/picasa og fikser litt på fargene, så har du et enkelt, men greit design.

17. Røyker du?
- Ikke røyker jeg og ikke kan jeg røyke.

18. Hva skal du i sommer?
- Jobbe, være ute i skjæra, spise masse is, kysse så mye som mulig med kjæresten min å kose meg med han også skal jeg være med vennene mine! Gleder meg!19. Jordbær eller Druer? Sommer eller Vinter?

- Jordbær og sommer!

20. Blir du fort sjalu?
- Egentlig, så blir jeg det. Men kjæresten min er ikke en slik kjæreste som klenger på alle andre jenter når han har kjæreste, heldigvis! Så han gjør meg ikke sjalu, og takk for det. Selvfølgelig har han jentevenner osv, men det har man jo lov til.

21. Hvordan møtte du Marius?

- Akkruat det er en litt "lang historie", jeg har faktisk skrevet om det før. Trykk her, for å komme til innlegget.

22. Tror du dere kommer til å være sammen lenge?

- Man vet aldri, men selvfølgelig håper jeg det!

23. Har du kjæledyr, hvordan?

- Ja, jeg har verdens beste hund, Happy. Han er en langhåret dverg dachs. Også har jeg en svart overlegen katt.Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, er det noe mer, kan dere alltids bare spør!

Spørsmålsrunde, benytt sjangsen!

02.jun.2010 @ 20:31 i Spørsmålsrunder 18 kommentarer
Siden jeg drar til Danmark i morgen tidlig, holder jeg spørsmålsrunde over helgen. Jeg vet ikke om jeg får blogget der nede, tviler dessverre på det. Skal prøve å blogge i morgen tidlig før jeg drar, men vet ikke om jeg får tid til det. Hvis ikke jeg forsover meg, er det en sjangse for at jeg kan få det til, skal prøve! Men, jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde spørsmålsrunde, så benytt sjangsen og spør om hva enn du vil, så skal jeg svare så godt jeg kan når jeg kommer hjem! Ang. den Danmarksturen, kanskje det er på tide å begynne å pakke?

MEN KJÆRE LESERE SPØR OM SPØRSMÅL, NÅ HAR DERE SJANGSEN!
  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits