Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Kategori: Outfits

Dagens outfit.

02.des.2011 @ 16:21 i Outfits 8 kommentarer

I og med at jeg bare heiv noen plagg i baggen min ombord, før jeg spurtet ut landgangen, ble det ikke akkurat de beste plaggene. Mer daffe plagg ettersom jeg bare skal bruke de to fridagene på kun å slappe av og la kroppen komme seg. Det gjør den også. Skal ikke lyve, for jeg er dårlig og kroppen er ikke helt med, men sånn for det bare være. Jeg nekter å ligge inne på sofaen og synes synd på meg selv. Skal på jobb, skal fungere. Uansett, dagens bekledning. Tar meg litt luft i den "trygge" hovedstaden vår, håper jeg overlever.Wow, ser ut som om jeg har det skillet på bildet etter redigeringen. Kan betrygge dere med at jeg ikke har det. Og at det er overdelen som er så hengende, og heldigvis ikke magen min slik det kan se ut som! Men gud, deilig å sminke seg litt igjen! Har tross alt gått uten siden 23 november!

Kveldens outfit!

12.nov.2011 @ 18:11 i Outfits 5 kommentarer

Hei! Nå er jeg og to av venninnene mine i bilen på vei til en bursdag! Det blir nok super kos, håper jeg. Blogges senere, under ser dere outfiten min og den rosa kjolen til bestevenninnen min som jeg kjøpte til henne! Hun elsket den, og går med den i kveld.

Gårsdagens outfit!

12.nov.2011 @ 11:43 i Outfits 7 kommentarer

Her har dere gårsdagens outfit, selv om det er en liten smakebit under. Linn Kristin lektet seg veldig med kameraet mitt i går, så dere kan få se en smakebit. Fantastisk glad på bidene, fin dag i går. Utrolig koselig å ha bestevenninnen min hjemme igjen!

Begynner med et standarbilde:


Også kan vi være litt mer kreative:
Ha en fin lørdag!

Dagens outfit

25.aug.2011 @ 12:31 i Outfits 10 kommentarerNå kom moren til Marius for å hente meg å være litt med meg, før jeg drar videre på skolen til Rikke! 

Dagens outfit

18.aug.2011 @ 12:50 i Outfits 12 kommentarerForferdelig bilde, men måtte bare få unna et bilde på to sekunder. Nå må jeg nemlig løpe til bussen, skal til Arendal å møte noen venner. Også må jeg finne noe til bursdagen min. Blogges!

Dagens outfit

14.jun.2011 @ 17:38 i Outfits 19 kommentarerAkkurat nå er jeg hos Therese, sammen med et par venner, Ida og Marius. Jeg og Therese har hatt en kjempe koselig dag tidligere. Har vært i Grimstad, hjembyen til Therese, og spist is, vært med venninnen til Therese, Mari og hjulpet henne litt med eksamen (forresten, vi kom ikke opp i eksamen i dag!!!) og vi har bla. solet oss på verandaen med film og is. Ikke at jeg ble så særlig brun, er jeg heldig kommer kanskje litt farge i slutten av august.

I morgen drar jeg og Therese til Sandefjord for at jeg skal fort ta et bilde til et eller annet ang. color line, som jeg må ha når jeg begynner der. Bare en uke igjen ca. og jeg er tilbake på sjøen! Også skal vi videre til Tønsberg, få litt informasjon osv. Gleder oss kjempe masse! Ha en fin dag videre, herlige lesere. Hilser fra Marius, han er så glad i alt som har med blogg å gjøre! Elsker at jeg sitter her og er usosial. Fast leser av bloggen min og alt!

Ny bukse! - Dagens outfit

22.apr.2011 @ 12:12 i Outfits 12 kommentarerBuksen er et av innkjøpene fra Tyskland. Kostet egentlig 399,-, men den var på salg til 150,- og da havnet den i klesskapet mitt. Syns den er døds kul! Hadde lovet meg selv og ikke kjøpe noen bukser i vår, pga. russetiden, da får jeg ikke bruk for dem uansett. Og når russetiden er over, tror jeg det blir for varmt å gå med bukser(?). Uansett, i en pris av 150,- lot jeg den ikke slippe unna. Hvis dere lurer på hvor noen av plaggene er fra, kan dere ikke spør?

Nå skal jeg ned til bestevenninnen min og kusinen hennes, også skal vi ut med noen venner. Ha en fin dag alle sammen. Solen skinner på sørlandet i dag også, deilig!

Dagens outfit

27.mar.2011 @ 18:58 i Outfits 24 kommentarer

I grunn har jeg ganske dårlig tid nå, bussen min går om 15 min og jeg sitter hjemme og blogger! Jeg skal til venninnen min, Therese, i Grimstad sammen med bestevenninnen min Edina. Vi alle skal til Tønsberg i morgen på intervju hos Color Line ang. læreplass. Gleder meg kjempe mye! Krysser fingrene for at det går bra! Color Line er drømmen, og nå som jeg skal på intervju er det et steg nærmere! Ønsk oss lykke til!

Beklager hvis bildene er dårlige. Broren min suger til å ta outfit bilder. Tror han er ganske lei av å ta bilder av meg, han klikker hver gang jeg drar frem kameraet. Ehe, uff. 


Vet dessverre ikke hvor alt er fra, men skoene er faktisk bra h&m!


Krøllet håret mitt fort med rettetangen! Prøver å lære slik bestevenninnen min gjør det (som er frisør), men er ikke lett!

Intervju og dagens outfit

23.feb.2011 @ 20:03 i Outfits 20 kommentarerHei! Endelig er kameraet mitt tilbake på rett plass, og nye bilder kan deles med dere. I går nevnet jeg så vidt at jeg skulle på intervju med en mediaklasse ang. bloggen min. Intervjuet tok vi etter skolen i dag. Kjempe koselig at dem spurte meg. Filmet og stilte noen spørsmål. Når intervjuet er ferdig redigert, kan jeg dele det med dere! Blir nok et par uker til ca. Vi har forresten restaurantuke på skolen denne uken. Dvs. at vi er på skolen, akkurat som om vi skulle ha vært på jobb. I morgen begynner jeg halv tre. Restaurantuken består av en 6-retters eksklusiv, men enkel meny! Kan prøve å ta med kameraet mitt i morgen å ta noen bilder for å vise dere! 
Armbånd-BikBok//Øredobber-Glitter//Bluse-VeroModa//Genser-BikBok//Bukse-GinaTricot//Skjerf-Carlings(?).

Dagens outfit og dagens store overraskelse!

21.feb.2011 @ 17:23 i Outfits 12 kommentarerVakkert bilde, virkelig. Pga, småsyk i formen og usminket, beholdt jeg solbrillene på. Ser passe dumt ut, men solen skinte så vidt på sørlandet i dag, så vi lar det gå for denne gang. For en gangs skyld ser dere hvertfall hvordan kroppen min bekleder seg i dag! Selv om kvaliteten på bildet kunne ha vært bedre. Nok om det, vet dere hva jeg fikk vite når jeg kom hjem? Jeg skal på tur til Kiel med familien min. Førsteklassestur! Gleder meg virkelig mye, så nå er det bare å spare pengeboken full!

"Rederlugarene er skipets flotteste lugarer på 35 kvm. Her har du den samme utsikten som kapteinen, utover baugen og havet foran skipet. Lugaren har eget oppholdsrom med sittegruppe i tillegg til soverom. Entrè til spa- og fitness senteret, frokost i Observation Club og utvidet minibar er inkludert i prisen." Mer fantastisk kan det vel umulig bli?

Dagens outfit, oppdateringer og småsnakk.

31.jan.2011 @ 18:39 i Outfits 21 kommentarer

Endelig har jeg kommet meg hjem fra skolen, laget meg noe mat og lagt meg godt til rette i sengen min med min kjære på fanget. Et par innlegg lenger ned, spurte jeg dere om film tips. Jeg fikk inn et forslag nylig "Easy A", googlet filmen og fant hele versjonen på youtube. Dermed går den neste timen min til det. Håper den er bra! Virker slik. Bestevenninnene mine holder på å laste ned flere av tipsene dere kom med, så tusen hjertelig takk! Ser frem mot koselige filmkvelder nå, takket være dere! 


Åh, trøtt i trynet. Vakkert.


Antrekk: Gina tricot // Armbånd: H&M. Enkelt! Også genseren på det øverste bilde, som dere har sett 100 ganger før.

Dagens outfit - ny skjorte

27.jan.2011 @ 18:31 i Outfits 22 kommentarerVi har vært på kjøkkenet i dag på skolen, dermed er klesvalget enkelt. Den nye "skjorten" min, passet ganske bra. Jeg kjøpte den alt for stor, slikt at jeg har noe lett og deilig å gå i. Egentlig ganske simpel outfit, men utrolig behagelig. Den kostet under hundrelappen, og havnet uten tvil i klesskapet mitt. Er fra Cubus.

Dagens outfit - ny bluse

26.jan.2011 @ 13:16 i Outfits 16 kommentarer


Sko - Bianco // Bukse - Only // Bluse - Cubus // Armbånd - Gina Tricot

Etter litt overtaling, fikk jeg dratt med meg Therese ut for å ta bilde. Med solen midt i øynene, ble det litt mysete. Men dere overlever, outfitbilder baserer seg på klærene, ikke vel? Blusen kjøpte jeg på salg i går, kjempe søt lysrosa overdel. Enkelte av vennene mine klager på at jeg går så mye i de samme fargene, men jeg liker dem så godt. Uansett hvor blekere jeg ser ut i dem. Tror ikke det går ann å bli blekere enn meg uansett. Jeg kjøpte en overdel til, bildet av den kan dere se siden. Men nok tørrprat, blogges siden.

Dagens outfit

24.jan.2011 @ 18:56 i Outfits 14 kommentarer
Jeg trenger nye klær, uten tvil. De samme plaggene blir brukt flittig, mens 9/10 av klesskapet mitt bare tar plass. Kanskje på tide å kvitte seg med merkeklærene fra niende klasse, gjerne brenne dem. Eneste gangen jeg kommer til å merke dem er borte, er i gymtimene. Skjønner ikke hvorfor nøtta var så liten, at pengene ble brukt på det. Konfirmasjonspengene mine ble brukt opp på DC og lignende, virkelig verdt det. Hadde det ikke vært for russetiden som er i vente, ville klesskapet mitt fått en ordentlig oppfrisking.

Søndagens outfit

23.jan.2011 @ 16:14 i Outfits 23 kommentarerGanske kjedelig egentlig, men hva er vel ikke søndager generelt? Sminken har jeg latt ligge, enn så lenge hvertfall. Senere i kveld, håper jeg på å få sett en film mamma har kjøpt til oss, men akkurat nå venter kokende vann og nudler på kjøkkenet og tv2sumo blir flittig brukt på datamaskinen min! Ha en fin dag alle sammen!

Gårsdagens outfit for kvelden

22.jan.2011 @ 17:15 i Outfits 18 kommentarer

I går var jeg ute med noen venninner, som jeg nevnte i innlegget under. Malin skulle ta outfitbilder til bloggen min, slik at jeg kunne dele dem med dere! Derfor må jeg nesten gjøre det også syns jeg?


"Hm, jeg får vel ta standarposisjonen jeg daaa?". Malin tok helt av med knipsingen, men dette var vel det mest seriøse bildet som egnet seg på bloggen? 

Må ærlig innrømme, at jeg er kjørt ut i dag. Beinene mine skal ikke ut av huset resten av dagen, mest sannysnelig ikke på utsiden av sengekanten heller. Planen er å sette på noen av filmene til lillebror, spise mye og unødvendig godteri og slappe hundre prosent av. Blogges!

Dagens outfit

19.jan.2011 @ 10:24 i Outfits 26 kommentarerJeg følte meg litt trash i dag. Ikke akkurat verdens fineste outfit. Jeg sov hos bestevenninnen min i natt, og dro med meg de første plaggene jeg fant i går før min kjære mor kjørte meg til henne. Minner forresten på siste sjanse å spørre om spørsmål til spørsmålsrunden min. Innlegget ligger under. Jeg svarer senere i dag (kanskje i morgen) med videoblogg.

Mandagens outfit og en liten anbefaling.

17.jan.2011 @ 18:51 i Outfits 18 kommentarer

Jeg kunne kommet med hundre unnskyldninger om hvorfor bildet er så dårlig pga. uklart lys, feil fokus osv, men dropper det. Bildet ble ikke så veldig vellykket, men jeg prøvde å redigere det litt! Speilreflekskamera hadde kanskje vært en idè å putte på ønskelisten min? Egentlig kan jeg løpe i butikken å kjøpe det i morgen, men dessverre er jeg en av dem som bruker opp lønningen, før den i det hele tatt har kommet inn på kontoen. Noen som kjenner seg igjen?


Over til anbefalingen! Hør sangen over, den er så nydelig. Sangen som står på repeat de neste timene.

Kveldens outfit

15.jan.2011 @ 18:36 i Outfits 14 kommentarer

Eller, kall det dagens outfit. Det er det eneste ordentlig tøyet jeg har hatt på meg i dag, bortsett fra pysjen. Det er vel en drøy time siden jeg ble ferdig i dusjen, fikk sminket meg, eller lettere sagt; stått opp. Nå sitter jeg egentlig bare å venter på bestevenninnen min, Linn Kristin. Håper hun snart ringer, slik at jeg kan komme meg ut fra de fire veggene som har vært rundt meg i hele dag! Hva skal dere i kveld?


Sko - Bianco // Bukse - h&m (?) // Topp - Vero Moda // Jakke - Vero Moda ... obs, har vist glemt armbånd!

Dagens outfit

10.jan.2011 @ 12:54 i Outfits 14 kommentarer

Mange av dere har lenge spurt om jeg kan bli flinkere til å legge ut outfits. Og hvis det er noe leserene vil ha mer av, selvfølgelig kan jeg gjøre det da! Jeg kan hvertfall prøve, under har dere dagens outfit for i dag hvertfall. Utrolig rart uttrykk jeg hadde i ansiktet mitt der, men men. Det er klærene man skal se, er det ikke vel? Jeg har forresten snart hørt igjennom de fleste av sangene dere sendte meg på noen innlegg under (når jeg trengte musikktips). Dermed skal jeg linke en av dere som ga meg de beste sangene, slik jeg lovet! Og nok en gang, tusen takk! Den nye spillelisten min blir også lagt ut når jeg er ferdig, siden noen av dere har spurt om den også. Ha en fin dag videre.


Skinnjakke-Vero Moda//Bluse(?)-Vero Moda//Bukse-Only//Sko-Bianco//Armbånd-Gina Tricot//Øredobber-Gina Tricot

Og forresten, jeg har ikke gjort noen ting med håret mitt i dag! Våknet med litt bølger etter at jeg kuret håret i går kveld, og tenkte jeg like så godt kunne ha dem resten av dagen. Ganske stolt av meg selv, som lot rettetangen ligge i dag.

Outfit 251210

25.des.2010 @ 15:01 i Outfits 13 kommentarerBukse fra Only // Sko fra Bianco // Genseren fikk jeg i går // Smykke fra Gina Tricot

Nå må jeg løpe, for jeg og familien skal bort å se på den nyfødte sønnen til "søsteren" min! Det blir koselig. Utrolig rart at hun nå har blitt mamma. Og forresten, beklager for at selve outfit bildet ble så dårlig. Bildene ble veldig rare. Endten var de alt for lyse, eller veldig mørke. Og siden jeg har så dårlig tid, måtte jeg bare ta et!

Outfit nr.1

24.des.2010 @ 14:31 i Outfits 7 kommentarer

For veldig mange, er det vanlig å gå i kirken på julaften. Jeg har ikke vært en av dem, men i år skal jeg. Grunnen til at jeg går, er mest for Marius sin skyld. Også ville bestevenninnene mine ha meg med, som også skal. Til å gå i kirken, har jeg egentlig bare dratt på meg noe. Det ser mest ut som at jeg skal i begravelse, og ikke i en koselig gudstjeneste, men men. Når jeg kommer hjem fra kirken, skal kjolen på og strømpebuksen byttes ut. Da er det nemlig tid for bestemor sine hjemmelagde kjøttkaker (jeg er nemlig en av de få menneksene i landet, som ikke er begeistrett for julematen) og pakker! Gleder meg. Fortsatt til dere andre, ha en herlig kveld!


Et av kveldens antrekk, jeg bytter etterpå.

Dagens outfit

22.des.2010 @ 13:48 i Outfits 18 kommentarer


Sko fra Bianco//Bukse fra Only//Skjorte fra H&M//Armbånd fra H&M//Skjerf fra H&M//Øredobber fra Gina Tricot.

Forandring fryder

07.des.2010 @ 11:04 i Outfits 8 kommentarer

Og jeg snakker selvfølgelig om meg selv. Forandring både innvendig, og utvendig har skjedd i løpet av det siste lille året. Jeg sitter ofte og kikker tilbake på den gamle bloggen min som er full av minner og bilder. Et godt eksempel er nå. Jeg savner egentlig fortiden. Den tiden hvor hverdagene var uten bekymringer, og ikke alt hadde så stor mening. Det er nå det virkelig teller. Det er nå fremtiden skal formes på ordentlig. Og akkurat de ordene, kommer fra henne som sitter og blogger i stedenfor å jobbe med engelsken alle andre holder på med. Men kjapt til poenget; Det jeg egentlig ville vise dere, var gamle bilder av meg fra et år tilbake. Jeg har virkelig forandrett meg mye. Hvis dere ser på bildene under, vil jeg gå fra brunhåret til blond, tynn til tjukk og bleik til ... bleik?


Bildene er hentet fra et outfit innlegg i begynnelsen av januar i fjord.

- DERE ER VEL ENIGE, JEG HAR VIRKELIG FORANDRETT MEG(?).

Dagens outfit

25.nov.2010 @ 18:07 i Outfits 14 kommentarer


Bukse fra carlings // Genser fra h&m // Skjerf fra gina tricot

Ikke så mye å skryte av egentlig, så lenge vi hadde praksis på skolen i dag. Jeg kunne like så godt gått med en slitt joggebukse og en oversize t-shorte. Og det er jo nesten det jeg gjør. Genseren er super stor, men super deilig. Resten av dagen i dag, skal jeg bare være hjemme å rydde rommet mitt. Uinnteresangt for dere, men det må gjøres. I morgen kommer nemlig den beste vennen jeg har, Linn Kristin. Derfor må rommet ryddes fint til hun kommer!

Kveldens outfit

06.nov.2010 @ 20:02 i Outfits 17 kommentarer


sko fra bianco//kjole fra only//skinnjakke fra barndommen//øredobber fra cubus//strømpebukse fra h&m

HA EN FIN KVELD, MIN SATSER JEG PÅ AT BLIR KNALL!
Beklager for dårlig kvalitet på bildet btw. Skylder på Dorthea.

Dagens outfit

05.nov.2010 @ 18:22 i Outfits 18 kommentarer


sko fra h&m//bukse fra only//bluse fra vero moda//skinnjakke fra only//ørdedobber fra cubus//solbriller fra h&m

Nå har vi vært på graven til gutten min. Steinen var kjempe fin, og jeg tror kanskje jeg hadde gruet meg litt for mye. Men vi var mange på graven, så det gikk fint, selv om det selvfølgelig er tungt. Nå skal jeg og Kari (moren til Marius), ned til Skien sentrum på galaxselan(?) (Kari er vakt). Senere kommer broren til Marius, og jeg gleder meg utrolig mye til å se han igjen! Han er så lik Marius på flere måter, og ligner veldig. Det blir koselig. Ha en fin kveld videre!

Kveldens outfit

30.okt.2010 @ 17:39 i Outfits 25 kommentarer

I kvelden får jeg besøk av noen gode venninner, og vi har hele huset for oss selv. Hva vi skal bruke tiden på, tar vi egentlig som det kommer. Blir nok å se på film, spise litt usunt å snakke om alt fra a til b og litt til.


bukse fra pieces // topp fra vero moda // jakken vet jeg dessverre ikke hvor er fra // øredobber fra cubus

- HVA SKAL DU I KVELD? kos dere uansett hva de neste timene går til.

Kveldens outfit

05.okt.2010 @ 18:13 i Outfits 19 kommentarer


Sko-Bianco//Bukse-Gina//Genser-Bik Bok//Skjerf-Carlings//Jakke-Lillebror

Er det forresten noen som har noen rolige/triste sanger å tipse meg om?

Dagen i dag +outfit!

09.jun.2010 @ 12:48 i Outfits 14 kommentarer
Hei! Dagen i dag er rett og slett en herlig dag. Jeg har akkurat hatt min siste mattetime på Strømsbu vgs. i Arendal, noen gang! Håper jeg er helt ferdig med matta, men jeg kan dessverre komme opp i eksamen i det, men no more mattetime som læreren snakker mer om hester, enn selve matta. Senere i dag skal jeg møte bestevenninna mi, Linn Kristin, og jeg gleder meg så utrolig mye! Jeg har ikke sett jenta mi på flere uker, hater at hun flyttet fra byen! Blir hvertfall veldig koselig å se henne igjen!


Beklager mobilbilde, men kameraet er virkelig dødt.
Den blå overdelen er den jeg kjøpte i Danmark, den er fra vero-moda eller only(?).
Dongrijakken er fra vero moda(?).
Skoene  og armbåndeter fra Danmark, husker ikke hva butikken heter, tror ikke det hadde hjulpet uansett.
Og solbrillene fikk jeg av eksen min på en festival/messe.


Forresten, i storefri i stad gikk krigsalarmen i Arendal (det hørtes litt harry ut, men). De skulle vist sjekke at den fortsatt funket? Og det var helt utrolig hvor mye den bråket, den ble hørt utover hele byen. Men det er kanskje litt meningen, så lenge den skal høres utover hele byen, HVIS det blir krig. Men nok om det.

- HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?

Dagens outfit

27.mai.2010 @ 21:48 i Outfits 9 kommentarer

Gårsdagens outfit ++

19.apr.2010 @ 17:37 i Outfits 17 kommentarer
Hei, beklager for dårlig blogging de siste 24 timene, og ikke minst beklager for dårlig med svaring på kommentarer, men datamaskinen min hadde litt problemer. Heldigvis fikk jeg fikset opp i det i dag, så nå kan jeg endelig blogge igjen!

På bildet ser dere gårsdagens outfit. Evt. spørsmål om hvor plaggene osv er i fra, er det bare å spørre! I går var en veldig herlig dag, som jeg delte med bestevenninnen min Linn Kristin. Vi var bla. på grease, et ungdomsteater. Jeg kan ikke si annet enn at det var døds dårlig og at jeg angrer på at jeg brukte pengene mine på det, bortkastet! Selvfølgelig var det bare et forsøk på å være morsom, for grease var uten tvil det motsatte! Det var utrolig bra, og jeg kan ikke si annet enn at skuespillerene er kjempe flinke og at grease virkelig annbefales for dere som bor i nærheten av Risør!

Ellers i går, så kom mamma hjem og jeg fikk Tommy Hilfiger parfyme av henne og litt sjokolade, og ikke minst masse sladder fra turen hennes!

I dag har det vært en utrolig hektisk og trøtt dag på skolen, og jeg gruer meg bare mer og mer til å stå opp klokken fem i morgen tidlig for nok en skoledag. På skolen i dag skulle jeg lage sjokoladefondant, og ting gikk utrolig greit, før plutselig vi (som lagde dessert) får beskjed om at vi trenger en dessert til ca. 20 mennesker. Ingen av oss som lagde desserter hadde nok til så mange porsjoner, så det endte med at jeg måtte forte meg å lage enda mer. Noe som bare ble utrolig stressende, men det var gøy å jobbe i litt stress! Og det skulle bare mangle, det må jeg nesten like litt, siden kokkeyrket er trossalt et stressende yrke. Men nok tørrprat, her kommer en koselig ting: I dag etter skolen, fikk jeg et lite kick om å kjøpe noe til kjæresten min, og plutselig var en del av pengene mine svidd av på han, men det er verdt det, for bare håpe han blir glad! Sier mer om hva det var, og kommer kanskje med bilder siden, men hittil holder jeg det litt hemmelig, før han får det. Skal jo tross alt være en overraskelse. Men nå skal jeg skifte å dra på fotballtrening!

- HVA BESTÅR DINE PLANER FOR DAGEN AV?

Dagens outfit og kanskje flere lesere?

09.apr.2010 @ 09:25 i Outfits 12 kommentarer
God morgen lille Norge! I dag klarte jeg utrolig nok å stå opp på morningen, noe som var utrolig herlig! Siden da fikk jeg godt tid til å stelle meg, og jeg fikk tatt outfit bilde. Det er så herlig å begynne morningen med god tid og rett bein, er dere ikke enige? Hvertfall, strømpebuksen er fra gina tricot, t-shorten er også fra gina trivcot og strikkegenseren er fra only. Lurer dere evt. på noe mer, er det ikke farlig og spørre. Hater btw at jeg måtte hive på meg de skoa, som over hode ikke står til antrekket, men så lenge jeg har gnagesår, var det ikke annet valg.Forresten, jeg nevner det igjen: Jeg har sett på flere blogger hvor de oppfordrer folk til å bli medlem på forskjellige sider, som lover deg fler besøkende. Personlig har jeg aldri brydd meg, og bare klikket videre. Men i går kveld tenkte jeg, når jeg nok en gang var utenfor det "hva har jeg å tape?", svaret var enkelt: ingenting! Så de av dere som ikke har prøvd det, PRØV DET! Det tar to sekunder å registre seg, og det er helt gratis. Dermed har du gjort det, og hvis du ikke syns noe om det, er det glemt i morgen. Det koster deg som sagt ingenting.

-HVA SKAL DU I DAG?

Dagens outfit og nytt design rundt svingen

08.apr.2010 @ 18:44 i Outfits 30 kommentarer


Hey bitches! Lovet dere dagens outfit, og her har dere den. Buksen er fra pieces, toppen er fra h&m, jakken er fra marc lague, armbåndene er fra pieces, øredobbene er fra glitter og solbrillene ble med bagasjen hjem fra hovefestivalen i fjord!

Jeg holder også på med nytt design, for jeg er nok ikke alene om å være lei av det jeg har nå. Denne gangen går jeg for et lyst design, med masse nye koder jeg skal prøve meg på! Malin skal hjelpe meg litt med headeren (gjøre det hvitt rundt bildene mine), og når det er gjort, tar det nok ikke lang tid før det nye designet er på plass! I mellomtiden skal jeg kose meg med råkost og det nye favoritt albumet mitt på spotify (trykk her for å høre)!

FORRESTEN:
Jeg har sett på flere blogger hvor de oppfordrer folk til å bli medlem på forskjellige sider, som lover deg fler besøkende og bedre statistikk. Personlig har jeg aldri brydd meg, og bare klikket videre. Men stad tenkte jeg, når jeg nok en gang var utenfor det "hva har jeg å tape?", svaret var enkelt: ingenting! Så de av dere som ikke har prøvd det, PRØV DET! Det tar to sekunder å registre seg, og det er helt gratis. Dermed har du gjort det, og hvis du ikke syns noe om det, er det glemt i morgen. Det koster deg som sagt ingenting. Vil du gi det en sjangse, TRYKK HER OG DET ER GJORT PÅ TO SEKUNDER. Åh, hater reklame, men det her funket.

Dagens outfit

21.mar.2010 @ 15:11 i Outfits 17 kommentarer


Solbriller fra hovefestivalen(?)
Overdel fra h&m
Hvit singlett fra gina tricot
Bukse fra pieces
Sko fra eurosko

Dagens outfit

19.feb.2010 @ 09:12 i Outfits 25 kommentarer

Bukse fra vero moda(?), singlett fra gina tricot, genser fra vila og øredobber fra glitter.

Aner ikke hva som skjer med poseringa, har vel ikke annen grunn enn at jeg hadde dårlig tid. Endte opp med å ikke rekke bussen, den kjørte rett forbi! Dermed fikk jeg haik med en hyggelig mann fra Porsgunn som så jeg mista bussen, noe som var en rårisk, siden jeg ikke kjente han. Man vet jo aldri hva som kan skje, selv i de minste småbyer, men det gikk heldigvis fint. Flere som deler dagens outfit i dag?

Vi to har en hemmelighet, kanskje er det kjærlighet?

23.jan.2010 @ 10:54 i Outfits 24 kommentarer
Livet går videre, ingenting varer evig og tiden leger alle sår. Er det ikke det man sier? Skal ikke si for mye, ikke har jeg tid til det heller. Jeg er nødt til å rekke en buss, skal nemlig ut av byen. Og er det noe jeg har vært flink til i det siste, er det nemlig akkurat det å miste busser! Har forsovet meg halve uken, hvis ikke hele? Dermed er det kanskje på tide å komme seg vekk fra datamaskinen og ut av døren, vi blogges!

Her har dere herlige mennesker dagens outfit:

Buksen er fra bik bok, elsker virkelig den buksa, tror jeg har hatt den siden niende klasse, tvinger den på meg! Genseren er fra h&m, topp fra bik bok, singlett fra gina, belte og armbånd fra pieces.

- HVA ER DINE PLANER FOR DENNE LØRDAGEN?

Jeg lovet dere dagens outfit, så her er den!

22.jan.2010 @ 22:10 i Outfits 32 kommentarer

Buksen er fra only, genseren er fra h&m, singletten er fra h&m og skjerffet er fra h&m! Jøss, alt unntagen buksen er med andre ord fra h&m! Og som dere ser ble det ikke outfitbilde ute i dag, for se hva jeg får tid til i morgen.

Bloggingen går virkelig på topp! +Dagens outfit!

21.jan.2010 @ 13:21 i Outfits 36 kommentarer
Hei alle sammen! Først må jeg bare si at jeg er så utrolig takknemlig for alle dere som leser og kommenterer bloggen min! Det er ikke lenge siden jeg byttet blogg, og allerede nå er jeg oppe i nesten tusen lesere, i går runda lesertallet 829 akkurat, og jeg er virkelig glad for det. Jeg elsker virkelig å blogge, og jeg er så takknemlig for at det går så bra! Jeg hadde aldri trodd det, jeg som var så redd og nervøs i begynnelsen når jeg byttet blogg. Men slik ting har vært den siste uken her, går det nesten bedre på denne bloggen! Så, jeg vil egentlig bare takke dere, og at hver enkel av dere som gir i fra noen herlige ord, betyr veldig mye. Og selvfølgelig svarer jeg hver enkel av dere, blir så glad for hver minste kommentar!

Dermed er det dagens outfit. Jeg klarte å forsove meg nok en gang i dag på morningen, noe som ikke var overraskende, siden jeg fikk både telefoner og meldinger midt på natten, selvfølgelig bare for morroskyld for å vekke meg. Dermed kom jeg ikke i seng før tre, og vekkeklokken min ringer klokken fem. Heldigvis har vi verdens herligste lærer, så han skrev ikke fravær! Digger deg, takk til tusen. Er det noe jeg virkelig ikke trenger, er det mer fravær! Men hvertfall, jeg måtte bare hive på meg noe som skulle ligne en sammensatt outfit, og den ser dere under.


Buksen er fra only, genseren er fra gina, singletten er fra cubus og skoene er fra eurosko. Arendal er i bakgrunnen, så nå ser dere utsikten fra skolen litt bedre, den er helt syk!

- HVOR LENGE HAR DU BLOGGET?

Dagens outfit og dagens planer

20.jan.2010 @ 12:31 i Outfits 28 kommentarer
Hei alle sammen! For det første, tusen takk for alle kommentarene på innlegget under! Jeg er helt overrasket, hadde aldri regnet med det! Og for det andre, jeg vet at flere av dere liker at jeg tar bilder ute, og jeg tenkte jeg skulle ta bilde av dagens outfit ute i dag også. Men, første gangen jeg skulle prøve å knipse noen bilder, gikk kameraet tomt for strøm. Og andre gangen prøvde jeg å tvinge Therese med meg ut i storefri, men hun nektet, dermed ble det outfitbilder inne i dag! Men uansett; t-shorten er fra gina, genseren er fra h&m, buksen er fra pieces, armbåndet er fra only og skoene er fra bianco. Elsker virkelig de skoene, selv om de kanskje ikke var mine bestevenner i dag når jeg måtte løpe med de til bussen! Heldigvis henger begge hælene på enda, for bare håpe de gjør det helt til jeg kommer innenfor dørene hjemme. Etter skolen i dag, skal jeg være med noen herlige jenter! Gleder meg virkelig, skal prøve å ta noen bilder!
Uh, skikkelig sammenklistrette øyenvipper, lekkert! Heldigvis var det ikke øyenvippene mine som var poenget.

Dagens outfit med en varm toddy i hånden

19.jan.2010 @ 17:18 i Outfits 47 kommentarer
Hei alle sammen! Kanskje på tide at dere får en oppdatering fra hverdagen min? Jeg nevnte så vidt det var at jeg hadde vært hjemme fra skolen i dag på innlegget under pga. magesmerter. Heldigvis begynner det å gå bedre, men plutselig kan det komme tilbake. Selv om magen skriker etter å holde sengen, har jeg fått på meg klær og så vidt det er sminke. I tillegg har jeg laget meg en varm toddy (for det er toddy det heter? varm saft). Resten av kvelden skal jeg nyte hjemme forann tvskjermen!

Jeg tvingte med meg lillebror ut i kulden for å knipse et par bilder:


Toddyen var litt varmere enn trodd, og det der var kaldt i fua (rompa)! Men alt for bloggen, eller hva?

Dagens outfit og dagens planer

17.jan.2010 @ 12:55 i Outfits 34 kommentarer
Hei og god morgen alle sammen!

I dag snør det på Sørlandet, noe jeg virkelig ikke tok som en god nyhet. Jeg som var 100% bestemt på å ta outfitbilde ute i dag også, men snøen stoppet ikke meg. Dermed løp jeg ut så fort klæra og sminken var på, og dro med meg lillebror for å knipse. Jeg fant frem en god ullgenser som det virkelig er lenge siden jeg har brukt, den er fra bik bok hvis noen lurte. Skjerfet er fra h&m, buksen er fra pieces, toppen er fra gina og skoene er fra bianco. I så fall, der har dere dagens outfit!

Dagen i dag skal jeg tilbringe med venner. Og jeg er klar for å løpe ut døren nå, må bare finne ut hvor jeg skal. I mellom tiden sitter jeg å hører på musikk på spotify, og ang. spotify, så har jeg en konkurranse hvor du som har spotify enkelt og greit bare skal sende meg spillelisten din. Og hvis du er heldig, vinner du enten å bli linket i tre innlegg fremover eller å bli vurdert, det velger vinneren selv, som kan bli deg om du bare sender meg spillelisten din! Jeg har holdt denne konkurransen en stund nå, dermed blir dette siste sjangse, så finner jeg vinner i morgen! Dermed er det ingenting annet å gjøre for deg, enn å sende meg spillelisten din. Bare legg den igjen som en kommentar på dette innlegget.


- HVA SKAL DU I DAG?

Dagens outfit og dagens planer

13.jan.2010 @ 05:59 i Outfits 13 kommentarer
Hei alle sammen! Egentlig må jeg bare hive meg i skoene mine å løpe til bussen, noe som vil skje i sekundet etter at jeg har postet dette innlegget. Planene for dagen er å dra på skolen å bestå i matte, jeg har nemlig sneket meg unna for mange prøver i år, at om jeg ikke har en test i dag, kan jeg ikke få noen karakter i det hele tatt. Med andre ord, da vil jeg stryke i matte. Men hvis man glemmer det i to sekunder, skal jeg og bestevenninna mi til Skien etter skolen å besøke to gutter. Anntageligvis to av Norges mest ufotogene gutter og, men skal prøve å dra med meg hjem noen bilder av alle sammen. Her har dere hvertfall dagens outfit som jeg lovet:
Ser ganske borte ut på bildene, men jeg stresser som en fisk. Og nå må jeg virkelig bare løpe! Ha en fin dag!

Dagens outfit og siste dag av ferien

04.jan.2010 @ 14:55 i Outfits 20 kommentarer
En ting dere alle skal være klar over at jeg angrer på, er at jeg ikke hoppet i seng før halv åtte-åtte i dag på morningen. Klokka halv ti begynte mamma å rive meg ut av senga for å få hjelp til å ta ned julepynten, og ikke nok med det, hun skulle selvfølgelig omublere hele stuen etter det igjen. Dermed ble det knapt to timer med søvn på meg i natt, og jeg er helt ute av stand til å gjøre noe som helst. Jeg som egentlig hadde tenkt til å ligge å dra meg i senga til langt ut på ettermiddagen, å nye siste dag av ferien, men neida. Og dagens outfit er kanksje ikke så spennende, men jeg dro på meg favoritt strømpebuksa, gode leggvarmere og en god cardigan.Wow, sjekk så bleik jeg er! Det skinner gjennom strømpebuksa jo, men norskt skal være norkst, det er jo vinter.

- HVIS DU GÅR PÅ SKOLE; BEGYNTE DU I DAG ELLER BEGYNNER DU I MORGEN?
  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits