Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: desember 2011

Nyttårsaften!

31.des.2011 @ 22:57 i Hverdager 4 kommentarer

Godt nytt år alle sammen! Blogges til neste år! Hilser fra kjæresten til alle leserene, dere for hilse tilbake!

God morgen!

31.des.2011 @ 11:19 i Blogg 5 kommentarer

God morgen alle sammen! Jeg fikk ikke lov til å sove lenger av Glenn, kanskje smart for vi har mye å gjøre i dag! Kos dere enn så lenge, håper dere alle får en fin dag! Blogges!

Redusert!

30.des.2011 @ 17:20 i Hverdager 6 kommentarer

I går ble min kjære bestevenninne endelig 18 år! Så snill som jeg er, hadde jeg sendt inn bursdagshilsen til lokalavisa, laget krone og kort. I tillegg laget jeg og Glenn en rosa hjerteformet marsipankake med alt mulig godt i! Også kjøpte vi inn litt godteri til henne, som ble spist opp av alle andre unntagen bursdagsbarnet selv. Alt dette, uten at hun hadde en liten anelse selv. Jeg bestemte meg for å invitere noen over til meg, å holde et lite overraskelses vors hos meg på selve dagen hennes. Selv om hun skal feire senere i januar, fortjente ho noe på selve dagen sin også! Det ble uten tvil en småhard kveld i går. Har fortsatt ikke kommet meg ordentlig opp. Fikk spist litt mat med kjæresten tidligere i dag, men det er vel på tide å krype ut av genseren hans å hive på meg noe eget. Dagen er jo allerede snart over. Dere for ha en fin fredag! Selv skal jeg ned til et par venninner å spise pizza, ikke at det frister så alt for mye i dag men. Ha en fin kveld!

Beste kjæresten!

30.des.2011 @ 01:06 i Blogg 3 kommentarer

Glenn er verdens beste, jeg er utrolig heldig som møtte han!Edit: Ikke akkurat det vanligste tidspunktet å blogge på, men fakta.

Stressende dag!

28.des.2011 @ 14:24 i Hverdager 4 kommentarer

Planen var og egentlig stå opp tidlig for å få unnagjort så mye som mulig tidligst, men det viste seg å være vanskeligere enn hva det høres ut som. Har en del ting som skal fikses før morgendagen. Da har endelig bestevenninnen min bursdag, gleder meg utrolig mye! Skulle tro det var jeg som hadde bursdag! Men endelig er hun også 18 og kan være med hele kvelden i helgene! Dere for ha en fin dag, jeg for stresse videre. Befinner meg for øyeblikket i den store byen jeg bor i!

Bilde fra helgen! Fikk et utrolig fint smykke av kjæresten min som jeg har på meg. Med rosa diamanter i til og med, selv om det ikke syns så godt på bildet. Flink han var, utrolig fornøyd. God gutt!

Ripper opp i barndomsminnene.

27.des.2011 @ 22:38 i Hverdager 5 kommentarer

Ettersom formen ikke er helt fin, ligger jeg flatt ut i senga hjemme og ser på film. Ripper litt opp i barndomsminnene. Alltid småkoselig det, dermed blir nok dette min julefilm for året. Dere for ha en fin kveld alle sammen! Jeg har prøvd å blogge i halve dag, men tror det har vært noen problemer med blogg.no. Uansett, her er en av mine favoritter fra barndommen. Lille rampungen, ikke rart jeg var en selv også! Skummelt hvor mye jeg kjenner meg igjen fra jeg var liten egentlig, og jeg regner med mor er enig også. Morsomt!

Lamslått kjærring.

26.des.2011 @ 20:16 i Hverdager 1 kommentar

Jeg har så vondt i venstre benet! Og jeg er så utrolig flink til å klage hvis jeg bare setter i gang, så jeg furter litt til her. Jeg var med de andre jente, samme som i fjord, å spille i den årlige julecupen i Risør i dag. Det gikk jo forsåvidt greit. Ble beste damelag - igjen! Men det skulle ikke så mye til, så lenge vi var det eneste rene damelaget. Synd 94-jentene ikke hadde rent jentelag i år, så kanskje vi kunne fått sjansen å spille litt mer rettferdig, enn bare mot en hau med guttelag som har vært veldig givende med blåmerkene til meg i dag. Takk for det. Det var gøy da, men endelig er det overstått ettersom jeg har gruet meg overdrevent mye. Mens vi er inne på det, for jeg nesten slenge inn en setning om hvor flink kjæresten min også var! Fikk ikke sett alle kampene hans ettersom han begynte midt på natta etter min døgnrytme. Men jeg stod opp tidlig for han sin skyld (snill jeg er) og fikk med meg litt.

Dere kan også få se det fine lagbildet vårt fra i dag. Tatt rett etter første kampen, perfekt timing. Og uansett er ikke det slitene tryne mitt mye å se på nå. For nesten begynne å sminke meg ettesom jeg blir hentet om 2 minutter. Dagen må jo feires! Alle de andre jentene på laget feiret jo i går, haha, mens jeg lå hjemme med gutten min. Fornuftig!


For en super kvalitet!

2012 kunne ikke startet bedre!

25.des.2011 @ 16:34 i Kjærlighet 18 kommentarer

Jeg kan ikke gjøre annet enn å bare smile meg gjennom dagene. Jeg har det så utrolig bra! Vennene mine er fantastiske, familien er super og kjæresten er helt fantastisk! Så snill og god gutt, hadde jeg ikke turt å drømme om en gang. Han gjør dagene så utrolig mye bedre! Jeg er så heldig som møtte han. Og nå som vi går i møte med et nytt år, kan jeg med hånden på hjerte si at jeg ikke kunne gått inn i det nye året bedre. Fantastiske Glenn, og flytting i januar når jeg kommer hjem igjen fra jobb. Jeg gleder meg så vannvittig mye til å pakke sammen rommene mine her hjemme hos mamma å flytte inn i et hus (!!!) med bestevenninnen min! Vet nesten ikke hva jeg skal skrive, jeg har det så utrolig bra og det er ikke til å legge skjul på! Glenn er så respektfull, og fortjener all den skryten han kan få. Ettersom fortiden min er bygget på mange vonde minner jeg ikke unner noen, betyr det så utrolig mye for meg at han er som han er. Helt unik. Han er virkelig spesiell. Og jeg gleder meg til å tilbringe kvelden med han og gode venner i dag, så jeg for nesten hive på meg noe sminke. Ha en fin kveld videre! Og jeg håper dere hadde en koselig kveld i går også!

Bloggpause.

19.des.2011 @ 15:36 i Blogg 0 kommentarer

Motivasjonen er helt forferdelig. Jeg gir den et par dager, slik at jeg kan prøve å vekke den til live igjen. Beklager. I mellomtiden skal jeg få ryddet rommene mine, kjøpe inn de siste julegavene med kjæresten å lage sushi. For håpe motivasjonen til å bruke kameraet ikke forsvinner også, så kan jeg heller komme tilbake etter et par dager med noen bilder til dere. Blogges en gang!

Gårsdagens juleforberedelser.

19.des.2011 @ 07:52 i Hverdager 5 kommentarer

Både på lørdag og søndag ble det pepperkakebaking! På lørdag med en liten vennegjeng, og i går med min kjære lillebror. Utrolig koselig, begge dagene. Også kom god'gutten i går litt senere og hjalp til med slutten! Må si mamma ble imponert av oss, og det har hun all grunn til ettersom pepperkakehuset ble i alle mulige farger. Den ene siden ble til og med vakker og rosa! Ikke vanskelig å se hvem som laget den! Deler noen bilder med dere, før jeg legger meg videre med den andre god'gutten min, Happy.

Jentekveld!

18.des.2011 @ 11:34 i Hverdager 9 kommentarer

Hei! På fredag var jeg som sagt (som skrevet?) på jentekveld. Minus at bestekompisen min kom en liten tur litt senere, men det var veldig koselig fordet. Jeg har endelig etter flere mnd. lastet ned redigeringsprogrammet jeg hadde tidligere på den "nye" dataen, så jeg hadde det litt gøy og utforsket det litt på de få bildene jeg skal dele med dere. Det var en veldig koselig kveld på fredag med fine og gode jenter!Og forresten: visningen gikk utrolig bra! Overraskende bra også, ettersom jeg måtte ha med broren min som bare maste og selv om folk ringte til Linn Kristin hvert minutt og hunden hennes var i overkant rastløs. Huset er snart "vårt", og vi begynner å flytte inn i slutten av januar og overtar huset 1 februar. Dvs. at dette er siste friperioden min hjemme, for neste friperiode flytter jeg ut. Gleder meg!

Vellykket livssituasjon!

17.des.2011 @ 13:29 i Hverdager 12 kommentarer

I løpet av det siste året, kan jeg med stolthet si at jeg har kommet veldig langt. Jeg har gjort mange dumme ting, sagt og tenkt mange feil tanker, men det beste av alt er at jeg har lært av det. Og jeg ser ikke tilbake på det negative, lar det heller forbli en lærdom og gjør det om til noe positivt. Jeg har kommet utrolig langt. Jeg har lagt depresjonen bak meg, og lagt fra meg mange vonde ting. Jeg har kjempet utrolig hardt og fått en ubeskrivelig hjelp og støtte av både familie, nære venner, lærere, folk fra utsiden og ikke minst fra dere; leserene mine. Den dag i dag er livssituasjonen helt annerledes enn det den var for et år siden. Hadde jeg snudd tiden tilbake til dette tidspunktet i fjord, ville jeg aldri sett for meg den dag i dag. Jeg klarte det jeg så på som uoppnåelig, men det er viktig å huske at jeg aldri ville ha klart det alene. Jeg fikk jobben jeg ville ha, som pushet meg gjennom skoleåret. Læreplass i Color Line. Jeg har funnet en utrolig god og snill gutt som jeg ikke vet hvor jeg en gang skal begynne å beskrive. Og det når jeg minst ventet det. Offesielt, er jeg i et forhold med en herlig gutt. Og akkurat nå i skrivende sekund sitter jeg og venter på at Linn Kristin skal bli ferdig med å stelle seg. Den lille overraskelsen jeg har holdt på lenge, er at jeg skal flytte ut hjemme fra med henne. Ikke i en leilighet, men i et hus! Det er så godt som vårt tror jeg, og nå gjennstår bare visningen, kan oppdatere dere hvordan det gikk senere.

I en kjapp konklusjon kan jeg understreke på at jeg har det veldig bra, og at en ny start på livet har begynt. Jeg kunne ikke drømt om en bedre jobb, bedre venner og familie. Jeg har funnet en utrolig god gutt, og visning på hus venter rundt svingen. Liker veldig godt hvordan ting har endret seg til det positive og gode. Og hvor langt man kan komme, om man bare vil og aldri gir opp!


Min bestevenninne, som jeg nå skal på visning med og mest sannsynlig flytte sammen med etter jul!

Vakreste graven i landet.

17.des.2011 @ 11:46 i Hverdager 2 kommentarer

I går hadde som kanskje noen av dere vet, Marius bursdag. Han skulle blitt 20 år, og det var i grunn en ganske rar dag. Men jeg hadde med tre av de beste venninnene mine inn til Skien, og  jeg møtte også utrolig mange andre gode mennesker der, det var koselig. Senere på kvelden hadde vi jentekveld, nesten. Bestekompisen min kom en tur og, noe som var veldig koselig. Lenge siden sist. Det var veldig koselig å tilbringe kvelden med så mange gode mennesker, selv om jeg dessverre måtte dra hjem litt tidlig siden jeg hadde glemt husnøkkelen. Ikke nok med det, men i skrivende sekund ligger alt på andre enden av byen. Husnøkkelen min, sminken min, rettetanga, kameraet med masse bilder fra i går, lommeboken min osv, ligger bla. hos en av venninnene mine. Men jeg tok et par mobilbilder på graven i går, så dere kan få en smakebit på hvor fint det var der i går! Så kan dere heller se litt mer bilder når kameraet er til rette igjen!Har forresten ganske mye å oppdatere dere med, men vi sparer noen goder til senere i dag. Blogges!

Gratulerer med dagen, Marius.

16.des.2011 @ 11:25 i Kjærlighet 10 kommentarer

I dag er det et år siden vi opplevde bursdagen din for første gang, uten deg. Og det er to år siden vi hadde den for siste gang, sammen. Men i dag er det to år siden du ble 18, og av en urettferdig grunn ble du ikke eldre. I dag er det andre bursdagen din, uten deg. Jeg vet det er mange som grubler på hvorfor dette måtte skje deg. Hvorfor akkurat du måtte bli borte. Det er dessverre et spørsmål som aldri vil bli besvart. Det er din dag i dag, det skulle hvertfall ha vært det. Du skulle ha fylt 20 år i dag. Rart å tenke på hvor voksene vi egentlig er på vei til å bli. Eller jeg, så lenge det ikke er noe deg lenger, eller oss for den saks skyld. Jeg syns ikke det er lenge siden du var 12, og skulle lære meg å skyte med luftgevær og snekre. Nå er du her ikke en gang lenger. Det begynner å nærme seg ti år siden vi fløy rundt i lille Trollbergvika, utenfor Risør, som to udødlige småtroll som utfordret oss litt lenger enn hva unger på den alderen burde gjøre. Det rart å tenke på. Og det er rart å tenke på at vi nærmer oss med stormskritt to år siden jeg så deg for siste gang. Ikke at jeg viste den gangen. Uansett hvordan folk fra utsiden vrir og vender på det, er det bursdagen din i dag. Og vi ses til kvelden, Marius, så godt det lar seg gjøre. Gratulerer med dagen, som dessverre aldri ordentlig kom.

Sushi-lykke

15.des.2011 @ 15:16 i Hverdager 9 kommentarer

Hei! Nå har jeg og mamma vært litt rundt om i byen! Må innrømme at det faktisk var utrolig koselig å dra på handletur med mamma igjen, og ikke minst gjøre min oppgave med pakkingen mens hun betaler. Det var alt for lenge siden nå merket jeg. I tillegg sviktet jeg meg selv og kjøpte litt ferdig sushi. Heldigvis var det godt, selv om det uten tvil hadde vært bedre hvis jeg laget det selv. Noe som er overraskende enkelt!


Tid for å kose seg 100%, og ikke minst med favoritt brusen ettersom den ikke har vært en del av kostholdet mitt de siste tre ukene. Fortjente det, uten tvil.


Siden de ikke hadde sushi utvalg på Rema 1000, var mamma så snill at vi kjørte innom Kiwi for å se om de hadde det der - og takk til kiwi! Jeg har lovet å lære god gutten å lage sushi, så alt som mangler nå er kun ingefær, wasabi, avokado og salma, det blir bra. Gleder meg! Hjemmelaget sushi er uten tvil det beste!


Glad og fornøyd! Senere i dag kommer venninnen min fra Stavanger også hjem, det blir bra!
Men før den tid blir det pepperkakebaking og istid 4 med lillebror. Ha en fin dag alle sammen!

Edit: Nå kom mnd. [mag] i posten også, dermed flere godsaker å kose seg med for dagen! Deilig å være hjemme!

This years love

15.des.2011 @ 10:44 i Kjærlighet 4 kommentarer
Heaven knows it's high time.
I've been waiting on my own, too long.
When you hold me like you do,
it feels so right.
Start to forget how my heart gets torn,
when that hurt gets thrown.

If you love me got to know for sure.
Cuz' it takes something more this time,
then sweet, sweet lies.
Before I open up my arms and fall losing all control.
Every dream inside my soul,
when you kiss me on that midnight street.
Sweep me off my feet.
Singin' ain't this life so sweet?
This years love had better last

Don't you notice life goes on.

Livet!

14.des.2011 @ 14:23 i Hverdager 6 kommentarer

Det er som sagt veldig bra. Jeg er så heldig at jeg har møtt en utrolig god gutt, som jeg har det veldig fint med. Deilig å være hjemme igjen hos han. Og ikke minst alle de andre gode menneskene her hjemme. Stussig å sløve 100% etter 3 uker med arbeid fra klokken sju på morningen. Klager ikke, her jeg sitter fortsatt usminket og forferdelig. Vurderer å ta en ryddetur i klesskapet, for der tror jeg det er mye som kan ut med stor M. I tillegg vurderer jeg å lage sushi siden Risør ikke har noen ferdige sushi maki å tilby. Tiltaket er bare å begeve seg ut av huset i regnvær, noe som frister mindre. Dette ble veldig tørrprat innlegg, noe 70% av bloggen min er for tiden. Men gi meg en sjanse til å hive på meg noe sminke osv, så kanskje jeg kan komme med noen bilder til dere senere. Blogges!

Ikke lenge til hjemturen!

07.des.2011 @ 12:10 i Jobb 0 kommentarer

Nå er det bare tre turer igjen, det går fort! 5 arbeidsdager, for på tirsdagsmorningen drar jeg hjem! Gleder meg utrolig mye, det blir så deilig. 22 dager fri! Og jeg skal noe helt utrolig gøy og spennende når jeg kommer hjem! Jeg skal oppleve noe helt nytt! Gleder meg! Forteller om det når jeg kommer hjem, en ting er sikkert: det blir utrolig bra!

Denne uken har jeg klart det mest utrolige. Jeg klarte å miste bankkortet mitt på utsiden av terminalen i Oslo. Skjønner ikke at det er mulig! Jeg har mange flere oppdateringer og, men de tar jeg når jeg kommer hjem. Det var forresten kjempe koselig med besøk! Blogges siden! Forresten, snøen har jo falt litt i hovedstaden;

Innkjøpene fra Oslo!

03.des.2011 @ 09:52 i Mote 10 kommentarer


2 bukser fra Vero Moda. Ble utrolig overrasket når hun spurte meg om stl, og stoppet opp og svarte tilbake "Jeg tror kanskje du burde ha en mindre enn det ..." Og det viste seg at hun hadde helt rett! Må slutte å undervurdere meg selv.


En helt basic hvit singlett fra Bik Bok, en hvit overdel med blonder fra Vero Moda og en genser fra Bik Bok.


Overdel fra Vero Moda. Den var utrolig lekker, og passer perfekt til high waist buksene mine. Kan vise dere bedre bilde når den er på, også i bedre lys. Gleder meg til en annledning til å bruke den!


Kjolen fra Whitney Port by Bik Bok. 700 kostet den egentlig, ble jo et utrolig kupp! Beklager for dårlig bilde (noe i grunn alle var), men mønsteret inni er rosa-aktig, kjolen er uten tvil ikke annet enn lekker!


En basic svart kjole fra Bik Bok. Som sagt; kjole salg der! Ser litt rar ut ettersom klesshengeren strekker den øverste delen. Men utrolig vakker den og. Kom på at jeg ikke har noen svarte kjoler. Har for så vidt en "fin" svart kjole, men den brukte jeg i begravelsen til Marius så jeg kommer nok aldri mer til å bruke den. Frister ikke å dra ut i den akkurat.

Da drar jeg tilbake på jobb, gleder meg selv om jeg merker at jeg sov lenge i går og godt kunne gjort det i dag og. Men det tar jeg igjen på fri! Nå gjelder det bare å komme seg ombord å hive på seg kokketøyet. Også får jeg jo besøk i dag og, sikker på at jeg har nevnt det tjue ganger nå, men jeg gleder meg sånn! Perfekt å få besøk av noen av de som du savner mest, det hjelper litt på hjemmelengselen! Tilslutt: håper ikke mamma ser dette, da for vi late som om innkjøpene er julegaver til venninner.  

Bilder fra lufteturen i hovedstaden.

02.des.2011 @ 21:54 i Hverdager 7 kommentarer

Jeg fikk endelig beveget meg ut etter et par timer med tenking på om jeg faktisk turte å rusle rundt i Oslo alene. Gikk ut etterhvert, og det gikk greit, heldigvis. Jeg møtte Sara og var med henne for å spise litt, også var jeg med en liten tur på skolen. Jeg besteme meg for å gå rundt å kikke litt, så jeg gikk innom et par butikker. Fant litt på Bik Bok, hvor det var 50% på alle kjoler også fant jeg litt på Vero Moda. Skrik ut om noen er keen på å se! Her kommer litt bilder jeg prøvde å ta i stad. Jeg var utrolig sliten der jeg gikk rundt uten å ane egentlig hvor jeg skulle. Merker det blir deilig å bare slappe av i kveld, og legge seg i natt. Kan sove et par timer lenger i morgen også, men så drar jeg mot jobb rundt 10.00. Forresten, jeg spiste sushi i stad, utrolig godt! Fikk øynene opp for det sist jeg var i Oslo, og var innom den samme sushirestauranten i stad!Bra noen passer på gatene. Dette var i Karl Johan. Men en ting jeg stusset over, i stad på vei opp Karl Johan gikk vi en "snarvei" i bakgatene opp mot slottet, der Sara har leilighet. Og jeg kunne ikke se en eneste natteravn, politibil eller lignende. Det er for dårlig. For om det skulle skje noe kriminellet, er det vel mer sannsynlig å begå det i bakgatene i hovedstaden, enn midt i Karl Johan?


Noen som vil se innkjøpene? Den ene kjolen er designet av Whitney Port for Bik Bok, og i stedet for 600kr, gikk den lett med meg hjem i klesskapet for 300kr, det beste av alt: den er utrolig nydelig!

Dagens outfit.

02.des.2011 @ 16:21 i Outfits 8 kommentarer

I og med at jeg bare heiv noen plagg i baggen min ombord, før jeg spurtet ut landgangen, ble det ikke akkurat de beste plaggene. Mer daffe plagg ettersom jeg bare skal bruke de to fridagene på kun å slappe av og la kroppen komme seg. Det gjør den også. Skal ikke lyve, for jeg er dårlig og kroppen er ikke helt med, men sånn for det bare være. Jeg nekter å ligge inne på sofaen og synes synd på meg selv. Skal på jobb, skal fungere. Uansett, dagens bekledning. Tar meg litt luft i den "trygge" hovedstaden vår, håper jeg overlever.Wow, ser ut som om jeg har det skillet på bildet etter redigeringen. Kan betrygge dere med at jeg ikke har det. Og at det er overdelen som er så hengende, og heldigvis ikke magen min slik det kan se ut som! Men gud, deilig å sminke seg litt igjen! Har tross alt gått uten siden 23 november!

Tørrprat fra en sykemeldt jente.

02.des.2011 @ 15:21 i Hverdager 3 kommentarer

I dag sov jeg til halv tre- kvart på tre. Hadde ting vært som de skulle ha vært, ville jeg ha begynt på jobb i dag klokken sju. Slik ble det jo ikke, missliker det sterkt. Jeg som hadde de gode dagene på jobb, helt til kroppen fant ut at den ikke ville sammarbeide mer. Deilig å sove lenge, og forhåpentligvis bli bedre. Føler meg mye bedre i dag også. Jeg nekter å være syk og dårlig. I morgen skal jeg ombord igjen, uansett hva. Dessuten får jeg besøk i morgen, og jeg gleder meg mer enn noe annet! Har brukt den første halvtimen av dagen til å se på linni serien på tv2 bliss. Digger den jenta. Nok tørrprat, tror jeg skal ut å ta noe luft etterpå så da kommer nok noen bilder til dere!

Her er forresten den fine leiligheten til Sara som jeg bor for øyeblikket i.


Ha en fin dag, så skal jeg prøve på det samme!

Voldtatt - stille ødelagt for livet.

01.des.2011 @ 22:55 i Egne meninger 2 kommentarer

Jeg hørte den stille gråten i andre enden av telefonen. Hun var redd. Livredd. Hva om det ville skje igjen? Hva om han fant henne? Hva han da ville finne på å gjøre, turte hun ikke en gang å tenke på. Det hadde allerede skjedd èn gang for mye. Hun var helt alene med frykten. Tenk om han plutselig stod på døren, eller kom innom på jobb? Hva ville hun da gjøre? Tenk om han allerede har full oversikt over henne hele tiden, til et hvert minutt? Hun turte ikke å tenke mer på det. Underbevisstheten tok over. Han er der hele tiden.

At media blåste opp lignende saker over forsidene i landet, gjorde ting kun langt verre. Det styrket frykten. Bare det å gå på butikken for å fylle magen, ble en skrekk. Ikke fordi forsidene var fylt med en påminnelse, den hadde hun allerede fått. Men fordi han var på fri fot ? igjen. Straffen var minsket, han slapp ut tidligere. Det ble tidligere utrygt enn hva hun hadde regnet med. Nå kom hun aldri mer til å gå alene, kun når hun må. Bare det å gå til bussen for å komme seg på jobb, ble fort et mareritt. Tenk om han var på samme buss?
Hva om han denne gangen tok uventet tak i henne i et kaldt smug i nattens hovedstad når hun minst ventet det. Dro hun med seg, og låste henne inne ? igjen. Hva skulle hun da gjøre? Fortelle det til noen? Nei. Skrike? Nei ? det ville ikke funket, for hun hadde allerede prøvd. Hva om ikke en gang hun hadde noe å fordøye ondskapen med? Ingen alt for sterk alkohol å helle innpå eller noen farlige piller som ikke lovet at hun våknet igjen ? slik som sist. Hva skulle hun da gjøre? Måtte hun i tillegg bli utnyttet ? igjen, og huske alt sammen etterpå? Skulle hun bruke enda 4-5 år av livet sitt på å fortrenge noe som ikke kunne bli glemt. Ikke en gang av den alt for sterke alkoholen, eller av de tablettene de tvunget i henne fortrengte fortidens hendelser.

Hun dro opp genseren på høyrearmen, kikket tydelig og spurte seg selv «hvorfor?». Hun kikket enda tydeligere. Merkene var der enda. De var som brent fast, de hadde blitt en del av henne. Hun dro vekk håret som gjemte nakken hennes, og kikket seg i speilet med tårefylte øyner. Hun spurte seg igjen det samme spørsmålet mens en tåre rant ned på den bare kroppen hennes, «hvorfor?». De gamle tankene presset seg gjennom hodet hennes. Hun husker det som om det var i går. Det skulle kun være et helt alminnelig kjærestebesøk, slik som flere av de andre jevn gamle jentene til statelighet opplever. Hvorfor kunne ikke hun være en av dem? Hadde hun vist hva som kom til å skje fem minutter før hun gikk inn i en av hovedstadens blokkleiligheter, hadde hun aldri tatt foten innenfor dørkarmen. Det var allerede for sent. Døren ble fort låst bak henne i det hun kom inn. Hun skjønte allerede da at det var noe som ikke stemte. En vond magefølelse kriblet gjennom kroppen hennes. Hun fikk i seg noe hun aldri skulle hatt i seg, i håp om å glemme de neste timene av livet hennes. Hun skrek mens hun merket styrken hans rundt henne. Hun kom ingen vei. Hun husket hvordan de hadde tatt tak i henne i det hun prøvde å løpe mot døren, og dratt henne over gulvet og tilbake der hun skulle oppleve noe av det verste i livet sitt. De var to mot en. To forferdelige sjeler mot en stakkars jente som var på vei til å få livet sitt ødelagt, kun fordi de skulle ha litt uskyldig moro. Og en av dem hadde kalte seg den såkalte kjæresten hennes. Hun kjente han plutselig ikke igjen. Hun ville ikke tenke mer tilbake. Hun dro fort ned genseren igjen, og tørket tårene. Hun levde i frykt hver eneste dag. Å tenke tilbake gjorde ting kun verre.

Hun er redd for fremtiden. Det er ingen der ute for henne. Ingen å stole på, ingen å oppleve glede med eller kjærlighet. Det er hvertfall det de to guttene som den dag i dag vanker fri i hovedstaden på jakt etter ny moro fikk henne til å tro. Han ødela alt sammen. Knuste henne sakte innenfra, til og med på utsiden. Kun hun vet hvor tegnene er. Ingen andre for se sannheten.Denne teksten er skrevet for «en trygg hovedstad» i støtte mot voldtekstbølgen. Og i henhold til strengere og skjerping på fengselsstraff for voldtekt. Det er utrolig mange jenter som går rundt der ute med en vond historie de ikke tørr å dele med noen. De fortjener ikke å føle seg utrygge og brukt. De trenger trygghet og støtte ? jeg er en av dem som vil gi det og viser dette med denne teksten. Slike ting skjer faktisk rundt oss, om enkelte bare kunne fått opp øynene.

Livet er bra, så hvorfor klage?

01.des.2011 @ 16:39 i Jobb 4 kommentarer

Tiltross for at jeg ligger på en sofa og venter på mat (med tanke på at kanskje jeg burde vært personen som laget den), og ikke er på sjøen der jeg burde ha vært, er jo livet temmelig bra fordet! Dagen begynte ikke akkurat veldig bra for å være helt ærlig. Etter flere forskjellige samtaler osv, ble jeg sendt i land fra båten. Etter å ha vært hos legen og tatt masse prøver, endte jeg opp med en sykemelding i hånden. Dermed er jeg sykemeldt en tur, for å se om det blir bedre. Noe det skal bli. Jeg nekter noe annet. Dessuten får jeg besøk til lørdag, så jeg tilbake! Egentlig skulle jeg ha møtt en av leserene mine på denne turen, men det går dessverre ikke da. For håpe jeg møter henne på lørdag når hun går av og jeg på! Dette var virkelig ikke det jeg ville. Men livet er sykt bra, så hvorfor klage?

Sara var fantastisk med tanke på at hun har eksamensarbeid og skøv alt til side når jeg ringte og forklarte situasjonen. Hun møtte straks opp hos legen jeg ble sendt til og støttet meg. I tillegg har hun gitt meg tak over hode de neste nettene, og ikke minst; nå står hun og lager mat til meg. Gleder meg! Takk for gode venner og karma!

Siden jeg allerede har dårlig samvittighet for at jeg ikke er på jobb, selv om alle sa at "alle kan bli syke, det er helt klart i orden". Så deler jeg noen bilder med dere fra i går når sjefen over alle sjefer (nei, ikke asgeir men en av de rikeste i landet vil jeg tro, sjefen for hele color line) kom ombord.

Ikke nekt for at du ikke ble sulten nå av denne fantastiske tapasen! Vet hvertfall om èn som fikk sykt lyst på sushi ...

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits