Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: desember 2010

Et nytt år startet, uten deg.

31.des.2010 @ 16:44 i Kjærlighet 14 kommentarer

Kjære Marius.

I dag, er det akkurat et år siden du feiret nyttårsaften med de gode vennene dine på hyttetur. Jeg husker du ringte meg mye på nyttårsaften i fjord. Og ringte ikke du, ringte jeg. Ikke nok med det, men bestekompisen din, Trond, ringte også, med deg i bakgrunnen. Jeg var nyforelsket i deg på den tiden, og jeg hadde besøk av bestevenninnen min Sara, fra Oslo. Vi satt i sofaen min på rommet mitt, og snakket med dere. Jeg var like kry hver gang telefonen ringte, for hver gang var det deg. Det er utrolig rart at det allerede har godt et år. I løpet av den tiden vi hadde sammen, snakket vi mye i telefonen. Men en av de samtalene jeg husker best, hadde vi for akkurat et år siden i dag. "Halla, skjer a?", "drekker du ikke?" og flere andre setninger husker jeg utrolig godt. Jeg husker Trond fortalte meg hvor godt han likte meg som person og at jeg var en veldig søt og grei jente. I tillegg fortalte han at dere var ganske like på sånt, og siden han sytes jeg var søt, syntes du det også. Haha, smilet klarer ikke holde igjen når jeg tenker på momlingen din i bakgrunnen.

Tiden har gått alt for fort. Det var på denne tiden i fjord, hvor telefonsamtalene begynte å slutte med "jeg er glad i deg". Det var på denne tiden, det første kysset kom. I morgen er det januar, og et nytt år starter, bare denne gangen uten deg. Jeg gruer meg litt til måndene fremover. De innholder så mange gode minner, fra de som var året før. Jeg savner deg, Marius. Jeg har deg i tankene ekstra mye i kveld. For i kveld, legges 2010 i fortiden.


Meg og Trond, bestekompisen din. Bildet er fra i går. Vi var innom graven din.

Bilder fra Svergieturen!

31.des.2010 @ 15:01 i Hverdager 9 kommentarer

Turen i går var herlig! Den inneholdt alt fra politibiler, kontroller, sjekking, krangling, latter og kos! Vi hadde det så utrolig gøy! Det blir ikke mer morro enn det man lager selv, uten tvil!


Trøtt i tryne, men Lene er vist litt klart for tur?


Dorthea og meg, haha, klarer ikke la vær å le av den båtturen. Vi møtte noen randoms som hadde søkt opp bilnummeret osv.


Lene og Edina, herlige jenter!Meg og et veldig vellykket knips av Erik!


Meg og Edina. Smil.


Meg og Dorthea, ganske så klare til å kjøre i land i Svergie!


Smil. Endelig fremme i Sverige!

Hele gjengen, og i land ventet selvfølgelig tollen!Hei fin. Kan ærlig innrømme at vi hadde det ganske gøy med de guttene der på veien!


Hadde den vært av sjokolade, ville jeg ikke bare kysset den.


Det verste var at det funket. Fikk melding når vi kom til Norge av den utkårede! Haha, trodde jeg skulle dø av latter.


Vi fikk Erik til å kjøpe verdens fineste genser. Ikke nok med det, men han fikk seg et skilt med navnet på og ekstra store wunderbaum. Harrytur, skal være harry!


Dorthea, søt!


TV bodens egen kjekkas.


Hjemme igjen, etter en uten tvil herlig tur! Og Erik som egentlig skulle på guttetur, obs.

Ønsk meg god tur, forlater Norge i dag!

30.des.2010 @ 07:07 i Hverdager 13 kommentarer

Jeg hadde helt glemt hvor forferdelig det var, å høre vekkeklokka og stå opp tidlig. Det verste er, at jeg pleier å stå opp enda tidligere. Jeg skal nemlig til Sverige med bestevenninnen min, kjæresten hennes og to venninner til. Lenger ut av Norge blir det dessverre ikke, hadde ikke hatt noe i mot det i den kulden jeg overraskende overlever i her i landet. Men jeg gleder meg kjempe masse, selv om ikke lommeboken min er så tjukk som den burde ha vært på en Sverigetur. Men turen i seg selv blir bare kos. Et kjapt innlegg før jeg setter meg i bilen, har jeg vel alltids tid til? De skulle egentlig ha vært her nå, og jeg har ikke sminket meg en gang. Åh, det er så typisk meg. Men sorry for kjedelig innlegg uten bilder, tørrskreven tekst og rot. Men jeg ville bare oppdatere dere om at jeg befinner meg uten for Norges grenser i dag, og at det dermed blir dårlig med blogging!

Ønsk meg god tur til Sverige! Kos dere i dag, herlige lesere!

Kvelden er reddet

29.des.2010 @ 20:50 i Hverdager 11 kommentarer

Egentlig hadde jeg planer for kvelden, men det gikk ikke slik jeg hadde trodd. Dermed var jeg forberett på å råtne inne på rommet mitt resten av kvelden. Men, kvelden er reddet og jeg skal ut med en kompis av meg som tydeligvis hadde det like gøy hjemme som meg. Ironi selvfølgelig, så hvorfor ikke kjede oss sammen? Blogges, jeg skal faktisk bevege meg ut av rommet mitt! Hva er dine planer for kvelden?


Unnskyld! Jeg klarte ikke å unngå fristelsen av å ta bilde i det nye speilet mitt. Det dekker tross alt halve veggen min, så egentlig tok jeg bilde, i veggen? ehah

Nytt design!

29.des.2010 @ 19:51 i Hverdager 15 kommentarer

Åh, det var deilig med litt forandring! Jeg har jukset en del, designet har jeg nemlig ikke laget helt selv. Jeg pleier å gjøre alt selv, men denne gangen orket jeg det ikke. Det andre jeg hadde, laget jeg helt fra bunn av og brukte flere timer på det. Jeg tror nok jeg kommer til å savne det en del, så kanskje jeg bytter tilbake om en stund(?). Enn så lenge, for vi nøye oss med det som er nå. Hva syns dere om det nye designet?


Det som er uvandt og veldig nytt, er at bildene trenger mye større plass for å fylle bloggen. Det gjør resten av innleggene under til å se helt forferdelige og rotete ut, men men.

Innkjøp fra ikea (rommet mitt)

29.des.2010 @ 14:35 i Hverdager 26 kommentarer


Speilet, det lille rosa nattbordet, den rosa lampen, den hvite rosen, "karamellskålen", den hvite treesken, blomsten(m.den hvite vasen), og de rosa "kassene" i den hvite hyllen er nytt.


Lysene, vasene, duken og bilderammen er nytt.


Jeg måtte nesten kjøpe noe fornuftig også, dermed kjøpte jeg denne til datamaskinen min!


Speilet dekker nesten hele den ene veggen min. Virkelig fornøyd!


Den hvite hyllen er ny.


Jeg kjøpte også en hylle til slik som det her, bare enda større. Tror den er ca 2 meter(?), til tv-rommet mitt.


Div. kleshengere (kjøpte 8 stk), div. lys, skjøteledning og div. bokser til det andre rommet.

Jeg tror det var alt(?). Jeg er veldig fornøyd selv. Hva syns dere om både innkjøpet og rommet mitt?
Jeg er fortsatt ikke helt frisk, men bedre i formen. Og jeg kan jo ikke la vær å blogge på selveste nyttårsaften? I morgen skal jeg til Svergie med bestevennene mine, så da hadde jeg ikke hatt tid til å legge ut dette innlegge, som jeg tross alt har lovet dere. Noen av dere har spurt om å se rommet mitt, i tillegg viser jeg det jeg kjøpte på Ikea.

Bloggpausen er over!!!

29.des.2010 @ 14:08 i Hverdager 3 kommentarer

Hei! Overskriften sier egentlig sitt! Nå er bloggpausen over, og jeg skal dele innkjøpet fra IKEA med dere! Jeg skal bare redigere og klippe bildene til dere, så kommer det ut. Jeg har vist rommet mitt en gang før helt i begynnelsen av oppussingen, men nå er det mer ferdig. Jeg tror ikke jeg kan ha mer rosa på rommet mitt nå. Gi meg en halvtime, så er bildene ute!Bilen var bokstaveligtalt HELT full når dro hjem fra Ikea igjen, etter å ha gått igjennom butikken to ganger.

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits