Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: november 2011

Kjapp oppdatering.

29.nov.2011 @ 12:34 i Blogg 3 kommentarer

Det går utrolig bra på jobb! De siste dagene har vært supre og fylt med variasjon. Her om dagen hadde vi skikkelig sjø bla. Uvanlig mye, men det var gøy selv om kvalmen lå godt plantet. I dag er det akkurat to uker til jeg skal hjem, gleder meg veldig til det og, men det skjer mye gøy fremover og. I dag skal jeg lære å lage sushi, og jeg venter masse besøk fremover. For ikke å snakke om helgen, den blir herlig! Og allerede da, er det kun en uke igjen! I tillegg kom servitørlærlingen på i dag, så da har jeg noen å sladre med på kveldene igjen, deilig! Utrolig rotete innlegg. Beklager. Heldigvis kan dere vente dere et ganske så annerledes. Jeg har en del ting på hjertet å dele med dere. Får jeg nett senere i kveld, kanskje jeg får publisert det da.

Og til alle dere hjemme; jeg savner dere veldig mye!

Jobb i tre uker!

23.nov.2011 @ 11:01 i Jobb 8 kommentarer

Da går jeg ombord på M/S Color Magic! Blir ombord i tre uker, pga. juletider osv. Også får jeg tre uker fri! Det blir nok tre lange uker, men jeg satser på at det går fort, og at det ikke er så lenge til før jeg er hjemme hos de andre igjen! Blogger senere en gang. Nå er dere hvertfall klarer over hvorfor kanskje bloggingen blir tom og uten mening fremover! Uansett, skal prøve mitt beste!

Livet er så bra!

22.nov.2011 @ 17:09 i Hverdager 2 kommentarer

Alt er så bra. Livet er bra! Jeg har det veldig fint for tiden, men det er kanskje ikke så rart. Jeg har møtt en helt fantastisk person! Han gjør alt så utrolig bra, lykkerus! Planen resten av dagen er det kanskje værre med, kan ikke akkurat si den gir lykkerus. Jeg har nemlig noen ganske så store oppgaver å bli ferdige med. Jeg er godt på vei, heldigvis. Men det skulle bare mangle, så lenge jeg drar tilbake på jobb i morgen. Tre uker på bølgen den blå! Er ikke hjemme igjen før 14 desember, merker det kan bli veldig lenge uten alle de gode menneskene jeg er så vandt med her hjemme. Men deilig blir det med fri fra 14 desember til 4 januar! Gleder meg allerede!

Kjærlighet.

21.nov.2011 @ 11:46 i Kjærlighet 5 kommentarer

Jeg elsker denne "kjærlighets oppskriften"! Jeg har utrolig lyst til å være litt kreativ med denne teksten så fort jeg kommer ut av de fire veggene hjemme! Flytte planene ligger i bakhodet, med en fantastisk person. Skal ikke avsløre for mye, for vi har ikke funnet noen leilighet enda. Risør har ikke det beste utvalget, kun én leilighet ligger ute på finn.no. Uansett var ikke teksten ovenfor søt? Sikkert mange av dere som har sett/lest den før!

Boblebad med beste!

20.nov.2011 @ 21:35 i Blogg 3 kommentarer

Tjohei! Så fort jeg kom hjem fra Oslo, ventet bestevenninnen min hjemme! Vi hoppet rett i boblebadet vårt hjemme og tok helgens oppdateringer der. Digger hun, bildet forklarer sitt!

Bilder fra Osloturen!

20.nov.2011 @ 14:36 i Hverdager 8 kommentarer

Det var en herlig tur, uten tvil! Har tatt minimalt med bilder, men har selvsagt noen å dele med dere! Standar turist bilder nesten, men det går vel greit for en gangs skyld. Trist at jeg allerede er på vei hjem igjen, skulle gjerne ønske det var fredagen igjen og gjort alt på nytt! Til onsdag bærer det innover igjen til Oslo. Da blir jeg titt innom i tre uker, så det blir nok deilig å komme hjem litt også. Slappe av å jobbe med oppgaver fra jobb de neste dagene. Ha en fin søndag!

Oslo!

19.nov.2011 @ 22:57 i Hverdager 1 kommentar

Beklager for dårlig blogging! Heldigvis har jeg en godkjent grunn. Jeg er nemlig i Oslo, ble kun noen få timer hjemme før turen gikk rett til hovedstaden! Klager ikke, livet er herlig og jeg har det supert! Det er så deilig og endelig kjenne sommerfugler i magen og smile uten grunn igjen! Det beste av alt: jeg syns jeg fortjener det! Uansett, de siste timene har det vært inntak av både sushi, alkohol også har jeg møtt forskjellige mennesker. Koselig! Anbefaler alle en spontantur i ny og ned, er ofte de som viser seg å bli mest vellykkede! I morgen bærer det dessverre hjemover igjen, som tiden flyr! Ha en fin lørdag, fine lesere!

Klippe bob?

18.nov.2011 @ 15:03 i Hverdager 5 kommentarer

Er det slik det skrives, bob? Ikke vet jeg, har virkelig ikke peiling på hår, noe som synes utmerket på mitt, så ødelagt som det er. Men, noen av venninnene mine maser om at jeg burde klippe bob(?!). Nå har jeg spart lenge, og slitt utrolig mye med å få vekk både gulskjær og slitasje. Det har kostet en del, uten tvil. Så å klippe vekk over halvparten uten et vellykket resultat hadde kanskje vært litt kjedelig. Men det finnes alltids en løsning, jeg kunne kjøpt meg extensions i verste fall. Kunne kanskje vært et smart trekk også, så forsvinner resten av det slitte på tuppene? Vel, tok et bilde jeg, når håret ser betraktelig kortere ut, hva er deres mening?

Ny genser/jakke!

17.nov.2011 @ 22:08 i Hverdager 8 kommentarer

Og den var jeg så heldig å få av moren til Marius! Rosa og med logo på, "Skien Kommune" og våpentegnet/kommunetegn(?). Syns den er døds kul jeg, haha! Og ikke minst: DEN ER ROSA! For et innlegg uten mening, ville i grunn kun si god natt. Jeg har kommet meg trygt hjem, og har endelig data igjen slik at jeg kan svare på alle de fine kommentarene som har kommet inn i det siste!

Surrehauer!

17.nov.2011 @ 19:38 i Hverdager 1 kommentar

Nå er jeg endelig på bussen hjem. En time senere enn planlagt! For å komme meg fra Rikke (altså ut av Skien og til E18/hovedveien) fikk jeg en jeg jobbet med i sommer på Color Viking til å hente meg. Han bor i Larvik, og klarte selvfølgelig å rote seg vekk tjue ganger i Skien/Porsgrunn, før vi fant hverandre. Et godt eksempel for å forklare, er når jeg spurte om han fant frem, "Ja, seff! Jeg er jo matros, jeg finner alltid frem (...) Ey, faen! Hvor er jeg henn nå a? To sekunder, jeg må bare sjekke kartet".

Uansett, nå er jeg trygt plassert på bussen klar for en herlig kveld og en helg som virkelig skal toppes! Siste frihelgen min på tre uker, og alt annet lyder godt om at den uten tvil blir bra! Jeg for bare prøve å glemme hvor flink jeg var i stad, til å miste bussbiletten min. Noe som resulterte i at jeg måtte betale 230 kr for å komme meg hjem, som var like mye som jeg betalte bort for tur/retur med et annet selvskap!

The show goes on.

17.nov.2011 @ 15:26 i Hverdager 6 kommentarer

Holaaa! I dag føler jeg meg utrolig opplagt! Jeg stod opp tidlig, laget meg frokost hos Rikke og hoppet på bussen ned til Skien sentrum godt pakket inn mot kulden. Der gikk jeg til et senter litt utenfor selve sentrum, kjøpte meg en pose med gravlys og gikk ut av byen, i bare oppoverbakker mot graven til Marius. Det tok meg tre kvarter, og er uten tvil noe av det snilleste jeg har gjort mot en person som dessverre ikke er her med oss lenger. Deilig var det, fikk en drøy gåtur og hadde uansett ikke noe bedre å gjøre. For shoppe skal jeg hvertfall ikke. Uansett er det utrolig lenge siden jeg har vært oppom graven nå. Fristet med en liten tur innom før snøen legger seg.

Kortvarig glede.

16.nov.2011 @ 17:00 i Blogg 6 kommentarer

Det var ikke lenge solen holdt oppe. Innen Rikke var ferdig på skolen og vi hadde vært innom et senter i Porsgrunn, begynte det å mørkne. Det er vel punkt nummer to på listen over hva jeg hater med vinteren. Førsteplassen tar selvfølgelig kulden. Nå er jeg tilbake hos Rikke (med Rikke) i Skien! Vet ikke hva kvelden bringer, blir vel godteri og TV2sumo, men ikke si det til noen. Rikke liker å leve på tanken at hun er verdens sunneste jente! Og forresten, jeg kjøpte INGENTING i dag, selv om det var fristelser over alt! Flink? Ja!

Frøken sunn på bildet under også!

Mens flinke meg derimot holdt meg unna alle fristelser og sippet i prøverommene mens Rikke kjøpte hele butikken.

Før jeg avslutter nok en gang, deler jeg et fint bilde fra Skien (igjen) med dere! Redigert på instagram, anbefaler virkelig å laste ned appen om du har mulighet! Det beste av alt: den er gratis!

Skien er og forblir fantastisk.

16.nov.2011 @ 13:42 i Hverdager 3 kommentarer

Solen skinner, det er litt varmere enn i går og jeg har akkurat hivd meg på bussen til Porsgunn, til Rikke. Hun er snart ferdig på skolen, og planene for dagen er en liten tur innom senteret å kikke litt. Jeg skal IKKE kjøpe noe. I så fall ikke noe annet enn et par gravlys. Har jo som sagt avtale med meg selv, nulltoleranse for unødvendige kjøp. Men før Porsgunn, ble det selvsagt en tur innom Skien som jeg knipset litt bilder gjennom.

Tenk at jeg kunne jobbet på hotellet under (og da selvsagt bodd i Skien)! Lurer på hvor utrolig annerledes ting hadde vært da. Uten verken Color Line, eller de fine menneskene jeg har møtt i ettertid. Må innrømme at jeg er veldig fornøyd med slik livet er nå og de valgene jeg har tatt. Lenge leve lykkerusen!

Elsker at solen skinner i dag og at solbrillene blir uten tvil et must. Blogges senere, på tide å hoppe av bussen på Tango akademiet i Porsgrunn hvor flinke Rikke holder til!

Liker livet!

16.nov.2011 @ 09:54 i Hverdager 11 kommentarer

Uheldige dumme jente.

15.nov.2011 @ 16:37 i Hverdager 5 kommentarer

Er som sagt på vei til Skien, til min vakre Rikke. Før jeg kunne sette meg på bussen, måtte selvfølgelig småting skje, som jeg kun kan takke meg selv for. Først glemte jeg å ta på meg jakke, noe som gikk opp for meg halvveis til byen. Grunnet den store latskapen som bor i meg, orket jeg selvfølgelig ikke snu. Når jeg endelig kom til byen, måtte jeg gå verdens største omvei for å levere en liten ting, pga. veiarbeid. Perfekt. Ikke nok med det, men solen forsvant, jeg frøs som bare det med frostskader over halve kroppen. Og kulden ødela det nyrettede håret mitt og mascaraen fra øynene rant. Luksusproblemer. Følte meg et øyeblikk som verdens mest uheldige jente selv om jeg egentlig ikke hadde noe å klage på. Bilde under forklarer.

Men så snudde selvfølgelig ting. Jeg møtte verdens beste person, og kjæresten til kusina mi stoppet opp og tok meg med hjem til de en liten tur. Der fikk jeg hilst på den gjengen, som var veldig lenge siden nå. Ble kjørt til bussen og rakk selvsagt den. For øyeblikket befinner jeg meg i Bamble, og inntar Skien kommune om ikke alt for lenge. Det blir bra! Der venter både ferdig middag og mange gode mennesker! Ha en fin dag alle sammen!

Lenge leve latskapen!

15.nov.2011 @ 12:29 i Hverdager 5 kommentarer

Drar meg enda i senga, men klager over hode ikke. Jeg har kun en uke igjen å skjemme meg vekk på før det blir tre harde uker med jobbing. Tre uker på sjøen, shit det kommer til å være hardt! Men det positive er, at når jeg kommer hjem igjen er jeg hjemme fra 14 desember til 4 januar, utrolig deilig! Er vel nesten på tide å starte dagen. Har vært litt frem og tilbake, om jeg skal til Skien eller ikke. Trodde ikke det kom til å gå pga. barnevaktstyr, men takket være syk lillebror er mamma hjemme. Dermed blir det en tur til Skien når jeg har fått slengt på meg noen filler!

Filmen som ga frysninger.

14.nov.2011 @ 16:49 i Egne meninger 3 kommentarerDette blir nesten en del to til innlegget under. Og det holdes fokus på det på bloggen min i dag, men det også fordi det er et utrolig viktig tema folk bør tenke litt over. 51 unge liv i trafikken i fjord, var en av dem en du var glad i? En av dem, var en av mine. Filmen er laget som et skoleprosjekt, utrolig bra. Ga frysninger!

Bry deg - si i fra!

14.nov.2011 @ 12:57 i Egne meninger 2 kommentarer

Ettersom om jeg bor i en av de minste byene her i landet, er det en selvfølge at en av de største hobbyene er å kjøre rundt med en halv harrybil opp og ned sentrum. Det er en ting som irriterer meg sykt, når det kommer til nettopp det. Det har ingenting med personene personlig å gjøre, bare måten de minimalt bruker hjernen av og til. Og da spesielt jentene som sitter på, med spesielt guttene. Det er ikke kult når han bytter kjørefelt rett før en sving. Det er ikke kult når han skrur av lysene på bilen i mørket og samtidig kjører som om han skulle være udødelig. Det er ikke kult når han ligger 30km/t for fort over fartsgrensen, eller tar sjansen på å kjøre forbi en bil når det kommer fra motsatt kjørefelt "lang vekk", som faktisk viste seg å være nærmere enn antatt. Jeg skjønner ikke hvorfor det er så mange av dere som ikke sier i fra? Jeg snakker ikke generelt om alle de som bor der jeg bor, men over alt generelt i landet vårt. Brukte det kun som et eksempel, for det er hard fakta. Tenker ikke disse menneskene som gjør slike tragiske ting i trafikken, over konsekvensene? Disse menneskene, er uten tvil egoistiske fra mitt synspunkt. Ikke bare utsetter dem sitt eget liv, men også andres. Om de bare hadde vist hvor mye en ulykke kan ødelegge. Hvor mye en ulykke som kun var basert på en uskyld spøk, eller litt morro, kan påvirke andre.

Jeg vet jeg har kanskje ikke så mye å si selv, for jeg har vært der selv en gang. Kanskje ikke akkurat når det kommer til bil, men moped f.eks. Hvor gøy jeg og venninnene mine syntes det var når vi gikk i sjuene - åttende klasse og "de eldre" guttene hadde oss bakpå i en fart jeg ikke en gang tørr å tenke konsekvensene av. Jeg var dum som ikke sa i fra. Jeg var dum som i det hele tatt satt meg bakpå. Men jeg har lært, jeg har fått en av de største lærepengene mine når det kommer til trafikken. Jeg vet hvor lett det er og plutselig snu hele livet på hodet. Tenker nok du er mer fornøyd med å tørre og gi beskjed før det er for sent, enn i ettertid når det kun ligger i tankene og er for sent. "Jeg skulle sagt i fra".

Anbefaler dere å se videoen under, hvor jeg hentet inspirasjon til innlegget fra. En venninne av meg er med i den, og jeg merket jeg ble utrolig stolt av å se henne der. Jeg husker i fjord sommer, når vi jobbet sammen, hvor utrolig snill og støttende hun var. Og ikke minst måten hun spurte om det gikk bra på!Jeg har en bra film til jeg kan vise dere, om dere vil? Fikk frysninger av den!
Uansett, konklusjonen er dermed at enkelte jenter, dere må bli flinkere til å si i fra. Ikke sitt på med idioter, det er langt i fra kult.

Avslappende søndag - slik det skal være.

13.nov.2011 @ 20:26 i Hverdager 5 kommentarer

Jeg har vært flink jente og ryddet rommene mine, tilbringt noen timer med herlige venninner og sagt hade til noen fine jenter som jeg ikke kommer til å se på veldig lenge. I tillegg har jeg tilbringt to drøye timer med bloggmagasinet, streetstyle. De anbefalte appen "wordfeud" med advarsel om at den er avhengighetsskapende. Kan med hånden på hjerte love at det var sanne ord. Så om det er flere der ute som tar søndagen 100% med ro, last det ned.Har jeg forresten delt siste nytt med dere ang. hva som skjer her hjemme hos meg mellom disse fire veggene? Klager ikke, for det var slettes ikke et dårlig syn å komme hjem til! Vi holder nemlig på å pusse opp badet, og jeg ser allerede frem til litt bestevenn tid i boblebadet med masse sladder, skum og stearinlys ( ... og kanksje litt sjokolade?).Tilbringer resten av kvelden min på mitt ny-ryddet rom under dyna. God natt bloggen. Livet er herlig!

Måndens - Må ha!

13.nov.2011 @ 17:07 i Hverdager 6 kommentarer

Dette innlegget passer i grunn ikke bra i det hele tatt å poste på bloggen nå, ettersom innlegget jeg postet under ikke akkurat tilsier mine løfter. Mèn, dette er faktisk noe jeg trenger. Jeg har små flytteplaner i hodet, og med hvem og hvor får dere vite senere når alt blir litt klarere. Uansett, når den tid kommer er det noe som uten tvil skal få plass på rommet mitt. Hadde hatt det for lengst (har prøvd også), men det er dessverre ikke plass på rommet mitt her hjemme hos mamma. Nok tørrprat, dette skal kjøpes inn.

Fra IKEA koster BARE 75 kr. (75 norske kroner?!?!). Hater at jeg ikke har plass. Ja takk, to.

En shopoholikers bekjennelse.

13.nov.2011 @ 16:25 i Egne meninger 1 kommentar

"Okei, nå har jeg gjort det igjen. Nei, jeg har verken bestiget galdøpiggen, dratt på haisafari eller dyppet trynet mitt i ti kilo nugatti. Jeg har shoppet. Dette er kanskje positivt i de fleste jenters tilfeller, men ikke i mitt. Shoppingen har blitt en vanesak for meg, og det er totalt ikke bra. For uten å virke som en overfladisk barbiedukke kan jeg si med hånden på hjertet at dette problemet må ta slutt. Lommeboken min strekker snart ikke til, og jeg er i ferd med å sende inn en søknad til luksusfellen. Okei, jeg gjør det slik. Nå skal jeg ikke kjøpe et eneste klesplagg før jeg virkelig trenger et. Kjenner jeg meg rett så trenger jeg nok en ny ?kjole? kun fordi jeg skal på en spesiell fest, eller en ny bukse fordi jeg sølte appelsinjuice på den forrige. Slike tåpelige unnskyldninger kan jeg ikke bruke lenger, og de er hervet skrevet ned i 'shoppingstopp' boka mi. Heldigvis shopper jeg verken klær fra Gucci, Prada eller Dolce & Gabbana, men plagg som ikke koster mer enn ei overprisa juleskinke. Nå skal jeg virkelig nyte de klærene jeg allerede har, for jeg er sikker på at klestativet mitt inneholder fem forskjellige plagg som fremdeles har prislappen på."Kjente meg skummelt igjen i hver eneste setning i avsnittet over. Hentet fra Julia Nyland sin blogg. Tror jeg hiver meg på samme bølgen. Ikke noe nytt før jeg virkelig trenger det. Jeg har hundre andre fornuftige ting å bruke pengene på, slik som lappen og ikke minst sparing til jeg flytter ut. Hater den følelsen som kommer i ettertid når lønningen akkurat har kommet inn på kontoen, også er den allerede borte på ting jeg ikke en gang kan huske.

Bilder fra bursdagen i går!

13.nov.2011 @ 13:40 i Hverdager 5 kommentarer

God morgen! Vet ikke hvordan det er med dere, men her vil verken hodet eller magen sammarbeide. Vondt i halve kroppen, og ser ut som en uteligger fra 80-tallet. Bildene fra i går er ikke av beste kvalitet pga. telefonkamera er brukt. Men dere overlever vel. Kvelden i går var kjempe koselig, selv om det ble tidlig kvelden på meg i går. Var utrolig sliten, så tror det bare var bra jeg ikke gikk ut på byen. Tørr ikke tenke på hvordan formen ville ha vært i dag da, når den er ille nok fra før av. Jeg tror bursdagsbarnet koset seg veldig også, og det er bra for noe annet fortjener hun ikke. Endelig 18 år, på tide!

Fine jenter. Blogges senere, ha en fin søndag.

Kveldens outfit!

12.nov.2011 @ 18:11 i Outfits 5 kommentarer

Hei! Nå er jeg og to av venninnene mine i bilen på vei til en bursdag! Det blir nok super kos, håper jeg. Blogges senere, under ser dere outfiten min og den rosa kjolen til bestevenninnen min som jeg kjøpte til henne! Hun elsket den, og går med den i kveld.

Dagens store planer!

12.nov.2011 @ 14:14 i Hverdager 6 kommentarer

Hei! Nå er jeg på vei for å møte en veldig herlig person! Også skal jeg på butikken, møte bestevenninnen min, stelle meg og i tidenes 18 års dag til en utrolig herlig jente! Blogger siden!

Gårsdagens outfit!

12.nov.2011 @ 11:43 i Outfits 7 kommentarer

Her har dere gårsdagens outfit, selv om det er en liten smakebit under. Linn Kristin lektet seg veldig med kameraet mitt i går, så dere kan få se en smakebit. Fantastisk glad på bidene, fin dag i går. Utrolig koselig å ha bestevenninnen min hjemme igjen!

Begynner med et standarbilde:


Også kan vi være litt mer kreative:
Ha en fin lørdag!

Beautiful

12.nov.2011 @ 02:21 i Kjærlighet 5 kommentarer"Good morning beautiful, how was your night? Mine was wonderful with you by my side. And when I open my eyes to see your sweet face, it's a good morning, beautiful day.I never worry if it's raining outside, cuz in here with you boy the sun always shines."

Jentekos!

11.nov.2011 @ 22:49 i Blogg 5 kommentarer

Operasjon sko mislykket.

11.nov.2011 @ 18:28 i Hverdager 2 kommentarer

Dagens bagatell. Jeg tenkte å lage et lite system over skoene mine, noe som viste seg å være helt umulig. Ryddet ut av bokhyllen som bare var fylt med ubrukelige ting, og satt inn skoene der. Men tro det eller ei, kun 1/5 av skoene mine fikk plass. Resten ligger i gangen, i skoskapet i gangen, i skohyllen på vaskerommet eller i bunnen av det ene klesskapet mitt eller i et av de andre skapene i gangen som de andre også har sko i. Og det ligger sikkert litt i kriker og kroker andre steder også. Fikk plass til kun de skoene jeg bruker for øyeblikket, noe som er temmelig greit. Men hvor skal jeg gjøre av alle sommerskoene, joggeskoene og ikke minst alle de andre tilsvarene skoene som det er bilde av under? Ga opp hele opplegget, og lot resten av skoene ligge trygt på mamma sine plasser. Kom ut av tellingen også. Herregud så mange sko jeg faktisk har. Hundre prostent ærlig: Det er kun 1/5 del under på bildet. Mislykket, det så bare rotete ut. Jeg gjemmer vekk resten av pumpsa mine og gir opp alt som har med sko å gjøre. Klarer uansett ikke bestemme meg for hvilkene jeg skal gå med etterpå.Enda mer mislykket at jeg faktisk har skrevet et helt innlegg om skoene mine.
Tilføyer med et standar fjortis-desperat-etter-kommentar-spørsmål: Har du mange sko?

Hvem elsker vel ikke gaver uten videre?

11.nov.2011 @ 17:42 i Hverdager 5 kommentarer

Nå er bestevenninnen min på vei fra Oslo! Ho kommer tidligere enn antatt, dermed blir det middag og visning av kjolen til dere senere! Nå har jeg pakket den fint inn til henne, samtidlig som jeg har pakket inn gaven til bursdagsbarnet i morgen! Gleder meg til en helt fantastisk frihelg med herlige mennesker!

Nye innkjøp til klesskapet og skohyllen.

11.nov.2011 @ 13:25 i Hverdager 11 kommentarer

Hei! Fikk ikke vist dere de nye innkjøpene i går, dermed kommer de nå. Jeg endte opp med å se på film å tilbringe resten av kvelden med min herlige mamma. I dag er jeg alene hjemme enn så lenge. Bildene ble i grunn litt rare av de nye innkjøpene, behersker ikke det nye kameraet så bra enda, men forhåpentligvis blir det bedre. Jeg viste dere noe av det nye i går, genseren og Moods of Norway sokkene. I tillegg har jeg kjøpt masse nytt undertøy for minst tusen kroner (hvis ikke mer) og masse sokker, men det får dere dessverre ikke se. Nok tørrprat, her har dere resten innkjøpene som skal holde meg varme for vinteren og piffe opp antrekkene!


"HIGH HEELS HIGH HOPES", elsker den. Den er "stor" og åpen i ryggen. Virkelig fornøyd med kjøpet!
"CINDERELLA LOVES HEELS". Lite spontan kjøp av en stor t-shorte.


Nattkjole. Den var så søt at uansett om den bare blir hengende i klesskapet, gjør den alt mye vakrere.


Kjolen jeg skal gå med i helgen i en bursdag. Har også kjøpt en nydelig kjole til bestevenninnen min i Tyskland, men siden hun 100% er innom bloggen min, får dere andre se den siden. Den er så vakker!


Snakk om å undervurdere seg selv. Først tok jeg denne toppen i en stl. jeg trodde ville passe til meg, det viste seg at den var alt for stor med stor a. Dermed gikk jeg en stl. ned, men den var også for stor. Måtte ned enda en stl. Trodde man la på seg av å være kokk, ikke gikk drastisk ned? Vel, klager ikke. Lenge leve gratis treningssenter halve mnd!Har også kjøpt litt ny sminke til meg selv og en del dyre gaver til venninnene mine som har hatt bursdag når jeg var på jobb og litt julegaver, men det kan jeg selvfølgelig ikke legge ut her. Men i morgen skal jeg i bursdag til en av dem, da kan dere få se! Og ikke minst kjolen til bestevenninnen min kan dere få se senere når hun kommer eller i morgen tidlig, skal tvinge den på henne!

Keen på å se litt nye innkjøp?

10.nov.2011 @ 19:49 i Hverdager 4 kommentarer

Skulle tro hele lønningen min allerede var borte, men det er den selvfølgelig ikke siden det meste jeg har kjøpt er fra Tyskland! Og er det ikke derfra, er det fra båten. Hva har jeg gjort de siste to uken da? Hm, jeg har selvfølgelig jobbet som en helt, vært litt sosial med kollergaer når jeg ikke har sovnet før åtte også har jeg vært hos frisøren ombord og tatt etterveksten, kuret håret og fjernet masse av skjæret jeg får ombord pga. vannet, og det for bare 600kr, deilig! Også var menneskene ombord fra Tangerudbakken ombord! Hilste på flere av dem, utrolig koselig. Herlige mennesker!


Nå slapper jeg hundre prosent av til Hotel Cæsar med Moods of Norway fra topp til tå! Deilig! Sokkene er nye, ehe.


Og her er baggen min klar for utpakking! Fikk ikke gjort annet i går enn å slenge den fra meg å løpe avgårde, dermed gjør jeg det i kveld. Har masse nytt oppi her, som jeg viser dere siden.


Her er en liten smakebit, ny genser fra New Yorker, helt enkel men utrolig god og bare slenge på seg!

Flere nye innkjøp kommer senere. Også må jeg dele med hele landet av bestevenninnen min har klart teorien i dag, GRATULERER jenta mi! Jeg er utrolig stolt av henne!

Hjemme for fult i 14 dager!

10.nov.2011 @ 13:18 i Hverdager 6 kommentarer

Endelig er jeg hjemme igjen! Nå har jeg masse å vise dere! Nye innkjøp, bilder osv. Også må jeg ikke minst oppdatere iphonen min. Hittil har friperioden vært veldig bra, selv om den kun har vart i noen timer. I tillegg har jeg en utrolig stor nyhet å dele med dere! Det er ingen hemmelighet at jeg har gode mennesker i livet mitt, og et av de menneskene skal jeg fortelle litt mer om siden, vi har nemlig store planer!

Trøtt og sliten til de grader.

03.nov.2011 @ 08:27 i Jobb 3 kommentarer
IPhonen er fortsatt dø, men jeg har funnet ut problemet. Kan selvfølgelig ikke gjøre noe med det før jeg kommer hjem. I dag er jeg overdreven trøtt. Har kanskje noe med at jeg så film ganske sent i går med to av de andre lærlingene, så det blir nok tidlig kvelden i dag! I tillegg har jeg utrolig hjemmelengsel, gleder meg alt for mye til å komme hjem! Og denne gangen for helt andre grunner, enn tidligere. Nå er det bare helgen igjen hvis jeg ikke regner med i dag, også satser jeg på at de to siste dagene før helgen går fort før onsdagen endelig kommer!

Problemer med Iphonen.

01.nov.2011 @ 11:58 i Jobb 8 kommentarer
Hei! Jeg har dessverre problemer med iphonen. Hver gang jeg går inn på en app, blir jeg trykket rett ut igjen. Noen som aner hva det kan være? Har utrolig mye å vise dere! Har bla. hatt besøk av familien min, shoppet, vært på show med Tommy Steine, jobbet mye selvsagt og nå sitter jeg på kurs/konferanse(?). Utrolig spennende, kan fortelle mer når jeg kommer hjem som kun er en uke til (!!!). Han som holder fordraget, sa akkurat at det er viktig å ha drømmer. Jeg var hundre prosent enig, og når han spurte hvorfor, viste jeg svaret. Dere som har lest bloggen min fast lenge, vet det også. Jeg har skrevet om det før. For hva ellers skal vi strekke oss etter? Drømmer er viktige, uten tvil.
  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits