Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: november 2010

Kjærlighetsarr

30.nov.2010 @ 21:14 i Kjærlighet 6 kommentarer

Jeg savner å ha en god gutt jeg kan ringe til, bare for å fortelle at jeg er glad i han. Og jeg savner å høre en gutt fortelle tilbake, at han er glad i meg og. Jeg savner nærheten, tryggeheten og mest av alt kjærligheten. Sommerfugler i magen, og lykke selv uten grunn. Jeg savner å være glad, og smile hele tiden. Jeg er lei av tårer, søvnløse netter og et savn som ingen kan stoppe.

Jeg gråter og jeg gråter, Marius. Unnskyld. Jeg vet du ikke ville det her, like mye som vi ikke ville det. Jeg kunne ønske det gikk bra. Jeg angrer på at jeg ikke dro ut til deg søndag 11 juli, kanskje du fortsatt hadde vært her med oss nå da? Jeg husker godt hvorfor jeg ikke dro. Jeg ville ikke mase på deg, eller trenge meg på. Du fortalte meg, at vi ses til helgen. Da skulle du komme tilbake til Risør, og det var ikke lenge til du skulle dra hjem. Selvfølgelig gikk det greit. Jeg fortalte deg at jeg var veldig glad i deg, du sa det tilbake. Vi la på, uten å ane at det var siste gangen vi fortalte at vi var glad i hverandre. Siste gangen vi snakket med sammen. Siste gangen jeg hørte stemmen og latteren din. Aldri mer.

Jeg kunne ønske det forsatt var meg og deg, akkurat som før. Jeg kunne ønske du fortsatt kom til meg i helgene, delte dyne med meg og holdt rundt meg. Jeg savner smilet ditt, latteren og godheten din. Du fikk meg alltid til å smile, og såret meg aldri. Aldri før, har jeg møtt en gutt som deg. Du var spesiell, og hadde en godhet som bare du hadde. Nå er den borte, for alltid. Jeg vet ikke en gang hvor du er nå. Kan du se meg? Kanskje du sitter rett ved siden av meg, og enda deler dyne med meg med armene dine rundt meg om nettene? Det blir uansett aldri det samme. Aldri.

Jeg er livredd for å minste fler. Tanken skremmer meg hver eneste dag. Jeg er redd for at fler skal trekke seg unna, fordet dem ikke orker sorgen min. Jeg trenger dem. Jeg klarer ikke miste flere.


Jeg kunne ønske jeg hadde bilder fra hver eneste dag jeg har tilbringt med deg. Hvert eneste sekund, hvert eneste smil og kyss. Jeg savner armene dine, varmen din og kyssene dine.

Hardt tilbakefall

30.nov.2010 @ 19:09 i Kjærlighet 6 kommentarer

Dagen i dag, var langt i fra bra. Den begynte egentlig med en ganske overraskende og sterk telefonsamtale, som jeg var lagt i fra forberett på. Resten av dagen, ble det alt for mange tanker og småting som bygget seg mer og mer opp. Et sterkt øyeblikk i dag, fikk meg til å spole tiden tilbake et år. Da det var meg og Marius, og snøen lå akkurat slik den har lagt seg nå. Jeg kunne se han for meg, og alt virket så ekte. I frykt for å gråte enda mer enn jeg har gjort i dag, lot jeg ikke tankene gjøre som dem ville. Men en ting jeg har vært veldig glad for i dag, er alle de gode vennene mine. Dem får meg til å smile, og tenke på andre ting da selv trodde det var umulig. Det betyr utrolig mye.

Jeg blogger ikke om Marius hver dag lenger, jeg har holdt veldig mye for meg selv i det siste. Men jeg kan love dere, at personen jeg tenker mest på i løpet av en dag, er Marius. Jeg savner han mer og mer, og jeg skulle ha gjort alt for å kjent armene hans rundt meg igjen. Men samtidig som ting er jævelig, og i bunn og grunn ikke kunne vært værre, går livet mitt videre uansett om jeg vil eller ikke. Det er utrolig at jeg skriver det, men jeg kan ikke stoppe tiden i gå fremover. Hadde jeg hatt det valget, ville jeg stilt den et år tilbake.


Grenlandsgutten min. Nydelig.

Bilder av russebilen

30.nov.2010 @ 13:06 i Hverdager 11 kommentarer
Den er faktisk kjempe fin, egentlig. Det er ingen store kostninger på den, og alt er i orden. Den er ikke så fin nå med tanke på fargen på bilen og picknincgardinene som henger inni, men når vi får gjort den svart og innredet den, blir den uten tvil sørlandets fineste svartrussbil! Vi er seks jenter som skal ha denne bilen sammen, og det blir ikke så dyrt for oss som jeg hadde trodd. Jeg gleder meg til russetiden, selvom den blir i svarte bukser.

- HVA SYNS DU? Dumt spørsmål, men jeg lover dere at resultatet blir bra.

Dritt lei

29.nov.2010 @ 21:37 i Hverdager 10 kommentarer

Jeg er rett og slett dritt lei av snø, kulde og lange bussturer. Og ikke minst å stå opp tidlig, og dra hjem fra skolen sent. Jeg drar når det er mørkt, og kommer hjem når det er mørkt. Heldigvis sover jeg hos Edina i natt, noe som betyr at jeg faktisk rekker 06.15 bussen i morgen tidlig. Noe jeg ikke gleder meg til. Jeg er utrolig lei av de lange bussturene. Og for å gjøre det til noe koselig, tok jeg masse bilder på bussen i dag, selv om det egentlig gjorde folk enda mer på dårlig humør. Med andre ord; dritt lei av vinteren allerede. I fjord elsket jeg den, nå kunne jeg ikke hatet den mer.Forresten, jeg og noen av jentene så på russebil i dag. Jeg tror den er så godt som vår. Og den er så harry, at den er søt. Likte den egentlig kjempe godt! Vil dere se bilde av den?

Bursdagsoverraskelse til Thomas

29.nov.2010 @ 14:26 i Hverdager 13 kommentarer

Thomas, en av de snilleste og beste guttene i hele verden, hadde bursdag på lørdag. Og i flere uker, har jeg lovet han rullekake nettopp i dag. Derfor baket jeg og Jane rullekake med bringebærsyltetøy til han i går, akkurat slik han ønsket, uten å røpe noe til bursdagsbarnet. Han trodde kanskje jeg hadde glemt det? I tillegg laget jeg et fint kort til han og kjøpte en liten gave til han. Hvis ikke jeg er snill, vet ikke jeg. Egentlig burde uttrykket hans vært filmet når jeg ga han overraskelsen, herlig smil!


Verdens beste venn, selvfølgelig.


Inne i pakken ligger det en id-voks.


Jeg tror han ble glad. Selv om han var trøtt, fikk jeg frem et smil.


Sjekk bordet som er fult av kake, ballonger, gave og kort.


Se det gjemte smilet hans når han leste kortet.

Thomas fortjente kake og en liten gave som overraskelse, med tanke på hvor snill han har vært mot meg hele skoleåret, etter alt jeg har vært igjennom. Jeg ville vise han at jeg er veldig glad i han, og veldig glad for at vi er så gode venner. En av de beste fra min side, uten tvil. Jeg valgte å linke Yasemin og Jeanett som ga meg en god idè, om å kjøpe hårvoks til han! Tusen takk jenter!

Ønsk Thomas gratulerer med dagen på etterskudd i kommentarfeltet!

Fantastisk helg

29.nov.2010 @ 13:09 i Hverdager 7 kommentarer

Beklager for super dårlig blogging i helgen, men jeg har vært utrolig opptatt! Jeg har jobbet, vært med gode venninner og kom ikke hjem før sent i går kveld. Når jeg kom hjem i går, kom Jane til meg for å sove over. Det var utrolig koselig og endelig være med henne igjen. I tillegg har jeg vært med den beste vennen jeg har i helgen, nemlig bestevenninnen min Linn Kristin. Jeg har også vært med flere andre venninner. Med andre ord: Jeg har hatt en kjempe fin helg.


Linn Kristin og meg, verdens beste jente.

- HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

Film med bestevenninnene mine

26.nov.2010 @ 21:28 i Hverdager 12 kommentarer

Nå har endelig bestevenninnen min fra Oslo kommet til meg igjen! Utrolig koselig å se henne. Tenk at vi har vært bestevenner i 4 år, uten å diskutert/kranglett? I tillegg er jeg med min andre bestevenninne, som bor like i nærheten av meg! Dobbelt opp, med herligheter! I tillegg skal vi sove sammen i kveld. Med andre ord: jeg har en fin kveld i vente. Nå skal vi kose oss med film, brus og godteri. Jeg tvingte dem til å leie "Never Back Down".

Noen av dere som har sett "Never Back Down"?


Bursdagsgave til en gutt?

26.nov.2010 @ 18:40 i Hverdager 18 kommentarer

Jeg trenger hjelp av dere til hva jeg kan gi i bursdagsgave til en gutt, men ikke en hvilken som helst gutt. Han er av de beste vennene mine, og må få noe fint, men ikke for klisjeaktig. Jeg vet ikke hva jeg skal gi han, og trenger virkelig hjelp av dere! Han er av den typen som aldri svikter, er frekk i kjeften eller lignende. I gjennom alt med Marius, har han vært en utrolig stor støtte, og det er han virkelig enda. Derfor vil jeg gi han noe fint, som virkelig viser at jeg er glad i han og at jeg setter utrolig stor pris på den godheten han viser. Dermed, trenger jeg tips av dere. Jeg har aldri vært god til å kjøpe gaver til gutter, så kom med tips?


Sist gang jeg spurte dere om hjelp til en gave, ga jeg vedkommende som tipset meg med den beste ideèn linken til han/hennes blogg. Jeg gjør dermed det igjen, så hvis du kommer med det beste tipset som gir meg en god idè om hva jeg kan kjøpe, linker jeg deg!

Bare en time til

26.nov.2010 @ 07:47 i Hverdager 11 kommentarer

Bare en time til i sengen er alt jeg ber om, men som den uheldige jenta jeg er, må jeg selvfølgelig stå opp i femtiden for å rekke skolen. Jeg er så utrolig trøtt, og en lang skole dag i restauranten i dag, kunne jeg virkelig vært uten. I går skulle jeg ha ryddet rommet mitt før bestevenninnen min kommer i dag, men tror dere jeg klarte det? Nei. Derfor må det gjøres i dag. Jeg har ikke noe valg. Og når jeg tenker meg om, har ikke dette innlegget noen mening. Ikke annen enn at jeg er trøtt, men hvem bryr seg om det? Heldigvis tror jeg ikke at jeg er alene om den tanken i lille Norge akkurat nå.

Dagens outfit

25.nov.2010 @ 18:07 i Outfits 14 kommentarer


Bukse fra carlings // Genser fra h&m // Skjerf fra gina tricot

Ikke så mye å skryte av egentlig, så lenge vi hadde praksis på skolen i dag. Jeg kunne like så godt gått med en slitt joggebukse og en oversize t-shorte. Og det er jo nesten det jeg gjør. Genseren er super stor, men super deilig. Resten av dagen i dag, skal jeg bare være hjemme å rydde rommet mitt. Uinnteresangt for dere, men det må gjøres. I morgen kommer nemlig den beste vennen jeg har, Linn Kristin. Derfor må rommet ryddes fint til hun kommer!

Resultatet av blekingen: Uredigert

24.nov.2010 @ 19:00 i Hverdager 14 kommentarerDet var utrolig deilig å bli kvitt den mørke etterveksten min! I tillegg ble hele håret litt lysere, men ikke så veldig. Jeg tror ikke man legger merke til det, egentlig. Bare etterveksen, for den var virkelig ille nå. Det er jo tross alt en grunn for at jeg har brukt lue de siste dagene. Bildet over viser resultatet, men det ser litt annerledes ut siden jeg brukte blits, det er dårlig lys på badet og håret var ikke 100% tørt. Men jeg er fornøyd og det siste som mangler nå, som jeg gjerne kunne tenkt meg, var en brunere hudfarge. Men jeg har virkelig ikke råd til å begynne å ta sol nå.

Bleiker håret

24.nov.2010 @ 17:09 i Hverdager 8 kommentarer

Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har bleiket det nå, men det må gjøres igjen. Jeg syns det enda er gult. I tillegg har etterveksten kommet, og det ikke bare litt. Jeg står allerede klar til å hive på blonderingen, så det er kanskje ikke annet å gjøre? Ønsk meg lykke til! Bildet kommer når jeg er ferdig, selv om det garantert ikke blir så stor forskjell.

Dette blir en bra dag

24.nov.2010 @ 10:50 i Hverdager 16 kommentarer

Typisk meg å begynne dagen litt senere enn de andre. Med andre ord: jeg forsov meg, igjen. Heldigvis var jeg ikke alene om det. Thomas dukket nemlig opp på bussen når jeg var halvveis. Koselig og ikke sitte helt alene på bussen med bare folk over 50år. Når jeg kom på skolen, hadde jeg selvfølgelig gått glipp av to timer med film og frokost. Typisk min uflaks, men jeg klager ikke. Tverdt om, for dette blir en bra dag. For akkurat nå, sitter jeg og egentlig ikke gjør noe. Jeg blogger, mens de andre jobber for harde livet med en oppgave som jeg allerede har levert. Deilig å være ferdig. Og senere i dag kommer venninnen min Jane, for å sove hos meg. Og jeg gleder meg utrolig mye til å se henne igjen. Mindre gleder jeg meg til å vise henne rommet vi skal sove på, som enda ikke er ryddig.


Thomas lukket øynene i noen minutter på bussen, etter å ha hørt på den uintresange kvelden min fra i går. Dermed benyttet jeg sjangsen for å knipse et bilde av god'gutten. Måtte ha av blitsen, for å ikke bli avslørt.


Hele klassen jobber, mens jeg gladelig innrømmer at det er utrolig deilig å være den eneste som er ferdig.


Kan til og med sitte å ta bilder av meg selv i timen, uten at noen merker det siden dem er klistret til datamaskinen.

- KAN NOEN AV DERE TIPSE MEG OM NOEN BRA SANGER?
Trenger nye, er så lei av alt jeg har.

Linni Meister

23.nov.2010 @ 19:07 i Egne meninger 9 kommentarer

Egentlig burde jeg ha ryddet rommet mitt. Alle klærene mine fra to klesskap ligger stødd utover badet mitt og rommene mine. Sokker og overdeler har jeg nesten ikke mer igjen av, hvertfall ikke i klesskapet. Og baggen min fra Skien, er fortsatt ikke ryddet ut av. Typisk meg. Og selvfølgelig ligger klærene jeg for det meste går med, i bunn av den. Men i stedenfor å gjøre noe fornuftig, som å rydde, ligger jeg usminket i joggebukse på sofaen og ser på repriser av serien "Linni".

Linni har mange rykter basert på kjendislivet sitt, men slik er det for alle kjente mennesker. Det følger dessverre med. Hun har også fått mange negative kommentarer på bloggen sin, noe som ikke er overraskende. Ikke fordi jeg selv mener noe negativt om henne, men fordi hun skriver en av de mest leste bloggene i Norge. Og det finnes alltid noen mennekser der ute, som tråkker ned på andre av flere forskjellige grunner. Fordomsfulle mennesker vil man finne over alt, men lettere er det for dem å finne deg når man publiserer egne innlegg på en åpen blogg. Min personelige mening, inneholder positive ord og ros. Jeg liker den jenta, og har ingen fordommer mot henne. Vi er alle er forskjellige.- ENIG? HVIS NEI; HVORFOR IKKE?

Bloggen går dårlig

23.nov.2010 @ 12:57 i Blogg 8 kommentarerEnkelt og greit, overskriften sier sitt. Dårlig med oppdateringer, og innlegg. Jeg blogger stort sett bare for å fylle bloggen med et nytt innlegg, eller når jeg er lei meg og ting er vanskelig. Kanskje jeg burde skjerpe meg, og bli flinkere til å ta vare på leserene mine, svare på kommentarene og alle de herlige ordene dere skriver til meg. Jeg skal prøve så godt jeg kan, men hverdagene er fylt med veldig mye. Og jeg kan kanskje spørre dere, er det noe dere vil ha mer av? Hva vil dere lese om?

Hold rundt meg, slik du pleide.

23.nov.2010 @ 09:33 i Kjærlighet 3 kommentarer

Hvor mange tårer som trilte ned kinnet mitt i går, er uvisst. Jeg merker det er mye vanskeligere hjemme, enn i Skien. Andre vil kanskje tro omvendt. Det er lettere i nærheten av familien, vennene og nærmiljøet til Marius. Jeg trives veldig godt, sammen med dem. Det er godt og alltid ha noen å snakke med, som også har mistet Marius. Dem skjønner det mye bedre, enn alle andre. Hadde det vært opp til meg, ville jeg pakket kofferten og dratt med meg tingene mine og et telt under armen jeg kunne slått opp ved siden av graven til Marius. Lagt der for alltid.


Horoskopet mitt i magasinet mag, skriver at lykkedagen min er 16 desember. Et godt godt eksempel, på at horoskop ikke alltid stemmer. Jeg nekter å tro at "lykkedagen" min i desember, vil være på bursdagen til Marius.

Vakker

22.nov.2010 @ 11:27 i Kjærlighet 5 kommentarer

Jeg har vært heldig

22.nov.2010 @ 10:26 i Hverdager 6 kommentarer

Nå var jeg tilbake igjen. Tilbake på skolebenken. Og etter å ha hørt hvordan flere av vennene mine har hatt det i utplasseringsuken, innser jeg at min uke var fantastisk. Jeg har vært utrolig heldig. Jeg trivdes kjempe godt på Hotell Høyer. Godt arbeids miljø, hyggelige kolegaer og veldig bra opplegg. Jeg kunne godt tenkt meg å gå i lære der, og at en søknad blir levert inn, skal man ikke se bort i fra. I kveld skal jeg på kino med bestevenninnen min. Harry Potter. Ærlig skal jeg innrømme at jeg ikke er så fan av de filmene, men satser på at den er bra.- HAR DU SETT DEN NYE HARRY POTTER FILMEN?

Jeg skjønner nå, hvorfor du gråt.

21.nov.2010 @ 13:24 i Kjærlighet 11 kommentarer

Jeg husker du ringte meg på moringen når jeg var på vei innover mot Oslo. Når du som alle andre, hadde fått høre om ulykken. Jeg viste ikke om jeg skulle tørre å ta den, for jeg viste at du var lei deg. Men at du skulle gråte så mye som du gjorde, forventet jeg meg ikke. I begynnelsen skjønte jeg ikke hvorfor du gråt så mye som du gjorde, men jeg skjønner det nå. Du viste det. Du viste hva som ventet meg, din egen bestevenninne skulle gjennom sorg, en følelse som ikke kunne kureres, eller noen ord kunne lette. Jeg er glad for at jeg tok telefonen den dagen, og fikk åpnet meg. Det var vondt, men verdt det. Jeg er glad for at jeg har deg, bestevenninnen mi. Selv om avstanden mellom oss den dag i dag er stor, hadde jeg ikke klart ting like bra uten deg. Ingen kan måle seg med deg. Du er den beste av de beste, som jeg aldri en gang har vært i nærheten av å diskutere med. Krangling er et fremmedord. Du kjenner meg bedre enn alle andre, og uten deg hadde jeg ikke vært like sterk. Takk for at du er den du er. Jeg elsker deg.

Siste natten, i din seng.

21.nov.2010 @ 01:48 i Kjærlighet 10 kommentarer

Jeg burde kanskje legge meg, selv om jeg ikke vil. Det blir nemlig siste natten i Skien, og jeg vet ikke når jeg kommer tilbake. Jeg skal inn hit 16 desember, men det blir bare dagstur. Jeg vet ikke, når jeg får sove i sengen hans igjen. Jeg kommer til å savne den. Jeg kommer til å savne familien hans, og den nærheten som er her. Jeg kommer til å savne alt. Jeg liker å være her, det får meg mye nærmere Marius. Det holder meg kanskje litt tilbake, men det føles riktig for meg. Og da er det greit, uansett hva andre mener. Jeg kunne ønske Marius var her med meg, akkurat nå. At jeg kunne krype under dynen tett inntil gutten min, holde rundt han og smeike han på magen. Jeg håper jeg møter han i drømmene mine.

Herlig kveld, med herlige mennesker.

20.nov.2010 @ 23:07 i Hverdager 10 kommentarer

I kveld har jeg hatt det utrolig fint og koselig med familien til Marius. Jeg og moren til Marius, har vært hos tanten, onkelen og kusinen til Marius. Vi spiste middag, dessert og koset oss hos dem. I tillegg tok jeg og kusinen til Marius, Rikke, en tur på butikken. Det var virkelig koselig å være med dem, snakke om Marius og mimre tilbake. I tillegg var det ekstra koselig å møte kusinen til Marius igjen. Hun er så herlig, stiller godt opp når jeg trenger det mest. Jeg er så glad i deg tuppa!

Innkjøp fra Skien

19.nov.2010 @ 20:36 i Hverdager 23 kommentarer

Tenkte jeg kunne vise dere noe av det jeg har kjøpt i løpet av oppholdet mitt i Skien. Jeg har brukt en del penger på nødvendigheter som hårbørste, buss, mat, skrivesaker til utplasseringen, magasiner for å lese i og mye mer, som kanskje ikke er så morro å se bilde av. Det som overrasker meg med innkjøpene mine, er at jeg bare har kjøpt ett klessplagg. En søt liten topp, som dere ser bilde av under. I tillegg har jeg kjøpt en del ting til graven til Marius, som har blitt litt dyrt når jeg legger summene sammen, legger ikke ut bilde av det siden jeg har gjort det tidligere. Men her er noe dere ikke har sett;Toppen er fra gina tricot, huser dessverre ikke prisen.


Smykke fra gina tricot. Ser litt 90-talls ut, men lover dere at det er dritkult til en hvit basic topp.


Smykke og øredobber fra gina tricot.


Innkjøpene fra i dag; To små søte muffins som jeg gleder meg til å plassere på det rosa og hvite rommet mitt. Spisepinner, scrapbook småsaker og ark, som jeg skal bruke til en oppgave, perm, puseører, en liten skrivebok, soveting til øynene - måtte bare ha den, et kort til marius som jeg skal skrive på å sette på graven og til slutt; en liten julegave! Første julegaven i år.


Se så herlige muffins!


Tilslutt; en liten gave fra moren til Marius.

Som dere ser, har jeg ikke kjøpt mye, med tanke på hvordan jeg er når det kommer til shopping. Innkjøpene fra Skien har vært billige og på salg, bortsett fra en del av det til Marius, som kanskje ikke var så billig. Men, kun det beste til den beste! Han fortjener mer enn jeg noen gang kommer til å klare å gi han. Besteforeldrene mine har i tillegg betalt russeklærene mine, og jeg har en del penger til overskudd pga det! Penger spart, er penger tjent. Er det ikke det dem sier?

Redd for fremtiden

18.nov.2010 @ 21:03 i Kjærlighet 5 kommentarer

Jeg må innrømme, at jeg egentlig er livredd for fremtiden. Jeg vet ikke hva den bringer, eller om jeg i det hele tatt får oppleve den. Jeg er livredd for å ikke finne en ordenlig god gutt, en jeg virkelig forelsker meg i. En som har det lille siste, som virkelig får meg til å føle meg spessiell. Og ikke minst, som bare er min. En god gutt, som liker meg for akkurat den jeg er. Og ikke vil jeg det heller, ikke andre enn Marius. Komplisert. Jeg er virkelig kjærestetypen, og jeg må innrømme at jeg gruer meg til jul. Første julen på tre år, hvor jeg ikke har kjæreste.

miss you

18.nov.2010 @ 16:55 i Kjærlighet 7 kommentarer

Var det bare en drøm?

17.nov.2010 @ 23:57 i Kjærlighet 6 kommentarer

Moren din advarte meg på kvelden før, mot den glatte trappen som ventet oss på utsiden morgen etter. Uten å tenke over det, før jeg våknet morgen etter, var det nettopp denne trappen jeg kom til å drømme om.

Jeg og den skjønne moren din, var på vei til jobb litt over sju på morningen. I det jeg små løp ut og ned trappen, falt jeg rett ned og fikk det ene trappe trinnet rett inn i ryggen. Der lå jeg, kroppen min hvertfall. Bevisstløs. Sjelen min gikk sakte ut av kroppen min, og plutselig stod jeg på asfalten igjen. Litt gjennomsiktig, men ellers akkurat som før. Foran meg stod du. Jeg tok helt av, og adrenalinet kom fort. Jeg viste ikke hva jeg skulle si, gjøre eller hvordan jeg skulle oppføre meg. Alt for mange ord kom ut av munnen min, på alt for kort tid. Du ba meg slappe av, tok tak med hendene dine på armene mine, slik du pleide å gjøre, og kikket meg rett inn i øynene mine. Jeg lurte på hvor du hadde vært, og hvor du var. Du meg slappe av, beklaget, og fortalte meg at du er med oss hele tiden, til og med i bilen. Jeg smilte. Plutselig forteller du meg, at jeg ikke kunne være her jeg også. Det var ikke min tur, enda. Jeg måtte tilbake å passe på moren din, som stod lent over kroppen min uten helt å vite hva hun skulle gjøre. Plutselig våknet jeg fra kroppen, og alt var som før. Jeg våknet i drømmen, og jeg våknet på ekte.

Kanskje du prøvde å fortelle meg noe i drømmen? For jeg lurer virkelig på hvor du er, og om du kan se meg? Jeg husker ikke hva jeg fortalte deg i drømmen, det er bare det viktigeste som ble husket. At du er her med oss, hele tiden. Jeg skal legge meg nå. Nok en natt, i din seng. Kanskje vi møtes i drømmene i natt også? Jeg håper det.


Kjøpte enda en liten gave til graven din.

Jeg lurer på hva Marius hadde sagt,

17.nov.2010 @ 13:35 i Hverdager 7 kommentarer

hvis han så hvor rotete rommet hans er nå. I følge moren hans, har det aldri sett så ille ut før. Jeg vet hun har rett, for det ser rett og slett ikke ut. Det er utrolig hvordan jeg klarer å rote, selv når jeg ikke er hjemme en gang. Det ligger klær over alt, unntagen på den lille stien frem og tilbake fra sengen. Jeg må virkelig rydde der.

Akkurat nå er jeg hjemme alene hos Marius. Jeg skal snart på jobb, og bare det å finne frem til bussholdeplassen kan bli en utfordring. Jeg tror det blir en del å gjøre på jobb i dag, så jeg gruer meg litt. Men siden jeg er utplassert, slipper jeg unna det hektiske stresset, heldigvis. Jeg har ikke jobbet kveld der nede før, så det kan bli morro. Jeg har til og med fått egen nøkkel til huset. Og når mamma spør hvor jeg er, og hvis jeg er hos Marius, er svaret enkelt; hjemme.


Jeg lurer virkelig på hva han hadde sagt. Unnskyld gutten min, jeg skal rydde.

Shopping og kvalitetstid

16.nov.2010 @ 15:45 i Hverdager 3 kommentarer

Hei! Et kjapt innlegg fra Hotell Høyer i Skien! Jeg sitter her enda, er nesten akkurat ferdig på jobb, og venter nå venninna mi Cathrine. Vi skal gå litt rundt på senteret, snakke sammen og rett og slett bare være sammen igjen. Jeg har savnet henne virkelig mye, og det blir uten tvil koselig å se henne igjen. Tørrprat innlegg fra meg, rett og slett bare for å oppdatere dere.

Bilder fra dagen;


Kanskje ikke det beste bildet av oss, men et bilde hvertfall!


Vi var på graven til moren hennes. Et halv år siden.


Se så fint. Jeg har aldri vært på en større kirkegård.

Fy faen jeg savner deg

15.nov.2010 @ 22:41 i Kjærlighet 6 kommentarer

Den eneste tingen jeg har lyst til, er å holde rundt deg igjen å kjenne den myke og varme kroppen din. Ligge i armene dine, sove med deg å kysse deg, igjen. Jeg ønsker å høre latteren din, stemmen din og en eller annen kommentar,som kùn kunne ha kommet fra deg. Jeg ønsker å høre deg fortelle meg at du savner meg, er glad i meg eller har hatt en fin helg med meg. Jeg skulle ønske du var her. Tenk så kald du må være nå? Du var jo alltid så varm.

Skien vekker gamle minner

15.nov.2010 @ 20:55 i Hverdager 7 kommentarer

Jeg stortrives i Skien! Såpass mye, at jeg kunne flyttet hit så fort sjangsen kommer. Jeg liker byen, menneksene og nærheten til gamle minner. Det er utrolig deilig å komme seg litt vekk fra Risør og Arendal, hvor jeg egentlig holder til i hverdagene mine. Første dagen i utplasseringen gikk kjempe greit. Og etter jobb gikk jeg litt rundt i byen før jeg møtte moren til Marius. Ellers i dag har jeg vært på besøk hos kjæresten min, spist på Geiteryggen og slukt masse godteri -sammen med moren hans, selvfølgelig. Bortsett fra godteriet, det gikk bare i min mage.


En liten smakebit fra formiddagen min på kjøkkenet på Hotell Høyer.


Se så vakkert.

- LIKER DU Å LAGE MAT?

Bilder fra i kveld

14.nov.2010 @ 23:01 i Hverdager 9 kommentarer

Legg merke til en ting; jeg har bare vært med gutter. Grunnen til det er selvfølgelig fordet dem er kompisene til Marius. Bildene er fra "klubben", som moren til Marius jobber litt på. Vi har vært der i kveld, og jeg møtte en del av kompisene til Marius, kjempe koselig. Her er noen bilder;


Martin nektet å bli tatt bilde av.Biljard spilling. Eide dem. Og jeg skal egentlig ikke klage, for jeg ville ikke bli tatt bilde av selv.


Thomas og Trond. Herlige gutter.


Meg og Thomas. Jeg vant lett, med litt juks, selvfølgelig.


Thomas og Martin.


Plakaten de har på klubben. Tankevekker.


Ufotogen. Tar igjenn med samme mynt mot Martin.


Thomas, koselig gutt!


Random.


Jeg og Martin gikk bak skolen og snakket om gamle minner ang. Marius.


Martin, som fortsatt ikke ville bli tatt bilde av. "Nei, da blir jeg vel landskjent?!"

Det var en fin og koselig kveld. I morgen skal jeg jobbe på Hotell Høyer i byen (Skien). Både gleder og gruer meg, men satser på at det blir bra. Om ikke så lenge, skal jeg krype under dynen til Marius igjen.

Bilder fra i dag

14.nov.2010 @ 18:38 i Hverdager 15 kommentarer


Begynte dagen ordentlig i dag rundt klokken tre, med en varm og lang dusj.


Steinene jeg kjøpte til Marius. Nydelige, ikke sant?


Jeg og moren til Marius lagde dette til gutten vår. Utrolig nydelig, ikke sant?


19 lys brenner for Marius i kveld. Han har virkelig ingen grunn til å føle seg glemt.


Gjett hvilken grav som er Marius sin?


Også var vi på Klovholt, for å kjøpe melk.

Akkurat nå sitter jeg på klubben på Åfoss med Martin, bilder kommer kanskje siden?

Ps; i still love you

14.nov.2010 @ 14:21 i Kjærlighet 7 kommentarer


http://weheartit.com, selvfølgelig.

Sengen din mangler deg

13.nov.2010 @ 23:34 i Kjærlighet 4 kommentarer

Om få minutter, krabber jeg godt under dynen din, nok gang uten deg. Alene. Det er det jeg er. Singel? Nei. Jeg har en kjæreste, jeg har deg. Men du er i himmelen, og i hjertet mitt.

Jeg kjøpte noe veldig fint til deg i dag. Noe spesielt, til graven din. Endelig fant jeg noe, bare fra meg. Fra kjæresten din. Jeg kjøpte to hvite steiner, som var trykket svensk tekst i. "kärlek" og "älskar dig". Jeg kjøpte også et fint rødt gravlys og en liten rød gravlykt. Men nå bærer benene mine ned mot rommet til ditt. Rommet vi selv har mange minner fra, fra den tiden det var du og meg. Det gjør vondt. Jeg savner å holde rundt deg, spesielt når kvelden kommer.God natt, blogglesere. Og god natt Marius, men vi ses kanskje etterpå? I drømmene? Jeg håper det.

Døden // Bilder

13.nov.2010 @ 23:11 i Kjærlighet 11 kommentarer

Jeg liker ikke døden.

Jeg savner deg, kjæresten min.

Du er en av de beste, uansett.

13.nov.2010 @ 19:42 i Hverdager 9 kommentarerI realized today, that I don't really care if you fallin love with her. No matter what happens, I will always love you. She can't take you away from me. She can't kill our friendship ♥ Bestfriend.

Jeg er forelsket

10.nov.2010 @ 20:04 i Kjærlighet 15 kommentarer

Du er den beste gutten jeg vet om. Ingen er snillere eller søtere enn deg. Du har det fineste smilet jeg noen gang har sett, og stemmen din er som musikk i mine ører. Jeg elsker å ligge tett inntil deg å kjenne varmen din, mens du holder rundt meg. Jeg blir aldri lei av meldingene dine eller telefonsamtalene. Å høre du fortelle at du er glad i meg og har hatt en fin helg med meg, betyr mer enn hva noen andre kunne forstått. Jeg vil aldri miste deg.Du var den beste gutten jeg viste om. Ingen var snillere eller søtere enn deg. Du hadde det fineste smilet jeg noen gang hadde sett, og stemmen din savner jeg mer enn noe annet. Jeg savner å ligge tett inntil deg å kjenne varmen din, mens du holdt rundt meg. Jeg savner meldingene og telefonsamtalene dine mer enn noe annet. Å høre du fortelle at du er glad i meg, kan jeg bare høre i tankene mine. Jeg savner deg mer enn hva noen noen gang kommer til å forstå. Jeg har mistet deg for alltid.

Psykologen

10.nov.2010 @ 17:05 i Kjærlighet 6 kommentarer

Det stemmer, i dag var jeg hos psykologen. Det var fint å være der igjen, det hjelper virkelig. Hun ga meg noen viktige oppgaver, som jeg måtte tenke over. Noe jeg aldri har tenkt på tidligere, men det blir mellom meg og henne. Denne uken har vært veldig tom. Jeg har hatt en veldig dårlig uke, egentlig. Folk på skolen ber meg om å smile, beskylder meg for å være sur og lurer på hva det er for noe. Svaret er enkelt; jeg savner gutten som gjorde livet så bra. Savnet er for stort, men det vil aldri dem skjønne.

Snøen har lagt et tynt lag over hele kysten i dag, og vannet har blitt til is. Akkurat glatt nok til å miste balansen av. Nå som vinteren nok en gang har kommet, gjorde jeg som Marius alltid pleide. Tok på meg en tynn t-shorte og jakken hans over. En ting er sikkert, jeg fryser mye lettere enn han. Været er kaldt i dag.- HAR DET KOMMET SNØ HOS DEG?

Frongnerfitter

10.nov.2010 @ 10:52 i Hverdager 10 kommentarer

"Jeg holdt glasset med tequila opp mot lyset og skimtet at bunnen var dekket av hvitt pulver. Jeg skjønte at det var amfetamin. Noen prøvde å dope meg. I dag igjen. Bånnski." Hentet fra "Frongnerfitter".

Jeg elsker å skrive, men jeg hater å lese. Og det er kanskje på tide å legge litt om den tanken, derfor har jeg kjøpt meg to bøker. "Milf" og "Frongnerfitter". Utrolige tittler som skiller seg ut, som dedisert fikk min oppmerksomhet. I stedenfor å låne bøker når jeg først skulle lese, kjøpte jeg dem like så god. Men selvfølgelig ikke helt uten grunn. Vi har en oppgave i norsken på skolen hvor vi skal lese en roman, og senere skrive en analyse om den. Jeg valgte å lese "Frongnerfitter", som bestevenninnen min tipset meg om. En jente som selv ikke er av lesertypen. Hun klarte ikke å legge den fra seg når hun først hadde begynt, da gjelder kanskje det meg også? Og i tillegg, kjøpte jeg oppfølgeren.- LIKER DU Å LESE?

Fremtiden har begynt

10.nov.2010 @ 08:16 i Kjærlighet 8 kommentarer

Snøen falt på ordentlig i dag på sørlandet, og isen har lagt seg enkelte steder. Selv klarer jeg ikke å gi slipp på sommeren. Det er bare fire månder siden jeg kunne gå i de korteste shortsene, tynneste toppene og barbeint. Det var den gangen. Den gangen jeg hadde kjæreste, og alt var bra. Jeg savner den tiden. Tiden har gått alt for fort. Til fredag, er det fire månder siden alt tok slutt. I åttetiden på morningen hvor jeg selv ble halv, på et halv sekund når jeg fikk høre den forferdelige nyheten. Kjæresten min var død.

Jeg tenker så på deg

08.nov.2010 @ 21:52 i Kjærlighet 11 kommentarer

Det har vært veldig mye i dag. Og jeg har tenk intenst på Marius så si i hele dag. Jeg ønsker mer enn noe annet å få han tilbake. Holde rundt han igjen. Sove med han. Kysse han. Fortelle at jeg er glad i han. Jeg kunne ønske han kunne ha ringt meg i kveld, bare for å snakke litt etter jobb, slik han nesten alltid pleide. Jeg hadde trengt det i kveld. Og det er ikke første gangen. Jeg savner han, virkelig mye.

Jakken hans henger på rommet mitt, posen han en gang hadde hatt tingene sine i ligger her også. Vannflasken, tannbørsten og deodoranten hans står fint på hylla mi. Ubrukt, siden han selv brukte det. Den ene puten i sengen min er enda ikke byttet på, siden vi sov med det. Godteriet vi hadde kvelden før ulykken, har jeg også enda. Jeg klarer ikke å gi slipp på et så godt menneske. Det er urettferdig, det var virkelig ikke han sin tur. Alt for tidlig, alt for god.

Jeg vil at dere skal være familien min

08.nov.2010 @ 20:13 i Kjærlighet 6 kommentarer

Jeg vil ikke finne en ny gutt, ny familie og nytt sted. Jeg vil ha Marius, ingen andre. Jeg vil at foreldrene til Marius skal være besteforeldrene til våre barn. Og jeg vil stå hjemme å lage middag av fisken Marius fisket, mens han i mellomtiden står ute og kløyver ved. Og at foreldrene og andre i familien hans kan komme på besøk å spise sammen oss. Jeg vil feire jul, nyttårsaften og bursdager med dem. Og jeg vil at Marius skal lære barnene våre å fiske og jakte. Ønsketenking? Uten tvil. Hvem vet hvor lenge vi hadde vært sammen? Ingen. Men jeg tror, det ville ha vært en stund.Jeg vil ikke gi slipp. Jeg vil ha han, ingen andre. Men uansett hvor mye jeg vender og vrir på det, får jeg han ikke tilbake. Det gjør så vondt. Hvorfor han? Jeg begynner å innse, at fremtiden kommer aldri tilbake.

Nok en ulykke

08.nov.2010 @ 15:27 i Hverdager 7 kommentarer

Det var nærme på, men godt at ting gikk bra med dere. Hadde farten vært litt høyere, og vinkelen litt annerledes, er mulighetene store for at du ikke hadde satt ved siden av meg nå. Kanskje du hadde lagt i sykesengen, svevende mellom liv og død, akkurat slik mine to andre nærmeste gjorde for fire månder siden? Slik vet man ikke. Det høres veldig overdrivende ut, men det skal ikke mye til i trafikken. Men du sitter ved siden av meg nå, heldigvis. Men det var vondt å få vite, at enda en av mine nærmeste hadde vært utsatt for en ulykke. Heldigvis gikk det fint, hvis man ser bort i fra bilen. Bestevenninnen min og en kompis, mistet kontrollen og skled rett i en murkant. Jeg fikk så vondt inni meg, og jeg er virkelig glad for at dem klarte seg med lettere skader. Kanskje det var Marius som passet på dem?

Jeg er rett og slett litt kvalm. Det har blitt veldig mye i dag, på få timer. Jeg var med bestevenninnen min opp på legevakten, og hun har litt smerter, men det kommer til å gå bra med henne. Hun må nok bare ta det rolig. Ønsk henne god bedring, det var litt av en sjokktilstand hun kom inn i. Trafikken er farlig.


Bilde av bilen passer kanskje ikke så bra, men bilde av meg og bestevenninnen min passer perfekt.

Minnestund for Marius

07.nov.2010 @ 22:10 i Kjærlighet 12 kommentarer

Minnestunden var for alle dem som hadde mistet noen, som ligger på kirkegården der Marius ligger, spesielt dette året. Men for meg, var den selvsagt for Marius. Det var tungt å sitte innenfor kirkeveggene igjen, høre klokkene og presten si navnet hans. Uvirkelig, vanskelig og vondt. Det er godt å være i nærheten av familien hans, og vennene hans. Men at en mangler, kjennes veldig godt.


Ingen tvil om at graven din lyste mest i kveld, som alltid. Her sitter jeg og kusinen til Marius, herlig jente.

Bilder fra bursdagen i går

07.nov.2010 @ 16:58 i Hverdager 11 kommentarer


Det var noen av bildene, for å oppdatere dere fra kvelden i går. Det var kjempe koselig, og veldig morro. Det ble en del mennesker, men det var bare kos. Utrolig koselig å møte både gamle og nye ansikter igjen! Nå skal jeg pakke sammen tingene mine, å sminke meg, før vi drar videre til kirken. Det er tross alt alle helges i dag, og det er minnegudstjeneste for Marius i kveld. Det kommer til å bli tungt. Alle vil jo være der, unntagen gutten min. Etter gudstjenesten skal jeg nedover mot sørlandet igjen. Egentlig vil jeg ikke hjem, men jeg må dessverre på skolen i morgen. Heldigvis drar jeg innover til fredag igjen, og da skal jeg være i Skien over en uke!

Kveldens outfit

06.nov.2010 @ 20:02 i Outfits 17 kommentarer


sko fra bianco//kjole fra only//skinnjakke fra barndommen//øredobber fra cubus//strømpebukse fra h&m

HA EN FIN KVELD, MIN SATSER JEG PÅ AT BLIR KNALL!
Beklager for dårlig kvalitet på bildet btw. Skylder på Dorthea.

Verdens fineste gravstein

06.nov.2010 @ 18:57 i Hverdager 4 kommentarer

Nå er vi hjemme igjen! Vi har vært hjemme en god stund nå, og bare slappet av. Om en liten time skal jeg og Dorthea på vors før bursdagen sammen med noen jenter. Det kommer til å bli kjempe koselig, og ikke minst en lang natt! Kusinen til Marius blir 18år, og i bursdagen hennes, skal jeg gå med den kjolen jeg kjøpte til 18års dagen til Marius. Det er også den kjolen jeg gikk med i barnedåpen 11 juli. Plagget jeg gikk med siste gangen jeg så gutten min. Men over til overskriften; vi var på graven i stad, og Marius har verdens fineste gravstein;


Verdens fineste stein, uten tvil.


De er så like. Utrolig koselig å se han igjen!


Jeg syns dette bildet ble utrolig kult! Nå er det bursdag!

En liten oppdatering

06.nov.2010 @ 13:44 i Hverdager 6 kommentarer

Heisann! Akkurat nå er jeg på vei ut døren sammen med broren til Marius og moren hans. Vi skal til byen å fikse noen greier, også skal vi opp å gi bursdagsgave til kusinen til Marius som skal feire 18års dagen sin i kveld! Jeg gleder meg veldig. Blir kjempe koselig å se henne igjen. I tillegg er været kjempe fint! Sola skinner og himmelen er knall blå, herlig!

Kvelden i bilder

06.nov.2010 @ 00:14 i Hverdager 5 kommentarer

Dere kommer aldri til å tro det, og nettopp derfor har jeg tatt masse bilder. Jeg av alle har vært på lan. Galaxelan i Skien, men en gjeng gutter ca. på min alder +-, som kommer til å leve på burger og cola gjennom hele helgen. Jeg og Kari har smørt tusen toast, for å kanskje gjøre kosten dems litt sunnere. Jeg møtte også noen kjente, kjempe koselig å se dem igjen!


Toastmakerene, haha! Måtte jo ha med bildet av det også. Vi brukte jo en del tid rundt dette bordet.


Også møtte jeg bestevennen til Marius, Trond! Utrolig koselig å se han igjen. Gullgutt!


Sjekk genseren jeg fikk av han ene kompisen til Marius! Syns det var litt kult jeg. Men mindre kult ble det når en av de mindre guttene kom bort til meg og spurte meg om noe ang. CS. Øm? Takk for at Trond var der og reddet meg!


Meg og Kari! Sjekk den herlige dama, gull tvers igjennom.


Måtte jo ta bilde av de sosiale også, selv om jeg ikke fikk med alle.


Åh, se på de da! Herlige mennekser. To gode kompiser og moren til Marius.

Etter lanet dro jeg og Kari opp til faren til Marius, for å hilse på broren til Marius. Det var utrolig koselig å se de igjen! Nå sitter jeg i stua til Kari og planen er å krype godt under dyna til Marius, å sove langt ut på dagen i morgen. Tror nok jeg ligger der på under fem minutter, så natta.

- HVA HAR DU GJORT I KVELD?

Dagens outfit

05.nov.2010 @ 18:22 i Outfits 18 kommentarer


sko fra h&m//bukse fra only//bluse fra vero moda//skinnjakke fra only//ørdedobber fra cubus//solbriller fra h&m

Nå har vi vært på graven til gutten min. Steinen var kjempe fin, og jeg tror kanskje jeg hadde gruet meg litt for mye. Men vi var mange på graven, så det gikk fint, selv om det selvfølgelig er tungt. Nå skal jeg og Kari (moren til Marius), ned til Skien sentrum på galaxselan(?) (Kari er vakt). Senere kommer broren til Marius, og jeg gleder meg utrolig mye til å se han igjen! Han er så lik Marius på flere måter, og ligner veldig. Det blir koselig. Ha en fin kveld videre!

Straks på graven

05.nov.2010 @ 16:47 i Kjærlighet 4 kommentarer

Jeg sitter nå på bussen sammen med bestevenninnen min, Dorthea, på vei inn til Skien som kanskje en del av dere vet. Egentlig er jeg flyforbanna på både bussjåføren og nettet. Jeg får ikke lastet opp dagens outfit, så nok en gang må jeg forskyve det. Jeg klarte å glemme bankkort, studentbevis osv. hjemme, så jeg måtte betale voksen bilett på bussen, noe jeg egentlig ikke har råd til. Om ti minutter er vi på Rugtvedt, like ved Skien. Martin (bestekompisen til Marius), henter oss. Deretter drar vi inn til graven, og sminken kommer til å renne fort av. For første gang skal jeg se gravsteinen hans. Jeg aner ikke hvordan jeg kommer til å reagere. Men jeg kan tenke meg at det vil bli sterkt. Tøft. Og ikke minst en ordentlig bekreftele, på at kjæresten min er borte for alltid. Tenk at om få minutter, er jeg så nærme han, men alikevell så langt unna? Han kommer til å ligge rett under meg. Vakreste gutten på jorden. Jeg savner han.

Skien

05.nov.2010 @ 09:31 i Kjærlighet 14 kommentarer

Om få timer, drar jeg inn til Skien/Åfoss. Jeg skal dra innover med bestevenninnen min, Dorthea. Jeg må innrømme at jeg smågruer meg til å sette meg på bussen med henne. Det har vi ikke gjort sammen, siden vi skulle inn å besøke Martin og Marius (kjærestene våre). I dag, vil vi bare møte på Martin. Men vi skal selvfølgelig innom Marius når vi kommer av bussen, og jeg skal sette ned et fint lys til gutten min. I dag blir første gangen jeg får se gravsteinen hans på ordentlig også. Jeg gruer meg litt. Det kommer til å være en enda tøffere og hardere bekreftelse på at han er borte, for alltid.Jeg syns forresten bloggingen min har vært utrolig dårlig de siste to dagene. Nesten ingen bilder, og dårlig med oppdateringer. En stor skyld for det, gir jeg til lønningen min, som jeg selvfølgelig kvittet meg med i går. Jeg kjøpte meg en kul outfit, som består av en svart high waist bukse, hvit bluse og kort brun skinnjakke. Bilde kommer siden. Kameraet mitt har dessverre vært tom for strøm, men lader det nå slik at dere vil bli godt oppdatert med bilder fra timene utover og resten av helgen.

Vel, ønsk meg god tur til Skien/Åfoss?

Ukens kommentar

04.nov.2010 @ 20:23 i Ukenes kommentarer 7 kommentarer

Er fra Susanne! Tusen takk, en så fin kommentar kan jeg ikke huske sist gang jeg fikk. Den rørte meg. Og om du leser dette, så skal jeg til Skien i helgen, og de to neste helgene på rad etter der også! Så hvis du ser meg, gjerne kom bort. Jeg er veldig nyskjerrig på hvem du er! Gi gjerne litt tegn fra deg, f.eks legg meg til som venn på face! Du virker gull verdt. Tusen takk, igjen, for noen utrolig fine ord!

"Jeg har kommentert en gang før på bloggen din, men begynner å bli en stund siden!
Jeg er selv fra Skien og jeg så faktisk deg og moren til Marius på herkules når du var her i skien!
Når jeg så deg fikk jeg så utrolig lyst å bare ta tak i deg og si hvor utrolig sterk en person du er! Jeg har lest bloggen din i snart 5 mnd, så på en måte føler jeg nesten at jeg ''kjenner'' deg!

Jeg kan med hånden på hjertet si at du er en av de sterkeste personene jeg har hørt om. Du gir deg virkelig ikke! Noe som er helt utrolig bra! Du må ikke glemme at du må være stolt over deg selv! Er virkelig ikke mange som hadde klart seg så bra gjennom det her som det du har!Jeg kan virkelig ikke forestille meg all den smerten som du må bære på! Alt savne du må føle. Alle de søvnløse nettene og alle de mørke dagene!Helt ærlig tror jeg virkelig ikke jeg hadde klart meg gjennom noe sånt som det du går igjennom nå! Du har blitt ett forbilde for meg! Du skaper en stor vekker i livet mitt om at det er UTROLIG viktig å vise de som betyr noe for deg at du bryr deg, for du vet aldri! Plutselig er det du som sitter i det.. du som mister en av de som står deg aller nærmest!

For hvert eneste innlegg du poster på denne bloggen, lærer jeg mer og mer for hver eneste dag som går! Jeg skjønner at det er ikke noen selvfølge at det er som man tenker; ''det skjer aldri meg!'' Men det kan de faktisk gjøre!

Du virker som en helt fantastisk jente som elsker kjæresten din utrolig høyt! Jeg sitter med tårer i øynene etter hvert innlegg du poster ellers så triller tårene allerede nedover kinnet mitt! Jeg kjenner det stikker inni meg bare jeg tenker på den ufattelig vonde situasjonen du er i! Stå på som aldri før, Katrine! Du er en utrolig sterk person, det er det ingen tvil om!

Og det ene av de nyeste innleggene du la ut som du skrev om at folk kalte deg eksen hans.. jeg kjente jeg ble skikkelig sinna! Han elsket deg til siste sekund! Og du vil alltid forbli jenta hans! Det må du huske! Men av det jeg har lest så ser jeg at ikke engang døden kan skille dere to! forde om han ikke lever med deg i dag vil han alltid leve i hjertet ditt! Der har han en spesiell plass som alltid kommer til å være hans, og du det samme hos han!

Du er sterk! Stå på og ikke mist motet! Du er er stort forbilde og du får folk til å åpne opp øynene og sette pris på de man bryr seg om! :)"

Trollbergvika - din siste stans

03.nov.2010 @ 16:37 i Kjærlighet 10 kommentarer

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Planen i dag er å kjøre ut til besteforeldrene mine (Trollbergvika) å parkere scooteren for vinteren. Der besteforeldrene mine bor, krasjet også Marius, som kanskje mange av dere vet? Derfor skal jeg også tenne et nytt lys for han på ulykkesstedet å legge ned noen fine blomster. Jeg kommer nok også til å rydde vekk litt kvister og blader, selvfølgelig. Men jeg må egentlig bare løpe nå, hvis jeg skal rekke å kjøre ut dit før det er mørkt. Jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge mer i dag, i så fall så trekker jeg "ukens kommentar" i morgen, og jeg tror jeg har en liten idè om hvem som er vinneren.

Og forresten, en ting til før jeg løper. Jeg fikk 5- på fremføringen i dag! Jeg er stor fornøyd, jeg som trodde det kom til å gå rett i dass. Håper lykken holder seg videre utover dagen!

Det er så vondt at du er borte.

03.nov.2010 @ 12:32 i Kjærlighet 24 kommentarer

For alltid. Det gjør virkelig vondt. Aldri mer kommer jeg til å få holde rundt deg. Aldri. Jeg savner deg. Jeg savner å høre stemmen din. Jeg savner å holde rundt deg. Jeg savner å ligge tett inntil deg før jeg sovner. Jeg savner å kysse deg. Jeg savner at du ringer meg på kvelden etter jobb før du legger deg. Jeg savner deg, men det er ikke nok. Det kan ikke beskrive hvor sterkt savnet er. Ingen ord kan beskrive det. Til fredag kommer jeg inn til deg. Jeg gleder meg. Det eneste som er trist, er at du ikke kommer til å være der. Jeg kommer ikke til å få holde rundt deg når jeg kommer inn døren din. Du er borte du, kjæresten min. Bare i drømmene mine kan jeg møte deg.Jeg hører sangen som ble laget til Marius, om og om igjen. Den er så fin, men trist. Vanskelig å holde tårene.

Skoledagen så langt i bilder

03.nov.2010 @ 09:45 i Hverdager 12 kommentarer


I klasserommet ved siden av mitt, fant jeg selvfølgelig Thomas sovende,


Så jeg prøvde å vekke han, men uten nytte. Vedder på at han fortsatt ligger med hodet på pulten.


I klassen min har vi selvfølgelig de tre beste lærerene, som forhindrer at vi gjør som Thomas.


Robin og meg, trøtt som bare det, jeg gikk tross alt i dusjen halv seks i dag. Anbefales ikke.


Bestevenninnen min Edina, nektet å ta bilde med meg siden sminken mangler.

I dag har vi kort dag på skolen, som betyr at vi slutter halv to. Selv om skoledagen for min del ikke virker så kort, med tanke på at bussen min går 06.15. Første time er ikke over en gang, syns tiden egentlig gikk litt for sent i dag. I løpet av dagen, skal jeg også fremføre et prosjekt i samfunnsfagen, kanskje på tide å begynne med det?

- HVA GJØR DU AKKURAT NÅ?

Sang om/til Marius

02.nov.2010 @ 22:02 i Kjærlighet 19 kommentarer- HVA SYNS DU? Jeg gråt.

Ukens kommentar?

02.nov.2010 @ 20:17 i Blogg 9 kommentarer

Det var en god idè! Det er virkelig mange av dere, faktisk alle sammen nesten, som kommenterer de nydeligste ord til meg hver eneste dag. Så hvorfor ikke plukke ut en av dere som virkelig rører hjerterota mi? Dere fortjener det, og jeg skulle gjerne skrevet et innlegg dedikert til dere alle og en hver, men dessverre ville det blitt alt for mye. Derfor trekker jeg allerede ut "ukens kommentar", nåkommende torsdag. Til vanlig, kommer jeg til å ta det på søndager, siden det er siste dagen i uken. Men nå til søndag er jeg opptatt som jeg nevnet i innlegget under, dermed blir det torsdag. Så fortsett som dere gjør, kommenter de varmeste ord til meg. Så får en av dere en ekstra stor takk til torsdag. Tusen takk allerede.- SYNS DU DETTE VAR EN GOD IDÈ?

Gladnyheter

02.nov.2010 @ 18:42 i Kjærlighet 7 kommentarer

Nå har jeg akkurat koset meg med en kopp hjemmelaget kakao. Det var virkelig godt å få noe varmt i kroppen, når det er så kaldt ute! Jeg har også snakket med sjefen min på jobb, ang. jobbhelgen jeg hadde foran meg, som jeg heldigvis fikk byttet! Til helgen skal jeg nemlig i bursdag til kusinen til Marius og siden det er alle helgens, skal jeg selvfølgelig i kirken der Marius ligger begravet på søndag. Alle helgens aften er en dag hvor man minnes de døde, for de av dere som ikke viste det. Jeg både gleder og gruer meg til helgen, det kommer til å bli tøft å sitte i kirken for å minnes Marius.


http://weheartit.com, selvfølgelig.

When the life is against you, be strong.

02.nov.2010 @ 16:00 i Kjærlighet 13 kommentarer

Når mørket faller på, er det er verst. Når jeg legger meg i sengen for å sove, uten å ha en kjæreste å ringe til for å si natta. Uten å ha noen å sende melding til, før jeg lukker øyene mine. Tankene er vanskelige å stoppe, når jeg helst bare ville hatt litt søvn. Det sliter, når jeg vet at jeg må opp i femtiden på morningen dagen etter. Det er sjeldent jeg klarer det. I dag er et godt eksempel.

Når helgen kommer, har jeg ingen å dele dynen med eller krabbe tett inntil. Jeg savner det. Jeg savner deg. Og tankene er så klare, jeg vet det aldri vil skje. Uansett hvor mange ganger jeg lukker øynene mine, og ønsker å finne deg ved min side når jeg våkner. Sengen er tom, og det er ingen meldinger fra deg på mobilen, ?halla skjer??. Jeg savner at du lukker opp døren på rommet mitt, kommer inn til meg og holder meg med selvskap. Det vil aldri mer skje. Du var så god, og virkelig spesiell. Jeg hadde gjort hva som helst, for og fått deg tilbake og opplevd alle de små sekundene du ga meg. - HAR DU KJÆRESTE?

"Eksen din, Marius? Han som døde?"

01.nov.2010 @ 21:52 i Kjærlighet 21 kommentarer

Eksen min? Marius er ikke eksen min. Han er fortsatt kjæresten min, og det vil han alltid være. Det kom aldri en slutt mellom meg og Marius, ikke på den måten. Veldig mangle, bruker "eksen" når dem snakker til meg om Marius, også bak ryggen min, men der får ikke jeg stoppet dem. Jeg kan skjønne at dem gjør det, for det er ikke lett å vite hva man skal si. Men vær så snill, de av dere som leser bloggen min; ikke kall Marius for eksen min. Det sårer. Vi slo aldri opp. Han er fortsatt kjæresten min, selv om han befinner seg i himmelen med de vakreste vingene.Nå har jeg blogget unormalt mye i dag, tar dermed kvelden. God natt godt folk!

I used to smile, when i heard your name. Now i just cry. It's your love that i miss.

01.nov.2010 @ 21:16 i Kjærlighet 14 kommentarer

Tiden som er forbi, får du aldri igjen.

01.nov.2010 @ 19:02 i Kjærlighet 16 kommentarer

Jeg husker vi satt på den røde benken i skogen, holdt hverandre i hendene og kikket utover mot havet. Du var så varm. Jeg ønsket mest å krype tett inntil deg, å holde rundt deg for alltid. Det er hvertfall det jeg ville ha gjort nå. Jeg husker smilet ditt, det var så pent. Du fortalte meg alltid mange små historier om ting du hadde gjort og oppleved. Det var alltid like spennende å høre på, om det så bare handlet om bagateller fra jobben din. Du lærte meg alltid noe, for du viste ting ingen andre viste. Jeg savner blikkene du ga meg, som fikk meg til å føle meg spesiell. Det kilte i magen min hver gang blikkene våre møttes. I de få sekundene, handlet alt bare om oss. Du var hele verden min, fanget under et blikk. Et blikk, jeg aldri mer vil møte. Sov godt, gutten min. Jeg elsker deg, og det tror jeg du vet.- HAR DU NOEN GANG MISTET (PGA.DØD) EN SOM STOD DEG VELDIG NÆR, OVERRASKENDE?

Vil du bli linket fra bloggen min?

01.nov.2010 @ 14:49 i Blogg 42 kommentarer

Her er en oversikt over de bloggene som jeg leser fast. Jeg er kanskje ikke en av dem flinkeste til å kommentere, men jeg er innom dem nesten hver eneste dag. Jeg gjør oppmerksom på at bildene er lånt fra bloggerenes egen blogg, eller annen side offentlig på internett.


(trykk på bildet for å komme til bloggen).

Håvard Kongstein.
Han er den eneste gutten som har klart å vekke innterressen min. Han har mange fine bilder med i bloggen, som han har tatt selv -noe som gjør det enda mer spennende. Han blogger stort sett som alle andre, men noe med han gjør det mer spennende. Han er morsom, har med videoer og skriver bra.(trykk på bildet for å komme til bloggen).

Julia Nyland Ørsahl.
Denne jentas blogg har jeg fulgt helt siden jeg selv begynte å blogge, nesten. Det er en god stund. Det er mange fordommer mot denne jenta, men jeg tviholder på det gode. Hun har mange bilder med på bloggen, skriver bra og ikke minst morsomt! Hun har utrolig mange ærlige innlegg, hvor hun deler sine meninger. Noe jeg syns er morro lese, hvis det er bra. Og det får hun til.(trykk på bildet for å komme til bloggen).

Daria Klovholt.
Skiens jenta har jeg blitt en fast leser av. Bildene hun legger med i innleggene sine, skal hun ha mye skryt for. Daria skriver bra, har fine bilder og en skrivemåte som får deg for å ville lese videre. En annen grunn for at jeg følger bloggen hennes, er også nettopp fordi hun er fra Skien. En by som inneholder mange minner, som det er godt å se bilder fra.(trykk på bildet for å komme til bloggen).

Camilla Løken Knutsen.
Camilla er en utrolig søt jente fra Tvedestrand, som blogger om hverdagslige ting og har ofte veldig morsomme videoblogger. I tillegg har hun som de fire andre; veldig bra og fine bilder på bloggen sin. Jeg følger bloggen hennes også fordi jeg er så heldig å kjenne denne søte jenta, og når hun i tillegg blogger veldig bra, syns jeg det er spennende å følge med på hva som skjer i nabobyen.

Jeg leser noen andre blogger også, som kommer med siden. Dette innlegget skal legges i menyen min, hvor alle -alltid, får tilgang til bloggene jeg leser. Og hvis du vil at din blogg, skal være en av dem; legg igjen link til bloggen din i kommentarfeltet. Så kanskje?

Når livet blir vanskelig

01.nov.2010 @ 09:48 i Kjærlighet 29 kommentarer

En kort novelle om overdose av Katrine Pedersen.

Det hadde ikke gått en uke en gang, men 15 tabletter manglet allerede fra brettet. Det var en løsning på problemene som var lett å ta. Noen timer uten tanker, var alt hun ba om. Søvn, uten drømmer som vekket gamle minner. Sorgen, kunne hun aldri rømme fra, men en pause var muligheten. En mulighet som ble for lett å gripe.

Det nærmet seg kvelden før hun selv rakk å si ordet. Skulle hun gjøre det i kveld? Nei, tenkte hun i det skrittene bar henne langsomt ned trappen. I kveld skulle hun klare å rope på søvnen selv, uten hjelp. Hun viste det allerede var for sent, den ville ikke virket om hun tok den nå. Tanken fikk henne til å gi et lite smil. I kveld skulle hun klare det. Men i det hun åpnet døren til soverommet, ble tankene brått annerledes. Rommet som en gang hadde vært fylt av kjærlighet og varme, senket en kald bris nedover skuldrene hennes. Hun viste allerede da, at det var for sent. De vonde tankene kom tilbake. Ropet fra hjerte, på en som ikke lenger finnes, ble for stort. Veggene var dekket av gamle bilder fra en tid hun aldri ville få igjen. Sengen var tom, og hun viste godt at hun ikke hadde noen å dele den med lenger. Hun merket tankene ble for intense. En angrende følelse snek seg gjennom kroppen, på hvorfor hun ikke hadde latt den tatt seg av det legene kaller medisin. Hun kaller det løsning.

Hun orket ikke mer, hun ville ikke. Ingenting kan stoppe tankene, og tristheten som allerede hadde overfalt henne før hun selv klarte å stoppe den. Det var bare en ting å gjøre. Muligheten ble for stor, for enkelt. Nok en kveld, ble brettet tømt for flere tabletter enn det pakkningsvedlegget anbefaler. Noen ekstra snek seg ned gjennom halsen hennes, i håp om at tankene ville forsvinne fortere i kveld. Èn mer enn sist gang, kunne ikke være til skade. Alt hun ba om, var en natt med søvn. Hun sovnet, for alltid.- HVA SYNS DERE OM NOVELLEN?

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits