Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: oktober 2011

Familiebesøk på jobb i noen dager!

30.okt.2011 @ 08:23 i Jobb 4 kommentarer

I dag kommer mamma og bestemor ombord. Det blir koselig! Og siden jeg har jobbet litt overtid, får jeg litt ekstra fri når de kommer! De drar igjen til tirsdag, og da kommer en av de andre lærlingene og jeg har bare en uke igjen! Gleder meg sånn til å komme hjem!

Dagen outfit, haha.

Dra til sjøs!

28.okt.2011 @ 17:03 i Jobb 2 kommentarer

Da er jeg tilbake på jobb! Runder Risør igjen 9 november, gleder meg allerede! Til søndag får jeg familiebesøk ombord også, det blir kos! Begynner første dagen med overtid, så jeg får mer fri når familien kommer, det blir kos! Ha en fin helg alle sammen!

Farvel fastlandet.

28.okt.2011 @ 01:13 i Hverdager 0 kommentarer

Legger meg for kvelden, siste natten hjemme på en liten stund. I morgen venter jobb. Har hatt en utrolig fin dag, med gode mennesker. Merker jeg ikke vil dra, men må nesten jobbe inn litt penger å overleve med. Gleder meg allerede til å komme hjem igjen!

Bilder fra dagen!

26.okt.2011 @ 14:38 i Jobb 3 kommentarer

I dag har vi hatt ren førstehjelp, både teoretisk og praktisk. Har litt bilder! Nå er sikkerhetskurset over og ut, nå går turen hjem til Sørlandet!

Herregud for en natt.

26.okt.2011 @ 10:09 i Blogg 3 kommentarer

Bokstavelig talt glad for at jeg skal sove et annet sted enn på det hotellet i natt. Jeg og Therese klarte selvsagt og ikke legge oss før i to-tiden på natten. I det vi hadde lagt oss til å sove, hørte vi begge rare lyder. Akkurat som om noen i naborommet evt. låftet leter etter noe, beveget på noe o.l. Og hvem er det som romesterer etter noe i to-tiden på natten? Ekkelt var det, og ikke minst irriterende.

Lite søvn ble det dermed, men dessverre var det værre med Therese stakkars som knapt har sovet to timer. Uansett, nå sitter vi på kurset og har førstehjelp. Nå skal vi til med hjerte og lungeredning, både praktisk og teoretisk. I tillegg til indre blødninger, noe jeg ikke vil i det hele tatt. Ikke nevn det en gang. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem til egen seng og de andre. Tiltross for at jeg og Therese har hatt det utrolig koselig sosialt.

Farvel til sorgen, og god morgen til lykkerusen!

25.okt.2011 @ 22:55 i Kjærlighet 3 kommentarer
The stars lean down and kiss you, and I lie awake and miss you. Pour me a heavy dose of atmosphere, cause I'll doze off safe and soundly. But I'll miss your arms around me. I'd send a postcard to you, dear. Cause I wish you were here. I'll watch the night turn light blue, but it's not the same without you. Because it takes two to whisper quietly. The silence isn't so bad. 'Til I look at my hands and feel sad, cause the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly!

Bilder fra det ikke helt vanlige!

25.okt.2011 @ 21:15 i Jobb 4 kommentarer

Nettet på hotellet vil ikke funke lenger, og når damen i resepsjonen til og med sier at det er et gammelt spøkelseshotell når jeg forklarer problemet, sier sitt. Siste natten i kveld, i morgen skal jeg hjem igjen så overlever nok.

I dag har vi slukket brann, hatt personredning ved brann, frityrbrann også har vi badet i over en time med tørrdrakt. Øvd på hvordan de er i vann, øvd med livflåte osv. Utrolig spennende, men merker nå at jeg er veldig sliten. Har til og med opplevd, eller lettere sagt opplever i skrivende sekund mitt første utfall av migrene. Vi øvde også på nødsignaler i dag, og ikke minst en del teori også.

Viser dere like så godt bilder jeg tok med mobilen i dag, siden nettet på dataen ikke vil sammarbeide.

Flere som skal bade i sjøen i dag?

25.okt.2011 @ 11:09 i Jobb 4 kommentarer

Tenkte meg det. Som kanskje noen av dere vet er jeg på sikkerhetskurs. Et kurs jeg må ha for å jobbe på sjøen. Og etter matpausen i dag skal vi ha praksis. Vi skal bla. bade i sjøen og slukke brann. Både gruer og gleder meg! Ganske spent på hvordan det blir å hoppe i sjøen, men overlever vel!

Etter at kurset var over i går, dro jeg og Therese slitene og trøtte inn til Larvik på café. Har noen bilder derfra, og av den gode frokosten min i dag til morningen. Høydepunktet for dagen!

Restaurant, sosialtid og selvsagt bilder til dere!

25.okt.2011 @ 00:53 i Hverdager 4 kommentarer

Beklager at jeg oppdaterer så sent, men har dessverre ikke hatt tid før nå! Jeg og Therese har nemlig fartet rundt i hele dag (bortsett fra den halvtimen vi sov som vi aldri skulle ha tatt). Så fort vi var ferdig på kurset dro vi inn til Larvik på cafè og selvfølgelig var det salg på halve senteret! Utrolig uflaks, for vi har laget budsjett på å holde oss til å bruke under 1000 kr disse fire dagene. Vi må jo handle halvparten av maten selv, dermed endte vi opp med null nye innkjøp! Jeg er utrolig stolt! Det burde foreldrene våre også være! Senere dro vi tilbake til hotellet, tok en halvtime og dro ut for å spise middag. Vi begynte med å sjekke ut en av restaurantene i Staveren som var et kvartal unna hotellet, det gikk ikke. Dermed dro vi til Larvik, men det eneste vi fant var kabab, nudler og pizza, så valget ble enkelt å droppe den idèen også. Så vi kjørte like så godt til Sandefjord og dro med oss Jason på veien! Siden jeg er litt bedre kjent der etter at jeg jobbet på Viking (en av båtene til Color Line) i sommer. Satset på at håpet var litt større å finne noe mat der, det gjorde vi og heldigvis! Endte opp på en indisk restaurant med utrolig god mat, verdt det! Møtte også en jeg jobbet litt med i sommer fra Viking. Matroslærlingen ombord, hyggelig å se han igjen også!

Det ble mye bilder til dere av både matroser, god mat og to blide jenter! Nå er det kvelden på rommet til meg og Therese. Elsker at vi har slått oss sammen på det ene enkeltrommet sammen, aldri om vi skulle lagt hver for oss, og ikke en gang i naborommet? I morgen tror jeg uten tvil vi må være våkene og opplagte! Vi skal gjøre en del praktiske ting, bla. røykdykke og slukke brann, det kan bli morro!

Sikkerhetskurs - update!

24.okt.2011 @ 15:52 i Jobb 0 kommentarer

Hei! Nå er det en drøy time igjen av kursdagen. Vi har hatt teori siden klokken halv ni ca. så det skal bli super deilig å være litt sosial med Therese etterpå! Det er ca. en time igjen, og akkurat nå har vi litt praksis! Driver og går gjennom det grunnleggende, og Robin som jeg og Therese er på gruppe med skal straks vise alle sammen hvordan vestene ombord fungerer! Dermed tenkte jeg å vise dere noen morsomme bilder!

Sjekket inn på spøkelseshotell!

24.okt.2011 @ 01:15 i Hverdager 5 kommentarer

Som kanskje noen av dere vet, dro jeg og Therese til Larvik/Staveren i dag pga. sikkerhetskurs. Selve kurset begynner ikke før i morgen og varer til onsdag, så i kveld har vi fått sjekket inn, blitt litt kjent rundt forbi, vært ute og spist også har vi møtt Jason, en jeg har jobbet med ombord på en av båtene til Color Line. Når vi kom til hotellet, ga i grunn selve plassen oss frysninger. Vi hadde kanskje skremt oss litt selv også, siden jeg hadde blitt fortalt at det er fra 1800-tallet og har masse historie i veggene. Bedre ble det ikke av at vi googlet det opp, og fant ut at i naborommet over gangen skjer det til stadighet mystiske ting. Og ikke nok med det, trappen er ikke særlig hyggelig heller. Hvis dere selv vil lese det som ga oss frysninger om hotellet vi bor på, trykk HER. Og ja, vi er lettskremte, men halo?


Spente på hvordan rommene ser ut!


Dette var rommet til Therese. Ser mye mer lyst ut der enn det det var pga. blitsen til det fine kameraet mitt.


Dette var rommet jeg fikk tildelt! Desidert det fineste, og ikke minst koseligste.


Smil. Stort bad (hvertfall forhold til lugaren jeg er vandt med) og stort speil = kjempe stort pluss!


Her er rommet til Therese, men selvsagt fant vi oss ikke i denne avstanden, så vi kom på noe lurt!


Hun tok med seg dynen og puten sin og kom løpende inn til meg igjen. Sengen er stor nok til oss begge, perfekt!


Også Jason da, selvsagt!

Men nå er det kvelden fra spøkelseshotellet! Tidlig opp i morgen! Blogger selvsagt i morgen også. Jeg har med både kamera og den fantastiske mobilen min som jeg har delt internett på, noe som gjør det lettere for meg å blogge fra datamaskinen!

Bilder fra det siste døgnet.

23.okt.2011 @ 11:02 i Hverdager 3 kommentarer

Tror ikke alle bildene er like populære å dele med en hver, men noen av dem kan dere selvsagt få se! Til tross for at mobilbildene er utrolig dårlige, tok jeg og Linn Kristin noen bilder tidligere på kvelden i går. Må innrømme at mange har all grunn til å være sjalu på det vennskapet. Bestevenner i fem-seks år uten en eneste krangel er virkelig ikke dårlig! Det er sånn et ekte vennskap skal være!


Hva skjedde her?

Nå har jeg endelig fått låst opp telefonen min også! Kan ikke tro at jeg er våken, men jeg satt våken til klokken ti og ringte på sekundet inn til netcom og delte det tragiske problemet mitt. En snill, men også trøtt og halv gretten mann hjalp meg, tusen takk! Nå i skrivende sekund venter jeg på Linn Kristin, kan fortsatt ikke tro at jeg er våken, også før henne? Tror det kan ta litt tid med den jenta der, så et par timer til på øyet vil nok ikke skade - tvert i mot!

Jeg drar forresten til Staveren/Larvik i dag også med en venninne, Therese. I dagene fremover venter et sikkerhetskurs jeg må ha for å jobbe på sjøen. Gleder meg veldig i grunn. Har ikke sett Therese på alt for lenge, og kurset tror jeg blir gøy samtidig som jeg skal møte noen av kollegaene mine igjen. Krysser også fingrene for at det kommer noen gullkorn fra gamle båten også!

Snakk om å ha dårlig uflaks hele tiden.

23.okt.2011 @ 09:13 i Hverdager 1 kommentar

Surrekopp nr. 1 er uten tvil meg. Tror det litt for mye av det gode i blodet i går. Og tro det eller ei, jeg har klart å sperre mobilen min. Perfekt, spesielt når jeg ikke får tak i en levende sjel av venninnene mine. Enda bedre at jeg ikke får tak i en eneste person fra netcom som kan hjelpe meg. Og jeg trenger å åpne den telefonen, nå. Hva skal jeg gjøre senere i dag, når venninnen min som jeg skal til Larvik/Staveren med skal få tak i meg og det er totalt nytteløst? Ikke skjønner jeg at jeg en gang er våken så tidlig som jeg er. Men det er umulig å sove igjen også, når jeg kun irriterer meg over mobilen. Fml. Natta.

Dagen i går og forsåvidt i dag.

22.okt.2011 @ 15:31 i Hverdager 3 kommentarer

I går dro jeg inn til Skien, til Rikke. Stod opp tidlig, stresset og betalte over 250 kr på bussen tur/retur. Når jeg skulle sette meg på siste buss inn til Skien, møtte jeg en fra Vegårshei som jeg ikke har sett på utrolig lenge, koselig. Resten av bussturen inn til Skien, gikk greit helt til vi kom til Porsgrunn. Bussjåfører i Grenland kan ikke kjøre, noe som nok en gang er bevist. Idioter. I det vi skulle svinge ut av en busslomme, var bussjåføren mere nok opptatt med å prate i telefonen enn å bruke speilene å tenke fornuftig. Hadde han kanskje gjort det, ville han unngått og nesten smelle inn i en annen bil, som prøvde å kjøre forbi. Ikke før vi kom til et kryss og tjue andre bilder kom fra alle kanter, gikk det opp for han at dette kunne gå galt. Dum som han var, bråbremset han og alt som var i bussen som kunne fyke fremover, gjorde det. Inkludert baggen min med drikkevarer, speilreflekskamera og klær.

Jeg lot baggen stå på gulvet der den hadde smelt ned. Helt til det begynte å lukte intenst. Første tanke skyldige var gutten som akkurat hadde snublett inn på bussen, men når jeg så ned på baggen skjønte jeg fort at det var feil. Hele baggen min var alkohol, og det som var i den badet i det. Jeg merket jeg ble kraftig forbannet der jeg satt, og enda mer når det gikk opp for meg at jeg hadde glemt legitimasjon hjemme, noe som resulterte i at det heller ikke kunne bli mer alkohol. Den stakkars damen som satt ovenfor meg, satt fortsatt og holdt seg fast i det som var i nærheten. Jeg derimot hoppet av bussen i Skien. Nektet å sitte på lenger enn det jeg måtte. Heldigvis hadde en av bestekompisene til Marius, Martin, ringt meg og tilbød seg å kjøre meg hjem til Rikke. Utrolig koselig å se han igjen også, sammen med en kompis.

Det var ikke lenge jeg var hos Rikke, før det gikk opp for oss at det skjedde mer i lille Risør, enn i Skien i går kveld. Dermed tok det ikke lang tid før både jeg, Rikke og en venninne av Rikke var på vei nedover mot Sørlandet - igjen. Både pengene på bussen og den forferdelig bussturen inn til Skien, var bortkastet. Men nok klaging, vi fikk en kjempe koselig og morro kveld i lille Risør med mange fine mennesker.
Akkurat nå har jeg besøk av Linn Kristin, og krysser fingrene for en fin dag i dag også!

Ny fin sang!

21.okt.2011 @ 14:51 i Hverdager 5 kommentarer

Vet ikke om den er så veldig ny, men fin hvertfall! Syns den super søt! Blogges siden, jeg er nemlig på vei til Skien for å tilbringe kvelden med herlige folk! Gleder meg! Ha en fin fredag!

There will be a brighter day.

20.okt.2011 @ 23:49 i Hverdager 3 kommentarer

Ikke les.

20.okt.2011 @ 15:02 i Hverdager 0 kommentarer

Innlegget handler i grunn kun om julegaver og tørrprat, så med mindre du har like lite (noe jeg egentlig ikke har) å gjøre som meg, les i vei! En ting er sikkert, jeg ser virkelig på meg selv som en av de treigeste menneskene i landet når det kommer til julegaver. Gjerne på lille julaften, finner du meg på byen, skal ikke se bort i fra på selve julaften heller. Slik har det vært i mange år nå, eller lettere sagt alltid. Derfor sier jeg det samme som mange år tidligere, "i år skal jeg begynne tidlig". Denne gangen mener jeg det, tenker nok å kjøpe inn en del når jeg drar på jobb igjen. Skal virkelig ha som mål at siste uken før jul, er alt ferdig og på plass! Tro meg, jeg kommer ikke til å klare det.

Litt tørrprat innlegg, men har lest på en del blogger i det siste om folk som allerede har begynt. Og for å fortsette med den kjedelig snakken, blir nok ikke dagen bedre. Jeg skal jobbe med oppgaver fra jobb og flytte inn på tvsumo. Syns jeg fortjener det, ettersom jeg har flydd over alt siden jeg kom hjem, og morgendagen og resten av friperioden ikke akkurat blir bedre. Jeg skal til Skien, Larvik, Staveren og forsåvidt halve kysten rundt.


Dette er da bare begynnelsen på oppgavene jeg er i ferd med å hive meg over. En hel haug med faguttrykk som skal pugges ut og inn. Mange forskjellige spørsmål og en tre-retters som skal lages til kapteinen og 4-5 til av de øverste sjefene ombord.


Men så har jeg heldigvis han her, så da blir alt litt bedre.

Fine dager med fine mennesker!

19.okt.2011 @ 17:22 i Hverdager 4 kommentarer

Nå har det allerede gått en uke siden jeg kom hjem. Det har gått utrolig fort! Det er allerede tre dager siden helgen var nesten over, føles ut som om det var i går! De neste dagene er vel planene allerede lagt, jeg skal bla. til Skien til Rikke, være med Linn Kristin som kommer ned igjen til helgen også skal jeg på sikkerhetskurs fra søndag til onsdag. Gleder meg utrolig mye til sikkerhetskurset, selv om jeg ikke har så lyst til å dra hjemmefra allerede! Drar allerede på jobb igjen neste fredag!Føler meg som en dass i dag, bokstaveligtalt. Har i grunn ingen planer, unntagen å levere en film jeg og Glenn lånet på Statoil i går. Ellers blir det vel til å bare jobbe med oppgaver fra jobb. Ha en fin dag alle sammen!

Dagens outfit og litt bilder!

18.okt.2011 @ 16:37 i Hverdager 9 kommentarer

Jeg har vært utrolig flink i dag og ryddet begge rommene mine! Skulle kanskje bare mangle, så lenge jeg venter besøk. I tillegg har jeg hengt opp bilder av gullkorna på speilet mitt i dag. En ting til som jeg har gjort, mest rettet til Rikke, så har jeg funnet buksa mi som jeg har savnet utrolig mye! Var bare litt rydding som skulle til! Knipset litt bilder i stad, alltid gøy med nytt kamera! Har redigert litt på fargene også. Har nytt redigeringsprogram til datamaskinen som jeg prøver å lære meg og.

Har forresten også fått denne sangen helt på hjernen:Men nå må jeg løpe, blogges siden vakre mennesker!

Stay strong.

17.okt.2011 @ 23:26 i Egne meninger 2 kommentarer

Å være sterk er ikke alltid å vinne, alltid ha rett, eller alltid vite best. Det handler ikke om å glemme eller og være kald. Å være sterk er å slåss for det man vil, uansett. Selv om man ikke har flere krefter til å kjempe igjen. Det handler om å klare å se sannheten i øynene, selv om den kan være hard. Det handler om å se fremover, og ikke alltid tilbake. Det handler om å holde motet oppe, og aldri tvile på seg selv et eneste sekund at man vil falle. Det handler om å ha troen på seg selv, kanskje til tider lære av sine feil. Du må aldri angre på noe som en gang fikk deg til å smile, kun lær av tårene som kom i ettertid. Vær sterk."Stay strong - Thomas Johansen".
Setningen har hjulpet meg mer enn noe annet, og utrolig som den har hjulpet!

Vinneren av mascara fra Maxfactor og lip maximizer fra Dior!

17.okt.2011 @ 18:49 i Konkurranser 2 kommentarer

Vinneren av den mest simple konkurransen til gratis og ny sminke ble Valmira fra Kristiandsand! Gratulerer så mye, velfortjent! Hun vant som sagt mascara fra Maxfactor og lip maximizer fra Dior. Håper du blir fornøyd med premien! Jeg har samme sminken selv, og er super fornøyd!  

Tusen takk til alle dere andre som var med! Dere skal ikke se bort i fra at det ikke ble siste gangen, så hold motet oppe! Og slik jeg kåret vinneren, var forresten et forslag fra mamma ved å spørre en om et nummer, og telle ned til den nummererte kommentaren. Kom noen forslag om å skrive alle navnene på lapper å trekke, men det har jeg gjort før og var utrolig mye jobb med i grunn. Og det var jo en del med på konkurransen også. Men igjen, takk til alle dere andre som var med. Var morro! Syntes dere fortjente en konkurranse så gode som dere er mot meg!


Dette er da premien, og den blir sendt til vinneren så fort jeg får adressen!

Kårer vinneren av konkurransen hvor du kunne vinne sminke!

17.okt.2011 @ 17:58 i Hverdager 1 kommentar

Da kårer jeg vinneren av konkurransen! Mamma er nyskjerrig og maser, og jeg lovet dere tross alt å gjøre det i helgen, og i dag er det mandag. Fy meg! Men jeg er litt usikker på hvordan jeg skal kåre vinneren mest mulig rettferdig, noen tips? Så skal jeg få det unna gjort i løpet av et par timer.

Fikk forresten endelig hentet det nye kameraet mitt i dag også, speilreflekskamera! Deilig og endelig ha et ordentlig kamera. Har knipsett litt i dag, men som dere ser på bildet under har jeg vært flink jente og jobbet!

Nydelig sang!

16.okt.2011 @ 21:52 i Kjærlighet 0 kommentarerJonas Alaska som spilles trutt på radioen for tiden, hvertfall slik jeg har fått det med meg, har utrolig mange fine sanger. Utrolig deilig å høre på, hvertfall på en søndag med en spekket full helg med morro og lite søvn. Hør sangen over selv, hører på den selv for femte gang på rad nå, nydelig.

Drøm ditt liv, lev din drøm.

16.okt.2011 @ 16:47 i Hverdager 5 kommentarer

Syns den teksten passet veldig bra til meg! Og garantert mange andre også! Som jeg har skrevet tidligere, det å våge og ha et mål i livet. En drøm å strekke seg mot, mener jeg er viktig. Og det er helt utrolig hvor mye man faktisk kan få til om man bare vil, tro meg!

Helgen.

16.okt.2011 @ 14:42 i Hverdager 6 kommentarer

Føler nesten jeg er bedre til å oppdatere når jeg er på jobb, enn hjemme! Det er ikke bra. Men helgen har virkelig flydd unna, jeg har nesten ikke vært hjemme et eneste sekund. Så fort jeg kom hjem fra besteforeldrene mine, var det rett ut med venninnene mine som jeg ikke hadde sett på utrolig lenge. Fine bilder har vi selvfølgelig ikke fått tatt, men jeg har noen bilder fra helgen! Fikk også overraskende besøk av Edina i helgen, en jeg aldri hadde trodd jeg skulle møte. Utrolig koselig, hadde ikke sett henne heller på evigheter!Hva har du gjort i helgen?

Beklager.

14.okt.2011 @ 20:15 i Kjærlighet 6 kommentarer

Jeg har ikke hatt nett de siste dagene, det har det vært veldig dårlig med. Ikke vet jeg hvorfor heller, jeg skal ha nett så si over alt med mobilen min men(?). Så bekalger for ingen oppdatering. Uansett, i går dro jeg til besteforeldrene mine. Til Trollbergvika, der alle slags minner fra både barndommen og den siste tiden med Marius har tatt form. Også den plassen, som er fylt med en tristhet og uvirkelighet som aldri skulle ha funnet sted. Der ulykken fant sted. Jeg syns det er rart å være der, å vite at han aldri mer vil være der. Samtidig er plassen fylt med et nærvær av han. Vanskelig å forklare, det er bare så uvirkelig å være der når jeg merker at noe mangler. Et tomrom som aldri vil bli fylt. Det var godt å være der igjen, men skulle gjort alt for at han også var der. Snike seg ut om natten, og tilbringe kvelden med Marius ville virkelig vært fint. Akkurat som før.


Så mange minner, fra denne perfekte lille idylliske plassen. Men savner gutten min mer enn noe annet. Det er ikke det samme lenger, noe det heller aldri vil bli. Utrolig trist.

Siste sjanse til å vinne sminke!

12.okt.2011 @ 22:11 i Konkurranser 19 kommentarer

Noen av dere vet jeg har fått med dere at dere kan vinne sminke fra Dior og Maxfactor, og veldig mange av dere har blitt med! Nå gir jeg de av dere som ikke har meldt dere på konkurransen, en siste sjanse! Alt dere trenger å gjøre, er å trykke inn på facebook siden min for bloggen HER å like den. Deretter skrive i kommentarfeltet på dette innlegget at dere har blitt medlem. Hvis du er medlem fra før av, skriver du det. Du er nødt til å ha med link til evt. bloggen din i kommentarfeltet her, eller en måte jeg kan få ta i deg på. Alt i fra adressen din til nummeret ditt, slik at om du vinner, får jeg tak i deg! Hvis du blir den heldige vinneren, sender jeg gaven til deg og betaler porto selv.

Jeg kom hjem i dag, og for de av dere som venter spent på om vinneren blir deg, skal jeg trekke det i løpet av dagene. Jeg kårer vinner til fredag, så siste innspurt. Kom gjerne med forslag til hvordan jeg kan kåre vinner, på en mest mulig rettferdig måte! Og selvfølgelig sjekker jeg at vinneren er medlem på facebook, så det ikke blir noen juksing!Nå sitter jeg og gullet mitt som jeg tror er veldig fornøyd med å ha meg hjemme igjen og ser på reprisen av fristet, siden jeg ikke rakk den i går fordi jeg jobbet!

Innkjøp: Ny data!

12.okt.2011 @ 20:49 i Hverdager 15 kommentarer

Prøver å komme i gang her! Nå skulle jeg virkelig hatt Marius, han hadde vist på minuttet om jeg hadde blitt lurt, eller om dette faktisk var en like god data som han i butikken påstod! Vel, for bare vente å se. Fordi av dere som kjenner meg, synes vel kanskje det var rart at ikke dataen også var rosa, grunnen er så enkel som at de ikke hadde. Sørlandets perfekte utvalg! Fant en beskyttelse til den nye dataen da, i babyrosa selvsagt!

Hvor koselig er ikke det her?

12.okt.2011 @ 18:12 i Hverdager 6 kommentarer

Nemlig å komme hjem til denne nydeligheten:

Bilder fra Tyskland!

12.okt.2011 @ 17:14 i Hverdager 3 kommentarer

Var en liten tur i land i går, pleier det om jeg har tid og det passer seg. Det ligger et ganske så stor kjøpesenter 5 min gange unna kaia og et enda større et 5 min med taxi, så annbefaler dere det om dere skal til Kiel en gang! Ellers er det ikke så mye annet jeg har fått utforsket enn en joggerunde inne på kjøpesenteret.

Knipset noen bilder fra Kiel til dere!

Nå er jeg hjemme! Endelig! Rene julaften når jeg kommer hjem, har alltid med litt overraskelser til de andre!

Fantastiske innkjøp!

12.okt.2011 @ 12:26 i Hverdager 9 kommentarer

Nå sitter jeg på Galleriet, bussterminalen i Oslo på vei hjem! Gleder meg utrolig mye til å komme hjem til de fantastiske vennene mine, familien og ikke minst hunden min, Happy!

Men det var ikke helt det jeg skulle vise dere, jeg har overraskende kjøpt noe nytt! Jeg har kjøpt en gloss til leppene fra YSL som er fantastisk i fargen. Også har jeg kjøpt noen nye sko fra Tyskland! Utrolig overraskende at jeg fant noe der, syns ikke de har så mange fine sko i Tyskland, men jeg fant noen til ca. 300 kr! Også kjøpte jeg en pysj fra Moods of Norway. Har noen få innkjøp til, viser når jeg kommer hjem!

Snart hjemme!

10.okt.2011 @ 15:41 i Jobb 3 kommentarer

Nå drar jeg til Tyskland for siste gang på en liten stund. Neste gang vi kommer til Norge, går jeg av og turen går hjemover! Gleder meg masse til å komme hjem til de andre. Og ikke minst til senga mi, nettet mitt og alle klærene! Også skal jeg møte mennesker jeg ikke har sett på utrolig lenge, gleder meg enormt!

Forresten, nå har jeg handlet inn premien til en av dere! Snart kårer jeg en vinner, men for de av dere som ikke er med, er det enda ikke for sent! Les lenger ned på bloggen hvis du vil være med i konkurransen å vinne sminke!

Slik ser det ut på utsiden av vinduet nå, tror jeg er på utsiden av Horten. Forresten, i dag fikk jeg sove lenge fordi jeg skal jobbe kvelden osv. Utrolig deilig!

Nerver for kvelden!

08.okt.2011 @ 13:02 i Jobb 6 kommentarer

Tenkte bare å si fort hei og hade! Og dele kvelden med dere, for i kveld serverer jeg og skal lage toretters til kapteinen, overstyrmannen noen til! Gruer meg litt, håper alt går bra! Blogges siden! Tilbake i Norge om to dager, og om fire er jeg hjemme!!!

Premien du kan vinne i konkurransen!

06.okt.2011 @ 12:57 i Jobb 2 kommentarer

Hei! Nå ligger vi til kai i Oslo, og jeg sitter på dekk i pausen min som snart er over. Snakket akkurat med mamma og broren min i telefonen, merker jeg har litt hjemmelengsel. Men til onsdag drar det nedover til Sørlandet igjen! Senere i dag skal jeg jobbe i Mama Bella, som er pizzarestauranten ombord. Der har de også mange forskellige småretter av salat, pasta osv. som jeg har annsvaret for tre til fem!

Nok tørrprat, jeg har funnet premien til konkurransen min. Jeg kjøpte akkurat det samme selv. En mascara som jeg virkelig er glad i, og en "lipgloss" fra Dior som vist nok skal øke volumet i leppene. Jeg ga det en sjanse, noe en av dere også skal få lov til - helt gratis! Hvis du ikke er med i konkurransen enda, kan du lese om den på et innlegg lenger ned om du også ønsker å vinne dette! Snakkes siden, tilbake til jobb!

En uke igjen!

04.okt.2011 @ 12:30 i Jobb 4 kommentarer

Da har jeg bare sju arbeidsdager igjen! Neste onsdag drar jeg hjem til Risør! Gleder meg enormt til å komme hjem, for merker det er et par ting jeg gjerne skulle fått tid til som jeg ikke gjorde. Slik som å besøke besteforeldrene mine å møte bestevenninnen min Linn Kristin, som jeg ikke har sett på utrolig lenge! Tror aldri vi har vært så lenge fra hverandre før, så det ser jeg virkelig frem til!

Minner også om konkurransen på et par innlegg lenger ned, hvor du kan vinne sminke. Den varer helt til jeg kommer hjem!

Ikke alle dager er like, men nesten.

02.okt.2011 @ 12:40 i Jobb 6 kommentarer

Jeg jobber, jobber og jobber. Siden jeg kom på onsdag, har jeg vært hver kveld à la carten. Egentlig skal jeg ikke være der, men vi er noen kokker short (sylemeldte osv, mangler noen) derfor trengs all den hjelpen man kan få, hvertfall når det har vært utrolig mange selvskaper osv! Dere skulle ha sett, det får så fort og de jeg jobber med er utrolig flinke! I går fikk jeg også skryt, fordi jeg er helt ny ombord, og klarte å henge med såpass bra i det høye tempoet!

Har blitt litt overtid, noe som skal unngås i følge reglene, men slik blir det ofte i yrket. I dag slutter jeg halv sju, og får dermed en tidlig kveld, det blir deilig!

Minner forresten om konkurransen på innlegget under hvor du kan vinne sminke! Utrolig simpel konkurranse, jeg annbefaler deg å bli med i om du ønsker noe mer i sminkesakene dine!

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits