Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: oktober 2010

15 vanskelige måter å vinne hjertet mitt på

31.okt.2010 @ 19:54 i Kjærlighet 17 kommentarer1. At du viser at du bryr deg om meg, og stiller opp med en god armkork når livet blir vanskelig. 2. Du må være en av dem som får meg til å smile, når jeg selv ikke trodde det var mulig. 3. Trofast og til å stole på. Som innebærer at jeg kan la deg dra til den andre enden av jorden, uten at jeg på noen som helst måte, skal være redd for at du skal gjøre noe galt, eller få deg en ferieflørt. 4. Ha tid til meg, og prioritere meg fremfor enkelte ting. Vise meg oppmerksomhet, som får meg til å tro at i din verden eksisterer kun jeg. Men du må selvfølgelig også ha tid til vennene dine og familien. 5. Være en ute-gutt. Du må like naturen, og det den har å by på. En telttur uten mobildekning med fiskestangen i hånden sier du med andre ord gjerne ja til.6. Alltid ha et smil rundt munnen, og ikke være en kranglefant eller en som fort blir sjalu. 7. Overraskende og full av lærdom. Du må være en som byr på overraskelser, og kan lære meg ting som jeg aldri en gang hadde tenkt over. 8. Eventyrlysten. Du planlegger nesten aldri noen ting, og tar hver dag som kommer sammen med meg. Lever livet. 9. Glad i mat og ikke kresen. Du liker alt, spessielt sjømat. Men ikke komper, for det kommer aldri inn i mitt hus. 10. Du må være snill. Hyggelig og grei mot alle. Ikke en drittsekk som slenger kommentarer etter folk på gata. 11. Til å stole på, og aldri gjør meg redd for å fortelle noe til deg. 12. Du må selvfølgelig være deg selv hundre prosent, og aldri være redd for å skjule noen sider av deg for meg. Jeg vil jo like deg for nettopp den du er. 13. Du må også ikke være sjenert, men ikke for utadvendt heller. Midt i mellom. 14. Du må være morsom. En som får meg til å le og har selvironi. 15. Og til slutt, men ikke minst; vis meg kjærlighet. Fortell at du er glad i meg, hold rundt meg og kyss meg hver eneste natt vi tilbringer sammen før vi sovner tett inntil hverandre.

Jeg kunne fortsatt i evigheter, tror jeg. Men valgte å stoppe på femten. Nå er det deres tur!
- SI FEM TING, SOM DRØMMEGUTTEN/JENTA HELST MÅ HA:

Nytt design

31.okt.2010 @ 16:52 i Blogg 14 kommentarer

Jeg holder hvertfall på, som dere kanskje ser(?).

De av dere som designer bloggen deres selv, vet at det er mye arbeid. Jeg håper jeg ikke kommer til å angre. Og det er egentlig bare små endringer igjen. Men som dere kanskje ser, er det ujevnt i sidemenyen min. Er det noen av dere som vet hvordan jeg fikser på det, og får det likt videre oppover mot menyen? Ellers, så tror jeg at jeg fikser resten selv. Tror dere at det blir bra? For håpe det! Selv om headeren er litt kjedelig, men fargene er hvertfall lysere.

i never thought i'd ever learn to love

31.okt.2010 @ 10:49 i Kjærlighet 34 kommentarer

- Hvordan går det med deg, nå?

Det går bedre, men ikke bra. Hver eneste dag, tenker jeg på Marius. Mye. Han er med meg uansett hva jeg gjør, eller hvor jeg er. Det skal ikke mye til for å få tankene over på han, værre er det å få de over på noe annet igjen. Han er det første jeg tenker på når jeg våkner, og det siste som er i tankene mine før jeg sovner. Mest om kvelden. Det er gjerne da tankene kommer. Med meg generelt, går det fortsatt opp og ned, men bedre som sagt. Det er en veldig deilig følelse. Selvom ensomheten kom brått, og savnet etter nærhet og kjærlighet er stort, skal jeg klare det. Det er en utrolig tomhet i hverdagene mine, som skal mye til for å fylles. Det vil enda ta lang tid. Men jeg merker måten jeg tenker på, oppfører meg og ellers sosialt, er annerledes. Jeg begynner å bli mer tilstede - som er bra. Jeg er bestemt på å klare dette, og en dag stå på egne ben uten hjelp fra andre. For Marius sin skyld, skal jeg klare det. En gang kommer dagen.LA OSS BYTTE TEMA; HVA SKAL DU I DAG?

Gode venner tror like mye på drømmene dine

30.okt.2010 @ 23:07 i Hverdager 16 kommentarer


Meg, Marlene og Dorthea.

Herlige jenter! Jeg har hatt en kjempe fin kveld, med disse to! Vi så på film på tv3 (epic movie-ikke noe å skryte av), og snakket en del om alt mellom a og b, som forutsett! Marlene hadde med en del godteri, som vi dessverre ikke fikk spist opp. Thomas og Edina er nok mer enn glad for det, så lenge dem holder på å stramme inn matvanene mine. Og pga. det, har jeg bestemt meg for å lage min egen liten godteriavtale! Mer om det siden. Nå befinner jeg meg hos Edina, bestevenninna mi, som om har bursdag i dag (I dag, søndag - klokken er over tolv). Gratulerer med dagen snuppa mi! En ting til før jeg slutter å skrive usakelig og kjedelig; jeg ble stoppet av politiet i stad, av politimannen som hadde saken til Marius, virkelig ikke morro. Han viste godt hvem jeg var, når jeg sa at jeg var kjæresten. Nok om alt! Ha en fin kveld videre for dere som fortsatt er våkene på bloggfronten!

- HVA HAR DU GJORT I KVELD? Føler alle drar på halloweenparty, unntagen meg?
OG; husk og ønsk Edina gratulerer så mye med 17år's dagen sin!

Kveldens outfit

30.okt.2010 @ 17:39 i Outfits 25 kommentarer

I kvelden får jeg besøk av noen gode venninner, og vi har hele huset for oss selv. Hva vi skal bruke tiden på, tar vi egentlig som det kommer. Blir nok å se på film, spise litt usunt å snakke om alt fra a til b og litt til.


bukse fra pieces // topp fra vero moda // jakken vet jeg dessverre ikke hvor er fra // øredobber fra cubus

- HVA SKAL DU I KVELD? kos dere uansett hva de neste timene går til.

The only way we can meet again, is in my dreams.

29.okt.2010 @ 21:36 i Kjærlighet 12 kommentarer

Den eneste måten å se deg igjen på, er å lukke øynene mine. Den eneste måten å møte deg igjen, er å la deg besøke drømmene mine. Der kan jeg se det varme smilet ditt, kjenne armene dine rundt meg å kysse deg igjen. Jeg beklager for at jeg ikke alltid klarer det, men i det jeg våkner og skjønner at alt bare var en drøm, nok en gang, står jeg forann en vanskelig dag i vente. Jeg vet du skjønner meg. Gjennom andres øyner, kan halve sengen min se ledig ut. Det dem ikke vet, er at du allerede ligger der. Tett inntil meg, med armen din rundt meg.


Natta, fantastiske blogglesere.

Vil du bli linket til din blogg, fra min døgnet rundt?

29.okt.2010 @ 17:44 i Blogg 32 kommentarer

Bloggen min er kanskje ikke den man går inn å leser på hvis man har en veldig god dag, og vil unngå å komme inn på vonde følelser. Jeg føler bloggen min har en del av det. Fra min side er det langt i fra negativt, men jeg merker selv forandring. Både med meg selv og hverdagene mine. Ting begynner smått å falle på plass. Bloggen utvider seg mer og jeg har smått begynt å blogge om andre ting også. Designet mitt er veldig trist, føler jeg. Og det trenger forandring. Hvis dere har tips, kom gjerne med innspill!


Bilde av ingen andre enn meg for å fylle innlegget, oh yes.

Men, det var ikke det som var poenget. Jeg er på utkikk etter nye blogger som jeg kan lese. Jeg kan knapt telle på en hånd hvor mange blogger jeg leser fast, nesten ikke det en gang. Så gjerne skriv din egen blogg, eller dem du leser i kommentarfeltet mitt. I det nye designet, er planen å lage en bedre meny. I den menyen vil det inneholde en oversikt over bloggene jeg leser. Derfor får du nå muligheten før jeg lager den applikasjonen å kanskje ende opp der selv. Det gir en mulighet for mine lesere igjen, å klikke seg inn på din blogg. Lettere sagt; bloggen din vil bli anbefalt døgnet rundt på min blogg. Hvis du er heldig, vil anbefalingen kanskje inneholdet et bilde av deg hentet fra din blogg, og en liten vurdering ved siden av. Og selvfølgelig link til din blogg! Det eneste du trenger å gjøre, er å kommentere på dette innlegget å gi meg link til din blogg, eller andre blogger som du leser. Gjerne begge deler!

109 dager siden jeg kjente varmen din

28.okt.2010 @ 20:34 i Kjærlighet 8 kommentarer

Alt jeg hadde trengt nå, alt jeg ville hatt og alt jeg ville ha følt. Er en klem fra deg. Armene dine rundt meg. Hold deg i hånden, leid en god film og krøpet godt under dynen inntil deg. Jeg ville lagt der for alltid. Jeg kan ikke skjønne, at du er borte for alltid. Vi hadde så mye mer i vente.

Nok en dag er forbi, uten deg. Tiden går fort. Det er 109 dager siden jeg lå i armkroken din, for aller siste gang. Jeg var så trygg der jeg lå, i armene til gutten som gjorde hverdagen verdt å leve gjennom. Søndag 12 juli ble den siste gangen. Jeg har overlevd. Det er et mirakel. Hver eneste dag er vanskelig. Du er med meg hele tiden, uansett hvor jeg går. Det er som et mareritt som aldri vil ta slutt, ikke før du er tilbake. Jeg drømmer om at du skal vekke meg i armkroken din, gi en bekreftelse på at det bare er en vond drøm. Jeg vil våkne i armene dine, slik jeg gjorde for akkurat 109 dager siden. Jeg vet at det forblir en drøm, til dagen hvor jeg forlater jorden selv. Jeg gleder meg til den dagen, da får jeg endelig se det varme smilet ditt igjen.

Jeg tenker tilbake på småting som jeg aldri tenkte på den før, hver eneste dag. Måten du tok hånden din opp i ansiktet og håret ditt på. Latteren, smilet og stemmen. Alle kommentarene dine, som ikke kunne kommet fra noen andre. Jeg husker dem enda, de skal jeg aldri glemme.

I løpet av en dag, kan jeg både smile og le. Men i bunnen av gleden, ligger en ubeskrivelig smerte kuttet inn i et sår som aldri vil gro. Et sår så stort, som med tiden vil bli et arr jeg alltid vil bære med meg. Et arr som står for Marius. En gutt som ga meg glede, kjærlighet og lærdom. En gutt, som aldri vil bli glemt.Livet kan av og til, komme med de vondeste overraskelsene - ha det med dere. Ta vare på alle rundt deg, livet er ikke en selvfølge. Kanskje en stol står tom i klasserommet ditt i morgen?

Aktiv på blogg.no i flere år/hvor lenge har du blogget?

28.okt.2010 @ 15:00 i Hverdager 16 kommentarer

De siste dagene, har formen vært på bånn. En del av det kan jeg takke meg selv for, men med tanke på at hele huset lå med grønne ansikter på sofaen hele forje uke, måtte det selvfølgelig bli min tur. Derfor har jeg har ikke gjort noen ting i dag. Heller ikke i går. Jeg bare sov, bokstaveligtalt. Jeg våknet for en drøy time siden, og kastet i meg gårsdagens dessert og en halv stratos sjokolade. Godt at ikke Thomas og Edina er her, de hadde tvingt meg til å jogge to runder rundt byen. I steden for bruker jeg tiden min på å kikke inne på den gamle bloggen min. Jeg leser på innlegg, som er to år gamle, ganske morro egentlig. Pluss at det er bilder fra den tiden. Jeg er egentlig ganske glad for at jeg har blogget såpass lenge, morro å lese tilbake på!


Bildet er vel fra niende eller tiende klasse. Trykk på bildet for å komme inn på den gamle bloggen min. Du kan rote som du vil i arkivet, og hele blogginnlegg vises.

- HVIS DU HAR BLOGG; HVOR LENGE HAR DU BLOGGET?

Gode guttevenner betyr minst like mye

26.okt.2010 @ 19:56 i Egne meninger 16 kommentarer

På skolen i dag lot jeg Thomas legge igjen et lite gjesteinnlegg på bloggen min. Jeg har aldri latt noen gjøre noe slikt tidligere, men siden det var er en av de beste guttevennene mine, ga jeg han lov. Helt ærlig, trodde jeg at han kom til å bare blogge om blod og røyskatter, men der tok jeg ganske feil. Jeg ble glad for det han skrev. Utrolig godt å høre. Tusen takk Thomas. Les gjesteinnlegget hans (og kommenter!!! -hilsen Thomas) under.

Og ang. gode guttevenner: Bestevennen min, Tommy, brakk lilletåen sin i går. Jeg lovet å nevne han på neste innlegg jeg skrev, så nå fikk han viljen sin. Hvis han hadde vært like i nærheten, hadde jeg dratt opp til han med is og film som en trøst. Men dessverre, ville isen smeltet innen jeg rakk frem. Tommy og jeg har alltid vært gode venner, og vi har vært utsatt for mange vanskelige situasjoner. Men uansett hva som har skjedd, har vennskapet bestått. Og selv om han dessverre befinner seg i Bergen, og jeg på sørlandet, mister vi hverandre ikke av den grunn. For meg er gode guttevenner utrolig viktig. Jeg har alltid hatt det, og ville ikke klart meg uten. Derfor er jeg veldig glad for at jeg har et så godt vennskap til nettopp disse to guttene! Dere er best.


Jeg lovet å legge ut bilde av Tommy også, men jeg lovet aldri hvilket.

- HAR DU NOEN GODE VENNER, AV DET MOTSATTE KJØNN?

Gjesteinnlegg fra Espen aka Thomas y0

26.okt.2010 @ 12:00 i Hverdager 14 kommentarer

Hey hoe's in Norge, og Røyskatten fra sør aka Risør : )) dette er et gjesteinnlegg fra Espen aka Litlle T aka thmz aka Thomas aka the daaaaaaaaaaaawg <3. Vil bare si at jeg er veldig glad i Katrine og syns ho har en kjempe fin blogg, og at det er kjempe fint at ho har så mange lesere og at ho er kjempe flink til og oppdatere : ))

Som dere ser på dette kjekke bildet av meg under så kan dere kontakte meg på:
Face: Thomas Johansen
Nettby: Poteten93
Msn: thomaz_y0@hotmail.com

cya : ))Vakke han gøbb1 kjekk? : ))

Inspirasjon til sulten mage?

25.okt.2010 @ 19:58 i Hverdager 21 kommentarer

Hei og hopp! Jeg har vært super flink og super sunn i hele dag. Kiwi, banan, knekkebrød og hjemmelaget middag har mettet magen min! Jeg er egentlig ganske stolt av meg selv, for etter skolen er en av hverdagsvanene mine å kjøpe sjokolade på butikken. I dag unngikk jeg det, og kjøpte heller inn råvarer til middagen som jeg lagde for snaut en time siden. Jeg fikk inspirasjon fra restauranten på Herkules som jeg var med moren til Marius på sist gang jeg var hos dem. Og ikke minst, Thomas og Edina, to av verdens beste mennesker, tvinger meg til å bli mer sunn. De lykkes. Dere burde faktisk være litt stolte.

Nok tørrpart; Wok med elgekjøtt, nudler, grønnsaker og sweet&sour saus stod på menyen min i dag, og det er super dupert enkelt å lage! Hvis du vil prøve det samme, trenger du; elgekjøtt (du kan bruke annet kjøtt også, det du selv foretrekker), nudler, sweet&sour saus(ferdiglaget) og grønnsaker. Jeg brukte minimais, bambusskudd, brokkoli, fersk sjampingjong, bønneskudd, vannkastansjer og litt chili. Alt sammen kuttes opp i de bitene du selv vil ha. Først steker du opp kjøttet og tilsetter grønnsakene når kjøttet nesten er ferdig stekt. Deretter tilsetter du nudlene som er kokt opp kun i vann, uten tilsettning. Og til slutt blander du sweet&sour sausen med alt sammen, og gir det varme. Deretter, kos deg! Det gjorde hvertfall jeg og min kjære mamma som dessverre er syk, og fortjente at jeg tok meg av middagen!- ER DU GLAD I WOK?

Drømmer forblir drømmer

25.okt.2010 @ 10:49 i Kjærlighet 7 kommentarer

Klokken er akkurat 23:01. En tåre triller forsiktig nedover kinnet mitt. Tankene er skumle. Jeg er redd. Ensomheten tar knekken på det lille som er igjen. Fremtiden skremmer meg. Jeg vil flykte til et sted hvor solen alltid skinner, med armene til Marius foldet rundt kroppen min. Aldri mer skulle jeg gråte. Han ville aldri slippe meg. Sammen for evig.

Gjenferd, spøkelser og Marius.

24.okt.2010 @ 22:10 i Kjærlighet 16 kommentarer

Akkurat nå sitter jeg og ser på åndes makt med mamma. Vi pleier alltid å se på det sammen, hver eneste søndag. Og hver eneste gang jeg ser på det, ønsker jeg å oppleve noe lignende med Marius. Jeg ønsker å oppleve noe så intenst, som er umulig å bortforklare. Ofte, så ønsker jeg å se han stå ved sengekanten min å ruske seg i håret mens hans smiler. Når jeg lukker øynene mine, kan jeg se det for meg. Når jeg åpner dem igjen, er han borte. Jeg ønsker, at han forsatt skal stå der.

Jeg tror, at hvis noe slikt hadde skjedd, ville jeg ha blitt livredd der og da. Og det tror jeg han vet, derfor gjør han det ikke -hvis det i det hele tatt er mulig. Han vet at jeg syns slike ting er skummelt. Han likte det ikke selv heller. Et av de største barndomsminnene våre, er tross alt knyttet til et spøkelseshus langt i fra den hverdagslige befolkingen. Du ville ikke funnet huset, om du ikke viste veien. Men jeg ønsker så kraftig å se han. Jeg vil bare vite, at han fortsatt er her. Selv om han er i hjertet mitt og i tankene mine hele tiden. Men tenk så herlig det egentlig ville ha vært, å hørt stemmen hans en gang til? Føle intens at han enda er her, når jeg virkelig trenger det.

Gutten min er nok på et bedre sted nå, og innerst inne, er det kanksje det beste. At han ikke er holdt fast pga. skyldfølelse, anger eller andre grunner. Men uansett, så hadde det var godt om han kunne ha kommet innom en dag, mer intest enn før. Bare for å minne meg på, at vi en dag ses igjen når det er min tur. Gitt meg en opplevelse, som er umulig å forklare.-HAR DU OPPLEVD NOE INTENST, SOM ER UFORKLARLIG? HVIS JA; UTDYP DET(?).

Bursdagen til bestevenninnen min // bilder

24.okt.2010 @ 21:10 i Hverdager 9 kommentarer


Bursdagen til bestevenninnen min i går var kjempe koselig. Og jeg tror hun ble glad for gaven jeg ga henne(?). Jeg valgte å linke denne bloggen! Takk for tips til hva jeg kunne gi henne, alle sammen!


Linn Kristin og bursdagsjenta mi, Edina. Bestevenninnene mine - gullverdt.


Katharina og meg, herlig jente!


Bursdagsjenta med en av gavene!


Meg og Linn Kristin.


Neam, Lene og Edina. Herlige jenter!


Mislykket forsøk på dansing.

Det er vanskelig når drømmegutten er i himmelen

24.okt.2010 @ 12:05 i Kjærlighet 9 kommentarer

Jeg merker så utrolig godt, at jeg ikke har en gutt å ringe for å si natta til, ingen å våkne opp med på morningene eller kysse på akkurat når jeg føler for det. Jeg savner utrolig mye å ha en kjæreste. Men ikke hvem som helst, jeg savner å ha Marius. Vi var så like, og hadde det så bra sammen. Det er så vanskelig. Jeg er redd for å aldri finne en god gutt igjen. Det jeg og Marius hadde, var virkelig spesielt. Aldri krangling, bare gode stunder. Jeg blir kvalm av å tenke over hvor urettferdig den verden vi lever i er. Det er helt uvirkelig å tenke over, hvor brått livet mitt endra seg fra paradis til helvete.


En dag, skal vi ses igjen. Da kommer jeg aldri til å slippe deg.

Bilder fra russe kick-off!

22.okt.2010 @ 22:44 i Hverdager 9 kommentarer

Det var en kjempe herlig kveld i går! Og her kommer noen bilder fra russe kick-offet! Jeg ble sovende over i Arendal, pga. snøværet som kom på sørlandskysten i går, og tok dermed ingen sjangser på å ende i veikanten natt til i dag, noe en del andre gjorde dessverre.

- VAR DU PÅ RUSSE KICK-OFFET I GRIMSTAD?

Russe kick-off om noen få timer!

21.okt.2010 @ 16:45 i Hverdager 9 kommentarer

Dere leste riktig, om noen få timer skal jeg nemlig på russe kick-off med bestevenninnene mine!

Fortiden vil aldri glemmes.

20.okt.2010 @ 17:32 i Kjærlighet 5 kommentarer

Selv om den vonde sorgen vil bli mindre smertefull, vil bildene og minnene leve videre. Det er viktig å ta vare på dem, jeg får nemlig aldri fler. Når jeg gikk hjem fra skolen i dag, tok jeg en snarvei hjem. En vei alltid jeg og Marius pleide å gå, selv en gang i vinter når snøen var til knærene våre, gikk vi der. En gang mot slutten av sommerferien, skrev jeg navnene våre og datoen vår på en benk halvveis på snarveien. Jeg går aldri den veien lenger, men i dag gjorde jeg det. Jeg stoppet opp å kikket på benken. Marius har også sett det. Jeg aner ikke hvor mange ganger vi har satt på akkurat den benken, snakket om alt og ingenting og kikket ut på sjøen. Tårene mine rant stille nedover kinnet, mens jeg tenkte tilbake. Tilbake på en tid, som aldri blir glemt. En tid, jeg ønsker mer enn noe annet å oppleve igjen.


Det er godt at det enda står der. Et tegn fra fortiden, fra den tiden det var meg og Marius. Uforglemmelig.

Verdens fineste grav, til verdens fineste gutt.

20.okt.2010 @ 08:07 i Kjærlighet 14 kommentarer

I dag er det tre månder siden jeg var i begravelsen din. Det er forsatt uvirkelig. Tre månder siden jeg var i begravelsen til kjæresten min. Det er helt sykt, slikt skal ikke skje. Jeg savner deg, Marius.Av og til, glemmer jeg at du er borte.

19.okt.2010 @ 22:20 i Kjærlighet 4 kommentarer

Kjapt innlegg av noe som inntraff, akkurat nå.

Jeg har vært hjemme i hele dag, men mamma kommer straks hjem fra jobb. Som alltid de dagene jeg er alene hjemme, rydder jeg fort over alt rotet jeg har klart å lage innen hun kommer hjem. Jeg gikk forbi stuebordet, men stoppet og kikket fort tilbake. Mobilen til lillebroren min lå der, og kanskje han hadde penger på kortet, slik at jeg fort kunne lånt den i all hemmelighet og sagt natta til gutten min? Det var en ganske rar tanke, jeg glemte helt hvordan virkeligheten er. Gutten min, la seg for tre månder siden.

Inspirasjon

19.okt.2010 @ 19:03 i Hverdager 8 kommentarer

Jeg har spurt meg selv lenge; hvor blir det av inspirasjonen? Jeg liker å blogge om kjærsten min, Marius. Som dessverre omkom for over tre mnd siden. Det hjelper veldig. Men jeg vil ikke at bloggen min skal inneholde èt bestemt tema. Hvor blir av all den andre inspirasjonen? Jeg vil ikke kopiere fra andre blogger, eller ha "hot or not" eller "vs" som alle andre har. Jeg vil ha noe nytt. Noe spennende. Jeg må inspireres, og det skjer ikke ved at jeg gjenntar dagene. Jeg vet nesten alltid hva som venter meg, alt er forutsigbart. Jeg trenger forandring. Har du noen tips, eller noe kanskje DU vil jeg skal skrive om? Hva er det som gir DEG inspirasjon?Og tusen takk for de som har kommet med tips til hva jeg kan finne på til bestevenninnen min å overraske henne med til lørdag! Dere har kanskje gitt meg en idè, men det er enda ikke forsent for dere andre som ikke har tipset meg. Det kan du gjøre på innlegget under, og hvis du kommer med den beste idèen, eller gir meg inspirasjon, linkes bloggen din.

Bursdagtips til bestevenninnen min, anyone?

19.okt.2010 @ 13:12 i Hverdager 13 kommentarer

Hjelp! Bestevenninnen min skal feire bursdagen sin på lørdag, og jeg trenger hjelp/tips til noe helt spessielt som jeg kan gi/lage til henne! Hun betyr gull for meg, og er uten tvil en av de bestevennene jeg har. For å bevise henne at hun virkelig er spesiell for meg, vil jeg gi henne noe ekstra til bursdagen! Noen som kan komme med tips? Har hatt noen små ideèr, som jeg ikke kan avsløre på bloggen fordi hun leser den. Selv om jeg allerede har avslørt noe, men det for bare være. Jeg trenger virkelig hjelp av dere. Dette skal bli fint og spesielt, bare fra meg til verdens beste. Tips? Det beste tipset blir linket!


Snuppa som fortjener mer enn jeg noen gang kan gi henne.

Meningsløs blogging

19.okt.2010 @ 09:46 i Hverdager 11 kommentarer

Jeg har egentlig ingenting å blogge om, ingen meninger og heller ikke noe nytt å dele enn at jeg holder på å dø av tretthet. Jeg er iskald, sulten og trøtt. Kan det bli værre? Ja, det er dårlig vær og vi snakker om Mc'Donalds i timen. Dette er virkelig en dag hvor senga frister mer enn skolestolen.


Åh, så pen jeg er.

- HVA GJØR DU, AKKURAT NÅ?

Tenk hvis drømmer kunne vært virkelige?

18.okt.2010 @ 18:49 i Kjærlighet 14 kommentarer

Solen skinte, himmelen var blå og du var der. Jeg husker jeg så deg krøllet sammen i grøftekanten i det jeg gikk nedover sletten på Langmyr mot Trollbergvika. Du lå helt stille og fredfull, akkurat som om du sov. Du hadde lagt der lenge nå, alene i grøften. Selv om du var der, like ved meg. Viste jeg at du var borte for alltid. Jeg bøyde meg ned mot deg, og kysset deg i pannen. Du var kald, iskald. Jeg reiste meg opp, og tørket en tåre vekk fra kinnet.

Plutselig blunket du, og åpnet øynene dine i det du bevegde hodet ditt sakte mot meg. Du kikket på meg, og reiste deg opp. Jeg hylskreik av sjokk og glede, og tårene fosset. Jeg trodde du var død. Borte for alltid. Men der stod du, rett forann meg med den mørke jeansen din og den rosa jack and jones bokseren som så vidt stakk frem fra buksekanten. Jeg holdt rundt deg, kysset deg. Armene var foldett rundt meg tilbake, du var varm igjen, og kalte meg for jenta de. Du lurte på hvorfor jeg var så lei meg, og jeg forklarte deg alt sammen. At jeg trodde du var død, og at jeg aldri fikk kjenne varmen din, eller høre stemmen din. Du lo litt og smilte, og ba meg slappe av. Blikket vårt møttes, og du sa "jeg er jo her" .

Et utsnitt av drømmen jeg hadde i natt. Jeg kunne ønske den var virkelig. At Marius levde, ringte meg om kveldene og kom til meg i helgene. Jeg savner han mer enn ord kan beskrive. Drømmen jeg hadde i natt, var god å ha. Av og til drømmer jeg veldig intenst om Marius. De pleier å begynne med at han er død, eller kraftig skadet. Men plutselig lever han, og er akkurat den gutten han en gang var. Drømmene virker så sanne, men plutselig våkner jeg og virkeligheten kommer inn. Han er virkelig borte, for alltid. Men mange sier at drømmer kan bety noe, kanskje er dette Marius sin måte å vise at han enda er her på? Jeg vet ikke, ingen vet, men jeg ønsker å tro det.


Jeg gleder meg til neste gang jeg møter deg i drømmene mine, gutten min.

copycat

18.okt.2010 @ 11:05 i Hverdager 10 kommentarer

"Han kysset meg, jeg kysset han tilbake. Han sa han var glad i meg. Det var en løgn, jeg ikke avslørte. Jeg trengte den der og da."Gode venner er så godt å ha.

17.okt.2010 @ 22:05 i Kjærlighet 13 kommentarer

Det kan jeg skrive under på. Og dette innlegget har jeg hatt lyst til å skrive lenge. Jeg dedikerer det nemlig til de personene som aldri har snudd ryggen til meg èn eneste gang. De fortjener all den skryten jeg kan gi dem.

Enkelte ville kanskje ikke nevnt navn i et slikt innlegg, men for meg er det ingen hemmelighet at det er nettopp disse personene av vennene mine som har støttet meg mest gjennom hverdagene mine. Nemlig Edina, Thomas, Linn Kristin, Dorthea, Therese, Bjørnar og Zgjim. Det har vært vanskelige situasjoner med et par av personene. Men jeg er fult klar over hva det kommer av. Men innerst inne, har dem alltid vært der for meg. Alle unntagen to av dem, holder meg oppe gjennom skoledagen. Jeg er veldig takknemlig for det. Det betyr så utrolig mye, jeg klarer ikke å beskrive det. Det at dem klarer å få meg over på andre tanker med et smil, er utrolig bra. Jeg hadde ikke klart denne situasjonen like bra uten dem. Den siste tiden, har jeg virkelig lært hvor viktig det er å ha gode venner. Noen som stiller opp i tykt og tynt. Jeg skylder dem alt, jeg er så takknemlig. Det er godt å alltid ha en skulder å grine på, et nummer å ringe og en å være med på fritiden for å slippe skumle tanker.

Jeg har også veldig god kontakt med familien til Marius. Og den tryggheten og kjærlighet er jeg glad for at jeg har. Det hjelper og betyr utrolig mye. Det bringer meg nærmere Marius. Jeg er også veldig glad for den støtten jeg har fått av alle andre, bare det at de har sendt meg en enkelt melding med trøstene ord. Og jeg vil på ingen måte at dem skal føle seg glemt, men de jeg har nevnt navnet på, er dem som har vært der for meg i over tre månder, hver eneste dag. De er en del av hverdagen min, og har klart å støtte meg gjennom en vanskelig situasjon, som mange andre ikke hadde klart.


I går holdt Bjørnar meg med selvskap. "Haha, sjekk tunga de!" .. "Æ konsentrerer mæ".

Jeg er veldig glad for at jeg har enkelte gode gutte venner som han, som får meg på andre tanker, men også lar meg snakke om Marius når jeg føler for det og lytter uten å bytte tema. Bjørnar var forresten den gutten, som var hos meg på under noen minutter når jeg fikk høre at Marius kræsjet. Han dro meg med på Svergietur for å få meg ut av huset og tankene over på noe annet, og stiller opp utrolig bra, akkurat som de andre jeg nevnte gjør!

Konklusjonen; gode venner er virkelig godt å ha! Dere er fantastiske, tvert i gjennom.

Singellivet suger, ikke si noe annet.

17.okt.2010 @ 15:34 i Kjærlighet 17 kommentarer

Har du kjæreste? Hvis svaret er ja, misunner jeg deg.

Jeg kan ikke sette ord på hvor mye jeg savner den nærheten og tryggheten jeg en gang hadde rundt meg. Jeg savner virkelig å ha en kjæreste. Men det er ikke hvem som helst jeg savner, det er Marius. Jeg vil ikke ha noen andre, men jeg vet at det er det som kanskje skjer en gang i fremtiden. Det kommer aldri mer til å bli meg og Marius, som er det eneste jeg vil. Jeg tenker ofte på fremtiden. Hvordan den bli, og kommer jeg til å være singel til jeg er gammel og grå? For hvor skal jeg finne en så fantastisk gutt, som kan få det til å kile i magen nesten like mye som Marius? Og en gang i fremtiden, vil jeg flytte tilbake til Trollbergvika. Tilbake der som alt en gang begynte, og tok brått slutt. Hvor skal jeg finne en gutt, som vil det med meg? Jeg tviler på at han finnes, han er i himmelen.

Man må egentlig bare se positivt på livet

15.okt.2010 @ 17:23 i Hverdager 5 kommentarer

Jeg har hatt en liten tanke i det siste, ang. blogginga mi. Og det er at jeg som regel bare blogger, når jeg er lei meg eller har mye å tenke på. Jeg blogger nesten aldri når jeg er glad, eller skal noe gøy. Derfor tenkte jeg å gjøre det nå! Humøret mitt er fint og kvelden ser bra ut. Jeg venter på venninnen min fra Arendal som skal være i Risør til i morgen, som jeg skal tilbringe kvelden med. Siden skal jeg kanskje på kino. Skal se Fritt Vilt 3, og gleder meg litt. Jeg syns egentlig ikke Fritt Vilt er super gode filmer, men jeg har både sett eneren og toeren, dermed må jeg nesten se treeren også. Har du planer om å se treeren, eller kanskje sett den?


Hater at hver dag som kommer, bare blir kaldere og kaldere. Frem med skjerf og lue!

Minnene skal bli tatt godt vare på, for alltid.

14.okt.2010 @ 18:26 i Kjærlighet 6 kommentarer

Derfor, holder jeg på å lage scrapbook til minne om Marius. Den er snart ferdig, og jeg gleder meg til å bla gjennom den når den er hundre prosent ferdig! Enkelte ganger, blir nok den kjempe fin å ta frem. Og jeg skal ta godt vare på den, for alltid. Nå har jeg har vært en times tid i byen å kjøpt inn ting til boka. Dere ser bilde av hva jeg kjøpte inn og forsiden av boka unner. Nå skal jeg jobbe videre med den, men blogger nok til kvelden!Har du noen gang laget en scrapbook eller lingende? Kanskje du kan gi meg noen tips? Første gangen min!

Kjapp oppdatering for de mest nyskjerrige

13.okt.2010 @ 22:39 i Kjærlighet 8 kommentarer

Hei og hade! Nesten hvertfall. Vel, det skjer mye for dagen. Jeg holder på å svare på en hau med spørsmål og mer drama har kommet inn i livet mitt. Akkurat som om jeg ikke har nok fra før. Jeg skjønner ikke at det er mulig å ha så dårlig karma som meg. Det har nemlig blitt veldig mye de siste 24 timene. Men jeg var hos psykologene min i dag, og det hjalp veldig! Vi pratet om alt mulig rart, og det var utrolig deilig å legge alle kortene på borde å få råd/støtte av dem. Men det betyr ikke at ting er lett og bra nå, slettes ikke! Det begynner faktisk å bli så mye for tiden, at jeg vurderer å begynne på sovepiller igjen, slik at jeg kan rømme litt vekk fra tankene og sove om nettene. Enkelte av dere har kanskje fått med dere at noe av dramaet er mellom meg og stefaren min? Kort fortalt; vi har ikke snakket sammen på nesten en uke, og jeg har heller ikke sovet hjemme på nesten en uke. Men i natt, sover jeg hjemme. Hjelp. Passer perfekt med familiedrama, akkurat nå. Åh. Hva blir det neste?

Enkelte sanger, treffer hjertet dypere enn andre.

12.okt.2010 @ 12:05 i Kjærlighet 8 kommentarer


Og denne gangen, klarte musikkvideoene det også. Har du lignende musikkvideo/sanger å tipse med?

Den som er elsket, blir aldri borte - tre mnd har gått.

12.okt.2010 @ 09:52 i Kjærlighet 8 kommentarer

Herregud. Det har gått tre månder i dag. Det er tre månder siden jeg hørte stemmen din, kysset deg og sovnet tett inntil deg, for aller siste gang. Allerede. 1/4 av et år har gått uten deg. Det er helt uvirkelig. Jeg kan enda se for meg det fine smilet ditt, og i drømmene mine hører jeg enda stemmen din. Jeg tenker ofte på deg. Hele tiden. Hvor er du nå, og hører du meg? Ser du hvor trist og lei meg jeg er, og blir du stolt av meg når jeg klarer å smile? Hvordan ser kroppen din ut nå, er den bleik? Er den kaldere nå, enn det den var for tre månder siden? Tankene mine stopper tre månder tilbake. Tilbake på Ullevål. Jeg vet de ikke burde gjøre det, jeg burde følge med på skolen, men jeg klarer det ikke like bra. Ikke i dag. Jeg kommer aldri å glemme siste gangen jeg så deg. Du var så fin. Fredfull, men kald som isen. Det var tungt når den rød døren inn til sykerommet du lå på, lukket seg for aller siste gang. Aldri mer skulle jeg få se gutten min.


Du er død, men ikke glemt, om du i grava er gjemt.

Følger du bloggen min?

11.okt.2010 @ 11:13 i Blogg 8 kommentarer

Hvis svaret er ja, kan du endelig også gjøre det på bloglovin. Jeg brukte bloglovin før på den gamle bloggen min, og endelig nesten et år etter får jeg laget til denne bloggen også. Hvis du ikke har bloglovin, anbefaler jeg virkelig å bli medlem. Det er gratis, og utrolig praktisk. Hverdagene mine fylles med mye, men for å ha en lettere oversikt over de bloggene jeg leser fast, følger jeg dem på bloglovin. Og hvis du er en av de faste leserene mine, ville det vært veldig koselig om du fulgte meg på bloglovin, selv om det kanskje er litt gammelt å følge bloggene der? Men hvis du er enda en av dem som bruker det, trykk på linken under. Dermed blir det lettere for deg å ha oversikt over når jeg blogger, hva jeg blogger om og bilder.

Følg min blogg med bloglovin

Dere kan også følge meg på facebook ved å trykke HER.

Gleden du gav, skal jeg aldri glemme.

11.okt.2010 @ 01:52 i Kjærlighet 14 kommentarer

Det er ikke så lett som fler av dere kanskje tror. Vær forberett på et langt, følelsesladet og ærlig innlegg. Dere som har lest bloggen min en stund, vet at jeg blogger for å få tankene ut av hodet i noen sekunder. Et lite pusterom. Terapi, vil enkelte kalle det.

Kanskje en dag i fremtiden vil jeg finne en gutt som liker meg for den jeg er, akkurat slik Marius gjorde. Jeg skjulte ingenting for Marius. Han kjente meg bedre enn noen andre, og viste mine innerste hemmeligheter uten å dømme meg. Det var deilig å ha en person i livet, som man virkelig kunne tømme seg helt for, og også få kjærlighet fra. Å ha en å elske for hver minste personlighet, uten en gang å vite om det, før det ble forsent. I ettertid er det mye jeg har skjult. Jeg har opplevd svik av mine nærmeste, og tørr ikke lenger å dele alle tankene mine med dem rundt meg. Det er vanskelig. Uvandt. Jeg hadde alltid Marius å snakke med. Han var en god menneskekjenner, og flink til å lytte. Jeg har aldri møtt et mennekse, som gir bedre trøst enn han. Jeg lengter etter den trygge armkroken hans på en tung dag.

I fremtiden, vil det aldri bli på den samme måten. Jeg og Marius, hadde så mye som jeg ikke har med noen andre. Vi hadde mange barndomsminner, fra samme plassen. Trollbergvika. En spesiell plass for meg, og Marius. Det var mange likheter, og det blir mye å måle seg opp i mot. Jeg syns egentlig den gutten i fremtiden som klarer å få meg forelsket i han, er heldig. Han aner ikke hva jeg har følt for Marius, men det var sterkt og ekte. Jeg kommer til å fortelle han om det, men han vil aldri skjønne. Jeg tror ingen klarer det. Jeg er også bestemt på at han som en dag i fremtiden klarer å få sommerfuglene i magen min til å bre ut vingene igjen, må respektere Marius. Hva vi en gang hadde, og kanskje kunne ha hatt. At jeg fortsatt snakker om han, har han i tankene og har bevart minnene etter han. Marius vil aldri bli ersattet. Det er umulig. Jeg har alltid lurt på hvor jeg skal finne den ekte forelskelsen. Hvor gjemmer drømmegutten seg, han som er helt feilfri i mine øyner? Det er rart å tenke på at han alltid har vært så nærme. Jeg ønsker hver dag, og drømmer hver natt, at vi fikk mer tid sammen.

Jeg får frysninger av å tenke på hvor heldig jeg en gang var. Hvor forelsket og fredfull jeg var i nærheten av Marius. Jeg tømmes av tårer ved å tenke tilbake på en fortid jeg aldri kan få tilbake. Jeg husker så godt alle gangene jeg har lå trygt i armene hans i sengen min, lo og kjent varmen hans. Nesten hver eneste helg siden jul, fikk jeg oppleve det. Mot slutten ble det en del av hverdagslivet. Nesten hver helg kom han ned til meg, etter en hard arbeidsuke i Oslo. Endelig skulle han få hvile, og endelig skulle jeg kjenne varmen hans igjen. Ingenting kunne ødelegge det vi hadde, trodde jeg. Men en helg, ble den siste.

Kanskje det var skjebnen, kanskje det var planlagt? Hva vet vel jeg? Jeg er bare et menneske, akkurat som du som leser mine ord. Du kan heller ikke nekte på det, vi bare mennekser. Og for nesten alle dere som leser bloggen min, var det nettopp det Marius var for dere. Et mennekse. Akkurat som postmannen i gata deres. Men for meg, var akkurat det mennesket jeg skriver om, han som hadde stjelt hjertet mitt. Alt jeg noen gang hadde drømt om. Uten en gang å vite det, før siste timen var forbi. Hvor sårt det enn er, kommer hvert enkelte menneske i fase i livet hvor de mister en de har nær. Men det er urettferdig, at en gutt på 18 år allerede så tidlig vandrer videre med englene.


Savnet av deg er tung å bære, men i mitt hjerte vil du alltid være,kjæresten min, Marius.

Savnet er sårt, men minnene lever videre.

10.okt.2010 @ 18:32 i Kjærlighet 7 kommentarer

Det er ikke noe nytt for dere, at jeg savner Marius. Det er heller ikke noe nytt for dere, at han er død. Borte for alltid. Men for meg, er livet helt nytt. Dere vil ikke skjønne meg, hvis dere selv ikke har vært i en sorg, eller er. Kanskje ikke en gang da.

Med en gang når Marius ble borte, skjønte jeg det ikke. Jeg gjorde mange dumme ting, klarte å kose meg og var ute. Jeg kikker tilbake på det nå, og skjønner ikke hvordan jeg klarte det. I slutten av høstferien, har ting stoppet opp. Jeg merker utrolig godt, at kjæresten min er borte for alltid. Jeg begynner å skjønne, at han ikke vil komme tilbake. Jeg kommer ikke til å få en melding av han, uansett hvor mange tårer som treffer telefonen min. Han kommer heller aldri til å ringe meg. Flagget var ikke oppe på hytta i helgen, det lyset heller ikke fra stuevinduet om kvelden og parkeringsplassen var tom. Av en gammel vane, kikker jeg alltid og for å se om bilen står der. For hvis den gjør, kanskje Marius er på hytta? Bilen var borte. Og jeg vet utrolig godt, at om den hadde vært der, ville ikke Marius ha vært på hytta. Når jeg la meg om kvelden, føltes det ut som om jeg skulle møte Marius. Endelig. Akkurat slik vi pleide. Om alt hadde vært som før, hadde jeg sneket meg ut bakdøra med skoa til bestefar på beina for å møte gutten min. Jeg lå og vrei meg lenge den kvelden, og fikk få timer med søvn. Dagen etter, dro jeg på jakt med bestefar, for Marius sin skyld. Akkurat nå orker jeg ikke smile, jeg klarer ikke å le. Det har vært en tung ettermiddag i dag. Og jeg har flyttet til bestevenninnen min en stund.

Dette innlegget ble bare rotete, akkurat som livet mitt. Rot.


Naturen skifter farger, og du får ikke sjangsen til å oppleve det med oss. Kunne ønske jeg var med deg.

Kunne ønske jeg var med deg i himmelen.

10.okt.2010 @ 17:05 i Kjærlighet 7 kommentarer

Jeg er så lei meg. Sint. Det er så mange følelser. Jeg kan egentlig ikke fortelle om hva som har skjedd. Det er mellom meg og stefaren min. Og jeg fikk den mest sårsomme kommentaren av han. Jeg skulle gjort alt for å holdt rundt Marius og kjent varmen hans. Livet er vanskelig. Jeg klarer ikke en gang å blogge. Jeg klarer ikke å skrive.

Ditt gode hjerte har sovnet.

08.okt.2010 @ 17:29 i Kjærlighet 9 kommentarer

Jeg husker så godt den kvelden du var på hytta med faren din, og jeg var hos besteforeldrene mine. Det var i fjord, omtrent på denne tiden. Kveldene mørknet raskere, og det ble kaldere for hver dag som gikk. Det gikk mot vinter. Jeg husker vi bestemte oss for å gå en tur ned mot sjøen. Det begynte å mørkne, klokka var rundt ni og jeg frøys. Vi gikk bortover mot båtplassen din, forbi sjøbua til bestefar, men stoppet der. Vi stod der en god stund, bestemte oss for å ikke gå lenger siden høyvannet nesten hadde tatt de siste steinene bortover mot båten din. Du lånte meg jakken din, og jeg fikk fort varmen tilbake. Jeg husker jeg skimtet smilet ditt i mørket, og jeg husker vi pratet tilbake til gamledager. Den gangen vi to løp langs fjæra, fisket, plukketblåskjell og gjorde fanteri. Nå er ikke du her lenger, og jeg har bare meg selv å se tilbake med. Den tiden det var oss to i løpet av barndommen og i senere tid. Jeg har ingen å dele de gamle minnene med lenger, slik vi to pleide å gjøre. Det blir ikke det samme. Det kommer aldri til å bli det samme. Sov du, vesle skatten min. Du er kanskje borte, men ikke gjemt. Minnene du ga meg, bevarer jeg trygt i hjertet mitt til vi møtes igjen. Døden kan ikke skille vår kjærlighet. Jeg elsker deg til evigheten tar meg videre.Jeg drar til besteforeldrene mine over helgen, vi blogges når jeg er tilbake.

Det hadde vært godt å hatt deg her med meg nå.

07.okt.2010 @ 22:08 i Kjærlighet 10 kommentarer

Jeg husker du snakket om å ta den siste friuken du hadde igjen i høstferien. Så kunne du dratt ned på hytta, jaktet og kanskje vært med meg? Kanskje hvis alt hadde vært som før, ville du vært her med meg nå. Eller kanskje jeg hadde fått lov til å sove på hytta hos deg? Det hadde vært godt å sovnet tett inntil deg i natt, varm og god som alltid. Jeg kan enda huske første gangen vi møttes. Du var så søt der du stod på toppen av trappen til hytta med den røde capsen din og tennisrekkerten i hånden. Om jeg hadde hatt èt eneste ønske som kunne blitt oppfylt, ville jeg spolt tilbake til den dagen og opplevd hvert eneste minutt med deg igjen. Jeg hadde aldri latt deg dra fra oss. Når jeg ser tilbake, lengter jeg. Minnene laget dype spor. Selv om tiden har pasert, lever minnene våre med meg så lenge hjertet mitt slår.

Jeg var på ulykkesplassen din i dag, ryddet litt der og satt opp et nytt lys. Senere øset jeg båten din. Det var tungt. Jeg hadde ikke satt beina mine i den siden den helgen du krasjet. Jeg husker tilbake til den fredagskvelden vi var ute i den. Du kom å hentet meg i byen med båten din, og vi kjørte over til en av holmene ovenfor hytta de. Du, Martin, Dorthea, Maja og meg. Vi grillet og koset oss, og utover kvelden sovnet jeg nesten, inntil brystet ditt med armene dine rundt meg. Uansett hvor kald sommernatten ble, var jeg alltid varm inntil deg. Inntil verdens beste gutt. Jeg husker så godt vi ikke fikk fyr på grillen, og du helte på masse bensin. Maja var kraftig i mot at det kom til å gå, og at pølsene kom til å smake bensin. Men du fiksa det, slik du alltid gjorde uansett hva det gjaldt. Jeg følte meg så trygg og glad i nærhetene av deg. Takk for alt du ga, du ga meg mye glede. En god tid, som er forbi.


Jeg kjøpte noen småting på byen i dag, som jeg tenkte å lage om til et fint minne om Marius. Et av mange.

Jeg har ikke vært så glad på over tre mnd!

07.okt.2010 @ 20:25 i Hverdager 5 kommentarer

Og da mener jeg det. Jeg har ikke kjent den herlige følelsen etter at Marius gikk bort, men det var utrolig deilig å kjenne den igjen. Og det var heller ikke uten grunn. Jeg og bestevenninnen min gikk på restauranten jeg jobber på i byen for å spise frokost, og plutselig fikk jeg et kick om å ringe Thon Hotel Høyers i Skien. Jeg fikk nemlig en liten drøm om å jobbe der i utplasserings uken vi har med skolen i november. Jeg klarte ikke vente lenger med å få et ja eller nei fra hotellet. Dermed ringte jeg, og i det jeg la på kom det nesten noen tårer. Jeg fikk ja. Dermed er planene klare. I slutten av uke 45 drar jeg inn til Skien, inn til Marius og de andre. I uke 46 jobber jeg på kjøkkenet iført kokketøy på Hotel Høyers i Skien. Jeg gleder meg. Jeg har virkelig noe å se frem til. Men en meny full av sjømat, indrefilè og andebryst. Og virkelig mye mer spennende, jeg kunne skrevet i evigheter, men for å avslutte kort før jeg deler noen bilder: Jeg gleder meg kjempe masse, jeg har en herlig uke i vente med mye lærdom. Og det beste av alt, jeg får besøkt graven til kjæresten min, ofte.


Hvis du noen gang har vært i Skien, har du nok kjørt forbi og sett Hotel Høyers.


Jeg og Kari (moren til Marius), har allerede vært å snoka på hotellet. Her er restauranten, gleder meg til å se kjøkkenet!

Back to the 90's

07.okt.2010 @ 12:31 i Hverdager 8 kommentarer

Hei! I går når endelig Linn Kristin kom til meg, etter fire timers venting på henne, prøvde vi på noe nytt. Vi satt nemlig en god stund å hørte på gamle sanger fra 90'tallet, og fant frem litt gammel sminke og klær. Vi tenkte; hvorfor ikke? Og vi ble ganske søte. Jeg hadde til og med mer rosa "hårmascara" igjen fra tredjeklasse og fant spice girls t-shorta mi! Perfekt.Og nei, vi var ikke fulle.

Døden, en ny begynnelse?

06.okt.2010 @ 20:45 i Kjærlighet 11 kommentarer

Å skive et innlegg om døden, er veldig vanskelig. For døden, vet man ikke hva innebærer. Ikke før man selv er død, men det hjelper oss levende svært lite. Men jeg tror, at døden ikke er slutten. Jeg tror døden er en ny begynnelse, ett nytt sted. Jeg vet ikke hvor, og jeg vet ikke hvordan. Jeg tenker egentlig aldri på døden, men jeg er ikke redd for å møte den lenger. Etter at Marius gikk bort, har jeg møtt mange støttende personer. Både fremmede og kjente. Og en av dem lærte meg noe spessielt, som jeg faktisk aldri har tenkt over. Døden er ikke noe man skal være redd for. Det er like naturlig som å bli født. Ta det med dere videre, det hjalp meg.

Jeg vet ikke om jeg lenger tror på at sjelen kan være blandt oss. Men jeg håper det. Jeg håper Marius sin er det. Men det er så mange spørsmål. Er han akkurat som før, bare usynlig? Det er et av mange, og vanskelig å sette seg inn i. Mamma har opplevd en del ting etter at Marius gikk bort. Det har jeg også, men ikke så ekstremt. Senest her om dagen, gikk plutselig et av lysene på i stuen uten at noen var der. Vi har også hørt at noen gikk i trappen, uten at det var noen der. Og lyskronen i stuen begynte å svinge, uten videre. Jeg har ikke villet blogge om det tidligere, og jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det senere heller. Det eneste jeg vet når det kommer til Marius, er at han enda lever i hjertene våre og minnene. Det vil han alltid gjøre. Men jeg sitter fortsatt igjen med et stort spørsmål. Hvor er han nå?Har du noen meninger?

Typisk vær til å holde sengen

06.okt.2010 @ 18:07 i Hverdager 8 kommentarerHei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kompis av meg. Heldigvis ble jeg kjørt hjem med tanke på at det regner utrolig mye her i dag. Eneste ulempen er at scooteren min står 15-20 min på utkanten av byen, men satser på å få hentet den i morgen. Resten av dagen skal jeg tilbringe hjemme sammen med familien min. Vi skulle egentlig på besøk til besteforeldrene mine, rett ved der Marius krasjet. Men dem var dessverre ikke hjemme, dermed blir jeg hjemme i kveld. Jeg kunne ønske vi kunne dratt ut dit, slik at jeg kunne tent et nytt lys til Marius. Det er rart å kjøre opp den siste lille bakken til besteforeldrene mine å kikke over jordet. Over til den andre siden, over til hytta. Flagget er ikke like ofte oppe nå, som før. Og jeg vet, at Marius aldri mer kommer til å være der. Den tanken er vanskelig. Han har alltid vært der. Pleide hvertfall, jeg har lært at ordet "alltid", ikke til tider stemmer. Vel, siden det ikke blir noe av, noe jeg hadde håpet, for jeg ringe bestevenninnen min å få henne til å komme å holde meg med selvskap. Siden det er typisk vær til å holde sengen, har noen av dere filmtips?

Jeg savner deg gutten min, hvil i fred beste.

06.okt.2010 @ 13:27 i Kjærlighet 5 kommentarer


Ord blir så tomme.

Jeg tenker ofte på deg.

05.okt.2010 @ 22:46 i Kjærlighet 6 kommentarer

Jeg tenker tilbake. Tilbake til den tiden det var deg og meg, den tiden vi lot ingenting stå i veien. Jeg husker den dagen vi satt i trehytten din på hytta, og vi ble enige om at jeg kunne sove oppe på hytta de i natt. I løpet av en kort tid, hadde jeg vært hjemom og var på vei opp på hytta. Opp til deg, med en stor tykk blå og rød sovepose krøllet under armen. Jeg husker vi lå og pratet langt ut på natten, og plutselig lå jeg oppå deg med en madrassen i mellom oss. Du hadde dyttet plankene mellom den øverste køya jeg lå i fra hverandre, og det endte med at jeg sovnet på madrassen på gulvet ved siden av deg. Den gangen sto sengen annerledes, mens nå er den spikra godt sammen på den andre veggen i rommet.

Jeg husker den dagen i fjord, når jeg endelig fikk sove med deg igjen på hytta. Forskjellen fra barndommen og nå, var at jeg lå varmt inne i armene dine og holdt rundt deg. Men det som telte mest, var at det endelig var meg og deg igjen. Jeg husker jeg var så redd for å miste deg nok en gang. Det var ingen tegn på det, før ulykken inntraff 11 juli. Så brått og urettferdig. Jeg mistet deg igjen, for alltid.

Kveldens outfit

05.okt.2010 @ 18:13 i Outfits 19 kommentarer


Sko-Bianco//Bukse-Gina//Genser-Bik Bok//Skjerf-Carlings//Jakke-Lillebror

Er det forresten noen som har noen rolige/triste sanger å tipse meg om?

Innkjøpet fra sverigeturen!

05.okt.2010 @ 16:03 i Hverdager 15 kommentarer


Nytt skjerf og bukse fra gina og ny genser fra bik bok.


Dill fra Svinesund. Kjøpte også et rosa play-boy klistremerke å pyntet vinduet mitt med.

Også kjøpte jeg også en del godteri, masse gravlys og litt annet også. Men av ting som jeg kjøpte, ser dere det ovenfor. Det ble ikke så veldig mye, men pengene forsvant fordet! Akkurat nå ser jeg filmen jeg lånte av Marius sammen med Linn Kristin, Bjørnar og lillebroren min. Det var den siste filmen vi så sammen på hytta, og jeg husker det kjempe godt. Vi lå inne i hytta på det gamle soverommet hans i den nederste køya. Jeg lå godt krølla inne i armene hans, med dataen på fanget. Savner den dagen. Savner gutten min. Senere blir det kanskje filmkveld hos Edina, med lillebror på slep siden jeg er barnevakt i dag!

- HVA SKAL DU I DAG?

Drømmegutten

05.okt.2010 @ 14:56 i Kjærlighet 8 kommentarer

Eller drømmejenta, men jeg tar utgangspuktet om en gutt.

Hvis du er heldig, finner du kanskje drømmegutten i løpet av livet ditt. En gutt, som innholder null feil og passer deg perfekt. En du kan dele alt med, også livet ditt. En gutt som egentlig ikke kan beskrives. Han har alle de småtingene som du egentlig ikke har vært på leting etter. Og det beste i hele verden, er å kjenne armene hans rundt deg å høre han fortelle at han er glad i deg. En gutt som får deg til å smile, selv  når han ikke er i nærheten av deg. En gutt som kan dra til andre enden av jorden, og uten problemer kan være med deg like ved. Og du, kan sitte hjemme uten bekymringer. Hvis du er heldig, finner du kanskje en gutt som dette. En som virkelig får deg til å føle deg spesiell.

Jeg fant han. Og hvis jeg er ekstra heldig, finner jeg kanskje en til i løpet av livet. Men han har noe helt utrolig å konkurrere mot. Han skal få meg til å se lyst på fremtiden, og han skal være til å stole på uansett situasjon. Marius fikk meg til å føle meg ekstra spesiell, og ikke en av mange. De guttene finnes det ikke mange av. Jeg var den første jenta hans, og det gjorde alt enda mer spesielt. Jeg har aldri hatt et bedre forhold. Vi var så like på mange måter, og jeg likte han virkelig godt. Han lærte meg nye ting hele tiden, og han var så flink på mange ting ikke andre er på. Han elsket Trollbergvika, akkurat som meg. En slik gutt, finner jeg aldri. Og han elsket naturen, dra på jakt, å fiske. Jeg vil dele livet mitt med en som liker det, og en jeg kan spise fisk med til middag.


Drømmegutten min, som ble borte alt for tidlig.

Sverigeturen - litt bilder og litt tekst.

04.okt.2010 @ 23:42 i Hverdager 8 kommentarer

Hei! Nå har jeg endelig kommet hjem, sminken er av og innkjøpet er ryddet på plass. Og på plass vil si slengt utover gulvet. Når jeg kjenner etter, er jeg utrolig sliten. Derfor orker jeg ikke ta bilde av innkjøpene mine, det kommer heller i morgen. Jeg aner ikke hvor mye penger jeg har brukt, men nå er jeg blakk. Og fremover vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med tanke på at russeklærene må betales om under en mnd. Jeg for heller gjøre som Marius fremover, å ta en dag om gangen. Og akkurat nå, roper sengen på meg. Men først, en liten oppdatering fra jenteturen jeg var med på i dag til Sverige, med bestevenninnen min, Edina.


Edina er perfekt her, men hun andre er jeg i tvil om. Det ser ut som om hun har lagt sjøsyk og trilla rundt på båten i søvne en god stund. Og ja, forresten, det hadde hun jo. Været var ikke mye fint på vei til Sverige!


Bare av å se på bildet, irriterer meg. Jeg vant FIRE kroner, mens Edina vant nærmere nesten hundre tilsammen. Og når jeg snakker om mine FIRE kroner, var det også tilsammen.


Fikk knipsa et bilde av lillesøsteren til Edina og venninnen hennes. Kameraskye. Og akkurat der og da, forstår jeg dem. Fergen måtte snu osv. ble rene dramaet på båten med redningsbåt, folk og helikopter!


Jeg fant den perfekte tingen, eller tingene: gravlys! Og ikke bare et, men utrolig mange! Passet meg perfekt, og ikke var det dyrt heller -enda bedre! Den gule posen er også full av fine lys til Marius.Min nye venn? Jeg syns vi var et flott par!


På hjemturen dro vi innom Marius. Utrolig godt å være der, i nærheten av han igjen, selv om han er med meg hele tiden. Men graven hans er en spesiell plass. Vi satt ned tre fine lys der.

Bortsett fra det jeg har nevnt under bildene, ble det mye musikkutvalg slik som hardstyle og Justin Bieber, en rask tur innom norby senteret, vaskepulvershopping til mamma og til slutt; litt villkjøring i Porgrunn sentrum og en død katt i veibanen på hjemveien! Men alt i alt; en utrolig herlig og vellykket tur, med en gjeng koselige jenter! Og hvis jeg er heldig, våkner jeg i morgen uten av å ha sovnet inn pga. wonderbaum forgiftning med tanke på de rosa trærene jeg har pyntet rommet mitt med. Mer om det i morgen, hvis jeg våkner!

Spontan kino i går og sverigetur i dag!

04.okt.2010 @ 07:23 i Hverdager 11 kommentarerHei! I går var jeg med bestevenninnen min Linn Kristin, og vi hadde det utrolig koselig. Vi dro på cafè og hadde en liten jentetur på byen! Vi møtte på noen andre venner også, men fikk en del tid alene til å prate om alt og ingenting. Senere på kvelden i går spurte Bjørnar og Vergard om vi ville være med på kino i Arendal, og siden det var drittvær på hele sørlandet i går og ingenting annet å gjøre -hvorfor ikke? Dermed ble vi med dem bort på kino. Vi så "Nokas". Ganske bra egentlig, men jeg savnet Aksel Hennie og Nicolai Cleve Brock. Jeg tror den ville blitt bedre om dem var med. Men nå skal jeg til Sverige med venninna mi, så vi blogges! Må rekke å rette håret først, og jeg tror vi skal dra nå, egentlig.


De herlige guttene! Og Bjørnar som elsker kameraet mitt.

Har du sett "Nokas"? Hvis ja; hva syns du om filmen?

Minnene forblir bare minner, fremtiden kom aldri.

03.okt.2010 @ 14:44 i Kjærlighet 10 kommentarer

Det er rart å tenke tilbake på den tiden du var min. Den gangen det var du og meg. Jeg husker det varme smiliet ditt og den gode latteren din. Jeg savner å høre stemmen din, å høre at du er glad i meg. Jeg savner tryggheten du ga meg. Hverdagene er ikke lette, og jeg er snart tom for ord. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, hvilken retning jeg skal gå i. Det gjør så vondt å vite, at du er borte for alltid. Vi hadde så mange planer sammen. Alt er borte nå. Jeg må begynne på nytt. Alene, uten deg. Hver eneste dag, tenker jeg på deg mer enn noe annet. Tilbake til den trygge fortiden, men plutselig kommer tankene på den kvelden mamma fortalte meg om ulykken. Alt sammen. Alt det vonde. Jeg tenker tilbake til den dagen jeg så deg, for aller siste gang. Du var så fin der du lå, du sov. Akkurat slik du hadde gjort morgen før i sengen min. Du pleide alltid å være god og varm, men ikke der. Ikke nå lenger. Det hindret ikke meg i å kjenne varmen din. Den var der enda, i hjertet mitt. Kvelden før hadde du lagt og holdt rundt meg, alt var perfekt. Det er helt uvirkelig, at den fine helgen vi hadde sammen, skulle ende slik. Det viste seg at telefonsamtalen vi hadde den søndagen, ble den siste. Jeg skulle gjort hva som helst for å få sjangsen til å holde rundt deg igjen.


Verdens fineste gutt. Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor mye jeg savner deg. Hvil i fred, kjæresten min.

Bilder fra jentekvelden i går!

02.okt.2010 @ 22:05 i Hverdager 11 kommentarer

Hei! I dag har jeg vært veldig opptatt, ting har godt i ett og jeg har hatt planer hele tiden. Dagen begynte med at jeg våknet som et slakt hos Edina, fra kvelden i går. Når jeg endelig fikk dratt meg opp av senga osv, dro jeg ut til hytta til Marius og møtte faren hans, satt og snakket osv, utrolig koselig. Også lånte jeg en film av Marius. Også har jeg vært med familien min i dag, bestevenninnen min og vi var innom en fest på veien hjem. Og nå skal jeg og bestevenninnen min Linn Kristin se film å kose oss resten av kvelden, også kommer Edina siden! Woho, utrolig mye som har skjedd i dag egentlig, men nok tørrpart, her er noen av bildene fra i går:


Dorthea.


Bjørnar kom innom en tur med en kompis. Tok snikbilde av pusen når jeg og Julie skulle ut litt.


Søskenkjærlighet! Julie og Edina, herlige jenter!


Linn Kristin og meg, endelig er verdens beste venn tilbake -noe jeg trenger!


Linn Kristin og Julie.

Og beklager for at innlegget kommer så sent, men blogg.no har vært nede, hvertfall hos meg.

Outfit og kveldens planer

01.okt.2010 @ 17:34 i Hverdager 21 kommentarer


sko - h&m//bukse - vero moda//bluse - vero moda//strikkejakke - vila//skjerf - gina//øredobber - cubus

I kveld skal jeg til bestevenninnen min sammen med noen andre jenter. Jeg vet ikke helt hva vi skal, planen er hvertfall å lage noe god mat. Og til kvelden kommer den beste vennen jeg har ned til sørlandet, og da skal jeg møte henne igjen også, noe jeg virkelig gleder meg til. Dagen i dag har vært fin, og det er utrolig deilig å ha en god dag. Men, dagen er ikke over så alt kan skje. Blogges siden!

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits