Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: september 2011

Vinn sminke fra Dior, Chanel eller lignende.

30.sep.2011 @ 14:51 i Konkurranser 45 kommentarer

Som jeg så vidt nevnet i dag til morningen, planlegger jeg en konkurranse. Alt du trenger å gjøre, er å gå inn på facebooken din å søke etter bloggen min i søkefeltet, katrineped.blogg.no å bli medlem i gruppen ved å trykke på liker. Deretter skriver du i kommentar feltet mitt under her, at du har blitt medlem. Hvis du allerede er medlem, skiver du heller det. Jeg kommer selvfølgelig til å sjekke at alle de som blir med i konkurransen, ikke jukser. Hvis du ikke har blogg, kan du også være med fordet, bare legg igjen e-posten i kommentaren slik at jeg evt. kan få tak i deg. Hvis du har blogg, kommenterer du bare med linken.

Når jeg kommer hjem fra jobb, kårer jeg vinneren ved loddtrekning e.l. Rettferdig skal det være. Hvis du er den heldige som vinner, kontakter jeg deg og får adressen. Jeg betaler porto.

Premien er en liten sminke ting som jeg tar med hjem fra taxfreen ombord. Det kan være fra Dior, Chanel, Clineque(?), Isadora, Max Factor, osv. Det kommer helt annpå hva jeg finner. Men kom gjerne med ønsker om du blir med i konkurransen! Hva slags sminke og evt. merke.

Håper så mange som mulig blir med!

EDIT: Dere må skrive i kommentarfeltet på dette innlegget hvis du har blitt medlem eller allerede er, ikke på facebook siden!

Kreativitet på lugaren!

30.sep.2011 @ 12:18 i Jobb 5 kommentarer

Jeg lovet å vise dere hva jeg hadde gjort med lugaren min, og det jeg altså har gjort, ser dere under. Jeg har hengt opp bilder av gullkornene mine og mamma, men selvsagt er hun en av dem. Det ble kjempe koselig, og den skapdøren min står åpen hele tiden (med mindre det er sjø) så blir det litt hjemme koselig der!

Bilder til dere!

30.sep.2011 @ 08:38 i Jobb 4 kommentarer

Hei! Nå er jeg tilbake i Norge igjen og jeg har tatt noen bilder som jeg kan dele med dere.

Det kommer flere bilder i den neste pausen min. Skal også vise dere hva jeg har gjort med lugaren min! I tillegg skal jeg avsløre en konkurranse jeg har tenkt til å ha for dere til jeg kommer hjem igjen! Regner med at noen av dere har lyst til å ha en liten gave fra taxfreen ombord som premie? Blogges etterpå i tolv-ett tiden, så avslører jeg!

Fine lille skuta!

28.sep.2011 @ 12:49 i Jobb 5 kommentarer

Sitter for øyeblikket og spiser. De neste dagene mine vil bli litt annerledes forhold til vanlig, jeg skal nemlig ha fire timer fri på dagen, fordi jeg skal jobbe kvelden oppe i à là carten, men gleder meg til det!

Allerede på vei innover!

28.sep.2011 @ 08:08 i Jobb 8 kommentarer

Føler meg som et vrak, ser ut som er vrak. Jeg er helt ubeskrivelg trøtt, og priser meg selv med glede for å være ferdig på skolen! Glad jeg kun trenger det her halve året! Blir deilig å komme på jobb igjen, men gruer meg litt til middagen som skal lages til kapteinen! Går nok bra, så lenge det bare er spisende. Ha en fin dag alle sammen!

Farvel innlegget og en av de nye buksene.

27.sep.2011 @ 23:46 i Hverdager 8 kommentarer

Da er det på tide å lukke øynene å få seg en god natt søv, for i morgen kommer arbeidsdagen. Jeg kommer nok til å blogge litt i morgen tidlig, men etter klokken 11-12, er jeg allerede godt i gang på kjøkkenet ombord på M/S Color Magic. Da er det rett og slett ikke annet å gjøre enn å takke for så utrolig god leselyst fra dere den siste uken! Statistikken har virkelig bedret seg fort, og det gjør meg glad å se at så mange fortsatt er innom til tross for litt varierende oppdatering. Jeg var jo innom tanken om å slette bloggen og takke for meg en gang for alle, men det kommer jeg altså ikke til å gjøre takket være dere! 

Jeg har endret bloggen min slik, at dere også kan følge meg på jobb også. Over headeren står det om jeg er hjemme eller ikke, og som dere ser har jeg nå endret den til at jeg er på jobb. Men om dere noen gang er i tvil når bloggingen er tilbake på fult, kan dere lese det i den lille menyen på siden, der står det når jeg er hjemme igjen. Men som jeg har lovet dere, skal jeg oppdatere dere så ofte jeg kan når jeg er i Oslo og innenfor norsk nett. 

Fant forresten et bilde jeg hadde tatt når jeg var i Skien hos Rikke, og her har jeg jo på meg en av de nye buksene.
Den er kjempe deilig å gå med og highwaist. Har lik i svart også. Har forresten fått spørsmål om å legge ut et bedre bilde av den nye Helly Hansen jakken min. Klart jeg kan gjøre det! Men for øyeblikket er den pakket ned, jeg for dermed prøve å ta et bilde av den på jobb som jeg kan få lagt ut til dere. Skal prøve å få det til så fort som mulig, fredag regner jeg med.  

3 nye jakker!

27.sep.2011 @ 22:47 i Mote 18 kommentarer

Jakke fra en herlig butikk i Kiel, Tyskland. 


Hvit jakke fra h&m i Kiel, Tyskland. 

Nok en Helly Hansen jakke. Fra Danmark. Har to jakker til, men jeg får ikke vist dere de før siden. Det for komme med tiden, den ene er allerede pakket ned dessverre. Men hvertfall: Den ene er grønnaktig, vanskelig å forklare med den er veldig fin, veldig fin høstfarge på den! Og den andre er rosa den også med hvit "pels"/for innvendig fra Moods Of Norway. 

Stress

27.sep.2011 @ 22:23 i Jobb 6 kommentarer

Alt i siste liten, der har dere virkelig meg. Driver og pakker som bare det, og er litt forvirret om hva jeg kommer til å glemme og ikke.
Viser dere et par jakker etterpå, nå er det tilbake til stresset!

Warning: dates in the calendar are closer than they appear.

27.sep.2011 @ 19:16 i Jobb 3 kommentarer

Selv om jeg har fri, er det ikke helt fri. Jeg har oppgaver hjemme å jobbe med. Klager ikke altså, syns det er kjempe bra, for da lærer jeg så mye mer samtidig! Men nå er jeg endelig helt ferdig med den største av dem og fikk positivt svar fra første kokken ombord, ble jo døds glad! Nå gjennstår bare fin pussen på oppgavene fra gourmet restauranten ombord, så er jeg klar til å pakke kofferten å dra! 14 dager går fort altså, drar i morgen tidlig. Men samtidig etterpå finner jeg frem resten av klærene jeg lovet å vise dere, det meste hvertfall! Blogges etterpå!

Noen av dere som går i lære?

Nye innkjøp

27.sep.2011 @ 16:22 i Mote 6 kommentarer

Bluse fra Danmark, kjøpte den også i hvit. 


Highwaist skjørt fra Danmark. 


Leopard genser fra New Yorker i Kiel, Tyskland. Dette er ryggen. Den er døds kul. 


Genser fra butikk jeg dessverre ikke kan navnet på i Kiel, Tyskland. Søt, men litt spesiell i stoffet. 


Genser fra New Yorker i Kiel, Tyskland. 


Det er så mye til sammen! Men dette fikk jeg tid til å ta bilde av i reklamen av det jeg følger på tv nå. Så her har dere enda mer. Jeg har også kjøpt 5 nye jakker, mange bukser, shorts, flere overdeler og masse accessories. Begynner dere å bli lei, eller vil dere se mer? Da for dere skrike ut i kommentarfeltet, så får dere se mer siden! 

Nye innkjøp: Overdeler.

26.sep.2011 @ 23:47 i Mote 8 kommentarer

Overdel fra h&m i Kiel, Tyskland. 


Overdel fra New Yorker(?) i Kiel, Tyskland. 


Genser fra h&m på Arkaden i Skien. 


Overdel fra en klesbutikk i Danmark. 


Topp fra New Yorker(?) i Kiel, Tyskland. Åpen bak på ryggen, som passer bra for å få frem tatoveringen om jeg vil.


Uklart bilde. Genser fra Vero Moda i Danmark. 


Skjorte fra ukjent butikk i Kiel, Tyskland. 


Overdel fra New Yorker(?) i Kiel, Tyskland. Har den samme i hvit og rød. Også åpen bak på ryggen, liker det.


Genser fra Gina Tricot i Skien. 


Det var enda mer, og enda mer har jeg på lager! Skal prøve å få vist resten til dere i løpet av morgendagen. Men i morgen har jeg noen oppgaver å finpusse på og en koffert som skal pakkes, for på onsdagsmorningen drar jeg innover til Oslo og på jobb. Blogges i morgen, god natt alle fine lesere! 

Nye innkjøp: Sko og vesker.

26.sep.2011 @ 20:16 i Mote 12 kommentarer

Skopar 2 og 5 er fra h&m på Arkaden i Skien. De andre er fra Skagen, i Danmark. 


Veske under fra en butikk jeg dessverre ikke kan navnet på i Kiel, Tyskland (beklager dårlig bilde).


Veske under fra båten. Perfekt til byen og andre småturer hvor jeg ikke trenger mer enn nødvending!


Jeg har også kjøpt et tonn med klær og andre småting, men det for komme siden! 

Lyst til å se nye innkjøp?

26.sep.2011 @ 19:19 i Hverdager 11 kommentarer

Har jo en del nye innkjøp fra den siste tiden. Har bla. vært i Danmark, Skien, Oslo, Tyskland og litt rundt forbi hvor jeg har plukket med meg noen skatter hjem! Har kjøpt drøyt mange skopar lagret opp mot tiden vi går inn i, noen som er interessert i å se litt av innkjøpene? Har også fått helt dilla på instagram appen til IPhone! Noen av dere som har det? Follow "katrineped", så kan jeg følge de av dere som har det også! Ligger hittil noen bilder der allerede, flere kommer! Og hvis du ikke allerede har instagram på IPhonen (hvis du har), last det ned! Om dere har noen spørsmål ang. det her, hvis det skulle dukke opp noen problemer, så bare spør så skal jeg prøve å hjelpe så godt jeg kan! 

EDIT: SKJORTA HER ER JO NY BLANDT ANNET!  

Leket litt med noen bilder - Resultat.

26.sep.2011 @ 14:49 i Hverdager 7 kommentarerKjedet meg litt i går, og brukte den ene appen på IPhonen til å redigere noen bilder. Instagram, for dere som ikke allerede har det: last det ned, annbefaler! Det nederste bilde redigerte jeg på datamaskinen, ble litt fornøyd bortsett fra at det ser ut som om håret mitt virkelig er gult. Og det var jo nettopp det som hadde forsvinnet rett etter at jeg tok bildet. Flinke Rikke! 

Forresten - Holder på  å lage nytt design til bloggen nå, begynte å bli litt lei det andre. Og for meg, hjelper nytt design på blogglysten! Denne gangen valgte jeg å ikke lage det helt selv, derfor er basisen laget av hun det står i sidemenyen. 

Svar på spørsmålsrunden!

26.sep.2011 @ 00:11 i Spørsmålsrunder 5 kommentarer

Da tenkte jeg å svare på spørsmålsrunden! Veldig fine spørsmål dere har kommet med, dette blir gøy. Begynner like så godt med en gang. 

Hvordan er hverdagen for deg? 
- Jeg "lever" jo litt annerledes enn mange andre. Halve året er jeg på sjøen, mens halve året er hjemme. Jeg får dermed to veldig forskjellige hverdager. Men jeg kan kort beskrive dem begge: Når jeg er på jobb, sier jo det sitt i grunn, jeg jobber. Da jobber jeg 10 timer fordelt utover dagen, med 3 halvtimer fordelt utover hvor jeg spiser. Når jeg er hjemme, prøver jeg å tilbringe tiden med venner og familie. 14 dager blir veldig knapt, så enkelte mennesker går det dessverre veldig lang tid i mellom hver gang jeg ser enkelte. 

Hvordan er forholdet mellom deg og foreldrene til Marius? 
- Det er veldig bra, for å være helt ærlig! To fantastiske mennesker begge to, som jeg er kjempe glad for å ha i livet mitt! 

Hva syns du om jobben du er i? Trives du?
- Fra der jeg er i livet mitt, syns jeg det er en veldig flott jobb! Den gir meg muligheten til å dra litt, og få litt kjennskap på livet. Det å være litt lenge hjemmefra og utforske nye deler av landet og verden. Jeg har verken barn eller hund hjemme som evt. holder meg igjen i fra ha en slik jobb, så jeg er veldig fornøyd og glad over å ha den muligheten ikke alle andre har! Og jeg trives utrolig bra. Jeg er virkelig glad og stolt over jobben min. Det var tross alt det her jeg ville, hadde som mål, drøm eller hva enn man velger å kalle det. 

Hvordan er du som person?
- Vanskelig spørsmål. Det er vel i grunn opp til andre å svare på, men selvsagt ville vel kanskje ting vært litt annerledes da også, men noen felles trekk er det vel. Jeg ser hvertfall på meg selv som en jente full av følelser og egenskaper gjennom livet som ikke alle på min alder har fått oppleve. Det som skjedde i fjord sommer har jeg lært veldig mye av, og det forandet meg veldig mye som person. 

Kan du beskrive deg selv med 3 positive og 3 negative ord?
- Positive: Hyggelig, til å stole på og snill. 
Negative: Rotete, surrete og ulykkesfugl. 

Hva slags musikk liker du?
- Det er i grunn ganske blandet. Alt fra gamle slagere til toppliste sanger. Men akkurat nå har jeg disse øverst på musikklisten:


Favoritt frukten din?
-  I godteri er det uten tvil kirsebær, men må vel nesten svare bringebær da. 

Bruker du ofte neglelakk?
- Det er en stund siden nå, neglene er ikke akkurat på sitt lengste så har jukset litt i det siste. Men nå drar jeg snart på jobb igjen, så da blir det nok ikke noen juksing eller neglelakk på en stund uansett. 

Hvordan går det med deg nå?
- Det går bra. Vet ikke hva jeg kan utdype det med. Livet har jo vist seg å være overraskende når jeg minst ventet det. Men slikt kan man ikke forutse. Så en lærdom jeg har lært, er rett og slett bare å leve videre, uansett motgang. For uansett om man vil det eller ikke, kan man ikke stoppe tiden og dagene som kommer. Bite tennene sammen, å være sterk. 

Hvordan hjelp har du fått? Har det hjulpet deg syns du?
- Jeg syns egentlig jeg fikk veldig god hjelp, den beste for meg også. Nemlig det å ha et godt forhold til familien min, spesielt mamma som har vært den største støtten ved siden av familien min og Marius sin. Og også gode venner som har vært ubeskrivelige. Men jeg kom meg også til psykolog, som hjalp veldig mye. Det å få prate med en som ikke var påvirket og oppi det hele selv også, tror jeg også var veldig viktig og til stor nytte!

Har du noen gode tips til andre med sorg?
- Hver sorg er jo forskjellig, så noen konkrete tips og linjer som man skal følge, er jo umulig å si. Men kanskje noen likhetstrekk mellom veldig mange som opplever sorg, må være i følge min mening og hva jeg tror, nemlig det å være åpen. Ha noen å snakke med, ha noen rundt seg og ikke sitte inne og la tankene ødelegge deg innenifra. Jeg tror hvis du mister noen du er glad i, at det er viktig å huske de gode stundene og minnene. Alt det gode og positive du fikk oppleve ved personen, og huske han/hun for den personen var. Og ikke la det vonde og sorgen drepe det gode. 

Hva er mottoet ditt?
- "Dream as if you'll live forever.  Live as if you'll die today".

Ser du noen forandringer fra før det skjedde, da det skjedde og til nå? Hvordan har det forandret deg?
- Forandringene er veldig store. Og en av de største er nok forholdet mellom meg og mamma. Det ble utrolig styrket, jeg har ikke ord. Etter det som skjedde, skjuler jeg bokstaveligtalt ingenting for mamma. Jeg ser på henne som bestevenninnen min, for det er akkurat det hun har blitt og er. Og jeg er veldig glad for det. Som den gamle kjøkkensjefen min sa kort tid etter det skjedde "med tiden vil det nok komme noe godt ut av det vonde". Akkurat der og da skjønte jeg ikke hva han mente, og jeg syns det var upassende å høre. Men jeg er veldig glad for at han sa det, for han hadde helt rett. De andre forskjellene kommer nok til meg. Jeg er veldig bestemt på å aldri tulle med mopeder, crossere o.l igjen. Sitte bakpå eller ha noen bakpå, blir rett og slett kvalm og sint når jeg ser at folk gjør det. Har jo forandett måten jeg ser på livet på også. Hvor uventet og skjørt det kan være, og at man bokstaveldigtalt må ta vare på hver dag man får og alle menneskene man har i livet, for man vet aldri før det kan være forsent.

Har bloggingen hjulpet deg som en slags terapi?
- Ja, det har den uten tvil. Og det har jeg forklart tidligere. Både i bloggen, til mennesker i livet og i intervjuet med Dagbladet.

Hvem og hva har hjulpet mest?
- Det forklarte jeg halvveis litt lenger opp. Men det er mamma, vennene mine, familien min, familien til Marius, lærere, psykologen, helsesøsteren på skolen og generelt de menneskene mine som har våget og vært i livet mitt etter ulykken. Hva er det du liker best med livet ditt? 
- Vanskelig spørsmål. Men slik ting er i livet mitt nå, er jeg veldig stolt over meg selv at jeg har "klart meg" gjennom det siste året og fått til å få lærlingsplassen jeg ønsket. Det er nok det jeg liker mest akkurat nå. 
 
Hvis du kunne reist hvor du ville, hvor ville det vært?
- København, uten tvil! Og så fort jeg får sjangsen, drar jeg! 


 
Kan du fortelle litt om linjen du gikk på, restaurant og matfag? Er det en linje du vil anbefale, og hva gjør dere der?
- Jeg kan hvertfall gjøre et forsøk. Jeg anbefaler linjen på det sterkeste, hvis du vil bli noe innenfor faget selvsagt. Skolen jeg gikk på i Arendal var veldig bra, og den gjengen vi var på trinnet var en veldig blandet gjeng, men også en god gjeng hvor alle kom overens med alle i bunn og grunn. Det teller jo mye det også, så sånn sett var jeg veldig heldig. Når jeg gikk der hadde vi det hvertfall sånn at vi gikk gjennom de forskjellige retningene innenfor faget. Noen uker på bakeri, noen på kjøtt og fisk, kjøkkenet og som servitør. På bakeriet og kjøtt/fisk lærte vi det grunnleggende (noe man også selvsagt gjorde på kjøkkenet og som servitør). Vi lærte å selge varene over disk, for å få en liten smak av hvordan det var. På kjøkkenet laget vi som regel mat ut i fra en meny i forskjellige grupper, som bestod av forrett, hovedrett og dessert. Som oftet enten forett eller dessert. Utover tiden planlegget vi egen meny ved bruk av forskjellige råvarelister og bøker.Som servitør lærte vi å legge opp bordene på forskjellige måter til forskjellige annledninger. Og som oftet hadde vi åpen restaurant hvor gjester kunne komme å spise. Slik at de som var på kjøkkene fikk trening i å legge opp mat som skulle serveres til gjester, og servitørene fikk lærdom i å servere og det å møte gjestene. Og selvsagt lærdom i det viktige sammarbeidet mellom servitører og kokker. Hvordan er det å jobbe som kokk på Color Line?
- Er jo kun en liten kokkelærling i det store fellesskapet der ute, men jeg trives utrolig godt! Det er hektisk til tider, og du må være i form til å jobbe hele dagen. Også det psykiske i å være lenge vekk fra kjente og nære hjemme. Men jeg annbefaler det uten tvil. Det er en fantastisk læreplass med veldig gode rykter og oppfølging, så om det er et ønske annbefaler jeg deg i å holde på det å oppfylle det!
  
Hvordan pleier du å ha håret ditt til vanlig, når du ikke er på jobb?
- Da har jeg en dårlig uvane med å rette det hver dag, noe bestevenninnen min Linn Kristin ikke er særlig fornøyd med siden det ødelegger håret mitt. 
 

 
Synes du selv at du har klart deg bra etter at Marius døde?
- Ja, det syns jeg. Syns jeg har klart meg veldig bra. Selv om jeg har gjort mange dumme ting jeg kunne ha vært foruten. Men i en sorgprosess er det ikke alltid like lett å tenke fremover og med de rikitge antennene man kanskje ville ha brukt til vanlig. Men alle dumme ting har kommet til en lærdom, man ikke gjør igjen. Men når alt kommer til sitt, syns jeg at jeg har klart meg veldig bra. Jeg fullførte skolen, fikk læreplass og jobbet på videre i livet. Jeg har vært ute med venner og funnet på masse sosialt og jeg har ikke glemt det viktigeste: nemlig det å leve livet å unne seg selv gode ting å ha det bra. Og det tror jeg Marius uten tvil ville at jeg skulle gjøre, nemlig det å leve videre å ha det fint! Jeg lever enda, og det er jeg stolt over. Ingen broer eller sovepiller fikk ta knekken på meg uansett hvor ofte jeg kunne ønske alt ville ta slutt en viss periode.

Hva fikk deg til å bytte klesstil?
- Egentlig har jeg et ganske rart svar på det, men det var faktisk Marius. Vi (eller jeg med han ved siden av meg) lå en morgen og leste på bloggen til Julia Nyland. Så sa han "hu jobber i klesbutikk!". Og jeg kunne ikke skjønne hvordan han viste det, siden det gjorde hun jo. Så jeg spurte, og da sa han bare "du ser jo det på klæra". Og akkurat i det sekundet der, ville jeg og bytte om. Så Julia Nyland var nok en start, som inspirerte meg veldig mye. Men den dag i dag kjøper jeg i grunn kun det jeg vil og liker. Jeg var en periode ikledd kun den gode DC genseren min og slike andre "store" klær, men det har for lengst lagt bak meg og slengt videre til lillebroren min. Forandring fryder!  

Kvelden i går

25.sep.2011 @ 17:03 i Hverdager 3 kommentarer

Hei! Jeg hadde en veldig koselig kveld i går med koselige venninner. Småtrist at helgen er over, er tre uker til neste frihelg. Til onsdag drar jeg på jobb igjen. Gleder meg til det også! De siste dagene før onsdag skal jeg arbeide med oppgaver fra jobb som jeg må få unna, har ikke helt fri!

Har forresten tenkt på det ang. å legge ned bloggen. Den overlever. Dere har virkelig kommet med fine kommentarer ang. det, dermed blir den. Jeg gjør som dere sier, og blogger når jeg kan og lysten er der, selvom det dessverre ikke blir like ofte som før.

En ting til, kommer til å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden senere, så siste sjangse!

Hårmodell - bilde!

24.sep.2011 @ 15:59 i Hverdager 11 kommentarer

Hei! Tester å blogge fra den nye iphonen! Kanskje litt lettere å holde dere oppdatert! I det siste har jeg vært med Rikke. Her omdagen dro jeg inn il Skien for å sitte hårmodell for henne på Tango skolen hennes i Porsgrunn. Tok etterveksten, gjorde håret mer kaldt og fikk vekk masse av det gule, i tillegg til at hun krøllet det! Ble kjempe fornøyd, det ble kjempe bra! Bilde under!

SPØRSMÅLSRUNDE!

20.sep.2011 @ 23:07 i Spørsmålsrunder 7 kommentarer

Siden bloggingen er så dårlig som det den er, hvorfor ikke ha en spørsmålsrunde! Lover selvsagt å svare på den også, så for vi se hva det blir til om bloggen overlever. Kom med spørsmål! 

Kjole på ønskelisten!

19.sep.2011 @ 21:27 i Mote 8 kommentarer

Kom over en helt fantastisk kjole i en reklamebanner på facebook. Helt vanvittig fin. Jeg hadde allerede hatt bestilt den, om bare ikke stl. min hadde vært utsolgt. Utrolig kjipt! Bildet under sier sitt, eller hva syns du? 

Det blir ikke bedre med tiden.

19.sep.2011 @ 19:21 i Kjærlighet 5 kommentarer

Klart det blir det, i enkelte tilfeller. Men når det kommer til mitt ståpunkt, blir alt bare klarere og klarere. Nok en vinter alene, uten han jeg så inderlig skulle ha delt den med. Det er snart to år siden snøen falt for siste gang for oss sammen. Tiden har gått alt for fort, om jeg bare kunne spolt tilbake. Jeg savner han hver eneste dag. Det er så mye jeg ville ha endret på, og så mye som aldri ville ha skjedd om bare han hadde vært her. Vennskap ville ha overlevd og sorg ville fortsatt ha vært et fremmedpunkt - det kunne jeg ha klart meg uten. Men det er kanskje en mening med det? Tviler. 

Det kan bli vanskelig å legge ned bloggen, hvis jeg bestemmer meg for det. Men allerede, har noen fine kommentarer som tyder på det motsatte kommet i kommentarfeltet på innlegget under. Jeg merket når jeg var på jobb, når vi kom inn på temaet, og kollegaene mine ikke viste hva som hadde skjedd og hva som var en del av fortiden min, at det ble for vanskelig. Tårene rant, jeg klarte ikke å forklare hvorfor. Det var lenge siden det var verken snakket eller skrevet om nå. Kun når jeg bringer det på bane for vennene mine, blir det snakket om (hvis man ser bort i fra familien hans). Jeg snakker aldri om han med mamma lenger, vennene mine har sluttet å nevne navnet hans. Derfor har det vært godt å ha bloggen. Her kan ingen nekte meg. Og om folk ikke interesserer seg, tar det knapt to sekunder å krysse ut bloggen. Men hvor lenge skal det fortsette? Livet må videre, uansett om man vil eller ikke. 


Litt av lugaren min forresten. Mye mindre enn den jeg er vandt med, utrolig nok!

Legge ned bloggen (?)

19.sep.2011 @ 14:59 i Hverdager 14 kommentarer

For de av dere som følger bloggen min på facebook, fikk dere kanskje med dere at jeg ikke har tilgang til å blogge når jeg er på jobb. Jeg har dessverre ikke nett på lugaren, dermed er jeg litt usikker på om jeg skal legge ned hele bloggen. Blogglysten er ikke slik som før. Den er der, men ikke på samme måte. Mye av grunnen er også at når jeg har fri, vil jeg tilbringe mest mulig tid med vennene mine og familien, dermed blir det ikke mye tid til å oppdatere. 

For de av dere som kanskje kan finne interesse i hvordan det går med meg og hva jeg har gjort i det siste, har jeg noen få oppdateringer:
- Jeg har vært i Danmark de siste dagene etter jobb.
- Har shoppet en del nye innkjøp, som jeg til vanlig ville delt med dere.
- Jeg har funnet ut at jeg aldri mer skal forelske meg.
- Trivselen på jobb, og første uken var kjempe bra!

Men jeg har faktisk noen bilder fra jobb å dele med dere, ikke at det er så gøy. Selv hvis jeg hadde vært leser, ville jeg helst ha sett innkjøpene. Kanskje de kommer, kanskje jeg ikke slutter å blogge. Det er opp til dere. Men statistikken er så si der den var når jeg begynte. Kanskje ikke så rart siden jeg aldri oppdaterer, men det sier vel sitt? 

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits