Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: juni 2011

Innkjøp

27.jun.2011 @ 21:37 i Jobb 14 kommentarer

Hei! Tenkte å vise dere litt innkjøp fra .. vet ikke helt hva jeg skal kalle det, jobben min(?). Hvertfall, vi har en kvote på 800kr i mnd. Som fornyes den 1, derfor har jeg vært en tur i taxfreen for å bruke den opp. Har fortsatt 200 igjen. Men har fått mye fint, mye jeg trenger. Fant bla. et sett fra Dior, som passet meg ypperlig. For jeg trenger ny mascara, og der fikk jeg med i grunn alt, øyenskygge, eyeliner osv. som er i farger og som passer bra til meg. Det er ikke ofte at slikt skjer! Deilig med ny sminke og parfyme for sommeren!Beklager for at jeg er så dårlig til å blogge. Vet flere av dere er innom hverdag for å se om det kommer noe nytt osv. Men når jeg jobber i 11(12) timer hver dag, i 14 dager i en ute restaurant på en ganske så full ferje, blir jeg veldig sliten og det som frister mest om kvelden, er i grunn å hoppe i dusjen å legge seg til å sove på lugaren før en ny dag begynner. Når jeg kommer hjem, og er på fri i 14 dager, skal jeg prøve å skjerpe meg veldig! 

Bare 13 dager igjen til sommerferie!

22.jun.2011 @ 22:39 i Jobb 10 kommentarer

For å gi dere en liten oppdatering, går det utrolig fint ombord på jobb. Er litt sliten, etter en lang dag. Har ikke vært så mye å gjøre, og når man står så si rett opp og ned i nesten tolvtimer på sjøen, blir man litt trøtt. Håper på litt større utfordringer i morgen! Akkurat nå ligger jeg på lugaren innpakket i en tykk fleecgenser og ser film. Tenkte litt smart, og kjøpte en film som jeg kan se nå, men gi til broren min når jeg kommer i land og hjem igjen (som bare er 13 dager til!!). Snart er det kvelden. Båten legger til kai i Sandefjord nå, så om ikke lenge til er jeg langt inne i drømmeland.


Haha, uff. Ser jo ikke ut! Men man kan vel ikke regne med annet, når man har jobbet med mat i ca. 11 timer. 

Beklager

21.jun.2011 @ 13:25 i Hverdager 6 kommentarer

Mye har skjedd i det siste, dermed beklager jeg virkelig for dårlig blogging. Fredagen hos bestevenninnen min, var kjempe koselig. Resten av helgen var jeg så si kun med faren og broren til Marius. Var litt over alt, på båtrace, i byen og selvsagt på hytta. I går hadde kullet (som jeg er/var en del av) på skolen avsluttning. Det var utrolig koselig, men også litt småtrist. Det tristeste var nok i dag. Typisk meg å sippe over småting, så selvfølgelig kom tårene når jeg skulle gi hadeklem til alle lærerene! Trist å si hade til mange av de andre også, som f.eks bor i Grimstad, som jeg vet at jeg ikke kommer til å se ofte lenger. Nå som den lange skolehverdagen er over, er det tilbake til gamle trakter og color line. Jeg drar i kveld, og blir borte i 14 dager. Og jeg er veldig forberett på at det kommer til å bli en ganske så stressende sommer ombord på M/s Color Viking. Men jeg gleder meg, i morgen er jeg tilbake, som sagt! Skal prøve å blogge litt for dere av og til. Men de neste 14 dagene, er kun jobb, jobb og jobb.

Bilder fra avsluttningen, stjelt av Patrick nok en gang.


Forresten; god sommer! Krysser fingrene for en god en i år. 

Avskjedsfest: Trenger hjelp ang. tema!

17.jun.2011 @ 14:17 i Hverdager 7 kommentarer

Bestevenninnen min, Edina, skal ha avskjedsfest i dag, og jeg trenger hjelp ang. temaet. Siden grunnen til at hun flytter, er pga. jobb, er temaet "yrke". Jeg har en uendelig hau med kokketøy hjemme, men vil ikke kle meg ut som kokk. Frister også lite å hive på meg noen av plaggene til stefaren min eller mamma. Statoil og Rema 1000 frister med andre ord også veldig lite. Har dere noen ideèr til hva jeg kan kle meg ut som? 

Jeg vil at det skal være oss igjen.

16.jun.2011 @ 22:43 i Kjærlighet 8 kommentarer

Tror jeg tenker daglig på hvor mye lettere og bedre det hadde vært om Marius var her, sammen med meg. Hvor mye dritt jeg hadde sluppet unna og hvor mange vonde følelser jeg hadde sluppet og kjent på. Alt jeg har vært igjennom er en sterk egenskap, det har også gjort meg sterkere. Men jeg kunne gjerne ha klart meg uten, om bare Marius kunne ha vært her med meg. Aldri før har jeg hatt en så god gutt, og aldri har det gjort så vondt å miste en. Merker jeg er veldig nyskjerrig på hva som faktisk skjer etter døden, om han fortsatt ser oss og vet hva vi driver med til en hver tid. Har så mange tanker oppi der, at det er rene rotet. Noe som merkes på dette innlegget. Null oversikt, men det har det heller ikke vært det siste året. 

Inspirasjon

16.jun.2011 @ 20:52 i Mote 4 kommentarerKlarte ikke la vær å dele det med dere, likte virkelig godt overdelen! 
(Og beklager for dårlig blogging, jeg har sovet i hele dag ...)  

Tur/retur Tønsberg og Sandefjord

15.jun.2011 @ 15:47 i Jobb 6 kommentarer

I dag dro jeg og Therese +et par andre, kjempe tidlig til Tønsberg på møte med color line ang. læretiden vi har i vente ombord på de forskjellige båtene. Fikk utdelt en perm med masse forskjellig i osv. som har med læretiden å gjøre. Jeg gleder meg kjempe masse! I tillegg var vi innom Sandefjord, siden jeg måtte hente enda flere ark og ta et bilde. Masse styr! Men det hastet litt, så lenge det kun er èn uke fra i dag, til jeg drar ut på sjøen igjen. Gleder meg! Edit: Har fått en del spm. om hvilken båt jeg skal på. Og jeg skal ha sommerjobb på Viking (den største som går mellom Sandefjord og Strømstad) og læretiden på Magic (en av cruisebåtene som går fra Oslo til Kiel, den nyeste).

Dagens outfit

14.jun.2011 @ 17:38 i Outfits 19 kommentarerAkkurat nå er jeg hos Therese, sammen med et par venner, Ida og Marius. Jeg og Therese har hatt en kjempe koselig dag tidligere. Har vært i Grimstad, hjembyen til Therese, og spist is, vært med venninnen til Therese, Mari og hjulpet henne litt med eksamen (forresten, vi kom ikke opp i eksamen i dag!!!) og vi har bla. solet oss på verandaen med film og is. Ikke at jeg ble så særlig brun, er jeg heldig kommer kanskje litt farge i slutten av august.

I morgen drar jeg og Therese til Sandefjord for at jeg skal fort ta et bilde til et eller annet ang. color line, som jeg må ha når jeg begynner der. Bare en uke igjen ca. og jeg er tilbake på sjøen! Også skal vi videre til Tønsberg, få litt informasjon osv. Gleder oss kjempe masse! Ha en fin dag videre, herlige lesere. Hilser fra Marius, han er så glad i alt som har med blogg å gjøre! Elsker at jeg sitter her og er usosial. Fast leser av bloggen min og alt!

Dagens outfit og nye innkjøp.

13.jun.2011 @ 20:45 i Mote 17 kommentarer

Genser - vero moda, topp -  vila, belte - pieces. Dette er nytt. Buksen er også fra pieces, men ikke ny. Armbånd?


Samme toppen som på bildet over. Stor og god, skikkelig deilig i sommervarmen. 


F.v: vila, vero moda og b-young. Tre nye hvite topper til klesskapet, hvilken likte du best?


"Glemte" å pakke bikini, god unnskyldning for å kjøpe ny. Kjøpt på båten, på vei nedover mot Danmark.


Enda en skinnjakke, har vel 5-6 fra før(?), uff. Fra en eller annen dansk butikk, husker dessverre ikke navnet.


To shortser fra vero moda og en bok som allerede er lest ut. "Sammen til verdens ende", annbefaler!


Bukse fra vero moda(?). Døds rå på! Ser litt shabby ut på bildet under. Men viser dere en annen gang (outfit).


Jeg er uten tvil fornøyd! Mange nye godbiter, som jeg egentlig ikke har plass til. Derfor skal MYE ut derfra i løpet av de neste dagene. Deilig med noe nytt sommerplagg. Og buksen på bildet over passer perfekt til slitene dager på lugaren på color line fremover. En fin joggebukse, i mine øyner. Hva likte du best, av innkjøpene? 

Noen som vil se litt innkjøp fra Danmark?

13.jun.2011 @ 19:48 i Hverdager 4 kommentarer

Hei! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra Danmark med familien. Var en utrolig koselig tur, glad i Danmark. Har faktisk minner med Marius derfra også. Selv om vi aldri var der sammen, har jeg et minne derfra som har med han å gjøre. Det var rundt denne tiden i fjord, som vi også dro til Danmark. Marius ringte meg sent på kvelden, og jeg gikk ut på utsiden for å snakke med han uten å vekke de andre. Overraskende møtte jeg verdens største fugl der, som halvveis løp etter meg, og jeg kunne ikke annet enn å løpe vekk fra den. Noe som selvfølgelig var andre rettningen enn mot hotelrommet. Vi snakket lenge i telefonen den kvelden. Veldig lenge, og veldig dyrt ble det for han også, uff. Tørr ikke tenke på hvordan de telefonregningene så ut av og til. Men, uansett. Jeg så si bare klær, tenkte å ta noen kjappe bilder av dem nå, noen som vil se? Stay tuned, jeg er virkelig fornøyd!  

Turistbilder, må man selvfølgelig ta. Ikke at det er så spennende, men nå skal jeg forte meg å knipse et par bilder av de nye gullkornene til klesskapet! Skal forresten rydde i det (kanskje i natt?), skal uten tvil hive ut masse. Bruker 2/10 av det. 

Fort og god oppdatering

10.jun.2011 @ 17:03 i Hverdager 4 kommentarer

Endelig er jeg ferdig med eksamen! Utrolig fornøyd, og virkelig deilig å være ferdig! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra butikken. Har kjøpt noe å lese på og en minimal pose med smågodt. Planen er å legge seg på verandaen å slappe av. I tillegg ringte se og hør, og dem ville gjerne ha venninnen min, Therese med videre i den konkurransen jeg la ut her for litt siden. Så tusen takk til alle dere som stemte! Var virkelig verdt det. Nå er hun èn av 25 i hele landet! Håper hun får det til å bli med videre, hadde vært utrolig gøy! Holder på å lade kameraet mitt, slik at dere endelig kan få noen nye bilder igjen. Og forresten, jeg drar til Danmark i morgen! Edit: For et rotete innlegg, mye å oppdatere, og dårlig tid for å komme ut i sola. Beklager. 

"All that I wish is look into your eyes once again."

08.jun.2011 @ 14:04 i Kjærlighet 16 kommentarer

"Om jag fick bestämma skulle du ha stannat här på jorden. Det går inte en dag utan tankarna om dig. Om jag kunnat rädda dig, jag känner skulden i mig. Varje juli, tänder jag tusen ljus. För att hedra den du är och den du var förut. Jag önskar att det aldrig hänt, den där dagen. Fick ett samtal på kvällen, hela natten låg jag vaken. Jag tänkte på vart du skulle komma efter livet. Jag vet inte vart du finns, men jag fortsätter och skriver. Vill att du ska veta, vi saknar dig fortfarande. Vill ha ett svar varför, men ingen kan förklara det. Men jag ber för dig i himmlen och hoppas att du trivs där. För utan dig här, är det inte samma värld."Edit: Det er ikke jeg som har skrevet teksten. Den er hentet fra en sang. 

"Maybe one day I'll be able to tear away a part of me and let you go."

07.jun.2011 @ 22:04 i Hverdager 7 kommentarer"If you've lied, well, keep on lying because my heart would be torn apart into thousands of pieces for knowing the truth."

"If I could control my heart, I would stop it from falling in love with you...."

 "I thought at last that I was finally over him ... and then I looked into his eyes and fell in love all over again." 

Eksamen - dårlig med blogging.

07.jun.2011 @ 16:04 i Hverdager 6 kommentarer

Jeg var så heldig og ble trekt opp i eksamen til torsdag, ikke fredag som jeg ønsket (praktisk eksamen på kjøkkenet). I tillegg løp jeg gjennom klasserommet når vi kunne hente oppgavearkene. Krysset fingrene for at hovedretten skulle bestå av fisk, siden da ville jeg ha klart å bestått hvertfall. Men nei, håpet var knust. Kylling stod på menyen. Beine ut en kylling, kan jeg ikke huske sist gang jeg gjorde. Urettferdig. Nok klaging, jeg for jobbe videre. Skal sette sammen en meny ut i fra to kyllinger, valgfri saus, to grønnsakstilberedninger, potet/pasta/ris evt. og dessert. Kjøreplan, mengdeberegning, temperatur, krativitet osv. Fml, er så mye. Norge burde få slutt på eksamen. Og for de av dere som syntes det her høres simpelt ut, Toro-poser og ferdigmat er ikke et alternativ en gang. Alt skal lages fra bunn av, og lærerene våre + sensor er utrolig nøye. 

Og forresten, innlegget under er bare tull. Er fra skolen i dag, når jeg og Thomas jobbet med eksamen. Thomas er best.  

Thomas

07.jun.2011 @ 09:58 i Blogg 4 kommentarer

thomas er best, tror han. 

Fine sitater

06.jun.2011 @ 18:43 i Hverdager 15 kommentarer

"You're the first thing I think of each morning when I rise. You're the last thing I think of each night when i close my eyes. You're in each thought I have and in every breath I take."

"Love is what makes you smile when you're tired".

"I wish dreams were like wishes, and wishes came true, cause in my dreams I'm always with you".

"I swore to myself I'd never love again, but then i met you". 

"One day you`ll realize. All the love that i gave to you, is now being given to someone else".Har du noen fine sitater, f.eks om vennskap? Trenger det. 

Kun fordi det nettopp er deg!

03.jun.2011 @ 16:36 i Konkurranser 6 kommentarer

Dette innlegget, er dedikert til en av de beste venninnene jeg har, Therese. Jeg hadde aldri klart å komme gjennom det siste året så bra som jeg har, uten henne. Derfor vil jeg prøve å gjøre noe snilt og godt tilbake, men for å klare det, trenger jeg deres hjelp! Se og hør har sommerturne-konkurranse, som jeg meldte Therese på! Hun kommer til å halvveis drepe meg når hun finner det ut. Men vit at det kun er gjort for å være snill og god mot deg, Therese! Hun har en fantastisk stemme, som virkelig burde bli oppdaget. Når hun spiller gitar og synger, gir det deg gåsehud. For å klare dette, trenger jeg deres hjelp. Alt dere trenger å gjøre, er å trykke på linken under bildet, deretter trykke på "stem". Det tar deg to sekunder! I tillegg kan dere få høre den herlige stemme hennes. Husker jeg la ut en video av henne for lenge siden, og hun fikk masse skryt av dere! Trykk her for å stemme på Therese, hun fortjener det uten tvil!

Bilder som sier mer enn tusen ord.

03.jun.2011 @ 09:24 i Kjærlighet 15 kommentarerBildene er fra i går når jeg og Rikke var hos gutten vår, Marius. Godt å være der igjen. Men uten tvil trist. Mange urettferdige tanker dukker opp i hodet, hvorfor nettopp dette måtte skje han. En så fantastisk guttt. Dessverre er det er spørsmål vi aldri vil få svar på. Savner han.

Color line ringte nettopp. Jeg kunne velge mellom læreplass på Color Viking, eller Color Magic. I grunn et veldig vanskelig valg. Jeg trivdes veldig godt på Viking, og aner ikke hvordan det er på Magic. Men det ble til at jeg fikk beholde sommerjobben på Color Viking, også tar jeg sjansen på læretiden min på Color Magic! Der er det fire kjøkken å utfordre seg på. Både gruer og gleder meg veldig! Har uten tvil to lærerike år i vente! 

Dagens outfit - Bedre sent, enn aldri.

03.jun.2011 @ 00:27 i Hverdager 5 kommentarerDette er den nye toppen jeg fikk av Rikke i går! Utrolig snilt gjort av henne. Det som var så morsomt, var at jeg gikk bort til det stativet, rett bort til de toppene og så på dem. Syntes dem var kjempe fine, og sa at den blå tror jeg faktisk hadde passet skikkelig godt til den svarte buksen min. Hun bare smilte. Jeg viste hun hadde en overraskelse til meg, men ikke at det skulle være nettopp den toppen jeg stod med i hånden! Rikke kjøpte lik topp, i svart. Uff, se så brun hun er i forhold til meg! Urettferdig. Jeg skjønner ikke hvordan du har klart å få en så bleik unge, mamma. Vel, jeg har blitt litt rød i dag, så hvis jeg er ekstra heldig, kan det bli starten på en brunfarge som kanskje dukker opp i slutten av august. I morgen skal jeg vise dere noen gripende bilder som jeg og Rikke tok før i dag fra graven og gravplassen til Marius. Godt å være der igjen, men uff som jeg virkelig savner den gutten. Tenk, nå kunne vi flyttet sammen og begynt for oss selv, nå som jeg skal ut i lære. Skummelt å tenke på hvor fint vi kunne ha hatt det sammen, hadde det bare ikke vært for den ulykken som forandrett alt. Urettferdig. 

Skien - Bilder

01.jun.2011 @ 21:56 i Hverdager 10 kommentarer

Endelig var jeg fremme, herlig å være tilbake!


Rikke viste ikke at jeg kom så tidlig, så jeg overrasket henne på jobb!


Rikke overrasket meg også, hun hadde nemlig kjøpt gave til meg! Var en kjempe fin topp, viser i morgen!


Fine Rikke, herlig å være tilbake i Skien!


Før paradise dro vi på "grillen" for å kjøpe mat. 


Tilbake hos Rikke igjen, med favoritt brusen og mat. Nå er det Paradise, snakkes siden!


Kom forresten en skjønn jente bort til meg når jeg var på butikken med Rikke. "Deg var det noe kjent med! Du blogger, gjør du ikke?". Viste seg at hun leser(?), har lest på bloggen min. Alltid koselig å oppleve slik! Ha en super "lille" lørdag alle sammen! 

Savn

01.jun.2011 @ 15:29 i Kjærlighet 13 kommentarer

Føler jeg har vært litt nedfor i det siste. Lite mat, vært for det meste hjemme og tenkt veldig mye på Marius. Går veldig opp og ned, det har det gjort hele tiden det siste året. Nå er det kanskje på tide å stå opp fra sengen, hive på meg noen klær og pakke baggen. Ser ut til at jeg drar innover til Skien i dag. Besøke kusinen til Marius, og oppom graven. Kommer hjem igjen i morgen. Tar med kameraet, så kanskje jeg kommer hjem igjen med noen fine bilder til dere. 

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits