Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: juni 2010

Bloggpause

15.jun.2010 @ 23:10 i Hverdager 9 kommentarer
Nok en gang, blir det bloggpause. Det er ingen grunn til å drive en blogg som blir oppdatert annen hver dag, og kanskje mindre enn det og. Det syns hvertfall ikke jeg, når det gjelder min blogg som på topp egentlig skal ha et par oppdateringer, daglig! Det blir ganske mye for tiden; barnevakt, jobb, venner/kjæreste, en uke til med skole og ikke minst, teoriprøven for moped i morgen! Dagene er lange og jeg er maksimalt utslitt. Derfor, blir det bloggpause. Og, jeg mangler også er kamera, og en god blogger, blir du dessverre ikke med mobilbilder. Så, vi "ses"? :) Dere hører fra meg igjen, jeg vet bare ikke enda når.FØLG MEG NÅR JEG ER TILBAKE!

Eksamen!

14.jun.2010 @ 09:25 i Hverdager 15 kommentarer
JEG KOM F*EN IKKE OPP I EKSAMEN!!! JEG ER SÅ SYNNSYKT GLAD, ADRENALIN TIL TUSEN! Vi skal på kjøkkenet nå å vakse osv, men jeg har aldri gleda meg mer til å gå inn kjøkkendørene, jeg kunne vaska det ned alene! Jeg, åååh, er så synnsykt glad!

- KOM DU OPP I EKSAMEN?

I can't belive it is over

13.jun.2010 @ 19:01 i Hverdager 8 kommentarer
Denne helgen her har vært herlig fra topp til tå. Jeg har vært med gode venner, kjæresten min og vært på jobb! Første dagen på jobb gikk kjempe greit, stortrives veldig hittil! Og jeg lærte allerede veldig mye nytt på en dag! Kjæresten min har vært her fra torsdag til søndag. Jeg kunne ønske vi bodde sammen, seriøst. Jeg har det så fint med han, og jeg hater de dagene her, søndagene, som han drar på. Det er så rart når han plutselig ikke er med meg lenger, og jeg sitter alene hjemme i sengekroken min. Nå som han har dratt, kommer de negative tankene og nervene. Eksamen. Kanskje? I morgen er dagen vi får vite om vi kommer opp i eksamen eller ikke, og jeg gruer meg virkelig mye. Jeg tror jeg kommer opp. Hater at helgen er over.-HAR DU HATT EKSAMEN?

En herlig dag med herlige venner er herlig

09.jun.2010 @ 21:12 i Hverdager 8 kommentarer
Det var så utrolig herlig å møte Linn Krisin igjen! Vi hadde virkelig mye å snakke om, og det var kjempe koselig! Vi gikk et par-tre timer rundt i Arendal, var på et par cafèer, sjekket opp en svenskhomo og drakk litt for mye vann. I tillegg møtte jeg på noen venner av henne, koselig. Når jeg kom hjem fra Arendal dro jeg til min kjære venninne, Ina. Der var også Maja og Nico, men utover kvelden ble det bare meg og Ina. Jeg ble akkurat kjørt hjem derfra. Men andre ord, det har vært en herlig dag med herlige venner!


Meg og Linn Kristin i Arendal i dag.

Nå skal jeg prelle av meg resten av sminken, hive på meg slaskeklæra å slenge meg godt til rette ned i sofaen min, å vente på paradise hotel dk som begynner om litt over en time. Føler jeg er den eneste som følger med på det danske paradise hotel(?). Jeg har virkelig lite å gjøre.

- FØLGER DU MED PÅ PARADISE HOTEL DANMARK?

Dagen i dag +outfit!

09.jun.2010 @ 12:48 i Outfits 14 kommentarer
Hei! Dagen i dag er rett og slett en herlig dag. Jeg har akkurat hatt min siste mattetime på Strømsbu vgs. i Arendal, noen gang! Håper jeg er helt ferdig med matta, men jeg kan dessverre komme opp i eksamen i det, men no more mattetime som læreren snakker mer om hester, enn selve matta. Senere i dag skal jeg møte bestevenninna mi, Linn Kristin, og jeg gleder meg så utrolig mye! Jeg har ikke sett jenta mi på flere uker, hater at hun flyttet fra byen! Blir hvertfall veldig koselig å se henne igjen!


Beklager mobilbilde, men kameraet er virkelig dødt.
Den blå overdelen er den jeg kjøpte i Danmark, den er fra vero-moda eller only(?).
Dongrijakken er fra vero moda(?).
Skoene  og armbåndeter fra Danmark, husker ikke hva butikken heter, tror ikke det hadde hjulpet uansett.
Og solbrillene fikk jeg av eksen min på en festival/messe.


Forresten, i storefri i stad gikk krigsalarmen i Arendal (det hørtes litt harry ut, men). De skulle vist sjekke at den fortsatt funket? Og det var helt utrolig hvor mye den bråket, den ble hørt utover hele byen. Men det er kanskje litt meningen, så lenge den skal høres utover hele byen, HVIS det blir krig. Men nok om det.

- HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?

Skal du på festival i sommer?

08.jun.2010 @ 18:57 i Hverdager 15 kommentarer
Nå har jeg endelig funnet en festival som passer perfekt til meg. Hovefestivalen, er uten tvil noe jeg ikke mener, heller ikke Øya, men Schools out festivalen på Notodden. Perfekt for meg som elsker norsk hip hop, noe jeg har gjort siden midten av ungdomsskolen! Dessverre, kan jeg ikke på denne festivalen, men jeg ville død for å dra dit og jeg skulle stått helt forann. Noen av de beste norske artisten som fyller i-poden min skal dit, slik som f.eks Sneip og Dice Throw! Det siste som mangler, er at dem artistslipper Endless, da kommer jeg til å ligge grinende hjemme hele helgen for at jeg ikke kan være der. Det er kanskje noen av dere som ikke har hørt om disse artistene, derfor kommer en smakebit:

Dice Throw, han som rapper er kompis av kjæresten min, syns det er litt morsomt siden jeg ikke viste det i begynnelsen, og jeg har hørt på musikken hans i langt over et år.


- LIKER DU NORSK HIPHOP OG SKAL DU PÅ NOEN FESTIVAL I SOMMER?

Innkjøpet fra Danmark

08.jun.2010 @ 17:15 i Hverdager 20 kommentarer
Nå har jeg endelig fått tatt bilde av det jeg kjøpte i Danmark, som sagt (eller skrevet?), er kameraet mitt ødelagt, dermed blir det det alle vi bloggere og lesere elsker mest; mobilbilder! Beklager virkelig det, men kan dessverre ikke gjøre noe med det før lønningen kommer, da blir det nytt kamera så fort som mulig! Selv om dessverre (føler jeg da) at bloggen min er dømt til å gå dårlig fremover uten ordentlig kamera, men jeg skal prøve.


Jeg kjøpte ikke mye klær, bare et par topper. Den blå er på bildet av meg under.


Kjøpte mest sminke. Jeg kjøpte en Dior eyeliner og, men den er borte(?). Hadde den i stad, så jeg finner den nok etterpå. Men den nektet å bli funnet til å være med på bildet. Typisk meg.


Et par hvite gladiatorsko med nagler(?) også fikk jeg et skopar av mamma, sommersøte med kirsebær!

Og, jeg kjøpte selvfølgelig litt godteri på båten +en liten overraskelse til Marius! Legger ikke ut bilde av godteriet på bloggen siden for det første ville det ikke vært noe interessant, og for det andre har jeg ikke mer igjen uansett, så da var vi like langt. Og overraskelsen til Marius holder jeg hemmelig, siden et par av kompisene hans leser bloggen min, og dem får ikke tyste, haha.

La oss snakke om pels, igjen.

08.jun.2010 @ 14:00 i Egne meninger 16 kommentarer
Jeg kom til å tenke på en episode fra Danmark når jeg og mamma var innom en butikk litt utenom det vanlige. Den ligger litt på utsiden av selve handlegata i Hirtshals og det er en butikk som får bla. konkursvarer eller andre varer som ikke blir solgt, også selges dem på halvpris der. Jeg og mamma er alltid innom den butikken bare for å se, dem har så utrolig mye rart der. Og denne gangen, inneholdt halve butikken pelsvarer. Jeg har aldri sett noe lignende, og jeg hater at kameraet mitt var i stykker, for ellers ville jeg tatt bilde av det. Men hvertfall, det var et grusomt syn. Døde rever hang ned gjennom veggen, og det var ikke få av dem. Både blårev (fjellrev?) og rødrev. Innmaten var fjernet, ellers hang både huet og neglene igjen på labbene, dette var altså et skjerf. Også var det et uendelig utvalg av mink og revekåper +andre div. vester. Hun damen som jobbet der, spurte mamma om hun ikke var interessert i en "lekker" revekåpe. "Nei", sier jeg og slenger henne det styggeste blikket og går videre.Jeg er i mot pels. Jeg har ikke noe i mot andre folk som bruker pels, det er dems valg. Men etter at jeg hadde en oppgave i norsken på skolen og valgte å skrive om pels, fikk jeg et annerledes syn på pelsoppdrett. Jeg skal ikke dra med hvordan disse dyrene (mink, rev osv) blir slaktet, for jeg har skrevet om det før og innlegget finner du HER (norskartikkelen min). Innlegget hadde kanskje ikke så veldig stort poeng, bare at dette var et litt ekkel syn, som ikke var forventet.

- JEG SPØR IGJEN: ER DU FOR ELLER I MOT PELS?

Danmarksturen

07.jun.2010 @ 14:25 i Hverdager 11 kommentarer
Da var det på tide å fortelle om Danmarksturen min, selv om det ikke er så veldig mye å fortelle. Det var en typisk familietur med bowling, restaurant/cafè besøk og bowling. Selvfølgelig ble det litt bading også, og ikke minst shopping! Jeg fikk ikke shoppet så veldig mye, brukte nok mest pengene mine på sminke. Men kjøpte et par plagg og et par sko, bilder kommer siden. Jeg prøvde også å kjøpe alkohol i Danmark, siden det er 16års aldersgrense. Vi snakker bare om et par cider, men nervene var i halsen, men det gikk fint. Det var en veldig koselig tur, og det blir nok ikke lenge til neste gang siden vi alltid drar til Danmark et par ganger i året. Dessverre har jeg ikke noen bilder å dele, bare det under, siden jeg klarte å ødelegge kameraet mitt på stranden med å få sand i linsen. Forresten, vi dro ikke lenger enn til Hirtshals, koselig fordet!- HADDE DU EN FIN HELG?

Svar på spørsmålsrunden

06.jun.2010 @ 20:53 i Spørsmålsrunder 13 kommentarer
Nå har jeg endelig kommet hjem fra Danmark, benytter morgendagen på å fortelle om den, nå kommer svarene på spørsmålsrunden. Og som fler av dere har spurt om, svarer jeg ikke med video (det funker ikke?), men hei fordet Emilie Høyby! Det ble en del spøsmål, så jeg plukket bare ut noen av dem, hvis dere vil jeg skal svare på resten, si i fra!1. Hva er det fineste du noen gang har fått av en person?
- Det fineste jeg noen gang har fått av en person er et sølvsmykke som jeg fikk av eksen min. Det var et ordenlig sølvsmykke som nesten kostet tusen kroner, som han "bare kjøpte fordi han var glad i meg" en dag. Det er formet som et hjerte, og på den ene siden er det innrisset navnene våre, og på baksiden står det "elsker deg".

2. Hvilkene blogger leser du fast?
- Jeg leser egentlig bare noen få på topplisten; Julia, Nora og Ida Wiik. Også leser jeg et par av vennene mine sine blogger også.

3. Fortell den sykeste opplevelsen du har opplevd.
- Den sykeste er for syk, dessverre.

4. Liker du best blonde sossete eller mørkhåra og røffe?
- Jeg er en person som ikke er kresen av meg, og ja takk begge deler. Men med tanke på eksen min og kjæresten min som jeg har i dag, må jeg kanskje si det siste?

5. Hvis du hadde vunnet 3 millioner, hva ville du brukt de på?

- Spart til div. f.eks billappen og masse nytt som f.eks klær?

6. Synes du at du selv er pen?
- Nei, ikke egentlig. Men enkelte dager er kanskje bedre enn andre.

7. Hvor lenge har du blogget og hvorfor blogger du?
- Tilsammen har jeg blogget i 2 1/5 år, og jeg blogger fordi det rett og slett har blitt en vanesak og fordi jeg syns det er gøy. Dessverre begynner jeg å bli litt lei i lengden og har ikke like god tid til det, som før, så vet ikke hvor lenge til det blir før bloggen tar kvelden for godt.

8. Elsker du Marius (kjæresten din)?
- Vanskelig spørsmål til en person som meg, som alltid klarer å få folk til å missforstå. Men nei, jeg elsker ikke Marius. Han er en gutt jeg har kjent helt siden barndommen min, og en av dem jeg har flest og best minner med opp gjennom årene. Jeg er uten tvil utrolig glad i han, veldig mye også. Men jeg har sklidd ut og sagt at jeg har elsket to av kjærestene mine før, og elsket jeg virkelig dem? Hvordan vet man at man elsker en osvosv? Jeg haster ikke med noen ting her i livet, så jeg tar det som jeg kommer. Tross alt; jeg og Marius har ikke vært sammen så veldig lenge heller.9. Kan du busstabellen for Risør - Arendal i hodet?
- Haha, ja! Det tror jeg søren meg jeg kan!

10. Tror du himmelen er blå?

- Frister å svare ja, men: er det ikke havet som speiler seg, og gjør at den ser blå ut?

11. Hvordan velger du hvilket offentlig toalett du skal gå på når alle er ledige?
- Jeg tar det innerste av en eller annen grunn?

12. Hvor mange har du hatt sex med?

- Hvor mange jeg har hatt sex med, er uten tvil noe jeg ikke legger ut på bloggen. Beklager, men det er privat, og dem som trenger å vite det (hvis det i det hele tatt er noen?), gjør det.

13. Det regner, ingen av vennene dine er ledige, og strømmen er gått, hva gjør du?

- Legger meg, koser med hunden min eller spiser sjokolade og ser i et blad.

14. Hva gjør du får å kose deg?
- Er med Marius eller vennene mine, spiller fotball, er ute, shopper eller går på cafè.

15. Hva slags fritids aktiviteter har du?

- Fotball! Men nå er beinet ødelagt, igjen, dermed blir det dessverre ikke trening i morgen.

16. Hvordan lager du designet ditt? var så fiiint
- Takk for det første og hvordan jeg lager det er egentlig ganske enkelt, jeg bare følger html-kodene mine som jeg har på "designhjelp", setter sammen en header i paint/picasa og fikser litt på fargene, så har du et enkelt, men greit design.

17. Røyker du?
- Ikke røyker jeg og ikke kan jeg røyke.

18. Hva skal du i sommer?
- Jobbe, være ute i skjæra, spise masse is, kysse så mye som mulig med kjæresten min å kose meg med han også skal jeg være med vennene mine! Gleder meg!19. Jordbær eller Druer? Sommer eller Vinter?

- Jordbær og sommer!

20. Blir du fort sjalu?
- Egentlig, så blir jeg det. Men kjæresten min er ikke en slik kjæreste som klenger på alle andre jenter når han har kjæreste, heldigvis! Så han gjør meg ikke sjalu, og takk for det. Selvfølgelig har han jentevenner osv, men det har man jo lov til.

21. Hvordan møtte du Marius?

- Akkruat det er en litt "lang historie", jeg har faktisk skrevet om det før. Trykk her, for å komme til innlegget.

22. Tror du dere kommer til å være sammen lenge?

- Man vet aldri, men selvfølgelig håper jeg det!

23. Har du kjæledyr, hvordan?

- Ja, jeg har verdens beste hund, Happy. Han er en langhåret dverg dachs. Også har jeg en svart overlegen katt.Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, er det noe mer, kan dere alltids bare spør!

Spørsmålsrunde, benytt sjangsen!

02.jun.2010 @ 20:31 i Spørsmålsrunder 18 kommentarer
Siden jeg drar til Danmark i morgen tidlig, holder jeg spørsmålsrunde over helgen. Jeg vet ikke om jeg får blogget der nede, tviler dessverre på det. Skal prøve å blogge i morgen tidlig før jeg drar, men vet ikke om jeg får tid til det. Hvis ikke jeg forsover meg, er det en sjangse for at jeg kan få det til, skal prøve! Men, jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde spørsmålsrunde, så benytt sjangsen og spør om hva enn du vil, så skal jeg svare så godt jeg kan når jeg kommer hjem! Ang. den Danmarksturen, kanskje det er på tide å begynne å pakke?

MEN KJÆRE LESERE SPØR OM SPØRSMÅL, NÅ HAR DERE SJANGSEN!

Jeg var på jobbintervju i dag ...

02.jun.2010 @ 17:03 i Hverdager 13 kommentarer
... OG JEG FIKK JOBBEN! Jeg er utrolig glad for at jeg fikk jobben, og etter min mening, så er det på den beste restauranten i byen! Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å få jobb der, men jeg hadde litt lykke med meg! Gleder meg utrolig mye til å begynne å jobbe der, treffe nye (og gamle) mennesker å sammarbeide med dem! Senere i dag skal jeg pakke tingene mine, til Danmarksturen i morgen! Gleder meg veldig mye til den også. Det blir spørsmålsrunde i neste innlegg btw, følg med!- HAR DU SOMMERJOBB I ÅR?

Bilder fra grillturen i dag ++

01.jun.2010 @ 17:28 i Hverdager 15 kommentarer
Hei! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra turen med tinnet i dag, og jeg er utrolig sliten. Det har vært en skikkelig lang dag, men utrolig koselig og sosial! Jeg har blitt mye bedre i beinet i dag også, har "gått" ut smertene litt. Jeg og flere andre tok masse bilder i dag, og under er et utvalg av dem, kos dere! Nå må jeg jobbe med prosjekter (flertall!! flm) som skal fremføres i morgen, jeg kommer til å være dritt lei av power point når jeg er ferdig. Men det positive er at i morgen begynner helgen min, for 04.30 på torsdag drar jeg til Danmark! Gleder meg veldig mye til å komme litt "vekk".


Therese, meg og Jeanette bak! Herlige jenter!


En del av jentene, f.v: Jannike, Edina, Line, Therese, Dorthea og meg.


Thomas og Torfinn! Fin genser Thomas, synd at "du" glemte den.


Bestevennene, Zgjim og Sebastian.


Jeanette, Edina og Henriette, herlige!


Haha, finn dere en busk?


Maten vår, syke greier. Grillet lam, det var faktisk litt godt.


Alle sammen, dårlig bilde, men se etter den bleikeste, så finner du meg!


Hvem er det som _ikke_ har fått rompa til Zgjim i annsiktet i dag?


Bra Suzanne, BRA. Sykt morsomt!


To sekunder etterpå, dyttet jeg han i vannet! Og jeg LØP vekk fra han. Bra Katrine.


"Og hva faen skjer bak her a?". Zgjim skulle ta en Torbjørn(?) fra paradise btw.

-HVA HAR DU GJORT I DAG OG HVA SYNS DU OM BILDENE?

Dagens outfit og tørrprat innledning

01.jun.2010 @ 07:04 i Hverdager 14 kommentarer
Tro det eller ei, men nok en gang klarte jeg å skade beinet mitt på fotballkamp. Denne gangen var det høyrebeinet sin tur. Beinet mitt er helt hovent og ødelagt, og vi som skal på tur med trinnet i dag, en tur jeg tror kommer til å bli skikkelig koselig som jeg faktisk hadde gleda meg litt til. Tror ikke det kommer til å bli så lett for meg å være med på den turen, men jeg har fått bestefar til å kjøre ned med krykkene, så for håpe jeg klarer å henge etter. Jeg snakket også med sjefen på den plassen jeg mest sannsynelig har fått jobb på i sommer, og jeg skal på jobbintervju i morgen, håper beinet er bedre til da.


Håper jeg kan få litt mer farge i dag, eller; håper jeg kan få farge i det hele tatt i dag på turen.

-HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN? God bedring hadde vært koselig, sutresutre.
  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits