Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: mai 2011

"Death leaves a heartache no one can heal, love leaves a memory no one can steal".

31.mai.2011 @ 19:25 i Kjærlighet 11 kommentarer

You're such an asshole, but i love you.

31.mai.2011 @ 16:40 i Egne meninger 12 kommentarer

Innlegget kan selvsagt gjelde enkelte gutter også. Men skrev det fra "jentesiden".

Hvorfor er det slik, at så mange av oss faller for eller blir betatt av gutter som egentlig ikke er noe å satse på? Hvorfor dras noen mot han som ingen noensinne har klart å temme? Som kanskje til og med ikke behandler enkelte noe særlig pent? Som alltid bare kjører sitt eget løp? Vi vet det godt selv, og er klar over det, men alikevel blir vi helt oppslukt av den minste ting som har med vedkommende å gjøre. Så i stedet for å gi den snille, hyggelige karen en sjanse, satser vi kortene på ham vi vet blir en utfordring. Det som er spennende og nytt. Det verste er, at noen av oss gjør den samme feilen igjen og igjen. Der føler jeg meg veldig truffet. Det kommer til å bli vanskelig å finne en ordentlig god og snill gutt igjen, som jeg virkelig kan bli glad i, etter Marius. Spesielt når jeg har lett for å bli tiltrukket av feil gutter, som i grunn ikke er noe å satse på. Lurer på hvor mange ganger venninnene mine har hørt "Han virker så god. Ser noe i han som ikke alle andre ser". Plutselig blir det motsatt. Han ender opp som en totalt drittsekk, og jeg ser de siden alle andre så først, når jeg allerede har gått i fellen.  Har du lett for å gjøre denne "feilen", eller har du allerede kanskje gjort den et par ganger? Ikke uvanlig! 

Glede og kjærlighet

30.mai.2011 @ 21:04 i Hverdager 16 kommentarer

Et bilde som virkelig får meg glad, er bildet under. Selv om det er veldig uklart, siden jeg har klippet det fra et stort gruppebilde. Det er to av de beste jentene i livet mitt, og meg. Selv om vi ikke ofte er sammen lenger, har vi det virkelig gøy og koselig når vi først er sammen. Det beste av alt, ingenting er forandrett! Slike venner er gull verdt. Bildet er fra helgen, 18års dagen til Malin. Den fine jenta i midten, til høyre er Katharina. Jeg tror ingenting kan skille oss.Nå er det snart første episode på Paradise Hotel sin finaleuke, flere som skal få med seg kveldens episode?

Forandring trengs virkelig.

30.mai.2011 @ 17:02 i Hverdager 11 kommentarerBlir nok for det meste ganske opptatt for kvelden, som dere ser. Flere rotekopper der ute også eller? 

Minnevideo til Marius.

29.mai.2011 @ 16:11 i Kjærlighet 21 kommentarer

I går kveld fikk jeg aldri sove. Dermed lå jeg og bladde gjennom gamle bilder av Marius, og så på videoer. Fikk en liten idè, om å lage en video til, til minne. Men denne gangen slik at man hører den herlige stemmen hans, og den fine latteren. Savner det mer enn noe annet. Enkel video, men med minner som betyr ubeskrivelig. Som dere kanskje skjønner, er orginalvideoen fra en bursdag. Tusen takk for utrolig fine kommentarer på innlegget under! Blir virkelig rørt av dere. Tenkte å begynne med ukens leser/kommentar igjen. Vet ikke helt hva jeg skal kalle det enda, for bestemte meg for å ikke bare trekke ut en i slutten av uken som kommenterer på bloggen, men også kanskje en av dem som sender brev til meg på facebook eller kommenterer på facebook siden til bloggen min. Fikk en veldig koselig melding av en som heter Karoline i går på facebook bla, tusen takk! Så utrolig koselig og varmende å høre! 

"Hei. Ville bare fortelle deg hvor utrolig overasket jeg er over at en jente kan være så sterk som det du er. Du er virkelig en jente som kan sees på som et forbilde. Jeg har lest bloggen din i ca. 1 år og leser den fortsatt hver eneste dag. Du er en utrolig nydelig jente! Du virker til og være utrolig koselig, selv om jeg aldri før har snakket med deg. Fra første gang jeg leste bloggen din har jeg hatt en vane med og stikke innom og sjekke om det er noe jeg ikke har fått med meg. Jeg ser på deg som et forbilde på en måte, det og ha den styrken du har, den utstrålingen og utseendet du har må være herlig! Du har alt det alle andre ønsker seg og jeg misunner deg virkelig.Stå på videre Katrine, dette klarer du! Du har mange rundt deg som du både vet om og ikke vet om som er der for deg!" 

Kjærlighet, en hånd å holde i.

29.mai.2011 @ 12:24 i Kjærlighet 21 kommentarer

Når jeg minst ventet det, dukket du opp i livet mitt. Hverdagen ble snudd til det bedre. Jeg kunne sitte alene, og plutselig begynne å smile. Grunnen var deg. En simpel melding, "halla skjer a?", var alt som skulle til. Ingenting var bedre, enn å ha en hånd å holde i. En trygg armkrok når kvelden kom, en å være glad i. En å snakke med, på gode vonde og gode dager. Jeg har aldri hatt en bedre tid i livet mitt, aldri før har jeg møtt en så god gutt som deg. Tårene renner i skrivende sekund. Jeg legger alt bak meg, kun et simpelt minne er igjen. Det tilhører fortiden, det er over nå. Uventet sorg, ulykkelighet. Det sies at alt har en mening i livet, men dette finner jeg virkelig ikke meningen i. Tenk om du kunne ha vært her nå. Snudd tiden tilbake, våknet med smilet ditt denne søndagen. Akkurat som før.Jeg er sikker på at vi virkelig ville fått det fint sammen. Et nytt liv var på vei til å begynne, før det alt tok brått slutt. Nå har jeg fått læreplassen jeg drømte om også. Men det blir ikke det samme, når jeg kommer hjem igjen fra sjøen. Du vil ikke være i land, å vente på meg. Kun et tomt rom, en ensom seng. Et bilde på veggen, som minnes den tiden vi en gang hadde, men aldri vil få igjen. Jeg vet du alltid er med meg, for jeg bærer deg i hjertet mitt uansett hvor jeg er. Men det å ikke få høre stemmen til han som en gang gjorde hverdagen min til et eventyr, eller kjenne nærheten som fikk sommerfuglene i magen til å fly høyere enn noen gang, er vondt. En smerte, som ikke kan beskrives, men må føles. Det vondeste er, at ingenting kan endre fortiden. Jeg savner virkelig å ha en ordentlig kjæreste, en som deg. Det er vanskelig, for gutten jeg virkelig vil ha, kan jeg kun møte i drømmene. Og han finnes det bare èn av. Jeg savner å krype under dyna med deg en sen sommerkveld, å kjenne varmen din. Kjenne kjærligheten. Vite at noen er glad i meg, og verdsetter meg for akkurat den jeg er. Jeg savner tiden vi hadde sammen. Snart et år har gått. Det er ikke til å tro. Ikke èn dag har vært uten deg i tankene mine. Du er alltid med meg. Livet etter døden, har ingen svaret på. Jeg velger å tro, at vi møtes igjen og kan bygge videre der alt tok brått slutt. Kunne ønske livet aldri skulle ende slik. Udødelige, slik at det fortsatt kunne vært deg og meg. Hva om vi aldri møtes igjen? Jeg husker fortsatt siste gangen jeg så deg, holdt rundt deg og kysset deg forvel. Tenk hvis vi hadde vist der og da, at det var siste gangen vi holdt rundt hverandre? Livet er urettferdig. Kunne kjærlighet reddet deg, ville du aldri død.
Jeg elsker deg. 

I've looked for the love, that will bring me to rest.

29.mai.2011 @ 01:37 i Hverdager 12 kommentarerI've taken the pain no girl should endure. Faith can move mountains, of that I am sure. God natt.

Bursdag - Bilder

28.mai.2011 @ 19:13 i Hverdager 21 kommentarer

Gratulerer med dagen, Malin! Og tusen takk for en herlig kveld i går! Endelig var det din tur til å bli 18 også, mens enkelte enda må vente et par mnd. til. Håper kvelden i går, og i dag topper alle andre kvelder du har hatt hittil! Du er uten tvil en av de kjæreste jeg har. Du er gull!  
"Det er ikke ofte man kan spise seg full". "Bursdagskaken" til Malin! Ikke verdens beste utvalg av bilder fra kvelden i går, men en liten smakebit! Ønsk Malin gratulerer med 18års dagen!

Bilder fra dagen i dag

27.mai.2011 @ 16:43 i Hverdager 11 kommentarer

Hei! Som kanskje noen av dere vet, var jeg i dyreparken i dag med klassen vår. Utrolig koselig tur, tiltross for at en del var stengt pga. lavsesong. Men, det blir ikke mer morro enn det man lager selv! Bildene under er tatt av Patrick, en herlig gutt i klassen som er utrolig flink med bilder. Syns litt synd på han i dag, "Patrick, ta bilde av det! Må ha det til bloggen min", "Patrick, hvor er du?", "Patrick, kom her! Du må ta bilde av meg og elgen". Men tusen takk! Dere kan se fler av bildene hans HER. Nå må jeg løpe å stelle meg, skal i 18års dag til en av de beste venninnene mine, kommer til å bli utrolig koselig! Fin dag! 

Hva syns du om bildene? 

En liten oppdatering.

26.mai.2011 @ 20:13 i Hverdager 20 kommentarer

Hver eneste dag får jeg ros fra dere. Noen ganger overraskende mye. Tusen virkelig takk for at dere legger igjen så koselige kommentarer. Korte eller lange, jeg blir like glad uansett. Betyr mye å høre slike ting fra dere, gir et ekstra smil i hverdagen. Styrkende. Over til noe annet. I morgen skal vi til dyreparken med trinnet på skolen. Gleder meg veldig, tror det blir en kjempe koselig tur! I tillegg kan jeg sove en time lenger. Men håper jeg er litt bedre i morgen i kroppen min. For i går var dessverre jeg og bestevenninnen min utfor en liten ulykke på scooteren. Ganske skummelt i grunn, men det gikk overraskende bra. Scooteren min kan dessverre ikke kjøres med, men den er på vei til å bli fikset. Kun en revnet bukse og veldig vondt i rompa og nedre del av ryggen skjedde med meg. Ordner seg, i forhold til hva vi tidligere har vært gjennom, var dette ingenting. Men det kan lett skje, så kjør forsiktig! I've put it all behind me. Nothing left to do or doubt. How many days should I smile with a frown? Cause you're not around with the sun on your shoulders. And how many nights must I wake up alone? And know in my soul that it's almost over now.

"Slikt skjer ikke meg"

26.mai.2011 @ 15:31 i Egne meninger 12 kommentarer

Innlegget er i sammarbeid med DeathTrip. 

Husker dere jeg skrev et innlegg for en stund siden, om fyllekjøring? Mange bryr seg garantert ikke, og tenker tanken "slikt skjer ikke meg". Men hvis jeg gjenntar at opptil 80% av reaksjonsevnen svekkes og at 1 av 4 dødsulykker kommer av fyllekjøring, ville du fortsatt tatt sjansen da? Tenkte meg det. Regner med at det å kjøre bil, plutselig ikke frister så mye lenger, hvis forsetet mangler bestevennen din pga. et valg du tok. Ikke kjør i påvirket tilstand, det er ingen løfter om at du kommer deg helt hjem. Bloggen min leses av mange mennesker som garantert kommer til å måtte ta det valget før eller siden. Enten å kjøre selv, eller sitte på med noen som har drukket alkohol. La vær, du utsetter ikke bare deg selv for en fare, men også andre. Tenk før du begir deg ut på veien.


Filmen er vinnerene av DeathTrip 2011. Gratulerer så mye, velfortjent! 

Det andre innlegget mitt, kan dere lese her. Om noen ønsker det. 

Enkelte meninger, trengs ikke og deles.

26.mai.2011 @ 12:52 i Kjærlighet 21 kommentarer

Det er faktisk èn ting som irriterer meg ved enkelte mennesker. Meninger jeg syns dem burde holde for seg selv. Det har sjokkert meg opptil flere ganger, og kommet fra enkelte jeg aldri hadde trodd kunne si slike ord til meg. Etter ulykken til Marius, var jeg relativt ofte på ulykkesstedet. Helt til snøen la seg, var det alltid et lys tent. Om ikke jeg fikk tid til å dra ut dit (40 min. per vei med scooter ca), tente bestefar et lys for meg. Plassen var også ofte pyntet opp med blomster. Det så veldig fint ut, men mnd. gikk, og til slutt begynte folk å kommentere det. Det syns jeg dem kunne ha holdt for seg selv. Det å få høre, at jeg kanskje ikke burde bruke så mye tid der ute lenger, og kanskje slutte å tenne lys, legge ned blomster osv, var rett og slett sårende. Jeg vet det ikke var slikt ment, men mer for å hjelpe meg å "komme meg videre". Enkelte klarer ikke å fortså det, men situasjonen er vanskelig. Og det er mer sårende å høre, enn til hjelp. 

Mange av dere er kanskje enige i det her. Men når det kommer til akkurat det punktet, er det mitt valg. Jeg må selv få velge om jeg vil dra dit eller ikke, om det så hadde vært hver dag. Jeg hadde ikke dratt dit, om det ikke var for en grunn. Det er en nærhet rundt plassen. Mye fordi hytten hans ligger like ved, hvor barndomsminnene enda består. Jeg har ikke muligheten til å dra til Skien, på graven, like ofte som jeg kunne ønske. Derfor er det lettere å dra ut ulykkesplassen og tenne et lys eller to for han der. Og legge ned noen fine blomster, mens jeg kan tenkte tilbake på alle minnene vi har sammen, kun noen hundre meter ifra. 


Det er veldig fint der nå, med liljekonvaller over alt. 

Jeg var på ulykkesplassen i går med Dorthea. Vi ryddet, og plantet en fin rose der. Det stod en der fra før, men dessverre klarte den seg ikke gjennom vinteren. Håper den som fikk liv der i går, kan klare seg gjennom sommeren. Tente selvfølgelig lys for han også. Godt å være der igjen, sist var på 17 mai. 

Hvis ikke du tar kontakt, må jeg.

25.mai.2011 @ 17:09 i Hverdager 12 kommentarerVæret er virkelig nydelig i dag, varmt har det også blitt. Heldigvis til min fordel, jeg har vært nedfryst de siste to dagene. I morgen har vi fri fra skolen også, blir godt med en fridag! Nå er jeg på vei ut, skal møte en gammel venn. Hvis han i det hele tatt vil møte meg. Har ikke snakket sammen på et halv år, men jeg savner vedkommende i livet mitt. Og jeg gidder ikke vente på at han skal ta kontakt, det har jeg for lengst skjønt at ikke vil skje. Dermed for jenta ta jobben i nevene selv. Gruer meg litt jeg. 

Steg over 400 på facebook!

25.mai.2011 @ 09:41 i Blogg 16 kommentarer

I går kom jeg over 400 likes på facebook, på siden til bloggen min! Utrolig gøy. I skrivende sekund er det 412. Utrolig takknemlig for alle som liker bloggen min på facebook, gøy! Hvis du vil like bloggen min du også, å følge meg på facebook, kan du trykke her! Så blir Katrine ekstra glad! 

Drømmer er viktige.

24.mai.2011 @ 17:53 i Egne meninger 28 kommentarer

Å ha et mål, eller fler i livet er viktig. Det å ha en drøm, et ønske om å oppnå noe. Noe som kan styke deg, selv på de vanskeligste dager, når alt virker umulig. Selv om hverdagen kan virke ugjennomtrengelig, er den ikke det. Jeg mener det er viktig å ha noe å strekke seg etter, det har det vært for meg. Og det har hjulpet meg gjennom det siste skoleåret.

Etter ulykken til Marius, braste alt håp i grus. Det kan virke absurd for enkelte å lese, men hverdagen og fremtiden slukket. Men et mål, en drøm bestod enda. Ønsket om å fullføre videregående, og komme ut i lære som kokk i Color Line. En drøm som har levd i flere år. Tårer har vært felt flere ganger, og veien har vært vanskelig. Men etter flere skritt helt fra å bli tatt inn til intervju og utplassering, dukket brevet jeg enkelte ganger aldri hadde sett for meg skulle komme. "Tildeling av lærerplass i faget kokk" hos Color Line. Jeg er så glad, og stolt over meg selv at jeg faktisk har klart målet. Selv etter å ha gjennomgått det vanskeligste året noen gang, har jeg bevist at ingenting er umulig, selv hvor umulig ting kan virke. Og kan jeg klare det, kan også du. Det gjelder bare å ikke gi opp, selv hvor stor lysten enkelte ganger kan være. 

Noen av de andre glad-nyhetene, er at vi har fri til torsdag og skal på tur til Dyreparken med klassen på fredag, hvor vi også skal spise på Noas Ark(?). Og senere på fredagskvelden skal jeg i bursdag til en utrolig god venninne, 18års dag! Så ser fremover mot noen fine dager!

Har du en drøm, i så fall hva? 

Ingenting er umulig, selv hvor umulig ting kan virke.

24.mai.2011 @ 12:42 i Hverdager 9 kommentarer

Tusen takk til Nari Regina, som skrev et utrolig vakkert og rørende innlegg om meg på bloggen hennes. Varmet virkelig, har ikke ord. Hvis dere vil lese innlegget, trykk her. Senere i dag når jeg kommer hjem fra skolen, skal jeg dele en utrolig glad nyhet med dere. Jeg har faktisk mange små ting å dele med dere også, som jeg ser fremover mot denne uken. Husk, det er viktig å ha drømmer. Og uansett hvor umulig dem kan føles å oppnå i enkelte stunder, aldri mist troen. Jeg hadde en etter Marius forsvant, og senere i dag skal jeg dele den med dere. Det beviser at ingenting er umulig, selv hvor umulig ting kan virke. 


Bildet er fra en hyttetur med gode venninner i vinter.

Tatovering?

23.mai.2011 @ 17:20 i Kjærlighet 30 kommentarer


Planen har lenge vært å få seg en tatovering. Men jeg har drøyd det veldig lenge, for å være sikker på at det virkelig er noe jeg vil ha. En venn av meg i klassen, har endret på den litt, slik jeg heller vil ha den. Bildet er litt uklart, beklager det. Men jeg er fortsatt usikker. Tenkte å gå til en tatovør, og få han til å tegne den. Og innen et par mnd, er den mest sannsynlig tatovert øverst på ryggen min/nakken. Ikke så veldig stor. Syns den er kjempe fin! Til minne om en som virkelig betydde mye, og som ikke skulle ha reist fra oss nå. Har du tatovering, hvis ja gjorde det vondt?

EDIT: Hvis du ønsker deg tatovering m. skrift og er usikker, kan du finne mye fint her! 

Du kan ikke beskrives, du må oppleves.

23.mai.2011 @ 12:48 i Blogg 12 kommentarer

Kjære gull jenta mi! Tenkte jeg skulle "snike" meg inn på bloggen din og skrive noe koselig til deg :) Vil begynne med at jeg er utrolig stolt av deg! Du kan ikke beskrives, du må oppleves. Er ikke rart Marius ville ha deg som sin kjæreste. Er glad han hadde det så bra med deg, og fant seg en ordentlig jente. Og jeg setter utrolig stor pris på at du tok så godt vare på god gutten vår! Det skal du vite. 

Nå har vi hatt to kanon bra helger sammen, er så glad jeg har fått sjangsen til og bli kjent med deg. Du betyr allerede veldig mye for meg :)  Har det så bra når jeg er rundt deg, kan snakke med deg om Marius på en måte som jeg ikke kan med noen andre. Og det er så godt <3 Kan jo også snakke med deg om alt annet, gull. Var så koselig første helgen når jeg kom til deg, når du viste meg litt rundt, hvor du og marius var osv. Er glad du gjorde det! 

Er blitt så glad i deg, du er jo lille jenta mi. Og fortsatt Marius sin lille jente :) Syns vi allerede har vært igjenom endel på så kort tid, og håper det blir mer! Mye vondt og trist, men også mye BRA. Så håper ikke det blir lenge til jeg ser deg igjen nå, snuppeluppa mi :)

Koste meg kjempe masse denne helgen, selvom det ble endel alkohol!
Men du gjorde helgen min bra :)

Og syns det var utrolig koselig at du ble med tilbake på hjemturen, så vi fikk
dra på graven til Marius sammen. Var godt å ha deg der :)

Du betyr veldig mye for meg, og det gjør du for Marius også. Han har nok ristet
på hode av oss endel ganger i det siste, tror du ikke? Haha. 

Jeg er kjempe glad i deg, Katrine! Ordentlig god jente er du :)
Love, Rikke Oline Tveit

Fortiden har lagt seg bak en lukket dør.

23.mai.2011 @ 10:34 i Kjærlighet 9 kommentarer

Nytt design - Vurdere din blogg?

22.mai.2011 @ 22:17 i Blogg 5 kommentarer

Åh, se på designet nå! Deilig og endelig få det litt mer profesjonelt. Tror det kommer til å bli veldig fint, men det er ikke helt ferdig enda. Jeg sliter litt med dropdown-menyen under headeren. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få den til å passe inn med resten av bloggen? Og hvis du er et hakk, eller kanskje ti, smartere enn meg. Og vil gjøre det for meg, hadde jeg blitt super glad! Tenkte å gi en anbefaling/vurdering av den av dere som fikser det for meg. Vil virkelig få den på plass, kan ikke huske sist gang jeg var utefor noe mer irriterende! Menyen passer inn på innlegg, arkiv og kategorier. Det er kun på selve forsiden den "hopper" litt ut. Hjelp meg, vær så snill? 

Kjære Marius, det er noe du må huske.

22.mai.2011 @ 20:21 i Kjærlighet 8 kommentarer


♥ loved you once, love you still. always have, always will. r.i.p, bby. 

Helgen

22.mai.2011 @ 14:14 i Hverdager 10 kommentarer

Allerede søndag, kjedelig. Det betyr at dessverre Rikke drar i dag og en ny skoleuke er i gang. Men vi har hatt en kjempe fin helg sammen, og vi har vært masse med Dorthea også, herlige jenter! Det har vært veldig koselig, og jeg håper det ikke blir lenge til neste gang!  

Hvordan har din helg vært? 

Ut med Rikke'tuppa.

21.mai.2011 @ 17:01 i Hverdager 3 kommentarer

Akkurat nå er jeg og Rikke på vei ut en tur, skal ned til byen for å møte noen kompiser. Spise pizza, is og kanskje se en film, koselig! Ha en fin lørdag alle sammen! 


Vakkert. 

Kjærlighet

21.mai.2011 @ 14:26 i Egne meninger 7 kommentarer

Aldri la deg knekke, selv ikke i de vanskeligste situasjoner. Du er verdt så mye mer, hev deg over det. Livet har motbakker, men det kan ikke gå oppover, før du har vært nede. Ta det med et smil, en erfaring. Mennesker lærer av sine feil, de gjør deg sterkere. Aldri glem det, aldri la noen knekke deg. Uansett hvem det er, dem er ikke verdt det. Livet er ikke en dans på roser, harde stunder vil komme.

Jeg vet om så mange der ute, som knekker sammen av bagateller. Prøv og ikke legg dere opp i småting, livet har så mye mer å by på. Bruk heller energien på andre ting. Og når livet virkelig byr på en vanskelig oppoverbakke, snu tankegangen. La det heller komme noe godt ut av det vonde. Gamle kjøkkensjefen min sa det til meg etter ulykken til Marius. Det virket urealistisk, umulig. Men i ettertid har jeg tenkt på det han sa. Og han hadde rett. Jeg har lærdom mange andre ikke har. Jeg lærte og ikke legge meg opp i små bagateller, og forholdet mellom meg og mamma har blitt mye bedre. Så, ikke gi opp når livet blir vanskelig. En dag, vil ting føles bedre. Tro meg. Stay strong. 


Bruk heller tiden på gode venner, som aldri slipper taket. 

Don't stop believing.

20.mai.2011 @ 18:11 i Kjærlighet 12 kommentarer

Hvordan går det med deg nå, Katrine? Etter alt som har skjedd det siste året?

Regner med at det er et spørsmål flere i grunn vil ha svaret på. Man kan som regel ikke se det på meg, men jeg har det fortsatt veldig vondt etter ulykken. Det er ingen hemmelighet. Enkelte dager er lettere enn andre. Jeg savner Marius, veldig mye. Ikke en dag har gått, uten at han har vært i tankene mine. En liten hemmelighet som kanskje noen av dere ikke vil skjønne dere på, er at jeg f.eks fortsatt har godteriet vi kjøpte helgen han kresjet. Jeg har ikke klart å hive det, enda. Den ene puta som hørte til sengetøyet vi sov sammen i, siste kvelden sov hos meg, er fortsatt ikke byttet på. Men måten jeg ser på ulykken på og savnet, er forandrett. Det er forandrett til en måte, som jeg kan leve videre med. Jeg smiler og har det fint. Dagene mine er veldig fine, men når enkelte kvelder kommer og feil tanke kan plassere seg i hodet, kommer tårene også. Men jeg har ikke annet valg, enn å leve videre. Marius ville ikke ha ønsket noe annet. Og jeg håper mer enn noe annet, at jeg en dag ser han igjen. 

Om en times tid til, kommer kusinen til Marius, Rikke. En utrolig herlig jente jeg har blitt utrolig glad i. Jeg er glad jeg har henne. Vi kan snakke sammen om Marius, på en måte jeg ikke kan med så veldig mange andre. Og vi kan dele latter og ha det fint sammen. Hun var hos meg forje helg også, og nok en gang skal vi ha en fin helg sammen!


White and black. Aldri om jeg noen gang blir så brun som verken henne, eller det Marius ble. Urettferdig!

Skoletur i bilder

20.mai.2011 @ 16:26 i Hverdager 6 kommentarer

Bilder fra russetiden del 2.

19.mai.2011 @ 17:49 i Hverdager 4 kommentarer

Jeg dro vekk i fem dager i løpet av russetiden min, for å være utplassert på color line, det var kjempe gøy og gikk utrolig fint! Når jeg kom hjem igjen, var allerede siste helgen i russetiden kommet. Den helgen skulle kusinen til Marius, Rikke, komme på besøk til meg! Det var en utrolig koselig helg! Bildene dere ser under, er fra perioden 13-17 mai! Kos dere, med de siste bildene jeg kommer til å dele med dere fra russetiden. Kun for å gi et lite innblikk, av en virkelig fantastisk tid! Det for holde! Takk for en herlig russetid, fantastiske mennesker! 

Midlertidig design.

19.mai.2011 @ 17:02 i Blogg 3 kommentarer

Nå har jeg endelig fått byttet til noe nytt. Utrolig enkelt design, men nå er det heldigvis ikke bare det som teller, men også innholdet på selve bloggen! Det forje designet mitt var veldig vakkert, et av de fineste og mest krevende jeg noen gang har hatt, men dessverre var jeg lei. Vet ikke om jeg kommer til å beholde det slik det er nå en stund fremover, og heller bygge på det, for se. Hvis du vet om noen blogger som har designtips osv, gjerne legg igjen link!

Bilder/oppdateringer fra russetiden del 1.

18.mai.2011 @ 14:01 i Hverdager 8 kommentarer


Egentlig var jeg med på en russebil, men jeg meldte meg ut. Litt glad for at jeg gjorde det, ettersom det ble en del problemer og den skjerte seg dagen før russeslippet. 


Men jeg fikk vært med på en koselig tur, ville ikke vært foruten. Herlige mennesker!


Jeg har også hatt det utrolig gøy med russeknutene sammen med de andre. 


Vi har også grillet i hagen til en av lærerene våre. Utrolig koselig!
Jeg mistet forresten disse solbrillene denne kvelden, var virkelig glad i dem. Vedder på at noen har stjelt dem, for når jeg skulle leite etter dem dagen etter, var dem borte, bitch. 

Jeg har også hatt utaldige kvelder hos Torfinn med forskjellige folk fra russekullet. Her er jeg og Thomas. 
 
Og vi har vært hos en av de andre guttene fra russekullet, Sebastian! Heftig kveld!


Sebastian (Sebby) og meg, koselig gutt!
Puppeguri! 


Meg og Malin.


Var også på russetreffet på Tusenfryd! Døds gøy, hele Tusenfryd proppet med russ!


Terese, Dorthea og Sara. 


Edina, Torfinn og meg. Vakkert bilde!

Resten av bildene kan dere se siden. Har hatt en herlig russetid, med mange herlige mennesker! Blitt kjent med mage nye gullkorn. Litt trist den er over, men kjenner på kroppen at det har vært en hard tid. Natt til 16 mai begynte jeg å bli syk, formen i går var heller ikke så fin. I dag endte jeg opp syk hjemme. Hurra! Flere som var russ i år, evt. rød, svart, blå eller grønn? 

Tilbake, etter bloggpause gjennom russetiden!

17.mai.2011 @ 21:00 i Hverdager 11 kommentarer

Planen har vært å få byttet design på bloggen i løpet av russetiden, men det har jeg dessverre ikke fått gjort. Regner med at jeg ikke er den eneste som er lei av det(?). Må få prøve å få gjort det i løpet av denne uken. Tenkte å dele masse bilder og fortelle dere fort hva jeg har gjort den siste tiden i morgen. Jeg har nemlig vært på sjøen på utplassering i mai også, på color line! Men, russetiden har vært utrolig herlig! Akkurat nå i skrivende sekund, er jeg glad den er over. Jeg er helt ødelagt. Men, jeg kommer til å savne russetiden. Forresten, jeg har savnet dere! 

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits