Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: mai 2010

Pyntet på designet mitt, hva syns du?

31.mai.2010 @ 14:52 i Hverdager 21 kommentarer
Holà! Men en redusert form etter helgen fristet det lite å stå opp på morningen i dag. Hadde det ikke vært for at det er mobilen jeg bruker som vekkerklokke, ville den smelt i tjue biter inn i veggen. Jeg er endelig ferdig på skolen nå, har hatt verdens største prøve på 133 (!!!) spørsmål, herlig å være ferdig! Men sitter her enda, iført forballtøy (rett på kamp når jeg kommer hjem) og venter på Zgjim, Thomas, Therese og egentlig på at resten av klassen skal bli ferdig. Jeg er utrolig trøtt og sliten etter en lang (men koselig helg med Cathrine!) dag på skolen, rett på fotballkamp frister lite, men meningen endrer seg nok om et par timer.

Ang. designet så pyntet jeg veldig på det! Dere som er faste lesere ser kanskje en endring? Har forresten bestemt meg for å slutte å designe blogger for andre (mer om det på "designhjelp"). Hvis dere lurer på noen av kodene tror jeg de fleste ligger inne på designhjelp, så klikk inn der og finn ut mer!


Meg og Cathrine i helgen! Fant ut at outfit bilde av meg i fotballdrakten, er ikke et alternativ.

-HAR DERE MASSE AVSLUTTENDE PRØVER PÅ SKOLEN FOR TIDEN OG HVA SYNS DU OM DESIGNET?

Jeg merker savnet etter deg, begynner å bli stort.

30.mai.2010 @ 17:54 i Kjærlighet 25 kommentarer
Selv om det bare har gått litt over en uke siden jeg så han, merker jeg nå veldig godt at jeg savner han. Jeg har ikke snakket med han siden onsdag,og med tanke på at det er kjæresten min jeg snakker om, syns jeg det er veldig lenge. Og lenger blir det. Jeg får nok ikke snakket med han før på fredagskvelden, dessverre. Og hvor lenge til jeg får se han, tørr jeg ikke en gang tenke på. Med tanke på at jeg kanskje har fått jobb også, skal jeg nok "prøves ut" der om et par uker. Og selvfølgelig, Marius kunne ha vært hos meg fordet, men å sitte hjemme alene hos meg halve dagen, tror jeg ikke frister så veldig. Hvertfall ikke når han helt uten problemer kan finne på noe langt gøyere. Alt jeg egentlig ville frem til, var at jeg savner kjæresten min. Jeg savner å høre stemmen hans og å ligge i armkroken, å høre den herlige latteren. Jeg savner kyssene og at han holder rundt meg. Og jeg savner å våkne opp med han ved siden av meg. Jeg savner han.- SAVNER DU NOEN, AKKURAT NÅ? HVIS JA; HVEM?

EDIT:
Jeg fikk melding av gutten min! Jeg er så glad! Jeg har som sagt ikke hørt noe fra han på nesten en uke, og helt ut av det blå sender han meg en herlig melding, fra Ayia Napa! Åh, loveyou.

En blogger må ha litt bein i nesa

30.mai.2010 @ 16:21 i Egne meninger 21 kommentarer
Som blogger, kan du ikke alltid regne med å få positive kommentarer. Det er alltid noen av dem som kan være uenige i det du skriver, eller som rett og slett ikke liker bloggen din. Dermed kan du ikke alltid ta det som en selvfølge at alle kommentarene dine er like hyggelige. Selvfølgelig, det er ikke noe koselig når noe slik skjer, men da er det viktig å ikke synke like lavt.

I begynnelsen av min bloggperiode som startet for over to år siden, ble jeg kjempe sur og irritert når anonyme-negative kommentarer kom inn i kommentarfeltet. Jeg kunne gjerne finne på å skive et helt innlegg om hvor tragisk vedkommende som gjorde det var osv. Det er helt feil. Hev deg over det, og ikke lag noen situasjon ut av det. Det er ikke verdt det. Det er også viktig at du tolker negativiteten/kritikken riktig, kanskje den kan snus om til noe positivt og hjelpe deg til å bli en bedre blogger? Jeg la merke til en av jente på topplisten klaget over mye unødvendig negavitet på bloggen hennes. Min mening er at når du er på topplisten, må du regne med det. For dessverre finnes det folk her i landet som syns det er utrolig gøy å rakke ned på andre, helt uten grunn. Og når du er på topplisten, har du dessverre større sjangs for å bli "plukket ut" som en av "offerene". Ikke fordet at det er noe i veien eller annerledes med dem på topplisten, men kanskje fordi at dem er lettere å finne og kanskje enkelte er litt sjalue for oppmerksomheten dem får?


Og til dere som slenger dritt til andre uten grunn, tenk dere litt bedre om.

- ER DU ENIG I DET JEG SKRIVER? KOM MED DIN MENING!

Kvelden i går kveld og dagen i dag

30.mai.2010 @ 09:43 i Hverdager 10 kommentarer
Hei! I går når jeg og Cathrine gikk til byen møtte vi en kompis, som vi senere ble med opp til en venninne. Før vi dro opp dit gikk vi litt rundt i byen og jeg møtte noen herlige venninner fra Tvedestrand. Det var veldig koselig i går kveld, selv om jeg savnet en del folk som jeg kunne ønske var der. Nå skal jeg på vareopptelling sammen med fotballen. Jeg var med på det i fjord også, og jeg tror det er det kjedeligste jeg noen gang har vært med på, så dette gleder jeg meg kjempe masse til. Eneste positive tingen er at vi får gratis brus, fml. Heldige Cathrine kan ligge hjemme å sove!- HVA GJORDE DU I GÅR KVELD?

Dagens outfit (ny topp/skjorte)

29.mai.2010 @ 15:16 i Hverdager 24 kommentarer
Hei alle sammen! Endelig har jeg og Cathrine kommet oss opp av sengen og stelt oss, og nå skal vi straks ned til byen å kjøpe is! Skal nok møte et par venner der nede, å knipse litt med kameraet mitt. Solen skinner også i dag som dere ser på bildet under, og det er virkelig herlig vær på sørlandet i dag! Herlig å være ute, selv om det er litt kaldt i vinden. Jeg fikk ny topp/skjorte av mamma i går også forresten, den er fra h&m. Lurer dere evt. på hvor resten av outfiten er fra, skader det ikke å spør!Synnsykt irriterende at jeg myser og ser ut som verdens bleikeste kineser. Btw: hør sangen, jeg digger den!

- HVA SYNS DU OM DAGENS OUTFIT OG DEN NYE TOPPEN/SKJORTEN?
- OG HVIS DU HØRTE SANGEN, HVA SYNS DU OM DEN?

Kvelden i kveld med Cathrine

29.mai.2010 @ 02:08 i Hverdager 17 kommentarer
Hei igjen! Trodde aldri vi skulle komme oss hjem i natt, etter at jeg og Cathrine ringte halve sørlandet og innså at vi nærmest var stuck en halvtime på utsiden av byen. Siste utvei ville ha vært å stjelt en båt eller å ha ringt hele Grenland for å satse på en random råner som kunne kjørt oss hjem, noe som aldri ville ha skjedd. MEN, tilslutt kom vi oss hjem og endelig kan vi bre dynene over oss å le (grine?) av dagens episoder. Vi begge sitter her og nærmest løper i veggen etter savn av guttene våre, og dermed gjorde vi noe så smart som å se en kjærlighetsfilm som _selvfølgelig_ ikke minte oss mer om dem. Og tanken på at jeg ikke får snakket med typen min på over en uke, sier seg selv at ikke er positiv.

Cathrine og jeg var hos en venninne i kveld sammen med en del andre folk. Kan vel kalle det en liten kosefest(?), og jeg som overhode ikke eier sjenerthet klarte selvfølgelig å drite meg ut av en random på over 20(?) som virkelig syntes hårfagen stod til det indre og at jeg var så "moderene" at han ble kvalm (no offence tror jeg, men var ang, facebook osv vi snakket om, så det var ikke slemt ment, tror jeg?). Men, det var en koselig kveld, og jeg møtte en fyr (hei og hade opplegg), og han het selvfølgelig ikke annet enn Marius.


Cathrine og jeg på vei hjem til byen igjen, flere bilder kommer i løpet av helgen.

-HVA SKAL DU I HELGEN?

Nytt design og dagens outfit

28.mai.2010 @ 17:50 i Hverdager 22 kommentarer
Hei! Nå har jeg endelig klart å lage nytt design! Det var virkelig på tide, og jeg er ganske fornøyd, selv om jeg valgte å droppe headeren. Jeg har en tendens til å bli fort lei av headerene mine, derfor valgte jeg å droppe å ha noe bilde på toppen, selv om jeg ikke vet hvor lenge det vil vare.Akkurat nå sitter jeg og venter på Cathrine fra Skien, jeg gleder meg skikkelig mye til å se henne og jeg regner med at hun er her om en times tid. Det blir godt å være med noen hele tiden i helgen, slik at jeg slipper å sitte innespærret på rommet mitt å tenke på/savne kjæresten min som jeg ikke får tak i. Han er nemlig i Ayia Napa (!!!!), og kommer til å bli der den neste uken. Og ikke nok med det, men når han kommer hjem fra Ayia Napa, drar jeg til Danmark, så jeg får ikke snakket med han på en stund dessverre. Uansett; kjæreste eller ikke, jeg og Cathrine kommer til å få det kjempe koselig i kveld! Vi skal opp på matbutikken når hun kommer å kjøpe inn litt godsaker til i kveld, også blir det vel film og sladder utover natta! Bilder osv. kommer siden!


Dagens outfit! Det var seriøst ikke lett å få lillebror til å knipse bilde, men det funker.

-HVA SYNS DU OM DET NYE DESIGNET?

Forresten; Sjekk ut menyen under profilbildet! Jeg klarte å lage den helt på egenhånd!

(Og, jeg vet headeren er litt skurrete. Aner ikke hva som skjedde, men det funker).

Min mening om svergies kjære Kissie.

28.mai.2010 @ 13:34 i Egne meninger 18 kommentarer
Tenkte jeg skulle dele min personlige mening om toppbloggeren i Svergie, Kissie.

Fake, er vel det beste ordet (i følge meg), som beskriver henne. Hun er helt sikkert en søt og grei jente på innsiden, men den siden hun viser til leserene, føler jeg er helt annerledes. Halve jenta består av silikon og en radmager kroppsfigur. Ikke nok med det, men hun redigerer bildene sine til det opptimale. Jeg syns ikke man skal redigere bildene for mye, slik at dem ikke står til virkeligheten, men et godt eksempel på hvem som gjør det, er nettopp vår kjære Kisse. Og er dette et forbilde for svergies unge jenter?

Kissie har selv innrømt at hun overdirver veldig på bloggen sin, og at hun er en helt annen person i virkeligheten. Men hva er egentlig poenget med å gi seg ut som en annen, enn den man egentlig er? Jeg syns det er utrolig synd og se hvor hjernevasket denne jenta er, be your self. Og i tillegg, hva er det som egentlig er så bra med bloggen hennes? Hun skriver ikke så veldig bra, hvertfall ikke interessant, med mindre du liker å lese om silikon og overdreven fyll i annenhvert innlegg. Morsomt å tenke på den store forskjellen på vår søte jordnære toppblogger her i Norge, Voe, sammenlignet med den levende silikondukka, Kissie.


Jeg føler Kissie lever opp til "den ultimate" kvinnekroppen, synd hun ikke har skjønt at den ikke finnes.

-HVA SYNS DU OM KISSIE?
No offence med dette innlegget, delte bare min mening og mitt inntrykk som ingen andre en Kissie selv har gitt meg. Tror forresten ikke jeg er helt alene med dette inntrykket. '

EDIT; Jeg har ikke noe i mot Kissie generelt, jeg syns bare det blir litt for mye av det "gode":

Dagens outfit

27.mai.2010 @ 21:48 i Outfits 9 kommentarer

Lider av en pengekrise som umulig kan bli værre

26.mai.2010 @ 16:01 i Hverdager 5 kommentarer
Hei! I dag har jeg slappet veldig av, og sminken har vært urørt. Jeg klarte å glemme noe av den nye sminken min i gymmen på fredag, og så lenge jeg har en liten "pengekrise" og skal spare så mye som mulig frem til neste helg (tur til utlandet), frister det lite å kjøpe noe nytt før da. Jeg gleder meg utrolig mye til turen skal tas utenlands! Gleder meg til å få kjøpt noen nye ting og klær, selv om jeg ikke helt vet enda hva målet mitt er. Trenger noen nye sko, kanskje en ny veske og litt mer sommerklær? I tillegg ser det ut til at jeg må kjøpe meg ny sminke også, så lenge noe av det ble borte i gymmen.

Bloggingen min skal bli bedre, det samme med designet. Blogging har vært en del av meg i to år, og jeg begynner å bli litt blogglei, men det går veldig i perioder. Skal prøve, men kan ikke love noe, dessverre. Jeg har veldig lyst på nytt design nå også, men har mistet en del koder og jeg syns helt ærlig det er utrolig kjedelig å redigere design, selv om det må til!

Til helgen får jeg besøk av Cathrine fra Klyve (Skien), gleder meg utrolig mye til å tilbringe helgen med henne! Hun er virkelig en utrolig nydelig jente som jeg er kjempe glad for at jeg fikk bli kjent med! Jeg skal også i bursdag til Malin og Sandra, det blir nok utrolig koselig! Også skal jeg på vareopptelling som er et stort minus, men har dessverre ikke noe valg.

Resten av dagen i dag skal jeg tilbringe hjemme, prøve å fortrenge sukkersuget og lage meg litt god mat.


-FLER SOM SKAL TIL UTLANDET I NÆRMESTE FREMTID?

Edit; byttet tilbake til det gamle designet mitt enn så lenge.

Dårlig bloggdesign gir dårlig blogging

25.mai.2010 @ 20:08 i Hverdager 6 kommentarer
Jeg er veldig lite inspirert på bloggfronten for tiden, noe dere kanskje har merket? Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt jeg skal skjerpe meg, uten at det har skjedd noe særlig forandring. Dermed dropper jeg å si det nå, selv om jeg skal prøve, men kan ikke love noe. Ang. overskriften, så gir designet mitt lite lyst til å blogge, det er ikke oppmuntrende i det hele tatt. Derfor er planen å redigere det. Dagene er utrolig lange for tiden og jeg er rett og slett slitt ut! I tillegg har jeg mistet noe av sminken min i gymmen på fredag, så fml.


Denne herligheten var ikke på skolen i dag, fml2. Kom i morgen!

-TIPS TIL HVILKEN(E) FARGER JEG KAN HA DESIGNET MITT DENNE GANGEN?

To mnd. med gullgutten min i dag!

24.mai.2010 @ 21:49 i Kjærlighet 15 kommentarer
Heisann! Nå er det lenge siden jeg har blogget, og grunnen til det er rett og slett fordi jeg har vært utrolig opptatt. Jeg har vært på fotballmøte, spilt kamp og vært meg gutten min hele helgen! Noe jeg hadde gledet meg til veldig lenge, og det var veldig koselig. Godt å ha han hos meg igjen! Jeg og Marius har vært med forskjellige folk i helgen, grillet og vært på byen. Også har vi selvfølgelig hatt det utrolig koselig hjemme, sett film og koset oss kjempe masse! Dessverre er det en stund til vi ser hverandre igjen siden vi begge skal til utlandet, og jeg har kanskje skaffet meg jobb, men for ta ting som det kommer. Han er hvertfall en utrolig god gutt som jeg håper at jeg har virkelig lenge, og i dag, er vi allerede to mnd. på vei i forholdet. Så, gratulerer med to herlige mnd? Fler skal det bli, håper jeg, og tror.

Dagen i dag, har uten tvil vært verdens lengste dag.

20.mai.2010 @ 21:42 i Hverdager 7 kommentarer
Jeg har fortalt tidligere om den lille "sjokoladefabrikken" som Jannike i klassen viste meg for noen uker siden, hvis noen av dere kanskje kan huske det? I så fall, jeg endte opp der nok en gang i dag. Kjøpte en liten hvit sjokolade som jeg så si klarte å sluke innen jeg fikk gått ut døra. Etterpå gikk jeg på cafè med Linn Kristin, kjøpte verdens beste pasta salat med reker! Etterpå fikk jeg møtt Leon en liten tur, før jeg tok bussen hjem for deretter å gå på fotballmøte. Fikk frem en del ting der, og en ting som virkelig er sikkert, er at laget må skjerpe seg. I morgen er det fotballkamp, så for se hvordan det går da! Ikke ønsk meg/oss lykke til, for da går det alltid dårlig, haha!


Glad for at kjæresten min ikke er aktiv leser, så ser han ikke hvor usunn jeg er og endte opp her!

Og til overskriften, så har virkelig dette vært verdens lengste dag! Og den er enda ikke over! Først begynte skoledagen med fire timer planlegging som jeg følte aldri skulle ta slutt, deretter på søppeldynga som jeg godt kunne unngått og så endte jeg opp i verdens lengste engelsktime, heldigvis ble nok en skoledag over, halv fire kom jeg ut av skoledøren! OG; I morgen kommer Marius! Jeg gleder meg utrolig mye, og jeg håper at han kommer ned til Risør før kampen, slik at han rekker å se den, hvertfall litt av den.

-HAR DU NOEN GANG VÆRT I EN "SJOKOLADEFABRIKK" FØR?

Gjett hvem som skal tilbringe skoledagen på søppeldynga?

20.mai.2010 @ 07:58 i Hverdager 9 kommentarer
Hei! Nå er endelig håret bleiket enda en gang, tredje gangen jeg gjør det nå. Andre gangen jeg gjorde det var på lørdag(?), og egentlig skal man vente to uker etter hva jeg har hørt? Men jeg gjorde det nok en gang i går. Jeg klarer ikke gå rundt med gult/orange hår. Det er enda litt rødskjær i det, men heldigvis ikke så mye som det var med en gang. Og nå tror jeg at jeg kommer til å vente et par uker før jeg bleiker det igjen, det blir nok siste gangen også. Jeg syns det er utrolig uvant med lyst hår, og tanken å gjøre det brunt igjen har dukket opp flere ganger. Men nå har jeg allerede lagt såpass mye penger i bleikinga, at det nesten bare blir bortkastet å farge det brunt igjen nå. Men nok om håret mitt, tror ikke det er så mange som bryr seg uansett.

I dag klarte jeg uten problemer å stå opp, rettet håret og fikset meg klar til klokken seks. Men etter en busstur i over en time, og en del trasking ute, er håret urettet igjen og sminken er gnidd alle veier, bortsett fra der den skal være. I tillegg skal vi på søppeldynga (halo?!) med klassen i dag. Tror det er for å se hvor mye "brukbar" mat dem kaster, og hvor mye penger/mat vi "kaster" ut av vinduet. Gruer meg, jeg kommer til å lukte søppel resten av dagen.

-HVA SKAL DU I DAG?

Rykter om paradise hotel (ikke les hvis du kanskje ikke vil ha noe avslørt)

19.mai.2010 @ 21:33 i Egne meninger 12 kommentarer
Det er så sykt mye rykter om paradise hotel, og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal tro på lenger. Her om dagen hørte jeg rykter om at Emil og Tine vinner. Dem bytter vist par mot slutten (kanskje i dag?). Men jeg har også hørt at Emil ryker ut i dag og at Niklas sikrer seg finaleplass i dag. Og mens vi er inne på det, Caroline ryker vist også ut. Og alle de ryktene om at når Stine Marie kommer inn igjen, bare er lureri? Hun kommer vist kun inn for å ta en siste fest med deltagerne, sammen jury'n. Jeg har også hørt at Victoria vinner, men hvordan skal hun nå få til det?Jeg har også selvfølgelig hørt at Emil og Thea vinner hundre ganger, det samme gjelder selvfølgelig Carl og Tine. Men i tillegg, så har det gått rykter om at Niklas og Tine vinner, kanskje de faktisk gjør det? Men; nå kommer paradise! På tide å finne ut om noen av disse ryktene er sanne, hva tror du?

Dagen i dag, har vært en fin dag.

19.mai.2010 @ 19:41 i Hverdager 11 kommentarer
Jeg skjønner ikke hva det er med meg for tiden, men de to siste dagene har jeg sovnet med en gang etter at jeg kom hjem fra skolen, der har jeg lakt i et par timer. I dag gikk jeg heldigvis ikke å la meg med en gang, men jeg gikk tur med hunden min i nesten et par timer (!!!), i en park (m. bunkerser, utkiksplasser osv) bak huset mitt.Det var ikke det letteste å ta bilde av oss i skogen i dag, han skulle alle andre veier enn opp til meg, og jeg klarte ikke å følge med når kameraet knipset. Vi bestemte oss for å gå litt andre veier i dag, og det endte med at vi gikk i sirkeler og surra oss vekk rundt en times tid inne på fremmed område. Men vi fant hjem etter nesten to timer! Jeg tok han med inn i en bunkers også, han var faktisk ikke redd. Stritta ikke med å gå inn eller noe lignende, mens det var værre med meg.Det så ut til at han ble sliten til slutt da, og det var det andre som også ble! Når jeg kom hjem sovnet jeg i to timer ca. Ble dessverre dratt opp til middag, men godt var det egentlig, for jeg kan ikke sove vekk hele dagen. Planen var egentlig å bleike håret nok en gang i dag, men tror nok mamma vil drøye det til i morgen, dessverre.

-HVA HAR DU GJORT I DAG OG HAR DU EN HUND?

Har du noen gang opplevd å bli sviket av en av dine nærmeste?

18.mai.2010 @ 20:48 i Kjærlighet 19 kommentarer
Til fredag kommer verdens beste gutt til meg, og jeg har aldri gledet meg så mye til å få besøk av han før, eller å se han igjen. Helgen som nå kommer, vil bli utrolig bra! Marius skal være her helt fra fredag til mandag, vi kommer til å få det utrolig koselig. På fredag skal han se på at jeg spiller kamp, noe som betyr mye for meg. Og til mandag har vi vært sammen i 2 måneder og forresten.

Det har vært to utrolig herlige måneder. Og jeg er så utrolig glad for at jeg fikk kontakten tilbake med Marius og at ting ble som de ble etter det to år lange forholdet mitt som tok slutt for over et halv år siden. Det føles ut som om jeg har kjent Marius hele livet mitt, men sannheten er at jeg ikke kjente han så godt som jeg trodde jeg gjorde. Flere gode sider har kommet frem i løpet av den siste tiden, og jeg tviler ikke på at det vil komme fler.

Jeg og Marius har snakket om mange forskjellige temaer, bla. utroskap. Jeg syns han har en herlig mening om det, som muligens flere gutter også burde ha hatt. Tidligere i livet har jeg opplevd svik og skuffelse fra personer som jeg aldri hadde trodd skulle knekke meg på den måten. Derfor er jeg redd for at ting kan skje igjen, selv om jeg virkelig ikke tror på noen måte, at Marius vil gjøre noe sånt mot meg. Han skjønte ikke poenget med å være utro, når man har en herlig jente og har det fint med henne. Hva er da poenget med å ødelegge alt over en hendelse med en annen?


Men en ting jeg må få fikset litt på, er flere bilder av oss. Jeg aner ikke hvor mange gang jeg har lakt ut det bilde her av oss, det er til og med fra før vi ble sammen. Men, jeg liker det.

-HAR DU NOEN GANG OPPLEVD Å BLI SVIKET AV EN AV DINE NÆRMESTE?

Bildene fra 17 mai i sørlandspærla

18.mai.2010 @ 20:06 i Hverdager 11 kommentarer
Endelig kommer bildene mine fra 17 mai! Jeg har vurdert helt siden i går kveld å legge dem ut, men jeg er enda helt utslitt etter dagen i går. Jeg har sovet helt siden jeg kom hjem fra skolen, selv om jeg egentlig skulle ha spilt fotballkamp, men ingen gir meg lov til å spile den pga. skaden i beinet. Utrolig kjipt, men satser på å spille til fredag, når Marius kommer! Gleder meg utrolig mye til han kommer på besøk til meg igjen, tror aldri jeg har gledet meg så mye til å være med han/se han igjen. Nok om det, her kommer bildene fra i går! Forresten, Sara dro dessverre i dag, håper ikke det blir lenge til neste gang jeg ser henne igjen. Vi hadde det koselig, men tiden gikk alt for fort.


Først var jeg og Sara hos en venninne av meg og grillet, det var utrolig koselig!


Jeg vet ikke helt hva jeg holdt på med her. Sara knipsett bilder.


Dorthea og Martin kom innom en tur når vi var ferdig med å grille, koselig!


Når vi kom til byen møtte vi utrolig mange av "guttene".


Min kjære Sara!


Russetoget! Sara som er fra Oslo ble litt sjokkert, for russetogene i Oslo og i lille Risør var det stor forskjell på!


Synnsykt mange folk? Vi mangler sol.


Senere på dagen dro jeg og Sara opp til Ina. Her er Maja og Nico, herlige folk.


17 mai outfiten min. Bunaden droppet jeg, tar det heller kanskje til neste år hvis ikke det blir russebuksa.

Etter vi hadde vært hos Ina ble vi hentet av foreldrene mine og dro ut til besteforeldrene mine. Der var også tante og fler i familien min. Hos bestemor og bestefar spiste vi kake og godsaker. Er på en måte en tradisjon vi har, vi drar alltid der utover dagen på 17 mai.

-HVORDAN VAR DIN DAG I GÅR?

Strømpebuksa mi er allerede raknet, og jeg er forsinket!

17.mai.2010 @ 11:25 i Hverdager 14 kommentarer
Jeg er så stressa nå, for jeg har allerede klart å rakne strømpebuksa mi, og nok en gang ringer telefonen min og div. folk spør hvor det blir av meg. Jeg har enda ikke funnet frem grillmaten, og jeg skal på grillings om fem minutter! Rekker ikke en gang å komme bort dit på den tiden. Jeg har med kameraet mitt, så blir nok noen bilder i løpet av dagen! Ikke at 17 mai i en liten sørlandsby med 5000 (?) innbyggere er så mye å skryte av, men 17 mai blir det uansett! Adios!-FLER SOM KLARTE Å RAKNE STRØMPEBUKSER I DAG?

Natt til 17 ble kanskje ikke helt som forventet?

17.mai.2010 @ 00:03 i Hverdager 16 kommentarer
Jeg hadde vel litt for store forhåpninger til strandfesten som skulle foregå på andre siden av byen, og jeg ble nok ganske skuffet når det viste seg at det var 50 folk mindre enn hva jeg hadde trodd det kom til å være, og at alle benkene var fjernet. Den lille timen som jeg og Sara var der, skjedde det egentlig ingenting den første halvtimen, før politiet kom og enkelte løp opp i skogen mens andre stakk. Det endte med at jeg og Sara også stakk etterhvert, fant ut at is i byen fristet mer.


Møtte Mads på vei ned til byen, dessverre var han litt kamerasky.


Erlend maste sykt om å komme på bloggen min, og han tvingte meg til å ta et "tilfeldig" bilde av han.

- HVA GJORDE DU NATT TIL 17?

Natt til 17 fortsetter, hva er dine planer?

16.mai.2010 @ 20:00 i Hverdager 10 kommentarer
Hola! Egentlig må jeg bare løpe avgårde til neste "stopp", men ofrer noen minutter til bloggen mens Sara klipper broren min. De siste timene har vi vært med Martin og Dorthea, var en tur i Arendal. Telefonen min har ringt hvert femte minutt mens vi var frem og tilbake der, endelig godt å være hjemme! Folk maser om jeg kommer hit og dit, og i løpet av kvelden tar vi nok turen til Randvik, hvor det holdes strandfest. Pleier alltid å være det på denne tiden her, så for se hva som skjer der. I morgen er det som jeg håper alle vet 17 mai, og da skal jeg grille hos en venninne, til byen og til besteforeldrene mine. Mer om det i morgen!-SKAL DU NOE SPESIELT PÅ 17 MAI? ÅRLIGE TRADISJONER ELNS SOM SKAL FØLGES?
-Hva er dine planer for kvelden forresten?

Resultatet av bleikingen i går kveld

16.mai.2010 @ 16:12 i Hverdager 19 kommentarer
Hei! I dag er det 16 mai, og jeg regner med at det er en del som skal ut (?). Jeg og Sara skal nok ta en rolig kveld, men vi skal kanskje ut en liten tur. Dessverre er det dårlig vær i dag, dermed blir nok ikke kvelden like bra som det den kunne ha vært. Jeg har nettopp blitt ferdig med å stelle meg, mens bestevenninnen min fra Oslo, sitter enda i pysjen usminket. Noe jeg tror hun kommer til å gjøre også, i løpet av den neste timen.

På bildet under ser dere forresten resultatet av bleikingen i går. Det er andre gangen jeg bleiker det nå, men det sitter dessverre enda litt rødskjær igjen. Tenker nok at jeg tar neste bleiking til torsdag, før kjæresten min kommer i helgen. Gleder meg helt utrolig til han kommer, men hvertfall; hva syns dere om håret?


Håret ser jo ikke helt sånn ut, med tanke på lyset ute som gjør det enda lysere på toppen, men sånn ca slik!

Da var andre bleikingen i gang!

15.mai.2010 @ 20:16 i Hverdager 15 kommentarer
Hei alle sammen! Dagen i dag har vært utrolig koselig, og jeg har tatt ting helt som det kommer. I tillegg har jeg vært veldig flink å ta masse bilder, bla. av dagens outfit og flere bilder fra byen. Men det viste seg at uflaksen fulgte meg, for jeg hadde glemt å ta i minnekortet, og da får jeg ikke bildene over på dataen, siden den ledningen jeg kunne ha brukt er ødelagt. I dag har jeg og Sara vært med Linn Kristin. Det var veldig koselig å se min kjære bestevenninne igjen, og vi var bla. i byen, på cafè og litt hjemme hos meg! Nå har Sara smørt inn håret mitt med blekingsmiddel, andre gangen jeg gjør det nå! Satser på at det blir bedre og bedre for hver gang, regner med at jeg tar neste bleking til torsdag eller noe. I tillegg har jeg enda ikke funnet frem til hva jeg skal gå med på 17 mai, er kanskje ikke alene om det, eller?


Fikk tatt et bilde i nuet om hvordan jeg tusler rundt i huset spent på resultatet!

-HAR DU ALLEREDE FUNNET UT HVA DU SKAL GÅ MED PÅ 17 MAI?

EDIT; da skal fargen ut! ønsk meg lykke til, bilde kommer så fort som mulig!

Fra mine øyner, ble kvelden et overdrevent helvette i to sekunder

15.mai.2010 @ 00:05 i Hverdager 17 kommentarer
Tror ikke jeg tror så mye på den gode karmaen som fulgte meg fra formiddagen og utover, hvertfall ikke etter hendelsen som endte i skrik og tårer for en drøy time siden.

Jeg skal ikke overdrive å gjøre det til en storsak, men det siste jeg trengte var en ubedt gjest rett ved siden av sengen min sammen med tingene mine. Jeg snakker selvfølgelig om en edderkopp som hadde utrolig nok kommet seg inn i antileiren min. Heldigvis har jeg besøk fra Oslo her denne helgen, og hadde det ikke vært for henne, ville jeg endt opp psykisk skadet på lier mental i kveld.

Bort i fra det, fortsatte dagen min utrolig bra. Jeg fikk tak i gymtøy og fikk sitte på med mamma hjem etter skolen +at hun spanderte is og noe kaldt å drikke på hjemturen. Etter skolen møtte jeg også eksen min, den første ordentlige kjæresten jeg hadde i åttendeklasse. Det var utrolig koselig å se han igjen, selv om det ikke ble så lenge siden bussen min skulle kjøre. Dagen fortsatte og det ble god middag servert hjemme og utover kvelden var jeg med Sara (besøk fra Oslo) og en del andre venner frem og tilbake. Først var vi hos venninnen min Ina, deretter gikk vi på Brygga (restaurant elns) og møtte to herlige jenter som heter Malin og Katharina. Med andre ord, jeg har hatt en utrolig fin dag, helt til den stygge edderkoppen kom krabbene mot sengen min ymsende inne i tingene mine. Et sted den virkelig ikke fikk lov å være! Heldigvis er den død nå, og alle andre som er i edderkopp familien, burde henrettes.

Måtte bruke et litt gammelt bilde av meg selv i innlegget, smilende og glad som jeg har vært i dag. Og grunnen til at jeg måtte bruke et litt gammelt bilde, er selvfølgelig også den stygge edderkoppen sin skyld som fikk meg til å gni sminke fra annsikte til knærene.

-FLER ENN MEG SOM HAR EDDERKOPPSKREKK?

Karmaen min kunne ikke vært bedre i dag

14.mai.2010 @ 13:16 i Hverdager 10 kommentarer
På begynnelsen av dagen ville jeg ikke trodd ting ville forbedre seg så bra, så lenge de fleste gode vennene mine i klassen ikke er her av forskjellige grunner og vi er fire i klassen som sutrer over at så si hele Norge har fri i dag, UNNTATT OSS, +at jeg forsov meg på morningen. Men jeg unngikk å løpe til bussen i 15-20 min, og ble kjørt av stefaren min og rakk bussen akkurat. Når jeg kom på skolen fikk jeg litt frokost av Henriette og kom plutselig på at jeg hadde naturfagsfremføring i dag, som jeg virkelig ikke hadde kommet særlig langt med. Dermed ble det impulsjobbing i 30min og det endte faktisk med en velykket fremføring! I storefri måtte jeg løpe ned til byen sammen med Jannike å betale betakarotenen min som hadde forfallsdato i dag. Samtidig som jeg glemte gymtøyet mitt hjemme, glemte jeg også bankkortet mitt. Jeg har stipendet mitt på en annen konto, og det er en del styr for å få overført det til min brukerkonto, men det gikk uten problemer og jeg fikk både betalt regningen og fikk nesten 1700kr inn på kontoen min! I det jeg og Jannike skulle gå opp til skolen, sverger jeg på at halve Arendal luktet vaffler, som de stod og selgte på utsiden av en butikk. Det var ikke bare vafler, det var GRATIS vafler. Nok en liten lykke! Nå krysser jeg fingrene for at jeg får tak i gymtøy til neste time og at jeg kan sitte på med mamma hjem fra skolen når hun er ferdig på jobb! Krysser fingrene for det, karmaen min har fulgt meg så langt.


Ikke nok med det, men Jannike viste meg Arendals lille sjokoladefabrikk, trodde jeg skulle druknte i mine egne tårer og spytt når jeg gikk innenfor dørene til den lille fabrikken, de hadde virkelig alt! Og selvfølgelig gikk jeg ikke tomhendt ut derfra. Kjøpte med meg jordbær dyppet i hvit sjokolade og en annen sjokolade, tranebær sjokolade!

-TROR DU PÅ AT VI ALLE HAR EN KARMA, ELLER BARE TILFELDIGHETER?

Videoblogg fra skolen

13.mai.2010 @ 16:41 i Blogg 11 kommentarer
video:mov0041

Et av mange klipp fra skolen som en på kjøkkenet skal sette sammen til en film. Siden han ikke har fått gjort det enda, legger jeg ut et av klippene, godt ikke resten er med, for jeg fikk juling av Zgjim etterpå! Btw. vi er en av de få som må på skolen i morgen, fler som ikke har fri fra skolen i morgen?

Helgen

10.mai.2010 @ 17:36 i Hverdager 11 kommentarer
Det har vært en veldig rolig helg på utkanten av byen sammen med besteforeldrene mine. Jeg har tatt ting helt med ro, spist masse godteri og vært i komfirmasjon. Jeg har også funnet ut at det er ca. et halvt år siden jeg møtte pappa, og tankene mine har vært alle veier. Det skjer noe hele tiden, og ting er litt vanskelig også for tiden. En del valg har dukket opp i livet, som jeg ikke helt vet hvordan jeg skal takle. Så helgen endte ikke så veldig rolig, og jeg tror ikke begynnelsen av uken kommer til å bli så veldig mye bedre. Men, jeg har noen bilder fra konfirmasjonen, kos dere med de!


Meg før konfirmasjonen, haha. knips!


Fetteren min har fått verdens skjønneste sønn, han var kjempe nydelig!


Konfirmanten, Lasse! Husker så godt når vi var små og på lik høyde, nå er han dobbel så høy som meg!

-FLER SOM VAR I/HADDE KONFIRMASJON I HELGEN?

Legger ned bloggen.

08.mai.2010 @ 17:14 i Hverdager 11 kommentarer
Kanskje ikke for alltid, men hvertfall frem til mandagskvelden! Jeg skal dra vekk resten av helgen, til besteforeldrene mine. Der er det ikke internett, så dessverre blir det ikke noe blogging før mandagskvelden. Forresten, det går mye bedre med beinet mitt nå, har droppet krykkene og tatt av bandasjen, men kan hende jeg tar den på igjen siden det var mye lettere å gå med den på.-HVA SKAL DU I HELGEN?

Drømmen min blir snart oppfylt, bare litt over et år igjen.

07.mai.2010 @ 17:10 i Hverdager 15 kommentarer
Alle har vel en drøm eller et sted de virkelig vil reise til? En ting jeg har virkelig lyst til og skal så fort jeg og venninnene mine blir 18, er å dra på hardstyle DNA. Jeg brenner for hardstyle, og har nok en gang ødelagt et headsett takket være musikken. Det begynte vel med søppeltechno/trance i sjetteklasse, når jeg fant ut at det fantes annen musikk enn hits for kidz og resten som var i cdsamlingen til mamma. Deretter har det bare gått sin gang, og jeg hører enda på techno/trance, bare enda mer brett: hardstyle, hardcore, syre osv. Deretter sier det seg selv, at hardstyle DNA er en ting jeg vil oppleve, gjerne flere ganger verden rundt!


Gjett om jeg skal på hardstyle DNA! Misunner Christer for å ha vært der (videoen), synd man må være 18 for å gjøre alt morro her i verden, men ikke lenge igjen nå! Bare se videoen, jeg får frysninger! Så synnsykt kult!

-HAR DU ET STED, EN PLASS ELLER NOE DU VIL OPPLEVER FØR DU ENDER I KISTA?
I så fall; hvor og hva? spennende!

Barbiedopet mitt kom i dag

06.mai.2010 @ 18:21 i Hverdager 23 kommentarer
Eller kanskje ikke akkurat det så klate barbiedopet (melanotan), men det nærmeste jeg kommer juksing til brunfarge, nemlig betakaroten! Etter 31 episoder med paradise hotellreklame om betakaroten, fikk de overbevist meg, og jeg som flere andre bestilte produktet. Jeg vet at jeg kan spise masse gulrøtter og hele den regla der, og at om jeg gjør det, slipper jeg å ta betakaroten, men jeg er ikke serlig glad i gulrøtter så dermed er betakaroten en utrolig god idè å prøve!Nå skal jeg opp på fotballbanen å se på laget mitt spille kamp, håper vi vinner, men dessverre tror jeg ikke vi gjør det. Har hørt dem vi skal spille mot er de beste i serien. Pga. beinet mitt kan nok ikke jeg spille, men jeg har utrolig lyst, og skal kanskje være med i oppvarmingen å se hvordan det går. Selv om jeg ikke tror det kommer til å gå så bra, for se hva det blir til.

-HAR DU NOEN GANG PRØVD BETAKAROTEN? (Den typen jeg bruker?)

EDIT; Jeg vet at det ikke er selve pillene jeg blir brun av, osv. Jeg orket bare ikke skrive så utrolig mye om det, siden det blir ganske uinteressant.

Denne sangen minner meg om deg

04.mai.2010 @ 20:39 i Konkurranser 10 kommentarer


Jeg trenger mer enn noe annet, og mer enn noen gang tidligere musikktips til i-poden min fra dere! Jeg har funnet en del på youtube allerede, alt fra hardstyle til rolige sanger, men nå gir jeg opp, for nå virker det som om jeg ikke finner mer. Men alle hører på musikk, nesten alle hvertfall, så hvis noen av dere har noen musikktips på lur, endten en spotifyliste, youtubelink eller rett og slett bare navnet på sangen, kommenter det så kanskje du blir linket i neste innlegg! Jeg velger nemlig å linke den som kommer med den beste sangen, så kom igjen!

Jeg er herved dømt til å være en ulykkesfugl!

04.mai.2010 @ 17:42 i Hverdager 18 kommentarer
I går på fotballtrening klarte jeg det igjen, skade venstre bein. Denne gangen var det selvfølgelig ny skade. Jeg klarte å bli sparket inn i venstre ankel og falt rett om, først trodde jeg ikke det var noe alvorlig, men når jeg våknet i dag etter å ha lagt stille lenge, klarte jeg så vidt å belaste beinet. Dermed var ikke å stesse rundt på et kjøkken hele dagen første prioritert. Det endte med at jeg og bestefar dro innover til nærmeste sykehus, og jeg ble undersøkt og tok røntgen av beinet mitt. Jeg satt nesten på gråten når vi ventet på bildene og svaret om noe var brukket i frykt for å operere, heldigvis var det ikke det. Beinet mitt har bare fått en kraftig forstuelse og noen av scenene mine i beinet har blitt litt skadet. Og i tillegg til dette, går jeg jo med brannsår lenger opp på leggen og har en liten slitasje på muskelen. Jeg er herved dømt til å være en ulykkesfugl.


Jeg må få den gamle ulykkesfuglen Malin til å begynne på fotball igjen, jeg er lei av skader som går utover skolen.

Det kan bli litt dårlig med blogging fremover, siden jeg er så sliten og orker virkelig ingenting. Men jeg håper ting blir bedre, selv om formen er redusert. Har du noen gang brukket noe, i så fall hva?

Denne helgen var noe for seg selv

02.mai.2010 @ 12:30 i Hverdager 15 kommentarer
Jeg kan ikke si annet enn at dette har vært en utrolig overraskende helg, hvor jeg har endt opp de plassene jeg minst kunne tenkt meg at jeg kom til å ende opp. På fredagen var det kulturnatta i byen, og jeg gikk i byen sammen med noen venner, men senere på kvelden endte jeg opp på en strand på utkanten av byen, et godt gå-stykke fra byen. Heldigvis slapp jeg å gå ned igjen til byen og hjem til meg. Senere på kvelden rundt to-tiden hentet jeg en ikke fult så edru kjæreste i byen, og han har vært hos meg siden den tid. Det var veldig koselig å ha Marius her denne helgen også, selv om det ikke var helt det som var planen.


Meg og Henriette på fredagen før vi dro ut på byen, koselig og overraskende kveld!

- HVA HAR DU GJORT I HELGEN?
  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits