Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: april 2011

Bloggpause pga. russetiden.

27.apr.2011 @ 12:32 i Blogg 15 kommentarer

Bloggpause frem til russetiden er over. Og jo, jeg er bare 17, ikke 18 enda. Jeg er svartruss. Går yrkesfaglig, to år skole og to år læretid. Så kjære rødruss som sliter dere gjennom tre år, ikke glem at favorittrussen deres, har et år til. Er ikke over alt man er svartruss. Men på den skolen jeg går på, er alle på restaurant og matfag det. Derfor.

Blir godt med en bloggpause, har ikke vært så greit i det siste. Lite bloggmotivasjon og jeg har i grunn hatt en deprimerende periode, masse tanker rundt Marius osv. Derfor jeg rett og slett ikke har orket å vise dere innkjøpene fra Tyskland osv, beklager. Vet jeg i grunn lovet det. Kommer til å savne veldig mange av de gode leserene og de herlige kommentarene dere alltid legger igjen, som gjør hverdagene et hakk bedre. Dere er gull! Håper noen av dere fortsatt er der i slutten av mai. Ha en fantastisk tid fremover, over og ut.

Definisjonen av perfekthet som forsvant.

25.apr.2011 @ 21:42 i Kjærlighet 9 kommentarer

Savner kjærlighet, en å være glad i og dele dyne med. Jeg savner at den gutten, er Marius. Det har jeg gjort i snart ti mnd. Jeg har skjønt at sorg er noe helt annet, enn alle andre følelser. Det går ikke over etter noen uker eller mnd. Det tar år. Nå har snart mitt første gått, og jeg er ganske sikker på at det vil gå et til. Jeg hadde virkelig en fantastisk gutt, mange andre ikke en gang kan måle seg mot.

I går kveld var jeg på hytta til Marius. Der barndomsminner blomstrer, hvor vi kysset første gangen og har gjort utrolig mye koselig og fint sammen. Både fint og vondt og endelig være der igjen. Kunne bare ønske jeg ikke var alene, savner gutten min.

2-3 dager igjen.

24.apr.2011 @ 22:33 i Blogg 12 kommentarer

Nei, to faktisk. Jeg har nemlig bestemt meg for å ikke blogge i russetiden. Har magefølelsen min rett, kommer vi bare til å gjøre masse dumt, ha et ekstra høyt inntak av alkohol og outfiten blir jo ikke akkurat så spennende, samme buska i ca. 20 dager! Og "masse" drikkebilder osv, vil jeg ikke legge ut på bloggen. Russetiden vår begynner for fult til onsdag, da er vi tilbake på skolen og jeg ikke kommer tilbake før etter 17 mai. Dermed, kun to-tre(?) dager igjen med blogging før jeg sier adjø for en ganske lang periode.

Småting drar meg tilbake, hele tiden.

24.apr.2011 @ 09:32 i Kjærlighet 2 kommentarer

Da var det på'n igjen. Jeg merker nervøsiteten er der. Sist gang snudde livet mitt en helt annen vei. Men slikt skjer ikke igjen, selv om jeg har lovet meg selv og ikke ha den tanken, "slikt skjer ikke meg". Nå er det snart 10mnd siden sist. 11 juli, begynner å bli lenge siden i andres hverdag. For meg virker det fortsatt som i går. Jeg kommer til å huske den dåpen for alltid. Spessielt timene før, og ikke minst etter. Det var en av grunnene til at du dro. Hadde jeg bare vist at mamma ikke tullet. Du kunne ha lånt en kjole av henne, som hun spøket med i det vi kjøret deg til båten like før du gikk av. Rett før jeg sa hade til deg, for siste gang. Kunne noen bare forutsett det. Det er for sent nå. Det handler vel i grunn å gi et slipp fra de dårlige tidene den datoen begynte med. La fortiden være, for den kan ikke forandres. Men småting drar meg tilbake. For tiden spesielt påsken, som drar minnene tilbake til i fjord. Den påsken vi delte sammen. I dag kommer flere, dåp og kirkeklokker.

Litt bilder fra dagen hittil

22.apr.2011 @ 19:36 i Hverdager 11 kommentarerNå fortsetter kvelden videre med en herlig russegjeng og en del andre folk! Boller og brus, kanskje litt saft. 

Ny bukse! - Dagens outfit

22.apr.2011 @ 12:12 i Outfits 12 kommentarerBuksen er et av innkjøpene fra Tyskland. Kostet egentlig 399,-, men den var på salg til 150,- og da havnet den i klesskapet mitt. Syns den er døds kul! Hadde lovet meg selv og ikke kjøpe noen bukser i vår, pga. russetiden, da får jeg ikke bruk for dem uansett. Og når russetiden er over, tror jeg det blir for varmt å gå med bukser(?). Uansett, i en pris av 150,- lot jeg den ikke slippe unna. Hvis dere lurer på hvor noen av plaggene er fra, kan dere ikke spør?

Nå skal jeg ned til bestevenninnen min og kusinen hennes, også skal vi ut med noen venner. Ha en fin dag alle sammen. Solen skinner på sørlandet i dag også, deilig!

Gode venner, påskeegg og et tungt savn.

21.apr.2011 @ 23:22 i Kjærlighet 13 kommentarer

Dagen begynte helt fantastisk. Jeg våknet med verdens beste venn ved siden av meg, og hadde det kjempe koselig med han utover dagen før jeg dro hjem og var med et par venninner og noen andre folk. En herlig dag. I det jeg kom hjem døren hjemme, ventet påskeegget mamma hadde overfylt til meg. Det samme som i fjord. Jeg ba henne om å gjøre det. Det samme egget jeg og Marius fant gjemt i stuen i fjord. Et overfylt og tungt påskeegg, fult av godteri og nøtter! Et tappert forsøk på å få den samme kilene følelsen som i fjord, men den kom ikke. Noe manglet. En å dele egget med. Utrolig at en så liten ting, kan vekke så mange fortapte minner.  


Ingenting kan erstatte eller fjerne savnet og sorgen. Men en tanke som holder meg oppe og gjør meg sterk, er at uansett hva fremtiden bringer, blir ingen dager værre enn selve ulykkesdagen, siste gangen jeg så deg og begravelsen. Over hode ingenting slår de tre dagene.

Litt av den gamle teipen som mamma hadde brukt i fjord, i et tappert forsøk på å holde egget igjen, hang fortsatt på. Den samme teipen jeg og Marius dro av sammen. I underbevistheten, kan jeg fortsatt høre latteren hans i det vi åpnet egget, sammen. Jeg satt meg ned i stua, i samme sofakroken jeg og Marius delte i fjord og åpnet egget. Sukket. Noe manglet. Det var ingen ved siden av meg, til å smile og le å si "herregud, du'kanke spise alt det der. Du'hakke godt av det". I det jeg åpnet egget, falt to små daim sjokolader ut. Jeg husker mamma hadde lagt det i egget i fjord også. Jeg husker jeg og Marius lå nede på rommet mitt, i sengen og så film mens vi spiste av egget vårt og heiv det tomme daimpapiret i den ene halvdelen til egget. Det største ønsket mitt, er å få oppleve det igjen. I natt. Jeg vet at uansett hvor mye jeg vender og vrir på det, vil det aldri skje. Både påskeegget, natten og morgendagen må jeg dele alene. Han var hos meg i påsken i fjord. Verdens beste påske. Jeg savner det, og tenker mye på det i disse dager, hvor bra ting var for et år siden og hvor mye som har blitt snudd på hodet. Utrolig at tiden har gått så fort. Om jeg bare hadde hatt sjansen til å spole et år tilbake. God påske.

Virkelig på tide å våkne

21.apr.2011 @ 13:09 i Hverdager 9 kommentarer

Noen av dere som har noen gode knep i å få folk til å våkne og stå opp av senga? Bestekompisen min ligger fortsatt og sover. Jeg vurderer å hente den største bøtta jeg finner med iskaldt vann å hive over han.

Dagens outfit

20.apr.2011 @ 13:57 i Hverdager 11 kommentarer


Skjorten er forresten ny. Et av innkjøpene fra Tysklandsturen.

I skrivende sekund, venter jeg på telefon fra bestekompisen min. Planene for resten av dagen er å besøke han å sove over til i morgen. Gleder meg til å se han igjen å gi han bursdagsgaven! Planen var egentlig å dra til Svergie i morgen med en vennegjeng, men de planene ble forandrett. Sover heller over hos bestekompisen min. I tillegg er været perfekt i lille Risør, deilig! Ser fremover mot en bra dag!Ha en kjempe fin dag!

A part of me is dead, and in the ground.

19.apr.2011 @ 21:23 i Kjærlighet 5 kommentarer


Saw your ghost here tonight. It lingers on and I feel your life. Pulling me back to the place. But the thought of staring back at you is more than I can face. And it's a long way now, to where I used to rest my head. And it's safe and sound. If only I could turn around. There's no direction where I stand. Just dead end signs to wasted land. Hopeless nights.

Who will love you? Who will fight?

19.apr.2011 @ 20:18 i Hverdager 7 kommentarer


Come on skinny love, just last the year. Pour a little salt, we were never here. Staring at the sink of blood and crushed veneer. I tell my love to wreck it all. Cut out all the ropes and let me fall.

I told you to be patient, I told you to be fine. I told you to be balanced, I told you to be kind. Now all your love is wasted, then who the hell was I? Cause now I?m breaking at the britches. And at the end of all your lines. Come on skinny love what happened here? Suckle on the hope in lite brassiere.

Gratulerer med 18 års dagen, beste!

19.apr.2011 @ 15:03 i Hverdager 4 kommentarer

Syns ikke det er lenge siden Dølemo marknaden i åttendeklasse, når vi var 13år ca og ble kjent. Sannheten er at det er ganske mange år siden nå. Men siden den gangen, har vi vært som to dråper vann. Bestevenner. Jeg er så utrolig glad i deg. Få av dem jeg var gode venner med i åttende klasse, er jeg særlig mye med lenger nå. Men når det kommer til oss, blir vennskapet bare bedre og bedre. Jeg håper du får en fantastisk dag i dag! Gleder meg til å gi deg verdens beste bursdagskos i morgen! Gratulerer så mye med 18 års dagen, Tommy!Christina hadde rett, denne gullklumpen har bursdag!

Bilder fra Tysklandsturen

19.apr.2011 @ 12:47 i Hverdager 15 kommentarer


Venter på å få gå ombord i båten. De to lengste timene i mitt liv.


Ombord i båten, utrolig fin!


Jobbe her? Med glede!


Spiste ganske ofte på flere av restaurantene ombord, en fin opplevelse.


Herlig!


Fremme i Tyskland. Fikk ikke shoppet så mye på land, ble mest sminke og et par klesplagg på båten, men Thomas (en på skolen), ville at jeg skulle kjøpe sjokolade til han i Tyskland. Kjøpte også litt andre småting, som var mye billigere der enn hjemme. F.eks blekemiddel til håret, som skal drepe etterveksten min etterpå.


Tyskland!


Åh, det var så vakkert! På vei hjemover igjen.


Et bilde fra båten. Er tatt i "handlegaten" ombord.


Blåste farlig mye på dekk.


Selvdiggeri på spaet ombord!


Herlig.

Utrolig koselig og herlig tur, jeg uten tvil kunne ha tenkt meg igjen. Nå har dere fått en smakebit av alle bildene som ble tatt på turen. Senere får dere se innkjøpene. Ha en fin tirsdag alle sammen, spesielt bestevennen min, gjett hvorfor og du blir linket i neste innlegg, første som klarer riktig!

Hjemme fra Tyskland

18.apr.2011 @ 15:35 i Hverdager 5 kommentarer

Hei! Endelig er jeg hjemme fra Tyskland, utrolig utslitt! Det var virkelig en koselig tur. Oslo, cruiseskip, Tyskland og ikke minst mange nye opplevelser! Jeg har nesten akkurat kommet innenfor døren hjemme, og er på vei ut igjen for å møte noen venner. Senere viser jeg dere flere bilder fra turen og innkjøpene mine. Stay tuned!

0slo - Tyskland - 0slo

15.apr.2011 @ 20:52 i Hverdager 11 kommentarer

Om få timer, drar jeg og en liten del av familien til Oslo, for å dra videre til Tyskland. Gleder meg! Holder på å lade kameraet mitt, slik at jeg kommer tilbake med mange bilder til dere! Endelig er jeg ferdig med å pakke tingene mine også, nesten hvertfall. Gleder meg til å tømme lommeboka mi, kose meg med familien og ikke minst; få en fantastisk opplevelse! Vi blogges til mandag/tirsdag, da er turen over. Ha en fin helg, og ikke minst en god ferie!

Ikke kjør livet i grus.

14.apr.2011 @ 20:30 i Egne meninger 12 kommentarer

Ikke kjør livet i grus. Det er så lett å la seg friste å ta bilen, mopeden eller annet kjøretøy med alkohol i blodet, i stedenfor å bruke beina eller ta taxi. Kanskje du har gjort det tidligere, hvor det gikk greit. Det er lett å tenke slikt om andre gangen også. "Det skjer ikke meg", er en tanke veldig mange har hatt i underbevistheten. Jeg har hatt den selv, men den viste seg å ikke være sann. Det skjedde. Ikke med alkohol i blodet, men den samme tanken var der. Slikt skjønner man som regel ikke før det er for sent. Prøv å ikke vær en av dem som kjører i beruset tilstand. Selv om det ikke skjer noe med deg, kan du skade andre.

1 av 4 døds ulykker, kommer av fyllekjøring. Ca. 80 personer dør hver år i Norge, pga. fyllekjøring. Tenk hvor mange familier, venner og kanskje kjærester som også mister noe kjært av det tallet. Det må nok ganges høyt. "18-år-akkurat-fått-lappen" syndromet, blir plutselig ikke så kult lenger, når forsetet mangler bestevennen din.Jeg mistet noe av det kjæreste jeg hadde, i en trafikkulykke. Ikke pga. fyllekjøring. Men borte er han, uansett hvor mye jeg vender og vrir på det. Jeg kan ikke forklare hvor mye som har forandrett seg i ettertid. Det livet jeg hadde før, lever jeg ikke nå lenger. Både som person og generelt er jeg forandrett. Og jeg unner ingen andre, å oppleve det samme. Dessverre, kommer noen til å oppleve det. Ulykker skjer hele tiden, i morgen, i slutten av uken og neste mnd. En av dem kan være klassekameraten din, prøv å ikke oppnå en tom pult i klasserommet. Unngå fyllekjøring. Unngå å lek med livet, for det er nettopp det du gjør, om du tar sjansen på å kjøre i fylla.

-Hva mener du om fyllekjøring?

two hearts, one love.

12.apr.2011 @ 12:19 i Hverdager 10 kommentarer


Er man to, bli gledene fordoblet, og sorgene halvert. 

Bestekompisen min kommer hjem igjen til fredag, endelig. Savner han utrolig mye. Gleder meg virkelig til å se han igjen. I tillegg har klumpen bursdag om en uke (!!!), 18år!  Planen er å kjøpe en gave til han på tysklandsturen, han vet ganske sikkert hva det er, så er ikke verdens største hemmelighet. Blir godt og endelig tilbringe litt tid med han igjen. Er så herlig å ha en ordentlig god guttevenn, en man kan fortelle alt til å være 100% seg selv med. Jeg overdriver virkelig ikke når jeg skriver det her, men denne gutten vet virkelig alt om meg. Gull verdt! 

Et nytt kapittel begynner og et annet avsluttes.

11.apr.2011 @ 11:23 i Hverdager 3 kommentarer
Dagens horoskop. Ble ganske nyskjerrig på det. Hva ska det bety, og hvorfor akkurat i dag? Vel, det er ni mnd allerede siden han kresjet i dag. Tre mnd. til, og et år har gått. Utrolig rart å tenke på. Life goes on, right? Ha en fin dag alle sammen. På sørlandet skinner sola, herlig! 

Lykkelig

10.apr.2011 @ 14:42 i Hverdager 9 kommentarer


Tenk hvor lykkelig du ville ha vært, om du mistet alt det du nå har, og fikk det tilbake igjen. 

Ødelagt

07.apr.2011 @ 20:44 i Blogg 7 kommentarer

Datamaskinen min er til reparasjon for øyeblikket, og har dessverre ikke annledningen til å blogge da, dessverre. Venter på låne-pc, men se for dere en bloggfri periode fremover. Ha fine dager fremover! 

Vi savner deg

06.apr.2011 @ 17:09 i Hverdager 3 kommentarer

Og for første gang på over et år, mente jeg faktisk ikke Marius. Selvfølgelig savner jeg han også, men personen jeg sikter til i dette innlegget er bestevenninnen min, Edina. En person jeg så si er med hver eneste dag. Jeg savner henne i hverdagen min. Det er så tomt og kjedelig på bussen, skolen og generelt i hverdagen uten henne, merker virkelig at hun ikke er der. Hun er i Stavanger for tiden, og etter min mening har hun vært der oppe alt for lenge allerede. Jeg er ikke alene om å synes det, kjæresten hennes savner hun veldig også. Vi savner deg, kjære. Savner latteren din! Og vi gleder oss utrolig mye til du kommer hjem igjen! 

Sol, varme og herlige mennesker

06.apr.2011 @ 12:23 i Hverdager 8 kommentarer

Nå har jeg akkurat kommet opp fra byen med venninnen min, Agathe! Det er utrolig deilig vær ute i dag, dermed fristet det mer å dra til byen for å kjøpe milkshake, enn å sitte inne i klasserommet. Skulket selvfølgelig ikke, men har hatt fri i over en time nå. Utrolig deilig. Tok noen fine og koselige bilder jeg kan friste de av dere med som har regnvær i dag! Vi dro bort på en av cafèene i byen for å møte Hilde og Benjamin, koselig. I tillegg møtte jeg to av venninnene mine fra Risør i byen, overraskende! Var utrolig koselig å møte dem igjen også. Fin dag hittil!Ha en fin dag videre! 

Jeg hater deg virkelig sterkt.

05.apr.2011 @ 22:32 i Kjærlighet 15 kommentarerHvis jeg kunne slått mennesket som stjal mobilen min helseløs, ville jeg med glede gjort det. Tenkte på det her om dagen også, hvor råtten det er mulig å være?! Jeg hater virkelig det mennesket. Kunne du ikke hvertfall levert tilbake minnebrikken min, som alle filmene, bildene og meldingene jeg hadde med Marius var på? Jeg mistet så mye gode minner, takket være deg. Brenn. 

I get weaker

05.apr.2011 @ 20:44 i Kjærlighet 6 kommentarer

Utsiden virker hard, umilig å trenge gjennom. Jeg virker sterk, uknuselig. Den skjulte sannheten, er at innsiden svakt blir kuttet opp bit for bit med hjelp av små glasskår. Du vil aldri merke det, du vil aldri tro meg hvor tungt det faktisk sitter. Hver dag er et nytt skritt lenger vekk fra gutten min. Et skritt jeg ikke vil ta, prøver å hoppe over, men kommer dessverre ikke utenom. Det har snart gått et år. Et år med forandringer. Negative forandringer. Jeg våkner mer til virkeligheten for hver time som går. En ny virkelighet. Jeg er virkelig ikke den jeg en gang var. Bli kjent med meg på nytt, forandring fryder, men ikke i dette tilfellet. 

Bilder fra russeslippet til venninnene mine

05.apr.2011 @ 16:25 i Hverdager 8 kommentarer

Jeg våknet med blåmerker, bakrus og bållukt i håret. Det tar virkelig på å være russ, skjønner hvorfor man kun er det èn gang i livet. Akkruat nå i skrivende sekund, er jeg allerede lei. Men det blir vel bra igjen når formen blir god. Og kjenner jeg meg selv godt nok, er det samme regla neste gang igjen. Jeg er virkelig flink til å rote det ordentlig godt til! Men det var en koselig kveld i går, og jeg skylder Anders en stor takk som kjørte meg over alt i hele går. Det ble tatt utrolig mange bilder i går, og 98% av dem skal helst ikke ut offentlig. Dermed ombestemte jeg meg, og ga dere heller bare en smakebit på tre bilder. Liker ikke å ha bilder på bloggen knyttet til mye alkohol uansett, så da er det egentlig greit. Hadde en fin kveld i går hvertfall! Det merkes på kroppen i dag.

Russeslipp med god jentene

04.apr.2011 @ 19:49 i Hverdager 12 kommentarer

Dessverre er det ikke vårt russeslipp, men venninnene mine sitt. Jeg har selvfølgelig hevet meg på det, og fått lov av presidenten vår å gå med russebuksen min i dag pga. anledningen. Kanskje en grunn til at jeg fikk lov, siden jeg dro med presidenten på slippet til venninne våre. Akkurat nå sitter vi i leiligheten og varmer opp, klar for en herlig og sen kveld! Og i morgen, skal jeg selvfølgelig på skolen og naile norsk tentamen med en femmer!Ønsk meg en fantastisk kveld med fantastiske venner, for det skal jeg virkelig ha!

Ser fremover mot de neste 24 timene!

03.apr.2011 @ 22:18 i Hverdager 14 kommentarer

Bortsett fra at vi har engelsk tentamen i morgen, som dessverre er et fag jeg burde tatt opp i barneskole pensum, vil de neste timene bli gode! I morgen skal jeg være med venninnene mine på russeslipp. Syns de har det alt for tidlig etter min mening, men gøy blir det uansett! Hvertfall så lenge jeg fikk lov å bruke buksen min i morgen på slippet, selv om ikke vi egentlig har "lov" til det før etter påskeferien, da vårt slipp er. Blir koselig å se mange mennesker igjen, som jeg ikke har sett på alt for lenge! 

I dag har vært en typisk "dagen-derpå-dag", bortsett fra at jeg ikke drakk i går. I går var jeg med bestevenninnen min på streetmeet. Følte meg ganske harry, og hadde aldri sett for meg at jeg skulle dra på noe sånt, men koselig var det. Må vel nesten finne meg litt i det også, så lenge kjæresten til bestevenninnen min skulle være med og hun da dro med meg. Har dermed vært ganske sliten i dag, og gjemt meg i one pieceen, var ikke hjemme før litt over to i natt.Nå kom jeg akkurat hjem fra solarium sammen med venninnen min, Malin. Utrolig deilig. Helt nytt solarium i byen, kanskje ikke så nytt nå lenger, men virkelig godt var det! Og bleike meg fikk til og med skille! Ser ut til at det hjelper med betakaroten, som gir en raskere brunfarge og holder på den lenger. Anbefales! 

Ønsk meg lykke til på engelsken i morgen, jeg trenger det virkelig! 

Har du hørt den?

03.apr.2011 @ 19:56 i Egne meninger 9 kommentarer

En del av dere har kanskje hørt den fine sangen som ble laget til kjæresten min? Eller den som ble dedikert til han? Eller kanskje bare en av de andre sangene? Alt jeg i grunn ville dele med dere, var en ganske så ny sang i grunn, fra samme gutten +en til. Utrolig bra! Og ikke minst, utrolig mange som har hørt den! Gutta kommer til å komme langt! Noe de virkelig fortjener, langt i fra søppel i mine ører. 

Helgen

02.apr.2011 @ 15:58 i Hverdager 11 kommentarer


Hjelp, for et hår!

Har i grunn ganske dårlig tid nå. Jeg skal ut med noen venner av meg, igjen! Var ute i hele går med forskjellige folk, hadde en veldig koslig og sen fredagskveld. Derfor dårlig blogging, jeg har så vidt vært hjemme. Nå stikker jeg ut igjen. Ville bare si hei til dere først! 

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits