Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: april 2010

Stripet og klippet håret i går (bilde)

29.apr.2010 @ 19:55 i Hverdager 33 kommentarer
Hei! Beklager nok en gang for dårlig blogging, men det skjer mye for tiden. Nå er jeg bla. syk og ligger hjemme i senga mens jeg egentlig skulle ha spilt fotballkamp, men uansett om jeg hadde vært frisk eller ikke, kunne jeg ikke ha spilt. Jeg har nemlig fått brannsår ned nesten hele leggen min og kan ikke ha gym, trene eller noe lignende på en stund, noe som er kjempe dumt. I går stripet jeg håret mitt forresten, hun tok mye av håret mitt, og egentlig nesten alt sammen er gjort lysere. Det er ikke helt lyst enda som dere sikkert ser, det er enda rødskjær i det enda, så jeg skal stripe det enda en gang om to uker. Jeg er heller ikke så lys i huden som det vises på bildet, skylder på blitsen og siden jeg er syk.


Jeg syns det er synnsykt uvant, men blir nok bedre når alt det røde er borte og huden blir litt brunere.

PARADISE HOTEL; Torbjørn vs. Emil.

27.apr.2010 @ 18:14 i Egne meninger 33 kommentarer
Overskriften sier seg selv, hvem liker du best av Torbjørn og Emil? Dette innlegget er for å bevise til venninnen min, at hun ikke har rett. Er det noen som tror Torbjørn kommer inn igjen forresten?

TORBJØRN?


ELLER EMIL?

De siste dagene, innkjøp osv.

22.apr.2010 @ 20:55 i Hverdager 21 kommentarer
Hei! Sykt dårlig det går med bloggen min i det siste, jeg blir nesten litt flau. Men heldigvis har jeg gode grunner å komme med, for de siste dagene har uten tvil vært herlige, og jeg har bare gjort vellykkede ting, virkelig ingenting jeg angrer på. Selv om det har vært en del stress ang. ballkomiteen osv, men nå har vi (lederen) endelig valgt ut selve komiteen, kjipt ikke alle som ville kom med, men slik er det alltid. Nå begynner vi å komme i gang med ballet vårt og, det er selvfølgelig bra! Jeg har shoppet en del i det siste og, men ikke det vanlige. Jeg tror ikke jeg har kjøpt DC osv siden 9klasse, og nå følte jeg for noe nytt, så jeg har kjøpt litt street fashion til meg, kjæresten min og lillebroren min (bursdagsgave). Bilder av det ser dere under. Jeg syns det er utrolig behagelig å gå i, og de har mye fine farger, derfor falt jeg virkelig for den lilla DC-tshorten, passer fint til sommeren! Og i dag hjalp jeg bestevenninnen min å pakke ned de siste tingene hennes fra leiligheten hennes, som hun bodde med kjæresten (nå eksen) i, senere i kveld må jeg rydde rommet mitt, for i helgen kommer kjæresten min på besøk. Gleder meg veldig til å gi han klæra.- HVA SYNS DU OM MERKEKLÆR?
Min mening er at det er sykt digg på slappe dager og bare hive på seg når man virkerlig har en trøtt dag. Også er det utrolig fint på gutter, masse farger osv! For de som kler det, selvfølgelig.

Gårsdagens outfit ++

19.apr.2010 @ 17:37 i Outfits 17 kommentarer
Hei, beklager for dårlig blogging de siste 24 timene, og ikke minst beklager for dårlig med svaring på kommentarer, men datamaskinen min hadde litt problemer. Heldigvis fikk jeg fikset opp i det i dag, så nå kan jeg endelig blogge igjen!

På bildet ser dere gårsdagens outfit. Evt. spørsmål om hvor plaggene osv er i fra, er det bare å spørre! I går var en veldig herlig dag, som jeg delte med bestevenninnen min Linn Kristin. Vi var bla. på grease, et ungdomsteater. Jeg kan ikke si annet enn at det var døds dårlig og at jeg angrer på at jeg brukte pengene mine på det, bortkastet! Selvfølgelig var det bare et forsøk på å være morsom, for grease var uten tvil det motsatte! Det var utrolig bra, og jeg kan ikke si annet enn at skuespillerene er kjempe flinke og at grease virkelig annbefales for dere som bor i nærheten av Risør!

Ellers i går, så kom mamma hjem og jeg fikk Tommy Hilfiger parfyme av henne og litt sjokolade, og ikke minst masse sladder fra turen hennes!

I dag har det vært en utrolig hektisk og trøtt dag på skolen, og jeg gruer meg bare mer og mer til å stå opp klokken fem i morgen tidlig for nok en skoledag. På skolen i dag skulle jeg lage sjokoladefondant, og ting gikk utrolig greit, før plutselig vi (som lagde dessert) får beskjed om at vi trenger en dessert til ca. 20 mennesker. Ingen av oss som lagde desserter hadde nok til så mange porsjoner, så det endte med at jeg måtte forte meg å lage enda mer. Noe som bare ble utrolig stressende, men det var gøy å jobbe i litt stress! Og det skulle bare mangle, det må jeg nesten like litt, siden kokkeyrket er trossalt et stressende yrke. Men nok tørrprat, her kommer en koselig ting: I dag etter skolen, fikk jeg et lite kick om å kjøpe noe til kjæresten min, og plutselig var en del av pengene mine svidd av på han, men det er verdt det, for bare håpe han blir glad! Sier mer om hva det var, og kommer kanskje med bilder siden, men hittil holder jeg det litt hemmelig, før han får det. Skal jo tross alt være en overraskelse. Men nå skal jeg skifte å dra på fotballtrening!

- HVA BESTÅR DINE PLANER FOR DAGEN AV?

Dagen i dag!

18.apr.2010 @ 15:40 i Hverdager 4 kommentarer
Hei alle sammen! Planene for dagen i dag er ikke store, blir vel til det meste å ta det rolig. Linn Kristin sov over hos meg i natt, det var kjempe koselig, og vi ligger enda i senga. Skal snart ned til byen en tur, kjøpe en is også skal vi kanskje på forestilling, hvis det er fler biletter igjen. Håper at det er det. I tillegg kommer min kjære mamma hjem i dag, hun har vært i København, og det blir veldig koselig å se henne igjen! Krysser fingrene for at hun har med en liten overrakselse hjem til meg i dag.


Trøttere jenter må du lete lenge etter!

- HVA SKAL DU I DAG? Dette har vært en herlig helg!

Min kveld i bilder fra bursdagen, enjoy!

18.apr.2010 @ 01:26 i Hverdager 22 kommentarer

Meg og Linn Kristin, herlige beste jenta mi!


Bursdagsbarnet, Katharina og Sandra!


Niklas, herlig gutt!


Linn og Jenny, sykt herlige jenter! Kjempe koselig å se dere igjen!


Meg og Torje.


Meg, Sandra, Malin og Linn Kristin tok et kjapt bilde på doen, haha, herlige jenter!


Sandra, Linn Kristin og meg.


Meg, bursdagsbarnet, Linn Kristin og Niklas!


Meg, Niklas og Linn Kristin. Sjekk Niklas hadde døds lyst til å ta bilde med oss da, haha!


Linn Kristin og Katharina, bursdagbarnet!


Mads og Niklas som KYSSER. Eller kliner, for det var ikke akkurat et kort kyss.


Meg og Linn Kristin på humør, danser!


Edvard og meg, haha, du er best Edvard! Nabo?


Linn Kristin og Edvard Arnold.


Malin, Linn, Linn Kristin, Katharina og meg, danser! Haha, sjekk uttrykket mitt, uff!


Samme igjen, gud for noen herlige jenter! Tro meg, dem skulle du kjent (hvis ikke du gjør det?).


Meg og Linn, barndomsvenn! Du er så god du søta!


Sjefen og meg. Haha, så liten jeg så ut! (uklart, sorry).


Malin, søta! Utrolig koselig å være med deg igjen!


Meg og Sandra, du er nydelig!


Godjentene!


Torje! Haha, måtte bare, sorry!


Linn, meg og Jenny, nydelige! Må ikke bli lenge til neste gang!

Det var det, utrolig mange bilder, men ikke halvparten av det som det egentlig er tilsammen. Og ikke minst, så mangler jeg bilder av veldig mange folk som var der. En del av dem ble veldig skurrete og røykfulle, men jeg hadde en veldig koselig kveld med gode venner! Nå ligger jeg og bestevenninnen min, Linn Kristin hjemme, og hun sover allerede, noe jeg også skal gjøre på øyeblikket! Og ikke minst til slutt; gratulerer med dagen Katharina, du er best!

- HVORDAN VAR DIN LØRDAGSKVELD?

Ut i kveld også!

17.apr.2010 @ 17:58 i Hverdager 14 kommentarer


Hei alle sammen! I kveld skal jeg i bursdag til venninnen min, Katharina. Det er veldig lenge siden jeg har sett henne og fler av folkene som skal dit, så det kan bli veldig koselig. Gleder meg i hvertfall veldig mye, ser ut til at jeg kommer til å få en herlig kveld! Har med kameraet mitt, satser på bilder, noe jeg gjorde i går også, beklager for at det ikke kom noen bilder fra kvelden i går, for heller komme med ekstra mange fra i dag! Men nå må jeg løpe, ha en fin kveld!

-HVA SKAL DU I KVELD, FLER SOM SKAL UT?

Dagens innkjøp og sommerball på skolen!

16.apr.2010 @ 18:33 i Hverdager 26 kommentarer
Hei! I dag har det vært en ganske grei skoledag, og det har kommet mange overraskelser. Jeg fikk bla. fem på naturfagsprøve og ble leder for ballkomiteèn for skolen vår. Vi har ikke hatt ball i år (i fjord), verken juleball eller nyttårsball. Men det var en del snakk om sommerball i steden for, som vi selvfølgelig ikke hørte noe mer om. Dermed begynte jeg å etterlyse det kjære ballet vårt, og på to sekunder var jeg plutselig lederen for det hele. Jeg tror ikke jeg skal ta sjangsen på å være leder for skoleballet til Aust-Agderst største videregående skole alene, dermed fikk jeg med meg herlige Lena som går på den andre skolen (skolen vår er fordelt på to skoler)! Uff, dette ble mye uinnteresange ting for kanskje enkelte av dere, men jeg syns dette kan bli en spennede utfordring, for bare håpe vi klarer det! Så hvis noen av dere har tips eller noe, kom gjerne med det! For jeg vet rett og slett ikke hva jeg har bydt meg ut på, men nok om det, mer om ballet siden! Forresten, på slutten av dagen i dag i gymmen skulle vi løpe. Og det var ikke akkurat en kort løpetur, hvis vi valgte å ta den lengste løpeturen, var vi garantert sikkrett en femmer, og selvfølgelig løp jeg da! En av de tre jentene som valgte den turen, løp som en idiot sammen med elektroguttene, femmer ble det hvertfall!

Senere i dag, om en timestid skal jeg på jentekveld hos venninnen min, og selvfølgelig gleder jeg meg veldig! Kameraet mitt er med, må virkelig prøve å få tatt noen bilder av de herlige jentene! Etter skolen kjøpte jeg meg dongerijakke (bildet), som jeg snakket om å kjøpe i går. Også kjøpte jeg den stripete singletten jeg har på meg på bildet. Singletten er fra bik bok og kostet 129,- tror jeg (?) og dongerijakken er fra vero moda og kostet 399,-. + at jeg kjøpte meg noe sminke i dag, sammen med bestevennen min, Tommy. Og jeg møtte Marius i dag (eksen), koselig.

- HVA SKAL DU I KVELD?

Kort dongerijakke: lys eller mørk?

15.apr.2010 @ 20:48 i Mote 28 kommentarer
Hei! I morgen vurderer jeg å kjøpe meg en kort dongerijakke. Jeg har funnet en kjempe fin en i Arendal, de har den i både lys og mørk. Jeg har kikket på den en stund, og jeg vurderer å kjøpe det i morgen før alle har det og det er utsolgt. Men problemet mitt er, skal jeg velge lys eller mørk? Svaret kommer jeg nok til å finne ut selv, og ikke la stemmene bestemme det. For se i morgen når jeg prøver dem, hva jeg liker best. Men, hva liker du best? Lys eller mørk dongerijakke?


- HVA SYNS DU ER FINEST, LYS ELLER MØRK DONGERIJAKKE?

Nytt design, hva syns dere?

14.apr.2010 @ 15:43 i Egne meninger 25 kommentarer
Da har jeg endelig blitt ganske så ferdig med det nye designet mitt. Jeg vet ikke helt om jeg er 100% fornøyd med det. Likte det andre ganske godt og det er nok det beste jeg noen gang har laget, men ble dessverre ganske lei av det. Også var det ganske mørk, og nå som vi går mot sommeren, ville jeg ha noe lysere og finere. Jeg vet dessverre ikke om jeg skal ha det eller ikke, kanskje jeg bare må vende meg til det etterhvert? Jeg for se hvordan det går de neste dagene, og hvis jeg bestemmer meg for å ha det, lager jeg meny under headeren osv. I motsettning til de andre gangene, har jeg brukt noen nye koder nå. Bla. hvis du går inn på kategoriene mine, syns innleggene hele. Dermed blir det mye lettere og finere å kikke seg frem!

-HVA SYNS DU? BEHOLDE DET NYE ELLER BYTTE TILBAKE TIL DET GAMLE?

Bloggvurdering

14.apr.2010 @ 13:44 i Egne meninger 5 kommentarer
Hei! De siste dagene har blogghumøret virkelig vært på bunn, beklager. Men nå kommer vurderingen til den leseren som klarte å gi meg best inspirasjon til et innlegg, og vedkommende som klarte det, var Malin. Jeg skal gjøre ferdig det nye designet mitt i dag også, dermed kan det bli litt rotete osv. Btw; Malin har hjulpet meg med å gjøre det hvitt rundt bildene i headeren, tusen takk for det!HEADER OG DESIGN:
Jeg liker headeren din kjempe godt! Den viser godt frem personligheten din, en snill, søt og ikke minst morsom jente! I tillegg syns jeg det er veldig godt satt sammen! Men når det kommer til resten av designet, syns jeg personlig det er veldig ensfargig og litt mer farger hadde kanskje ikke gjort noe, slik at det ikke ble så grått. Klager ikke, for fint er det uten tvil!

INNHOLD:
Du skriver ganske bra, og har humor i tekstene dine og gjør det veldig morsomt. Du har alltid med bilder og kommer gjerne med spørsmål på slutten av innleggene dine som vekker interesse. Og ikke minst, så har du super gode videoblogger som er kjempe morsomme!

SAMMENSATT OG SLUTTORD:
Du er en av de få bloggene jeg må innom og leser fast. Du oppdaterer ofte, og det er kjempe bra! Stå på videre og ikke gi deg med bloggingen selv om det kanskje er fristende av og til, ta heller en pause og kom tilbake for fult! Du er kjempe flink, Malin! Jeg velger å gi deg karakter 5!

FOR Å KOMME TIL MALINS BLOGG, TRYKK HER.
- HVA SYNS DU OM VURDERINGEN?

Ut i kveld med noen herlige jenter i kveld

09.apr.2010 @ 19:03 i Hverdager 16 kommentarer
Hei alle sammen!

I kveld skal jeg til en god venninne av meg som jeg går på samme skole med, sammen med noen andre jenter. Gleder meg veldig, og jeg skulle kanskje ha vært der nå, men jeg kom hjem kvart på seks og var døds sliten, dermed orket jeg ikke begynne å stresse med en gang. Men nå er jeg ferdig stelt og har fått i meg noe mat. Siste tingen som nå bare må gjøres, er å gå innom statoil å kjøpe kontantkort, dermed er jeg klar for en herlig fredagskveld!

På innlegget under, ser dere dagens outfit. Jeg ante ikke hvordan vær det kom til å bli i dag, derfor var det å ta på seg strømpebukse og droppe jakka, en liten utfordring. Tenk hvis dagen hadde endt i pøsende regnvær? Heldigvis kom Linn Kristin med en god nyhet i det jeg kom på skolebussen, de hadde meldt stålende sol og 17 varme grader! Slik som ting er nå, og har vært i dag, er jeg nesten sikker på at varmegradene har vært oppe i 30 varme grader! I sola i dag i storefri dro jeg og Therese ned til byen og kjøpte milkshake og satt oss på torvet, og det var nesten umulig å være i sola opptil lengre perioder, det var virkelig sommer i Arendal i dag og ikke minst utrolig varmt! Noe som var utrolig herlig! Så med andre ord; i dag er det t-shorte og shorts vær på sørlandet!


Bildet er av meg og hunden min, Happy. Han er så utrolig nydelig. Ignorer at jeg er så hvit, slik er det å være ginger, haha!

-HVA ER DINE PLANER FOR KVELDEN?

Dagens outfit og kanskje flere lesere?

09.apr.2010 @ 09:25 i Outfits 12 kommentarer
God morgen lille Norge! I dag klarte jeg utrolig nok å stå opp på morningen, noe som var utrolig herlig! Siden da fikk jeg godt tid til å stelle meg, og jeg fikk tatt outfit bilde. Det er så herlig å begynne morningen med god tid og rett bein, er dere ikke enige? Hvertfall, strømpebuksen er fra gina tricot, t-shorten er også fra gina trivcot og strikkegenseren er fra only. Lurer dere evt. på noe mer, er det ikke farlig og spørre. Hater btw at jeg måtte hive på meg de skoa, som over hode ikke står til antrekket, men så lenge jeg har gnagesår, var det ikke annet valg.Forresten, jeg nevner det igjen: Jeg har sett på flere blogger hvor de oppfordrer folk til å bli medlem på forskjellige sider, som lover deg fler besøkende. Personlig har jeg aldri brydd meg, og bare klikket videre. Men i går kveld tenkte jeg, når jeg nok en gang var utenfor det "hva har jeg å tape?", svaret var enkelt: ingenting! Så de av dere som ikke har prøvd det, PRØV DET! Det tar to sekunder å registre seg, og det er helt gratis. Dermed har du gjort det, og hvis du ikke syns noe om det, er det glemt i morgen. Det koster deg som sagt ingenting.

-HVA SKAL DU I DAG?

Dagens outfit og nytt design rundt svingen

08.apr.2010 @ 18:44 i Outfits 30 kommentarer


Hey bitches! Lovet dere dagens outfit, og her har dere den. Buksen er fra pieces, toppen er fra h&m, jakken er fra marc lague, armbåndene er fra pieces, øredobbene er fra glitter og solbrillene ble med bagasjen hjem fra hovefestivalen i fjord!

Jeg holder også på med nytt design, for jeg er nok ikke alene om å være lei av det jeg har nå. Denne gangen går jeg for et lyst design, med masse nye koder jeg skal prøve meg på! Malin skal hjelpe meg litt med headeren (gjøre det hvitt rundt bildene mine), og når det er gjort, tar det nok ikke lang tid før det nye designet er på plass! I mellomtiden skal jeg kose meg med råkost og det nye favoritt albumet mitt på spotify (trykk her for å høre)!

FORRESTEN:
Jeg har sett på flere blogger hvor de oppfordrer folk til å bli medlem på forskjellige sider, som lover deg fler besøkende og bedre statistikk. Personlig har jeg aldri brydd meg, og bare klikket videre. Men stad tenkte jeg, når jeg nok en gang var utenfor det "hva har jeg å tape?", svaret var enkelt: ingenting! Så de av dere som ikke har prøvd det, PRØV DET! Det tar to sekunder å registre seg, og det er helt gratis. Dermed har du gjort det, og hvis du ikke syns noe om det, er det glemt i morgen. Det koster deg som sagt ingenting. Vil du gi det en sjangse, TRYKK HER OG DET ER GJORT PÅ TO SEKUNDER. Åh, hater reklame, men det her funket.

Dagen i dag var mer enn bare herlig!

07.apr.2010 @ 21:55 i Hverdager 19 kommentarer
Dagen i dag har vært på langt nær bedre enn herlig, den har rett og slett vært utrolig koselig!

Til felles til veldig mange andre mennesker rundt i landet, var det førtste skoledag i dag. Det gikk kjempe greit, selv om jeg var utrolig trøtt og sliten. Men det var virkelig koselig å se alle sammen igjen, og jeg gleder meg faktisk litt til skoledagen i morgen. Ulykken som var med meg fra morgene, snudde litt, for på slutten av dagen fikk jeg tilbake en prøve jeg hadde hatt før ferien. Jeg var utrolig heldig, og fikk en femmer!

Rett etter skolen var jeg med den gode venninnen min, Linn Kristin. Vi dro hjem til henne og hadde det kjempe koselig! Etterhvert dro vi ned til byen på besøk til Ina, like koselig som alltid. Jeg går på skole et godt stykke vekk fra hjembyen, og dessverre ser jeg ikke så ofte de vennene jeg pleide å gå med her hjemme, men når jeg først ser dem, har vi det utrolig koselig sammen. Jeg har hilst på utrolig mange andre folk i dag også, og det var veldig hyggelig. Hilste bla. på to "nye" gutter fra Arendal, også fikk jeg se en venninne det virkelig er lenge siden jeg hadde sett, utrolig koselig!

Det er ikke lenge siden jeg kom hjem, og oppmerksomheten gikk rett til tv3 hvor selvfølgelig ikke annet enn paradise hotel holdt på. Av den grunn måtte jeg forte meg å ta et bilde for dagen i dag, derfor er det litt dårlig. I morgen skal jeg prøve å komme med outfit, men kan ikke love noe!

-HVA HAR DU GJORT I DAG?

Typisk min flaks, typisk meg generelt.

07.apr.2010 @ 10:01 i Hverdager 20 kommentarer
Til i dag hadde jeg lagt alle forberedelser til å stå opp tidlig, finne noe passende å gå med og ikke minst ta outfitbilde. Kvelden i går tenkte jeg også at jeg skulle ta tidlig, så lenge vekkeklokken var satt på ringing klokken fem morgen etter. Men det ble til at jeg lå i telefonen med en god venn ganske lenge, og når jeg endelig hadde sovna, fikk jeg melding av kjæresten min. Ikke at det gjør noe, så lenge jeg er veldig glad i å få meldinger fra han å høre at han lever, men ulempen var kanskje den at meldingen tikket inn 03.00 presis. Av den grunn kom jeg ikke inn i drømmeland før klokken halv fire, og jeg hadde en og en halv time søvn i vente. Typisk min flaks, klarte jeg å forsove meg og jeg våknet 10min før jeg måtte gå, dermed klarte jeg ikke annet enn å hive på meg noen slaskete klær. Og på toppen av det hele, klarte jeg å glemme kameraet mitt! Dvs. at dere muligens må leve med mobilbilder i dag, så lenge jeg skal være med Linn Kristin rett etter skolen, gleder meg!


Linn Kristin og meg, du er så utrolig herlig.

- FLER SOM HAR LITT TYPISK UFLAKS NÅR DET MINST PASSER?

Tre avsnitt om hvordan Marius ble min

06.apr.2010 @ 19:52 i Kjærlighet 28 kommentarer
Først vil jeg bare si det at dette innlegget kommer fra en av dere, som jeg fikk inspirasjon av. Den som klarte å gi meg best inspirasjon til et innlegg, skulle få vurdering osv. Personen som klarte det var Malin Johansen, hun foreslo at jeg skulle skrive et innlegg om meg selv, fra jeg ble født til nå. Og hva som har skjedd opp i gjennom, alle gode og vonde opplevelser. Først tenkte jeg at det kanskje ble litt mye å skrive om, men så tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere om meg og kjæresten min, på akkurat samme måte! For jeg hadde jo et forhold i to år, og bare noen mnd. etter at det var slutt mellom oss, fikk jeg meg en ny kjæreste. Det er fler av dere som lurer på hvordan jeg fant Marius. Derfor, skal jeg nå fortelle dere om nettopp meg og Marius. 

Jeg og Marius er barndomsvenner. Jeg ble kjent med han når jeg gikk i fjerde klasse, og i to år var vi som knoll og tott. Han har hytte like ved der jeg bodde før, dermed så vi hverandre ofte så lenge han var mye på hytta. Jeg har mange gode barndomsminner med den gutten, og vi har gjort mye gøy sammen. Dessverre når jeg skulle begynne i sjette klasse, flyttet jeg inn til byen, og vekk fra Marius. Det endte med at vi mistet kontakten.

Det gikk mange år uten Marius, og jeg savnet han veldig. For jeg hadde aldri hatt en bedre guttevenn. Men en sommer, som faktisk var i fjord, fikk vi kontakten tilbake, noe jeg virkelig er glad for. Etter at det ble slutt mellom meg og eksen min, tilbringte jeg mye tid sammen med Marius. Vi hadde det utrolig koselig sammen, og ettersom tiden gikk, begynte vi å holde i hender å kysse. Og ikke minst, jeg begynte å få følelser for han. Hvis vi ser den dag i dag, ser vi alle hvor vi er, for den dag i dag er han jo kjæresten min. Noe jeg håper han vil være i lang tid fremover.


Marius og meg, jeg er så glad i det bildet der, så jeg legger det ut igjen, selv om det har vært ute før.

Kunne du ha delt sexlivet ditt på en blogg?

06.apr.2010 @ 17:24 i Egne meninger 25 kommentarer
Vi kjenner alle til dem, "walk of shame" jentene, flinkepiker og ikke minst nykommeren personalsecrets. Det var nettopp nykommeren "personalsecrets", som fikk meg til å skrive dette innlegget. Hun, en anonym jente på 17år som skriver om sexlivet sitt i en åpen blogg, la igjen en kommentar her på min blogg. Og det var da jeg begynte å tenkte, kunne jeg noen gang ha skrevet en anonym blogg selv, med utgangspunkt av sex og jentesnakk?

Nei, mest sannsynelig ikke. For det første fordi at det ville tatt enda mer tid til blogging, og det går nok tid fra før av til det. Og for det andre, tror jeg ikke at jeg hadde turt det i frykt for å bli avslørt. De av dere som har lest slike blogger, vet nok godt at det ikke er mye som skjules, eller noe i det hele tatt. Men, bloggene er utrolig bra og morsomme å lese! Jeg vil nok si jeg er mest fan av "flinkepiker", men tror nok jeg skal gi "personalsecrets" en sjangse. Hun er tross alt en jente for seg selv, som blogger om gossiptalk og sex, noe som kan bli mindre forvirrende siden det f.eks ikke er tre stykker som deler samme blogg.-HVA MENER DU OM DISSE "ANONYME" BLOGGENE? KUNNE DU HA DELT SEXLIVET DITT ANONYMT PÅ EN BLOGG?

Inspo, hva syns du?

06.apr.2010 @ 16:36 i Mote 29 kommentarer


INSPIRASJON; Juliett K. 22, fra Polen.
Jenta har utrolig kul stil, virkelig.
I tillegg har hun blogg, for å se mer, trykk her.


-HVA SYNS DU?

Vil du bli vurdert? Da har du sjansen her!

05.apr.2010 @ 16:18 i Hverdager 27 kommentarer
Gardinene er dratt for, påskeegget er tomt og håret er ustelt. Mamma maser om at jeg må vaske badet mitt nede og vål'enga kampen som spilles i dette sekund mangler Katrine på tribunen. Akkurat nå, tror jeg ikke ting kan bli værre.

Jeg ligger enda i sengen, og det ser ikke ut til at jeg kommer til å komme meg særlig mye lenger. Dagens outfit består av en av bestemors gamle truser og Marius sin t-shorte, vakkert! Men når alt kommer til sitt, er det ganske herlig med en daffedag i blandt, for hvem har vel ikke det?

I løpet av dagen har jeg tenkt en del på håret mitt. Rødt, slitt og kjedelig. Jeg vil ha forandring. Ikke en hvilken som helst typisk forandring, men noe annerledes. Noe nytt. Derfor har jeg nå 99% bestemt meg på å gjøre det blondt. Jeg har aldri hatt det helt blondt før, ikke i ungdomstiden min. I tillegg må håret klippes mer opp og luggen må skrås. Man lever bare en gang, og nye ting er til for å prøves ut. Da er det bare en ting å gjøre, og det er å vente på stipendet mitt.

Resten av dagen, skal jeg fortsette med latmannslivet mitt, å lage verdens beste middag, nemlig pasta carbonara. Jeg merker bare tanken på den maten frister mer enn det jeg hadde trodd, så det ser ut til at jeg (dessverre) må komme meg opp av sengen nå i dette sekund, å lage pasta carbonara.

Dette ble et veldig tørt innlegg, jeg har muligens litt lite inspirasjon, så kan dere ikke komme med idèer til hva jeg kan skrive om? Den som kommer med det beste forslaget, skal jeg gi en fyldig vurdering og karakter på bloggen!

Påskehelgen var herlig!

04.apr.2010 @ 21:26 i Hverdager 11 kommentarer
Hei! Endelig er jeg hjemme, og nå skal jeg fortelle fort og kort om helgen min. Egentlig skulle gutten min, Marius, hjem igjen til Skien, men faren kom ned samme kvelden han skulle ha dratt hjem, så dermed ble han bare igjen på hytta. For min del gjorde ikke det noe, det betydde at jeg bare fikk enda mer tid med han.

Jeg har vært med Marius de siste dagene, og vi har hatt det utrolig koselig sammen. Her om dagen var Jane også med på besøk til han, noe som var kjempe koselig. I går på påskeaften, dro jeg og Marius alene inn til et barndomssted vi alltid var på når vi var små. Det er et "spøkelseshus" inne i skogen, og man må være litt kjent for å finne frem. Etter en stund gikk vi opp på et lite fjell like ved, vi stod lenge i påskesolen og holdt rundt hverandre, snakket og lo. Litt senere fant vi en knausodde lenger opp på fjellet, og vi la oss der. Kikket utover sjøen og så solen gå ned, ting var så herlig der og da. Til slutt viste det seg at vi hadde lagt på det fjellet i to timer, men det var virkelig to herlige timer. Jeg kunne gjerne lagt der lenger, hadde det bare ikke vært for at solen gikk ned og det begynte å blåse.-HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

Ikke for å skryte, men kjæresten min er herlig.

01.apr.2010 @ 15:24 i Kjærlighet 20 kommentarer
Hei! Beklager for dårlig blogging, men de siste dagene har rett og slett datamaskinen vært igjen, og grunnen til det er kanskje noen av dere klar over, for som nevnt tidligere, har jeg hatt besøk av kjæresten min. Han er er enda, men dessverre er det siste dagen i dag vi er sammen.


Bildet er fra når vi var ute på tirsdagen å spiste pizza, jeg måtte snik fotografere litt.

På tirsdag, dagen han kom, var vi ute å spiste pizza, og så god og herlig som han er, spanderte han. Vi har også sett film, slappet av og rett og slett bare hatt det utrolig koselig sammen. Jeg har virkelig blitt glad i den gutten der, han er så utrolig herlig mot meg. Det er så godt å ha en person jeg kan fortelle alt til. I tillegg fant jeg påskeegget mitt på tirsdag, mamma hadde gjemt det i stuen sammen med tjue andre påskeegg som lå rundt forbi, og i èt av dem var 10kg tyngre enn de andre, da skjønte jeg det og nærmest rev det fra hverandre.

I går, på onsdagen, var vi med en del venner. Vi var med dem hele dagen, faktisk. Vi dro bla. til nabobyen Tvedestrand, og kjøpte pizza også dro vi til noen venner etter det igjen. Senere på kvelden dro vi en helg gjeng hjem til meg og så film, og jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde så mange mennesker inne i huset mitt. Når det kommer til dagen i dag, skal jeg og Marius ut på hytta til Marius på utsiden av byen. Jeg skal være med han alene til kveldingen, også skal jeg til besteforeldrene mine senere og tilbringe natten der. Det skal jeg nok gjøre i noen dager, mest sannsynelig til hvertfall over helgen. Det vil si at det ikke blir noe blogging, men jeg skal selvsagt ha med meg kameraet, og kanskje ta noen bilder til dere, jeg vet aldri hva som kan skje. Risørs herligste jenter, bor forresten på andre siden av fjorden, håper på å møte på en av dem.


Tilslutt, et bilde av påskeegget mitt, selvfølgelig.

- HAR DU EN KJÆRESTE?
  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits