Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: mars 2011

I morgen begynner det

31.mar.2011 @ 22:45 i Hverdager 4 kommentarer

Så kjedelig blogging uten bilder! Men på skolen i dag har jeg hatt prøve-eksamen! Gikk greit, er fornøyd. Og så fort jeg kom hjem, var jeg en liten halvtime våken, før jeg sovnet frem til klokken ni. Dermed skjedde det små uinterresange ting, tilføyde kroppen tre brødskiver, drakk litt melk og kikket på paradise med mamma. Nå skal jeg snart sove igjen. For et kjedelig liv. Jeg sovnet vekk fra fotballtreninga, er det mulig?

Men uansett, det jeg skulle dele med dere var i grunn bare at i morgen begynner vi med russeknutene på skolen vår! Gleder meg! I tillegg er jeg ferdig med prøve-eksamen og trenger ikke være hele dagen innenfor kjøkkenveggene! 

Griske og egoistiske mennesker

31.mar.2011 @ 17:17 i Egne meninger 17 kommentarer

«Jeg hater å føle at jeg tigger, maser og ruinerer folk, men dette er eneste mulighet til å få tatt den behandlingen som kan redde livet mitt.» VG skrev en sak i dag, om en blogger som har løyet på seg kreft. Jeg blir kvalm. Hele saken viste seg å være en stor bløff. Denne bloggeren, har selvsagt ikke kreft. Bare desperat etter penger, som gikk til bla. oppussing. Hun har drevet å samlet inn penger fra leserene sine i over et år, deler VG. Èn av mange, har gitt opptil 85.000 kr fra egen lomme. Penger som skulle gå til å redde liv, ikke oppussing. 

Jeg klarer ikke å forstå, hvordan noen har hjerte til noe slikt. Har ikke ord. Tenk på de menneskene som faktisk har kreft, og virkelig hadde trengt de pengene. På skolen har vi fått inn en stor eske med bøsser, som skal gå til kreft. Noe rødrussen står for. Selvfølgelig hadde tre av dem blitt stjelt, noe som gjør det enkelt for de som gjorde det, å samle inn penger rett i egen lomme. Jeg klarer ikke å forstå, hvordan det er mulig å være så egoistisk og grisk.  

Hva mener du om saken/slike tilfeller?  

Drømmer er viktige.

30.mar.2011 @ 17:47 i Hverdager 22 kommentarer

For åtte mnd, to uker og fire dager siden, hadde jeg bare èn drøm igjen. En drøm jeg har hatt lenge, som holdt hverdagen min oppe med et lys for fremtiden. En drøm, som pushet meg gjennom de vanskeligste dager. Jeg nektet å gi helt opp, uansett hvor vanskelig tiden ble. Drømmen om en fremtid innenfor Color Line på sjøen, var ikke borte. I går gikk alt i knus, jeg trodde alt håp var borte. Jeg gråt i flere timer, gråt meg i søvn. Tårene kom på bussen på vei til skolen også. Jeg gruet meg til å møte to av de beste venninnene mine, som hadde fått tilbud om utplassering på Color Line. Nest siste skrittet, mot læreplass. Det fikk ikke jeg. Det var derfor gårsdagen ikke var blandt de beste, men jeg klarte ikke å dele skuffelsen med dere i går kveld. Og glad er jeg for det. Venninnene mine fikk e-post i går, min kom i dag. Jeg har selv ikke skjønt det. Jeg har virkelig kommet langt nå, fra en drøm jeg hadde i tiende klasse, til nest siste steget. Gjør jeg det bra på utplasseringen, kan jeg være heldig å bli tilbudt læreplass. Læreplass på drømmeplassen. Marius hadde nok vært glad på mine vegner, den tanken varmer. Jeg gleder meg utrolig mye til å være utplassert på en av Color Line båtene! Kun 10 kokker fra hele landet, får den sjangsen, fordelt på 3 båter. Jeg er en av dem! Og etter utplasseringen, plukker dem ut 6 kokker som får tilbud om læreplass. Ganske skummelt i grunn. Fra min side er det sterke følelser på spill, jeg vil ikke ende opp på et gatekjøkken. Desto nærmere man kommer målet, jo hardere blir skuffelsen. Håper den aldri kommer. Syns jeg fortjener en gratulasjon ang. utplasseringen i Color Line med tanke på videre læreplass!

EDIT: Jeg er virkelig i lykkerus nå, dette betyr enormt mye for meg! Mamma og stefaren min har vært utrolig gode mot meg i dag ang. utplasseringen. Gratulert meg flere ganger, hvertfall mamma! 

Every tear, tells a story.

29.mar.2011 @ 22:48 i Kjærlighet 14 kommentarer

De av dere som leser bloggen min fast, "kjenner meg". Enkelte dager er kjempe gode, smilet brer seg fra øre til øre og latteren er til stede i hverdagen. Andre dager, triller tårene og ting føles uoppnårlig. En slik dag er det i dag. Alt snudde på slutten av skoledagen. Plutselig var det ikke lenger en like bra dag, som solen egentlig ga uttrykk for. For å være helt ærlig, har denne dagen vært helt forferdelig. Små gode stunder har oppstått, men det negative overskriver det uten problemer. Beklager for klaging, men litt håper jeg dere tåler. 

I kveld, og i skrivende sekund, ser jeg på filmer av Marius. Gjennoppliver smilet hans, stemmen og latteren. Kunne ønske jeg kunne ha følt nærheten og varmen hans igjen. Jeg hadde trengt han nå. Og hadde han vært her, ville enkelte ting vært unngått, og alt ville ha vært mye lettere. Han kunne støttet meg, bedre enn noen andre. Kjæresten min, han skulle ha vært her. Om jeg bare kunne har ringt han.Skulle gjerne tatt et bilde av meg selv fra skrivende stund i innlegget, med tårene har vasket vekk alt av sminken.

Det er mye som skjuler seg bak smilet.

29.mar.2011 @ 11:29 i Kjærlighet 14 kommentarerJeg hater meg selv for at jeg pusher meg selv videre, og ikke lar meg ta den tiden jeg trenger til å bearbeide sorgen. Svarer som regel hver gang til andre at alt er bra, når det egentlig ikke er det. Mesteparten av dem vil aldri forstå. For det største problemet som påvirker hverdagen min, er at i alle andres øyner er det lenge siden ting skjedde. Det er glemt, man tenker ikke på det lenger. I mine var det i går, jeg husker hvert sekund. Det blir aldri glemt. Med tiden vil tankegangen bli lettere og annerledes. Jeg tenker på Marius hver dag, flere ganger daglig. Det er mye som skjuler seg bak smilet. En sorg, lengsel og kjærlighet så si ingen vil forstå. Jeg har ikke ord, som kan beskrive hvor mye jeg savner han. Hvor heldig jeg egentlig var, uten å skjønne det før det var for sent. Det gjør vondt å vite, at jeg ikke har annet valg enn å komme meg videre. Uansett hvor hardt og vanskelig motgangen har vært, og vil bli i fremtiden. Jeg får han aldri mer tilbake. Sterkheten ligger i hverdagen, jeg har ikke annet valg. Livet mitt fortsetter. 

Jobbintervju - Tønsberg - Innkjøp

28.mar.2011 @ 16:05 i Hverdager 7 kommentarer

Kreativ overskrift? Denne dagen har hittil vært fylt med så mye, at jeg dessverre ikke kom på noe bedre. For en liten halvtime siden, kom jeg hjem fra Tønsberg. Har vært der i dag med en liten gjeng fra skolen som fikk invitasjon til intervju ang. læreplass på color line! Jeg syns det er helt sykt, at jeg er en av dem som kan komme inn som lærling på de båtene! Det er førstevalget mitt, og jeg håper på det beste enten der eller i Skien! 


Meg, Therese og Edina før intervjuet. Jeg var utrolig nervøs, men tror det gikk fint. Håper på det beste!

I mellomtiden når enkelte var på intervju, benyttet vi sjangsen på å utforske Tønsberg. Fant ikke så mye, men kikket ikke så godt heller. Sparer penger til Tysklandsturen og 18'års gave til bestekompisen min som er i påskeferien. Men jeg fant en liten engel jeg skal lime på et av bilde jeg har av Marius i tv-stuen min, og et lite hjerte påskrevet "kjærlighet", som skal pynte litt på rommet. 


I slike tilfeller som dette, skulle jeg mer enn gjerne hatt et speilreflekskamera. 

I skrivende sekund sitter jeg innpakket i varmt tøy og er alene hjemme, om få minutter står jeg på kjøkkenet klar for å fylle magen med litt god mat. Spiste en is på hjemveien, men vet ikke om det teller som måltid? Anbefaler forresten alle av dere som har to sekunder ekstra å sette av, å trykke HER. Det er gruppen til bandet til en venn av meg på facebook! Dem er kjempe flinke, og jeg anbefaler dere alle å støtte dem å like gruppen! Dere finner også en video av dem på gruppen, utrolig flinke gutter!

Dagens outfit

27.mar.2011 @ 18:58 i Outfits 24 kommentarer

I grunn har jeg ganske dårlig tid nå, bussen min går om 15 min og jeg sitter hjemme og blogger! Jeg skal til venninnen min, Therese, i Grimstad sammen med bestevenninnen min Edina. Vi alle skal til Tønsberg i morgen på intervju hos Color Line ang. læreplass. Gleder meg kjempe mye! Krysser fingrene for at det går bra! Color Line er drømmen, og nå som jeg skal på intervju er det et steg nærmere! Ønsk oss lykke til!

Beklager hvis bildene er dårlige. Broren min suger til å ta outfit bilder. Tror han er ganske lei av å ta bilder av meg, han klikker hver gang jeg drar frem kameraet. Ehe, uff. 


Vet dessverre ikke hvor alt er fra, men skoene er faktisk bra h&m!


Krøllet håret mitt fort med rettetangen! Prøver å lære slik bestevenninnen min gjør det (som er frisør), men er ikke lett!

Ny sofa, "nytt rom".

27.mar.2011 @ 17:29 i Hverdager 3 kommentarer

Jeg gikk med på å bytte vekk den fine, nye lille hvite IKEA sofaen min, mot en gammel skinnsofa som har levd lenger enn meg, fordi mamma fikser på rommet til lillebroren min og alt gikk ikke helt som etter planen. Men, nå har jeg plass til flere gjester, og vi slipper å sitte i senga. Kan til og med ha filmkveld med jentene nå!Ble i grunn ganske fornøyd, trodde det skulle bli værre. Hvis dere vil se bilde av hvordan det så ut før, trykk HER.

Russekortet og russetøyet mitt

27.mar.2011 @ 14:37 i Hverdager 15 kommentarer

En del av dere ville se russetøyet/kortet mitt. Jeg har prøvd i over en time nå å ta bilde av russetøyet mitt, men det er helt umulig. Derfor må jeg nesten vente til broren min kan ta bilder av meg, så for jeg bare prøve alt tøyet på slik at dere kan se. Og hvis ikke det blir noe av, kommer dere jo til å se nok av tøyet i tiden fremover. 


Bakgrunnen på russekortet mitt består av masse elger, og russebuksen min er også full av elger. Ikke dårlig, bare ganske harry, men i følge mamma skal det være harry! Hele helgen har jeg brukt masse tid til å stryke på merkene på buksa. Og jeg er i grunn ganske fornøyd. Har brukt kreativiteten min litt, og sørget for at enkelte av merkene vil ingen andre ha like til. I tillegg har jeg en engel på buksa, som skal være til minne for Marius. Skal skrive noe fint ved siden av den når jeg får kjøpt en bedre hvit tusj/penn. 


Alt tøyet (tror jeg?), er ganske tradisjonelt. 


Russebuksa! Gleder meg litt til å gå med den, selv om den er drit harry. Er ganske fornøyd med merkene jeg har strøket på. Første gang jeg brukte strykejern! Er en del bak også, men det kommer dere nok til å se senere. 

Er du også russ i år?

I'm getting tired and I need somewhere to begin

26.mar.2011 @ 14:52 i Kjærlighet 9 kommentarer

Jeg våknet med verdens rareste følelse. Alt var så bra, og jeg følte meg nesten litt forelsket. Det kriblet i magen, og jeg tenkte på Marius. Det var nesten så jeg kjente smilet mitt, og følelsen av sommer skinte inn vinduet. Det føltes ut som før. At jeg senere i dag skulle møte han. Det var nesten så jeg kjente kriblingen i magen, som alltid kom like før jeg skulle hive meg inn i armene hans, og endelig kysse han igjen. Jeg savnet stemmen hans, latteren og ble litt små stresset. Akkurat som om at jeg ikke hadde hørt fra han på to dager, men i dag skulle jeg endelig se han igjen. Sannheten er at det snart har gått ni mnd, og jeg vil aldri møte han igjen. Ikke i løpet av min tid på jorden hvertfall, hvem vet hva som skjer når døden inntreffer. Det eneste ønsket jeg har, er å møte Marius igjen. Bygge videre, der alt fikk en brå slutt. Jeg lukket øynene igjen, i håp om at følelsen aldri skulle forsvinne. Men jo mer jeg våknet, desto mer kom sannheten på plass. 


Påsken i fjord. Var ute å spiste pizza, som du spanderte. Savner den tiden, gutten min.

Det vil alltid være uvirkelig, hvordan noe så godt, kunne ende slik.

Today and russ twozeroeleven

25.mar.2011 @ 18:38 i Hverdager 11 kommentarer

Minus en time forsovelse, har i grunn dagen så langt vært perfekt! Solen skinner, vennene mine er herlige og skoledagen gikk greit. Senere i kveld skal jeg tilbringe tid med tre av de beste vennene mine. Overnatting, godteri og jentesnakk! Tror vi trenger det, etter som det har skjedd en del i det siste. Slår aldri feil med en jentekveld i slike situasjoner! 

I løpet av bloggpausen min har russeklærene ankommet, det samme gjelder russekortene. Føler meg som en liten drittunge. Deler ut russekort, som en liten unge som tar i mot gaver på julaften. Er det forresten noen av dere som er russ i år? Alt mitt er fra russedress, i stl. unisex. Syns det er utrolig forskjell på størrelsene. Jakken under er et av plaggene jeg bestilte, i stl. M. Utrolig stor! Mens den ene t-shorten min i stl. M, er i grunn ganske liten til å være tilpasset både gutter og jenter. Hvis dere vil se alt russetøyet mitt, legg igjen en kommentar så skal jeg prøve å få det til i løpet av helgen! Føler ikke slikt er så spennende i grunn, men kanskje?


Klarte ikke la vær å bestille denne jakken, så lenge den har "Marius-genser" preg. Resten sier da seg selv.

- Hva er dine planer for fredagskvelden? Forresten, ha en god helg alle sammen.

Et år med verdens beste gutt

24.mar.2011 @ 16:17 i Kjærlighet 12 kommentarer


Det skulle hvertfall ha vært det. I dag er dagen hvor vi hadde vært sammen i et år. Tiden har gått alt for fort, og det at ikke du er her lenger, vil alltid være urettferdig. Onsdag 24 mars i fjord, ble vi offesielt kjærester. Jeg husker det som om det var i går. Jeg var på besøk hos deg på hytta. Det var bare du og faren din der. Jeg dro rett ut til deg etter skolen. Vi hadde det kjempe fint. Jeg husker vi aldri fikk bestemt oss om vi skulle se film inne på hytta, eller i bua på utsiden. Vi bestemte oss for hytta, på barndomsrommet vi har mange barndomsminner fra. Jeg satt på fanget ditt, og spurte deg om du var kjæresten min. "Jaaa, er jeg ikke det a?" sa du og smilte. "Jo, jeg måtte bare ha en dato". Også lo du litt. Jeg er sikker på at om du enda hadde vært her, ville jeg telt ned dagene flere uker i forveien. Telefonsamtalene vi pleide å ha, ville ha endt opp med setninger som "nå er det bare 9 dager igjen, også har vi vært sammen i et år!!". "i dag er det bare en uke igjen, også har vi vært sammen i et helt år!!" og "i morgen har vi vært sammen i et helt år!!". Kjente jeg deg rett, ville du ikke skjønt hvordan jeg klarte å huske på det. "Jaja", ville du vel kanskje sagt og ledd litt. 

I mens vi var på hytta de, nyaktig et år tilbake og så på film, fikk vi melding av Martin. Typiske meldingen fra Martin "Skjer?". Vi orket ikke svare, for selv om det ikke stod svart på hvit, var egentlig det han spurte om  "Kan jeg og Dorthea komme ut en tur på hytta?". Vi fortsatte å se filmen, men i løpet av noen minutter stod de begge på døra. Resten av kvelden hadde vi fire det utrolig koselig. Det ble til minner, vi aldri mer vil få oppleve. Det er ikke det samme lenger, uten Marius. Savnet merkes stort. Jeg kunne ønske mer enn noe annet, at han fortsatt var her. At det enda var meg og han. I mine øyner, var han drømmegutten. Det vil han alltid være.

Dere kan trykke her for å lese innlegget jeg skrev et år tilbake. Savner det.

Intervju (video)

23.mar.2011 @ 19:41 i Videoblogger 14 kommentarer

Jeg hadde lovet meg selv og egentlig ikke avslutte bloggpausen min før i morgen, men nå klarer jeg ikke holde meg lenger. Jeg savner bloggen, ta bilder og leserene mine. Alle de gode ordene dere alltid kommer med, gjør hverdagene alltid ti ganger bedre. Det har jeg savnet.

For en tid tilbake, ble jeg intervjuet av en gjeng fra media. Jeg lovet dere å legge ut videoen, noe jeg faktisk ikke har glemt! Derfor legger jeg den ut nå, og i morgen kommer et innlegg jeg tror fler av dere har savnet å lese på bloggen min. Nemlig et rett fra hjertet. Videoen under ble jeg døds fornøyd med. Måtte passe litt på tårene også, når hun nevnet Marius. Håper dere også liker den!

Totalt pms humør

17.mar.2011 @ 20:48 i Hverdager 16 kommentarer

Bloggingen er dårlig, og jeg tviler på at dere har lyst til å høre hva jeg har spist de siste dagene. Har hatt det veldig koselig med gode venner, men humøret ble fort snudd. I dag har jeg smilt, felt noen tårer og vært sur - PMS. I går var jeg med to gode venninner, tok sol og hadde det rett og slett kos. I dag har jeg vært på trening, hentet russetøyet mitt og senere kommer bestevenninnen min Edina, på overnatting. Akkurat nå ser jeg på tv norge og ler meg i hjel, mens jeg i grunn blir ganske kvalm innvendig. Fikk forresten brev fra color line i dag! De vil ta meg inn til intervju! Kanskje det blir læreplass på båten, om jeg er riktig heldig? Kryss fingrene!

Men, for andre gang på under en uke, tar jeg bloggpause. Denne gangen lenger enn et par dag, vil jeg tro. Vet egentlig aldri med meg. Men jeg lover, at den 24 mars kommer jeg tilbake. Det er for meg en spesiell dag, det skulle hvertfall vært det. Klarer dere å gjette hva jeg hinter til?

Jeg håper de av dere som er faste lesere, følger meg når jeg kommer tilbake igjen. Føler ikke det er vits å blogge "halve" innlegg uten i grunn særlig stor mening og uten bilder. Har fått så mye ros av dere i det siste, tusen takk.

Dagens innkjøp

16.mar.2011 @ 20:27 i Blogg 16 kommentarer

Kjøpte meg en film i dag "Han er faktisk ikke interessert".

Nok en bra dag - anbefaling

15.mar.2011 @ 19:59 i Hverdager 5 kommentarer

Dagen i dag har også vært veldig fin, liker at jeg har gode dager! Fikk til og med ros av læreren min i dag at jeg er så forandrett, mye mer glad og tilstede. Det var koselig å høre! Beklager for litt dårlig blogging i det siste, er lite hjemme og har rett og slett ikke noe å oppdatere dere om, annet enn at jeg har hatt noen utrolig fine dager! 

Men jeg vil veldig gjerne anbefale dere bloggen til Daria! Jeg vet at jeg har anbefalt den tidligere, men jenta virker så god! Og jeg følger bloggen hennes hver eneste dag. I går skrev hun et veldig ærlig innlegg, som rørte mange! Anbefaler dere å ta en titt, bloggen hennes er virkelig noe for seg selv! 


Haha, "smil"!

Edit: Snakka forresten med Christina som er fra Skien og med på paradise hotel i dag! Det var koselig! Liker hun best der inne, skiller seg litt ut og virker som en jente som er seg selv uten å gjøre seg til.

Blogg til trøst - Intervju med Dagbladet

14.mar.2011 @ 21:03 i Kjærlighet 8 kommentarer

Det har blitt sommer. 11. juli. Klokka nærmer seg ti på kvelden. To minutter på tikker det inn to setninger hos Agder politidistrikt. <<Trafikkulykke på Fie, Risør. To personer på en uregistrert crosser.>> 

Et par minutter tidligere har lyden av en akselererende hvit og grønn Kawasaki passert husene i Trollbergivka i den lille bygda Fie, vel to og en halv mil utenfor Risør. Sykkelen svinger for så å forsvinne inn på Gamleveien, den lille sløyfa som knytter Trollbergvika til hovedveien. Enda noen minutter tidligere har 18 år gamle Marius Engebretsen satt seg på den nyinnkjøpte crosseren. Bakpå sitter venninna Dorthea.

Innover den smale og uoversiktlige Gamleveien høres crosseren. En ørliten bevegelse, et lite utomoment på veien gjør at bevegelsene i styret fører Marius, venninna og sykkelen inn i et tre. Marius treffer treet direkte. Venninna blir kastet flere meter av gårde.

Så stillhet.  

Dagbladet Magasinet lørdag 11 desember 2010.
Tekst: Lars Erik Taraldsen.Det var begynnelsen av teksen. Gripende. Intervjuet, eller hva jeg skal kalle det, er fordelt utover sju sider. Og jeg orker dessverre ikke skrive alt det. Men tenkte jeg kunne dele en smakebit med dere som gikk glipp av det, siden så mange av dere har spurt!

Bra dag

14.mar.2011 @ 14:48 i Hverdager 2 kommentarer
Dagen i dag, har virkelig vært bra! Ingenting skal få ødelegge den, men typisk at den ender dårlig. Feil tenkegang. Jeg er på skikkelig godt humør nå. For en bra dag! Senere i dag skal jeg være med Edina og Therese.

Jeg skal legge ut første avsnitt Dagbladet skrev om meg i november(?) senere i dag. En del av dere var positiv på det! Blogger fra i-poden akkurat nå, ville bare oppdatere dere om hvor glad og bra jeg har det nå! Blogger etterpå, herlige lesere!

Er du russ i år?

14.mar.2011 @ 12:39 i Hverdager 14 kommentarer

Av nyskjerrighet lurer jeg enkelt og greit på om du har fått russeklærene dine, hvis du er russ i år? Klarer snart ikke vente lenger på mine. Tror kanskje de dukker opp i løpet av denne uken, men typisk meg at jeg aldri får dem. Uansett, hvis du er russ i år, har du fått klærene dine? Og hva heter skolen din?

"Nytt" design

13.mar.2011 @ 19:57 i Blogg 12 kommentarer

Jeg leste gjennom artikkelen som dagbladet magasinet skrev om meg i dag, aner ikke hvorfor jeg gjorde det, men aner heller ikke hvor mange ganger jeg har lest det. Tårene triller hver gang. Og veldig mange av dere har spurt om jeg kan legge det ut på bloggen. Artikkelen er fordelt utover sju sider, og jeg orker dessverre ikke skrive alt det som står der. Det hadde blitt en del, men jeg kan ta et lite utklipp derfra, hvis dere fortsatt vil det? 

Men uansett, det var ikke det som var helt poenget. Når jeg leste gjennom artikkelen, er det bilde fra bloggen min og det gamle designet. Jeg har laget det helt fra bunn selv, og det fristet veldig å bytte tilbake! Derfor, "nytt design"! Da slipper også halvparten av dere å klage på skrivefeilen min i headeren. Og siden jeg byttet tilbake, er også bildene under litt for store, men det ordner seg etterhvert. Håper dere har hatt en fin helg!

Livet er egentlig ganske jævelig

12.mar.2011 @ 12:09 i Kjærlighet 13 kommentarer

Jeg hater denne datoen. Jeg hater denne dagen. Den er så sterk. Tallet 12 generelt minner meg kun tilbake til den dagen du ble tatt fra oss. Folk trøstet meg at det ville komme noe positivt ut av det vonde. Noe har kommet, men jeg kunne uten tvil vært foruten det, om bare du enda kunne ha vært her. I dag har det gått 8 mnd. Og det er ingenting jeg kan gjøre for å få deg tilbake, uansett hvor mange tårer jeg griner. Det hjelper heller ikke hvor sterkt jeg savner deg, den delen av deg vi savner mest, er borte for alltid. Du lever kun i minnene og hjertene våre. Kunne ønske du fortsatt levde med oss som person også. For 8 mnd og 1 dag siden, gjorde du det. Det var den dagen du kræsjet på kvelden. Den dagen vi våknet opp ved siden av hverandre, kysset og holdt rundt hverandre. Uten tegn til at det ville være siste gangen. Husker de dagene som om det var i går. Hadde jeg hatt sjangsen, ville jeg gjort hva som helst for å endre på det ene valget, som forandrett alt.


Savner deg hver eneste dag.

Jeg tar en bloggpause. Sikkert bare i et par dager, varer nok bare til mandag. Legger datamaskinen til sides over helgen hvertfall. Merker at jeg er i veldig dårlig humør nå, og i fare for å skrive et innlegg på bloggen om hvor idiotiske enkelte er, -kun for å få sinnet mitt ut, skrur jeg den heller av.

Se så flink jeg har vært!

10.mar.2011 @ 19:18 i Hverdager 12 kommentarer

De siste dagene har det vært dårlig med blogging, men det er det virkelig en god grunn for! Jeg har ryddet og vasket rommet mitt. Noe som virkelig var på tide! Bildene under beviser hvor flink jeg har vært. Og jeg som hater å rydde. Før og etter, er vel nesten unødvendig å skrive over bildene. 

Nå går det hvertfall ann å gå på gulvet mitt, uten å grave seg frem til gulvplass! Er ikke 100% ryddig enda, siden jeg har skrudd ned hyllen min over sengen, og en del ting som skal være på den ligger litt rundt forbi.

Våren har nesten kommet - Ny jakke!

09.mar.2011 @ 13:23 i Hverdager 10 kommentarerI dag er været på sørlandet perfekt! Solen skinner, det er varmt og dagen har rett og slett vært herlig! Det er virkelig deilig å kjenne solen varme på kroppen. Jeg har ikke ord. Herlige å se at snøen smelter, og våren endelig kommer. Nå for øyeblikket har jeg latt dunjakken ligge inne, mens jeg har brukt den herlige skinnjakken jeg fikk av moren til Marius! Dere ser den på bildet over. Utrolig snilt, har lagt min kjærlighet på den allerede!

Det kunne ha vært deg - Oss.

09.mar.2011 @ 12:46 i Hverdager 5 kommentarerJeg anbefaler alle å gå inn på bloggen til Julia Nyland på topplisten i dag, å lese innlegget hun har skrevet. Det rørte meg virkelig. Trykk her, for å komme dit. Fantastiske blogger! Jeg kjenner meg så godt igjen i ordene. Det var også i det innlegget, jeg fant videoen over. Vedkommende som synger videoen "mistet" kjæresten sin i en bilulykke. Kjæresten overlevde, men ikke som den hun en gang var. Alt det unike et hvert menneske bærer ved seg, forsvant i ulykken. Og det er skumle tanker som bygger seg opp innvendig i meg, når jeg ser slike videoer. Jeg tror nok de fleste av dere kan tenke dere hvordan tanker ... Se videoen, den rørte meg og vil nok røre flere også!

Svar på spørsmålsrunden del 2

08.mar.2011 @ 18:15 i Spørsmålsrunder 9 kommentarer

Hvis du måtte beskrive deg selv med 3 ord, hva ville det vært?
- Snill, til å stole på og sterk.  

2 negative ting, og 4 positive ting om deg selv?
- Inngår på en måte i spørsmålet ovenfor, så jeg kan jo heller bare ta to negative? Jeg er veldig flink til å snakke før jeg tenker og forsove meg om morningene! Det er jo to ting som kanskje ikke alltid er så positive! 

Noe som provoserer deg utrolig mye?
- Nei, i grunn ikke. Er selvsagt enkelte ting andre gjør og legger seg opp i, som kanskje ikke er av de smarteste trekkene. Men det er ikke mitt problem.

Kunne du noen gang tenkt deg å bli sammen med Tommy Stebekk? Har det noen gang vært noe mellom dere?

- Jeg sa jeg ikke skulle bli stilt spørsmål som alltid blir stilt, men uansett så kom det her nok en gang. Hvorfor er dere så keen på å vite det? Tommy er bestekompisen min, skjerp dere. Vi er så godt som sammen, bare at det aldri vil bli slutt og uten krangling. Vi deler alt uansett, noe vi har gjort siden åttende klasse. Og nei, det har ikke vært noe mer mellom oss annet enn at vi er bestevenner.

Hvordan tror du fremtiden blir?
- Aner virkelig ikke, dessverre. Men jeg tror den blir dyr!  
Tror du det finnes liv på andre planeter (mener mennesker, dyr osv)?
- Kanskje ikke mennesker, men dyr? Ikke store elefanter og løver, men små skapninger kanskje? 

Hvordan vil du beskrive deg selv (både på det positive og det negative plan)?


- Spørsmålet er ganske likt et ovenfor her. Men for å utfylle det litt, ser jeg på meg selv som i grunn en ganske snill og grei jente. Vennene mine vil nok beskrive meg som en full av nye ideèr, gøy å være sammen med og en som ikke er av de mest sjenerte. Jeg er åpen og en man lett kan bli kjent med. Det negative med meg, er vel at jeg sjeldent tilgir og glemmer aldri. Når jeg først ikke liker en person, skal det mye til for å snu på den tankegangen. Og jeg kan fort gjøre ting uten helt å tenke meg om. 

Hva er de 10 beste minnene i livet ditt?
- Vanskelig spørsmål, når det kun er èn ting som blir fokusert på i hodet mitt ved dette spørsmålet. Og det er selvfølgelig Marius. Jeg er fristet til å svare det å bli kjent med han som et av alternativene og de ni andre om ting vi har gjort sammen.

Hvilket kamera har du? (lurte siden du har mange bilder, og de er utrolig fine).
- Først og fremst, tusen takk for det! Selv er jeg ikke fornøyd, men jeg har Samsung ST60. 

Tenker du at du er den eneste personen som har mistet noen? Eller tenker du at faktisk andre kan ha det like vondt?
- Jeg vet utrolig godt at jeg ikke er den eneste personen som har mistet noen, så slik tenker jeg slettes ikke. Ikke bare at enkelte kan ha det like vondt, men også verre. Men jeg mener at alle har det vondt på forskjellige måter, og at ingen kan sette seg 100% inn i situasjonen f.eks jeg har, selv om det finnes utrolig mange likheter mellom meg og enkelte andre.

Hvordan går dagene dine for tiden?
- Opp og ned, hele tiden. Enkelte dager er bedre enn andre, men noen kan være helt forferdelige.  

Leser du? I så fall, hva slags sjanger/favorittbøkene dine?
- Jeg leser dessverre ikke annet enn det jeg blir tvingt til i norsktimene. Har lest en del om sorg osv etter ulykken, men sånn ellers leser jeg ingenting annet enn magsiner.

Hvem er leserene dine?
- Hm, hvem "alle" de 400ca. er, vet jeg ikke helt nøyaktig. Men jeg vet at noen av dem er familien og vennene til Marius, vennene mine og de "gamle" vennene mine i Risør som jeg gikk på skole med før. Også er det andre ukjente som følger meg fra blogg.no og rundt fordi i landet. Jeg er hvertfall veldig glad for at noen følger bloggen min!

Svar på spørsmålsrunden del 1

08.mar.2011 @ 17:33 i Spørsmålsrunder 4 kommentarer

Har du søsken?
- Ja, det har jeg. Jeg har en plagsom men ganske så søt lillebror på 11år!  

Er du ofte på graven til kjæresten din?
- Hver gang muligheten byr seg. Og hver eneste gang jeg er i Skien. Kunne ønske det var oftere, men jeg bor et stykke unna og det funker ikke å verken gå eller å ta et par busser. Skal jeg ta buss helt opp til graven, tror jeg faktisk jeg må ta 4 busser?

Er det sant at du holder på med en ny gutt fra Telemark?
- Nei.  

Savner du ikke å ha kjæreste?
- Jo, jeg savner det hele tiden. Men jeg savner ikke å ha hvilken som helst kjæreste. Jeg savner å ha Marius som kjæreste. Dessverre vil det aldri mer gå, noe vi alle vet. Og jeg kan ikke ha en ny kjæreste enda, før jeg virkelig er klar. Da ville jeg bare sammenlignet han med Marius, og funnet likheter. Det blir feil, og det er også noe ganske mange ikke skjønner.  

Elsket du Marius?
- Det samme spørsmålet fikk jeg for snart et år siden, bare i presens. Den gangen svarte jeg dette, "Jeg elsker ikke Marius, men jeg er uten tvil utrolig glad i han, veldig mye også". Nå i dag er det annerledes. Jeg skjønte den første tiden etter at han ble borte, hvor mye han virkelig betydde for meg. Og jeg var/er mer enn bare glad i han. Jeg elsket han ikke, jeg elsker han. 

Så innmarri kul jakke, hvor har du kjøpt den?


- Ja, ikke sant! Takk for det, og jeg er helt enig. Det er den fineste jakken jeg har, selv om den dessverre ikke er helt min. Det er Marius sin, og jeg vet ikke helt hvor den er kjøpt.

Hva er det du ser mest frem til nå som sommeren kommer?
- Jeg gleder meg mest til å pakke vekk dunjakken, å kjenne varmen igjen. For å være helt ærlig, gleder jeg meg egentlig ikke så mye til sommeren. Det blir den første sommeren noen gang, uten Marius. Selv om kontakten ikke var så god mellom oss etter at jeg flyttet, var han der fremdeles. Jeg så han på hytta, men turte dessverre ikke å si hei. Verken der, vil han en gang være i år. Og 12 juli, er det et år siden han døde. Jeg gruer meg til den dagen, selv om den for mange bare er en dato. 

Hvordan vil du karakterisere stilen din?
- Egentlig litt rotete og kjedelig, hvertfall i følge bestevenninnen min, Edina. Det går mest i de samme fargene. Men ja, vet dessverre ikke hva jeg skal svare der.

Hvordan vil du at drømmehuset ditt skal se ut?
- Jeg fant ikke noen fine bilder som viste akkurat mitt drømmehus. Men en ting er sikkert, det er stort og hvitt. Har plen, fin hage, masse frukt og godt. I tillegg har det er stort basseng! Og det har veldig god plass til både dyr og mennesker! Innvendig vil jeg nok ha det litt enkelt, og hvitt.

Hva skal du bli når du blir stor?
- Lykkelig! Regner med at du egentlig tenkte yrkesveien min. Og om noen få mnd. til er jeg ferdig på skolen. Og planen er å bli kokk, hvis jeg kommer inn i lære der jeg ønsker. Vi for se, livet er fult av overraskelser og ting kan fort blir helt annerledes enn det man hadde sett for seg.

Hvor befinner du deg om 1 år?

- Hvis alt går etter planen, befinner jeg meg i Skien da.

Hva kom først, hønen eller egget?
- Enkelt: egget! Min teori er at høna stammer fra to andre fulger, som parret seg, og dermed "laget" høna. Akkurat som et esel og en hest, husker ikke hva avkommet heter da men, dere skjønner? Og dermed kom de første høneeggene, linn incest i bildet osv. Men slik er da min dumme teori, som egentlig virker ganske logisk!

Spørsmålsrunde, uten om det vanlige!

07.mar.2011 @ 18:31 i Spørsmålsrunder 19 kommentarer

Formen er ikke helt på topp, dermed kjører jeg spørsmålsrunde. Jeg vil ikke ha en standar spørsmål, som f.eks hvilkene blogger jeg leser fast, hvor høy jeg er og hva jeg liker å spise til middag. Jeg vil ikke ha slike spørsmål en hver blogger får. Jeg vil ha litt uten om det vanlige. Selvfølgelig, hvis du virkelig lurer på hvor høy jeg er, og brenner for å vite svaret, spør i vei! Men dere tar poenget mitt? Ikke spør om spørsmål som tidligere har blitt spurt. Jeg har ca. 300-400 faste lesere på bloggen, og minst 20 av dere burde klare å få frem noen spørsmål som virkelig gjelder meg? Hvertfall, nå har dere sjangsen! 


Dere kan jo f.eks spør hvilken fantastiske fotograf som knipset dette lekre bildet?

EDIT: Svarer på spørsmålene i morgen, så har jeg noe å gjøre i løpet av dagen. Så fort dere og kom med spørsmål! Svare med videoblogg, eller ikke?

AVSLUTTET! INNLEGGET GÅR IKKE ANN Å KOMMENTERE PÅ LENGER.

The memory I wanna forget, is goodbye.

07.mar.2011 @ 11:14 i Kjærlighet 7 kommentarer


If I could have just one wish, I'd have you by my side.

Drittkommentarer, er fra hjerteløse mennesker.

06.mar.2011 @ 21:25 i Kjærlighet 20 kommentarer

"Ikke ta dette feil, men hvordan klarer du å være så sterk å holde deg så fint oppe, når du får så mange drittkommentarer og stygge ting på bloggen din? Ikke ta dette feil, du er en herlig jente. Men enkelte forstår ikke det, og det går jo en del rykter om deg, skjønner ikke hvordan du klarer å være så sterk å stå imot all motgang. Beundrer deg! Stå på, og aldri la dem knekke deg!"

Som oftet når stygge kommentarer dukker opp på bloggen min, er det fra mindre smarte personer som helt ærlig ikke skjønner hva dem snakker om. Enkelte har kommentert at Marius ville ha vært skuffet over meg, og andre har sagt at jeg blogger om han for oppmerksomhet. Jeg kan love dere det at om oppmerksomheten hadde vært poenget, kunne jeg skrevet mye mer som hadde fått opp lesertallet mitt på under to minutter. Personer som kommenterer usaklig, er det rett og slett ikke annet å gjøre enn å overse. Innest inne vet jeg sannheten, og jeg skjønner også at en del av dem ikke tenker lenger enn sengekanten. Sjalusi, krangling og uenigheter, har fått enkelte til å kommentere på bloggen min. For dems del funker det dårlig. Kommentarene blir oversett og slettet.

Det samme gjelder når det kommer til rykter. Folk hører en ting, og sier det videre. Neste mann bygger på historien, og slik fortsetter det i lang tid. Jeg kan ikke gjøre annet enn å le av de personene, som synker så lavt. Jeg knekker ikke sammen lenger, av slike småting. Og jeg bryr meg ikke om hva folk sier bak ryggen min. Jeg vet at de nærmeste og ekte vennene mine, vet sannheten og aldri snur ryggen til meg. De som derimot kaller seg vennene mine, men alikevel baksnakker meg, burde skjærpe seg å slutte og kalle seg for min venn. Mine ekte venner, er nemlig langt i fra slik. Grunnen til at jeg ikke knekker sammen av slike ting lenger, er enkel. Følelsene av en liten kommentar f.eks, om hvor skuffet Marius ville ha vært av meg pga. enda en grunn som langt i fra er sann, er at de følelsene som bygger seg opp når en slik kommentar dukker opp, ikke kan sammenlignes med de jeg har kjent på tidligere. I tillegg vet jeg selv hva som er sant, og ikke. Hverdagen min består av så mange andre ting og tanker, som enkelte aldri ville ha klart å satt seg inn i. Hver eneste dag strever jeg for å komme meg videre, å innse at han virkelig er borte for alltid å klare og leve videre. Og folk som kommenterer stygt til meg, og drar med seg Marius for å såre enda mer. Kjenner i grunn verken meg så godt, eller i det hele tatt Marius. For jeg vet at de ekte vennene mine, aldri ville ha kommentert noe slik når dem "vet" hva jeg har vært i gjennom. Dem som gjør det derimot, er ikke annet enn falske og hjerteløse mennesker. Håper enkelte fikk dårlig samvittighet og følte seg truffet nå, for den andre delen sin skyld, håper jeg at spørsmålet ble svart godt nok på!

Bearbeide den vonde sorgen

05.mar.2011 @ 23:25 i Kjærlighet 11 kommentarer

Hver av oss vil en eller annen gang i livet bli påvirket av døden. Så si alle av oss, vil oppleve å miste en som står veldig nær. Dessverre noen tidligere enn andre. Og veldig mange av dere som leser bloggen min, kjente også Marius. Mens andre kjenner han bare gjennom mine ord, men kjenner seg igjen i sorgen. Og jeg har fått mange spørsmål om hvordan det går med meg nå. Og jeg merker veldig mye i nærmiljøet mitt, at en del mennesker som er en del av samfunnet mitt, tror alt er bra nå. Og en del er nyskjerrige på hvordan det går med meg, siden jeg ikke like ofte blogger om Marius lenger. Hvorfor det er slik, skal jeg nå prøve å forklare. 

Grunnen er i grunn enkel å forklare, men vanskeligere å gjennomføre. En sorg, er ikke bare en tid hvor man er lei seg. Sorg kan deles inn i flere faser. Sjokket, benektelse, godkjennelse/bearbeiding osv. Jeg har ikke lenger det sjokket jeg hadde den første tiden. Og jeg har heller ikke mange kaotiske tanker susene rundt i hodet. Men hver eneste dag nå, er "lik". Jeg har skjønt at han er død. Borte for alltid, men fortsatt i minnene. Jeg prøver å godkjenne det. Noe som er lettere å si enn å gjøres. Og hver eneste dag, ligger han i underbevistheten min. Han er alltid med meg, og flere ganger daglig tenker jeg sterkt på han. Sanger, navn og ting kan få meg til å tenke sterkt på han. Enkelte plasser vi har vært sammen på og i grunn hva som helst som kan knytte meg til Marius, får meg til å tenke på han. Det jeg prøver å komme frem til, er at selv om jeg blogger mindre om han, er han like mye i tankene mine. Bare på en annerledes måte. Og et av nyttårsforsettene mine var å "snu" bloggen. Før jul blogget jeg ofte om Marius, og sjeldent om min hverdag. Fra og med 2011, skulle jeg "snu" det. Blogge ofte om hverdagen min, for å vise dere hva som holdt meg og motet oppe, og heller en gang i blandt om Marius. 

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget, har flere grunner. En av grunnene, er at enkelte mennesker i samfunnet mitt ikke skjønner at jeg innerst inne har det utrolig vondt. Ikke for å klage, men det syns jeg at er lov i dette tilfellet. Urettferdig verden. Og når ting er så vanskelig som dem er, gjør det ikke ting bedre at enkelte ikke kan bruke hodet bedre, å la f.eks bagateller ligge. Men samtidig er det greit. For enkelte vet ikke hva sorg innebærer.  Andre derimot, trekker seg unna. Sårende, skuffene og vondt, men samtidig helt greit. For veldig mange av dem, vet dessverre ikke hvordan dem skal oppføre seg, hva dem skal si eller hvordan i det hele tatt trøste. Det tok meg tid å lære og respektere dette. Men jeg skrev også dette innlegget, for å være til hjelp for andre. Hvis du er i en sorgsperiode, er ingenting unormalt. Vi alle sørger på hver vår måte, og ingenting er feil. Det viktigeste er at du gjør det du føler er rett for deg. For vi må ikke glemme, at uansett hvor vondt det er, skal vi leve videre.Jeg kan fortsette å skrive i evigheter om akkurat dette temaet. For sorg er ikke bare sorg. Det er så mye annet, og man kan knytte så mange tråder til det. Hvis dere har spørsmål ang. temaet, kan dere ikke bare spørre? Jeg vet at veldig mange har vondt for å være åpne når det kommer til dette temaet, så gjerne spør anonymt!

Nydelig dag, herlig vær og fine bilder

05.mar.2011 @ 19:55 i Hverdager 10 kommentarer

Dro tidlig til Telemarks indre vidder i dag sammen med faren til Marius, for å rekke dragracet broren til Marius deltok i. Jeg har fortsatt litt frost i meg, for selv om solen skinte, blåste det en del og kulden tok over. Har hvertfall lært noe i dag. Det er mye kaldere i indre Telemark, enn på sørlandskysten. Broren til Marius dro selvfølgelig ikke derfra tomhendt, han fikk med seg en pokal hjem! Gratulerer. Han var så flink, og det var kjempe gøy!Akkurat nå sitter jeg hjemme alene hos moren til Marius. Hun er ute en liten tur, og siden jeg er så heldig og har egen nøkkel var ikke det noe problem. Senere skal jeg opp til faren til Marius, slappe av å møte noen venner. Blir koselig, selv om jeg merker kulda etter i dag sitter litt igjen. Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

Bra dag

05.mar.2011 @ 09:34 i Blogg 5 kommentarer

Om få minutter drar jeg til Bø med faren til Marius, for å se på broren til Marius kjøre snøscooter. Er konkurranse greier osv. Gleder meg hvertfall veldig mye til å se han igjen! Og håper han vinner masse! Ønsk oss god tur!


Et lite hei fra meg og stua til Marius.

Sov godt, gutten min.

04.mar.2011 @ 22:31 i Hverdager 15 kommentarerJeg vet ikke hva jeg skal skrive. Jeg er tom for ord. Alt jeg vil, er å få deg tilbake. At jeg savner deg, har jeg sagt og skrevet nærmere hundre ganger før. Men det hjelper ikke. Du kommer aldri tilbake. Uansett hvor hardt jeg ønsker. Du var så god, Marius. Verdens beste barndomsvenn, bestevenn og til slutt men ikke minst kjæreste.

Dagen i dag kunne ikke vært bedre. Tidligere på dagen hadde jeg det kjempe fint med Cathrine. Senere møtte jeg Thomas en tur, utrolig kos gutt fra hjemplassen til Marius. Og resten av kvelden har jeg vært med foreldrene til Marius, på graven hans og nå sitter jeg og moren til Marius og ser på tv med bordet fult av godteri og brus! Og i morgen skal jeg til Bø sammen med faren til Marius, for å se på en av Norges beste snøscooterkjørere! Som selvfølgelig ikke er andre enn broren til Marius! Bare vent, han vinner hele greia i morgen!

Bortskjemte drittunger

04.mar.2011 @ 14:37 i Hverdager 5 kommentarer

Klasserom som ser ut som auditorium og mac som skolepcer var det som møtte meg når jeg ble med Cathrine på skolen i dag. Bortskjemte drittunger. Jeg er vandt med firkantede hp-pcer som så vidt overlever og harde trestoler. For øyeblikket er jeg hos Cathrine, siden vi sluttet tidligere. Senere skal jeg inn til Skien å levere noen papirer, før jeg endelig drar til Marius/foreldrene til Marius. Gleder meg enormt. Minusen er bare den tunge baggen jeg må bære med meg gjennom halve Grenland i kledd den kalde jakken min. 


I en av fritimene dro jeg, Cathrine og bestekompisen hennes, Erlord, på drive in!
Alle tre. Kos dag!

Tørrpratinnlegg før kvelden

03.mar.2011 @ 23:35 i Blogg 5 kommentarer

Jeg tviler sterkt på at dere kommer til å lese ferdig dette innlegget, med mindre dere er en ivrig leser slik som Cathine. Hun jeg befinner meg hos i skrivende sekund. Etter flere timers klaging på dårlig blogging og oppdateringer, har jeg nesten ikke annet valg enn å skrive et innlegg til før øyelokkene ikke ser annet enn svart. Gleder meg litt til å sove også. Er sliten etter hytteturen og masse reising frem og tilbake. 

I morgen skal jeg som jeg nevnet i innlegget under være med Cathrine på skolen, senere drar jeg opp til moren til Marius. Gleder meg som en liten 3åring til å se henne og de andre igjen. Savner dem. Mest av alt, gleder jeg meg til å besøke graven til Marius igjen. Nå som jeg først (og endelig) er i Skien igjen, blir det nok en del innlegg om Marius fremover. Jeg skal sove i sengen hans, drikke av de samme glassene han en gang drakk av og bevege meg i samme rom som han en gang gjorde frem til søndagen. Selvfølgelig slår tankene over på gutten min. Er alltid like rart å være hos han, uten å møte han. Men samtidig godt, og trygt. Det gir en nærhet, jeg ikke får hjemme. 


Bussene i Grenland skal innom alle andre plasser, enn dit jeg skal. Så hvorfor ikke knipse litt halv mongo bilder?

Skien - Endelig

03.mar.2011 @ 20:26 i Hverdager 6 kommentarer

Endelig er jeg i Skien, endelig i Grenland og endelig kan jeg besøke graven til Marius igjen. Og ikke minst, endelig fikk jeg se Cathrine igjen! Tok meg litt lenger tid å komme frem, enn vanlig. Så lenge jeg måtte ta lokalbussen inn til Skien, og den skal innom alle andre steder enn dit jeg egentlig skal, før jeg endelig er fremme. Endelig, endelig, endelig. Tørrprat. Blir kanskje med Cathrine på skolen i morgen. Les igjen. Jeg har vinterferie og skal på skolen.

"Endelig" hjemme

03.mar.2011 @ 14:15 i Hverdager 6 kommentarer

Egentlig kunne jeg godt ha vært på hyttetur et par netter til. Det var så koselig, og vi hadde det kjempe gøy! Var på grilltur,spilte alt for mye kort og hadde det rett og slett bare kos! Nå skal jeg pakke tingene mine å hoppe i dusjen. Deretter drar jeg innover mot Skien. Gleder meg. I natt skal jeg sove hos venninnen min, Cathrine. Og i morgen drar jeg til foreldrene til Marius. Resten av ferien kommer til å bli perfekt. Akkurat slik den har vært de siste dagene!


Fant ut at det var langt å gå til bekken for å hente vann, så den smarte delen av hjernen min slo seg på. Ehe. 


Katharina og meg. Se så fin hytta er i bakgrunnen! Hus nr.2 velger jeg å kalle det. 


Klar for grilltur!


Se så mye snø! Er egentlig mer også, men kom ikke helt ned. 


Eks-speideren vår sørget for sitteplasser og bord! Herlig.


Når man ikke har spikkekniv og trenger grillpinner, må andre metoder til. 


Herlig grilltur!


Bestevennen min, Tommy, kom også en tur. 


Jentene mine.


Tidlig på morningen i dag, klar for hjemtur!


Vakkert. 

Det var et få tall av bildene, for å gi dere en smakebit av hytteturen!

Hyttetur med en jentegjeng!

01.mar.2011 @ 14:48 i Hverdager 6 kommentarer

Adjø innlagt vann, mobildekning og sivilisasjon. Nå drar jeg sammen med fire andre venninner på hyttetur til Vegårshei. Google Vegårshei og du finner ikke andre bilder enn skog, ferskvann og kanskje et par elger. Jeg skal ikke klage, Vegårshei er en veldig fin plass. Flammen fra niendeklasse bor der, og vi var sammen i et halvt år. Så noe godt må det være der. Høres ut som en naturhater i dette innlegget, men sannheten er at jeg liker den veldig godt. Jeg er jo i grunn fra "landet". Er dessverre ikke internett der. Ikke naboer heller. Er i grunn også ganske spent på om det er mobildekning.


Kjører litt Norge-stil oppi skogen der jeg. Ønsk meg god tur! 

Og den første som klarte å gjette riktig hvor jeg skal til torsdag, var Anja! Jeg skal til Marius og familien. Altså, til Skien. Jeg gleder meg veldig mye!

La meg bli i drømmene, der er vi to.

01.mar.2011 @ 12:34 i Kjærlighet 8 kommentarer

Jeg ville aldri våkne i dag. Kun bli i drømmene mine, sammen med deg. Endelig drømte jeg om deg igjen. Og endelig var det oss to. Det er lenge siden jeg har drømt om deg nå. Har savnet det.Det var første gangen jeg skulle se deg etter ulykken. Du var forandrett, etter operasjoner. Men jeg så tydelig at det var deg, og det viktigeste var at du var her. Overlevde. Vi lå og holdt rundt hverandre lenge. Jeg kjente armene dine rundt meg igjen. Ingenting har jeg savnet mer. Vi kysset, og jeg sa at jeg elsket deg. Denne gangen sa du ikke i mot. Det var riktig tidspunkt. Alt var så virkelig. Stemmen og latteren din var tilstede, akkurat som før. Det rareste var når jeg våknet. Jeg ville ringe deg og fortelle deg om den rare drømmen jeg hadde hatt. At du hadde vært i en ulykke, og var hadt skadet. Men vi klarte å redde deg. Plutselig kom sannheten inn i hodet mitt og minnet meg på at alt ikke var en drøm. Du har vært i en ulykke, og overlevde ikke. Jeg kunne ønske vi klarte å redde deg. Men det er for sent nå. Jeg savner deg hver eneste dag. Og det går fort mot våren, og enda fortere mot sommeren. Da har det gått et helt år. Et helt år uten deg. En av de kjæreste jeg hadde i livet. Borte for alltid. 

Vi hadde det så fint sammen. Aldri en krangel, kun fine stunder og gode minner.

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits