Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: mars 2010

Ikke si at et forhold vil vare for alltid, for det vet du ikke.

30.mar.2010 @ 10:16 i Kjærlighet 34 kommentarer
Er det noe jeg reagerer på, er det folk som knapt har vært sammen i noen månder, og allerede da mener forholdet vil vare for alltid. Jeg skal ikke si for mye, for jeg har gått i den fellen selv, to ganger! Men vær så snill, dere ser hvordan det endte? Det ble ikke noe "for alltid" her, og hvordan er du så sikker på at ikke det samme vil skje deg?

Og så lenge jeg har svidd meg på den to ganger før, skal jeg ikke gå rundt å si til halve verden at jeg og Marius kommer til å være sammen for alltid, for det vet man ikke, det er ikke noe å nekte på en gang. Og om det en gang tar slutt, ser du bare tilbake på det og føler en viss flauhet, det gjør i hvertfall jeg. Fra nå skal jeg heller ta en dag om gangen, og heller se hvordan det går. Når det gjelder meg og Marius slik ting er nå, har vi det virkelig fint sammen! Jeg er enda ung, og jeg har ingen idè om hvordan livet mitt vil bli videre, men jeg sier gjerne ja-takk til å ha Marius med meg. Men som sagt; slikt vet man aldri.
- ENIG, ELLER IKKE? FLER SOM HAR "SVIDD" SEG PÅ DEN "SAMMEN FOR ALLTID"? 

Kino i kveld, kjæreste i morgen!

29.mar.2010 @ 13:41 i Kjærlighet 30 kommentarer
Heisann lesere! I kveld skal jeg på kino sammen med en vennegjeng, gleder meg veldig! Vi skal se shutter island, den virker ganske bra, men har hørt at det er en veldig "tenke" film(?). Og i morgen kommer kjæresten min, Marius. Jeg gleder meg utrolig mye, og han skal sove hos meg hvertfall frem til torsdagen. Jeg skal prøve å komme med noen bilder, men kan ikke love noe. Jeg ble utrolig glad når mamma sa ja til at han kunne sove her noen netter, det hadde jeg faktisk ikke regnet med. Han er jo to år eldre enn meg også, og jeg vet ikke hvordan foreldre tenkter når det gleder sånt, men heldigvis fikk han lov! I tillegg får jeg kanskje påskeegget mitt i morgen også, nam! Og enda en glad-nyhet, solen skinner på sørlandet i dag også!- NOEN SOM HAR SETT SHUTTER ISLAND?

3 godbiter fra gina tricot

28.mar.2010 @ 17:17 i Mote 35 kommentarer


- HVILKEN LIKTE DU BEST?

Dagen i dag

28.mar.2010 @ 15:34 i Hverdager 20 kommentarer
Hei! Nå har jeg akkurat hatt besøk av Martin og Dorthea, to herlige venner! Det var utrolig uventet at dem skulle komme på besøk, så lenge jeg nesten akkurat hadde våknet og satt usminket i sofaen min, men de overlevde det synet, tror jeg. Vi så på en film, og hadde det egentlig bare veldig koselig. Senere i dag tenkte jeg å ta en joggetur, så lenge jeg ikke har noe bedre å gjøre. Også skal jeg selvfølgelig klistre meg foran tvskjermen fra 19.30 og utover, da er det fotballkamp på gang. Rosenborg skal knuses i dag.


Martin og Dorthea.

- HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?

Gode venner på besøk

27.mar.2010 @ 17:21 i Hverdager 14 kommentarer
Hei igjen alle sammen! Akkurat nå har jeg besøk av Leon og Linn Kristin, og om noen minutter skal vi ned til Simen en tur. Jeg har vært barnevakt for broren min i dag, så dem har vært og holdt meg med selvskap. Og siden Linn Kristin er litt småsyk, har vi for det meste holdt oss inne. Nå har jeg også skiftet fra shortsen til bukse, så lenge vi skal ut og ned på byen siden, dermed må jeg kle meg litt varmere, ligge syk i påska er ikke den store drømmen.- HVA SKAL DU I DAG? Leon vil høre at han er kjekk, så kommenter! Hahaha.

I dag er det sommer på sørlandet, og jeg går for shortsen!

27.mar.2010 @ 14:33 i Hverdager 24 kommentarer


Hei! I dag skinner virkelig sola, derfor dro jeg på meg shortsen etter å ha tilbrakt halve dagen i dusjen. Og utrolig nok var det ikke kaldt, og det var utrolig deilig å gå ut i sola, uten å kjenne kulden! Og som dere ser, skader det ikke å få litt farge på kroppen. Ser dere blåmerket på leggen btw? Det er takket være en av guttene i klassen, kjempe fint altså. Senere i dag skal jeg kanskje ut en tur sammen med Leon, og helt sikkert noen andre venner også. Det siste som mangler nå, er bare gutten min, Marius. Ellers, er dette en herlig dag! God påske alle sammen, hva er dine planer for dagen?

Skoledagen i dag har endt med blåmerker og alt for mye godteri

26.mar.2010 @ 21:28 i Hverdager 11 kommentarer
Hei alle sammen!

I dag var andre dagen denne uka jeg klarte å forsove meg, og det er virkelig på tide å skjærpe seg. Heldigvis er det påskeferie nå, og jeg kan sove lenge i en og en halv uke, det skal virkelig bli deilig! Så fort jeg kom på skolen hadde jeg og Therese fremføring, og helt ærlig, hadde jeg dessverre glemt den, men det gikk utrolig bra, og jeg håper på en god karakter. Senere hadde vi engelskprøve, som jeg tipper gikk midt på tre. I tillegg måtte jeg selvfølgelig tirre litt på Zgjim og resultatet av det er at beina mine er fulle av blåmerker. Jeg har bokstaveligtalt blitt slengt i veggen og bakken i hele dag. Men bitchen fikk igjen, og han ble selv lagt i bakken og fikk litt kake i annsiktet, håper det smakte!

Etter skolen møtte jeg bestevennen min Tommy, og jeg var helt gal etter at Thomas i klassen hadde gitt meg en smakebit av sjokolade, dermed tigget jeg penger hos min kjære bestevenn, og han ga meg alle småpengene sine. Dermed løp jeg på butikken og kjøpte sjokolade, selvfølgelig den største jeg fant! Og Thomas spanderte cola på meg. Takk gud for gode og herlige venner!


Meg og hunden min, Happy. Jeg er barnevakt i dag og kjedet meg enormt, dermed tullet jeg litt med håret!

MEN EY, DET ER PÅSKEFERIE ALLE SAMMEN, SÅ HA DET HERLIG! NOEN SPENNENDE PLANER?

En moteverden basert på dyreplageri

25.mar.2010 @ 18:28 i Egne meninger 22 kommentarer
I Norge og resten av verden drettes dyr innburet i minimale bur opp døgnet rundt for pelsens skyld. Mange av dyrene reagerer med abnorm adferd: biter seg selv til blods, hopper uhemmet rundt i buret og i verste fall, dreper sine egne unger. Alt dette, bare for å ende opp som luksusprodukter, selv om de lider enormt og trivselen er lav. Finnes det ingen annen mulighet, for å få slutt på denne galskapen? Er det virkelig verdt å drive med så skarpt dyreplageri, for en pelskåpe?

Mink og rev er de vanligste dyrene som blir drettet opp i Norge. I andre land drettes både kanin, mårhund, chinchilla og andre dyr opp under grusomme forhold. I Østen brukes også hunder og katter i pelsproduksjon. Dyrene fanges ofte ved hjelp av feller og lever i minimale bur. I de verste tilfeller, er det så vidt dyrene klarer å strekke seg fult ut. Alle raser har instinkter, og disse dyrene får aldri utforsket de instinktene sine. De får på ingen måte tilfredsstillelse av naturlige adferdsbehov. De lever i fangenskap i små nettingbur som settes i lange rekker, gjerne med blikktak. Når solen steker på sitt sterkeste, blir det hetende varmt i burene og dyrene får det vanskelig med å puste. Og i flere tilfeller om vinteren, fryser vannet pga. dårlig vanningsanlegg.

Dyrene drepes under forferdelige omstendigheter, i flere tilfeller av groteske forhold med flåing av levende dyr. I Norge er det heldigvis ulovlig, men forholdene er ikke gode av den grunn. Revene drepes vanligvis ved at de holdes fast med en tang rundt halsen, og får en elektrode stukket inn i munnen, og en i endetarmen. Deretter skrus strømmen på. Minkene drepes vanligvis ved at dem settes i et gasskammer.

Flere land har innført forbud mot pelsfarming, dessverre er ikke Norge et av dem. Men om ikke forholdene forbedrer seg innen 2013, vil muligens pelsproduksjon legges ned i Norge også. Personlig mener jeg pelsproduksjonen burde ha vært lagt ned for lenge siden.

Hva er så alternativene for denne dyremisshandlingen? Det viktigste å huske på, er at dette er levende dyr. Og at de under ingen omstendigheter fortjener denne levemåten. Polfarere og andre som trenger ekstremt godt vern mot kulde, kan heller velge å bruke syntetiske stoffer som for eksempel fleece og boblestoff, istedenfor pels. En årsak til dette er at det viser seg at fleece og boblestoff, skal være langt bedre og varmere enn pels. Derimot motebransjen, kan velge å bruke fuskepels istedenfor pels fra dyr. Moderne fuskepels kan se like ekte ut som pels fra dyr, til og med ekspertene kan ta feil. I tillegg er de lette, varme og de kan lages av resirkulerte materiale. Derfor er det ikke verdt å drive med pelsfarming, så lenge det finnes andre stoffer som er på langt nær bedre, og som ikke inneholder flåing av uskyldige dyr.

Jeg mener Norge og resten av verden burde få slutt på pelsproduksjon, og heller produsere fuskepels som nevnt tidligere. En konsekvens av dette, vil bli mindre dyreplageri. Og denne form for pelsproduksjon, utgir en stor del av verdens dyreplageri. Det er på tide at verden våkner litt bedre og ser hvilken grusomhet som foregår. Jeg tror ikke alle er klar over hvilken prosess dyrene må igjennom før de en dag blir til for eksempel en pelskåpe, noe folk burde vite.


Jeg syns fuskepels er fint og helt ok, men stemmer for nei til ekte pels.

-HVA MENER DU, NEI ELLER JA TIL PELSPRODUKSJON?

I dag ble du min, Marius Engebretsen.

24.mar.2010 @ 22:26 i Kjærlighet 25 kommentarer
Hallo alle sammen, hatt en fin dag? For det har virkelig jeg hatt, virkelig.

Dagen begynte med en times forsovelse og dermed litt forsentkomming på skolen, men det gikk helt fint, og skoledagen kunne ikke godt bedre. Selv om jeg hadde en prøve og en innlevering, følte jeg det fikk flott, heldigvis. Etter skolen, besøkte jeg noen som virkelig står meg nær, og det var veldig herlig å se dem igjen, samtidig som det var litt tøft.

Etter det, dro jeg hjemover mot Risør og møtte Marius, dermed kjørte vi ut til hytta hans og var der, utrolig koselig. Vi så film og kunne virkelig ikke hatt det bedre, han er så utrolig herlig, og jeg er virkelig heldig som har han. Og etter i dag, har jeg han virkelig på ordentlig. 24 mars er datoen som skal bli husket, for i dag ble han min 120%, og jeg skal virkelig ta godt vare på han. Jeg håper dette varer, for jeg er litt redd for å bli hardt såret igjen, men det er bare en måte å finne det ut på.

Etterhvert kom Dorthea og Martin (venner av oss), og det var også veldig koselig, selv om vi kanskje ikke var så veldig sosiale, men det kom ganske overraskende.

Resten av kvelden skal jeg bare nyte fult ut, jeg er så utrolig glad, ting kunne virkelig ikke vært bedre. Se fremover mot masse glad-blogging! Ingenting er bedre enn å være nyforelsket, er det ikke det dem sier? Tror jeg kan kjenne meg enig der.


-HAR DU KJÆRESTE?
ønsk meg gratulerer?

When you can't get someone out of your head, maybe their supposed to be there?

24.mar.2010 @ 09:04 i Hverdager 13 kommentarer
Det er så utrolig deilig å ha kommet seg videre!Etter å ha hatt et forhold i nesten to år, med en brå slutt som verken var lett for noen av oss, er det godt å si at jeg endelig er over han og har kommet meg videre. Ikke nok med det, men jeg er forelsket på nytt. Og denne gutten skal jeg virkelig ta godt vare på. Han er så utrolig god, og når jeg er i nærheten av han, glemmer jeg alle bekymringer og vonde tanker. Jeg bare smiler konstant hele tiden, og kunne virkelig ikke hatt det bedre, bokstavelig talt. Jeg smiler bare av å skrive dette innlegget, når jeg har han i tankene. Og det som er så utrolig herlig, er at vi aldri har hatt en form for ordentlig diskusjon/krangling. Noe jeg virkelig ikke vil ha heller, for selv om det kanskje ikke virker sånn for alle, hater jeg krangling. Jeg håper det fortsetter slik, og at vi fremover i tid har det like fint, kanskje også enda bedre, om det er mulig. Egentlig hadde jeg ikke noe lyst til å gå rett inn i et nytt forhold etter et langt et i to år, men med denne gutten, er jeg villig til å gjøre det.


- HVA ER PLANENE FOR DAGEN, BLOGGFOLK OG BLOGGLESERE?

Dagens outfit og guttebesøk

23.mar.2010 @ 22:06 i Kjærlighet 21 kommentarer

Jeg snakket med moren min i stad, og diskuterte stipendet mitt. Hun syntes jeg burde begynne å bruke pengene på andre ting, eller spare det til noe jeg plutselig kan ønske meg. Slik som f.eks et nytt kamera. Jeg avslo forslaget med en gang, men kanskje jeg burde tenkte på det? Slik som vi alle ser på bilde over, har kameraet mitt ikke de beste megapixelene.

Tenkte jeg skulle ta outfitbilde ute i dag i det jeg kom hjem fra skolen, men i det jeg kom innen for dørkarmen hjemme, kom Marius. Dermed glemte jeg alt som het outfit, blogg og hele pakka. Jeg og Marius har ikke gjort mye i dag, men jeg kunne ikke hatt det bedre! Vi har sett film, snakket og koset oss masse, utrolig koselig å se han igjen. Ser han kanskje i morgen også, og jeg gleder meg virkelig mye, krysser fingrene!

- HVA HAR DU GJORT I DAG?

Dagens impulsshopping

22.mar.2010 @ 21:34 i Mote 27 kommentarer
Hei alle sammen! Beklager for sen blogging, men dagen i dag har vært hektisk. Planen var å blogge på skolen etter at vi hadde hatt praksis på kjøkkenet, men siden vi fikk streng beskjed om å legge ned skjermene og ikke bruke datamakinen, kunne jeg bare droppe den idèen. Når skolen var ferdig, gikk jeg og en venninne en time ekstra rundt i byen, da ble det tid til litt impusshopping, og jeg fant noen enkle godbiter som dere kan se bildet av under. Etter at vi hadde gått en ekstra time rundt i byen, var det rett hjem og på fotballtrening, noe som var utrolig herlig, siden det var to uker siden sist. Jeg har nettopp fått satt meg ordentlig ned, ferdig dusjet og klar for paradise hotell.


Skjorte fra gina tricot, 149,- Enkel og fin, men jeg pynter den opp med kanskje et fint belte og armbånd.


Bukse fra only, knallbillig! Kun 129,-. Har en grå bukse fra før, men denne var utrolig mye finere!


To stripete gensere fra gina tricot, begge for under hundelappen! Per. 49,- Har utrolig mye striper, blir aldri lei.


Og til slutt et undertøysett fra h&m. Bh, 129,- og underdel 49,-. Og for første gang i hele mitt liv, strøk kortet tom for penger, og jeg hadde ikke råd til underdelen, dermed måtte Dorthea legge ut for meg, takk kjære! ♥

- HVA SYNS DU OM DAGENS IMPULSKJØP, OG HVIS DU LIKTE NOE, HVA LIKTE DU BEST?
Forresten jeg har fått mnd. mag i posten og i morgen skal jeg være med gutten min, gleder meg!

Cafè nok en gang, med noen herlige jenter +litt Nico!

21.mar.2010 @ 19:51 i Hverdager 33 kommentarer
Hei verdens beste blogglesere!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra venninnen min Linn Kristin, og hun dro fra Risør i dag. Egentlig skulle jeg ha vært med til leiligheten hennes, men dessverre gikk ikke det. Heldigvis ser jeg henne til uken igjen. Hvertfall, dagen i dag har vært utrolig koselig! Jeg og Linn Kristin dro ned til byen til en av de søteste venninnene jeg har, nemlig ingen andre enn Ina. Deretter dro vi på cafè og koset oss der med kakao m/krem. Også kom Rebecca og Nico innom en tur, kjempe koselig å se dem igjen!


Linn Kristin og meg på vei ned til Ina i byen. Deilig at solen skinner, og deilig med solbriller! Elsker solbriller.


Ina og Linn Kristin på cafèen. Det er bra vi er fotogene.


Bloggeren selv, Katrine Pedersen.


Ina og Linn Kristin igjen, gud for noen herlige jenter!


Utrolig nok fikk jeg drukket den opp, døds god! Herlig dag på cafè, men noen herlige jenter!

- HVA HAR DU GJORT I DAG?

Dagens outfit

21.mar.2010 @ 15:11 i Outfits 17 kommentarer


Solbriller fra hovefestivalen(?)
Overdel fra h&m
Hvit singlett fra gina tricot
Bukse fra pieces
Sko fra eurosko

Lørdagskvelden m/bilder.

21.mar.2010 @ 11:36 i Hverdager 21 kommentarer
God morgen alle sammen! Håper alle sammen hadde en like fin lørdagskveld som meg, hvis det i det hele tatt er mulig, for min var virkelig koselig! Selv om kvelden ikke ble så tidlig i går, hadde vi det kjempe fint fordet, som alltid. Vi fikk et lite besøk av et par gutter i går også, som het Leon og Simen, det var også koselig. Dagen i dag skal vi nok bare ta rolig og slappe av, snakka enda mere sladder! Neida, men hey, vi er jenter, og alle jenter snakker vel litt sladder i blandt? Spesielt med gode venninner? Jeg regner med at dere gutter også kommer med litt sladder i blandt.


Vi lagde sandwichkake og så på film, "it all about the women". Det sies at den skal toppe sex and the city, men dessverre fra oss begge, så gjør den ikke det.


Linn Kristin og meg, med smoothiene vi laget! Den bestod av mango, banan, blod appelsin, sitron og annanas. Kjempe god, men vi skulle gjerne hatt litt appelsin og yoghurt i.

- HVA SKAL DU TILBRINGE SISTE DAGEN AV HELGEN TIL?

Hjemme fra cafè, med en skikkelig jentekveld i vente!

20.mar.2010 @ 21:27 i Hverdager 14 kommentarer
Hei igjen! Endelig har jeg og Linn Kristin kommet oss hjem fra byen, og planene for resten av kvelden er å se film, bake kake å lage smoothie. Jeg nevnte at hun kanskje skulle sove over, og det skal hun, noe som kommer til å bli utrolig koselig, og ikke minst en lang kveld! Det var i tillegg utrolig koselig i byen på cafè, dessverre har jeg ingen bilder fra selve cafèturen, men jeg har noen fra vi hadde vært på butikken og handlett inn til kveldens planer, som dere ser under. Flere bilder kommer i løpet av kvelden, eller i morgen tidlig!- FLERE SOM SKAL DELE KVELDEN MED GODE VENNER?

Klar for byen med verdens beste jente! +halvveis outfit.

20.mar.2010 @ 16:54 i Hverdager 20 kommentarer
Hei igjen alle sammen!

Nå er jeg ferdig og klar til å dra på byen sammen med venninnen min, Linn Kristin. Vi skal på cafè, og det kommer nok til å bli kjempe koselig! Jeg har selvfølgelig med meg kameraet mitt, og skal nok få tatt noen bilder, som alltid!

Jeg prøvde å ta outfit bilde som jeg kunne legge ut før jeg dro, men dessverre klarte jeg det ikke. Prøvde å finne et sted til kameraet hvor som helst i huset, men misslykktes hver gang, dermed ble det bare en "halvveis" outfit. Jakken er fra h&m og t-shorten er fra gina tricot.

Jeg nevnte i innlegget under at jeg skulle rydde litt i dag før Linn Kristin kom, og det har jeg virkelig gjort også. Jeg har gått helt til bunds på begge rommene, og jeg tror faktisk ikke det har vært så rent her før! Deilig med ryddig rom, så lenge det varer da. Tipper toppen et par dager.


- HVA ER DINE PLANER FOR KVELDEN?

Om du syns det er fint med rødt hår, kan du få litt av meg.

20.mar.2010 @ 10:39 i Hverdager 18 kommentarer
Hei og god morgen alle sammen! Det var utrolig deilig på slippe å høre vekkeklokken pipe for fult klokken 05.00, og heller bare sove lenge å våkne naturlig. I dag skal jeg rydde litt på rommet, før venninnen min, Linn Kristin, kommer. Og jeg gleder meg utrolig mye til hun kommer på besøk! Vi har alltid mye å snakke om, og jeg har pusset opp rommet mitt siden sist hun var her, så det kommer nok til å bli en koselig dag! Håper på at hun sover over, men det tar vi som det kommer utover dagen. Jeg skal hvertfall kose meg i dag, og det håper jeg dere også skal!


Egentlig så har jeg veldig rødt hår, men jeg har farget det brunt i en periode. Men nå begynner rødskjæret å komme til syne igjen, og med litt ekstra innstillinger på bildet, ser man det virkelig godt. Jeg sier bare et ord; ginger.

- HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?

Et av mange favoritt antrekk

19.mar.2010 @ 22:33 i Mote 23 kommentarer

Beklager for utrolig like posisjoner, la ikke merke til det før jeg var ferdig. Skal huske det til neste gang.

Lovet dere et favoritt antrekk i løpet av kvelden, og her er det! Ganske enkelt, og utrolig behagelig å gå med! En enkel svart tights, som er fra h&m. Og en tube topp som er fra gina, men den jeg har fikk jeg av venninnen min. Og skinnjakken er fra marc lauge. I tillegg har jeg på meg et par enkle perleøredobber, men tror ikke du ser dem så godt.

- HVA SYNS DU? Min mening; enkelt, men greit. Og ikke minst utrolig behagelig å gå med!

Comeback med dagens outfit

19.mar.2010 @ 20:00 i Hverdager 21 kommentarer
Endelig, er blogghumøret tilbake! Og jeg kjører på for fult, og slenger inn med det første dagens outfit! Genseren er fra h&m, buksen er fra pieces og den hvite singletten under er fra gina. Ikke verdens beste bilde, og heller ikke verdens mest spesielle outfit, men slik ser jeg altså ut i dag.

Når det gjelder i dag, har det vært en utrolig herlig dag! Jeg har vært med noen av de herligste folkene, bla. bestevennen min Tommy, som bor et stykke unna meg, han var jeg med i går også, noe som var utrolig koselig! For å nevne i går, var jeg også på cafè sammen med en av de virkelig herlige venninne mine, Linn Kristin. Og Camilla var der, en nydelig jente jeg håper på å bli bedre kjent med! Vi skal kanskje på cafè til uken igjen, dermed blir det nok bilder da, gled dere!

I løpet av bloggpausen har det skjedd en del. Jeg har bla. fått meg annlegg, noe som virkelig er en god nyhet for mine ører. I tillegg har jeg fått meg ny mobil, en søt liten rosa sony ericsson og jeg har fått stipend, som skal brukes på shopping! Ellers har jeg vel egentlig bare vært med vennene mine, noe som alltid er koselig.

I morgen kommer venninnen min, Linn Kristin, og jeg tror muligens hun skal sove over, noe jeg håper på! Vi skal hvertfall tilbringe dagen sammen, noe jeg ikke en gang trenger å håpe på at blir koselig, for det vet jeg det blir! Jeg gleder meg utrolig mye til å komme inn i bloggmoduset igjen, og jeg håper leserene mine våkner til live og fortsetter å lese/kommentere bloggen min!


SENERE HAR JEG PLANER OM Å LEGGE UT ET AV FAVORITT ANTREKKENE MINE, NOEN SOM SYNS DETTE VAR EN GOD IDÈ?

Bloggpause

16.mar.2010 @ 18:02 i Hverdager 15 kommentarer
Det er kanskje unødvendig å si det, for de som leser bloggen min har nok allerede skjønt det. Men her er det bloggpause på høyt nivå. Grunnen er dessverre ikke bedre enn som så at det skjer så utrolig mye for tiden, med ekstra trykk på utrolig. Alt fra skole til fritid, og bloggen tar en stor del av tiden min, men nå merker jeg at det virkelig er på tide med en pause. Det er ikke noe gøy å lese en blogg med bare tørrsnakk, dermed kommer jeg tilbake med god blogging (skal prøve hvertfall), når jeg føler for det. Hvem vet, kanskje det blir i morgen?


Denne herligheten her har jeg vært med de siste dagene, utrolig koselig! Du må lete lenge for å finne en så god gutt.

- Noe du vil jeg skal blogge om neste gang det kommer oppdatering? Inspo pleas.

På tide å gå til psykolog?

11.mar.2010 @ 22:01 i Hverdager 17 kommentarer
De fleste mennesker har fobi i mot noe, og når gjelder meg, er det edderkopper. Også kalt araknofobi, som er en spesifik fobi, dvs. frykt for en bestemt ting, slik som edderkopper. Jeg trodde en periode fobien begynte å falle litt fra hverandre, men den siste mnd. har det skjedd flere uhyggelige ting. Jeg har bla. våknet to ganger skrikende, med tårer i øynene og av skrekk hivd fra meg dyna. Den ene gangen var i natt, derfor tenkte jeg å fortelle om det nå, og dette er slettes ikke noen hyggelige opplevelser.

Jeg våknet brått og syntes jeg så noe ved siden av meg, og jeg så fort at det minst var en edderkopp på størrelse med håndflaten min. Jeg skriker til av skrekk med tårer i øynene, hiver av meg begge dynene og i samme slengen hiver jeg meg opp av sengen og smeller til på lysbryteren. Pusten var tung, og jeg var andpusten. Jeg tar fort tak i den ene dyna og rister nesten duna ut av den. Den andre velger jeg å la ligge, uten en gang å være nær den. Det var trossalt den som var nærmest edderkoppen, kanskje den hadde krøpet inni?

Noen timer senere piper vekkeklokka som vanlig 05.00 og jeg prøver å forvrenge trettheten i det jeg reiser meg for å skru den av. Jeg legger fort merke til den ene dyna som ligger på gulvet, og kom til å huske på episoden som hendte i natt. Var det en drøm? Det kunne det umulig være, for dynen lå der jo. Det viste seg fort at det ikke var det. Mamma hadde hørt at jeg skrek, og hun skulle ikke nekte for at naboene også kunne ha hørt det. Jeg som egentlig kunne ønske alt var en drøm, nå var er det andre gangen på under en månede dette hadde skjedd. Første setningen, krysser jeg alle fingrer for at var en drøm, noe jeg tror det var også. Jeg gruer meg til å legge meg i natt, for i bakhode kommer jeg til å undre på om jeg faktisk deler seng med lille petter edderkopp.- HAR DU EN SLAGS FOBI?

Dagen i dag, med bilder og herlige venner!

09.mar.2010 @ 20:46 i Hverdager 20 kommentarer
Hei alle sammen! I dag har vært en utrolig koselig dag, jeg dro til venninnen min, Ina, rett etter skolen. Der var det også tre andre herlige gutter! Vi så film og koset oss veldig, utrolig koselig å se dem igjen! Resten av kvelden skal jeg kose meg hjemme forann tvskjermen, og jeg trenger vel ikke nevne en gang at jeg skal se på paradise hotel? Jeg har også i tankene om å lage meg verdens beste kveldsmat, men jeg kommer nok til å ende opp med et par tørre brødskiver. Hvertfall, under er noen bilder fra i dag, og det kan dere takke Nico for!


Nico og meg, se så brun og fin jeg er! Åh, misunner deg Nico!


Joachim, godgutten!


Micki, Ina og Nico. Så søte de er.

- HVA HAR DU GJORT I DAG?

Jeg har allerede plukket ut favoritten

08.mar.2010 @ 22:03 i Egne meninger 24 kommentarer
Jeg regner med at jeg ikke er den eneste der ute som sitter med øynene limt fast på tv3 denne kvelden. For jeg gjør med uten tvil det. Kall meg fjortis eller ei, men jeg elsker virkelig paradise hotell. Og, jeg har allerede plukket ut favoritten blandt guttene, som selvfølgelig er på bildet under. Se på han da, virker morsom og kjekk, ikke minst!- SER DU PÅ PARADISE HOTELL?

Du får meg til å smile

07.mar.2010 @ 21:00 i Hverdager 20 kommentarer
Dagen i dag har vært utrolig avslappende, det var lørdagen også. Jeg har bare holdt meg hjemme og slappet helt av. Sminken har vært urørt i det siste, det samme med rettetanga. Det er tross alt siste dagen i ferien i dag, dermed har jeg bare tatt det helt rolig. Det er også grunnen til dårlig med oppdatering og dårlig med bilder. Ingen vil se bilde av meg uten sminke og en sopp på hodet, tro meg.

De to siste dagen har vært herlige også, gode ting har skjedd! Jeg har bla. snakket med flere norske hiphoppere som jeg virkelig beundrer og moren min har bestilt ny mobil til meg som jeg får i løpet av noen dager. I tillegg får jeg er wesc headsett! Og, Tomas skrev et dikt til meg! Jeg syns det var så utrolig søtt, og ble seriøst rørt. Nydelig gjort! Hva blir det neste, Tomas? Vil du lage en sang til meg?

The stars are shining, all so bright.
I'm sitting here, in the middle of the night.
I want to sit here, all night trough.
And cry 'cause I'm not sharing this with you

Jeg både gleder og gruer meg til i morgen, men det jeg egentlig gruer meg til, er å høre vekkeklokka som slår seg på igjen. Ellers gleder jeg meg til å komme på skolen å se alle sammen igjen, virkelig! I tillegg skal vi på kjøkkenet, og forhåpentligvis lage noe godt. Tiden har kommet til fordypning i praksis, og jeg valgte å komme inn på kjøkkenet som første valg, og det gjorde jeg også heldigvis! Noe jeg er utrolig glad for. Ulempen er bare den at jeg tror vi er nesten 20 stykker der inne, og som dere vet. Flere kokker, mere søl!

Nå som det er tilbake i hverdagen, er det også tilbake til outfits og mye mer morro! Det ser ut til at noe av ukas planer allerede er lagt, slik som bla. onsdagen. Da skal min kjære bestevenn, Tommy, til meg! Og det er virkelig lenge siden, og jeg kan love dere noen herlige bestevenn bilder onsdag kveld! Just hold on!


- FLERE SOM HAR SISTE FERIEDAG, I DAG?
- Hva syns du om diktet Tomas skrev til meg?
Utrolig søtt, ikke sant?

En gang, er en gang for mye (video).

06.mar.2010 @ 12:28 i Videoblogger 20 kommentarer


Jeg anbefaler alle å se videoen ovenfor! For det første, er den synnsykt bra. Og for det andre, så har den et budskap. Videoen var med på UKM i Risør, men dessverre kom den ikke videre. Jeg mener at den burde ha gjort det, og at det var den beste filmen som var med på UKM. Men, som sagt, dessverre gjorde den ikke det. Hovedpersonen i videoen har egen blogg, og videoblogger selv! Trykk HER for å komme til bloggen hans!

- HVA SYNS DU OM FILMEN?

Cafè med min kjære Camilla!

05.mar.2010 @ 14:49 i Hverdager 26 kommentarer
Hei alle sammen!

Nå har jeg akkurat kommer hjem fra byen. Jeg har vært på cafè, med venninnen min, Camilla. Det var utrolig koselig, siden det var virkelig lenge siden vi to hadde satt av tid til hverandre. Men som sagt, det var virkelig koselig. Det må ikke bli lenge til neste gang, Camilla!

På veien hjem fra byen møtte jeg to herlige gutter, nemlig Leon og Simen (Leon elsker bloggen min, så jeg måtte nevne han). I så fall, vi snakket om å kanksje samle en gjeng til kvelden elns, så jeg håper virkelig det blir noe av. For jeg har lite lyst til å sitte hjemme alene i kveld, vil ut sammen med vennene mine nå som det først er ferie. Men før jeg kan noen vei, har min kjære mor kommandert meg til å rydde rommet.


Btw; I går når jeg dro til Arendal for å møte Zgjim, satt vi litt inne på senteret bare vi to. Og plutselig kom det en gammel dame bort til meg og sa "skal du ha penger av meg til å kjøpe deg en ny bukse?". Tullet hun eller var hun seriøs? (Se bilde av buksen jeg hadde på under, og ja, den var hullete).


- HVA SKAL DU I HELGEN?

Bildeserie fra i dag; Arendalstur til gutta!

04.mar.2010 @ 19:48 i Hverdager 15 kommentarer

Jeg var i Arendal i dag sammen med en herlig gutt fra klassen, Zgjim. Først satt vi i en evighet på McDonalds,


etterpå jeg dro han med inn på senteret, og han spanderte mat på meg! Også tok han dette fine bilde av meg.


Senere dro vi ut i byen igjen, og kjekken fikk dynk, av en jente!


Kevin, Lasse og Zgjim! Chillæn og grillæn på senteret, yo.


Zgjim, hva er det du driver med? Tror faktisk ikke jeg skal si hva han gjorde.


Hahaha, Zgjim og Kevin!


Nok en gang, hva er det dere driver med?


Zgjim syns det var veldig viktig å dele med hele verden, at det er "true love", mellom Patrick og Marlene.


Gud for et bra kamera jeg har! Kevin og meg, og Zgjim langt i bakgrunnen!

Det var en utrolig koselig dag i dag, og jeg håper ikke det blir lenge til neste gang! Og det blir det jo heller ikke, toppen mandag, for da samles vi igjen på skolen. I tillegg møtte jeg mannen min, Tomas Malmberg i dag!

- HVA HAR DU GJORT I DAG?

Jeg var med verdens beste jenter i går -bildeserie

04.mar.2010 @ 10:32 i Hverdager 15 kommentarer

Nemlig ikke andre enn Kathe og Nora, se så nydelige de er!


Hahaha, love you Nora, du er så skjønn! Vi var på cafè btw.


Du tar hintet, ikke sant?


Ikke spør en gang, bare smil!


Herlige jenter tvers igjennom!


Nora, meg og Kathe.


True love doesn't have a happy ending, because true love doesn't end.


Her hadde vi vært ute å gått en meningsløs tur, som var veldig koselig! Nå var vi på vei hjem igjen til Nora.


Haha, love you Kathe!

Det var en utrolig koselig dag i går sammen med Kathe og Nora. Vi snakket om 100 ting vi måtte oppdatere hverandre på, og det er like koselig hver gang! Håper virkelig ikke det blir lenge til neste gang! Det kommer videoblogg på bloggen til Kathe og Nora, som dere finner HER, fra dagen i går.

I dag skal jeg besøke en gutt i klassen som jeg er utrolig god venn med, og som jeg ikke har sett på et par uker. Kameraet er med, så skal prøve å knipse noen bilder i løpet av dagen. Blogges siden! Da skal jeg også svare på alle de herlige kommentarene fra dere!

- HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?

It's getting late, but i don't mind

02.mar.2010 @ 21:34 i Hverdager 15 kommentarer
Egentlig burde jeg være i gang med å rydde hele huset, slik at det ser bra ut innen mamma kommer hjem fra jobb. I steden for å ligge som et slaskt på sofaen å ta egoistiske bilder av meg selv som egentlig ikke kommer til noen annen nytte enn å bare bruke opp minneplassen på minnekortet mitt. Men, jeg regner med at det er flere som kjenner seg igjen når kjedsomheten tar overhånd.

Jeg har ikke gjort noe som helst i dag, overhode ingenting. Vel, bortsett fra å rotet som en gris og luftet bikkja, men ellers har jeg bare slappet av hjemme og hatt huset for meg selv. Heldigvis kommer det en dag i morgen, som planene ser gode ut. Da skal jeg besøke to herlige venninner i nabobyen, som jeg gleder meg utrolig mye til! Og når torsdagen kommer skal jeg besøke en av guttene i klassen, gleder meg selvfølgelig til det også! Bedre å være ute å gjøre noe nå som det først er ferie, enn å bare ligge hjemme, selv om det også selvfølgelig må til!- NOEN SOM VIL HA BLOGGEN SIN VURDERT?

Bildeserie; meg og gutten min på tur.

02.mar.2010 @ 19:13 i Blogg 20 kommentarer
Don't say that you love me if you don't really mean it, i may believe that shit

Tatovering, hva syns du?

02.mar.2010 @ 15:49 i Egne meninger 33 kommentarer


- HVA SYNS DU OM DENNE TATOVERINGEN?

Edit;
Det er eksen min sin tatovering, selv syns jeg den ble utrolig kul. Vi ble enige om å legge den ut på bloggen for å "spre" den videre. Han har snakket om den tatoveringen der så lenge jeg kan huske, så godt han endelig fikk tatt den. Godt at han ble fornøyd selv også, blekket tok 2,5 timer å påføre!

all the crazy shit i did last night, those will be the best memories

01.mar.2010 @ 19:51 i Hverdager 15 kommentarer
Ja, jeg vet det ikke er helt slik teksten er, men hva skader vel å gjøre om på den når det er slik det har seg?

Med andre ord, jeg har hatt en herlig helg hos besteforeldrene mine etter at jeg kom hjem fra Stavanger. Jeg har bla. vært med Marius, og det var utrolig koselig, som alltid!

Dagen i dag har gått til bla. å søke om skole, skriftlig. Utrolig stress, men etter som jeg har mistet mobilen min osv, måtte den vanskeligste metoden til. I tillegg har jeg bokstavelig talt fått dynk av lillebroren min på 10 år, og det er virkelig ikke tull!

Også, har jo denne dagen her vært helt herlig! Jeg klarer egentlig ikke å blogge, for jeg er så utrolig ukonsentrert og tar helt av i sofaen hjemme. Det er nemlig vinterferie, og jeg kunne ikke hatt bedre planer! Uken er full av herlige planer jeg virkelig ikke kan glede meg mer til! Mer om det i dagene som kommer! Satser kanskje på videoblogg til onsdag, siden jeg skal til jentene som er kjent for det, nemlig Nora og Kathe (trykk på navnene for å komme til bloggen dems).

Denne dagen her har også vært en dag som sminken har vært borte, unntagen noen drag fra mascaraen siden jeg måtte nedom byen. Ellers blir det nok pleiehjem i dusjen i et par timer siden. Men så lenge sminken har vært så si borte, bruker jeg et bilde fra Stavanger. Det er den nye genseren også btw!

Men bedre bilder kommer i løpet av uken, skal nok knipse noen, eller en del sammen med de herlige vennene mine!

For siste gang, hvis noen av dere vil ha bloggen vurdert, legg igjen link til bloggen din, vurderinga kommer når bloggideène er på null.
  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits