Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: februar 2011

Ser virkelig dårlig ut, beklager.

28.feb.2011 @ 20:31 i Hverdager 13 kommentarer

Det siste døgnet har jeg stresset livet av meg for å bli ferdig med de siste søknadene mine. Jeg stod opp halv sju i dag, og har reist tre timer tilsammen. Vært på skolen i Arendal, jobbet med bestevenninnen min og nå sitter vi og planlegger hytteturen vi har for oss i morgen. Uinnteresangt, jeg vet det. Nok tørrprat. Men i morgen skal jeg på hyttetur med en herlig gjeng, gleder meg virkelig mye! Blir kanskje et innlegg før turen, krysser fingrene. Forresten, jeg skal besøke noen jeg savner veldig mye og ser veldig mye frem til å se igjen! Gjett hvor jeg skal, evt. hvem jeg skal besøke! Første som gjetter riktig, blir linket!

Min drøm

27.feb.2011 @ 17:55 i Hverdager 12 kommentarer

Er det en ting jeg har lært om livet, er det at ingenting kan planlegges. Vi alle velger hver vår vei i livet, og enkelte ganger viser det seg at den veien kan være feil valg. Vonde ting kan komme ut av valget, og det finnes ingen annen mulighet enn å gjøre det beste ut av konsekvensene å fortsette livet. I forandring med slik ting var tidligere, er jeg mer spontan nå. Jeg planlegger sjeldent, og har liten anelse om hva jeg driver med, og hvor jeg befinner meg om to år. Det eneste jeg vet, er ca. hva jeg gjør om et halvt år. Hvis drømmen min blir oppfylt. Og drømmer er viktige å ha. 


God mat fra Hotel Høyers!


Nok et bilde av god mat fra Hotellet.

Jeg håper på å pakke tingene mine, å flytte inn til Skien. Jeg håper jeg kan få læreplass på Hotel Høyers i Skien. Nå har jeg sendt ut søknad, og krysser fingrene for fult. Hvis ikke jeg får læreplass der, vet jeg dessverre ikke hva jeg gjør om et halvt år. Friår, almennpåbygg? Jeg velger å ikke sette ønskene for høye her i livet. Drømmen har tidligere vært å komme inn i Color Line, men dessverre tror jeg ønsket er for stort. Og skiensdrømmen har overtatt. Ønsk meg lykke til!

En av de beste kveldene i hele mitt liv.

26.feb.2011 @ 23:23 i Kjærlighet 6 kommentarer

Husker du den gangen jeg snek meg ut om natten for å møte deg i mørket, når du glemte tiden og jeg stod der alene? Det var like langt å gå tilbake, som å gå opp til deg på hytta. Valget var enkelt, selv om det kom til å bli skummelt å krysse veien mellom jordene. Men i enden av veien, ville jeg møte deg. Det var en trygghet, og en forelskelse som fikk meg til å gå videre. Jeg småløp opp bakken og skimtet lyset fra hytta de. Jeg la merke til at du kom i mot meg. Du hadde ingen anelse om at jeg var så nærmere, dermed gjemte jeg meg for å skremme deg. Planen min funket dårlig. Du hadde allerede sett meg. Vi gikk nyforelsket hånd i hånd tilbake til hytta. Jeg kan fortsatt høre latteren og stemmene våre. Perfekt var det. Vi tilbringte kvelden der. Morningen etter lånte jeg den røde genseren din på hjemveien. Du følgte meg ned. Det gjorde du alltid. Jeg savner de små stundene vi hadde, som ingen andre enn faren din viste om. Det var vår hemmelighet. Det var en av de beste kveldene i hele mitt liv. Jeg vil aldri glemme den kvelden. En av mange.- ER DU FORELSKET? Jeg er også forelsket, i verdens vakreste engel.

Minnene og kjærligheten vil aldri forsvinne.

26.feb.2011 @ 15:30 i Kjærlighet 9 kommentarer

Overrasker med et innlegg. Jeg er hos besteforeldrene mine i helgen, som bor i huset vi bodde i før. Den gangen bekymringene var små og livet var en lek. Stedet som knytter de beste barndomsminnene jeg har, sammen med Marius. Det finnes ikke et sted der, uten spor fra Marius. Jeg merker tomrommet sterkere når jeg der. Samtidig er det litt deilig, å dra tilbake dit hvor fantastiske opplevelser har hendt. Dit hvor minnene ble laget. Stedet vi ble kjent, offesielt kjærester på og sov sammen de første gangene. Men også plassen, alt tok brått slutt. Det er veldig tomt der uten Marius, og savnet blir høyt merket. Jeg savner han.

Akkurat nå er jeg hos Ida, en herlig jente. Barndomsvenninne, jeg dessverre ikke ser så mye til lenger. Men koselig å endelig få litt tid sammen igjen. Vi har akkurat gått tur med hunden hennes, og mens hun lager middag til resten av familien kom den usosiale siden min frem for å dele litt oppdateringer med dere.


Tidligere i dag var jeg oppe på hytta til Marius. Lot tårene og minnene komme, med gamle sanger.


Jeg var også på ulykkesplassen i dag. Var der i går også, for å tenne et lys for gutten min.

- Flere som har ferie forresten? Hvis ja: Kos dere!

Vellykket kveld, uten tvil!

25.feb.2011 @ 11:48 i Hverdager 2 kommentarer

Hele uken har vi holdt på med å ha restaurant på skolen. Vi har vært delt opp i forskjellige grupper, og kjøkkenet har aldri vært tomt for folk (nesten). Vi har jobbet fra morningen til kveld, og i går var siste kvelden. Uten tvil et utrolig vellykket opplegg. Mest sannsylig, blir det en ordentlig koselig klassetur på oss av pengene vi har klart å tjent inn. Tok en del bilder, for å vise dere litt av kvelden. 

Det var noen av bildene. Etter en herlig kveld på skolen, dro jeg videre med Therese og Edina for å sove hos Therese i Grimstad. Avsluttet kvelden perfekt med herlige venner! Nå drar jeg til besteforeldrene mine og blir over helgen. Det blir dessverre ikke noe blogging, så kos dere i helgen og de av dere (inkludert meg) som begynner ferien nå: Ha en god ferie!

Rask oppdatering

24.feb.2011 @ 12:43 i Hverdager 6 kommentarer

Jeg begynner på skolen halv tre i dag, og "jobber" utover kvelden der. pga. restaurantuka. Når vi er ferdige på skolen, drar jeg og Edina for å sove hos Therese i Grimstad. I morgen etter skolen drar jeg til besteforeldrene mine. Og blir der hvertfall over helgen, kanskje lenger. Der blir det dessverre ikke noe blogging. Men jeg skal ta masse bilder. Gleder meg til å komme ut dit igjen. Sette ned lys på ulykkesplassen, ta det helt med ro å tenke tilbake. Er så mange minner knyttet til den plassen. Kunne ønske Marius også kunne ha vært der med meg denne helgen. Bringer han med meg i hjertet.

Dag 06 - Er vi kanskje litt like?

23.feb.2011 @ 21:13 i Dag 1-30 6 kommentarer

Dag 6 - Skriv 10 interessante fakta om deg selv.
Vanskelig spørsmål, for hvordan skal jeg vite hva som er interessant for andre? Gir et forsøk.

♦ Jeg ler og smiler i grunn veldig mye.

♦ Elsker å pusse opp rommet mitt og innrede det med nye ting.

♦ Jeg er små redd for hester. 

♦ Mamma er en av mine bestevenninner, i grunn.

♦ Om et halvt år til, vil jeg bo i Skien. 

♦ Jeg kan uttrykke meg på bloggen, men i virkeligheten er det umulig for meg å forklare de simpleste ting.

♦ Jeg har spilt fotball i ca. sju år, men aldri knekt et eneste bein i kroppen.

♦ Ser aldri på tv, kun nett-tv.

♦ Har tre scootere, og har kræsjet 3 ganger med scooter. Like hel hver gang.

♦ Har en tendens til å bli for glad i feil folk, som kun skuffer.

Intervju og dagens outfit

23.feb.2011 @ 20:03 i Outfits 20 kommentarerHei! Endelig er kameraet mitt tilbake på rett plass, og nye bilder kan deles med dere. I går nevnet jeg så vidt at jeg skulle på intervju med en mediaklasse ang. bloggen min. Intervjuet tok vi etter skolen i dag. Kjempe koselig at dem spurte meg. Filmet og stilte noen spørsmål. Når intervjuet er ferdig redigert, kan jeg dele det med dere! Blir nok et par uker til ca. Vi har forresten restaurantuke på skolen denne uken. Dvs. at vi er på skolen, akkurat som om vi skulle ha vært på jobb. I morgen begynner jeg halv tre. Restaurantuken består av en 6-retters eksklusiv, men enkel meny! Kan prøve å ta med kameraet mitt i morgen å ta noen bilder for å vise dere! 
Armbånd-BikBok//Øredobber-Glitter//Bluse-VeroModa//Genser-BikBok//Bukse-GinaTricot//Skjerf-Carlings(?).

Bloggeren kan påvirke leserene for mye.

22.feb.2011 @ 19:08 i Blogg 32 kommentarer

I dette innlegget skal jeg være 100% ærlig. Jeg vil kanskje måtte tåle en knekk eller to med kommentarfeltet fult av "hatkommentarer", men det følger vel med blogging? Ser for meg at jeg kanskje ender opp med å spærre kommentarfeltet, eller slette innlegget. Men i skrivende sekund, må tankene ut.

Jeg har blogget i flere år, og er det èn ting jeg har lagt godt merke til, er det hvordan bloggeren selv kan påvirke leserene sine. Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke liker bloggen til Lars Petter eller f. eks Linnea Myhre. Grunnen skyldes ikke utseende eller fordommer. For hvis du leser setningen en gang til, skrev jeg bloggen. Grunnen til at jeg ikke liker bloggen til Lars Petter, tror jeg de fleste er klar over. Grunnen til at jeg ikke liker bloggen til Linnea Myhre, skyldes ikke sjalusi eller oppmerksomhet. Lagt i fra. Jeg er fornøyd med min egen blogg og livssituasjon (sistnevnte kunne kanskje vært bedre, og dere vet grunnen). Men rett og slett fordi jeg ikke syns den faller på plass under kategorien min av interesser. Selv forguder jeg heller bloggen til Julia Nyland og f.eks Dara Klovholt. Rosabloggere, fotobloggere, you name it. Samma det. Folk er forskjellige, og må selv få like de bloggene dem vil. Dette er bare et eksempel. Og jeg tror kanskje enkelte burde lese dette innlegget en, hvis ikke to ganger til, før dem kommenterer.


Putta inn et overredigertbilde, bare for at innlegget ikke skal virke så tungt å lese. Bra triks, eller hva? Bildet er nok en gang fra i går. Men jeg har glemt kameraet mitt hos Edina, lover å aldri mer vise meg i den genseren igjen. Lei.

Jeg så selv hvordan mine egene lesere hetset bloggen til Lars Petter, etter innlegget han skrev om meg. Utrolig stygge kommentarer ble kommentert på bloggen hans. Det er litt skummelt, hvordan bloggeren faktisk kan påvirke leserene sine. Tidligere skrev jeg et innlegg hvor jeg spurte hvem Linnea Myhre var. Kommentarer som at jeg ikke har noe på blogg.no å gjøre, hvis jeg ikke vet hvem hun er og at om jeg angriper Linnea, angriper jeg leserene, dukket opp i kommentarfeltet mitt. Det værste er, at den kommentaren faktisk er helt riktig (forskjellen var bare at jeg ikke "angrep" henne, lurte bare på hvem hun var og hvorfor hun ble kåret som "årets blogger"). Men det sier litt om hvor mye leserene faktisk tar parti. Vent å se, dette innlegget bringer krig. Min mening måtte ut. Og det beste eksempelet er vel vår egen Emilie, også kjent som Voe. Hvis èn skrev et innlegg om henne, hvor mange haters fikk ikke vedkommende på nakken av det? Poenget er bare at det er så overdrevent. Unødvendige ting som blir kommentert i slike saker. Kan ikke enkelte lære å komme med kritikk, i stedenfor hatkommentarer som kan ramme psykisk? Det er ikke alle som takler slike kommentarer like bra. Ha det litt i bakhodet neste gang kanskje du skal kommentere noe stygt på en annen blogg. Hva vet du egentlig om vedkommende fra før, og er det virkelig verdt det? Du aner ikke hva personen kan slite med i virkeligheten fra før av, og hvor mye kanskje to feil ord fra deg kan skade å gjøre alt mye værre.

Gjør oppmerksom på at jeg ikke på noen som helst måte prøver å henge ut noen i dette innlegget. Skjønn poenget mitt, om hvordan bloggeren kan påvirke leserene sine. Det gjelder selvfølgelig på mange måter, og ikke bare de eksemplene jeg tok.

Bloggens egen gode karma

22.feb.2011 @ 17:46 i Blogg 17 kommentarer

Finnes det i det hele tatt noe som heter karma? I så fall, går min veldig opp og ned. Når det gjelder bloggen min og generelt bloggingen går det veldig bra for tiden. Våknet med gratulasjoner til min store overraskelse, at bloggen min nok en gang har krøpet seg opp på topplisten. Denne gangen på 49. plass. Jeg har også blitt spurt av en "mediagjeng" i Arendal, om dem kan få intervjue meg ang. bloggen/blogging. Intervjuet skjer i morgen, morro! 


Her ser dere forresten enda bedre hvordan resultatet etter hårkuren ble. Fantastisk!

Perfekt anbefaling til deg med slitt hår!

22.feb.2011 @ 15:55 i Mote 19 kommentarer

Jeg sliter med mitt ødelagte bleket hår, som bestevenninnen min hater. Heldigvis er jeg så heldig med den fordelen at hun jobber i frisørsalong, og gir meg produkter til håret mitt. Jeg fikk et i helgen, som rett og slett var fantastisk! Og dermed tenkte jeg å anbefale det videre, for heldigvis er jeg ikke den eneste som sliter med slitt og skadet hår!


Kuren ga håret mitt perfekte resultater. Dette bilde er fra jeg skylte det ut. Har ikke gjort noen ting med håret. Det føltes mindre slitt, og ble mye mykere. I tillegg så håret mitt mye friskere ut! Anbefaler!

"S-factor wonderful tonight" er et fantastisk produkt fra Tigi. Koster ca. 200kr i frisørsalonger rundt om i landet, men kan også bestilles på nettet. Det er fantastisk kur som er enkel å bruke! Du tilfører en liten mengde i håret på kvelden og sover med det over natten. Jobb det gjennom håret, med fokus på tuppene og tørre områder til hele produktet er absorbert.Vask håret med shampoo og balsam neste dag og du vil få et sunt, mykt og blankt hår. Fantastiske resultater! Kuren inneholder en luksuriøs blanding av blankgjørende diamantstøv, knuste perler og ekstra gode ingredienser til håret! Virkelig noe jeg anbefaler. Mitt hår ble utrolig mye bedre, etter en natt med denne kuren!

- Flere enn meg som sliter med slitt og skadet hår? Kom gjerne med andre tips, jeg trenger dem!

Håndball anbefales ikke ...

21.feb.2011 @ 22:30 i Hverdager 12 kommentarer

... hvis man er tilskuer med hes hals fra før av. Stemmen min har vært sporløst forsvunnet siden torsdagsnatten. Og når det i tillegg er "hatlaget" det blir spilt mot, skal det gjøres mye for å holde munnen min lukket. "Ut med dommeren, inn med kua!" og "SYND DET, TAPERE", skal dere ikke se bort i fra høre skrikene fra tribunen. Fra selvfølgelig, ikke andre enn meg. God lagånd, jeg vet. Men dessverre har jeg aldri fått opplæringen innenfor det temaet. Jeg sier bare en ting: Risør vant med glans, og hva jeg egentlig gjorde på en håndballkamp er i grunn et godt spørsmål. Liker ikke håndball, mest fordi jeg verken får det til eller skjønner det selv. Men jeg heiet nemlig på Julie, lillesøsteren til Edina. Måtte tvinge Julie i å være med på et bilde til bloggen (♥), dette var det nærmeste jeg kom. Altså HVEM VIL IKKE PÅ BLOGGEN MIN? HER GIR JEG HENNE GULLSJANGSEN, noe bestevenninnene hennes bare kan drømme om. Ehe. Før håndballkampen øvelseskjørte jeg med Edina og moren, og benyttet sjangsen til å ta vakre bilder av meg selv. For selvfølgelig var det ikke jeg som satt bak rattet, da ville jeg aldri blogget her og nå. Forresten, Edina vil ha flere "naturlige" bilder av meg på bloggen, vel vær se god. 

Utrolig mye ironi jeg brukte i det innlegget her, men hverdagen trenger vel litt humor også?

Dagens outfit og dagens store overraskelse!

21.feb.2011 @ 17:23 i Outfits 12 kommentarerVakkert bilde, virkelig. Pga, småsyk i formen og usminket, beholdt jeg solbrillene på. Ser passe dumt ut, men solen skinte så vidt på sørlandet i dag, så vi lar det gå for denne gang. For en gangs skyld ser dere hvertfall hvordan kroppen min bekleder seg i dag! Selv om kvaliteten på bildet kunne ha vært bedre. Nok om det, vet dere hva jeg fikk vite når jeg kom hjem? Jeg skal på tur til Kiel med familien min. Førsteklassestur! Gleder meg virkelig mye, så nå er det bare å spare pengeboken full!

"Rederlugarene er skipets flotteste lugarer på 35 kvm. Her har du den samme utsikten som kapteinen, utover baugen og havet foran skipet. Lugaren har eget oppholdsrom med sittegruppe i tillegg til soverom. Entrè til spa- og fitness senteret, frokost i Observation Club og utvidet minibar er inkludert i prisen." Mer fantastisk kan det vel umulig bli?

Dag 05 - En del av livet mitt jeg aldri vil savne.

21.feb.2011 @ 13:07 i Dag 1-30 16 kommentarer

Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner.Det spørsmåler er enkelt. Jeg kommer ikke til å savne ting slik dem har vært det siste halvåret nå etter ulykken. Jeg kommer ikke til å savnet den perioden min fra livet mitt, i det sekundet jeg fikk vite om ulykken. Sykehusbesøk, begravelsen og minnegudstjenester. Jeg skulle gjerne ha vært foruten det i livet mitt. En tid jeg aldri vil savne.- Flere enn meg som har en del av livet sitt, dem godt kunne ha vært uten?

Dag 04 - La meg fortelle om noe jeg aldri hadde klart meg uten.

20.feb.2011 @ 22:06 i Dag 1-30 14 kommentarer

Dag 4 - Fortell litt om vennene dine, hvordan er dem?
For et fantastisk innlegg det her skal bli. Kun skryt til noen fantastike personer, jeg aldri hadde klart meg uten. Vennene mine. Enkelte velger å ikke peke ut noen. Men etter ulykken i sommer er det ingen hemmelighet hvem som virkelig er vennene mine. Velger derfor å dedikere dette innlegget til en hver av de beste vennene mine. En fantastisk sjangse for dere å bli bedre kjent med dem. Navnene dems blir ofte nevnt, men hvem er dem egentlig? Jeg velger å bare ta med jentene, dessverre gutter. Men dere vet selv godt hvem som ville vært nevnt. Tommy, Thomas, Leon og Bjørnar.> Edina


Edina er i grunn den jenta jeg tilbringer mest tid med i hverdagen. Både på skolen og fritiden. Vi spiller fotball sammen, går i klasse og deler de innerste hemmeligheten våre med hverandre. En jente jeg uten tvil ser på som bestevenninnen min. Vi har kjent hverandre siden jeg flyttet til inn til selve byen, Risør, fra sjette klasse. Vi har aldri kranglet, kun små diskusjoner og en gang for en god stund siden var hun veldig skuffet over meg. Men det gikk fort over. Vi vil tross alt kun det beste for hverandre. Jeg elsker denne jenta, herlig fra topp til tå. Du finner ikke sjenerthet i denne jenta, hun sier sine meninger rett ut og står for sine meninger. Hun er ikke av dem som holder brødboksen lukket i timen, og du hører henne gjerne godt i andre enden av skolen. Men på innsiden av denne jenta skjuler gode sider fylt av kjærhelighet og varme. Hun er ikke egostisk, og ofrer mye for dem som står henne nær. 

> Therese.


Mor Theresa(e), uten tvil. Fantastik jente som alltid har et par gode råd på lur. Jeg og Therese er til tider ganske like med samme problemer i livet. Spesielt når det kommer til gutter, kan vil lett kjenne oss igjen. Hvorfor alltid drittsekkene? Da er det godt å ha hverandre. Therese er alltid til trøst, svikter aldri og har (nesten) alltid et smil rundt munnen. Jeg og Therese ble kjent når jeg begynte på videregående. Utrolig glad for at jeg traff denne jenta, vi har gjort mye gøy sammen, og mer skal det bli. Jeg gruer meg virkelig, til den dagen hun ikke er en del av hverdagen min lenger. Skoledagene ville ikke vært like gode uten henne, og det blir ganske ensomt når pulten ved siden av meg står tom. Heldigvis er det sjeldent. Therese befinner seg i andre enden av fylket mitt på fritiden, dessverre er vi ikke sammen så mye da. Hun har en fantastisk personlighet og er nok den jenta i venneflokken min som har den breiste sørlandsdialekta. "Å e du henn?". 

> Linn Kristin.


Linn Kristin er min aller beste venninne. Vi har vært bestevenner siden åttende klasse. Aldri en kranglet har vært inne i bildet. Små diskusjoner har oppstått, kun fordi vi er så glad i hverandre som det vi er. Jeg kunne skrevet ned hele bloggen min, om kun opplevelser vi to har sammen. Gode, dårlige, triste og morsomme. Dager hvor vi har holdt sammen, i tykt og tynt. Linn Kristin kjenner hver minste hemmelighet ved meg, og omvendt. Vi skjuler ingenting. Og når ting blir vanskelig, er valget enkelt om hvem jeg kan ringe til. Linn Kristin bor i Oslo, men helgebesøk, skype og ferier holder oss sammen. Jeg tror Linn Kristin er en venninne jeg vil ha resten av livet. Hun er spesiell på sin måte. Blond til tider, med mange forventinger til hva som er guttene sine arbeidsoppgaver. Du vil aldri møte denne jenta på skogen, fisketur eller på hesteryggen. Hun finner du på cafè, fest eller et avslappende skjær på sørlandet. Hun er også den siste jenta jeg ville fått ordentlig sint, da er det ingenting annet å gjøre enn snu ryggen til å komme seg så fort som mulig avgårde. 

> Sara.


Familiemedlemmet mitt, eller jeg er ble vel et av hennes når jeg flyttet inn til Risør sammen med mamma, lillebror og den nye kjæresten til mamma for en del år siden. Jeg og Sara var utrolig mye sammen før, dessverre er vi ikke det nå lenger. Etter ulykken falt vi veldig ut. Dessverre er det kun min egen feil. Men jeg gleder meg til den dagen vi ser hverandre igjen, og jeg håper det ikke blir så lenge til. Og jeg håper vennskapet kan bli som før. Sara er en fantastisk jente, men det søteste latteren du kan tenke deg. Hun stiller alltid opp, har sine meninger og svikter aldri. Hun passer godt på dem hun er glad i, og vil gjøre hva som helst for å hindre dem i å gjøre noe dumt. Jeg og Sara trives godt i samme selvskap, fylt med mye latter, jentesnakk og god mat. Jeg er virkelig glad i denne jenta. Hun er et par år eldre enn meg, og har gode råd når det kommer til livets vei. Selv om vi til tider er uenige, viser det seg at Sara dessverre for min del alltid nesten har rett. Hun er en herlig jente, som man virkelig kan stole på. 

> Cathrine.


Denne jenta er jeg virkelig glad for at jeg ble kjent med. Tenk å være så heldig å ha en herlig grenlansjente som en så god venninne? Vi begge vet hvordan det er å miste noen, som virkelig står nær. Det er godt å ha noen av dem, som vet hva sorg er. Cathrine kommer snart på besøk til meg, og jeg gleder meg virkelig! Latteren, smilet og personligheten sjarmerer en hver. Cathrine er en jente som alltid er på godt humør. Når triste tider oppstår, gjør vi så godt vi kan i å støtte hverandre. Jeg kunne ønske jeg møtte henne oftere, og om alt går som planlagt, vil nok det gå fint hvis jeg flytter til Skien. Jeg og Cathrine kan snakke i evigheter, om ting som egentlig ikke betyr særlig mye. Vi kan snakke om alt og le i evigheter. Humøret mitt er aldri dårlig når jeg er sammen med Cathrine. 

Nå har dere fått et innblikk i fem av de gode/beste venninne mine. Jeg kunne også ha nevnt fler, men da ville jeg nok ha fortsatt en stund. Nevner jeg en, må jeg nesten nevne en til. Koselig innlegg, eller hva? Regner med jeg får smilebåndet dems til og lette nå, kanskje til og med litt latter.

Syk og sol

20.feb.2011 @ 15:20 i Hverdager 6 kommentarer

Kulden har knekt imunforsvaret mitt. Jeg ser ikke ut for dagen. Usminket, joggebukse og uggs. En fin ting med dagen i dag, er at solen skinner! Lenge siden. Passer perfekt, det usminkete annsiktet mitt kan skjules under et par store solbriller. Obs. Glemte at jeg er SYK og må dessverre holde meg for det meste innendørs. Suck. Det eneste fornuftige jeg har fått ut av det siste døgnet er å ha skrevet søknad klar til å sendes inn til Hotel Høyers i Skien, hvor jeg krysser fingrene mine for å få læreplass ved. Jeg har også kikket etter leilighet i Skien sentrum. Fant et par som hadde passet perfekt, som lå like ved hotellet. Dessverre er nok dem borte innen sommeren, som er da jeg kommer til å flytte, hvis jeg får læreplassen. Krysser fingrene!

Dag 03 - Narkotika og alkohol

20.feb.2011 @ 12:48 i Dag 1-30 12 kommentarer

Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol.Når det kommer til dette temaet, har nok  jeg litt annerledes synspunkt enn mange andre. For dessverre, har enkelte av vennene mine prøvd en del ting som ikke ses på som helt lovlig. Og jeg vet om en del, som f.eks røyker hasj. Herlige mennekser enkelt av dem. Selv har jeg aldri prøvd det, og kommer nok aldri til å prøve det heller. Men i dagens samfunn blir vist alle som f.eks bruker narkotika stemplett som drittsekker. Det enkelte ikke er klar over, er at det faktisk er flere enn du tror, som faktisk driver med narkotika. Du legger ikke merke til det en gang på enkelte. Nå snakker jeg selvfølgelig om narkotiskestoffer brukt i småmengder. Jeg bryr meg dessverre ikke om bestevennen min hadde tatt seg en røyk. Vær se god. Jeg rører den ikke, men det er han/henne som for ta konsekvensene hvis dem kommer. Bare det ikke hadde blitt overdrevent og vedkommende forandrett seg, da ville jeg nok ha prøvd å tatt en alvorsprat med vedkommende. Jeg ville jo selvfølgelig ha brydd meg om bestevennen min havnet helt på kjøret pga. narkotika. Men ungdommen er nyskjerrige av natur, og hvis noen av mine nærmeste venner hadde prøvd ut div, ville jeg ikke slettet dem fra livet mitt av den grunn. Bare ikke det ble en vane, som forandrett mennesket. Og veldig mange, spessielt jenter vil nok kjenne seg igjen i denne setningen, "Hvis du noen gang hadde røyka, ville jeg aldri vært venn med deg igjen". Hvorfor ikke? Vedkommende ville vært akkurat det samme fordet, bare ikke narkotikaen blir overdrevet. 

Når det kommer til alkohol, syns jeg det er helt greit hvis man lovlig kan drikke det i passlige mengder. Motiser meg selv nå, så lenge jeg drikker alkohol av og til selv. Men jeg blir 18 om noen mnd, da er det vel greit? Jeg sikter til mennesker på ungdomsskolen, hold dere til cola til det er deres tid. Dette temaet her var egentlig ganske vanskelig å skrive om. Det kan godt være mange av dere missforstår meg veldig, men da for dere kommentere slik at jeg kan prøve å svare dere så godt jeg kan.  Kom med deres meninger om dette temaet! Jeg er ganske nyskjerrig på om noen faktisk er enige med meg?

Bilder fra "ballet" vårt.

19.feb.2011 @ 22:32 i Hverdager 19 kommentarer

Ballet kunne uten tvil vært bedre, hvor ble av alle de stygge kåringene halvparten av folka i klassen min skulle få? Kanskje ikke fult så mange, men noen priser skulle gå til enkelte i klassen. Og jeg av min nyskjerrighet, ventet på dem hele kvelden. Dem kom aldri. For å si det sånn, det ble lang natt med lite søvn. Men selve kvelden, natten og i grunn morningen også var veldig kos. Har dessverre ingen bilder fra selve ballet. 


Agathe - som jeg og bestevenninnen min, Edina, stelte oss hos! Herlig jente i klassen.


Pedersen ikke ferdig stelt enda! Klar for ball med folka fra skolen!


Edina og Henriette, dårlig kvalitet, beklager.


Meg og Mariann, skjønn jente!


Og her var virkelig kvelden over. Ler like mye hver gang jeg ser dette bildet.

EDIT: Jeg glemte å nevne at veldig mange fremmede kom bort til meg og skrøt av bloggen min! Lesere, altså. Kanskje ikke mange, 4-5 stykker, men i løpet av en kveld var det veldig koselig. Hun ene ville til og med ha en klem, koselig. Og en av dem sa at hun hadde sett meg i byen flere ganger, men har ikke turt å gå bort å hilse. Er ikke farlig, er bare å komme og hilse,  koselig det! Til og med et par gutter sa dem hadde vært innom bloggen min.

Dag 02 - Hvor vil du være om 10 år?

19.feb.2011 @ 17:33 i Dag 1-30 6 kommentarer

Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?Utrolig vanskelig spørsmål, egentlig. Men om 10 år til håper jeg at jeg har funnet han jeg skal dele resten av livet mitt med, god jobb og at jeg bor i et fint stort hus. Jeg håper at jeg har to barn. En gutt og en jente. Høyere ønsker vil jeg egentlig ikke sette, men at jeg har fått orden på livet mitt og slått meg til ro håper jeg. Jeg håper også jeg enda har de fantastiske vennene mine. At vi holder sammen selv etter skolen og det virkelige livet har begynt. 

Funket ikke å laste opp bilde. Men hvor tror du DU er om 10 år?

Dag 01 - Singeltilværelsen, dessverre.

18.feb.2011 @ 19:08 i Dag 1-30 5 kommentarer

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
(Hiver meg på dette opplegget selv også, nå som blogginspirasjonen er så dårlig, dessverre)


 

Singeltilværelsen, må jeg dessverre si jeg befinner meg i. Det vet dere. Jeg hater det. Jeg er uten tvil det man kaller en "kjærestejente". En som liker å ha en gutt å ligge i armkroken til, kysse og kun ha for seg selv. Dere vet alle de gode sidene, dermed trenger ikke jeg å ramse dem opp. Men det å ha en gutt som alltid er der for meg og liker meg for den jeg er, savner jeg mer enn noe annet. En ordentlig god gutt, hadde jeg trengt mer enn noe annet. Problemet mitt er at det ikke er like lett for meg som de fleste andre jenter å gå inn i et forhold. Selv om det er det jeg vil. Trenger. Men den gutten jeg virkelig vil det skal være, vil det aldri gå med. Hardt å godta, men han kommer aldri tilbake. Det hadde blitt feil av meg å blitt sammen med en annen, når det egentlig ikke er han jeg innerst inne vil være sammen med. Innviklet. Jeg er ikke forelsket i noen nyte, derfor er det lett for meg å si nå. Savner det. Sommerfugler i magen og kiling ned gjennom hele ryggen i det blikkene treffes. En dag får jeg nok oppleve det igjen, og drømmegutten kommer. Det vanskeligste er bare å godta at den gutten aldri vil bli Marius. 


If I fall in love again with someone new, It can never be the way I loved you. Letting you go is making me feel so cold. And I've been trying to make-believe it doesn't hurt, but that makes it worse. See, I'm a wreck inside. My tongue is tied, and my whole body feels so weak. The future may be all I really need. -Takk til en av leserene som tipset meg om denne sangen, virkelig nydelig!

Vil dere vite noe?

16.feb.2011 @ 23:27 i Kjærlighet 9 kommentarer

I helgen var jeg ute med venninnen min, og helt ut av det blå spurte en fyr meg om jeg var fra Skien. Flere ganger. "Er du fra Skien?". Kroppen min stivnet. "Er du skiensjente?", "Hæ? Hva sa du nå?", "Er du fra Skien?". Jeg falt sammen i gråt, og gikk fra stedet. Det kom alt for brått. Koblet jo selvfølgelig over på Marius med en gang. Men i grunn var det veldig godt spørsmål å få, når jeg tenker tilbake. God natt.

Hva gjør man vel ikke for morgendagen?

16.feb.2011 @ 12:37 i Kjærlighet 3 kommentarer

Skoleballet er i morgen, og jeg kunne bare glemme å dra på det hvis jeg ikke orket skolen i dag. Dermed hadde jeg ikke annet valg, enn å dra på skolen. Syk eller ikke, det ballet skal jeg på. Jeg føler meg litt bedre i dag, heldigvis. Men jeg er fortsatt dårlig. Nå krysser jeg bare fingrene for at jeg ikke våkner syk og forferdelig i morgen. Forresten: Gjett hvilken farge det er på kjolen min og skoene mine som jeg skal bruke i morgen!

Det er helt sykt at du faktisk er død.

15.feb.2011 @ 21:43 i Kjærlighet 17 kommentarer

Aldri mer vil jeg se deg på hytta i Risør, i båten eller få være med deg. Aldri mer holde rundt deg, kysse deg eller bare gi deg en klem. Aldri mer skal vi snakke om alle de morsome og gøye, og kanskje litt rampete tingene vi gjorde når vi var små. Når sommeren kommer, vil jeg ikke finne deg i bua de på hytta. 

Jeg kunne fortsatt i evigheter. Det unike et hvert menneske har, er borte ved deg for alltid. De små tingene et hvert menneske bærer ved seg, som man egentlig ikke tenker over før det blir dratt vekk og du merker hvor tomt det faktisk blir. Smilet, måtene du tok hånden din og rufsett håret ditt på og ikke minst latteren. Borte.

ååh, redd meg.

15.feb.2011 @ 16:52 i Hverdager 11 kommentarer

Akkurat nå angrer jeg på den koselige kvelden jeg hadde med bestevenninnen min på søndag med film og overnatting. Det viste seg at morningen etter, hadde hun sendt bakteriene sine over til meg. I går på skolen var jeg litt små dårlig. I dag derimot, er formen enda værre. Fravær eller ikke, jeg er sengeliggende. Og det forklarer litt hvor syk jeg er, når jeg ga påskeeggene til broren min. Og selvfølgelig måtte jeg bli syk akkurat nå. Vi har skoleball til torsdag og jeg skal jobbe i helgen. Kunne ikke passet dårligere. Men jeg håper å være i form til torsdag. Syk eller ikke, det ballet skal jeg på! Jeg har dopet meg ned på ibux, tatt et langt bad og nærmest druknet meg selv i varm tody. Dessverre er jeg fortsatt dårlig. Har noen av dere noen tips til hva jeg kan gjøre for å bli frisk så fort som mulig? Kjedelig innlegg, men vær så snill hjelp meg. Føler meg ganske nærme døden her jeg ligger innpakket i flere dyner og med varmovnen på fult, men fortsatt fryser! 


ååh, vil tilbake på skolen til disse to fantastiske jentene ... redd meg, anyoneee.

Tatovering?

14.feb.2011 @ 20:37 i Kjærlighet 42 kommentarer

Jeg har tenkt lenge på tatovering, veldig lenge. I nyaktig 7mnd og to dager. Jeg vil ikke gjøre en feil, ved å ta tatoveringen. Jeg vil ikke angre. Det er et merke som vil henge ved meg resten av livet. Tidligere har jeg også hatt lyst på tatovering. Stjernetegnet mitt i nakken. Men for 7mnd og to dager siden, ble det valget forandret. Jeg vil ha noe som står for noe. Har en verdi. Spesielt. Derfor har jeg lyst til å ta tatovering til minne om Marius (i nakken). Ikke bare fordi han var (er) kjæresten min, men også fordi han var (er) barndomsvennen min. En fantastisk gutt, som ingen andre kan måle seg med. Ikke bare en kjæreste, da ville nok ting vært annerledes. Flere har sagt til meg at jeg ikke burde gjøre det. Ganske mange egentlig. Heldigvis, er det valget kun mitt. Og kanskje mamma, men om noen få mnd. til, er det kun opp til meg. Uansett, syns dere ikke tatoveringen var fin? Vakker, spesiell og enestående, akkurat som Marius.


Og et spørsmål til: Har du tatovering? I så fall, gjorde det vondt? Jeg er livredd for både sprøyter og nåler, så om jeg tatoverer dette, måtte jeg virkelig "manne meg opp".

Updates

14.feb.2011 @ 12:58 i Hverdager 11 kommentarer

Grunnen til at jeg ikke kunne skrive hva jeg skulle i helgen, var nemlig fordi jeg skulle i overraskelses bursdag til venninnen min, Line, sammen med Therese i Grimstad. Utrolig koselig og herlig kveld. Hun ante ingenting om feiringen, og ble kjempe overrasket når vi tok henne inn i lokalet som var leid og møtet kvelden på lokalet med bursdagssang! Dessverre har jeg ingen bilder. Jeg tok ikke med kameraet mitt. Dårlige erfaringer med det tidligere, og livet mitt blir betraktelig dårligere hvis noen hadde stjelt det fra meg. Men, jeg har hatt en kjempe fin helg hos venninnen min, Therese! Super jente, som lagde en super kveld! 


Meg og Therese i marihøna.

Grimstad next!

12.feb.2011 @ 16:49 i Hverdager 7 kommentarerNå er jeg klar for Grimstadtur! Hva jeg skal i Grimstad, kan jeg dessverre ikke si! Det for jeg avsløre i morgen. Men, dere kan jo gjette? Ha det fint så lenge, og ønsk meg god tur!

Vil du ha en vurdering av bloggen din?

12.feb.2011 @ 13:11 i Blogg 21 kommentarer

Da er det eneste du trenger å gjøre, legge igjen link til bloggen din i nettopp dette innlegget. Blogginspirasjonen min er ikke så bra for tiden. Beklager. Dermed tenkte jeg å gjøre noe jeg aldri gjør, nemlig å vurdere en blogg. Kanskje din? I så fall, legg igjen en kommentar så trekker jeg tilfeldig ut hvem det blir. Kanskje det blir to, og en vs. mellom dem jeg velger. Trenger nye blogger å lese også, så dette er en herlig mulighet for å finne det! 

Lever på lykkerus

11.feb.2011 @ 18:01 i Hverdager 9 kommentarer

Jeg er fortsatt helt i skyene med min fantastiske karma! Perfekte dager, perfekte venner og perfekt familie. Selvfølgelig, negative ting har skjedd i fortiden som henger ved meg. Vanskelige situasjoner og harde tanker. Hver eneste dag, er dem der. Men den siste uken, har jeg vært utrolig flink til å se fremover og heller nyte alt det gode i livet! Utrolig deilig. Nok en helg har kommet, endelig. Denne helgen skal jeg slappe 100% av og kanskje være med noen herlige venner. Til uken er skoleballet vårt, som jeg skal tilbringe sammen med venninnene mine. Mest sannsynlig, blir natten tilbringet i Grimstad etter ballet. Blir koselig, ser fremover!

Jeg tror kanskje noe av grunnen til at jeg er så fornøyd og på godt humør, kommer av at jeg ikke legger meg opp i bagateller lenger. Jeg orker ikke bruke energien min på det. Aldri mer. Jeg har funnet ut at det finnes så utrolig mange andre harde følelser og vanskelige situasjoner i verden, som dessverre enkelte mennesker må gjennom. Og slike vanskelige situasjoner, kan ikke sammenlignes med små bagateller enkelte hverdager gjerne har med seg, som andre lager veldig mye ut av. Mens jeg derimot, bare smiler og er glad. Edit: Nå har jeg laget meg litt god mat, og skal slappe enda mer av. Stekt tomat, agurk, tacoris og stekt svin, sjampinjong osv. godt, godt! -FLERE ENN MEG, SOM FAKTISK HAR DET GANSKE FINT FOR TIDEN?

Enda flere bilder fra Lillestrøm!

11.feb.2011 @ 15:44 i Hverdager 11 kommentarer

Som jeg nevnte i innlegget under, kom jeg til å stjele noen bilder av kompisen min som brukte speilrefleks. Under ser dere noen av fire hundre bilder, fra mat-messen vi var på i går med trinnet. 

Dagstur til Lillestrøm!

10.feb.2011 @ 20:58 i Hverdager 7 kommentarer

Det er nesten unødvendig å skrive at jeg er sliten etter turen i dag. Selvfølgelig er jeg sliten. Tur/retur sørlandet-lillestrøm, kjennes virkelig på kroppen. Jeg har mest lyst til å grave meg under dyna og bli der til mandag, men dessverre kan jeg ikke det. Vi var på matmesse med trinnet. Helt greit. Det beste med hele turen, mener jeg var å møte Lasse igjen. En helt utrolig herlig og nydelig gutt som jeg ikke har sett på over et år! 


Meg og Edina, fantastiske jente!


Lasse og meg! Trodde jeg så syner eller dagdrømte når jeg så han kom mot meg! Utrolig koselig.


Fantastiske jenter. Edina og Dorthea. 


Meg og Therese. Kanskje ikke verdens fineste bilde. Hva skjer med hånden min?!


Verdens beste jenter, uten tvil.


Og ja, de var kjempe gode! 

Jeg tok ikke så mye bilder, så lenge en av kompisene mine hadde med speilrefleks kamera og tok langt over 400 bilder med det. Noen av dem, burde jeg klare å stjele fra han å dele med dere. Ble en del søte bilder dere kan få se siden. Nå skal jeg hive meg under dyna, god natt! Hatt en fin dag?

Grimstadtur

09.feb.2011 @ 22:24 i Hverdager 4 kommentarer

Endelig er jeg hjemme fra Grimstad/Arendal. Etter skolen i dag ble jeg med Therese hjem. Utrolig koselig. Spiste pizza, så film og var litt rundt forbi. Senere dro jeg på mørkekjøring i Arendal. Utrolig kjedelig, men må gjennom det en eller annen gang. Godt å være ferdig med det hvertfall! Nå er jeg passe klar for sengen, før Oslotur venter i morgen! Blir sliten av alle turene mine for tiden. Men først, noen bilder fra i dag: 
My mind is on the past

09.feb.2011 @ 13:01 i Kjærlighet 5 kommentarerWe all have our time machines.

Some take us back, they're called memories.
Some take us forward, they're called dreams.
But remember, there's a part of me that will always
be in love whit you, Marius.                                                                                                 søtt/trist innlegg?

Planene for dagen

09.feb.2011 @ 10:59 i Hverdager 11 kommentarer

Jeg hadde helt glemt at jeg skal på mørkekjøring i kveld! Dessverre skal jeg ta den i Arendal, og kommer ikke hjem før sent. Hvis jeg i det hele tatt kommer meg hjem, er faktisk usikker på om jeg rekker siste bussen. I mellomtiden skal jeg være med Therese, så da blir det Grimstadtur, igjen! Koselig. 


Kjedelig med standarbilder "hei her jeg", men se det fine smykket mitt! Fikk det av moren og broren til Marius. Vakkert. Marius lurte på hva jeg ønsket meg til bursdagen min, og jeg sa et hjertesmykke. Vi kom aldri så langt. Men overraskende, fikk jeg hjertesmykke av moren og broren hans. Det er så fint!

Gårsdagens uforklarlige episode

08.feb.2011 @ 22:05 i Kjærlighet 10 kommentarer

Til tider kan jeg være en ganske surette person, hvertfall under stress. Ikke alltid, men av og til. I går kveld, var en av de gangene jeg faktisk var det. Planen var å sove hos bestevenninnen min, Edina. Jeg ble hentet å kjørt bort til henne, dem ventet stresset på utsiden mens jeg løp huset rundt seks-sju ganger kun iført undertøy. Klart jeg ble stresset av maset dems, og selvfølgelig klarte jeg å glemme noe hjemme. Jeg måtte ringe Even, som var så snill som hentet meg, for å hente meg nok en gang, siden jeg glemte noe hjemme. Frem og tilbake, igjen. 

Nå over til det som faktisk skjedde: Jeg løp med skoene inn i all hast inn, selv om jeg vet mamma hater det. Det var om å gjøre å finne rettetangen min så fort som mulig. Først en runde opp på badet, også ned på det ène rommet mitt igjen (legg merke til det ène rommet, jeg har nemlig to. Et "soverom" og et med sofa, tv osv). Da kom setningen fra mamma, som viste seg å gi meg gåsehud og tårer bare få minutter senere. "Katrine, sjekk om alle dørene nede er lukket (...) Jeg syns jeg hørte en dør gå opp". Jeg tok rettetangen i hånden, klar til å gå, men tenkte over det mamma sa. Måtte nesten sjekke, i ren nysgjerrighet. Jeg kikket sakte bort mot den andre døren til rommet mitt. Åpen. Jeg gikk inn på det andre rommet mitt. Kaldt og mørkt. Det var ingen der, selv ikke pus en gang. 

Det var bare noen minutter siden jeg var der sist, max. en halvtime. Ingen andre hadde vært nede i kjelleren. Men døren jeg senest lukket for en halvtime tilbake, stod nå åpen. Det kan umulig ha vært gjennomtrekk, for ingen vinduer eller dører var åpene fra før av. Og jeg lukket den sist jeg var der, hundre prosent sikker. 

Jeg må ærlig innrømme, at tårene kom av denne opplevelsen. Ikke mye, men noen få. Jeg ville ikke ut fra rommet igjen, det var godt å være der. Trygt, men samtidig kvalmt. Følelsesladet. Det har vært så mye, etter i sommer. Det er ikke første gangen. Hvorfor, tror jeg blir et ubesvart spørsmål. En kort episode skjedde i helgen også. Jeg har lenge vært på leiting etter den stasjonære harddisken min, uten hell. Alle skuffer, skap og hyller er ransaket. Begge rommene er ryddet til bunns, uten hell. Alt jeg har av Marius, bilder, filmer osv. ligger på den. Jeg kan ikke beskrive hvor vondt det hadde vært å mistet den/det. Men så satt jeg i sengen, helt uten videre. Og plutselig er det akkurat som om noen sier til meg at jeg skal se i den ène skuffen en gang til. Akkurat den skuffen. Jeg gjorde det, for sikkerhetsskyld, selv om jeg allerede hadde leitet der. Men tro det eller ei, der lå harddisken min. Pussig. Vel, det ble et lengre innlegg enn jeg hadde trodd! Men nå vet dere et par av de uforklarlige episodene som har skjedd hjemme de siste dagene.

Bilder fra roadtripen til Kristiansand

08.feb.2011 @ 19:42 i Hverdager 14 kommentarer

Turen var herlig, og virkelig verdt det. Hadde det bare ikke vært for at Marcus forsov seg, ville den nok vært enda bedre. Vi var på yrkesmessen en liten stund, møtte en del folk, koselig å se dem igjen. Men vi ble fort slitne og lei av alt maset og mennekskende, så vi bestemte oss heller for å dra videre til sørlandssenteret for å finne gave til venninnen til Therese, og for å få litt mat i kroppen. Ellers har var vi på omvisning i halve Grimstad og lo oss i hjel flere ganger i løpet av turen bla. av kjøreferdighetene til Therese. Koselig dag, selv om den bydde på overraskelser!


Therse, Edina og meg. Her ser dere bedre hvordan håret ser ut i ordentlig lys.


Meg og Therese, rett før hun skulle "hente noe i bilen". Internt, sorry.


Gulljentene.

Forresten, i går kveld opplevde jeg en ganske ekkel, og egentlig litt skummel opplevelse hjemme. Men samtidig var den veldig god og varm. Følelsesladet. Noen som vil høre mer om opplevelsen?

Resultatet av hårblekingen

08.feb.2011 @ 18:25 i Hverdager 19 kommentarerHåret henger vertfall enda på, og etterveksten ble borte. Jeg er i grunn ganske fornøyd. Viser dere bedre bilder siden, som er tatt i bedre lys. For som kanskje noen av dere vet, var jeg på tur til Kristiansand i dag. Selvfølgelig ble det tatt en del bilder der, og selvfølgelig skal dere få se noen av dem! Tilbake til blekingen: Jeg syns jeg fikk mindre gul-skjær i håret denne gangen. Etterveksten er heller ikke så ille. Så hvis du absolutt må/skal bleke håret hjemme, finner jeg ikke ingen grunn til å velge bort den jeg brukte (se innlegg under). Men, alle har forskjellig kvalitet på håret sitt, så hvis det i verste fall skulle være borte neste morgen, tar ikke jeg skylden.

Ingen vei tilbake, stakkars håret mitt.

07.feb.2011 @ 20:29 i Hverdager 10 kommentarerJeg hører for meg så si alle vennene mine sukke og klage over at jeg faktisk bleker det, nok en gang. Den dagen jeg mister håret mitt, vil det eneste jeg kommer til å høre være "hva var det vi sa?". Jeg håper ikke den dagen blir i dag, men skulle ikke forundre meg ettersom karmaen min er på topp for tiden! Eller, så kan vi snu på saken og håpe at det blir "perfekt", siden jeg har så god karma. Det eneste jeg gruer meg til, er at den er så synnsykt sterk. Dårlig utvalg på kiwi i byen, men det er tross alt Risør jeg bor i, dermed kom det ikke som et sjokk. Resultatet kan dere få se i morgen, jeg pakker dataen for kvelden og drar til bestevenninnen min i natt. Ønsk meg lykke til!

Hilse på Marcus Ek i morgen.

07.feb.2011 @ 13:37 i Hverdager 8 kommentarer

I går kveld fikk jeg overraskende en kommentar fra Marcus EK på bloggen min. Han skrev at jeg for stikke innom yrkesmessa han befinner seg på de neste dagene. Dermed blir det Kristiandsandtur i morgen for å hilse på Marcus! Ser frem til en koselig dag i morgen, hvis vi finner frem. -FLER SOM TILFELDIGVIS SKAL PÅ YRKESMESSEN I KRISTIANDSAND I MORGEN?

Egentlig skal ikke skolen vår på yrkesmesse, ikke vg2. Men enkelte fikk lov til å dra, siden dem er usikre på valgene. Og da var tilfeldigvis de tre, som er meg og to av venninnene mine. Enkelte fra Vg3 skal også tror jeg, så det blir koselig. Slipper hvertfall en lang kjedelig dag på skolen med teori!

Helt jævelig!

06.feb.2011 @ 22:35 i Hverdager 14 kommentarer

Og jeg snakker selvfølgelig om håret mitt. Etterveksten min, som jeg har "bært med glede" en periode nå, for å la håret "puste litt", etter titalls med blekinger. De av dere som har fulgt bloggen min en periode, vet at blekingen har slitt på håret mitt. Alle (og da mener jeg bokstavelig talt alle ... kanskje bortsett fra Thomas) mener jeg burde farge håret brunt igjen. Selvfølgelig vil ikke jeg det selv, så lenge jeg mener jeg ser bedre ut med blondt. Og etter hva jeg har lært, skal man ikke alltid høre på alle andre. Og så lenge jeg har lagt så mye ned i å få håret blondt, vil jeg ikke gå tilbake til brunt. For hvis jeg en dag vil ha det blondt igjen, kommer jeg mest sannsynlig aldri til å orke den prosessen. Derfor, må jeg dessverre dele med dere at etterveksten blir bleket til tirsdag, eller kanskje i morgen. Jeg har lovet å bleke håret mitt med bestevenninnen min, så jeg må nok vente til tirsdag! Ønsk meg lykke til. Alltid like spennende, om håret forblir på hodet eller faller av. En dag, vedder jeg på at det skjer. Hvertfall i disse dager, hvor alt har vært så perfekt og fint. Venter på at noe drastisk vil skje og snu på hellet mitt. Ros til bloggen, slår aldri feil.

06.feb.2011 @ 16:04 i Ukenes kommentarer 5 kommentarer

Dagen der på twice. Formen er fortsatt dårlig, men nok om det. Planen var ikke at jeg skulle klage i dette innlegget, for sent. Men, etter å ha proppet i meg en hel stratos (obs, der røk godteriavtalen med mamma) og hatt et lite hotel cæsar maraton for meg selv under dyna, fikk jeg en utrolig koselig og ikke minst rørende melding på facebook fra vakre Eva Kristine.

"Jeg må erklære min store kjærlighet til bloggen din! Jeg elsker den rett og slett! Digger deg! Jeg har så stor respekt for deg etter å ha fulgt deg fra dag en du startet å blogge, og du er en så sykt bra blogger, skriver utrolig bra,har nydelige innlegg, mange triste men samtidig herlige innlegg! Og det står stor ære ut av du klarer det så bra etter hva som har skjedd og hva du går igjennom! Stor respekt til deg! Jeg får så vondt inni meg hver gang du kommer med et trist innlegg, sitter alltid med tårer i øynene,jeg vet så godt hvordan det er å miste en som står deg så nær .. Jeg håper virkelig du får det bedre etter hvert, du fortjener virkelig kun å ha det godt! ♥" 


Okei, jeg måtte bare velge et random bildet, slik at det ikke ble så kjedelig. Men hvor i h* ble av leppene mine? 

Ros til bloggen, slå aldri feil. Nok en gang, tusen takk for fine ord Eva. Det rørte meg veldig. Utrolig koselig å høre. Hvertfall i disse dager, hvor jeg føler bloggen ikke har gått spesielt bra. Men, jeg fikk plutselig en knall idè om hva jeg gjøre til bloggen. Det blir kanskje litt flaut, for det har med videoblogg å gjøre. Nå har jeg nevnt det, for sent å trekke seg. Følg med i neste innlegg.

Oppdateringer fra helgen!

06.feb.2011 @ 13:24 i Hverdager 10 kommentarer

Jeg er sliten. Egentlig det beste som beskriver helgen min. Fredagen begynte med 18'års dag til Nico. Det var gøy så lenge det varte, men slutten kunne jeg godt ha vært foruten. Men, det var veldig koselig å se alle sammen igjen! Dessverre har jeg ingen bilder fra bursdagen. Jeg droppet å ta med alt fra kamra, mobil, penger osv. Har ganske dårlige erfaringer med verdigjenstander på fest. Og jeg er kanskje ikke den personen som er flinkest til å passe på ting heller. Ellers har jeg slappet 110% av i helgen, fått bestevenninnen min som jobber på pizzabakeren til å lage litt "dagen der på" mat også har jeg vært med bestekompisen min, Tommy. Fin helg, gleder meg allerede til neste. Da blir det nemlig tur til Vrådal sammen med bestevenninnene mine! 


Bestevennen min. 

- HAR DU GJORT NOE GØY I HELGEN?

18 års dag next, snakkes!

04.feb.2011 @ 20:04 i Hverdager 11 kommentarerUtrolig nok, rakk jeg et kjapt innlegg! Hei og hade, bursdagsfeiring venter!!!

Bedre guttevenn får du ikke.

04.feb.2011 @ 18:50 i Hverdager 8 kommentarer

Jeg tror ikke jeg har hatt en så bra fredag som i dag på lenge! Og det beste er, at den enda ikke er over. I dag fikk jeg endelig se en av verdens beste venner igjen, Tommy! Jeg er så glad i den gutten. Virkelig et herlige menneske, og ikke minst en god venn. Vi har ca. kjent hverandre i 4-5år nå(?). Og vi har vært gjennom utrolig mye. Da mener jeg utrolig mye også. Kjærestepar som har prøvd å skille vennskapet vårt med alt fra slossing til bitching, avstandsproblemer og andre småting, men hell no om det ødelegger vennskapet vårt. Gode venner som alltid holder sammen, i tykt og tynt. Det er derfor vennskapet til meg og Tommy er så spesielt, vi har vært i gjennom så mye, og jeg tror det skal ganske mye til for å ødelegge det. Tommy bor i Bergen dette skoleåret, og jeg har ikke sett han på veldig lenge. Selv om det blir en del telefonsamtaler av og til, er det ikke det samme som å virkelig være sammen. Jeg er virkelig glad i denne gutten. 


Beklager mobilbilde. Men bedre med dårlig bilde, enn ingen bilder, right?

Men nå må jeg stelle meg videre, skal i 18års bursdag om en times tid. Blogges kanskje før jeg reiser, hvis jeg rekker det. Typisk at jeg ikke rekker det.

Merker at voksenlivet nærmer seg.

03.feb.2011 @ 21:54 i Egne meninger 11 kommentarer

Fler av venninnene mine/bekjente går rundt med baby i magen, ring på fingeren og deler tak med kjæresten (forloveren). Jeg sitter ofte på med venninnene mine som har fått seg både bil og lappen, vi som en gang jublet over mopedlappen. Bankkontoene kan flere av oss tømme helt, om vi vil. Penger, er nå vårt ansvar. Problemet med å få tak i alkohol og nikotin, er egentlig ikke et problem lenger i vennegjengen min. De fleste som trenger det, kan jo tross alt kjøpe det selv. Alkohol i å for seg, er egentlig ikke et problem lenger. Det begynner å bli greit, på en forsiktig måte. Jeg som uheldigvis har bursdag på sen-sommeren, blir holdt litt igjen med strenge regler flere av de andre har for lengst lagt bak seg. Men i morgen skal jeg i nok en 18'års dag, og det er vel ingen hemmelighet hva som kommer til å skje der. 

Egentlig, syns jeg det er litt trist alt sammen. Missforstå meg ikke, for gud som jeg gleder meg til å få billappen, kunne dra ut på byen med vennene mine og starte mitt eget lite liv i en koselig leilighet. Men ting blir ikke like gøy lenger, når man faktisk får lov til det. Spenningen vil ikke fortsatt være der. Tror jeg kommer til å savne den litt. Snike meg ut og inn vinduet på kvelden, gjemme askebegeret til venninnen min og komme med dårlige unnskylder til mamma som jeg tror jeg lurer henne med. Slik er det ikke lenger. Skal jeg ut, bruker jeg døren. De venninnene mine som røyker, skjuler det ikke lenger. Og sannheten, blir som oftest fortalt til mamma. Jeg har skjønt med tiden, at det er det lureste. 

Det jeg skal frem til, er at jeg virkelig kjenner at voksenlivet nærmer seg. Når jeg kjenner ekstra godt etter, syns jeg ikke det er lenge siden vi løp rundt på ungdomsskolen i åttendeklasse og lagde unødvendig drama om gutter vi trodde vi kom til å dele livet ut med. Kjenner du deg igjen i situasjonen min, eller har du vært der selv en gang? I så fall, hvis svaret er nei. Kommer en dag din tur, så nyt tiden enn så lenge!


Og siden vi er så godt i gang, avslutter jeg med et bilde av meg selv fra åttende klasse. Måtte gjøre det om til sort/hvitt. Syke farger i bildet. Knall rosa, forferdelig hår og egentlig stygt alt sammen. Dør av latter! Paint 4 evah<3

Denne setningen har jeg savnet å si.

03.feb.2011 @ 16:56 i Hverdager 13 kommentarer

"Jeg skal på fotballtrening". Nå kan den begynnes å brukes igjen. Endelig, tilbake på fotballbanen. Jeg har ikke spilt på snart et år, og jeg føler nesten jeg må begynne helt på nytt igjen. Jeg gleder meg som en liten unge. H*rregud som jeg gleder meg. Og selvfølgelig, måtte den gamle vålerengadrakta på igjen! Og det positive er, at jeg skal begynne å trene igjen! Jogging og trening på treningsstudio er dessverre ikke noe for meg. Men fotball, kan virkelig fungere. Blogges! 

Bilder fra min koselige dag med Jarand.

02.feb.2011 @ 22:03 i Hverdager 12 kommentarer

Virkelig verdt det! Jeg og Jarand var kjempe gode venner før, men dessverre mistet vi veldig kontakten etter videregående. Dermed bestemte vi oss for og endelig finne på noe igjen, med film og kos. For gamledagers skyld! Og kanskje, kontakten og vennskapet kan bli litt bedre. Trist å miste så mye kontakt med enkelte folk i Risør, etter skolegangen min i Arendal. Vi hadde også liveshow på bloggen min, utrolig morsomt i grunn, selv om vi dreit oss loddrett ut. Men jeg har jo ikke cam til vanlig, så hvorfor ikke benytte sjangsen? Jarand hadde liveshow en liten halvtime uten meg, etter at jeg hadde dratt. Morsomt, gjett om vi kommer til å bli mobbet. Men tusen takk for alle dere som så på, kom med spørsmål og ideèr om hva vi kunne gjøre! 


Og et bilde til, med super god kvalitet kan vel ikke skade? Herlige Jarand, herlig dag!

LIVESHOW AKKURAT NÅ! stay tuned!

02.feb.2011 @ 20:23 i Videoblogger 60 kommentarer


Live Broadcasting by UstreamEr hos Jarand, for tredje gang. Hola, spør om spørsmål eller noe sånt, noe dere vil vi skal snakke om?

Vil dere ha liveshow?

02.feb.2011 @ 20:04 i Blogg 2 kommentarer

Som kanskje noen av dere vet, befinner jeg meg hos Jarand i dag! Etter å ha ledd oss i hjel på chatroulette i en times tid, kom han med en super idè. Liveshow! Hvis jeg får det til. I mellom tiden, kan jo dere som kjeder dere komme på chatroulette.no! Trenger noen normale folk der.

Men hvertfall, hvis dere er keen på liveshow, skal jeg og Jarand få til noe om få minutter! Kameraet er ikke så bra, but stay tuned, så kanskje dere får se oss!

Følelsen jeg ikke vil bære på.

02.feb.2011 @ 13:29 i Kjærlighet 6 kommentarer

Savn. Det å savne en person og noe som en gang var, men som dessverre tilhører fortiden. Uansett hva du gjør, vil ingenting bli som før. Det å prøve å skyve vekk de negative tankene, og ta inn de positive. De positive tankene som forteller deg at en dag vil alt bli bra, men innerst inne vet du bedre enn noen andre, at det er en løgn. Bedre er ordet. For bra vil det ikke bli, enkelte ting vil ikke bli som før. Ting vil bli bedre, for tiden leger alle sår. Konsekvensen folk ofte overser, er at dype sår blir til arr. Det gjør virkelig vondt å bære på følelsen av savn. Det verste er at det ikke finnes noen medisin mot det. En dag av gangen, er egentlig alt man kan gjøre. Fikk litt inspo av Jarand til å skrive dette innlegget! En herlig gutt, jeg skal tilbringe dagen min med. Vi snakket om fortiden, og hvor mye vi så gjerne skulle endret på ting. Jeg og Jarand var en gang utrolig gode venner, men etter videregående har vi mistet så si alt av kontakt. Jeg har ikke sett han ordentlig siden i sommer, de andre gangene har bare vært "hei og hade". Dermed blir det koselig å tilbringe dagen med en av dem jeg tilbringe hele skolegangen min i Risør med!

Depresjon, hukomelsestap og slike ting man ikke vil ha.

01.feb.2011 @ 16:46 i Kjærlighet 8 kommentarer

Jeg vet ikke om jeg lenger vil si at jeg sliter med depresjon, men av og til kan det virke slik. Dårlig reaksjonsevne, tristhet, negativ tankegang, nedsatt reaksjonsevne og dårlig konsentrasjon. Lite energi, dårlig matlyst, søvnproblemer og ikke minst hukommelsestap. Listen er lang, jeg kunne fortsatt i evigheter.Når jeg tenker tilbake på det siste halve året, husker jeg lite. Ting har blitt så ubetydelige. Jeg får aldri gjort det jeg skal. Og om noe virkelig må gjøres, blir det gjort i siste liten. Men de siste timene, har jeg virkelig imponert meg selv. Jeg har endelig fått bestilt frikort og mørkekjøringstime. Det er vanskelig å forstå for enkelte, det jeg nå prøver å forklare. Men etter ulykken i sommer, ble alt det andre i hverdagen så ubetydelig og smått i forhold. Hodet hadde ikke plass til flere tanker. For eksempel, var ofte jeg følte venninnene mine trengte ekstra støtte fra meg, uten at jeg selv følte jeg klarte å være der for dem. Utrolig trist, for jeg vet at jeg så gjerne ville gitt mer, men kroppen strittet i mot. Jeg vet ikke helt hva poenget med dette innlegget var, kanskje bare å få det ut, hvor flink jeg føler jeg faktisk har vært nå. Selv om det bare skulle mangle, men nå er det hvert fall gjort. Deilig. Skryte av seg selv av og til, må være lov.

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits