Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: februar 2010

Dagens innkjøp! Shopping i Stavanger osv.

25.feb.2010 @ 21:37 i Hverdager 30 kommentarer
Hei alle sammen! I dag var jeg og Dorthea nedom Stavanger for å kikke litt der og bruke opp resten av pengene våre. Det gikk fint, for å si det rett ut, for nå sitter jeg blakk igjen i Sandnes. Det var ikke så mye jeg fikk kjøpt siden jeg bare hadde 500kr. Men, her kommer hvertfall noen bilder av det jeg kjøpte! Er kanskje litt dårlig bilde av genseren jeg kjøpte, men kommer nok bedre siden, elsker den!


Den nye genseren, kjøpte den på vero moda, 250kr! Og to nye filmer jeg må ha på togturen i morgen, 30 kr per.


Grønnaktig singlett, og undertøy fra gina tricot, alt kostet tilsammen 100kr. ♥ Salg

Senere i kveld, skal vi kose oss å se masse film! I tillegg må vi rydde og pakke, dette er trossalt siste dagen vår i Stavanger. Litt trist egentlig, for det har vært utrolig morro og koselig her! Men, Sørlandet kaller, og når alt kommer til sitt, lengter jeg veldig hjem. Men, jeg skal enda ikke helt hjem, bare nesten. For når jeg kommer nedover til Sørlandet igjen, skal jeg til besteforeldrene mine, dvs. at det blir en bloggfri helg. Men i mellomtiden ( i mødlå som jeg har lært dem sier her), kan dere "melde" dere på bloggvurdering under, om dere vil.


Jeg fikk bloggvurdering, kom på førsteplass! -Tusen takk

24.feb.2010 @ 22:37 i Hverdager 17 kommentarer
Wow, jeg sitter rett og slett sjokka i leiligheten til broren til Dorthea. Jeg har ikke blogget i dag, og hadde heller ikke tenkt til å gjøre det, siden det har skjedd en del småting. Jeg har bla. klart å rote vekk mobilen min, i Stavanger! Og jeg er nærmest blakk. I tillegg er jeg kjempe sliten etter dagen i dag. Men over til første setning på hvorfor jeg er så sjokka, jeg har nemlig fått en bloggvurdering, og hun valgte meg på første plass. Jeg har ikke ord, det betydde mye, det er så synnsykt koselig at andre sier fint om bloggen min! Bloggen til hun som vurderte meg, finner du HER. Bloggvurderingen har dere under, si gjerne deres mening om bloggen min dere og, alltid koselig å høre! Både positivt, og ikke minst negativt!Header:
Fin, enkel header. Elsker fargene du har brukt ! :) Det får en liksom til å få et inntrykk av personligheten din! Det er bra det du har gjort med skriften. Enkel type, først navn, så bloggnavn. vakkert! Det er  det jeg sier om den, helt fantastisk vakkert! 5+

Design:
Du har et pent design. Den er det virkelig! Men (jeg skriver med all mulig respekt!) det kunne godt vært en litt mørkere gråtone på kantene. Da hadde det glidd med naturlig inn. Men resten av fargene er perfekte! Du snakker nøytrale farger, og det liker jeg! Me like this! ;) Og skriftstørelsen på overskriftene kunne godt vært litt større. Snakker ikke mye, bare en liten bitt. 5-

Innlegg:
Du skriver bra. Ser ikke noen skrivefeil her. (men jeg er ikke veldig god til å legge merke til sånt , for å være ærlig ^^) Du har alltid bilder i innleggene dine, og du skriver saklig :) Og en ting til : Du har alltid bilder eller videoer i innleggene dine, og det er virkelig et stort + ! Du er veldig flink! 6!

Sammenlagt:
Du har en vakker blogg. Den er stilig og tøff og samtidig veldig personlig. JEg liker den veldig godt! Det eneste jeg trekker for er det med skriftstørelsen på overskriftene ;)

Karakter: 5+

TENKTE Å HA BLOGGVURDERING SELV, FOR DET ER LENGE SIDEN! NOEN SOM VIL?

Kvelden i bilder

23.feb.2010 @ 19:28 i Hverdager 15 kommentarer
Heisann! Først må jeg bare fortelle dere et par setninger fra utplasseringa i dag. Bla. at det var kjempe gøy, og at jeg fikk en skikkelig omvisning rundt på hele sykehjemmet (vet jeg skrev sykehus på et innlegg lenger ned, men stresset veldig, beklager. Stavangers største sykehjem*). I tillegg har jeg stekt 40kg sei, og dvs. sei til ca. 300 mennesker. Jeg stod seriøst i tre timer ++.


Når vi kom hjem fra uplasseringa, dro vi en kjapp tur ned til sentrum. Dårlig bildekvalitet? Ja.


Sandnes sentrum. Broren til Dorthea, altså leiligheten vi bor i denne uken, er rett inn til høyre i et av smuga.


På vei hjem fra byen igjen, var og kjøpte oss litt mat osv. Broren til Dorthea, og Dorthea forann selvfølgelig.


Vel og godt hjemme fra byen, godt i gang med innlogging til alt fra nettby, blogg og facebook!


I mellomtiden var broren til Dorthea godt i gang med å lage middag til oss!


Meg og pus! Han er så nydelig, lovet dere bilde, så her har dere! Kanskje det kommer fler?


Endelig var middagen ferdig, og tro meg, det var virkelig godt!

- HVA HAR DU GJORT I DAG?

Ny jakke, jeg elsker den!

22.feb.2010 @ 19:29 i Hverdager 25 kommentarer
Hei igjen godt folk!

Dorthea, broren hennes og jeg skulle nedom Sandnes sentrum en kjapp tur, bare for å kjøpe litt brødmat osv. Men det endte med at jeg og Dorthea tok en runde på senteret. Fant ikke mye, for det var ikke beste utvalget. Men jeg fant et par underdeler på h&m, også fant jeg en ny jakke(bildet)! Utrolig nok til bare 299kr, dermed kunne jeg virkelig ikke la vær! Dorthea kjøpte lik, bare i en mer brunaktig farge, men det gjør meg ingenting! Ser heller positivt på det, og kanskje vi kan bytte låne etterhvert?

Resten av kvelden skal vi nok bare slappe av hjemme, før det er ny dag i morgen! Vi tenkte kanskje vi skulle gå litt rundt i selve Stavanger sentrum å kikke litt, så det kan bli morro!

Beklager for dårlig kvalitet på bildet, men å stå midt i Sandnes sentrum å knipse bilder av deg selv, var dessverre ikke annet enn pinlig. Men hva gjør man ikke for bloggen med så herlige lesere som dere?


- HVA SYNS DERE OM DEN NYE JAKKA?
Ps; broren til Dorthea har verdens skjønneste katt! Jeg må knipse bilder av den i løpet av uka, slik at dere kan se!

Halve Norge rundt på 24 timer

22.feb.2010 @ 16:18 i Hverdager 16 kommentarer
Hola! Det utrolig hvor jeg har vært de siste 24 timene! Alt fra Vegårshei, Vennesla, Kristiandsand, Egersund og ikke minst Stavanger!

Akkurat nå befinner jeg meg i Sandnes, skal nok snart ut en tur. Broren til venninnen min, som vi bor hos, skal kanskje ta tatovering, så vi skal muligens bli med ned dit bla.bla -tørrprat. Hvertfall, første dag på utplasseringa gikk kjempe greit, og det var mange hyggelige mennesker der! Ikke minst, så er sjefen vår døds rå! Jeg gleder meg virkelig til å utforske Vestlandet mer, hittil har det vært morro. Satser nok på en shoppingrunde og, eller to. Men har dessverre ikke så mye penger, bruker en del på tog/buss.


Forresten, vi snek oss på toget! Jeg trodde seriøst jeg skulle dø. Typisk min flaks at det hadde vært kontroll!

- HVA HAR DU GJORT I DAG? 

Stavanger next!

21.feb.2010 @ 12:53 i Hverdager 22 kommentarer
Hei alle sammen!

Da drar jeg til Stavanger sammen med min kjære venninne, Dorthea. Vi skal være utplassert der på Stavangers største sykehus. Jeg både gruer og gleder meg, er redd for å få masse oppgaver som jeg ikke klarer å håndtere, men det går nok greit.

Vi skal ta toget bort, og det vil si 4 og en halv time på tog, jeg bare krysser fingrene for at det er nettverk der! Håper og satser på det. Dere for ønske meg god tur alle sammen! Jeg har aldri vært i Stavanger før, så dette kan bli morro! Gleder meg, blogges til kvelden!

Ønsk meg god tur!

Et par videoblogger fra UKM, hvem tror du gikk videre?

20.feb.2010 @ 22:06 i Hverdager 24 kommentarer
Hei alle sammen! Først må jeg bare si tusen takk til Mea som valgte meg av en av en ti som kom inn på hennes "topp 10 liste". Det var utrolig koselig, så tusen hjertelig takk! Slikt er veldig hyggelig.

Som kanskje noen av dere vet, var jeg på UKM i Risør i dag. Det var virkelig morro, men jeg ble litt skuffet over at venninna mi Nora var blandt publikum, og ikke på scenen sammen med "Click". Heldigvis var det ikke hennes feil, men det hadde virkelig vært prikken over i'en om hun var på scenen, for den jenta vet hvordan man danser! Over til de andre som var med, så var det virkelig mye bra! Jonas, som også står bak denne bloggen (trykk her), hadde selvfølgelig meldt seg på med en video, og den var uten tvil knall bra! Jeg syns at han og resten av gruppa burde ha gått videre med den, men dessverre gjorde de ikke det. Håper Jonas legger ut filmen jeg snakker om på bloggen hans, og tar dette hintet.

Men jeg har et par herlige venninner, som virkelig kan synge som var med! Video av dem begge ser du under, dessverre var det bare en av dem som kom videre. Hvem tror du det var?

Vet dere hva som irriterer meg?

20.feb.2010 @ 14:56 i Egne meninger 15 kommentarer
Norskeforeldre/familier som reagerer negativt når evt. et av barna blir sammen med en utlending/mørkhudet. Også omvendt, for den saks skyld.

Jeg kom tilfeldigvis til å spørre moren min i går kveld under middagen, om hun var rasistisk, for når det gjelder det temaet, hadde jeg rett og slett ingen peiling. Heldigvis fikk jeg et klart nei, og jeg gikk videre til å spørre henne om hva hun hadde gjort om jeg ble sammen med en mørkhudet. Hun ble litt forbausett med en gang, og sa hun ikke orket å tenke over det før det evt. skjer. Men hun sa en myk setning jeg ikke hadde trodd skulle komme ut av hennes lepper "for min del, er det ikke hudfa

rgen som teller, men det som er innvendig". Og hun har jo uten tvil helt rett! Hvorfor kan ikke flere tenke slik?

Hva har man egentlig å bli sur for og reagere negativt for om en av ungene blir sammen med en annen "rase". Om man ikke kjenner vedkommende, og bare dømmer ut i fra bakgrunnen, blir det bare enda mer feil. Syns ikke man burde gjøre det i det hele tatt. Selvfølgelig, hvis det virkelig er en person som ikke har et godt rykte på seg, er det enkelte foreldre jeg skjønner som kan reagere, men det gjelder alle, om man så er brun, hvit eller rosa. Noen som er enige?

Poenget med innlegget mitt var altså at man ikke skal dømme ut i fra hudfarge/utseende. Det er det indre som teller. Og grunnen til at min ferie på en måte er i gang, er fordi at jeg og venninna mi skal til Stavanger, på utplassering. Egentlig skulle jeg ha utplassering på Gjeving/Lyngør, men det skjærte seg, dermed blir det stavanger! Senere i kveld skal jeg på ukm med en jentegjeng, også må jeg hjem å pakke ferdig. Hva skal du i dag?

Når jeg sier jeg skal bli sunn, blir jeg heller enda mere usunn.

19.feb.2010 @ 19:20 i Hverdager 16 kommentarer
Viste dere at egg som har gått ut på dato, er like fine 7 månder etter? Eller at en ost, godt kan ligge i tre-fire år om den er godt innpakket og kjølig, selv om den har gått ut på dato? Et lite utdrag av det jeg lærte i dag, syns det var litt spennende og overraskende.

Men nok om skolepensumet mitt osv, tror egentlig ikke så veldig mange bryr seg. Men før jeg bytter helt tema, har jeg hatt utrolig mange prøver og fremføringer denne uken, noe som har vært utrolig slitsomt. Heldigvis begynner min ferie på en måte i dag, og hvorfor forteller jeg dere om i morgen!

Over til overskriften. Jeg gjør som de fleste andre i disse tider; prøver å stramme inn kostholdet, nemlig å bli sunnere. Men etter at jeg har begynt å si at jeg skal bli sunnere, har jeg bare blitt enda mere usunn! Selv om jeg egentlig har skjærpet meg litt, for jeg har bestemt meg for at det eneste godteriet jeg skal spise, er påskeegg. Dermed går alt det andre i tørrfôr og kaninmat.


Jeg har faktisk blitt utrolig glad i knekkebrød med brunost! Avslører ikke påskeeggpakken som ligger rett bak meg.

- PRØVER DU Å SKJÆRPE KOSTHOLDET DITT LITT? I SÅ FALL, NOEN TIPS?

Og nei, jeg slanker meg ikke. Jeg skal bare bli sunnere, noe som virkelig ikke er farlig.

Dagens outfit

19.feb.2010 @ 09:12 i Outfits 25 kommentarer

Bukse fra vero moda(?), singlett fra gina tricot, genser fra vila og øredobber fra glitter.

Aner ikke hva som skjer med poseringa, har vel ikke annen grunn enn at jeg hadde dårlig tid. Endte opp med å ikke rekke bussen, den kjørte rett forbi! Dermed fikk jeg haik med en hyggelig mann fra Porsgunn som så jeg mista bussen, noe som var en rårisk, siden jeg ikke kjente han. Man vet jo aldri hva som kan skje, selv i de minste småbyer, men det gikk heldigvis fint. Flere som deler dagens outfit i dag?

Jeg er redd for å bli skuffet, nok en gang.

18.feb.2010 @ 20:52 i Egne meninger 23 kommentarer
Forelskelse er selvfølgelig temaet jeg skal inn på, noe som vi alle vet ikke er en dans på roser.

At noe skal ta slutt, koster, uansett alder. Det er nok bare å ta tiden til hjelp. Men hvor langt tid skal det ta, å virkelig glemme en som stod deg en gang så nær? Om bare noen kunne gitt meg svaret på det, ville nok ting blitt litt enklere. Men meningen med livet, er vel litt av at vi ikke skal vite svarene på alt, og at enkelte ting skal komme av seg selv.

Jeg klarer ikke ordsette følelsene som overfylles inni meg for tiden, jeg vet ikke selv hvordan følelser det er. Kjærlighet og forelskelse er ikke bare, bare. Enkelte gutter er så kompliserte og man vet aldri helt hvor man har de enkelte ganger.

Det er to gutter her i verden som virkelig har stått meg nær, de begge skulle jeg være sammen med for alltid og livet ut med, men jeg sitter singel i sofaen min hjemme den dag i dag, så det ser ut til at ikke det ble noe av. Det var ikke gøy å miste noen av dem. Det var hardt, og ikke minst tungt. Men alle må vel en eller annen gang igjennom det. Og jeg hater det. Jeg hater den klumpen man får i halsen, og følelsen av at alt har gått i grus. Men da er det godt å tenkte fremover, og at livet går videre dag for dag, selv om det kanskje ikke alltid virker sånn. Jeg gjør det eneste jeg kan gjøre, nemlig å ta tiden til hjelp. Jeg har skytt gullfuglen, så for hver dag som går, blir det bare bedre og bedre. Men som overskriften sier, jeg er redd for å bli skuffet, nok en gang.

- NOEN GANG MISTA EN DU EN GANG TRODDE DU ALDRI KOM TIL Å MISTE? HVORDAN VAR DET, OG HVA GJORDE DU FOR Å KOMME VIDERE?
"Uansett hva du gjør, uansett hva du prøver på, så går det ikke. Alt går galt. Det som kan gå galt, kommer til å gå galt. Murphys lov."

Jeg kom nok en gang i den beste klassen.

17.feb.2010 @ 17:25 i Hverdager 23 kommentarer
Hei alle sammen!

I dag har det vært en utrolig herlig dag! Skoledagen var kort og jeg har levd på kinamat sammen med klassen, snapple og påskeegg! Det var utrolig koselig å spise sammen med klassen i dag, selv om vi dessverre manglet et par stykker. Men det som var ekstra deilig, var å være hjemme to og en halv time før vanlig, siden vi sluttet tidligere. Når jeg kom hjem var jeg med herlige Ina, og et par andre gutter. Resten av kvelden skal jeg slappe av forann tven og rett og slett bare kose meg, null stress i timene fremover!


Meg og Zgjim på kinarestauranten i dag sammen med klassen! Åh, den gutten der er virkelig herlig!

- HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?

Trygt nede fra fjellet med alle bein og armer i behold!

16.feb.2010 @ 21:04 i Hverdager 20 kommentarer
Til min store ærgelse, klarte jeg selvfølgelig å glemme minnekortet til kameraet mitt i dag. Men, til min enda større lettelse, er det godt det finnes herlige mediajenter som knipser i vei, dermed ble det bilder! Jeg er kanskje ikke så linselus i dag, men det skyldes at jeg rømte bakken med noen av jentene i klassen og utover dagen stod jeg med eksen min, og en del med noen døds kule gutter i klassen. (dessverre mangeler det bilder av disse). Men jeg stod med flere andre også, enkelte av dem finnes på bildene under. Jeg er ikke særlig flink på snowboard, og hadde det vært opp til meg, ville jeg heller tatt en av snøscooterene og kjørt til tops med. Men jeg klarte meg, og alle kroppsdeler er i behold, men dessverre slapp jeg ikke utenom stølheten. Hvertfall, det var en utrolig koselig tur, og jeg syns det er veldig synd jeg ikke fikk tatt noen bilder selv, men under får dere noen jeg har stjelt av herlige Malin på media (som også står for redigeringa)!

EDIT, FLAUSE!!: Jeg vet ikke om jeg en gang skal fortelle det, for det er så utrolig flaut. Men, jeg velger å gjøre det alikavel, så kan enda fler le av det! Jeg og et par andre gutter i klassen (Magnus og Zgjim), skulle ta den vanlige heisen (stang mellom beina opplegg, dere skjønner?) opp på toppen av bakken. Magnus advarte meg at den røkket skikkelig og at jeg måtte holde meg ordentlig godt fast, men null stress fra meg, og uten å høre godt nok på Mangus, klarte jeg å stå 3 meter opp i bakken, og ble hevet rett av igjen. Halve bakken lo av meg og hele heisen stoppet opp, dermed vinket heismannen meg ned igjen og jeg måtte prøve nok en gang. Denne gangen klarte jeg litt mer enn tre meter, men klarte jeg å holde meg oppe helt til tops? Nei, dermed hoppet vi "tilfeldigvis" av litt ovenfor midten av bakken. Jeg sier bare et ord: FLAUT.
Herlige jenter og herlige gutter! Dette var virkelig en gøy dag!

- STÅR DU PÅ NOE I BAKKEN, EVT. HVA?
Snowboard på meg, prøver hvertfall.

Jeg frykter alltid det verste og gratulerer med dagen lillebror!

15.feb.2010 @ 21:53 i Hverdager 16 kommentarer
Først må jeg bare ønske min kjære bror gratulerer med dagen! Tenk at den dag i dag har du vært en pest og en plage i hele 10 år! Neida, en herlig bror har du vært, og jeg er glad jeg har deg. Og siden han har bursdag, har vi hatt fult hus hjemme med alt fra fjørfe til kake!

Også, helt uten grunn, er jeg utrolig deprimert. Jeg aner ikke hva det er, men jeg er sikker på at jeg kan begynne å grine helt uten problemer. Slik har det egentlig vært opp og ned i hele dag, og det er ikke særlig morro, men slik er det vel av og til. Tror nok bare det er tante rød som begynner å nærme seg. Og i mitt deprimerende humør, ser jeg på deprimerende nyheter, og der kom en deprimerende nyhet. En mann er savnet i snøscooter ulykke i Fyresdal. Og så lenge broren til Marius bor i Fyresdal og lever på snøscooteren, tenker jeg med en gang det verste at det sikkert er han. Hvertfall når jeg prøver å ringe Marius uten svar eller noe tegn til liv. For bare håpe på at det ikke er han og at alt går bra.

I morgen skal jeg opp på Gautefall å stå på snowboard, kameraet er med. Dere skal få en god latter!

Bursdagskaka til lillebroren min som min kjære mamma lagde, er hun ikke flink?

- FLERE SOM HAR SMÅSØSKEN SOM EGENTLIG ER VELDIG HERLIGE?
btw, Malin Johansen har nok en gang fått seg blogg, trykk her og kom til den!

For en herlig helg, med en herlig gutt!

14.feb.2010 @ 18:59 i Hverdager 40 kommentarer
Hei alle sammen!

Denne helgen her, har vært helt fantastisk, og ikke minst, så har den gått så utrolig fort! Jeg har hatt besøk hele helgen, av verdens beste Grenlandsgutt, Marius! Det var utrolig koselig, og jeg ser bare mer og mer frem til neste gang jeg er med han! I hvertfall, så har ikke denne helgen vært annet enn herlig fra topp til tå! Jeg er så glad i den gutten der, og jeg håper virkelig ikke det blir lenge til neste gang! Jeg har det så utrolig bra nå jeg er med han.

På lørdagskvelden var vi sammen med et par venner, så her er tre bilder av oss:

Ignorer ansiktet mitt, vet ikke helt hva vi prøver på. Er nok bare jeg som beviser nok en gang at jeg er sterkest.


Jeg er så glad i den gutten der, han er virkelig herlig!


Du er virkelig gutten som får meg til å smile helt uten grunn!

-NOEN ANDRE SOM HAR HATT EN HERLIG HELG MED HERLIGE FOLK?

Hunden min kan danse! -Videoblogg

12.feb.2010 @ 20:02 i Videoblogger 11 kommentarer
video:cimg7999

Se, hunden min Happy danser! Han er så utrolig nydelig når han gjør sånt, selv om han egentlig gjør det for oppmerksomhet, men vi kan late som han danser? Eller gjør han kanskje det? Søt er han uansett hvertfall!

Dagens outfit og oppsummering fra dagen

12.feb.2010 @ 18:28 i Hverdager 20 kommentarer
Hei alle sammen!

I dag har det vært en utrolig herlig dag på skolen, til tross for at jeg forsov meg. Vi så bla. Forest Gump, gud for en herlig film. Noen som har sett den? 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, for jeg er så oppspilt og glad samtidig som jeg sitter i sofaen og smådanser med annlegget på fult. Jeg får nemlig besøk i helgen av Marius, og nå er det lenge siden jeg har sett han, så jeg gleder meg utrolig mye til å se den gutten der igjen! Planene for kvelden er bare å slappe av å se en film sammen med et par gode venner. I tillegg må Marius hilse på verdens beste jente som ikke er andre enn Jane, jeg vil si de er barndomsvenner, og nå må de hilse på hverandre igjen.

Nå for øyeblikket sitter jeg egentlig bare å venter med Marius, med som sagt hele annlegget på fult. Egentlig burde jeg rydde over rommet mitt slik at det ser litt bedre ut denne gangen enn forje, men tar det siden! I tillegg må jeg løpe ned å spise opp det siste påskeegget mitt, Marius av alle liker ikke sjokolade, og han vil nok ikke ha kyss av en jente som har hele munnen full av sjokolade. Hell no, fram med sjokoladen, deretter tannbørsten.


Uansett, dagens outfit:
- Toppen er fra h&m.
- Tightsen er også fra h&m.
- Skinnjakken er fra marc lauge.
- Øredobbene er fra glitter.
- Armbåndet er fra only.


- HVA ER DINE PLANER FOR HELGEN?

Ånei, påskeeggene er tilbake i butikken!

11.feb.2010 @ 21:25 i Hverdager 30 kommentarer
Åh, jeg vet godt hva det betyr! Nemlig ikke annet enn 10kr ekstra rundt magefettet og en fattig lommebok.

Jeg er virkelig ikke tam når det gjelder de påskeeggene. For det første kjøper mamma alltid inn et lager når det begynner å nærme seg slutten, slik at hun har lørdagsgodt til meg flere helger fremover! Og for det andre, går det virkelig utover økonomien min. Det er det jo ingen tvil om, så lenge en pakke nesten koster 40kr, og et par pakker nærmer seg fort hundrelappen! Men det er godt jeg får stipend, har en herlig mor, og kanskje jeg kan smiske litt med godgutten? For slenge på et søtt smil, så skal jeg nok få til det meste!

Forresten, jeg har hatt en veldig koselig dag i dag sammen med Ina og Rebecca! Savner de jentene i hverdagen min, er ikke så ofte jeg ser til hjemfolket fra Risør, så lenge jeg går på skole i Arendal, dessverre.


Åh, nam nam nam! Rekorden i fjord var på 23 pakker, og den skal slås!

- ER DU PÅSKEEGGELSKER, SLIK SOM VISSE ANDRE?

Jeg er så synnsykt klar for sommerens festivaler!

09.feb.2010 @ 18:26 i Hverdager 13 kommentarer
Og det håper jeg virkelig ikke jeg er alene om?

Jeg tror knapt det ikke lenger går èn eneste dag uten at jeg tenker på sommeren og alle dens herligheter som følger med, bla. festivaler! Jeg er så utrolig heldig som bor i Risør, som er kåret Norges tredje beste sommerby, fra mitt synspunkt er den uten tvil den beste. Og når jeg er så heldig som bor fem meter fra sjøkanten, liten vei til byen som tilbyr Norges beste og største iskremer og uten tvil liten vei til sommermorro, er det virkelig ikke rart jeg gleder meg! Men det jeg gleder meg mest til,  er nok hovefestivalen! I tillegg blir det nok en del andre små festivaler også, slik som bla. trebåtfestivalen, skjærgårds osv. Jeg ser virkelig frem til å legge fra meg stilongsen og dra på meg korte sommerkjoler samtidig som jeg tilbringer tiden med de beste av de beste!- SKAL DU PÅ NOEN FESTIVALER I ÅR?
Her er bilder fra hovefestivalen min i fjord, jeg var der med bestevenninnen min, og senere kom kjæresten min (rettelse; eksen). I tillegg var jeg med mange andre koselige folk også!

Denne dagen er snart over for meg

08.feb.2010 @ 17:56 i Hverdager 11 kommentarer
Er det nå jeg skal begynne innlegget med å si hei? Egentlig føler jeg for å komme med en god setning som får alle andre til å lese videre å føle seg tvungen til å legge igjen en kommentar, men etter en halvtimes tenking på hva den så kalte "gode" setningen kan være, begynner jeg heller som vanlig med et hei!

Denne dagen har nok ikke mange timer igjen. Egentlig er det nå dagen begynner, og jeg skulle ha vært ute av døren på vei til fotballtrening, men ettersom jeg har skadet tåa, anbefaler jeg ikke å begynne å spille fotball med den. Dermed blir jeg bare hjemme og slapper av, tar nok kvelden temmelig tidlig også. Jeg er rett og slett utslitt etter skoledagen! Mer oppdatering kommer nok siden, kanskje noen har en idè om hva jeg kan skrive om? Jeg ser fler av dere liker å høre mine egne meninger, er det et evt. tema dere vil jeg skal skrive om å dele min mening?-FLERE ENN MEG SOM HAR HATT EN SLITSOM OG TRØTT DAG? Senga skiker etter meg.

Søndag er en usminket dag hvor rydding må til

07.feb.2010 @ 15:53 i Hverdager 14 kommentarer
Hei og hopp alle sammen! Fler enn meg der ute som bruker søndagen å rydde på?

I dag har jeg ryddet og slete med å få gravd meg frem til gulvet mitt, og enda er jeg ikke ferdig. Og når jeg endelig er ferdig med rommet, skulle man kanskje tro at jeg kan slappe av å nye resten av søndagen, men nei, da venter det andre rommet mitt (rommet jeg sover på, som tverdt i mot er noe bedre!)! Men jeg krysser fingrene for å bli ferdig i løpet av natta.

I morgen begynner et nytt liv. Jeg husker i begynnelsen av skoleåret når jeg begynte på restaurant og matfaglinja, fortalte en av lærerene oss at når vi har gått her en stund, vil vi bli mye mer bevist på hva vi spiser. For min del, har den tiden kommet nå. I løpet av den siste uken har vi jobbet med "mat på data", det er et program hvor vi har skrevet opp alt vi spiser. I dette programmet finnes et skjema, med en strek der vi ca. bør holde oss, evt. ikke over. Når det kommer til fett på mitt skjema, fyker det langt over! Det er da kanskje et lite hint, på at jeg burde skjerpe meg litt. Dvs. forvel til sjokoladen og alt det andre, og hei til frukt og grønt!

Jeg kan vise dere bilde som viser at jeg spiser alt for mye og alt for usunt. Flaut!


Den i midten er fett. Dette er fra torsdag, fredag og lørdag, dermed er det kanskje ikke de beste dagene, men bare vent. Jeg skal skjerpe meg, mandag, tirsdag og onsdags skjemaet vil se mye bedre ut! Jeg skal bla. prøve på fem om dagen og gå over til vann. Dette kommer til å bli vanskelig, for jeg er virkelig usunn.

- ER DU FLINK MED KOSTHOLDET DITT? DRIKKER VANN OG SPISER OFTE FRUKT?

Sommeren i Risør, er det rart jeg savner den? -VIDEOBLOGG

06.feb.2010 @ 20:14 i Videoblogger 15 kommentarer
Hei alle sammen!

For en time siden satt jeg sammen med familien min og spiste reker, deretter gikk jeg inn mot den siste timen før mgp begynte, som selvfølgelig står på nå i dette øyeblikket! I mellomtiden kikket jeg på gamle filmer på youtube, fra bla. i sommer. Jeg kom over en video Kathe og Nora laget, den gangen de blogget for kano.blogg.no (som uheldigvis er lagt ned!). Videoen er fra en sommerdag i Risør når jeg og noen andre venninner skulle ut å feire bursdagen min. Den er så koselig, at dere nesten bare må se den selv!- FLER ENN MEG SOM SAVNER SOMMEREN? Noen gang vært i Risør på sommeren forresten?

Jeg har nok en gang fått en skummel tanke

06.feb.2010 @ 18:14 i Hverdager 25 kommentarer
Hei og god kveld lille Norge!

Som overskriften sier, har jeg nok en gang fått en skummel tanke. De som kjenner meg godt, vet at jeg har en del av dem. Denne gangen er det håret det går utover. Jeg vil ha det blondt. Tanken er at jeg skal bruke stipendpengene mine denne mnd. eller neste, å klippe håret en del opp (men beholde lengden) og samtidig gjøre det blondt. Ulempen som hindrer meg litt, er at så fort solen skinner et par timer på det, vil det nok bli helt orange. Men jeg syns det er spennende å prøve noe nytt, og om det virkelig blir forferdelig, er det bare å farge det brunt igjen. Vel, hva syns dere? Yes or no.


Egentlig vet jeg svare på spm.mitt, for de fleste syns ikke jeg skal bleike det blondt, men morro å spørre fordet.
(Grunnen til at noe må gjøres, er pga. rødskjæret som kommer frem igjen. Man ser det kanskje ikke så godt på bildet, men jeg lover dere. Og jeg vil ikke ha rødt hår, ikke enda)

Gjett hvem som fikk gjennomgå i dag? Jo, selvfølgelig meg!

05.feb.2010 @ 18:18 i Hverdager 24 kommentarer
Hei alle sammen!

Jeg regner med at de fleste er ute og hygger seg med venner og bekjente, vel, unntagen meg, selvfølgelig. Jeg har vært utrolig trøtt og sliten i hele dag, dermed skal det bli godt med en rolig fredagskveld hjemme. Egentlig ble jeg bedt med på fest i Arendal, men jeg tror ikke min kjære mor hadde synts noe om det, dermed blir jeg heller hjemme med henne, og vi er snart godt i gang med middagen. I mellom tiden sitter jeg og propper i meg vitaminbjørner.

I Overskriften sikter jeg ikke til andre en verdens slemmeste gutter, som selvfølgelig jeg har havnet opp med. De som elsker snø å legge jenter i bakken, dere vet hvordan gutter jeg snakker om. Og når jeg er så utrolig trøtt og sliten som det jeg har vært i dag, var det siste jeg trengte å få på slutten av skoledagen, et lass med snø i annsiktet av Zgjim og Lasse,TAKK ♥


Trøtt, sliten og nesten usminka, akkurat slik vi liker det!

- HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT?

Venninnene mine tok piercing i tunga i dag! -BILDESERIE

04.feb.2010 @ 21:17 i Hverdager 51 kommentarer
Før dere ser videre må jeg bare si i fra om at det er, eller kan være noen sterke bilder. Anbefaler spesielt Edina om å ikke se helt ned.


Egentlig var Line (venninnen min) førstemann som skulle ta, men hun feiget ut (ja, tro det eller ei, men vår alles Line feiget ut!), dermed var det Dorthea sin tur, og jeg vil si hun kom litt lenger!


Jeg var verdens verste bestevenn som bare lo enda mer jo høyere hun skrek!


Se på ho da, ikke rart hun er søt!


Smil da Dorthea, nå var det gjort! Jeg er så utrolig stolt av deg, jeg hadde ikke turt noe sånt!


Line inspiserer Dorthea, looking good!


Dermed var det Viktoria sin tur!


Inn går nåla, for ja, hun har en fra før, men hvorfor ikke enda en?


Og vips, der var den inne. Selvfølgelig sa han i fra før han stakk.


Jeg hadde fått panikk om det der var meg!


Viktoria: blør e i kjeften? -Nei, slettes ikke Vikka.


F.v: Dorthea, Viktoria, Helle, Line og meg. Vi alle var så fine der, spesielt Viktoria, nam!

Dette var min dag! - HAR DU PIERCING? I SÅ FALL, HVOR?

Sørlandsmesterskap i kjøttfag og Marcus EK

04.feb.2010 @ 08:21 i Blogg 15 kommentarer
Hei alle sammen!

Som kanskje enkelte av dere vet, var jeg i Kristiansand og så på sørlandsmesterskap i kjøttfag i går! Det foregikk på Tangen Videregående, og jeg er sikker på alle arendalittene fikk seg et smell i bakhode når inngangsdørene gikk opp. Vi som til daglig går inn dørene til en gammel skole fra begynnelsen av 1900-tallet, fikk virkelig oppleve store forskjeller i dag, så til alle som går på Tangen Videregående (om det er noen der?): Fy søren for en fin skole dere har! Ang. sørlandsmesterskapet, var det ganske moro å se på, men det var ganske mye annet fint å se på der også! Enkelte av oss fikk bla. en omvisning på kjøkkenene, og vi fikk smaksprøver!

Dermed var det Marcus EK, til min store skuffelse, møtte jeg ikke blogghelten. Men tro meg, jeg lette i hver eneste krok og kringle! Men jeg fant noe annet, trodde jeg. Jeg var 99% sikker på at jeg så en gammel venn av meg, og med min syke nyskjerrighet, kunne jeg ikke la vær å spørre. "Jostein?" sier jeg i det jeg går mot han. "Nei?" sier gutten jeg trodde het Jostein, og jeg fortsetter "Joo?". "Neeei, e hetår'tje Jostein. Ska'ru se bankkortet mitt?" sier han og smiler mens han drar opp kortet. Akkurat der og da kunne jeg ønske noen kastet en bøtte med vann over meg, og at alt bare viste seg å være en drøm. For i det jeg står med bankkortet hans i hånden og plutselig skjønner at jeg står og snakker til en gutt jeg aldri har sett før, kunne jeg ikke vært mer flau. "Jostein", eller Even som det plutselig viste deg han het, bare smilte og små lo, også fikk vi koblet en samtale, og dagens episode var reddet. Jeg sier bare et ord: FLAUT.

Under er noen bilder fra i går. Bla av Jannike, Therese, Dorthea og meg. + Et par bilder fra mesterskapet.På jakt etter Marcus EK i morgen

02.feb.2010 @ 17:23 i Hverdager 26 kommentarer
I morgen drar trinnet mitt til Kristiansand, egentlig har jeg ikke særlig lyst, siden det er et godt stykke å kjøre, hvertfall med buss. Vi skal se på sørlandsmesterskap i kjøttfag, og så lenge kjøttfag ikke er mitt terreng, kunne jeg unngått det. I følge et par andreklasse gutter, blir det ganske god til å gå rundt i byen på, hvertfall litt, da krysser jeg fingrene på å tilfeldigvis møte på toppbloggeren Marcus EK. Venninnene mine møtte han på yrkesmesse, gud så høyt jeg kunne ha ønsket at jeg var der. Det hadde vært kult å møtt han, selvfølgelig kommer det aldri til å skje, men kult hadde det virkelig vært!


Jeg må virke helt dum nå, men ærlig talt, det hadde vært gøy å møte en av de store bloggerene her inne, ikke vel?

Var det skjønnheten eller udyret som forsvant?

01.feb.2010 @ 22:00 i Hverdager 20 kommentarer
Se for deg at du har gullgutten, men en dag, viser det seg at han kanskje ikke var så gull aligavell, og han finner seg en ny jente. Den nye jenta ser virkelig ikke ut i måneskinn, ville du følt deg noe pen da? Nei, tenkte meg det.

Egentlig vet jeg ikke hva jeg skal skrive, tankene er så mangt og mye for tiden. Og det rommet som jeg liksom skulle rydde på fredagen, vil jeg heller si jeg bare har rotet enda mere til. Jeg kommer nok heller ikke til å få ryddet opp i det på en stund. Hvis jeg er heldig, er det fint om et par uker. Jeg merker også at senga skriker etter meg, dermed vurderer jeg å ta kvelden nå, men først, må jeg bare ringe Marius hvis han tar den. Jeg vil at han skal være den siste stemmen jeg hører før første fly til drømmeland går, og jeg er sikker på at det er flere der ute som føler likedan om en annen, har jeg ikke rett?

Jeg tok på extensionsene etter skolen i dag også, gud som jeg savner dem. Heldigvis er det ikke lenge før de står til hårfargen min, men dessverre er fortsatt håret mitt litt for mørkt. Det syns kanskje ikke så godt på bildet, men nå er det virkelig ikke lenge før! btw. god natt, sengen hyl skriker.

- ER DU FLINK TIL Å HOLDE ROMMET DITT RYDDIG? ELLER ER DU DEN STØRSTE ROTEKOPPEN (etter meg) SLIK SOM MEG?

Jeg tror jeg hadde glemt hvordan det var å være nyforelsket, for å være helt ærlig.

01.feb.2010 @ 15:16 i Hverdager 21 kommentarer
Når jeg ikke er med han, pleier jeg å sose omkring uten å kunne gjøre stort annet enn å tenke på ham. Og når vi først er sammen, kunne virkelig ikke ting vært bedre.

Jeg tror jeg hadde glemt hvordan det var å være nyforelsket, for å være helt ærlig. Den kriblingen du får i magen hver gang telefonen ringer og det er det rette vedkommende, eller når du får en melding. Jeg hadde helt glemt den overlykkelige følelsen av å være nyforelsket, hvor hvert sekund uten vedkommende føles ut som en evighet, og hver time med, føles ut som et par sekunder.

Jeg har det så fint for tiden, og jeg merket senest i går når jeg snakket med eksen min, og han sa han skulle ringe en jente han har begynt å holde på med, så var det bare "ok" for meg. Jeg reagerte ikke i tårer og sinne slik jeg garantert ville gjort for et par månder siden. Og det er selvfølgelig bare bra, for livet går videre!

Beklager for bilde som ikke passer inn i teksen, men jeg har ikke noe bilde av meg og "den nye". Jeg vet det er flere av dere som er veldig spent på han, men tro meg, han er virkelig en god gutt. Men, bildet er tatt for to år siden, jeg var med bestevenninna mi, og var selvfølgelig kjempe glad! Som dere også ser, hadde jeg min "fjortisperiode" der, men det trenger jeg kanskje ikke forklare en gang? Men vi alle har så si vært der, og de som ikke har, kommer dit en eller annen gang.

Enda en ting, bloggpausen min varte ikke lenge gitt! Men det er bare fint.

Men nå er jeg ferdig på skolen, så må smelle igjen dataen å gjøre som arendalittene sier, labbår hennover t byen.
  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits