Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Arkiv måned: januar 2012

Mitt nye hjem!

23.jan.2012 @ 13:02 i Hverdager 7 kommentarer

Hei hei! Beklager for super dårlig blogging, men helt siden jeg kom hjem har jeg holdt på å flytte inn med Linn Kristin! Det begynner å bli bra nå, men fortsatt mangler en del av mitt. Jeg kan gi dere en smakebit hittil. Tar bedre bilder når det er ferdig, så får dere se ordentlig!

Begynte sent på fredagen når Linn Kristin kom med en propp full lastebil fra Oslo! Herregud så mye det var, og like mye blir det igjen når alt mitt kommer!

Kjøkkenet! Det er langt i fra ferdig, jeg har en del som skal inn dit. Det er veldig koselig da!

Stua! Begynner å bli fint der nå, mangler bare litt tepper og det siste av mitt. Er virkelig fornøyd med plasseringen av Marilyn over alt (så filmen i går btw, utrolig bra!).

Badet! Det er så utrolig fint, uten tvil det rommet jeg er mest fornøyd med hittil. Ny stor dusj, badekar og virkelig fylt med jentepreg!

Her skal mitt rom være! Jeg og Glenn har malt over listene en gang, mangler bare siste gangen så er det klart for å flytte inn! Tror det blir bra, vet det blir det! Senere kan dere få se huset ordentlig, ink. begge badene, gangen, gjesterommet osv. Det er så fint her, virkelig fornøyd! Blogges siden!

Verdens vakreste kvinne!

19.jan.2012 @ 17:20 i Hverdager 3 kommentarer

Jeg ser virkelig opp til Marilyn, hun er helt utrolig. Words. Uansett, jeg kjøpte verdens største plakat av henne i Tyskland og venter på en bok av henne i posten. Har så mye av henne fra før av bilder og alt, var redd Linn Kristin som jeg skal flytte med, kom til å kverke meg, men det var heldigvis null stress! Og det godt, for jeg dukker vel opp med noe mer en dag, ettersom hun er over alt i Tyskland. Herlig for min del!

Pynt til rommet, i morgen begynner innflyttingen! Gleder meg!

Bildeserie fra de siste dagene.

14.jan.2012 @ 11:19 i Jobb 8 kommentarer

Først og fremst har vi byttet meny i gourmeten, og her er første rett som jeg har lagt opp som en prøve. Vi kjørte det slik, ble bra!

Prøvesmaking! Reinsdyret og generelt alt kjøttet i gourmeten er sykt godt, annbefaler på det sterkeste om noen skal på tur!

I går var jeg i land med guttene i gourmeten, tok sol mens de klippet seg, og sjekk jeg fikk skille! Syns det er sykt bra, jeg som er så bleik! Fornøyd!

Jeg har også klart å slutte å bite negler! Utrolig stolt! Nå slipper jeg å bruke så mye penger på falske, og kan heller dulle og dalle med mine. Gleder meg veldig mye til siste dagen ombord når jeg endelig kan få fikset litt på de!

Litt fler bilder fra den nye menyen! Den ble utrolig bra, fikk mye skryt! Har servert en del i det siste også, tror gjestene syns det var litt stas å se en i kokketøy også!

Nå er det bare to turer igjen! Mamma har overføret penger til meg i dag, snill som hun er, siden jeg har så utrolig lyst på et av plaggene ombord fra Moods og Norway, og nå er det på salg! Kan vise dere senere, gleder meg til å legge det i baggen. Gleder meg også til å komme hjem til de andre! Og en av dem er også Glenn, han kom seg hjem igjen og jeg er så glad på han sine vegner! Blir så godt å komme hjem, har mye å glede meg til! Ha en strålende lørdag alle sammen!

Oslotur!

10.jan.2012 @ 13:42 i Jobb 5 kommentarer

Etter en krevende uke uten sushi, dro jeg og andreårs lærlingen i land i Oslo i dag for å kjøpe sushi på sushisjappa til "meg og Glenn". Kjempe koselig, og ikke minst kjempe godt! Senere møtte vi to venninner av meg, Sara og Line. Super kos å se dem igjen og, selv om jeg så dem første turen min ombord ettersom jeg var så snill å gi dem gratistur. Jeg møtte også en kompis fra Risør. Utrolig tilfeldig og plutselig møte på han i en butikk mitt i Oslo!

Det var utrolig deilig å være litt sosial å dra inn til hovedstaden, i steden for å bare ligge på lugaren i strekken. Vi fikk tid til en del følte jeg, deilig! Og i dag er det bare en uke igjen, så er det rett hjem til mine kjære. Krysser fingrene for at en av dem som også er hjemme når jeg kommer hjem, er kjæresten min. Han er på vei til militæret i dag, noe som ikke akkurat er et av mine største ønsker at han skal være der. Typisk at han hadde fått perm når jeg er på jobb. Har uansett bestemt meg for å dra opp til Stavanger å dra han ut av den konsentrasjonsleiren han er på vei til, om han ikke snart kommer hjem igjen.

Nå er det straks tilbake til jobb i gourmet restauranten. Det er så gøy der oppe, trives veldig! Jobber med to svensker og en fra Bergen. God blanding. Snille som de er, blir jeg vekket en halvtime før jeg egentlig må opp for å være med å spise frokost med et par av dem. I tillegg tvinger de i meg vitamintabeletter og trankapsler, satser på virkning. I går slo jeg over på sørlandsdialekta for svenskene, ble litt kommunikasjonssvikt der og da, men også noe å le av. Tørrprat, beklager. På tide å ringe kjæresten før jeg hopper tilbake i kokketøyet, blogges!

Bilder fra ombord på jobb!

08.jan.2012 @ 12:58 i Jobb 6 kommentarer

Hei! Nå ligger vi til kai i Oslo. Jeg ligger og, bokstaveligtalt. Ombord er det noen store vinduer som passer perfekt å ligge i, fast plass når jeg har ringerunden min! Har brukt snart to timer på å ringe bestevenninnen min å snakke om flyttingen og alt som skjer når jeg kommer hjem. Gleder meg så utrolig mye! Også har jeg selvfølgelig snakket med Glenn, koselig! Nå gjennstår bare familien.

Uansett, det går fortsatt veldig bra i gourmeten, det regner jeg med det vil gjøre resten av perioden også. Vi bytter meny til onsdag, men det går nok bra! Jeg har lært utrolig mye disse dagene, og lærer noe nytt hver dag. Jeg står på koldtkjøkkenet, og har tatt litt bilder i helgen, dermed kan jeg vise dere litt av hva jeg har laget og hva som skjer på kjøkkenet i Manhatten gourmet ombord!

Ship'o hoi!

06.jan.2012 @ 13:10 i Blogg 3 kommentarer

Tjena! Jeg er på jobb! Men siden jeg var syk før jeg dro på jobb fikk jeg ikke endret det på bloggen. Beklager. For tiden jobber jeg i gourmeten akterut babord på dekk sju. Trives veldig! Nå har jeg akkurat snakket litt på telefon med den nydelige gutten min! Savner han allerede og piner meg gjennom nettene alene uten å ha noen å dele dyna med. Har også kjøpt bursdagsgave til han, som han skal få så fort jeg ser han igjen! Uansett, nå har akkurat jeg og Robin fått i oss litt mat. Tenk at jeg valgte brødskive fremfor taco?!

Blogges senere. Jeg har strekk (fri/pause) til klokken tre så nå skal jeg uten tvil gå å legge meg litt! Ha en fin helg!

Robin ville pryde bloggen min i dag, siden jeg ikke har tatt noen bilder i løpet av perioden!

Paraginforte sos ...

02.jan.2012 @ 17:50 i Blogg 6 kommentarer

Jeg er så ubeskrivelig dårlig. Tyder på at jeg har fått et virus som spiser meg opp. Ikke mye morro i det hele tatt. Jeg har så mye å gjøre. Pakke, bli ferdig med noen oppgaver, rydde, vaske klær og begynne smått å flytte ut. Men kroppen nekter alt, klarer så vidt å sitte oppe å se på tv, eller ta noe å drikke. Skjønner ikke hva som skjer, det kom helt plutselig sent i går natt. En ting er sikkert, jeg hater det.

Heldigvis har pus litt sympati, slapper av med henne og klager på livet. Haha, sykt som jeg klager om jeg først finner en grunn. Brekninger.

Norges morsomste video på youtube!

01.jan.2012 @ 19:33 i Hverdager 8 kommentarer

Det er kun èn grunn til at Glenn faktisk ble kjæresten min. Det var fordi han hadde et ørlite håp om at han en dag skulle se slushvideoen sin på bloggen min. Nå går ønske hans i oppfyllelse. Og jeg syns den er super morsom selv også! Annbefaler alle til å se den, haha! Vær klar til å se Glenn sin videoblogg, den er super morsom! Forresten, beklager for at den er feil vei. Glenn sin feil, skyld på han!

En koselig start på 2012!

01.jan.2012 @ 18:20 i Hverdager 9 kommentarer

Feiret nyttårsaften med Glenn, som kanskje noen av dere vet. Det var utrolig koselig! Jeg fikk bli med han til noen kompiser å spise tapas. Vi stilte (overraskende nok) opp med sushi! Og alt ble spist opp! Det var veldig koselig å hilse på enkelte av vennene hans som jeg ikke hadde møtt før, hyggelige mennesker alle sammen! Jeg hadde det veldig hyggelig med Glenn også. Merker at tredje helgen hjemme er snart over, og at jeg snart skal tilbake på jobb. Er nesten så jeg allerede savner han og de andre hjemme. Heldigvis er det godt nytt og. Så fort jeg kommer hjem igjen, bærer det ut av huset med flyttelass. Gleder meg utrolig mye. Fremover blir det både rydding i garderoben og på rommene mine hjemme. Gleder meg til å hive alt det ubrukelige tullet jeg har samlet på alt for lenge! Gleder meg også litt til å faktisk se hva som befinner seg i gjemte kriker og kroker. Håper dere alle hadde en fin start på 2012! Forresten, var det ikke nå vi alle skulle dø?

GODT NYTT ÅR!

Det var så utrolig koselig å starte året med Glenn! Liker virkelig hvordan ting har forandret seg så utrolig bra! Og at jeg faktisk har møtt en så god gutt. Alt er herlig. Og det at jeg i tillegg skal flytte nå topper det hele! Igjen, godt nytt år!

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits