Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Kategori: Konkurranser

Vinneren av mascara fra Maxfactor og lip maximizer fra Dior!

17.okt.2011 @ 18:49 i Konkurranser 2 kommentarer

Vinneren av den mest simple konkurransen til gratis og ny sminke ble Valmira fra Kristiandsand! Gratulerer så mye, velfortjent! Hun vant som sagt mascara fra Maxfactor og lip maximizer fra Dior. Håper du blir fornøyd med premien! Jeg har samme sminken selv, og er super fornøyd!  

Tusen takk til alle dere andre som var med! Dere skal ikke se bort i fra at det ikke ble siste gangen, så hold motet oppe! Og slik jeg kåret vinneren, var forresten et forslag fra mamma ved å spørre en om et nummer, og telle ned til den nummererte kommentaren. Kom noen forslag om å skrive alle navnene på lapper å trekke, men det har jeg gjort før og var utrolig mye jobb med i grunn. Og det var jo en del med på konkurransen også. Men igjen, takk til alle dere andre som var med. Var morro! Syntes dere fortjente en konkurranse så gode som dere er mot meg!


Dette er da premien, og den blir sendt til vinneren så fort jeg får adressen!

Siste sjanse til å vinne sminke!

12.okt.2011 @ 22:11 i Konkurranser 19 kommentarer

Noen av dere vet jeg har fått med dere at dere kan vinne sminke fra Dior og Maxfactor, og veldig mange av dere har blitt med! Nå gir jeg de av dere som ikke har meldt dere på konkurransen, en siste sjanse! Alt dere trenger å gjøre, er å trykke inn på facebook siden min for bloggen HER å like den. Deretter skrive i kommentarfeltet på dette innlegget at dere har blitt medlem. Hvis du er medlem fra før av, skriver du det. Du er nødt til å ha med link til evt. bloggen din i kommentarfeltet her, eller en måte jeg kan få ta i deg på. Alt i fra adressen din til nummeret ditt, slik at om du vinner, får jeg tak i deg! Hvis du blir den heldige vinneren, sender jeg gaven til deg og betaler porto selv.

Jeg kom hjem i dag, og for de av dere som venter spent på om vinneren blir deg, skal jeg trekke det i løpet av dagene. Jeg kårer vinner til fredag, så siste innspurt. Kom gjerne med forslag til hvordan jeg kan kåre vinner, på en mest mulig rettferdig måte! Og selvfølgelig sjekker jeg at vinneren er medlem på facebook, så det ikke blir noen juksing!Nå sitter jeg og gullet mitt som jeg tror er veldig fornøyd med å ha meg hjemme igjen og ser på reprisen av fristet, siden jeg ikke rakk den i går fordi jeg jobbet!

Vinn sminke fra Dior, Chanel eller lignende.

30.sep.2011 @ 14:51 i Konkurranser 45 kommentarer

Som jeg så vidt nevnet i dag til morningen, planlegger jeg en konkurranse. Alt du trenger å gjøre, er å gå inn på facebooken din å søke etter bloggen min i søkefeltet, katrineped.blogg.no å bli medlem i gruppen ved å trykke på liker. Deretter skriver du i kommentar feltet mitt under her, at du har blitt medlem. Hvis du allerede er medlem, skiver du heller det. Jeg kommer selvfølgelig til å sjekke at alle de som blir med i konkurransen, ikke jukser. Hvis du ikke har blogg, kan du også være med fordet, bare legg igjen e-posten i kommentaren slik at jeg evt. kan få tak i deg. Hvis du har blogg, kommenterer du bare med linken.

Når jeg kommer hjem fra jobb, kårer jeg vinneren ved loddtrekning e.l. Rettferdig skal det være. Hvis du er den heldige som vinner, kontakter jeg deg og får adressen. Jeg betaler porto.

Premien er en liten sminke ting som jeg tar med hjem fra taxfreen ombord. Det kan være fra Dior, Chanel, Clineque(?), Isadora, Max Factor, osv. Det kommer helt annpå hva jeg finner. Men kom gjerne med ønsker om du blir med i konkurransen! Hva slags sminke og evt. merke.

Håper så mange som mulig blir med!

EDIT: Dere må skrive i kommentarfeltet på dette innlegget hvis du har blitt medlem eller allerede er, ikke på facebook siden!

Kun fordi det nettopp er deg!

03.jun.2011 @ 16:36 i Konkurranser 6 kommentarer

Dette innlegget, er dedikert til en av de beste venninnene jeg har, Therese. Jeg hadde aldri klart å komme gjennom det siste året så bra som jeg har, uten henne. Derfor vil jeg prøve å gjøre noe snilt og godt tilbake, men for å klare det, trenger jeg deres hjelp! Se og hør har sommerturne-konkurranse, som jeg meldte Therese på! Hun kommer til å halvveis drepe meg når hun finner det ut. Men vit at det kun er gjort for å være snill og god mot deg, Therese! Hun har en fantastisk stemme, som virkelig burde bli oppdaget. Når hun spiller gitar og synger, gir det deg gåsehud. For å klare dette, trenger jeg deres hjelp. Alt dere trenger å gjøre, er å trykke på linken under bildet, deretter trykke på "stem". Det tar deg to sekunder! I tillegg kan dere få høre den herlige stemme hennes. Husker jeg la ut en video av henne for lenge siden, og hun fikk masse skryt av dere! Trykk her for å stemme på Therese, hun fortjener det uten tvil!

Klassetur til Roma

03.des.2010 @ 21:07 i Konkurranser 20 kommentarer

Høres ikke det koselig? Tenk så gøy, spennende og ikke minst; for en opplevelse! Og ikke minst, hvilken bra julegave? Ulempen er bare den, at det er nok ikke jeg som skal på klassetur til Roma, men en del av vennene mine! Jeg lovet venninnen min, Ida, å spørre dere lesere om en tjeneste, så istenfor å ha en lang tørrpratende tekst, går jeg bare rett til poenget:

Det er ikke mye som skal til for å glede dem en tur til Roma, men dem trenger nettopp din hjelp! Og alt du trenger å gjøre, er å klikke inn på DENNE linken, og trykke på "liker" (stemmer via. facebook), eller du kan stemme via. e-post adressen din. Det tar deg toppen to sekunder, og det har du vel tid til? Sleng igjen en kommentar hvis du er så snill og gjør dette, så skal jeg trekke ut en av dere som kan få en overraskelse jeg vet dere alle blir glad for! Så, hva venter dere på? Stem!


Hvis du stemte, legg igjen en kommentar så kanskje akkurat du får en overraskelse!

Alt er borte

10.sep.2010 @ 20:57 i Konkurranser 13 kommentarer
Først ble mobilen min stjelt, derfra mistet jeg alle filmene jeg hadde av Marius, opptak av telefonsamtaler og meldinger. Også ble harddisken på dataen min ødelagt, så der mistet jeg alle bildene mine. Noen kan nok reddes tilbake, men ikke i like god kvalitet og like stor bilde størrelse. Jeg kommer ikke over det. Det gjør så vondt å tenke på. Harddisken min kan ikke reddes, de prøvde alt. Virkelig. Det gjør så vondt.

Denne sangen minner meg om deg

04.mai.2010 @ 20:39 i Konkurranser 10 kommentarer


Jeg trenger mer enn noe annet, og mer enn noen gang tidligere musikktips til i-poden min fra dere! Jeg har funnet en del på youtube allerede, alt fra hardstyle til rolige sanger, men nå gir jeg opp, for nå virker det som om jeg ikke finner mer. Men alle hører på musikk, nesten alle hvertfall, så hvis noen av dere har noen musikktips på lur, endten en spotifyliste, youtubelink eller rett og slett bare navnet på sangen, kommenter det så kanskje du blir linket i neste innlegg! Jeg velger nemlig å linke den som kommer med den beste sangen, så kom igjen!

Vinn en valgfri onepiece!

17.jan.2010 @ 19:22 i Konkurranser 13 kommentarer
Jeg kom tilfeldigvis over bloggen til Bent Erlend (trykk på navnet for å komme til konkurransen), hvor man kan vinne en valgfri onepiece! Og det eneste man trenger å gjøre for å vinne, er å skrive et innlegg om hvorfor akkurat du skal vinne, slik som jeg er i gang med nå.

Ingen har vel mer grunn enn andre for å vinne, vi alle har nok like lyst til å ha en onepiece uten selv å betale to øre for den. Og jeg håper selvfølgelig at jeg kan bli den ène som stikker av med premien, dermed krysser jeg fingrene for det! Jeg har virkelig lyst på en onepiece, for det er ingenting annet som frister mer enn å hoppe rett i en onepiece etter fotballtrening eller en slapp skoledag. Selv har det stått på ønskelisten lenge, men jeg er nok ikke jenta med den tjukkeste lommeboken, dermed står onepiecen enda på ønskelisten min og lommeboken er enda like tom. Så kjære Bent Erlend, jeg har virkelig lyst til å vinne konkurransen din. Krysser fingrer og tær!
- HAR DU ONEPIECE ELLER ØNSKER DEG? Om du ønsker deg, kan jo konkurransen være et forsøk.

Konkurranse; send meg spotifylisten din, og du er med!

07.jan.2010 @ 05:28 i Konkurranser 22 kommentarer
Hei alle sammen! Tenkte jeg skulle kjøre i gang en konkurranse som jeg egentlig har tenk på veldig lenge, og den går ut på at dere skal sende meg sporifylisten(e) deres. Beklagligvis er jo den her bare for dem som har spotify eller som kan få tak i en spilleliste for meg, men regner med det er en del som kan det om dem bare vil.

Jeg aner ikke hvor lenge jeg holder dette åpent, men det blir nok ikke så lenge, så kjapp dere!  Den som vinner er den som har den beste listen. Beste listen vil si den som har den listen med best sanger som jeg liker. Og når det kommer til musikk, liker jeg det meste. Gjerne litt trance/techno, men det ikke er så nøye, bare gi meg det dere har! Premien blir enten linking i de tre neste innleggene, eller vurdering, vinneren kan velge!


Trykk her for å komme til en av mine spotifylister. Inneholder techno/trance sanger. Send meg deres også!
  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits