Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Kategori: Jobb

Bildeserie fra de siste dagene.

14.jan.2012 @ 11:19 i Jobb 8 kommentarer

Først og fremst har vi byttet meny i gourmeten, og her er første rett som jeg har lagt opp som en prøve. Vi kjørte det slik, ble bra!

Prøvesmaking! Reinsdyret og generelt alt kjøttet i gourmeten er sykt godt, annbefaler på det sterkeste om noen skal på tur!

I går var jeg i land med guttene i gourmeten, tok sol mens de klippet seg, og sjekk jeg fikk skille! Syns det er sykt bra, jeg som er så bleik! Fornøyd!

Jeg har også klart å slutte å bite negler! Utrolig stolt! Nå slipper jeg å bruke så mye penger på falske, og kan heller dulle og dalle med mine. Gleder meg veldig mye til siste dagen ombord når jeg endelig kan få fikset litt på de!

Litt fler bilder fra den nye menyen! Den ble utrolig bra, fikk mye skryt! Har servert en del i det siste også, tror gjestene syns det var litt stas å se en i kokketøy også!

Nå er det bare to turer igjen! Mamma har overføret penger til meg i dag, snill som hun er, siden jeg har så utrolig lyst på et av plaggene ombord fra Moods og Norway, og nå er det på salg! Kan vise dere senere, gleder meg til å legge det i baggen. Gleder meg også til å komme hjem til de andre! Og en av dem er også Glenn, han kom seg hjem igjen og jeg er så glad på han sine vegner! Blir så godt å komme hjem, har mye å glede meg til! Ha en strålende lørdag alle sammen!

Oslotur!

10.jan.2012 @ 13:42 i Jobb 5 kommentarer

Etter en krevende uke uten sushi, dro jeg og andreårs lærlingen i land i Oslo i dag for å kjøpe sushi på sushisjappa til "meg og Glenn". Kjempe koselig, og ikke minst kjempe godt! Senere møtte vi to venninner av meg, Sara og Line. Super kos å se dem igjen og, selv om jeg så dem første turen min ombord ettersom jeg var så snill å gi dem gratistur. Jeg møtte også en kompis fra Risør. Utrolig tilfeldig og plutselig møte på han i en butikk mitt i Oslo!

Det var utrolig deilig å være litt sosial å dra inn til hovedstaden, i steden for å bare ligge på lugaren i strekken. Vi fikk tid til en del følte jeg, deilig! Og i dag er det bare en uke igjen, så er det rett hjem til mine kjære. Krysser fingrene for at en av dem som også er hjemme når jeg kommer hjem, er kjæresten min. Han er på vei til militæret i dag, noe som ikke akkurat er et av mine største ønsker at han skal være der. Typisk at han hadde fått perm når jeg er på jobb. Har uansett bestemt meg for å dra opp til Stavanger å dra han ut av den konsentrasjonsleiren han er på vei til, om han ikke snart kommer hjem igjen.

Nå er det straks tilbake til jobb i gourmet restauranten. Det er så gøy der oppe, trives veldig! Jobber med to svensker og en fra Bergen. God blanding. Snille som de er, blir jeg vekket en halvtime før jeg egentlig må opp for å være med å spise frokost med et par av dem. I tillegg tvinger de i meg vitamintabeletter og trankapsler, satser på virkning. I går slo jeg over på sørlandsdialekta for svenskene, ble litt kommunikasjonssvikt der og da, men også noe å le av. Tørrprat, beklager. På tide å ringe kjæresten før jeg hopper tilbake i kokketøyet, blogges!

Bilder fra ombord på jobb!

08.jan.2012 @ 12:58 i Jobb 6 kommentarer

Hei! Nå ligger vi til kai i Oslo. Jeg ligger og, bokstaveligtalt. Ombord er det noen store vinduer som passer perfekt å ligge i, fast plass når jeg har ringerunden min! Har brukt snart to timer på å ringe bestevenninnen min å snakke om flyttingen og alt som skjer når jeg kommer hjem. Gleder meg så utrolig mye! Også har jeg selvfølgelig snakket med Glenn, koselig! Nå gjennstår bare familien.

Uansett, det går fortsatt veldig bra i gourmeten, det regner jeg med det vil gjøre resten av perioden også. Vi bytter meny til onsdag, men det går nok bra! Jeg har lært utrolig mye disse dagene, og lærer noe nytt hver dag. Jeg står på koldtkjøkkenet, og har tatt litt bilder i helgen, dermed kan jeg vise dere litt av hva jeg har laget og hva som skjer på kjøkkenet i Manhatten gourmet ombord!

Ikke lenge til hjemturen!

07.des.2011 @ 12:10 i Jobb 0 kommentarer

Nå er det bare tre turer igjen, det går fort! 5 arbeidsdager, for på tirsdagsmorningen drar jeg hjem! Gleder meg utrolig mye, det blir så deilig. 22 dager fri! Og jeg skal noe helt utrolig gøy og spennende når jeg kommer hjem! Jeg skal oppleve noe helt nytt! Gleder meg! Forteller om det når jeg kommer hjem, en ting er sikkert: det blir utrolig bra!

Denne uken har jeg klart det mest utrolige. Jeg klarte å miste bankkortet mitt på utsiden av terminalen i Oslo. Skjønner ikke at det er mulig! Jeg har mange flere oppdateringer og, men de tar jeg når jeg kommer hjem. Det var forresten kjempe koselig med besøk! Blogges siden! Forresten, snøen har jo falt litt i hovedstaden;

Livet er bra, så hvorfor klage?

01.des.2011 @ 16:39 i Jobb 4 kommentarer

Tiltross for at jeg ligger på en sofa og venter på mat (med tanke på at kanskje jeg burde vært personen som laget den), og ikke er på sjøen der jeg burde ha vært, er jo livet temmelig bra fordet! Dagen begynte ikke akkurat veldig bra for å være helt ærlig. Etter flere forskjellige samtaler osv, ble jeg sendt i land fra båten. Etter å ha vært hos legen og tatt masse prøver, endte jeg opp med en sykemelding i hånden. Dermed er jeg sykemeldt en tur, for å se om det blir bedre. Noe det skal bli. Jeg nekter noe annet. Dessuten får jeg besøk til lørdag, så jeg tilbake! Egentlig skulle jeg ha møtt en av leserene mine på denne turen, men det går dessverre ikke da. For håpe jeg møter henne på lørdag når hun går av og jeg på! Dette var virkelig ikke det jeg ville. Men livet er sykt bra, så hvorfor klage?

Sara var fantastisk med tanke på at hun har eksamensarbeid og skøv alt til side når jeg ringte og forklarte situasjonen. Hun møtte straks opp hos legen jeg ble sendt til og støttet meg. I tillegg har hun gitt meg tak over hode de neste nettene, og ikke minst; nå står hun og lager mat til meg. Gleder meg! Takk for gode venner og karma!

Siden jeg allerede har dårlig samvittighet for at jeg ikke er på jobb, selv om alle sa at "alle kan bli syke, det er helt klart i orden". Så deler jeg noen bilder med dere fra i går når sjefen over alle sjefer (nei, ikke asgeir men en av de rikeste i landet vil jeg tro, sjefen for hele color line) kom ombord.

Ikke nekt for at du ikke ble sulten nå av denne fantastiske tapasen! Vet hvertfall om èn som fikk sykt lyst på sushi ...

Jobb i tre uker!

23.nov.2011 @ 11:01 i Jobb 8 kommentarer

Da går jeg ombord på M/S Color Magic! Blir ombord i tre uker, pga. juletider osv. Også får jeg tre uker fri! Det blir nok tre lange uker, men jeg satser på at det går fort, og at det ikke er så lenge til før jeg er hjemme hos de andre igjen! Blogger senere en gang. Nå er dere hvertfall klarer over hvorfor kanskje bloggingen blir tom og uten mening fremover! Uansett, skal prøve mitt beste!

Trøtt og sliten til de grader.

03.nov.2011 @ 08:27 i Jobb 3 kommentarer
IPhonen er fortsatt dø, men jeg har funnet ut problemet. Kan selvfølgelig ikke gjøre noe med det før jeg kommer hjem. I dag er jeg overdreven trøtt. Har kanskje noe med at jeg så film ganske sent i går med to av de andre lærlingene, så det blir nok tidlig kvelden i dag! I tillegg har jeg utrolig hjemmelengsel, gleder meg alt for mye til å komme hjem! Og denne gangen for helt andre grunner, enn tidligere. Nå er det bare helgen igjen hvis jeg ikke regner med i dag, også satser jeg på at de to siste dagene før helgen går fort før onsdagen endelig kommer!

Problemer med Iphonen.

01.nov.2011 @ 11:58 i Jobb 8 kommentarer
Hei! Jeg har dessverre problemer med iphonen. Hver gang jeg går inn på en app, blir jeg trykket rett ut igjen. Noen som aner hva det kan være? Har utrolig mye å vise dere! Har bla. hatt besøk av familien min, shoppet, vært på show med Tommy Steine, jobbet mye selvsagt og nå sitter jeg på kurs/konferanse(?). Utrolig spennende, kan fortelle mer når jeg kommer hjem som kun er en uke til (!!!). Han som holder fordraget, sa akkurat at det er viktig å ha drømmer. Jeg var hundre prosent enig, og når han spurte hvorfor, viste jeg svaret. Dere som har lest bloggen min fast lenge, vet det også. Jeg har skrevet om det før. For hva ellers skal vi strekke oss etter? Drømmer er viktige, uten tvil.

Familiebesøk på jobb i noen dager!

30.okt.2011 @ 08:23 i Jobb 4 kommentarer

I dag kommer mamma og bestemor ombord. Det blir koselig! Og siden jeg har jobbet litt overtid, får jeg litt ekstra fri når de kommer! De drar igjen til tirsdag, og da kommer en av de andre lærlingene og jeg har bare en uke igjen! Gleder meg sånn til å komme hjem!

Dagen outfit, haha.

Dra til sjøs!

28.okt.2011 @ 17:03 i Jobb 2 kommentarer

Da er jeg tilbake på jobb! Runder Risør igjen 9 november, gleder meg allerede! Til søndag får jeg familiebesøk ombord også, det blir kos! Begynner første dagen med overtid, så jeg får mer fri når familien kommer, det blir kos! Ha en fin helg alle sammen!

Bilder fra dagen!

26.okt.2011 @ 14:38 i Jobb 3 kommentarer

I dag har vi hatt ren førstehjelp, både teoretisk og praktisk. Har litt bilder! Nå er sikkerhetskurset over og ut, nå går turen hjem til Sørlandet!

Bilder fra det ikke helt vanlige!

25.okt.2011 @ 21:15 i Jobb 4 kommentarer

Nettet på hotellet vil ikke funke lenger, og når damen i resepsjonen til og med sier at det er et gammelt spøkelseshotell når jeg forklarer problemet, sier sitt. Siste natten i kveld, i morgen skal jeg hjem igjen så overlever nok.

I dag har vi slukket brann, hatt personredning ved brann, frityrbrann også har vi badet i over en time med tørrdrakt. Øvd på hvordan de er i vann, øvd med livflåte osv. Utrolig spennende, men merker nå at jeg er veldig sliten. Har til og med opplevd, eller lettere sagt opplever i skrivende sekund mitt første utfall av migrene. Vi øvde også på nødsignaler i dag, og ikke minst en del teori også.

Viser dere like så godt bilder jeg tok med mobilen i dag, siden nettet på dataen ikke vil sammarbeide.

Flere som skal bade i sjøen i dag?

25.okt.2011 @ 11:09 i Jobb 4 kommentarer

Tenkte meg det. Som kanskje noen av dere vet er jeg på sikkerhetskurs. Et kurs jeg må ha for å jobbe på sjøen. Og etter matpausen i dag skal vi ha praksis. Vi skal bla. bade i sjøen og slukke brann. Både gruer og gleder meg! Ganske spent på hvordan det blir å hoppe i sjøen, men overlever vel!

Etter at kurset var over i går, dro jeg og Therese slitene og trøtte inn til Larvik på café. Har noen bilder derfra, og av den gode frokosten min i dag til morningen. Høydepunktet for dagen!

Sikkerhetskurs - update!

24.okt.2011 @ 15:52 i Jobb 0 kommentarer

Hei! Nå er det en drøy time igjen av kursdagen. Vi har hatt teori siden klokken halv ni ca. så det skal bli super deilig å være litt sosial med Therese etterpå! Det er ca. en time igjen, og akkurat nå har vi litt praksis! Driver og går gjennom det grunnleggende, og Robin som jeg og Therese er på gruppe med skal straks vise alle sammen hvordan vestene ombord fungerer! Dermed tenkte jeg å vise dere noen morsomme bilder!

Snart hjemme!

10.okt.2011 @ 15:41 i Jobb 3 kommentarer

Nå drar jeg til Tyskland for siste gang på en liten stund. Neste gang vi kommer til Norge, går jeg av og turen går hjemover! Gleder meg masse til å komme hjem til de andre. Og ikke minst til senga mi, nettet mitt og alle klærene! Også skal jeg møte mennesker jeg ikke har sett på utrolig lenge, gleder meg enormt!

Forresten, nå har jeg handlet inn premien til en av dere! Snart kårer jeg en vinner, men for de av dere som ikke er med, er det enda ikke for sent! Les lenger ned på bloggen hvis du vil være med i konkurransen å vinne sminke!

Slik ser det ut på utsiden av vinduet nå, tror jeg er på utsiden av Horten. Forresten, i dag fikk jeg sove lenge fordi jeg skal jobbe kvelden osv. Utrolig deilig!

Nerver for kvelden!

08.okt.2011 @ 13:02 i Jobb 6 kommentarer

Tenkte bare å si fort hei og hade! Og dele kvelden med dere, for i kveld serverer jeg og skal lage toretters til kapteinen, overstyrmannen noen til! Gruer meg litt, håper alt går bra! Blogges siden! Tilbake i Norge om to dager, og om fire er jeg hjemme!!!

Premien du kan vinne i konkurransen!

06.okt.2011 @ 12:57 i Jobb 2 kommentarer

Hei! Nå ligger vi til kai i Oslo, og jeg sitter på dekk i pausen min som snart er over. Snakket akkurat med mamma og broren min i telefonen, merker jeg har litt hjemmelengsel. Men til onsdag drar det nedover til Sørlandet igjen! Senere i dag skal jeg jobbe i Mama Bella, som er pizzarestauranten ombord. Der har de også mange forskellige småretter av salat, pasta osv. som jeg har annsvaret for tre til fem!

Nok tørrprat, jeg har funnet premien til konkurransen min. Jeg kjøpte akkurat det samme selv. En mascara som jeg virkelig er glad i, og en "lipgloss" fra Dior som vist nok skal øke volumet i leppene. Jeg ga det en sjanse, noe en av dere også skal få lov til - helt gratis! Hvis du ikke er med i konkurransen enda, kan du lese om den på et innlegg lenger ned om du også ønsker å vinne dette! Snakkes siden, tilbake til jobb!

En uke igjen!

04.okt.2011 @ 12:30 i Jobb 4 kommentarer

Da har jeg bare sju arbeidsdager igjen! Neste onsdag drar jeg hjem til Risør! Gleder meg enormt til å komme hjem, for merker det er et par ting jeg gjerne skulle fått tid til som jeg ikke gjorde. Slik som å besøke besteforeldrene mine å møte bestevenninnen min Linn Kristin, som jeg ikke har sett på utrolig lenge! Tror aldri vi har vært så lenge fra hverandre før, så det ser jeg virkelig frem til!

Minner også om konkurransen på et par innlegg lenger ned, hvor du kan vinne sminke. Den varer helt til jeg kommer hjem!

Ikke alle dager er like, men nesten.

02.okt.2011 @ 12:40 i Jobb 6 kommentarer

Jeg jobber, jobber og jobber. Siden jeg kom på onsdag, har jeg vært hver kveld à la carten. Egentlig skal jeg ikke være der, men vi er noen kokker short (sylemeldte osv, mangler noen) derfor trengs all den hjelpen man kan få, hvertfall når det har vært utrolig mange selvskaper osv! Dere skulle ha sett, det får så fort og de jeg jobber med er utrolig flinke! I går fikk jeg også skryt, fordi jeg er helt ny ombord, og klarte å henge med såpass bra i det høye tempoet!

Har blitt litt overtid, noe som skal unngås i følge reglene, men slik blir det ofte i yrket. I dag slutter jeg halv sju, og får dermed en tidlig kveld, det blir deilig!

Minner forresten om konkurransen på innlegget under hvor du kan vinne sminke! Utrolig simpel konkurranse, jeg annbefaler deg å bli med i om du ønsker noe mer i sminkesakene dine!

Kreativitet på lugaren!

30.sep.2011 @ 12:18 i Jobb 5 kommentarer

Jeg lovet å vise dere hva jeg hadde gjort med lugaren min, og det jeg altså har gjort, ser dere under. Jeg har hengt opp bilder av gullkornene mine og mamma, men selvsagt er hun en av dem. Det ble kjempe koselig, og den skapdøren min står åpen hele tiden (med mindre det er sjø) så blir det litt hjemme koselig der!

Bilder til dere!

30.sep.2011 @ 08:38 i Jobb 4 kommentarer

Hei! Nå er jeg tilbake i Norge igjen og jeg har tatt noen bilder som jeg kan dele med dere.

Det kommer flere bilder i den neste pausen min. Skal også vise dere hva jeg har gjort med lugaren min! I tillegg skal jeg avsløre en konkurranse jeg har tenkt til å ha for dere til jeg kommer hjem igjen! Regner med at noen av dere har lyst til å ha en liten gave fra taxfreen ombord som premie? Blogges etterpå i tolv-ett tiden, så avslører jeg!

Fine lille skuta!

28.sep.2011 @ 12:49 i Jobb 5 kommentarer

Sitter for øyeblikket og spiser. De neste dagene mine vil bli litt annerledes forhold til vanlig, jeg skal nemlig ha fire timer fri på dagen, fordi jeg skal jobbe kvelden oppe i à là carten, men gleder meg til det!

Allerede på vei innover!

28.sep.2011 @ 08:08 i Jobb 8 kommentarer

Føler meg som et vrak, ser ut som er vrak. Jeg er helt ubeskrivelg trøtt, og priser meg selv med glede for å være ferdig på skolen! Glad jeg kun trenger det her halve året! Blir deilig å komme på jobb igjen, men gruer meg litt til middagen som skal lages til kapteinen! Går nok bra, så lenge det bare er spisende. Ha en fin dag alle sammen!

Stress

27.sep.2011 @ 22:23 i Jobb 6 kommentarer

Alt i siste liten, der har dere virkelig meg. Driver og pakker som bare det, og er litt forvirret om hva jeg kommer til å glemme og ikke.
Viser dere et par jakker etterpå, nå er det tilbake til stresset!

Warning: dates in the calendar are closer than they appear.

27.sep.2011 @ 19:16 i Jobb 3 kommentarer

Selv om jeg har fri, er det ikke helt fri. Jeg har oppgaver hjemme å jobbe med. Klager ikke altså, syns det er kjempe bra, for da lærer jeg så mye mer samtidig! Men nå er jeg endelig helt ferdig med den største av dem og fikk positivt svar fra første kokken ombord, ble jo døds glad! Nå gjennstår bare fin pussen på oppgavene fra gourmet restauranten ombord, så er jeg klar til å pakke kofferten å dra! 14 dager går fort altså, drar i morgen tidlig. Men samtidig etterpå finner jeg frem resten av klærene jeg lovet å vise dere, det meste hvertfall! Blogges etterpå!

Noen av dere som går i lære?

Gleder meg(!!).

30.aug.2011 @ 14:18 i Jobb 7 kommentarer

Jeg gleder meg som en liten unge til å komme tilbake på sjøen! Nå sitter jeg på bussen på vei til Oslo, og skal ikke hjem igjen før litt over to uker. I kveld er siste natten på fastlandet før jeg flytter inn på den nye lugaren min! Glemte dessverre laderen til kameraet mitt, men tror jeg har litt strøm igjen som kanskje holder til et par bilder. Jeg vet ikke hvordan det blir med internett ombord. Men så lenge jeg hadde nett på Viking, regner jeg med at det er nett på Magic også. Håper det! Gleder meg! 


Klar for hjemreise!

01.aug.2011 @ 23:11 i Jobb 8 kommentarer

Vedder på at jeg har den mest rotete luggisen i hele color line, og det mener jeg virkelig også. Nå er jeg "godt" i gang med ryddingen. Pakker og sorterer ting sammen. Fant ut at jeg hadde litt mer enn hva jeg har plass til, dermed er god unnskyldning til å kjøpe en litt halvstor veske! I morgen drar jeg hjem. Siste natten ombord i kveld. Småtrist, men gleder meg enormt til å komme hjem! Ut i Sandefjord i morgen etter jobb med herlige mennesker, sover over i Sandefjord og en liten shoppingrunde i morgen før jeg og Julie har bånn gass nedover mot Sørlandskysten! Dermed er det bursdag til bestevenninnen min, litt pakking igjen osv. For på torsdag drar jeg avgårde på festival! Så mye spennende og gøy som skjer fremover, gleder meg! 


Det verste er faktisk at det var værre. 


Godt i gang, må nesten bli ferdig om jeg skal rekke alt før turen går videre på byen i Sandefjord! 
 
Ps; Mamma og Tom, unnskyld for rotet. Marius ville nok bare ristet på hode.  

Herlig gårdsdag med konsert!

31.jul.2011 @ 21:52 i Jobb 0 kommentarer

Dekksguttene som jeg og Julie pleier å være litt med etter jobb, skulle ut å møte noen kompiser i går. Så vi bestemte oss for å ha det litt gøy i går kveld selv også. Dermed dro vi ut på en liten kjøretur rundt i Sandefjord med en av de andre jentene ombord. Tilslutt var det bare meg og Julie, og vi klarte selvfølgelig å rote oss halveis vekk i Sandefjord. Plutselig ringte guttene, og lurte på om vi ville være med konsert. Klart det, måtte bare finne veien til kaia igjen! Dermed endte vi fire opp på delillos konsert i utkanten av Larvik! Det var utrolig koselig og vellykket! Utrolig god stemning! Og min fantastiske mor, klarte selvfølgelig å ringe meg hele tre ganger i går mens jeg og en av dekksguttene var på vei tilbake til Sandefjord, bare for å oppdatere meg litt! Koselig, gleder meg til å komme hjem igjen til mamma til onsdag! Senere i kveld blir det film på "sneipluggisen", kos! 

Fine dager

30.jul.2011 @ 16:17 i Jobb 3 kommentarer

I går hadde jeg en utrolig fin dag! Møtte bla. en veldig god venninne (familie) i Sverige. Gikk fort i land over bildekk, og løp over kaien og møtte henne. Vi spiste is og koset oss litt, før jeg møtte løpe ombord igjen. Senere badet jeg med Julie i Sverige. Det var utrolig deilig, og virkelig verdt det! Vi løp alt vi kunne ut av landgangen halv åtte i Sverige, og hoppet ut i sjøen fra nærmeste brygge, før vi skiftet fort om og løp over bildekk og ombord igjen. Når jeg var ferdig på jobb tok jeg en fortjent lang dusj og var med en av dekksguttene, god gutten! Koselig! 


Var ikke lett og ta bilde med skinnende sol mitt i mot oss! Meg og Sara rett ved kaien i Sverige. Koselig!

Nå er det ikke mange dagene igjen ombord på M/S Color Viking. Syns igrunn det er ganske trist. Til tirsdag er jeg ferdig ombord, og sommerjobbingen er dermed ferdig. Da blir det nesten en mnd med fri. Det blir deilig. Endelig begynner sommeren min med en ganske så bra lønning til gode! Ser fremover mot festival, danmarkstur, bursdagen min og alle jeg skal tilbringe tiden med før læretiden begynner på M/S Color Magic 31 august! Ha en fin dag alle sammen, nå må nesten jeg tilbake på jobb!  

Innlegg uten mening, igrunn.

29.jul.2011 @ 01:31 i Jobb 7 kommentarer

"Har du gått og ventet på at noe skal skje i kjærlighetslivet ditt, bli ikke forbauset om det hender nå. En super tid for nye initiativ i parforhold og romantikk. Nymånen som inntreffer i ditt eget stjernetegn til helga, påvirker ikke bare den amorøse siden av livet ditt, men alle former for nye tiltak. 
Motto: Veien er staket ut."
Horoskopet mitt denne uken, litt overraskende! Hm, tiden vil vel vise hva det skal bety. Og helgen begynner jo i morgen? 

For å gi dere en liten oppdatering, har ikke akkurat så mye annerledes skjedd i dag, enn den siste uken. Har jobbet i uterestauranten på M/S Color Viking, som vanlig. Gikk ganske så hektisk for seg der i dag i grunn! Ikke nok med det, men jeg og Julie har klatret fra maskinen (dekk 1) til soldekk (dekk 9) i dag! Lovet første kokken å gjøre det i mai, om jeg fikk jobb ombord. Og jeg får jo holde det jeg lover, så lenge det er siste periode ombord nå. For å si det enkelt: Jeg klatret rett og slett opp en tynn "kanal"(?) med kun èn enkel stige i, som gikk rett opp! Og jeg kan love dere, at det ikke var lavt! I tillegg var vi på toppen av skorsteinen i dag - på toppen! Det var høyt ned! Og jeg som har høydeskrekk, rart jeg overlevde! For et bra innlegg dette ble. Legger meg før det blir alt for mye tørrpart. Og klokken er jo allerede halv to! Jeg var ferdig klokken ti, og først nå var jeg og matroslærlingen oppe og spiste! Uff, blir lite søvn dessverre. 

Random spm. som ingen kommer til å svare på med tanke på klokken og kjedelig innlegg, men jeg prøver:
Kunne du tenkt deg og jobbet på sjøen?

Båttur og bilder

26.jul.2011 @ 23:16 i Jobb 7 kommentarer

Har nå vært på båttur i en uke i grunn, bor jo på båten. Og jeg elsker det. Om en uke til akkurat nå, er jeg ferdig. Ferdig for godt på M/S Color Viking, deretter går turen til M/S Color Magic. Endelig var det min tur til å leve ut drømmen. Til tross for vonde overraskelser og det å ha vært på bunnen, har jeg endelig klart å klatre videre. Og jeg må innrømme at jeg har kommet ganske så langt. Stolt av meg selv, og det er god følelse. Men jeg hadde ikke klart det alene, så takk til hver enkel som har støttet og hjulpet meg det siste året. Virkelig, takk. Hadde ikke kommet så langt som i dag, uten dere. 


Haha, stolen til kapteinen! Må jo bytte litt på. 


Så flink, og fin! 

Et lite innkjøp

20.jul.2011 @ 22:54 i Jobb 7 kommentarer

Hei! Nå er jeg nesten akkurat ferdig på jobb. Ble litt overtid (som selvsagt kommer godt med!), pga. forsinkelser. Ikke at det gjør noe, jeg rakk heldigvis taxfreen for å kjøpe et par parfymer jeg ville ha. Sist gang tabbet jeg meg ut og drøyde det til slutten, noe som ikke var et lurt trekk siden den jeg skulle ha selvsagt var utsolgt da. Men, nå var den der og nå har jeg den endelig! 

 
To nydelige og søte parfymer, som jeg virkelig annbefaler! 


Rotet er allerede godt på vei, ville vel mamma mene. Men det er system, det ser dere vel? Gode luggisen min!


Se så sliten, ikke rart etter en 12 timers arbeidsdag pluss at jeg våknet halv seks i dag til morningen! 

Blogges siden, fantastiske lesere. Nå går turen opp i messa (kantina), for å spise kveldsmat med den herlige dekksgutten ombord, Harald! Forresten, jeg holder på å lese boken om Regine Stokke, er halvveis på to dager. Anbefaler alle som ikke allerede har lest den, å gjøre det! 

Klar for avreise

19.jul.2011 @ 14:53 i Jobb 6 kommentarer

Da drar jeg. Tenkte bare å si hade, blogges fra sjøen om et par dager, kanskje.  
Føler meg faktisk ikke så bra. Perfekt om jeg begynner å bli småsyk nå, kunne ikke passet dårligere. 

Drar allerede i morgen!

18.jul.2011 @ 21:16 i Jobb 24 kommentarer

Jeg har ikke ord for hvor utrolig flink jeg har vært i dag! Vasket masse klær og kastet masse klær. Faktisk en del fint også, som fortsatt passer. Men siden jeg ikke bruker det lenger, ser jeg ikke poenget med at det skal ligge i klesskapet og ta plass. Hvertfall ikke når jeg venter en heftig koselig Danmarks tur med Rikke og familien når jeg kommer hjem igjen! Da er det helt klart, at plassen skal fylles opp igjen.

Nå er det snart klart for kvelden, og siste natten hjemme i min seng på 15-16 dager. Begynner på jobb igjen til onsdag, så jeg drar allerede i morgen. Gleder meg, utrolig mye! Og hvor bra er ikke det, å faktisk glede seg til jobb? Har vel kanskje noe med at det var nettopp det her jeg ville, etter endt skole. Og om man bare vil, får man det til. Det er hvertfall jeg et levende bevis på, uansett hvilkene vanskeligheter livet kan overraske med av og til! 


Gleder meg til å komme tilbake til deler av denne gjengen, på jobb! 

Tilbake på sjøen

18.jul.2011 @ 14:51 i Jobb 5 kommentarer

→ Nå driver jeg og pakker og rydder. Drar avgårde på siste periode ombord på M/S Color Viking til onsdag, men drar allerede hjemmefra i morgen. Gleder meg til 14 herlige dager ombord! Og 31 august, drar jeg videre for å begynne læretiden min på M/S Color Magic! For øyeblikket er Dorthea også på besøk hos meg, koselig. 

Hjemme igjen - Oppdatering

07.jul.2011 @ 13:53 i Jobb 11 kommentarer

Hei! I går kom jeg hjem til lille Risør igjen, og mine 14 dager fri er godt i gang! Har hatt det veldig fint på jobb de 14 dagene jeg var der, og jeg gleder meg til å komme tilbake igjen! Trives utrolig godt med hver minste person jeg jobber med! Dagen jeg var ferdig på jobb, dro jeg ut med noen av dem jeg jobber med +en gjeng til fra Sandefjord, var utrolig koselig! Sov over hos en av matrosene med Julie, og fikk servert god frokost dagen etter. Senere dro vi inn til Sandefjord for å kikke litt i byen, før jeg dro hjemover mot Sørlandskysten.


Meg og Julie, på vei innover til Sandefjord. Venter på Glenn i bilen, som var en smule treig.


Snikbilde av Glenn, som endelig kom!


Savner litt luggisen min, men om 14 dager til er jeg tilbake! Her klar for filmkveld med to av dekksguttene og Julie, koskos!


Fikk også gave av Thomas, han andre kokken jeg jobber med i uterestauranten, den dagen jeg skulle dra. Pakket den opp og fikk et utrolig stort smil rundt munnen, oppi der lå en Dior parfyme jeg egentlig hadde planer om å kjøpe selv. Men Thomas og Julie sørget for at jeg slapp det, herlige mennesker!

Fortsatt ligger jeg i sengen min, enda ikke stått opp. Utrolig deilig, sove lenge for en gangs skyld. Senere i dag skal jeg være med bestevenninnen min, Linn Kristin. Vet ikke hva planen er, men her skinner sola og været er varmt, så det blir nok ikke vanskelig å finne ut. Senere i kveld kommer Rikke, kusinen til Marius, og jeg gleder meg enormt til å se henne igjen, savner henne veldig. Savner dem begge. Ha en fin dag alle sammen. Prøvde på en liten oppdatering, en smule rotete men.

Skal du noe kos i sommer? 

Innkjøp

27.jun.2011 @ 21:37 i Jobb 14 kommentarer

Hei! Tenkte å vise dere litt innkjøp fra .. vet ikke helt hva jeg skal kalle det, jobben min(?). Hvertfall, vi har en kvote på 800kr i mnd. Som fornyes den 1, derfor har jeg vært en tur i taxfreen for å bruke den opp. Har fortsatt 200 igjen. Men har fått mye fint, mye jeg trenger. Fant bla. et sett fra Dior, som passet meg ypperlig. For jeg trenger ny mascara, og der fikk jeg med i grunn alt, øyenskygge, eyeliner osv. som er i farger og som passer bra til meg. Det er ikke ofte at slikt skjer! Deilig med ny sminke og parfyme for sommeren!Beklager for at jeg er så dårlig til å blogge. Vet flere av dere er innom hverdag for å se om det kommer noe nytt osv. Men når jeg jobber i 11(12) timer hver dag, i 14 dager i en ute restaurant på en ganske så full ferje, blir jeg veldig sliten og det som frister mest om kvelden, er i grunn å hoppe i dusjen å legge seg til å sove på lugaren før en ny dag begynner. Når jeg kommer hjem, og er på fri i 14 dager, skal jeg prøve å skjerpe meg veldig! 

Bare 13 dager igjen til sommerferie!

22.jun.2011 @ 22:39 i Jobb 10 kommentarer

For å gi dere en liten oppdatering, går det utrolig fint ombord på jobb. Er litt sliten, etter en lang dag. Har ikke vært så mye å gjøre, og når man står så si rett opp og ned i nesten tolvtimer på sjøen, blir man litt trøtt. Håper på litt større utfordringer i morgen! Akkurat nå ligger jeg på lugaren innpakket i en tykk fleecgenser og ser film. Tenkte litt smart, og kjøpte en film som jeg kan se nå, men gi til broren min når jeg kommer i land og hjem igjen (som bare er 13 dager til!!). Snart er det kvelden. Båten legger til kai i Sandefjord nå, så om ikke lenge til er jeg langt inne i drømmeland.


Haha, uff. Ser jo ikke ut! Men man kan vel ikke regne med annet, når man har jobbet med mat i ca. 11 timer. 

Tur/retur Tønsberg og Sandefjord

15.jun.2011 @ 15:47 i Jobb 6 kommentarer

I dag dro jeg og Therese +et par andre, kjempe tidlig til Tønsberg på møte med color line ang. læretiden vi har i vente ombord på de forskjellige båtene. Fikk utdelt en perm med masse forskjellig i osv. som har med læretiden å gjøre. Jeg gleder meg kjempe masse! I tillegg var vi innom Sandefjord, siden jeg måtte hente enda flere ark og ta et bilde. Masse styr! Men det hastet litt, så lenge det kun er èn uke fra i dag, til jeg drar ut på sjøen igjen. Gleder meg! Edit: Har fått en del spm. om hvilken båt jeg skal på. Og jeg skal ha sommerjobb på Viking (den største som går mellom Sandefjord og Strømstad) og læretiden på Magic (en av cruisebåtene som går fra Oslo til Kiel, den nyeste).

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits