Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Kategori: Hverdager

Edit; følg meg videre!

08.feb.2012 @ 09:28 i Hverdager 2 kommentarer

Kjapt og kort: Tusen hjertelig takk for SÅ mange fine, hyggelige, snille, gode og ikke minst rørende kommentarer! Helt satt ut, så fine ord, tusen hjertelig! Jeg er rørt. Men; dere kan fortsette å følge meg på twitter og instagram! Heter katrineped begge plassene, overraskende nok.

Bloggens siste ord - for nå.

04.feb.2012 @ 15:29 i Hverdager 17 kommentarer

Hvordan avslutter man noe, som en gang betydde så mye i hverdagen og var rett og slett et viktig hjelpemiddel for å komme seg videre? Hvordan avslutter man noe andre ikke forstår? Å slutte å blogge, burde ikke være det største problemet, men jeg er faktisk redd. Jeg er redd for at det å ha en plass å rømme til, tømme hode og det å få en spesiell omsorg fra noen utenom, vil være et behov jeg plutselig vil trenge tilbake til. Jeg tror ikke det, men sjansen er der. Èn ting er sikkert; det er mange av dere jeg skulle ha gitt en stor klem til og takket ordentlig. Mange av dere har støttet meg så utrolig gjennom det siste godt og vel 1 1/2 året, at jeg rett og slett ikke har ord til ordlegge meg om hvor mye de få enkle ordene betydde enkelte ganger.Bloggen har vært utrolig viktig for meg, men nå er det altså over. Jeg har sagt til meg selv i flere måneder, at skal jeg skjerpe meg. Nå hadde jeg fått meg nytt speilreflekskamera, og det skulle inspirere meg til flere - og bedre outfitbilder. Men ingenting skjedde, tvert i mot. Og jeg skal ikke nok en gang komme med en dårlig unnskyldning, at jeg ikke har hatt tid. Om jeg bare hadde hatt lyst nok, ville jeg alltids fått litt tid til å poste et innlegg. Slik som før; allerede 5 minutter for sent ute, men dagens outfit måtte ut til dere, og det endte ofte med at de siste meterene før bussen måtte løpes inn. Dermed, så ville det alltids vært litt tid, om bare jeg ville nok. Trist at bloggmotivasjonen er så mye borte som den er. Bloggingen har jo på mange måter vært fantastisk, realistisk og ikke minst veldig i bølgelengder etter bloggpausen i juli 2010 når ulykken inntraff. Men nok en gang; bloggtiden i etterkant har betydd utrolig mye. Og det er uten tvil noe jeg vil huske for alltid.

Livet nå i det siste, har utviklet seg bedre enn hva jeg noen gang hadde turt og sett for meg. Jeg og min aller beste venninne, Linn Kristin, har flyttet sammen i et fantastisk lite sørlandshus. Lærlingtiden går supert, og kjæresten er virkelig en drømme gutt. Så snill og god - på alle måter. Jeg kan ikke annet enn å smile når jeg er med han, og også bare av tanken. Respektfull, omsorgsfull, spontan, snill og kjærlig. Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle møte en slik gutt, etter at Marius døde. Jeg trodde ikke han fantes, og hvertfall ikke i samme by som meg. Mirakler kan skje, også drømmer, som jeg har skrevet flere ganger gjennom året på bloggen, at uten tvil er viktige å ha. For meg har det vært og er noe av det viktigeste her i livet. For hva ellers skulle fått meg frem når jeg trengte det som mest? Og hva skal styrke meg videre i livet, for å pushe den lille cm ekstra til å virkelig oppfylle noe?Jeg savner Marius. Jeg savner han veldig mye, og det ingen hemmelighet. Selvfølgelig savner jeg han. Glenn er så snill når det kommer til det punktet. Så respektfull og god, det betyr mye og er virkelig et kriterie.

Jeg syns det er trist, at jeg nå skal "forlate dere". Herrelighet så mye vi har vært gjennom sammen! Uten dere hadde jeg aldri fått delt mine ord i Dagbladet, vært på 17 plass på topplisten eller det viktigeste av alt; klar å bearbeide den verste biten av sorgen. Nok en gang, tusen takk. Jeg kommer til å savne kommentarene deres, rosen deres og ikke minst det å kunne ha den lille småpraten over bloggen, men kanskje en vakker dag, dukker det opp et nytt innlegg.

Det blir uten tvil rart å legge bloggingen på hylla, når det er noe jeg har drevet med siden 8 klasse. Og så lenge det har vært mer enn bare blogging siden sommeren 2010. Det ble en redning fra den vanlige hverdagen, når den ble for tøff. Et sted jeg som sagt kunne tømme meg 100% til. Men det er kanskje litt sunt også(?). Jeg kommer til å savne det, kommer til å savne mange av dere, leserene. Uansett, fremover i livet mitt skal kjempe meg fremover mot nye mål og drømmer. Jeg skal få fagbrev, lese ut en roman om Marilyn Monroe på nesten 900 sider, dra til København, New York, Las Vegas, Gøteborg, London og ikke minst forskjelige steder i vårt lille land! Jeg har lyst til å holde en tarantella(?), skrive en bok og virkelig begynne livet med min egen lille familie. Men først burde jeg kanskje annskaffe meg lappen, og bil, Audi. Vel, tusen takk for meg og mitt! Drømmene lever videre, og for de av dere som lurer, kan jeg endelig si med hånden på hjertet at livet er bra!Gleder meg til hver dag med han her. Er ubeskrivelig glad for at jeg møtte han. Om man bare vil og tror på seg selv, kan ting skje - heldigvis! Dette var dermed bloggens siste ord - for nå. Hadefint, og lykke til i fremtiden alle sammen!

Mitt nye hjem!

23.jan.2012 @ 13:02 i Hverdager 7 kommentarer

Hei hei! Beklager for super dårlig blogging, men helt siden jeg kom hjem har jeg holdt på å flytte inn med Linn Kristin! Det begynner å bli bra nå, men fortsatt mangler en del av mitt. Jeg kan gi dere en smakebit hittil. Tar bedre bilder når det er ferdig, så får dere se ordentlig!

Begynte sent på fredagen når Linn Kristin kom med en propp full lastebil fra Oslo! Herregud så mye det var, og like mye blir det igjen når alt mitt kommer!

Kjøkkenet! Det er langt i fra ferdig, jeg har en del som skal inn dit. Det er veldig koselig da!

Stua! Begynner å bli fint der nå, mangler bare litt tepper og det siste av mitt. Er virkelig fornøyd med plasseringen av Marilyn over alt (så filmen i går btw, utrolig bra!).

Badet! Det er så utrolig fint, uten tvil det rommet jeg er mest fornøyd med hittil. Ny stor dusj, badekar og virkelig fylt med jentepreg!

Her skal mitt rom være! Jeg og Glenn har malt over listene en gang, mangler bare siste gangen så er det klart for å flytte inn! Tror det blir bra, vet det blir det! Senere kan dere få se huset ordentlig, ink. begge badene, gangen, gjesterommet osv. Det er så fint her, virkelig fornøyd! Blogges siden!

Verdens vakreste kvinne!

19.jan.2012 @ 17:20 i Hverdager 3 kommentarer

Jeg ser virkelig opp til Marilyn, hun er helt utrolig. Words. Uansett, jeg kjøpte verdens største plakat av henne i Tyskland og venter på en bok av henne i posten. Har så mye av henne fra før av bilder og alt, var redd Linn Kristin som jeg skal flytte med, kom til å kverke meg, men det var heldigvis null stress! Og det godt, for jeg dukker vel opp med noe mer en dag, ettersom hun er over alt i Tyskland. Herlig for min del!

Pynt til rommet, i morgen begynner innflyttingen! Gleder meg!

Norges morsomste video på youtube!

01.jan.2012 @ 19:33 i Hverdager 8 kommentarer

Det er kun èn grunn til at Glenn faktisk ble kjæresten min. Det var fordi han hadde et ørlite håp om at han en dag skulle se slushvideoen sin på bloggen min. Nå går ønske hans i oppfyllelse. Og jeg syns den er super morsom selv også! Annbefaler alle til å se den, haha! Vær klar til å se Glenn sin videoblogg, den er super morsom! Forresten, beklager for at den er feil vei. Glenn sin feil, skyld på han!

En koselig start på 2012!

01.jan.2012 @ 18:20 i Hverdager 9 kommentarer

Feiret nyttårsaften med Glenn, som kanskje noen av dere vet. Det var utrolig koselig! Jeg fikk bli med han til noen kompiser å spise tapas. Vi stilte (overraskende nok) opp med sushi! Og alt ble spist opp! Det var veldig koselig å hilse på enkelte av vennene hans som jeg ikke hadde møtt før, hyggelige mennesker alle sammen! Jeg hadde det veldig hyggelig med Glenn også. Merker at tredje helgen hjemme er snart over, og at jeg snart skal tilbake på jobb. Er nesten så jeg allerede savner han og de andre hjemme. Heldigvis er det godt nytt og. Så fort jeg kommer hjem igjen, bærer det ut av huset med flyttelass. Gleder meg utrolig mye. Fremover blir det både rydding i garderoben og på rommene mine hjemme. Gleder meg til å hive alt det ubrukelige tullet jeg har samlet på alt for lenge! Gleder meg også litt til å faktisk se hva som befinner seg i gjemte kriker og kroker. Håper dere alle hadde en fin start på 2012! Forresten, var det ikke nå vi alle skulle dø?

GODT NYTT ÅR!

Det var så utrolig koselig å starte året med Glenn! Liker virkelig hvordan ting har forandret seg så utrolig bra! Og at jeg faktisk har møtt en så god gutt. Alt er herlig. Og det at jeg i tillegg skal flytte nå topper det hele! Igjen, godt nytt år!

Nyttårsaften!

31.des.2011 @ 22:57 i Hverdager 4 kommentarer

Godt nytt år alle sammen! Blogges til neste år! Hilser fra kjæresten til alle leserene, dere for hilse tilbake!

Redusert!

30.des.2011 @ 17:20 i Hverdager 6 kommentarer

I går ble min kjære bestevenninne endelig 18 år! Så snill som jeg er, hadde jeg sendt inn bursdagshilsen til lokalavisa, laget krone og kort. I tillegg laget jeg og Glenn en rosa hjerteformet marsipankake med alt mulig godt i! Også kjøpte vi inn litt godteri til henne, som ble spist opp av alle andre unntagen bursdagsbarnet selv. Alt dette, uten at hun hadde en liten anelse selv. Jeg bestemte meg for å invitere noen over til meg, å holde et lite overraskelses vors hos meg på selve dagen hennes. Selv om hun skal feire senere i januar, fortjente ho noe på selve dagen sin også! Det ble uten tvil en småhard kveld i går. Har fortsatt ikke kommet meg ordentlig opp. Fikk spist litt mat med kjæresten tidligere i dag, men det er vel på tide å krype ut av genseren hans å hive på meg noe eget. Dagen er jo allerede snart over. Dere for ha en fin fredag! Selv skal jeg ned til et par venninner å spise pizza, ikke at det frister så alt for mye i dag men. Ha en fin kveld!

Stressende dag!

28.des.2011 @ 14:24 i Hverdager 4 kommentarer

Planen var og egentlig stå opp tidlig for å få unnagjort så mye som mulig tidligst, men det viste seg å være vanskeligere enn hva det høres ut som. Har en del ting som skal fikses før morgendagen. Da har endelig bestevenninnen min bursdag, gleder meg utrolig mye! Skulle tro det var jeg som hadde bursdag! Men endelig er hun også 18 og kan være med hele kvelden i helgene! Dere for ha en fin dag, jeg for stresse videre. Befinner meg for øyeblikket i den store byen jeg bor i!

Bilde fra helgen! Fikk et utrolig fint smykke av kjæresten min som jeg har på meg. Med rosa diamanter i til og med, selv om det ikke syns så godt på bildet. Flink han var, utrolig fornøyd. God gutt!

Ripper opp i barndomsminnene.

27.des.2011 @ 22:38 i Hverdager 5 kommentarer

Ettersom formen ikke er helt fin, ligger jeg flatt ut i senga hjemme og ser på film. Ripper litt opp i barndomsminnene. Alltid småkoselig det, dermed blir nok dette min julefilm for året. Dere for ha en fin kveld alle sammen! Jeg har prøvd å blogge i halve dag, men tror det har vært noen problemer med blogg.no. Uansett, her er en av mine favoritter fra barndommen. Lille rampungen, ikke rart jeg var en selv også! Skummelt hvor mye jeg kjenner meg igjen fra jeg var liten egentlig, og jeg regner med mor er enig også. Morsomt!

Lamslått kjærring.

26.des.2011 @ 20:16 i Hverdager 1 kommentar

Jeg har så vondt i venstre benet! Og jeg er så utrolig flink til å klage hvis jeg bare setter i gang, så jeg furter litt til her. Jeg var med de andre jente, samme som i fjord, å spille i den årlige julecupen i Risør i dag. Det gikk jo forsåvidt greit. Ble beste damelag - igjen! Men det skulle ikke så mye til, så lenge vi var det eneste rene damelaget. Synd 94-jentene ikke hadde rent jentelag i år, så kanskje vi kunne fått sjansen å spille litt mer rettferdig, enn bare mot en hau med guttelag som har vært veldig givende med blåmerkene til meg i dag. Takk for det. Det var gøy da, men endelig er det overstått ettersom jeg har gruet meg overdrevent mye. Mens vi er inne på det, for jeg nesten slenge inn en setning om hvor flink kjæresten min også var! Fikk ikke sett alle kampene hans ettersom han begynte midt på natta etter min døgnrytme. Men jeg stod opp tidlig for han sin skyld (snill jeg er) og fikk med meg litt.

Dere kan også få se det fine lagbildet vårt fra i dag. Tatt rett etter første kampen, perfekt timing. Og uansett er ikke det slitene tryne mitt mye å se på nå. For nesten begynne å sminke meg ettesom jeg blir hentet om 2 minutter. Dagen må jo feires! Alle de andre jentene på laget feiret jo i går, haha, mens jeg lå hjemme med gutten min. Fornuftig!


For en super kvalitet!

Gårsdagens juleforberedelser.

19.des.2011 @ 07:52 i Hverdager 5 kommentarer

Både på lørdag og søndag ble det pepperkakebaking! På lørdag med en liten vennegjeng, og i går med min kjære lillebror. Utrolig koselig, begge dagene. Også kom god'gutten i går litt senere og hjalp til med slutten! Må si mamma ble imponert av oss, og det har hun all grunn til ettersom pepperkakehuset ble i alle mulige farger. Den ene siden ble til og med vakker og rosa! Ikke vanskelig å se hvem som laget den! Deler noen bilder med dere, før jeg legger meg videre med den andre god'gutten min, Happy.

Jentekveld!

18.des.2011 @ 11:34 i Hverdager 9 kommentarer

Hei! På fredag var jeg som sagt (som skrevet?) på jentekveld. Minus at bestekompisen min kom en liten tur litt senere, men det var veldig koselig fordet. Jeg har endelig etter flere mnd. lastet ned redigeringsprogrammet jeg hadde tidligere på den "nye" dataen, så jeg hadde det litt gøy og utforsket det litt på de få bildene jeg skal dele med dere. Det var en veldig koselig kveld på fredag med fine og gode jenter!Og forresten: visningen gikk utrolig bra! Overraskende bra også, ettersom jeg måtte ha med broren min som bare maste og selv om folk ringte til Linn Kristin hvert minutt og hunden hennes var i overkant rastløs. Huset er snart "vårt", og vi begynner å flytte inn i slutten av januar og overtar huset 1 februar. Dvs. at dette er siste friperioden min hjemme, for neste friperiode flytter jeg ut. Gleder meg!

Vellykket livssituasjon!

17.des.2011 @ 13:29 i Hverdager 12 kommentarer

I løpet av det siste året, kan jeg med stolthet si at jeg har kommet veldig langt. Jeg har gjort mange dumme ting, sagt og tenkt mange feil tanker, men det beste av alt er at jeg har lært av det. Og jeg ser ikke tilbake på det negative, lar det heller forbli en lærdom og gjør det om til noe positivt. Jeg har kommet utrolig langt. Jeg har lagt depresjonen bak meg, og lagt fra meg mange vonde ting. Jeg har kjempet utrolig hardt og fått en ubeskrivelig hjelp og støtte av både familie, nære venner, lærere, folk fra utsiden og ikke minst fra dere; leserene mine. Den dag i dag er livssituasjonen helt annerledes enn det den var for et år siden. Hadde jeg snudd tiden tilbake til dette tidspunktet i fjord, ville jeg aldri sett for meg den dag i dag. Jeg klarte det jeg så på som uoppnåelig, men det er viktig å huske at jeg aldri ville ha klart det alene. Jeg fikk jobben jeg ville ha, som pushet meg gjennom skoleåret. Læreplass i Color Line. Jeg har funnet en utrolig god og snill gutt som jeg ikke vet hvor jeg en gang skal begynne å beskrive. Og det når jeg minst ventet det. Offesielt, er jeg i et forhold med en herlig gutt. Og akkurat nå i skrivende sekund sitter jeg og venter på at Linn Kristin skal bli ferdig med å stelle seg. Den lille overraskelsen jeg har holdt på lenge, er at jeg skal flytte ut hjemme fra med henne. Ikke i en leilighet, men i et hus! Det er så godt som vårt tror jeg, og nå gjennstår bare visningen, kan oppdatere dere hvordan det gikk senere.

I en kjapp konklusjon kan jeg understreke på at jeg har det veldig bra, og at en ny start på livet har begynt. Jeg kunne ikke drømt om en bedre jobb, bedre venner og familie. Jeg har funnet en utrolig god gutt, og visning på hus venter rundt svingen. Liker veldig godt hvordan ting har endret seg til det positive og gode. Og hvor langt man kan komme, om man bare vil og aldri gir opp!


Min bestevenninne, som jeg nå skal på visning med og mest sannsynlig flytte sammen med etter jul!

Vakreste graven i landet.

17.des.2011 @ 11:46 i Hverdager 2 kommentarer

I går hadde som kanskje noen av dere vet, Marius bursdag. Han skulle blitt 20 år, og det var i grunn en ganske rar dag. Men jeg hadde med tre av de beste venninnene mine inn til Skien, og  jeg møtte også utrolig mange andre gode mennesker der, det var koselig. Senere på kvelden hadde vi jentekveld, nesten. Bestekompisen min kom en tur og, noe som var veldig koselig. Lenge siden sist. Det var veldig koselig å tilbringe kvelden med så mange gode mennesker, selv om jeg dessverre måtte dra hjem litt tidlig siden jeg hadde glemt husnøkkelen. Ikke nok med det, men i skrivende sekund ligger alt på andre enden av byen. Husnøkkelen min, sminken min, rettetanga, kameraet med masse bilder fra i går, lommeboken min osv, ligger bla. hos en av venninnene mine. Men jeg tok et par mobilbilder på graven i går, så dere kan få en smakebit på hvor fint det var der i går! Så kan dere heller se litt mer bilder når kameraet er til rette igjen!Har forresten ganske mye å oppdatere dere med, men vi sparer noen goder til senere i dag. Blogges!

Sushi-lykke

15.des.2011 @ 15:16 i Hverdager 9 kommentarer

Hei! Nå har jeg og mamma vært litt rundt om i byen! Må innrømme at det faktisk var utrolig koselig å dra på handletur med mamma igjen, og ikke minst gjøre min oppgave med pakkingen mens hun betaler. Det var alt for lenge siden nå merket jeg. I tillegg sviktet jeg meg selv og kjøpte litt ferdig sushi. Heldigvis var det godt, selv om det uten tvil hadde vært bedre hvis jeg laget det selv. Noe som er overraskende enkelt!


Tid for å kose seg 100%, og ikke minst med favoritt brusen ettersom den ikke har vært en del av kostholdet mitt de siste tre ukene. Fortjente det, uten tvil.


Siden de ikke hadde sushi utvalg på Rema 1000, var mamma så snill at vi kjørte innom Kiwi for å se om de hadde det der - og takk til kiwi! Jeg har lovet å lære god gutten å lage sushi, så alt som mangler nå er kun ingefær, wasabi, avokado og salma, det blir bra. Gleder meg! Hjemmelaget sushi er uten tvil det beste!


Glad og fornøyd! Senere i dag kommer venninnen min fra Stavanger også hjem, det blir bra!
Men før den tid blir det pepperkakebaking og istid 4 med lillebror. Ha en fin dag alle sammen!

Edit: Nå kom mnd. [mag] i posten også, dermed flere godsaker å kose seg med for dagen! Deilig å være hjemme!

Livet!

14.des.2011 @ 14:23 i Hverdager 6 kommentarer

Det er som sagt veldig bra. Jeg er så heldig at jeg har møtt en utrolig god gutt, som jeg har det veldig fint med. Deilig å være hjemme igjen hos han. Og ikke minst alle de andre gode menneskene her hjemme. Stussig å sløve 100% etter 3 uker med arbeid fra klokken sju på morningen. Klager ikke, her jeg sitter fortsatt usminket og forferdelig. Vurderer å ta en ryddetur i klesskapet, for der tror jeg det er mye som kan ut med stor M. I tillegg vurderer jeg å lage sushi siden Risør ikke har noen ferdige sushi maki å tilby. Tiltaket er bare å begeve seg ut av huset i regnvær, noe som frister mindre. Dette ble veldig tørrprat innlegg, noe 70% av bloggen min er for tiden. Men gi meg en sjanse til å hive på meg noe sminke osv, så kanskje jeg kan komme med noen bilder til dere senere. Blogges!

Bilder fra lufteturen i hovedstaden.

02.des.2011 @ 21:54 i Hverdager 7 kommentarer

Jeg fikk endelig beveget meg ut etter et par timer med tenking på om jeg faktisk turte å rusle rundt i Oslo alene. Gikk ut etterhvert, og det gikk greit, heldigvis. Jeg møtte Sara og var med henne for å spise litt, også var jeg med en liten tur på skolen. Jeg besteme meg for å gå rundt å kikke litt, så jeg gikk innom et par butikker. Fant litt på Bik Bok, hvor det var 50% på alle kjoler også fant jeg litt på Vero Moda. Skrik ut om noen er keen på å se! Her kommer litt bilder jeg prøvde å ta i stad. Jeg var utrolig sliten der jeg gikk rundt uten å ane egentlig hvor jeg skulle. Merker det blir deilig å bare slappe av i kveld, og legge seg i natt. Kan sove et par timer lenger i morgen også, men så drar jeg mot jobb rundt 10.00. Forresten, jeg spiste sushi i stad, utrolig godt! Fikk øynene opp for det sist jeg var i Oslo, og var innom den samme sushirestauranten i stad!Bra noen passer på gatene. Dette var i Karl Johan. Men en ting jeg stusset over, i stad på vei opp Karl Johan gikk vi en "snarvei" i bakgatene opp mot slottet, der Sara har leilighet. Og jeg kunne ikke se en eneste natteravn, politibil eller lignende. Det er for dårlig. For om det skulle skje noe kriminellet, er det vel mer sannsynlig å begå det i bakgatene i hovedstaden, enn midt i Karl Johan?


Noen som vil se innkjøpene? Den ene kjolen er designet av Whitney Port for Bik Bok, og i stedet for 600kr, gikk den lett med meg hjem i klesskapet for 300kr, det beste av alt: den er utrolig nydelig!

Tørrprat fra en sykemeldt jente.

02.des.2011 @ 15:21 i Hverdager 3 kommentarer

I dag sov jeg til halv tre- kvart på tre. Hadde ting vært som de skulle ha vært, ville jeg ha begynt på jobb i dag klokken sju. Slik ble det jo ikke, missliker det sterkt. Jeg som hadde de gode dagene på jobb, helt til kroppen fant ut at den ikke ville sammarbeide mer. Deilig å sove lenge, og forhåpentligvis bli bedre. Føler meg mye bedre i dag også. Jeg nekter å være syk og dårlig. I morgen skal jeg ombord igjen, uansett hva. Dessuten får jeg besøk i morgen, og jeg gleder meg mer enn noe annet! Har brukt den første halvtimen av dagen til å se på linni serien på tv2 bliss. Digger den jenta. Nok tørrprat, tror jeg skal ut å ta noe luft etterpå så da kommer nok noen bilder til dere!

Her er forresten den fine leiligheten til Sara som jeg bor for øyeblikket i.


Ha en fin dag, så skal jeg prøve på det samme!

Livet er så bra!

22.nov.2011 @ 17:09 i Hverdager 2 kommentarer

Alt er så bra. Livet er bra! Jeg har det veldig fint for tiden, men det er kanskje ikke så rart. Jeg har møtt en helt fantastisk person! Han gjør alt så utrolig bra, lykkerus! Planen resten av dagen er det kanskje værre med, kan ikke akkurat si den gir lykkerus. Jeg har nemlig noen ganske så store oppgaver å bli ferdige med. Jeg er godt på vei, heldigvis. Men det skulle bare mangle, så lenge jeg drar tilbake på jobb i morgen. Tre uker på bølgen den blå! Er ikke hjemme igjen før 14 desember, merker det kan bli veldig lenge uten alle de gode menneskene jeg er så vandt med her hjemme. Men deilig blir det med fri fra 14 desember til 4 januar! Gleder meg allerede!

Bilder fra Osloturen!

20.nov.2011 @ 14:36 i Hverdager 8 kommentarer

Det var en herlig tur, uten tvil! Har tatt minimalt med bilder, men har selvsagt noen å dele med dere! Standar turist bilder nesten, men det går vel greit for en gangs skyld. Trist at jeg allerede er på vei hjem igjen, skulle gjerne ønske det var fredagen igjen og gjort alt på nytt! Til onsdag bærer det innover igjen til Oslo. Da blir jeg titt innom i tre uker, så det blir nok deilig å komme hjem litt også. Slappe av å jobbe med oppgaver fra jobb de neste dagene. Ha en fin søndag!

Oslo!

19.nov.2011 @ 22:57 i Hverdager 1 kommentar

Beklager for dårlig blogging! Heldigvis har jeg en godkjent grunn. Jeg er nemlig i Oslo, ble kun noen få timer hjemme før turen gikk rett til hovedstaden! Klager ikke, livet er herlig og jeg har det supert! Det er så deilig og endelig kjenne sommerfugler i magen og smile uten grunn igjen! Det beste av alt: jeg syns jeg fortjener det! Uansett, de siste timene har det vært inntak av både sushi, alkohol også har jeg møtt forskjellige mennesker. Koselig! Anbefaler alle en spontantur i ny og ned, er ofte de som viser seg å bli mest vellykkede! I morgen bærer det dessverre hjemover igjen, som tiden flyr! Ha en fin lørdag, fine lesere!

Klippe bob?

18.nov.2011 @ 15:03 i Hverdager 5 kommentarer

Er det slik det skrives, bob? Ikke vet jeg, har virkelig ikke peiling på hår, noe som synes utmerket på mitt, så ødelagt som det er. Men, noen av venninnene mine maser om at jeg burde klippe bob(?!). Nå har jeg spart lenge, og slitt utrolig mye med å få vekk både gulskjær og slitasje. Det har kostet en del, uten tvil. Så å klippe vekk over halvparten uten et vellykket resultat hadde kanskje vært litt kjedelig. Men det finnes alltids en løsning, jeg kunne kjøpt meg extensions i verste fall. Kunne kanskje vært et smart trekk også, så forsvinner resten av det slitte på tuppene? Vel, tok et bilde jeg, når håret ser betraktelig kortere ut, hva er deres mening?

Ny genser/jakke!

17.nov.2011 @ 22:08 i Hverdager 8 kommentarer

Og den var jeg så heldig å få av moren til Marius! Rosa og med logo på, "Skien Kommune" og våpentegnet/kommunetegn(?). Syns den er døds kul jeg, haha! Og ikke minst: DEN ER ROSA! For et innlegg uten mening, ville i grunn kun si god natt. Jeg har kommet meg trygt hjem, og har endelig data igjen slik at jeg kan svare på alle de fine kommentarene som har kommet inn i det siste!

Surrehauer!

17.nov.2011 @ 19:38 i Hverdager 1 kommentar

Nå er jeg endelig på bussen hjem. En time senere enn planlagt! For å komme meg fra Rikke (altså ut av Skien og til E18/hovedveien) fikk jeg en jeg jobbet med i sommer på Color Viking til å hente meg. Han bor i Larvik, og klarte selvfølgelig å rote seg vekk tjue ganger i Skien/Porsgrunn, før vi fant hverandre. Et godt eksempel for å forklare, er når jeg spurte om han fant frem, "Ja, seff! Jeg er jo matros, jeg finner alltid frem (...) Ey, faen! Hvor er jeg henn nå a? To sekunder, jeg må bare sjekke kartet".

Uansett, nå er jeg trygt plassert på bussen klar for en herlig kveld og en helg som virkelig skal toppes! Siste frihelgen min på tre uker, og alt annet lyder godt om at den uten tvil blir bra! Jeg for bare prøve å glemme hvor flink jeg var i stad, til å miste bussbiletten min. Noe som resulterte i at jeg måtte betale 230 kr for å komme meg hjem, som var like mye som jeg betalte bort for tur/retur med et annet selvskap!

The show goes on.

17.nov.2011 @ 15:26 i Hverdager 6 kommentarer

Holaaa! I dag føler jeg meg utrolig opplagt! Jeg stod opp tidlig, laget meg frokost hos Rikke og hoppet på bussen ned til Skien sentrum godt pakket inn mot kulden. Der gikk jeg til et senter litt utenfor selve sentrum, kjøpte meg en pose med gravlys og gikk ut av byen, i bare oppoverbakker mot graven til Marius. Det tok meg tre kvarter, og er uten tvil noe av det snilleste jeg har gjort mot en person som dessverre ikke er her med oss lenger. Deilig var det, fikk en drøy gåtur og hadde uansett ikke noe bedre å gjøre. For shoppe skal jeg hvertfall ikke. Uansett er det utrolig lenge siden jeg har vært oppom graven nå. Fristet med en liten tur innom før snøen legger seg.

Skien er og forblir fantastisk.

16.nov.2011 @ 13:42 i Hverdager 3 kommentarer

Solen skinner, det er litt varmere enn i går og jeg har akkurat hivd meg på bussen til Porsgunn, til Rikke. Hun er snart ferdig på skolen, og planene for dagen er en liten tur innom senteret å kikke litt. Jeg skal IKKE kjøpe noe. I så fall ikke noe annet enn et par gravlys. Har jo som sagt avtale med meg selv, nulltoleranse for unødvendige kjøp. Men før Porsgunn, ble det selvsagt en tur innom Skien som jeg knipset litt bilder gjennom.

Tenk at jeg kunne jobbet på hotellet under (og da selvsagt bodd i Skien)! Lurer på hvor utrolig annerledes ting hadde vært da. Uten verken Color Line, eller de fine menneskene jeg har møtt i ettertid. Må innrømme at jeg er veldig fornøyd med slik livet er nå og de valgene jeg har tatt. Lenge leve lykkerusen!

Elsker at solen skinner i dag og at solbrillene blir uten tvil et must. Blogges senere, på tide å hoppe av bussen på Tango akademiet i Porsgrunn hvor flinke Rikke holder til!

Liker livet!

16.nov.2011 @ 09:54 i Hverdager 11 kommentarer

Uheldige dumme jente.

15.nov.2011 @ 16:37 i Hverdager 5 kommentarer

Er som sagt på vei til Skien, til min vakre Rikke. Før jeg kunne sette meg på bussen, måtte selvfølgelig småting skje, som jeg kun kan takke meg selv for. Først glemte jeg å ta på meg jakke, noe som gikk opp for meg halvveis til byen. Grunnet den store latskapen som bor i meg, orket jeg selvfølgelig ikke snu. Når jeg endelig kom til byen, måtte jeg gå verdens største omvei for å levere en liten ting, pga. veiarbeid. Perfekt. Ikke nok med det, men solen forsvant, jeg frøs som bare det med frostskader over halve kroppen. Og kulden ødela det nyrettede håret mitt og mascaraen fra øynene rant. Luksusproblemer. Følte meg et øyeblikk som verdens mest uheldige jente selv om jeg egentlig ikke hadde noe å klage på. Bilde under forklarer.

Men så snudde selvfølgelig ting. Jeg møtte verdens beste person, og kjæresten til kusina mi stoppet opp og tok meg med hjem til de en liten tur. Der fikk jeg hilst på den gjengen, som var veldig lenge siden nå. Ble kjørt til bussen og rakk selvsagt den. For øyeblikket befinner jeg meg i Bamble, og inntar Skien kommune om ikke alt for lenge. Det blir bra! Der venter både ferdig middag og mange gode mennesker! Ha en fin dag alle sammen!

Lenge leve latskapen!

15.nov.2011 @ 12:29 i Hverdager 5 kommentarer

Drar meg enda i senga, men klager over hode ikke. Jeg har kun en uke igjen å skjemme meg vekk på før det blir tre harde uker med jobbing. Tre uker på sjøen, shit det kommer til å være hardt! Men det positive er, at når jeg kommer hjem igjen er jeg hjemme fra 14 desember til 4 januar, utrolig deilig! Er vel nesten på tide å starte dagen. Har vært litt frem og tilbake, om jeg skal til Skien eller ikke. Trodde ikke det kom til å gå pga. barnevaktstyr, men takket være syk lillebror er mamma hjemme. Dermed blir det en tur til Skien når jeg har fått slengt på meg noen filler!

Avslappende søndag - slik det skal være.

13.nov.2011 @ 20:26 i Hverdager 5 kommentarer

Jeg har vært flink jente og ryddet rommene mine, tilbringt noen timer med herlige venninner og sagt hade til noen fine jenter som jeg ikke kommer til å se på veldig lenge. I tillegg har jeg tilbringt to drøye timer med bloggmagasinet, streetstyle. De anbefalte appen "wordfeud" med advarsel om at den er avhengighetsskapende. Kan med hånden på hjerte love at det var sanne ord. Så om det er flere der ute som tar søndagen 100% med ro, last det ned.Har jeg forresten delt siste nytt med dere ang. hva som skjer her hjemme hos meg mellom disse fire veggene? Klager ikke, for det var slettes ikke et dårlig syn å komme hjem til! Vi holder nemlig på å pusse opp badet, og jeg ser allerede frem til litt bestevenn tid i boblebadet med masse sladder, skum og stearinlys ( ... og kanksje litt sjokolade?).Tilbringer resten av kvelden min på mitt ny-ryddet rom under dyna. God natt bloggen. Livet er herlig!

Måndens - Må ha!

13.nov.2011 @ 17:07 i Hverdager 6 kommentarer

Dette innlegget passer i grunn ikke bra i det hele tatt å poste på bloggen nå, ettersom innlegget jeg postet under ikke akkurat tilsier mine løfter. Mèn, dette er faktisk noe jeg trenger. Jeg har små flytteplaner i hodet, og med hvem og hvor får dere vite senere når alt blir litt klarere. Uansett, når den tid kommer er det noe som uten tvil skal få plass på rommet mitt. Hadde hatt det for lengst (har prøvd også), men det er dessverre ikke plass på rommet mitt her hjemme hos mamma. Nok tørrprat, dette skal kjøpes inn.

Fra IKEA koster BARE 75 kr. (75 norske kroner?!?!). Hater at jeg ikke har plass. Ja takk, to.

Bilder fra bursdagen i går!

13.nov.2011 @ 13:40 i Hverdager 5 kommentarer

God morgen! Vet ikke hvordan det er med dere, men her vil verken hodet eller magen sammarbeide. Vondt i halve kroppen, og ser ut som en uteligger fra 80-tallet. Bildene fra i går er ikke av beste kvalitet pga. telefonkamera er brukt. Men dere overlever vel. Kvelden i går var kjempe koselig, selv om det ble tidlig kvelden på meg i går. Var utrolig sliten, så tror det bare var bra jeg ikke gikk ut på byen. Tørr ikke tenke på hvordan formen ville ha vært i dag da, når den er ille nok fra før av. Jeg tror bursdagsbarnet koset seg veldig også, og det er bra for noe annet fortjener hun ikke. Endelig 18 år, på tide!

Fine jenter. Blogges senere, ha en fin søndag.

Dagens store planer!

12.nov.2011 @ 14:14 i Hverdager 6 kommentarer

Hei! Nå er jeg på vei for å møte en veldig herlig person! Også skal jeg på butikken, møte bestevenninnen min, stelle meg og i tidenes 18 års dag til en utrolig herlig jente! Blogger siden!

Operasjon sko mislykket.

11.nov.2011 @ 18:28 i Hverdager 2 kommentarer

Dagens bagatell. Jeg tenkte å lage et lite system over skoene mine, noe som viste seg å være helt umulig. Ryddet ut av bokhyllen som bare var fylt med ubrukelige ting, og satt inn skoene der. Men tro det eller ei, kun 1/5 av skoene mine fikk plass. Resten ligger i gangen, i skoskapet i gangen, i skohyllen på vaskerommet eller i bunnen av det ene klesskapet mitt eller i et av de andre skapene i gangen som de andre også har sko i. Og det ligger sikkert litt i kriker og kroker andre steder også. Fikk plass til kun de skoene jeg bruker for øyeblikket, noe som er temmelig greit. Men hvor skal jeg gjøre av alle sommerskoene, joggeskoene og ikke minst alle de andre tilsvarene skoene som det er bilde av under? Ga opp hele opplegget, og lot resten av skoene ligge trygt på mamma sine plasser. Kom ut av tellingen også. Herregud så mange sko jeg faktisk har. Hundre prostent ærlig: Det er kun 1/5 del under på bildet. Mislykket, det så bare rotete ut. Jeg gjemmer vekk resten av pumpsa mine og gir opp alt som har med sko å gjøre. Klarer uansett ikke bestemme meg for hvilkene jeg skal gå med etterpå.Enda mer mislykket at jeg faktisk har skrevet et helt innlegg om skoene mine.
Tilføyer med et standar fjortis-desperat-etter-kommentar-spørsmål: Har du mange sko?

Hvem elsker vel ikke gaver uten videre?

11.nov.2011 @ 17:42 i Hverdager 5 kommentarer

Nå er bestevenninnen min på vei fra Oslo! Ho kommer tidligere enn antatt, dermed blir det middag og visning av kjolen til dere senere! Nå har jeg pakket den fint inn til henne, samtidlig som jeg har pakket inn gaven til bursdagsbarnet i morgen! Gleder meg til en helt fantastisk frihelg med herlige mennesker!

Nye innkjøp til klesskapet og skohyllen.

11.nov.2011 @ 13:25 i Hverdager 11 kommentarer

Hei! Fikk ikke vist dere de nye innkjøpene i går, dermed kommer de nå. Jeg endte opp med å se på film å tilbringe resten av kvelden med min herlige mamma. I dag er jeg alene hjemme enn så lenge. Bildene ble i grunn litt rare av de nye innkjøpene, behersker ikke det nye kameraet så bra enda, men forhåpentligvis blir det bedre. Jeg viste dere noe av det nye i går, genseren og Moods of Norway sokkene. I tillegg har jeg kjøpt masse nytt undertøy for minst tusen kroner (hvis ikke mer) og masse sokker, men det får dere dessverre ikke se. Nok tørrprat, her har dere resten innkjøpene som skal holde meg varme for vinteren og piffe opp antrekkene!


"HIGH HEELS HIGH HOPES", elsker den. Den er "stor" og åpen i ryggen. Virkelig fornøyd med kjøpet!
"CINDERELLA LOVES HEELS". Lite spontan kjøp av en stor t-shorte.


Nattkjole. Den var så søt at uansett om den bare blir hengende i klesskapet, gjør den alt mye vakrere.


Kjolen jeg skal gå med i helgen i en bursdag. Har også kjøpt en nydelig kjole til bestevenninnen min i Tyskland, men siden hun 100% er innom bloggen min, får dere andre se den siden. Den er så vakker!


Snakk om å undervurdere seg selv. Først tok jeg denne toppen i en stl. jeg trodde ville passe til meg, det viste seg at den var alt for stor med stor a. Dermed gikk jeg en stl. ned, men den var også for stor. Måtte ned enda en stl. Trodde man la på seg av å være kokk, ikke gikk drastisk ned? Vel, klager ikke. Lenge leve gratis treningssenter halve mnd!Har også kjøpt litt ny sminke til meg selv og en del dyre gaver til venninnene mine som har hatt bursdag når jeg var på jobb og litt julegaver, men det kan jeg selvfølgelig ikke legge ut her. Men i morgen skal jeg i bursdag til en av dem, da kan dere få se! Og ikke minst kjolen til bestevenninnen min kan dere få se senere når hun kommer eller i morgen tidlig, skal tvinge den på henne!

Keen på å se litt nye innkjøp?

10.nov.2011 @ 19:49 i Hverdager 4 kommentarer

Skulle tro hele lønningen min allerede var borte, men det er den selvfølgelig ikke siden det meste jeg har kjøpt er fra Tyskland! Og er det ikke derfra, er det fra båten. Hva har jeg gjort de siste to uken da? Hm, jeg har selvfølgelig jobbet som en helt, vært litt sosial med kollergaer når jeg ikke har sovnet før åtte også har jeg vært hos frisøren ombord og tatt etterveksten, kuret håret og fjernet masse av skjæret jeg får ombord pga. vannet, og det for bare 600kr, deilig! Også var menneskene ombord fra Tangerudbakken ombord! Hilste på flere av dem, utrolig koselig. Herlige mennesker!


Nå slapper jeg hundre prosent av til Hotel Cæsar med Moods of Norway fra topp til tå! Deilig! Sokkene er nye, ehe.


Og her er baggen min klar for utpakking! Fikk ikke gjort annet i går enn å slenge den fra meg å løpe avgårde, dermed gjør jeg det i kveld. Har masse nytt oppi her, som jeg viser dere siden.


Her er en liten smakebit, ny genser fra New Yorker, helt enkel men utrolig god og bare slenge på seg!

Flere nye innkjøp kommer senere. Også må jeg dele med hele landet av bestevenninnen min har klart teorien i dag, GRATULERER jenta mi! Jeg er utrolig stolt av henne!

Hjemme for fult i 14 dager!

10.nov.2011 @ 13:18 i Hverdager 6 kommentarer

Endelig er jeg hjemme igjen! Nå har jeg masse å vise dere! Nye innkjøp, bilder osv. Også må jeg ikke minst oppdatere iphonen min. Hittil har friperioden vært veldig bra, selv om den kun har vart i noen timer. I tillegg har jeg en utrolig stor nyhet å dele med dere! Det er ingen hemmelighet at jeg har gode mennesker i livet mitt, og et av de menneskene skal jeg fortelle litt mer om siden, vi har nemlig store planer!

Farvel fastlandet.

28.okt.2011 @ 01:13 i Hverdager 0 kommentarer

Legger meg for kvelden, siste natten hjemme på en liten stund. I morgen venter jobb. Har hatt en utrolig fin dag, med gode mennesker. Merker jeg ikke vil dra, men må nesten jobbe inn litt penger å overleve med. Gleder meg allerede til å komme hjem igjen!

Restaurant, sosialtid og selvsagt bilder til dere!

25.okt.2011 @ 00:53 i Hverdager 4 kommentarer

Beklager at jeg oppdaterer så sent, men har dessverre ikke hatt tid før nå! Jeg og Therese har nemlig fartet rundt i hele dag (bortsett fra den halvtimen vi sov som vi aldri skulle ha tatt). Så fort vi var ferdig på kurset dro vi inn til Larvik på cafè og selvfølgelig var det salg på halve senteret! Utrolig uflaks, for vi har laget budsjett på å holde oss til å bruke under 1000 kr disse fire dagene. Vi må jo handle halvparten av maten selv, dermed endte vi opp med null nye innkjøp! Jeg er utrolig stolt! Det burde foreldrene våre også være! Senere dro vi tilbake til hotellet, tok en halvtime og dro ut for å spise middag. Vi begynte med å sjekke ut en av restaurantene i Staveren som var et kvartal unna hotellet, det gikk ikke. Dermed dro vi til Larvik, men det eneste vi fant var kabab, nudler og pizza, så valget ble enkelt å droppe den idèen også. Så vi kjørte like så godt til Sandefjord og dro med oss Jason på veien! Siden jeg er litt bedre kjent der etter at jeg jobbet på Viking (en av båtene til Color Line) i sommer. Satset på at håpet var litt større å finne noe mat der, det gjorde vi og heldigvis! Endte opp på en indisk restaurant med utrolig god mat, verdt det! Møtte også en jeg jobbet litt med i sommer fra Viking. Matroslærlingen ombord, hyggelig å se han igjen også!

Det ble mye bilder til dere av både matroser, god mat og to blide jenter! Nå er det kvelden på rommet til meg og Therese. Elsker at vi har slått oss sammen på det ene enkeltrommet sammen, aldri om vi skulle lagt hver for oss, og ikke en gang i naborommet? I morgen tror jeg uten tvil vi må være våkene og opplagte! Vi skal gjøre en del praktiske ting, bla. røykdykke og slukke brann, det kan bli morro!

Sjekket inn på spøkelseshotell!

24.okt.2011 @ 01:15 i Hverdager 5 kommentarer

Som kanskje noen av dere vet, dro jeg og Therese til Larvik/Staveren i dag pga. sikkerhetskurs. Selve kurset begynner ikke før i morgen og varer til onsdag, så i kveld har vi fått sjekket inn, blitt litt kjent rundt forbi, vært ute og spist også har vi møtt Jason, en jeg har jobbet med ombord på en av båtene til Color Line. Når vi kom til hotellet, ga i grunn selve plassen oss frysninger. Vi hadde kanskje skremt oss litt selv også, siden jeg hadde blitt fortalt at det er fra 1800-tallet og har masse historie i veggene. Bedre ble det ikke av at vi googlet det opp, og fant ut at i naborommet over gangen skjer det til stadighet mystiske ting. Og ikke nok med det, trappen er ikke særlig hyggelig heller. Hvis dere selv vil lese det som ga oss frysninger om hotellet vi bor på, trykk HER. Og ja, vi er lettskremte, men halo?


Spente på hvordan rommene ser ut!


Dette var rommet til Therese. Ser mye mer lyst ut der enn det det var pga. blitsen til det fine kameraet mitt.


Dette var rommet jeg fikk tildelt! Desidert det fineste, og ikke minst koseligste.


Smil. Stort bad (hvertfall forhold til lugaren jeg er vandt med) og stort speil = kjempe stort pluss!


Her er rommet til Therese, men selvsagt fant vi oss ikke i denne avstanden, så vi kom på noe lurt!


Hun tok med seg dynen og puten sin og kom løpende inn til meg igjen. Sengen er stor nok til oss begge, perfekt!


Også Jason da, selvsagt!

Men nå er det kvelden fra spøkelseshotellet! Tidlig opp i morgen! Blogger selvsagt i morgen også. Jeg har med både kamera og den fantastiske mobilen min som jeg har delt internett på, noe som gjør det lettere for meg å blogge fra datamaskinen!

Bilder fra det siste døgnet.

23.okt.2011 @ 11:02 i Hverdager 3 kommentarer

Tror ikke alle bildene er like populære å dele med en hver, men noen av dem kan dere selvsagt få se! Til tross for at mobilbildene er utrolig dårlige, tok jeg og Linn Kristin noen bilder tidligere på kvelden i går. Må innrømme at mange har all grunn til å være sjalu på det vennskapet. Bestevenner i fem-seks år uten en eneste krangel er virkelig ikke dårlig! Det er sånn et ekte vennskap skal være!


Hva skjedde her?

Nå har jeg endelig fått låst opp telefonen min også! Kan ikke tro at jeg er våken, men jeg satt våken til klokken ti og ringte på sekundet inn til netcom og delte det tragiske problemet mitt. En snill, men også trøtt og halv gretten mann hjalp meg, tusen takk! Nå i skrivende sekund venter jeg på Linn Kristin, kan fortsatt ikke tro at jeg er våken, også før henne? Tror det kan ta litt tid med den jenta der, så et par timer til på øyet vil nok ikke skade - tvert i mot!

Jeg drar forresten til Staveren/Larvik i dag også med en venninne, Therese. I dagene fremover venter et sikkerhetskurs jeg må ha for å jobbe på sjøen. Gleder meg veldig i grunn. Har ikke sett Therese på alt for lenge, og kurset tror jeg blir gøy samtidig som jeg skal møte noen av kollegaene mine igjen. Krysser også fingrene for at det kommer noen gullkorn fra gamle båten også!

Snakk om å ha dårlig uflaks hele tiden.

23.okt.2011 @ 09:13 i Hverdager 1 kommentar

Surrekopp nr. 1 er uten tvil meg. Tror det litt for mye av det gode i blodet i går. Og tro det eller ei, jeg har klart å sperre mobilen min. Perfekt, spesielt når jeg ikke får tak i en levende sjel av venninnene mine. Enda bedre at jeg ikke får tak i en eneste person fra netcom som kan hjelpe meg. Og jeg trenger å åpne den telefonen, nå. Hva skal jeg gjøre senere i dag, når venninnen min som jeg skal til Larvik/Staveren med skal få tak i meg og det er totalt nytteløst? Ikke skjønner jeg at jeg en gang er våken så tidlig som jeg er. Men det er umulig å sove igjen også, når jeg kun irriterer meg over mobilen. Fml. Natta.

Dagen i går og forsåvidt i dag.

22.okt.2011 @ 15:31 i Hverdager 3 kommentarer

I går dro jeg inn til Skien, til Rikke. Stod opp tidlig, stresset og betalte over 250 kr på bussen tur/retur. Når jeg skulle sette meg på siste buss inn til Skien, møtte jeg en fra Vegårshei som jeg ikke har sett på utrolig lenge, koselig. Resten av bussturen inn til Skien, gikk greit helt til vi kom til Porsgrunn. Bussjåfører i Grenland kan ikke kjøre, noe som nok en gang er bevist. Idioter. I det vi skulle svinge ut av en busslomme, var bussjåføren mere nok opptatt med å prate i telefonen enn å bruke speilene å tenke fornuftig. Hadde han kanskje gjort det, ville han unngått og nesten smelle inn i en annen bil, som prøvde å kjøre forbi. Ikke før vi kom til et kryss og tjue andre bilder kom fra alle kanter, gikk det opp for han at dette kunne gå galt. Dum som han var, bråbremset han og alt som var i bussen som kunne fyke fremover, gjorde det. Inkludert baggen min med drikkevarer, speilreflekskamera og klær.

Jeg lot baggen stå på gulvet der den hadde smelt ned. Helt til det begynte å lukte intenst. Første tanke skyldige var gutten som akkurat hadde snublett inn på bussen, men når jeg så ned på baggen skjønte jeg fort at det var feil. Hele baggen min var alkohol, og det som var i den badet i det. Jeg merket jeg ble kraftig forbannet der jeg satt, og enda mer når det gikk opp for meg at jeg hadde glemt legitimasjon hjemme, noe som resulterte i at det heller ikke kunne bli mer alkohol. Den stakkars damen som satt ovenfor meg, satt fortsatt og holdt seg fast i det som var i nærheten. Jeg derimot hoppet av bussen i Skien. Nektet å sitte på lenger enn det jeg måtte. Heldigvis hadde en av bestekompisene til Marius, Martin, ringt meg og tilbød seg å kjøre meg hjem til Rikke. Utrolig koselig å se han igjen også, sammen med en kompis.

Det var ikke lenge jeg var hos Rikke, før det gikk opp for oss at det skjedde mer i lille Risør, enn i Skien i går kveld. Dermed tok det ikke lang tid før både jeg, Rikke og en venninne av Rikke var på vei nedover mot Sørlandet - igjen. Både pengene på bussen og den forferdelig bussturen inn til Skien, var bortkastet. Men nok klaging, vi fikk en kjempe koselig og morro kveld i lille Risør med mange fine mennesker.
Akkurat nå har jeg besøk av Linn Kristin, og krysser fingrene for en fin dag i dag også!

Ny fin sang!

21.okt.2011 @ 14:51 i Hverdager 5 kommentarer

Vet ikke om den er så veldig ny, men fin hvertfall! Syns den super søt! Blogges siden, jeg er nemlig på vei til Skien for å tilbringe kvelden med herlige folk! Gleder meg! Ha en fin fredag!

There will be a brighter day.

20.okt.2011 @ 23:49 i Hverdager 3 kommentarer

Ikke les.

20.okt.2011 @ 15:02 i Hverdager 0 kommentarer

Innlegget handler i grunn kun om julegaver og tørrprat, så med mindre du har like lite (noe jeg egentlig ikke har) å gjøre som meg, les i vei! En ting er sikkert, jeg ser virkelig på meg selv som en av de treigeste menneskene i landet når det kommer til julegaver. Gjerne på lille julaften, finner du meg på byen, skal ikke se bort i fra på selve julaften heller. Slik har det vært i mange år nå, eller lettere sagt alltid. Derfor sier jeg det samme som mange år tidligere, "i år skal jeg begynne tidlig". Denne gangen mener jeg det, tenker nok å kjøpe inn en del når jeg drar på jobb igjen. Skal virkelig ha som mål at siste uken før jul, er alt ferdig og på plass! Tro meg, jeg kommer ikke til å klare det.

Litt tørrprat innlegg, men har lest på en del blogger i det siste om folk som allerede har begynt. Og for å fortsette med den kjedelig snakken, blir nok ikke dagen bedre. Jeg skal jobbe med oppgaver fra jobb og flytte inn på tvsumo. Syns jeg fortjener det, ettersom jeg har flydd over alt siden jeg kom hjem, og morgendagen og resten av friperioden ikke akkurat blir bedre. Jeg skal til Skien, Larvik, Staveren og forsåvidt halve kysten rundt.


Dette er da bare begynnelsen på oppgavene jeg er i ferd med å hive meg over. En hel haug med faguttrykk som skal pugges ut og inn. Mange forskjellige spørsmål og en tre-retters som skal lages til kapteinen og 4-5 til av de øverste sjefene ombord.


Men så har jeg heldigvis han her, så da blir alt litt bedre.

Fine dager med fine mennesker!

19.okt.2011 @ 17:22 i Hverdager 4 kommentarer

Nå har det allerede gått en uke siden jeg kom hjem. Det har gått utrolig fort! Det er allerede tre dager siden helgen var nesten over, føles ut som om det var i går! De neste dagene er vel planene allerede lagt, jeg skal bla. til Skien til Rikke, være med Linn Kristin som kommer ned igjen til helgen også skal jeg på sikkerhetskurs fra søndag til onsdag. Gleder meg utrolig mye til sikkerhetskurset, selv om jeg ikke har så lyst til å dra hjemmefra allerede! Drar allerede på jobb igjen neste fredag!Føler meg som en dass i dag, bokstaveligtalt. Har i grunn ingen planer, unntagen å levere en film jeg og Glenn lånet på Statoil i går. Ellers blir det vel til å bare jobbe med oppgaver fra jobb. Ha en fin dag alle sammen!

Dagens outfit og litt bilder!

18.okt.2011 @ 16:37 i Hverdager 9 kommentarer

Jeg har vært utrolig flink i dag og ryddet begge rommene mine! Skulle kanskje bare mangle, så lenge jeg venter besøk. I tillegg har jeg hengt opp bilder av gullkorna på speilet mitt i dag. En ting til som jeg har gjort, mest rettet til Rikke, så har jeg funnet buksa mi som jeg har savnet utrolig mye! Var bare litt rydding som skulle til! Knipset litt bilder i stad, alltid gøy med nytt kamera! Har redigert litt på fargene også. Har nytt redigeringsprogram til datamaskinen som jeg prøver å lære meg og.

Har forresten også fått denne sangen helt på hjernen:Men nå må jeg løpe, blogges siden vakre mennesker!

Kårer vinneren av konkurransen hvor du kunne vinne sminke!

17.okt.2011 @ 17:58 i Hverdager 1 kommentar

Da kårer jeg vinneren av konkurransen! Mamma er nyskjerrig og maser, og jeg lovet dere tross alt å gjøre det i helgen, og i dag er det mandag. Fy meg! Men jeg er litt usikker på hvordan jeg skal kåre vinneren mest mulig rettferdig, noen tips? Så skal jeg få det unna gjort i løpet av et par timer.

Fikk forresten endelig hentet det nye kameraet mitt i dag også, speilreflekskamera! Deilig og endelig ha et ordentlig kamera. Har knipsett litt i dag, men som dere ser på bildet under har jeg vært flink jente og jobbet!

Drøm ditt liv, lev din drøm.

16.okt.2011 @ 16:47 i Hverdager 5 kommentarer

Syns den teksten passet veldig bra til meg! Og garantert mange andre også! Som jeg har skrevet tidligere, det å våge og ha et mål i livet. En drøm å strekke seg mot, mener jeg er viktig. Og det er helt utrolig hvor mye man faktisk kan få til om man bare vil, tro meg!

Helgen.

16.okt.2011 @ 14:42 i Hverdager 6 kommentarer

Føler nesten jeg er bedre til å oppdatere når jeg er på jobb, enn hjemme! Det er ikke bra. Men helgen har virkelig flydd unna, jeg har nesten ikke vært hjemme et eneste sekund. Så fort jeg kom hjem fra besteforeldrene mine, var det rett ut med venninnene mine som jeg ikke hadde sett på utrolig lenge. Fine bilder har vi selvfølgelig ikke fått tatt, men jeg har noen bilder fra helgen! Fikk også overraskende besøk av Edina i helgen, en jeg aldri hadde trodd jeg skulle møte. Utrolig koselig, hadde ikke sett henne heller på evigheter!Hva har du gjort i helgen?

Innkjøp: Ny data!

12.okt.2011 @ 20:49 i Hverdager 15 kommentarer

Prøver å komme i gang her! Nå skulle jeg virkelig hatt Marius, han hadde vist på minuttet om jeg hadde blitt lurt, eller om dette faktisk var en like god data som han i butikken påstod! Vel, for bare vente å se. Fordi av dere som kjenner meg, synes vel kanskje det var rart at ikke dataen også var rosa, grunnen er så enkel som at de ikke hadde. Sørlandets perfekte utvalg! Fant en beskyttelse til den nye dataen da, i babyrosa selvsagt!

Hvor koselig er ikke det her?

12.okt.2011 @ 18:12 i Hverdager 6 kommentarer

Nemlig å komme hjem til denne nydeligheten:

Bilder fra Tyskland!

12.okt.2011 @ 17:14 i Hverdager 3 kommentarer

Var en liten tur i land i går, pleier det om jeg har tid og det passer seg. Det ligger et ganske så stor kjøpesenter 5 min gange unna kaia og et enda større et 5 min med taxi, så annbefaler dere det om dere skal til Kiel en gang! Ellers er det ikke så mye annet jeg har fått utforsket enn en joggerunde inne på kjøpesenteret.

Knipset noen bilder fra Kiel til dere!

Nå er jeg hjemme! Endelig! Rene julaften når jeg kommer hjem, har alltid med litt overraskelser til de andre!

Fantastiske innkjøp!

12.okt.2011 @ 12:26 i Hverdager 9 kommentarer

Nå sitter jeg på Galleriet, bussterminalen i Oslo på vei hjem! Gleder meg utrolig mye til å komme hjem til de fantastiske vennene mine, familien og ikke minst hunden min, Happy!

Men det var ikke helt det jeg skulle vise dere, jeg har overraskende kjøpt noe nytt! Jeg har kjøpt en gloss til leppene fra YSL som er fantastisk i fargen. Også har jeg kjøpt noen nye sko fra Tyskland! Utrolig overraskende at jeg fant noe der, syns ikke de har så mange fine sko i Tyskland, men jeg fant noen til ca. 300 kr! Også kjøpte jeg en pysj fra Moods of Norway. Har noen få innkjøp til, viser når jeg kommer hjem!

Farvel innlegget og en av de nye buksene.

27.sep.2011 @ 23:46 i Hverdager 8 kommentarer

Da er det på tide å lukke øynene å få seg en god natt søv, for i morgen kommer arbeidsdagen. Jeg kommer nok til å blogge litt i morgen tidlig, men etter klokken 11-12, er jeg allerede godt i gang på kjøkkenet ombord på M/S Color Magic. Da er det rett og slett ikke annet å gjøre enn å takke for så utrolig god leselyst fra dere den siste uken! Statistikken har virkelig bedret seg fort, og det gjør meg glad å se at så mange fortsatt er innom til tross for litt varierende oppdatering. Jeg var jo innom tanken om å slette bloggen og takke for meg en gang for alle, men det kommer jeg altså ikke til å gjøre takket være dere! 

Jeg har endret bloggen min slik, at dere også kan følge meg på jobb også. Over headeren står det om jeg er hjemme eller ikke, og som dere ser har jeg nå endret den til at jeg er på jobb. Men om dere noen gang er i tvil når bloggingen er tilbake på fult, kan dere lese det i den lille menyen på siden, der står det når jeg er hjemme igjen. Men som jeg har lovet dere, skal jeg oppdatere dere så ofte jeg kan når jeg er i Oslo og innenfor norsk nett. 

Fant forresten et bilde jeg hadde tatt når jeg var i Skien hos Rikke, og her har jeg jo på meg en av de nye buksene.
Den er kjempe deilig å gå med og highwaist. Har lik i svart også. Har forresten fått spørsmål om å legge ut et bedre bilde av den nye Helly Hansen jakken min. Klart jeg kan gjøre det! Men for øyeblikket er den pakket ned, jeg for dermed prøve å ta et bilde av den på jobb som jeg kan få lagt ut til dere. Skal prøve å få det til så fort som mulig, fredag regner jeg med.  

Lyst til å se nye innkjøp?

26.sep.2011 @ 19:19 i Hverdager 11 kommentarer

Har jo en del nye innkjøp fra den siste tiden. Har bla. vært i Danmark, Skien, Oslo, Tyskland og litt rundt forbi hvor jeg har plukket med meg noen skatter hjem! Har kjøpt drøyt mange skopar lagret opp mot tiden vi går inn i, noen som er interessert i å se litt av innkjøpene? Har også fått helt dilla på instagram appen til IPhone! Noen av dere som har det? Follow "katrineped", så kan jeg følge de av dere som har det også! Ligger hittil noen bilder der allerede, flere kommer! Og hvis du ikke allerede har instagram på IPhonen (hvis du har), last det ned! Om dere har noen spørsmål ang. det her, hvis det skulle dukke opp noen problemer, så bare spør så skal jeg prøve å hjelpe så godt jeg kan! 

EDIT: SKJORTA HER ER JO NY BLANDT ANNET!  

Leket litt med noen bilder - Resultat.

26.sep.2011 @ 14:49 i Hverdager 7 kommentarerKjedet meg litt i går, og brukte den ene appen på IPhonen til å redigere noen bilder. Instagram, for dere som ikke allerede har det: last det ned, annbefaler! Det nederste bilde redigerte jeg på datamaskinen, ble litt fornøyd bortsett fra at det ser ut som om håret mitt virkelig er gult. Og det var jo nettopp det som hadde forsvinnet rett etter at jeg tok bildet. Flinke Rikke! 

Forresten - Holder på  å lage nytt design til bloggen nå, begynte å bli litt lei det andre. Og for meg, hjelper nytt design på blogglysten! Denne gangen valgte jeg å ikke lage det helt selv, derfor er basisen laget av hun det står i sidemenyen. 

Kvelden i går

25.sep.2011 @ 17:03 i Hverdager 3 kommentarer

Hei! Jeg hadde en veldig koselig kveld i går med koselige venninner. Småtrist at helgen er over, er tre uker til neste frihelg. Til onsdag drar jeg på jobb igjen. Gleder meg til det også! De siste dagene før onsdag skal jeg arbeide med oppgaver fra jobb som jeg må få unna, har ikke helt fri!

Har forresten tenkt på det ang. å legge ned bloggen. Den overlever. Dere har virkelig kommet med fine kommentarer ang. det, dermed blir den. Jeg gjør som dere sier, og blogger når jeg kan og lysten er der, selvom det dessverre ikke blir like ofte som før.

En ting til, kommer til å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden senere, så siste sjangse!

Hårmodell - bilde!

24.sep.2011 @ 15:59 i Hverdager 11 kommentarer

Hei! Tester å blogge fra den nye iphonen! Kanskje litt lettere å holde dere oppdatert! I det siste har jeg vært med Rikke. Her omdagen dro jeg inn il Skien for å sitte hårmodell for henne på Tango skolen hennes i Porsgrunn. Tok etterveksten, gjorde håret mer kaldt og fikk vekk masse av det gule, i tillegg til at hun krøllet det! Ble kjempe fornøyd, det ble kjempe bra! Bilde under!

Legge ned bloggen (?)

19.sep.2011 @ 14:59 i Hverdager 14 kommentarer

For de av dere som følger bloggen min på facebook, fikk dere kanskje med dere at jeg ikke har tilgang til å blogge når jeg er på jobb. Jeg har dessverre ikke nett på lugaren, dermed er jeg litt usikker på om jeg skal legge ned hele bloggen. Blogglysten er ikke slik som før. Den er der, men ikke på samme måte. Mye av grunnen er også at når jeg har fri, vil jeg tilbringe mest mulig tid med vennene mine og familien, dermed blir det ikke mye tid til å oppdatere. 

For de av dere som kanskje kan finne interesse i hvordan det går med meg og hva jeg har gjort i det siste, har jeg noen få oppdateringer:
- Jeg har vært i Danmark de siste dagene etter jobb.
- Har shoppet en del nye innkjøp, som jeg til vanlig ville delt med dere.
- Jeg har funnet ut at jeg aldri mer skal forelske meg.
- Trivselen på jobb, og første uken var kjempe bra!

Men jeg har faktisk noen bilder fra jobb å dele med dere, ikke at det er så gøy. Selv hvis jeg hadde vært leser, ville jeg helst ha sett innkjøpene. Kanskje de kommer, kanskje jeg ikke slutter å blogge. Det er opp til dere. Men statistikken er så si der den var når jeg begynte. Kanskje ikke så rart siden jeg aldri oppdaterer, men det sier vel sitt? 

Nye innkjøp!

30.aug.2011 @ 22:58 i Hverdager 12 kommentarer

Kun et par små ting, men nødvening. Hvertfall den ene tingen, og den er nok ikke så liten heller. Jeg fikk knipset et bilde til dere. Jeg har nemlig kjøpt ny rosa koffert! Falt for den med en gang, og der svidde jeg av et par tusen fra kortet mitt. Men det var virkelig nødvendig. Søtingen skal følge meg trofast i to år tur/retur Oslo, så det var virkelig et godt innkjøp! I tillegg kjøpte jeg en liten sminkepung til å ha strikk, lus og kokkeknapper i. I grunn unødvendig, men den var så fin. Kostet bare 39kr, og det har jeg råd til. 


Dårlig kvalitet, men den er babyrosa - akkurat som halve rommet mitt! Passer perfekt. 

Ulempen er bare den andre svarte kofferten som jeg hadde med til Oslo, den som egentlig er mamma sin, som jeg også må drasse med meg gjennom Oslo i morgen og ombord på båten.  

Tidenes mest rotete innlegg

29.aug.2011 @ 21:16 i Hverdager 4 kommentarer

Beklager for dårlig blogging, har dessverre vært uten nett de siste dagene. Befant meg temmelig langt hjemme fra, var helt oppi Fyresdal med Rikke. Ganske koselig og halvsprø tur, men gøy var det! Egentlig en ganske spesiell tur. Skjønte godt at jeg ikke var i byen lenger, uten tvil. Vandt med Risør (ikke at det er så mye by, men i forhold til Fyresdal var det regne storbyen!), Arendal, Skien og Sandefjord. Og i forhold til de byen, var Fyresdal noe helt annet. Nå er det lenge til jeg ser noen av dem jeg har vært med i det siste igjen, så det var koselig å være "på tur" med Rikke siden det nå er så lenge til! I morgen drar jeg til Oslo for å sove en natt hos en i familien/en venninne, før jeg drar på jobb på M/S Color Magic på ondag, gleder meg! 

Men for at innlegget ikke skal bli alt for rotete, kan dere få se noen bilder jeg tok i helgen: 

Bygda vi overlevde på, utrolig nok. Koselig var det der, uten tvil. 


Når vi kom opp dit, var selvsagt leiligheten til guttene omgjort til et rot på kort tid.
Men vi tok oppvasken for dem på lørdagen (noe dem selvfølgelig ikke la merke til før vi fortalte dem det!!). 


Dette var jo litt av grunnen til at vi dro til Fyresdal. Men vi var der ikke så veldig lenge, dro heller tilbake til leiligheten og så film. 


Vi har også vært ute og rundt forbi på bygda. 


Og det var kjempe koselig. Ble litt småredd for bjørn utover den ene kvelden, men overlevde! 


Nå går turen hit i 14 dager, blir bra. Gleder meg! 

Hva har du gjort i helgen?  

All that I wish is look into your eyes once again.

26.aug.2011 @ 16:45 i Hverdager 9 kommentarerI dag har jeg vært med Rikke på skolen igjen. Brukte mesteparten av tiden på å øve på teorien (flink!). Nå har vi kommet oss hjem til Rikke, fått i oss noe mat og hun holder på å pakke. Vi skal som jeg så vidt nevnte i et innlegg under, til Fyresdal (hvis jeg nevnte det?). Vi skal i hvertfall opp til broren til Marius og en kompis. Er noe dragrace greier der som dem pleier å være med på osv. Men det blir nok koselig uansett, blir godt å se dem igjen! 

Hva skal du i helgen?  

Nye klær og sko!

24.aug.2011 @ 23:22 i Hverdager 6 kommentarer

Heisann! Fikk et helt nytt skopar av Rikke! Utrolig søte, kan vise dem senere, er dessverre ikke strøm på kameraet. I tillegg fikk jeg nye klær av henne. Utrolig snilt! Bla. en jumpsuit. Den andre jeg har er jo stjelt av såkalt "venninne". Forresten, i fjord ble jeg intervjuet av Magasinet Dagbladet ang. ulykken, sorgen og bloggen. Flere av dere spurte etter intervjuet om jeg kunne legge det ut. Noen som fortsatt er keen på det? I så fall kan jeg legge det ut i morgen!

Stress.

24.aug.2011 @ 18:58 i Hverdager 1 kommentar

Ingen i hele Norge har nok stresset mer enn meg den siste timen. Jeg skulle inn til Skien i dag, til Rikke, men var så sliten og dårlig når jeg kom hjem fra Arendal før i dag, så jeg la meg nedpå litt. Klarte selvfølgelig å sove hele dagen, noe som gjorde det bare stress ang. buss osv. Men nå har jeg heldigvis fått ordnet det, dermed drar jeg inn til Skien nå om ikke så veldig mange minutter, før turen går videre til Fyresdal i helgen til broren til Marius og en kompis. Blir koselig! 

Bilder fra 18 års dagen min!

21.aug.2011 @ 16:01 i Hverdager 12 kommentarer

Tusen takk jenter og bestekompisen min, Tommy, som gjorde kvelden så utrolig bra! Bedre enn hva jeg noen sinne hadde trodd. Stresset masse i løpet av dagen for å fikse annlegget, brenne cder og lage opp div. ting, men alt ordnett seg til slutt og kvelden ble døds bra! Senere dro vi på byen også, og jeg møtte flere venner av meg, veldig koselig! Her kommer noen bilder fra kvelden!
Kommer flere etterpå!

Endelig 18 år!

20.aug.2011 @ 01:28 i Hverdager 15 kommentarer

Endelig var det min tur, 18 år! Gleder meg til morgen dagen med herlige venninner og masse kos! Var akkurat en liten tur på byen med Rikke, kun for å kjøpe min første øl på byen! Fikk også to drinker spandert av Rikke og en gammel kolega jeg jobbet på kjøkkenet med en gang! Koselig! Gratulerer til meg!

Glemte et av innkjøpene!

19.aug.2011 @ 16:44 i Hverdager 3 kommentarer

Og det er nok det dyreste og kanskje beste kjøpet også! True Blood sesong 3!
Noe jeg har ventet lenge på. Dermed er det kanskje ikke så vanskelig å gjette hva jeg gjør nå? 

Shoppingrunde i Arendal - Innkjøp

18.aug.2011 @ 23:04 i Hverdager 14 kommentarer

Dro som sagt til Arendal i dag for å møte noen venner, møtte flere kjente enn jeg hadde regnet med! Utrolig koselig! Møtte en del fra det gamle trinnet, og det var virkelig kos. I tillegg gikk jeg på cafè med en herlig venninne og en god venn fra gamle trinnet utover kvelden. Kjempe koselig! Det ble vist en del småsaker i dag også. Jeg dro egentlig til Arendal for å finne øyebrynsblyant og et par småting til bursdagen, men selvsagt fant jeg alt annet enn det jeg skulle!


Nytt "idol", virkelig vakker dame som pynter rommene mine perfekt! 


Litt til selvsagt. Ble inspirert fra den ene kiosken jeg var på i Danmark med Rikke og familien!


Litt innkjøp til bursdagen ble det jo! Negler, former til muffins og plastikk shotteglass!


Et par tube-bher til. Den er mer ferskenfarget den i midten, skyld på kameraet! Og et sett vanlig undertøy(?). 


Singlett fra bik bok. 


Genser fra bik bok.To skjorter fra cubus, helt like. Ekkelt tanke, men den svarte kjøpte jeg for å bruke i begravelser ... 


Søt liten topp fra bik bok!


Bluse(?) fra h&m. Fin til high waist buksene mine, hvertfall den svarte (tror jeg?). 


Enkel genser til å ha utover høsten, fra h&m.


Bluse(?) fra h&m. 


Søt liten bilderamme og kaninører, man vet jo aldri! Fra upstairs i Arendal. 

Siden jeg har så mange venninner som i lengre tid har klaget over at jeg alltid går med de samme lyse fargene, og at jeg burde begynne å bruke litt mer farger av og til, har jeg faktisk begynt å bli litt enig. Har en del lyse topper osv. Så jeg invisterte i litt farger denne gangen. Veldig ulikt meg, for håpe pengene var verdt det og at det ikke bare blir liggende, slik 4/5 av resten av klærene mine gjør. Ha en fin kveld videre! Om 25 timer er jeg 18!!

Musikktips?

17.aug.2011 @ 20:15 i Hverdager 8 kommentarerJeg og Rikke har vel hørt på denne sangen pluss sanger fra Medina gjennom hele helgen! Skal love dere at de sangene laget god stemning! Men det jeg egentlig lurte på mens jeg er i full gang med ryddingen, var om dere hadde noen musikktips til meg? Noen sanger med litt fart i, som kan spilles i bursdagen? 

Favorittdagen min

17.aug.2011 @ 18:30 i Hverdager 5 kommentarer

Ble den typiske ryddedagen i dag. Har ikke annet valg heller, for i dag er eneste muligheten å få gjort noe hjemme før bursdagen. I morgen drar jeg nemlig til Arendal for å møte en god venninne jeg ikke har sett på evigheter, savner henne veldig! Og dermed kommer fredagen og et par venner av meg og bursdagshelgen er allerede på vei. Tror det nesten blir overnattingsparty her til lørdag! Utrolig mange som skal sove over føler jeg. Det blir bare koselig! I tillegg kommer kanskje noen av dekksguttene/matrosene til Risør på lørdag for å være med på byen! Håper virkelig dem kommer, hadde vært utrolig kos! Jeg for rydde å vaske videre, gjett om mamma blir overrasket når hun kommer hjem nå! 


Savner Rikke allerede jeg! 

Innkjøp fra Danmark ++

16.aug.2011 @ 18:18 i Hverdager 16 kommentarer

.. og den siste tiden! Det er noen småting jeg ikke har vist dere, dermed gjør jeg det nå. Noe av det er fra en liten byrunde i Risør, annet er fra jobb. Sminken osv. kjøpte jeg på jobb. Men mesteparten av klærene og smykkene er fra Danmark! I tillegg har jeg kjøpt gaver i det siste til både venninner, mamma og lillebroren min. Har gått en del penger, uten tvil. 


Plakat som passer perfekt inn på rommet mitt. 


Denne smeltet hjertet mitt ved første blikk. High waist shorts fra Cubus, vakker!


Hvit tunika(?) fra vero moda. Litt uklart bilde, beklager! 


Kjole Rikke fant til meg, som hun insisterer på at jeg skal gå med i 18 års dagen min, måtte nesten kjøpe den da.


Vi klarte ikke la vær når vi var på vei til Danmark, trenger jeg si mer?


Ny vekse har jeg også fått meg! Hadde ikke annet valg, når baggen var for full på vei hjem fra jobb.


Tube-bh fra bik bok som passer perfekt under mange av overdelene mine, siden jeg har så mye gjennomsiktig. Og en singlett fra vero moda med herlige blonder. 


Nytt undertøy slår aldri feil, masse ny sokker har det også blitt i det siste. 
High waist bukse som er lik en svart jeg har, som jeg virkelig er glad i. Og en vanlig jeans. 


High waist her også. De er helt like, bortsett fra at det er en shorts og en bukse. 


Ny jakke, nå som høsten dessverre nærmer seg! Litt stor, men da for vi en tykk genser under også!


Topp og hel-skjerf. Toppen er døds kul, "strikket" og gjennomsiktig!

Det tror jeg var alt, også nok vil nok mamma mene. Føler jeg har glemt noe, men det ligger nok til vask. Beklager for litt dårlige bilder av klærene, men dere ser dem nok på outfit bilder i dagene fremover. Jeg har også kjøpt litt drikkevarer i Danmark, som skal spares til lørdagen. Blir nok kjempe bra. Har kjøpt litt som skal overraske de andre også. Sier det igjen: gleder meg virkelig til en kveld hjemme med de beste av de beste! Ha en fin kveld videre, nå skal jeg kose meg med ghost whisper! 

Noen som vil se "litt" innkjøp?

16.aug.2011 @ 17:03 i Hverdager 2 kommentarer

Burde i grunn rydde opp rotet mitt etter de siste dagene. Klær, bagger og sminke over alt. Ikke minst litt godteri. Heldigvis var Rikke flink der, og fikk "ryddet" opp det meste av godteriet. Jeg kan vel godt innrømme at saldoen har minsket litt på kontoen i det siste. Ikke at jeg klager, var akkurat det jeg trengte! Noen som kanskje vil se litt innkjøp når jeg får ryddet sammen litt her? Vet faktisk ikke alt jeg har kjøpt en gang, så dette kan bli spennende! 


Her er klærene krøllet sammen, tror det var alt? Pluss noen småting, som kommer i neste innlegg! Stay tuned! 

Klare for 18års dag!

16.aug.2011 @ 14:58 i Hverdager 9 kommentarerJeg og Rikke har prøvet litt av kjolene mine i dag, og funnet ut hva vi kan ha på oss til lørdag.
Det skjer en del fremover, så hvorfor ikke gjøre det nå som vi hadde tid? Jeg gleder meg! 

Bilder fra Danmark - del 2.

15.aug.2011 @ 21:20 i Hverdager 3 kommentarer

Enda flere bilder til dere, tenker det holder nå. Sier det igjen, uten tvil en utrolig koselig og gøy tur! 

Bilder fra Danmark - del 1.

15.aug.2011 @ 15:24 i Hverdager 6 kommentarerLitt av bildene fra Danmark, veldig rotete lastet opp dessverre. Men jeg og Rikke skal nå til byen å spise kinamat med noen herlige venner muligens! Kinamat blir det hvertfall, så vi er litt småstresset. Flere av bildene kommer siden. Som dere ser, en utrolig koselig og gøy tur med uten tvil en av de beste jentene i livet mitt! Og flere turer vil det bli, ser virkelig frem mot det! Ha en fin dag videre alle sammen! PS: til lørdag blir jeg 18(!!), ser virkelig frem mot en herlig kveld med de beste av de beste!

Hjemme fra Danmark!

14.aug.2011 @ 22:23 i Hverdager 7 kommentarerHei! Nå har jeg kommet hjem igjen fra Danmark etter en herlig tur med Rikke! Vi hadde det utrolig gøy, jeg har ikke ord! Har virkelig mange bilder å dele med dere nå! Men tiden er ikke ferdig med Rikke enda, hun ble med meg hjem til Risør i et par dager. Så nå er det film og kos, laster opp bildene siden! 

Klar for Danmark!

10.aug.2011 @ 20:51 i Hverdager 6 kommentarer

Hei! Nå har jeg kommet meg til Skien, til kusinen til Marius, Rikke. I dag har vi tjuvstartet på shoppingen vår, som fullføres helt ut i Danmark. Vi har tatt etterveksten min, fikset neglene og øyenbrynene - klar for tur til Danmark! Kveldens tas nok tidlig i dag, med en liten film før vi drar tidlig i natt/morgen. Vi har også vært på besøk hos Marius. Utrolig godt å være tilbake. Var veldig lenge siden nå. Like fint der som alltid! 
Så forferdelig. Syntes kanskje ikke så godt, men ille var det! 


Flinke Rikke fikser på forferdeligheten! Det ble bra, har dessverre ikke bilde, men for se om jeg klarer å trylle frem noe i morgen tidlig, hvis jeg kommer meg opp av sengen. Krysser fingrene! Siste natten i Norge, Danmark frem til Søndag! 

Beklager

07.aug.2011 @ 20:57 i Hverdager 4 kommentarer

Etter at jeg kom hjem, var det rett i 18 års dag til bestevenninnen min. Deretter ble det tidlig kvelden, og rett avgårde på festival dagen etter. Nå har jeg endelig kommet hjem, og kan endelig slappe av. Bilder kommer siden. Frister å legge seg tidlig i kveld, etter 14 dager på lugar og tre netter i lavo full av vann. Blogges! 

Varme tanker

26.jul.2011 @ 11:55 i Hverdager 1 kommentarMannskapet (de som kunne) dro bort til torvet i Sandefjord i går når båten hadde lagt til kai for siste gang i går kveld. En stor "rundkjøring" midt på torvet (tror det har stått en fontene der en gang?) var lyst opp av lys med masse blomster. I tillegg var det en statue like ved som var dekket med blomster, lys og norske flagg rundt. Ganske spesielt. Vi la ned blomster og lys vi også. Tankene går til de pårørende. 

Tidligere på dagen i går når klokken slo tolv, hadde vi et minutt stillhet på båten. Det var spesielt. 

Sorg og sommerfugler.

25.jul.2011 @ 00:26 i Hverdager 6 kommentarerFor en uke dette har vært. Ikke nok med at jeg har en sorg fra før av, som fortsatt henger med. Noe den alltid vil gjøre, men selvsagt på et helt annet nivå enn for et år siden. I tillegg har bestemoren til en kompis av meg blitt brutalt drept og en av gjerningsmennene kjente jeg. Gjorde det hvertfall før, tydeligvis ikke nå lenger. Også kom jo alt det her i Oslo og på Utøya. Trenger vel ikke si noe med der, så si hele verden har fått med seg det. Men ikke nok med det, fikk akkurat beskjed om at en kompis/bekjent er død. Sykt, hva skjer for tiden? 

Heldigvis er det positive ting i hverdagen min. Jeg har det helt fantastisk på jobb. Fantastiske mennesker, og herlige lyspunkter i hverdagen min. Og ikke minst; masse latter og glede! I tillegg, en fantastisk person ombord som gjør hverdagen mye bedre! 

Til slutt, hvil i fred Kim.

Tankevekker - Enig?

24.jul.2011 @ 22:08 i Hverdager 10 kommentarer

Det som har skjedd, er rett og slett helt forferdelig. Det er vondt å se så mange ha det vondt. Historiene som blir fortalt på nyhetene fra ungdommene som overlevde, gir frysninger og tårer øyekroken. Jeg unner ingen å gå igjennom den sorgen av å ha mistet noen dem er glad i. Jeg har ikke ord. Det gjør vondt å tenkte på hvor mange som venter en forferdelig begravelse og siste forvell med sin(e) kjære disse dager. 20 juli i fjord, opplevde jeg noe av det vondeste jeg har vært igjennom. Det vondeste jeg har opplevd i livet. Nemlig det å se kjæresten min, gå i ett med jorden.

Men en liten tankevekker ang. saken i Oslo og på Utøya. Mange av landets beboere, trodde handlingen stod bak noen fra et annet land. Mange hadde ikke regnet med at det var en nordmann, men så viste det seg at det var det. Veldig overraskende for enkelte. Men fra mine øyner, var det "bra" at det faktisk var en nordmann. Tenk så mye rasisme og dramatikk det ville ha blitt, om det faktisk var noen fra et annet land. Noen som er enige? Ikke ta spørsmålet feil. 

Forresten, i morgen skal mannskapet ombord på M/S Color Viking, tenne lys for tragedien. Det blir gjort halv elleve i rundkjøringen i Sandefjord i morgen kveld når båten kommer inn fra siste tur. Vi vil også vise vår dypeste medfølelse. For de som vil og kanskje bor i nærheten, er hjertelig velkommende. 

Dagens outfit og et par nye innkjøp

16.jul.2011 @ 16:56 i Hverdager 13 kommentarer

Heisann! Tidligere i dag var jeg barnevakt for lillebroren min, så vi dro en tur til byen for at jeg kunne finne en fin bok å kjøpe til å ha med meg når jeg skal på jobb igjen. Greit å ha noe å gjøre, når det ikke er internett og de andre enda ikke er ferdige, så er det deilig å ligge på lugaren å lese litt. Tidligere har jeg ikke vært så glad i å lese, men andre sine historier inspirerer meg. Derfor valgte jeg denne gangen, å lese om Regine Stokke sin. Jeg postet også et brev til læreren min (håper hun ikke leser dette, slik at jeg avslører det før det dukker opp i postkassa), for å fortelle henne hvilken fantastisk lærer hun er og som hjalp meg utrolig gjennom skoleåret etter ulykken i fjord. Ble en tøff start. I tillegg sendte jeg med noen tilbudsbiletter til Sandefjord-Strømstad med Viking, så om hun vil, kan hun ta turen over de nærmeste dagene og kanskje til og med hilse på meg på dekk 9 i uterestauranten. 


Bleikfisa, vel, noen blir dessverre ikke like fort brun som andre. Jumpsuit fra oxmo, veldig glad i den! Stor og god!


Regines bok og et fint "bilde" til å ha på veggen. Har kikket på det lenge, og også brukt teksten i et innlegg. Det har virkelig stor mening, mener jeg. For tenkt deg hvor lykkelig du ville ha vært, om du mistet alt det du nå har, og fikk det tilbake igjen. Minner meg på hvor heldig jeg faktisk er, til tross for alt det triste og tunge som har skjedd det siste året. 


Og slik ble det, godt plasert over hylla på soverommet. Det var bare en igjen av den, dermed klarte jeg ikke la vær å kjøpe den i frykt for at den er utsolgt når jeg kommer hjem igjen fra jobb. Vil kjøpe en til, å henge ved siden av, men det tar jeg siden - kanskje. 

Nå skal jeg slappe litt av hjemme, før jeg skal ut med noen venninner. Blir koselig. Det er virkelig deilig vær i Risør i dag, så det topper kaka. Var også veldig koselig tidligere i dag i byen med lillebroren min, til tross for en smekk full by med turister pga. "festival". Følte meg som en snill storesøster som dro han med, og kjøpte is til han. Også litt drikke før turen bar hjemover.  Hva er dine planer for lørdagskvelden? 

Dagens outfit

15.jul.2011 @ 16:08 i Hverdager 14 kommentarerNå løper jeg videre nedover til byen for å møte et par venninner, Været er ikke det fineste i dag, så jeg krysser fingrene for at det går ann å komme seg noen vei i byen i dag og at det ikke er smekk fult med turister. Ha en fin dag alle sammen! 


Haha, måtte bare ha det med. For se hunden vår i bakgrunnen, så søt! 

Ny bluse

14.jul.2011 @ 22:28 i Hverdager 10 kommentarer

Hei igjen! Jeg har laget en avtale med meg selv, at for hver gang jeg drar ut på jobb SKAL rommet mitt være ryddig. Større rotekopp enn meg, må du lete godt etter, derfor er dette i grunn en ganske så krevende oppgave. Men å komme hjem til et rotete rom etter 14 dager jobb, nekter jeg å gjøre igjen. Derfor driver jeg og rydder nå, drar jo straks ut på jobb. Og godt er det, for jeg savner det og gleder meg enormt! 
Se på hu a, sekke ut etter en dag på sjøen og hjemmearbeid, haha! 

Når Rikke var på besøk, fikk jeg en ny bluse av henne som hun følte var litt "meg". Og det hadde hun helt rett i, likte den kjempe godt. Sprader rundt i den nå, mens jeg rydder og synger forferdelig. I tillegg har jeg hengt opp to hyller som har vært nede lenge. En over senga, og den andre inne på tv-rommet. Fornøyd, til tross for litt slagsmål med drillen og skruene!  


"Hvooor fin'a?"

Sommerlig oppdatering

14.jul.2011 @ 13:44 i Hverdager 5 kommentarer

I går fikk jeg ikke til å logge inn på bloggen(?), dermed sier det seg selv at pga. den grunn, ble det ingen oppdateringer. Først vil jeg takke dere alle sammen, som har kommet med fine kommentarer på de fire siste innleggene. Det har vært noen tunge dager for meg, og jeg har kanskje gjort dem ekstra triste selv også. Ikke har jeg vært ute med venner eller lignende. Jeg gravde meg bokstavelig talt ned hjemme, mimrett tilbake og lot kroppen kjenne på sorgen. Godt er det av og til også, og jeg tror det er viktig at man tar seg tid til å gjøre det også. Ikke bare late som om ingenting har skjedd, eller at man er over det, når sannheten er noe annet.

I går derimot, nøt jeg sommeren. Jeg gikk flere turer, både lags kysten og i skogen. Badet og grillet makrell som jeg fikk av noen kjente, og både sløyde og tilberedet den selv. Senere i dag skal jeg ut i båt, og besøke noen sommerturister på en hytte i nærheten. Jeg klarte selvfølgelig å glemme minnebrikken til kameraet mitt hjemme før jeg gikk ut i går, så dessverre har jeg ingen bilder til dere.

Og forresten, nå er det ikke lenge til jeg skal på jobb igjen. Gleder meg! Ha en fin torsdag, og nok en gang: tusen takk for så mange fine kommentarer! Svar skal hver og en av dere få, men nå må jeg ut i solen før den forsvinner!

Sommeridyll på Sørlandet

09.jul.2011 @ 20:28 i Hverdager 8 kommentarer

Så si alle dagene jeg var på jobb, skinte solen og været var nydelig og varmt! Selvfølgelig blir det helt omvendt når jeg kommer hjem. De siste dagene har det kun vært dårlig vær og overskyet. Stopper ikke meg, for jeg har fri og litt gøy må jeg finne på. Bortsett fra at det beste jeg faktisk vet, er å ligge halve dagen i senga å sove lenge. Men så lenge jeg har besøk av Rikke (kusinen til Marius - noe jeg har hatt siden torsdag), må vi finne på litt sprell. Her om dagen badet vi, i dag har vi vært en liten tur i byen og tilbringt masse tid med de andre venninnene mine. Senere i kveld skal vi være barnevakt. Utrolig at jeg faktisk er blakk, når jeg også er den som tjener mest her i huset akkurat nå. Gjort noe gøy hittil i sommer?


Rikke og Dorthea. Første badet mitt i år, egentlig. Bortsett fra det i russetiden, som jeg egentlig ikke teller med.

Beklager

21.jun.2011 @ 13:25 i Hverdager 6 kommentarer

Mye har skjedd i det siste, dermed beklager jeg virkelig for dårlig blogging. Fredagen hos bestevenninnen min, var kjempe koselig. Resten av helgen var jeg så si kun med faren og broren til Marius. Var litt over alt, på båtrace, i byen og selvsagt på hytta. I går hadde kullet (som jeg er/var en del av) på skolen avsluttning. Det var utrolig koselig, men også litt småtrist. Det tristeste var nok i dag. Typisk meg å sippe over småting, så selvfølgelig kom tårene når jeg skulle gi hadeklem til alle lærerene! Trist å si hade til mange av de andre også, som f.eks bor i Grimstad, som jeg vet at jeg ikke kommer til å se ofte lenger. Nå som den lange skolehverdagen er over, er det tilbake til gamle trakter og color line. Jeg drar i kveld, og blir borte i 14 dager. Og jeg er veldig forberett på at det kommer til å bli en ganske så stressende sommer ombord på M/s Color Viking. Men jeg gleder meg, i morgen er jeg tilbake, som sagt! Skal prøve å blogge litt for dere av og til. Men de neste 14 dagene, er kun jobb, jobb og jobb.

Bilder fra avsluttningen, stjelt av Patrick nok en gang.


Forresten; god sommer! Krysser fingrene for en god en i år. 

Avskjedsfest: Trenger hjelp ang. tema!

17.jun.2011 @ 14:17 i Hverdager 7 kommentarer

Bestevenninnen min, Edina, skal ha avskjedsfest i dag, og jeg trenger hjelp ang. temaet. Siden grunnen til at hun flytter, er pga. jobb, er temaet "yrke". Jeg har en uendelig hau med kokketøy hjemme, men vil ikke kle meg ut som kokk. Frister også lite å hive på meg noen av plaggene til stefaren min eller mamma. Statoil og Rema 1000 frister med andre ord også veldig lite. Har dere noen ideèr til hva jeg kan kle meg ut som? 

Noen som vil se litt innkjøp fra Danmark?

13.jun.2011 @ 19:48 i Hverdager 4 kommentarer

Hei! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra Danmark med familien. Var en utrolig koselig tur, glad i Danmark. Har faktisk minner med Marius derfra også. Selv om vi aldri var der sammen, har jeg et minne derfra som har med han å gjøre. Det var rundt denne tiden i fjord, som vi også dro til Danmark. Marius ringte meg sent på kvelden, og jeg gikk ut på utsiden for å snakke med han uten å vekke de andre. Overraskende møtte jeg verdens største fugl der, som halvveis løp etter meg, og jeg kunne ikke annet enn å løpe vekk fra den. Noe som selvfølgelig var andre rettningen enn mot hotelrommet. Vi snakket lenge i telefonen den kvelden. Veldig lenge, og veldig dyrt ble det for han også, uff. Tørr ikke tenke på hvordan de telefonregningene så ut av og til. Men, uansett. Jeg så si bare klær, tenkte å ta noen kjappe bilder av dem nå, noen som vil se? Stay tuned, jeg er virkelig fornøyd!  

Turistbilder, må man selvfølgelig ta. Ikke at det er så spennende, men nå skal jeg forte meg å knipse et par bilder av de nye gullkornene til klesskapet! Skal forresten rydde i det (kanskje i natt?), skal uten tvil hive ut masse. Bruker 2/10 av det. 

Fort og god oppdatering

10.jun.2011 @ 17:03 i Hverdager 4 kommentarer

Endelig er jeg ferdig med eksamen! Utrolig fornøyd, og virkelig deilig å være ferdig! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra butikken. Har kjøpt noe å lese på og en minimal pose med smågodt. Planen er å legge seg på verandaen å slappe av. I tillegg ringte se og hør, og dem ville gjerne ha venninnen min, Therese med videre i den konkurransen jeg la ut her for litt siden. Så tusen takk til alle dere som stemte! Var virkelig verdt det. Nå er hun èn av 25 i hele landet! Håper hun får det til å bli med videre, hadde vært utrolig gøy! Holder på å lade kameraet mitt, slik at dere endelig kan få noen nye bilder igjen. Og forresten, jeg drar til Danmark i morgen! Edit: For et rotete innlegg, mye å oppdatere, og dårlig tid for å komme ut i sola. Beklager. 

"Maybe one day I'll be able to tear away a part of me and let you go."

07.jun.2011 @ 22:04 i Hverdager 7 kommentarer"If you've lied, well, keep on lying because my heart would be torn apart into thousands of pieces for knowing the truth."

"If I could control my heart, I would stop it from falling in love with you...."

 "I thought at last that I was finally over him ... and then I looked into his eyes and fell in love all over again." 

Eksamen - dårlig med blogging.

07.jun.2011 @ 16:04 i Hverdager 6 kommentarer

Jeg var så heldig og ble trekt opp i eksamen til torsdag, ikke fredag som jeg ønsket (praktisk eksamen på kjøkkenet). I tillegg løp jeg gjennom klasserommet når vi kunne hente oppgavearkene. Krysset fingrene for at hovedretten skulle bestå av fisk, siden da ville jeg ha klart å bestått hvertfall. Men nei, håpet var knust. Kylling stod på menyen. Beine ut en kylling, kan jeg ikke huske sist gang jeg gjorde. Urettferdig. Nok klaging, jeg for jobbe videre. Skal sette sammen en meny ut i fra to kyllinger, valgfri saus, to grønnsakstilberedninger, potet/pasta/ris evt. og dessert. Kjøreplan, mengdeberegning, temperatur, krativitet osv. Fml, er så mye. Norge burde få slutt på eksamen. Og for de av dere som syntes det her høres simpelt ut, Toro-poser og ferdigmat er ikke et alternativ en gang. Alt skal lages fra bunn av, og lærerene våre + sensor er utrolig nøye. 

Og forresten, innlegget under er bare tull. Er fra skolen i dag, når jeg og Thomas jobbet med eksamen. Thomas er best.  

Fine sitater

06.jun.2011 @ 18:43 i Hverdager 15 kommentarer

"You're the first thing I think of each morning when I rise. You're the last thing I think of each night when i close my eyes. You're in each thought I have and in every breath I take."

"Love is what makes you smile when you're tired".

"I wish dreams were like wishes, and wishes came true, cause in my dreams I'm always with you".

"I swore to myself I'd never love again, but then i met you". 

"One day you`ll realize. All the love that i gave to you, is now being given to someone else".Har du noen fine sitater, f.eks om vennskap? Trenger det. 

Dagens outfit - Bedre sent, enn aldri.

03.jun.2011 @ 00:27 i Hverdager 5 kommentarerDette er den nye toppen jeg fikk av Rikke i går! Utrolig snilt gjort av henne. Det som var så morsomt, var at jeg gikk bort til det stativet, rett bort til de toppene og så på dem. Syntes dem var kjempe fine, og sa at den blå tror jeg faktisk hadde passet skikkelig godt til den svarte buksen min. Hun bare smilte. Jeg viste hun hadde en overraskelse til meg, men ikke at det skulle være nettopp den toppen jeg stod med i hånden! Rikke kjøpte lik topp, i svart. Uff, se så brun hun er i forhold til meg! Urettferdig. Jeg skjønner ikke hvordan du har klart å få en så bleik unge, mamma. Vel, jeg har blitt litt rød i dag, så hvis jeg er ekstra heldig, kan det bli starten på en brunfarge som kanskje dukker opp i slutten av august. I morgen skal jeg vise dere noen gripende bilder som jeg og Rikke tok før i dag fra graven og gravplassen til Marius. Godt å være der igjen, men uff som jeg virkelig savner den gutten. Tenk, nå kunne vi flyttet sammen og begynt for oss selv, nå som jeg skal ut i lære. Skummelt å tenke på hvor fint vi kunne ha hatt det sammen, hadde det bare ikke vært for den ulykken som forandrett alt. Urettferdig. 

Skien - Bilder

01.jun.2011 @ 21:56 i Hverdager 10 kommentarer

Endelig var jeg fremme, herlig å være tilbake!


Rikke viste ikke at jeg kom så tidlig, så jeg overrasket henne på jobb!


Rikke overrasket meg også, hun hadde nemlig kjøpt gave til meg! Var en kjempe fin topp, viser i morgen!


Fine Rikke, herlig å være tilbake i Skien!


Før paradise dro vi på "grillen" for å kjøpe mat. 


Tilbake hos Rikke igjen, med favoritt brusen og mat. Nå er det Paradise, snakkes siden!


Kom forresten en skjønn jente bort til meg når jeg var på butikken med Rikke. "Deg var det noe kjent med! Du blogger, gjør du ikke?". Viste seg at hun leser(?), har lest på bloggen min. Alltid koselig å oppleve slik! Ha en super "lille" lørdag alle sammen! 

Glede og kjærlighet

30.mai.2011 @ 21:04 i Hverdager 16 kommentarer

Et bilde som virkelig får meg glad, er bildet under. Selv om det er veldig uklart, siden jeg har klippet det fra et stort gruppebilde. Det er to av de beste jentene i livet mitt, og meg. Selv om vi ikke ofte er sammen lenger, har vi det virkelig gøy og koselig når vi først er sammen. Det beste av alt, ingenting er forandrett! Slike venner er gull verdt. Bildet er fra helgen, 18års dagen til Malin. Den fine jenta i midten, til høyre er Katharina. Jeg tror ingenting kan skille oss.Nå er det snart første episode på Paradise Hotel sin finaleuke, flere som skal få med seg kveldens episode?

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits