Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Kategori: Dag 1-30

Dag 06 - Er vi kanskje litt like?

23.feb.2011 @ 21:13 i Dag 1-30 6 kommentarer

Dag 6 - Skriv 10 interessante fakta om deg selv.
Vanskelig spørsmål, for hvordan skal jeg vite hva som er interessant for andre? Gir et forsøk.

♦ Jeg ler og smiler i grunn veldig mye.

♦ Elsker å pusse opp rommet mitt og innrede det med nye ting.

♦ Jeg er små redd for hester. 

♦ Mamma er en av mine bestevenninner, i grunn.

♦ Om et halvt år til, vil jeg bo i Skien. 

♦ Jeg kan uttrykke meg på bloggen, men i virkeligheten er det umulig for meg å forklare de simpleste ting.

♦ Jeg har spilt fotball i ca. sju år, men aldri knekt et eneste bein i kroppen.

♦ Ser aldri på tv, kun nett-tv.

♦ Har tre scootere, og har kræsjet 3 ganger med scooter. Like hel hver gang.

♦ Har en tendens til å bli for glad i feil folk, som kun skuffer.

Dag 05 - En del av livet mitt jeg aldri vil savne.

21.feb.2011 @ 13:07 i Dag 1-30 16 kommentarer

Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner.Det spørsmåler er enkelt. Jeg kommer ikke til å savne ting slik dem har vært det siste halvåret nå etter ulykken. Jeg kommer ikke til å savnet den perioden min fra livet mitt, i det sekundet jeg fikk vite om ulykken. Sykehusbesøk, begravelsen og minnegudstjenester. Jeg skulle gjerne ha vært foruten det i livet mitt. En tid jeg aldri vil savne.- Flere enn meg som har en del av livet sitt, dem godt kunne ha vært uten?

Dag 04 - La meg fortelle om noe jeg aldri hadde klart meg uten.

20.feb.2011 @ 22:06 i Dag 1-30 14 kommentarer

Dag 4 - Fortell litt om vennene dine, hvordan er dem?
For et fantastisk innlegg det her skal bli. Kun skryt til noen fantastike personer, jeg aldri hadde klart meg uten. Vennene mine. Enkelte velger å ikke peke ut noen. Men etter ulykken i sommer er det ingen hemmelighet hvem som virkelig er vennene mine. Velger derfor å dedikere dette innlegget til en hver av de beste vennene mine. En fantastisk sjangse for dere å bli bedre kjent med dem. Navnene dems blir ofte nevnt, men hvem er dem egentlig? Jeg velger å bare ta med jentene, dessverre gutter. Men dere vet selv godt hvem som ville vært nevnt. Tommy, Thomas, Leon og Bjørnar.> Edina


Edina er i grunn den jenta jeg tilbringer mest tid med i hverdagen. Både på skolen og fritiden. Vi spiller fotball sammen, går i klasse og deler de innerste hemmeligheten våre med hverandre. En jente jeg uten tvil ser på som bestevenninnen min. Vi har kjent hverandre siden jeg flyttet til inn til selve byen, Risør, fra sjette klasse. Vi har aldri kranglet, kun små diskusjoner og en gang for en god stund siden var hun veldig skuffet over meg. Men det gikk fort over. Vi vil tross alt kun det beste for hverandre. Jeg elsker denne jenta, herlig fra topp til tå. Du finner ikke sjenerthet i denne jenta, hun sier sine meninger rett ut og står for sine meninger. Hun er ikke av dem som holder brødboksen lukket i timen, og du hører henne gjerne godt i andre enden av skolen. Men på innsiden av denne jenta skjuler gode sider fylt av kjærhelighet og varme. Hun er ikke egostisk, og ofrer mye for dem som står henne nær. 

> Therese.


Mor Theresa(e), uten tvil. Fantastik jente som alltid har et par gode råd på lur. Jeg og Therese er til tider ganske like med samme problemer i livet. Spesielt når det kommer til gutter, kan vil lett kjenne oss igjen. Hvorfor alltid drittsekkene? Da er det godt å ha hverandre. Therese er alltid til trøst, svikter aldri og har (nesten) alltid et smil rundt munnen. Jeg og Therese ble kjent når jeg begynte på videregående. Utrolig glad for at jeg traff denne jenta, vi har gjort mye gøy sammen, og mer skal det bli. Jeg gruer meg virkelig, til den dagen hun ikke er en del av hverdagen min lenger. Skoledagene ville ikke vært like gode uten henne, og det blir ganske ensomt når pulten ved siden av meg står tom. Heldigvis er det sjeldent. Therese befinner seg i andre enden av fylket mitt på fritiden, dessverre er vi ikke sammen så mye da. Hun har en fantastisk personlighet og er nok den jenta i venneflokken min som har den breiste sørlandsdialekta. "Å e du henn?". 

> Linn Kristin.


Linn Kristin er min aller beste venninne. Vi har vært bestevenner siden åttende klasse. Aldri en kranglet har vært inne i bildet. Små diskusjoner har oppstått, kun fordi vi er så glad i hverandre som det vi er. Jeg kunne skrevet ned hele bloggen min, om kun opplevelser vi to har sammen. Gode, dårlige, triste og morsomme. Dager hvor vi har holdt sammen, i tykt og tynt. Linn Kristin kjenner hver minste hemmelighet ved meg, og omvendt. Vi skjuler ingenting. Og når ting blir vanskelig, er valget enkelt om hvem jeg kan ringe til. Linn Kristin bor i Oslo, men helgebesøk, skype og ferier holder oss sammen. Jeg tror Linn Kristin er en venninne jeg vil ha resten av livet. Hun er spesiell på sin måte. Blond til tider, med mange forventinger til hva som er guttene sine arbeidsoppgaver. Du vil aldri møte denne jenta på skogen, fisketur eller på hesteryggen. Hun finner du på cafè, fest eller et avslappende skjær på sørlandet. Hun er også den siste jenta jeg ville fått ordentlig sint, da er det ingenting annet å gjøre enn snu ryggen til å komme seg så fort som mulig avgårde. 

> Sara.


Familiemedlemmet mitt, eller jeg er ble vel et av hennes når jeg flyttet inn til Risør sammen med mamma, lillebror og den nye kjæresten til mamma for en del år siden. Jeg og Sara var utrolig mye sammen før, dessverre er vi ikke det nå lenger. Etter ulykken falt vi veldig ut. Dessverre er det kun min egen feil. Men jeg gleder meg til den dagen vi ser hverandre igjen, og jeg håper det ikke blir så lenge til. Og jeg håper vennskapet kan bli som før. Sara er en fantastisk jente, men det søteste latteren du kan tenke deg. Hun stiller alltid opp, har sine meninger og svikter aldri. Hun passer godt på dem hun er glad i, og vil gjøre hva som helst for å hindre dem i å gjøre noe dumt. Jeg og Sara trives godt i samme selvskap, fylt med mye latter, jentesnakk og god mat. Jeg er virkelig glad i denne jenta. Hun er et par år eldre enn meg, og har gode råd når det kommer til livets vei. Selv om vi til tider er uenige, viser det seg at Sara dessverre for min del alltid nesten har rett. Hun er en herlig jente, som man virkelig kan stole på. 

> Cathrine.


Denne jenta er jeg virkelig glad for at jeg ble kjent med. Tenk å være så heldig å ha en herlig grenlansjente som en så god venninne? Vi begge vet hvordan det er å miste noen, som virkelig står nær. Det er godt å ha noen av dem, som vet hva sorg er. Cathrine kommer snart på besøk til meg, og jeg gleder meg virkelig! Latteren, smilet og personligheten sjarmerer en hver. Cathrine er en jente som alltid er på godt humør. Når triste tider oppstår, gjør vi så godt vi kan i å støtte hverandre. Jeg kunne ønske jeg møtte henne oftere, og om alt går som planlagt, vil nok det gå fint hvis jeg flytter til Skien. Jeg og Cathrine kan snakke i evigheter, om ting som egentlig ikke betyr særlig mye. Vi kan snakke om alt og le i evigheter. Humøret mitt er aldri dårlig når jeg er sammen med Cathrine. 

Nå har dere fått et innblikk i fem av de gode/beste venninne mine. Jeg kunne også ha nevnt fler, men da ville jeg nok ha fortsatt en stund. Nevner jeg en, må jeg nesten nevne en til. Koselig innlegg, eller hva? Regner med jeg får smilebåndet dems til og lette nå, kanskje til og med litt latter.

Dag 03 - Narkotika og alkohol

20.feb.2011 @ 12:48 i Dag 1-30 12 kommentarer

Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol.Når det kommer til dette temaet, har nok  jeg litt annerledes synspunkt enn mange andre. For dessverre, har enkelte av vennene mine prøvd en del ting som ikke ses på som helt lovlig. Og jeg vet om en del, som f.eks røyker hasj. Herlige mennekser enkelt av dem. Selv har jeg aldri prøvd det, og kommer nok aldri til å prøve det heller. Men i dagens samfunn blir vist alle som f.eks bruker narkotika stemplett som drittsekker. Det enkelte ikke er klar over, er at det faktisk er flere enn du tror, som faktisk driver med narkotika. Du legger ikke merke til det en gang på enkelte. Nå snakker jeg selvfølgelig om narkotiskestoffer brukt i småmengder. Jeg bryr meg dessverre ikke om bestevennen min hadde tatt seg en røyk. Vær se god. Jeg rører den ikke, men det er han/henne som for ta konsekvensene hvis dem kommer. Bare det ikke hadde blitt overdrevent og vedkommende forandrett seg, da ville jeg nok ha prøvd å tatt en alvorsprat med vedkommende. Jeg ville jo selvfølgelig ha brydd meg om bestevennen min havnet helt på kjøret pga. narkotika. Men ungdommen er nyskjerrige av natur, og hvis noen av mine nærmeste venner hadde prøvd ut div, ville jeg ikke slettet dem fra livet mitt av den grunn. Bare ikke det ble en vane, som forandrett mennesket. Og veldig mange, spessielt jenter vil nok kjenne seg igjen i denne setningen, "Hvis du noen gang hadde røyka, ville jeg aldri vært venn med deg igjen". Hvorfor ikke? Vedkommende ville vært akkurat det samme fordet, bare ikke narkotikaen blir overdrevet. 

Når det kommer til alkohol, syns jeg det er helt greit hvis man lovlig kan drikke det i passlige mengder. Motiser meg selv nå, så lenge jeg drikker alkohol av og til selv. Men jeg blir 18 om noen mnd, da er det vel greit? Jeg sikter til mennesker på ungdomsskolen, hold dere til cola til det er deres tid. Dette temaet her var egentlig ganske vanskelig å skrive om. Det kan godt være mange av dere missforstår meg veldig, men da for dere kommentere slik at jeg kan prøve å svare dere så godt jeg kan.  Kom med deres meninger om dette temaet! Jeg er ganske nyskjerrig på om noen faktisk er enige med meg?

Dag 02 - Hvor vil du være om 10 år?

19.feb.2011 @ 17:33 i Dag 1-30 6 kommentarer

Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?Utrolig vanskelig spørsmål, egentlig. Men om 10 år til håper jeg at jeg har funnet han jeg skal dele resten av livet mitt med, god jobb og at jeg bor i et fint stort hus. Jeg håper at jeg har to barn. En gutt og en jente. Høyere ønsker vil jeg egentlig ikke sette, men at jeg har fått orden på livet mitt og slått meg til ro håper jeg. Jeg håper også jeg enda har de fantastiske vennene mine. At vi holder sammen selv etter skolen og det virkelige livet har begynt. 

Funket ikke å laste opp bilde. Men hvor tror du DU er om 10 år?

Dag 01 - Singeltilværelsen, dessverre.

18.feb.2011 @ 19:08 i Dag 1-30 5 kommentarer

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
(Hiver meg på dette opplegget selv også, nå som blogginspirasjonen er så dårlig, dessverre)


 

Singeltilværelsen, må jeg dessverre si jeg befinner meg i. Det vet dere. Jeg hater det. Jeg er uten tvil det man kaller en "kjærestejente". En som liker å ha en gutt å ligge i armkroken til, kysse og kun ha for seg selv. Dere vet alle de gode sidene, dermed trenger ikke jeg å ramse dem opp. Men det å ha en gutt som alltid er der for meg og liker meg for den jeg er, savner jeg mer enn noe annet. En ordentlig god gutt, hadde jeg trengt mer enn noe annet. Problemet mitt er at det ikke er like lett for meg som de fleste andre jenter å gå inn i et forhold. Selv om det er det jeg vil. Trenger. Men den gutten jeg virkelig vil det skal være, vil det aldri gå med. Hardt å godta, men han kommer aldri tilbake. Det hadde blitt feil av meg å blitt sammen med en annen, når det egentlig ikke er han jeg innerst inne vil være sammen med. Innviklet. Jeg er ikke forelsket i noen nyte, derfor er det lett for meg å si nå. Savner det. Sommerfugler i magen og kiling ned gjennom hele ryggen i det blikkene treffes. En dag får jeg nok oppleve det igjen, og drømmegutten kommer. Det vanskeligste er bare å godta at den gutten aldri vil bli Marius. 


If I fall in love again with someone new, It can never be the way I loved you. Letting you go is making me feel so cold. And I've been trying to make-believe it doesn't hurt, but that makes it worse. See, I'm a wreck inside. My tongue is tied, and my whole body feels so weak. The future may be all I really need. -Takk til en av leserene som tipset meg om denne sangen, virkelig nydelig!

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits