Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Tilbake med bloggingen!

21.05.2012 @ 23:15 i Blogg 0 kommentarer

Dere leste riktig, og vil dere lese mer kan dere trykke dere inn HER, på katrineped0.blogg.no.

Jeg har valgt å bytte blogg, men denne blir som alltid stående. Men bloggingen er oppe og går igjen og fortsetter på den nye bloggen. Hvorfor jeg ikke blogger videre her nevnte jeg på den nye også, men det er logisk. For de av dere som har fulgt meg lenge og tidligere, vet bakgrunnen for selve bloggingen og hva det ligger gjemt i arkivene. Så lenge livet mitt er på et helt annet plan og nivå nå, rett og slett helt annerledes. Fortjener også bloggingen en ny start, med det nye og gode jeg gleder meg til å dele med dere. Legg meg gjerne til som venn på den nye bloggen også om du klikker innom!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

Widgets







Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits