Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Bloggens siste ord - for nå.

04.feb.2012 @ 15:29 i Hverdager 17 kommentarer

Hvordan avslutter man noe, som en gang betydde så mye i hverdagen og var rett og slett et viktig hjelpemiddel for å komme seg videre? Hvordan avslutter man noe andre ikke forstår? Å slutte å blogge, burde ikke være det største problemet, men jeg er faktisk redd. Jeg er redd for at det å ha en plass å rømme til, tømme hode og det å få en spesiell omsorg fra noen utenom, vil være et behov jeg plutselig vil trenge tilbake til. Jeg tror ikke det, men sjansen er der. Èn ting er sikkert; det er mange av dere jeg skulle ha gitt en stor klem til og takket ordentlig. Mange av dere har støttet meg så utrolig gjennom det siste godt og vel 1 1/2 året, at jeg rett og slett ikke har ord til ordlegge meg om hvor mye de få enkle ordene betydde enkelte ganger.Bloggen har vært utrolig viktig for meg, men nå er det altså over. Jeg har sagt til meg selv i flere måneder, at skal jeg skjerpe meg. Nå hadde jeg fått meg nytt speilreflekskamera, og det skulle inspirere meg til flere - og bedre outfitbilder. Men ingenting skjedde, tvert i mot. Og jeg skal ikke nok en gang komme med en dårlig unnskyldning, at jeg ikke har hatt tid. Om jeg bare hadde hatt lyst nok, ville jeg alltids fått litt tid til å poste et innlegg. Slik som før; allerede 5 minutter for sent ute, men dagens outfit måtte ut til dere, og det endte ofte med at de siste meterene før bussen måtte løpes inn. Dermed, så ville det alltids vært litt tid, om bare jeg ville nok. Trist at bloggmotivasjonen er så mye borte som den er. Bloggingen har jo på mange måter vært fantastisk, realistisk og ikke minst veldig i bølgelengder etter bloggpausen i juli 2010 når ulykken inntraff. Men nok en gang; bloggtiden i etterkant har betydd utrolig mye. Og det er uten tvil noe jeg vil huske for alltid.

Livet nå i det siste, har utviklet seg bedre enn hva jeg noen gang hadde turt og sett for meg. Jeg og min aller beste venninne, Linn Kristin, har flyttet sammen i et fantastisk lite sørlandshus. Lærlingtiden går supert, og kjæresten er virkelig en drømme gutt. Så snill og god - på alle måter. Jeg kan ikke annet enn å smile når jeg er med han, og også bare av tanken. Respektfull, omsorgsfull, spontan, snill og kjærlig. Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle møte en slik gutt, etter at Marius døde. Jeg trodde ikke han fantes, og hvertfall ikke i samme by som meg. Mirakler kan skje, også drømmer, som jeg har skrevet flere ganger gjennom året på bloggen, at uten tvil er viktige å ha. For meg har det vært og er noe av det viktigeste her i livet. For hva ellers skulle fått meg frem når jeg trengte det som mest? Og hva skal styrke meg videre i livet, for å pushe den lille cm ekstra til å virkelig oppfylle noe?Jeg savner Marius. Jeg savner han veldig mye, og det ingen hemmelighet. Selvfølgelig savner jeg han. Glenn er så snill når det kommer til det punktet. Så respektfull og god, det betyr mye og er virkelig et kriterie.

Jeg syns det er trist, at jeg nå skal "forlate dere". Herrelighet så mye vi har vært gjennom sammen! Uten dere hadde jeg aldri fått delt mine ord i Dagbladet, vært på 17 plass på topplisten eller det viktigeste av alt; klar å bearbeide den verste biten av sorgen. Nok en gang, tusen takk. Jeg kommer til å savne kommentarene deres, rosen deres og ikke minst det å kunne ha den lille småpraten over bloggen, men kanskje en vakker dag, dukker det opp et nytt innlegg.

Det blir uten tvil rart å legge bloggingen på hylla, når det er noe jeg har drevet med siden 8 klasse. Og så lenge det har vært mer enn bare blogging siden sommeren 2010. Det ble en redning fra den vanlige hverdagen, når den ble for tøff. Et sted jeg som sagt kunne tømme meg 100% til. Men det er kanskje litt sunt også(?). Jeg kommer til å savne det, kommer til å savne mange av dere, leserene. Uansett, fremover i livet mitt skal kjempe meg fremover mot nye mål og drømmer. Jeg skal få fagbrev, lese ut en roman om Marilyn Monroe på nesten 900 sider, dra til København, New York, Las Vegas, Gøteborg, London og ikke minst forskjelige steder i vårt lille land! Jeg har lyst til å holde en tarantella(?), skrive en bok og virkelig begynne livet med min egen lille familie. Men først burde jeg kanskje annskaffe meg lappen, og bil, Audi. Vel, tusen takk for meg og mitt! Drømmene lever videre, og for de av dere som lurer, kan jeg endelig si med hånden på hjertet at livet er bra!Gleder meg til hver dag med han her. Er ubeskrivelig glad for at jeg møtte han. Om man bare vil og tror på seg selv, kan ting skje - heldigvis! Dette var dermed bloggens siste ord - for nå. Hadefint, og lykke til i fremtiden alle sammen!

17 kommentarer

Postet av: Kristina

Takk for at du ville dele så mange personlige tanker, Katrine. Håper du har ei fin fremtid i vente :) stå på!

klemmer
Dato: 04.feb.2012 Tid: 15:45 URL:

Postet av: marita kristine. ♥

Kjære søte Katrine! Nå fikk du meg virkelig til å gråte noen tårer! Det at du skal slutte er litt vondt, jeg har fulgt deg så lenge, både med oppturer og nedturer! Og gud som jeg beundrer deg, enda jeg ikke kjenner deg personlig, høres det dumt ut? At jeg beundrer en jeg bare har fulgt på internett? Men det jeg ville si er MASSE MASSE lykke til videre, kjære deg! Du kommer til å bli savnet på bloggen! Og håper virkelig en vakker dag at ALLE dine ønsker går i oppfyllelse! Og at kjæresten din, familien din og vennene dine passer godt på deg! Kunne ønske jeg kunne gitt deg en klem, rett og slett. Så her kommer en i skrivende stund.... *STOR KLEM* Og lykke til videre! ♥
Dato: 04.feb.2012 Tid: 15:46 URL: http://maritaakristinee92.blogg.no

Postet av: Kristin

Stå på Katrine <3 du har hjolpe mæ jønnom mykkje med bloggen din! tuusen takk :)
Dato: 04.feb.2012 Tid: 15:49 URL:

Postet av: Anja

Takk får mange fine blogg innlegg, som har betydd noe.

Jeg kjente tårer når jeg leste at du skulle slutte, aldri lese om hvordan du har det,aldri lese om hvordan lærlingetiden er, aldri lese om hvor god kjæresten din er mot deg. Aldri få ett innblikk i ditt liv.

Dine innlegg har betydd mye får meg, når jeg har vært lei meg, har jeg lest bloggen din og tenkt ;

Hun har det så mye værre enn meg, så hvorfor er jeg lei meg?

Og, takk får alt Katrine :) Håper du får det fantastisk fremover med alt. Det fortjener du!

Håper virkelig du kommer tilbake!
Dato: 04.feb.2012 Tid: 16:23 URL: http://www.anjahoel.blogg.no

Postet av: Netta

Tusen takk for å få følge deg i tunge tider, men også gode tider. Jeg har grått med deg, ledd med deg, smilt med deg, tenkt med deg og sørget med deg. Og jeg vil savne deg masse og ihvertfall lese bloggen din. Husker at jeg møtte deg på Russens dag på Tusenfryd. Det var stas. Håper du får det fint fremover, det trenger du virkelig!

Tusen takk for at du gav meg en blogg som var så ekte og personlig, at den rørte ved hjertet mitt.

Håper jeg hører fra deg igjen :)

STOR klem fra Anette, Drammen
Dato: 04.feb.2012 Tid: 16:54 URL: http://nettasliv.wordpress.com

Postet av: theresekristina

Eg er SÅ glad for at du har det fint no! :) Kos deg med livet bak bloggen :)
Dato: 04.feb.2012 Tid: 16:55 URL: http://theresekristina.blogg.no

Postet av: Marte Smith

Så dumt at du skal slutte! Men jeg forstår deg veldig godt.

Tusen takk for tankene og følelsene du har delt med oss på bloggen. Det har hjulpet meg utrolig mye, spesielt det siste halvåret. <3<3
Dato: 04.feb.2012 Tid: 17:39 URL: http://wordbyword.blogg.no/

Postet av: JoZo

Du kjenner ikke meg, jeg kjenner ikke deg, men like vel begynte og gråte stille mens jeg leste. Særlig det siste, jeg leser av og til bloggen din og elsker den... Jeg har ikke skrevet noen kommentarer fordi jeg ikke ville.. ja.. bryte meg inn. Vær gang jeg leser av bloggen tenker jeg på oldermor, hun hadde alltid fine ting og si, oppmuntrende, hjelpene, rådene... Hun døde i oktober av kreft. Det du skriver minner meg om henne, og at jeg savner henne... Jeg skulle gjerne sagt at du måtte fortsette med bloggen for det hjelper meg, jeg har ingen og få trøst av, ingen skjønner hvor trist jeg er... Men jeg er bare 12 og dette er tross alt din blogg...

Takk for hjelpen med gode ord, det har hjulpet meg en god stund nå.. Håper jeg kan bli like flink til og blogge som deg,

Hilsen (JoZo) på 12 som trenger trøst :')
Dato: 04.feb.2012 Tid: 18:44 URL: http://jozohe.blogg.no/

Postet av: emilie kristensen

kjempe rart at du ikke skal blogge mere. har fulgt bloggen din i mange år - ja, lenge før marius døde. husker enda innlegget du skrev om at du hadde fått deg kjæreste osv. rart å tenke tilbake på nå. litt trist at du slutter, men forstår deg godt. har vurdert det samme en god stund! lykke til videre i livet, som lærling og ellers :-)
Dato: 04.feb.2012 Tid: 18:49 URL: http://emiliekristensen.blogg.no

Postet av: Guro

Så nydelig skrevet, Katrine!
Dato: 04.feb.2012 Tid: 19:42 URL: http://guroost.blogg.no

Postet av: Rebekka

Trist at du skal slutte og blogge for nå, jeg har lest bloggen din i evigheter så blir litt rart og ikke å lese noe nytt enn det som står her nå. :)
Dato: 04.feb.2012 Tid: 22:43 URL:

Postet av: Stine

Utrolig trist at du skal slutte nå, men sånn er det!

Masse lykke til med nytt hus, kjæreste og livet ditt generelt! :) Jeg kommer til å titte innom for å sjekke om du har oppdatert litt! hehe.. :)
Dato: 05.feb.2012 Tid: 12:15 URL: http://www.stinhes.blogg.no

Postet av: Henrietterr

Det kommer til å bli så rart at du ikke skal blogge mer, jeg har lest bloggen din og fulgt med siden ulykken og føler jeg har blitt godt kjent med deg. Håper du gir lyd fra deg igjen senere :-)

Ønsker deg all lykke videre i livet! Du er ei sterk og super jente! :-)
Dato: 05.feb.2012 Tid: 13:10 URL: http://henrietterr.blogg.no

Postet av:

Hjerteskjærende å lese Katrine, fikk en klump i halsen når jeg så overskriften.. Kommer til å savne bloggen din utrolig masse, du har skrevet så mange meningsfulle innlegg i løpet av din bloggkarriere, så det er noe som kommer til å mangle. Jeg er utrolig glad for at du endelig har fått det så bra som du har det nå, for det fortjener du virkelig etter alt du har gått gjennom. Det er trist at du tar farvel med bloggingen, men livet må gå videre. Håper alt fortsetter å gå bra videre i livet ditt, og vit at du har hjulpet mange personer selv om du ikke vet det selv :) Jeg har funnet stor støtte i ordene du har skrevet, både de triste og de glade. Rart at en person man ikke kjenner kan bety så mye! Uansett, lykke til videre med kjæresten, familien, og læringstiden, jeg kommer til å savne deg<3
Dato: 05.feb.2012 Tid: 15:00 URL:

Postet av: Stine Løkken Foss

Så trist, å vite Katrine! :( leste dette innlegget like etter du postet det, men hadde ikke stort å si :(

Det er så trist og dumt, at du, vår fantastiske blogger slutter. Skjønner jo at du har nok å henge fingrene i for tiden!

Men skulle ønske du kunne beholdt bloggen også, men ditt valg og ditt liv.

Ønsker deg alt vell og håper ting vil fortsette i rett retning for deg og ditt! :D

Du skal vite at bloggen din har vært fantastisk, og at jeg kommer til å savne deg SÅ mye. =(

Vært innom bloggen vær dag de siste dagene, selv om jeg veit at du har skrevet dine siste ord for oss.

Lykke til videre. Du fortjener det beste, uansett :)

Takk for nå, å ikke glem at du har mange lesere som vil savne deg.

- Stine Løkken Foss
Dato: 07.feb.2012 Tid: 00:33 URL: http://stineww108.wordpress.com

Postet av: Synne Bentzen

Kjære Katrine, håper du får det fint framover. Husker at jeg begynte å lese bloggen din noen få dager etter uykken, og dine ord har vært en god støtte for meg etter at jeg var på utøya i sommer. Ønsker deg lykke til videre og håper du kan slenge inn noen ord en gang i blant, kommer til å savne bloggen din!
Dato: 08.feb.2012 Tid: 01:25 URL: http://synnegb.blogg.no

Postet av: Siri '

Jeg kom nettopp over bloggen din, leste dette og fikk tårer i øynene. Jeg kjenner ikke deg, eller bloggen din, men har nå sett gjennom en del av de siste innleggene. Jeg skulle ønske jeg fant denne bloggen tidligere! Men jeg kommer til å gå tilbake i arkivet og lese, for jeg har en følelse av at det er verdt det.

Du virker som en virkelig hyggelig å søt jente og du får ha lykke til videre!
Dato: 08.feb.2012 Tid: 15:14 URL: http://dragodargento.blogg.com

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits