Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Bildeserie fra de siste dagene.

14.jan.2012 @ 11:19 i Jobb 8 kommentarer

Først og fremst har vi byttet meny i gourmeten, og her er første rett som jeg har lagt opp som en prøve. Vi kjørte det slik, ble bra!

Prøvesmaking! Reinsdyret og generelt alt kjøttet i gourmeten er sykt godt, annbefaler på det sterkeste om noen skal på tur!

I går var jeg i land med guttene i gourmeten, tok sol mens de klippet seg, og sjekk jeg fikk skille! Syns det er sykt bra, jeg som er så bleik! Fornøyd!

Jeg har også klart å slutte å bite negler! Utrolig stolt! Nå slipper jeg å bruke så mye penger på falske, og kan heller dulle og dalle med mine. Gleder meg veldig mye til siste dagen ombord når jeg endelig kan få fikset litt på de!

Litt fler bilder fra den nye menyen! Den ble utrolig bra, fikk mye skryt! Har servert en del i det siste også, tror gjestene syns det var litt stas å se en i kokketøy også!

Nå er det bare to turer igjen! Mamma har overføret penger til meg i dag, snill som hun er, siden jeg har så utrolig lyst på et av plaggene ombord fra Moods og Norway, og nå er det på salg! Kan vise dere senere, gleder meg til å legge det i baggen. Gleder meg også til å komme hjem til de andre! Og en av dem er også Glenn, han kom seg hjem igjen og jeg er så glad på han sine vegner! Blir så godt å komme hjem, har mye å glede meg til! Ha en strålende lørdag alle sammen!

8 kommentarer

Postet av: Charlotte Marie Huser

Akkurat nå irriterer det meg at jeg er så sykt kresen..
Dato: 14.jan.2012 Tid: 11:25 URL: http://fromworsetobetter.blogg.no

Postet av: - MARTELIEN -

åhh, det så utrolig godt ut (1 bildet) og utrolig fin blogg ! :-)
Dato: 14.jan.2012 Tid: 11:36 URL: http://maarteelieenn.blogg.no

Postet av:

Så bra at du har det gøy! Det har vært interessant å følge med bloggen din og hvordan du og livet ditt har forandret seg til det bedre :)
Dato: 15.jan.2012 Tid: 00:45 URL:

Postet av: amaliesj

Fine bilder!
Dato: 17.jan.2012 Tid: 17:49 URL: http://www.amaliesj.blogg.no

Postet av: Sinikka Stenberg

fine bilder :)
Dato: 19.jan.2012 Tid: 12:24 URL: http://sinikkaxd.blogg.no

Postet av: .

hvor er skilla?
Dato: 22.jan.2012 Tid: 13:11 URL:

Postet av: Katrine

Hvis du bruker øya så ser du det ; )
Dato: 22.jan.2012 Tid: 15:54 URL:

Postet av: prettycake

koselig!♥ hadde blitt glad for en kommentar!!♥
Dato: 29.jan.2012 Tid: 19:26 URL: http://prettycake.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits