Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Oslotur!

10.jan.2012 @ 13:42 i Jobb 5 kommentarer

Etter en krevende uke uten sushi, dro jeg og andreårs lærlingen i land i Oslo i dag for å kjøpe sushi på sushisjappa til "meg og Glenn". Kjempe koselig, og ikke minst kjempe godt! Senere møtte vi to venninner av meg, Sara og Line. Super kos å se dem igjen og, selv om jeg så dem første turen min ombord ettersom jeg var så snill å gi dem gratistur. Jeg møtte også en kompis fra Risør. Utrolig tilfeldig og plutselig møte på han i en butikk mitt i Oslo!

Det var utrolig deilig å være litt sosial å dra inn til hovedstaden, i steden for å bare ligge på lugaren i strekken. Vi fikk tid til en del følte jeg, deilig! Og i dag er det bare en uke igjen, så er det rett hjem til mine kjære. Krysser fingrene for at en av dem som også er hjemme når jeg kommer hjem, er kjæresten min. Han er på vei til militæret i dag, noe som ikke akkurat er et av mine største ønsker at han skal være der. Typisk at han hadde fått perm når jeg er på jobb. Har uansett bestemt meg for å dra opp til Stavanger å dra han ut av den konsentrasjonsleiren han er på vei til, om han ikke snart kommer hjem igjen.

Nå er det straks tilbake til jobb i gourmet restauranten. Det er så gøy der oppe, trives veldig! Jobber med to svensker og en fra Bergen. God blanding. Snille som de er, blir jeg vekket en halvtime før jeg egentlig må opp for å være med å spise frokost med et par av dem. I tillegg tvinger de i meg vitamintabeletter og trankapsler, satser på virkning. I går slo jeg over på sørlandsdialekta for svenskene, ble litt kommunikasjonssvikt der og da, men også noe å le av. Tørrprat, beklager. På tide å ringe kjæresten før jeg hopper tilbake i kokketøyet, blogges!

5 kommentarer

Postet av: lenitababy

haha. hærlig innlegg da :p søtt. hadde au tradd typen min ut om han var forlenge på sånt no :P haha! Støtter deg i det altså ! kose deg på jobb da! :D <3 sørlandsdialekt<3 best ;P
Dato: 10.jan.2012 Tid: 13:50 URL: http://lenitababy.blogg.no

Postet av:

fin blogg :)
Dato: 10.jan.2012 Tid: 14:06 URL:

Postet av: » Andrea Marie Skjelstad

aww, du er så pen! :) søte bilder
Dato: 10.jan.2012 Tid: 14:47 URL: http://andreamaries.blogg.no

Postet av: Yasi

Så kos <3
Dato: 12.jan.2012 Tid: 15:55 URL: http://yasi.blogg.no

Postet av: mariell, kommenterer alltid tilbake ♥

fine bilder!
Dato: 14.jan.2012 Tid: 22:47 URL: http://www.minverden1.bloggr.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits