Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Bilder fra ombord på jobb!

08.jan.2012 @ 12:58 i Jobb 6 kommentarer

Hei! Nå ligger vi til kai i Oslo. Jeg ligger og, bokstaveligtalt. Ombord er det noen store vinduer som passer perfekt å ligge i, fast plass når jeg har ringerunden min! Har brukt snart to timer på å ringe bestevenninnen min å snakke om flyttingen og alt som skjer når jeg kommer hjem. Gleder meg så utrolig mye! Også har jeg selvfølgelig snakket med Glenn, koselig! Nå gjennstår bare familien.

Uansett, det går fortsatt veldig bra i gourmeten, det regner jeg med det vil gjøre resten av perioden også. Vi bytter meny til onsdag, men det går nok bra! Jeg har lært utrolig mye disse dagene, og lærer noe nytt hver dag. Jeg står på koldtkjøkkenet, og har tatt litt bilder i helgen, dermed kan jeg vise dere litt av hva jeg har laget og hva som skjer på kjøkkenet i Manhatten gourmet ombord!

6 kommentarer

Postet av: Edina

Utrolig mye fint dere lager :-)
Dato: 08.jan.2012 Tid: 13:14 URL:

Postet av: Celine

Det ser så spennende ut! :D
Dato: 08.jan.2012 Tid: 13:22 URL: http://fotobyme.blogg.no

Postet av:

fine bilder, søta :-)<3
Dato: 08.jan.2012 Tid: 13:58 URL:

Postet av: est3r

utrolig kult :D
Dato: 08.jan.2012 Tid: 14:14 URL: http://www.est3r.blogg.no

Postet av: Glenn

Så flink du er jenta mi :)
Dato: 08.jan.2012 Tid: 16:19 URL:

Postet av:

det hvite og rosa skummet så ikke så godt ut, men alt det andre skulle jeg puttet i munnen ;) hihi! du er så flink atte :) hva er det rosa og hvite skummet foresten? :p
Dato: 08.jan.2012 Tid: 20:45 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits