Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Ship'o hoi!

06.jan.2012 @ 13:10 i Blogg 3 kommentarer

Tjena! Jeg er på jobb! Men siden jeg var syk før jeg dro på jobb fikk jeg ikke endret det på bloggen. Beklager. For tiden jobber jeg i gourmeten akterut babord på dekk sju. Trives veldig! Nå har jeg akkurat snakket litt på telefon med den nydelige gutten min! Savner han allerede og piner meg gjennom nettene alene uten å ha noen å dele dyna med. Har også kjøpt bursdagsgave til han, som han skal få så fort jeg ser han igjen! Uansett, nå har akkurat jeg og Robin fått i oss litt mat. Tenk at jeg valgte brødskive fremfor taco?!

Blogges senere. Jeg har strekk (fri/pause) til klokken tre så nå skal jeg uten tvil gå å legge meg litt! Ha en fin helg!

Robin ville pryde bloggen min i dag, siden jeg ikke har tatt noen bilder i løpet av perioden!

3 kommentarer

Postet av: ♥ Eva

kos deg søte :)
Dato: 06.jan.2012 Tid: 13:21 URL: http://justdanceitsgonnabe.blogg.no

Postet av: Stine Løkken Foss

Ha det kjempeflott på jobb Katrine. Husk, det gjør godt å savne sine kjære og nære. Blir ekstra godt å treffes igjen da.

Ha det herligt.

- Stine
Dato: 07.jan.2012 Tid: 04:12 URL:

Postet av: Frk Buer

deg og nye kjæresten din er så søøte :-) gratulerer igjen ^^
Dato: 07.jan.2012 Tid: 21:11 URL: http://frkbuer.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits