Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Redusert!

30.des.2011 @ 17:20 i Hverdager 6 kommentarer

I går ble min kjære bestevenninne endelig 18 år! Så snill som jeg er, hadde jeg sendt inn bursdagshilsen til lokalavisa, laget krone og kort. I tillegg laget jeg og Glenn en rosa hjerteformet marsipankake med alt mulig godt i! Også kjøpte vi inn litt godteri til henne, som ble spist opp av alle andre unntagen bursdagsbarnet selv. Alt dette, uten at hun hadde en liten anelse selv. Jeg bestemte meg for å invitere noen over til meg, å holde et lite overraskelses vors hos meg på selve dagen hennes. Selv om hun skal feire senere i januar, fortjente ho noe på selve dagen sin også! Det ble uten tvil en småhard kveld i går. Har fortsatt ikke kommet meg ordentlig opp. Fikk spist litt mat med kjæresten tidligere i dag, men det er vel på tide å krype ut av genseren hans å hive på meg noe eget. Dagen er jo allerede snart over. Dere for ha en fin fredag! Selv skal jeg ned til et par venninner å spise pizza, ikke at det frister så alt for mye i dag men. Ha en fin kveld!

6 kommentarer

Postet av: ♥ Eva

kooos :D
Dato: 30.des.2011 Tid: 17:22 URL: http://justdanceitsgonnabe.blogg.no

Postet av: maddizblogg

fine bilder :)
Dato: 30.des.2011 Tid: 17:25 URL: http://maddizblogg.blogg.no/

Postet av: Malin

Dere er så fine sammen! :-)
Dato: 30.des.2011 Tid: 17:25 URL:

Postet av: ☮ Sofie Gêmeos

Såå koselig da!!
Dato: 30.des.2011 Tid: 17:37 URL: http://Sofbj.blogg.no/

Postet av: Leni Hansen

hørtes kjempe koselig ut :) kos deg videre!
Dato: 30.des.2011 Tid: 18:31 URL: http://www.lenihansen.blogg.no

Postet av: Huong

Så koselig gjort av deg da :D
Dato: 30.des.2011 Tid: 20:25 URL: http://gult.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits