Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Stressende dag!

28.des.2011 @ 14:24 i Hverdager 4 kommentarer

Planen var og egentlig stå opp tidlig for å få unnagjort så mye som mulig tidligst, men det viste seg å være vanskeligere enn hva det høres ut som. Har en del ting som skal fikses før morgendagen. Da har endelig bestevenninnen min bursdag, gleder meg utrolig mye! Skulle tro det var jeg som hadde bursdag! Men endelig er hun også 18 og kan være med hele kvelden i helgene! Dere for ha en fin dag, jeg for stresse videre. Befinner meg for øyeblikket i den store byen jeg bor i!

Bilde fra helgen! Fikk et utrolig fint smykke av kjæresten min som jeg har på meg. Med rosa diamanter i til og med, selv om det ikke syns så godt på bildet. Flink han var, utrolig fornøyd. God gutt!

4 kommentarer

Postet av: Malinluu

så pent bilde :)
Dato: 28.des.2011 Tid: 14:26 URL: http://malinluu.blogg.no

Postet av: Elise- Kommenterer ofte tilbake

kjempe fint bilde!
Dato: 28.des.2011 Tid: 14:50 URL: http://eltj.blogg.no

Postet av: theresekristina

Fin du er :D
Dato: 28.des.2011 Tid: 15:23 URL: http://theresekristina.blogg.no

Postet av: Emilie <3 kommenterer alltid tilbake!

pen du er :)
Dato: 29.des.2011 Tid: 22:55 URL: http://www.emilieengan.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits