Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Lamslått kjærring.

26.des.2011 @ 20:16 i Hverdager 1 kommentar

Jeg har så vondt i venstre benet! Og jeg er så utrolig flink til å klage hvis jeg bare setter i gang, så jeg furter litt til her. Jeg var med de andre jente, samme som i fjord, å spille i den årlige julecupen i Risør i dag. Det gikk jo forsåvidt greit. Ble beste damelag - igjen! Men det skulle ikke så mye til, så lenge vi var det eneste rene damelaget. Synd 94-jentene ikke hadde rent jentelag i år, så kanskje vi kunne fått sjansen å spille litt mer rettferdig, enn bare mot en hau med guttelag som har vært veldig givende med blåmerkene til meg i dag. Takk for det. Det var gøy da, men endelig er det overstått ettersom jeg har gruet meg overdrevent mye. Mens vi er inne på det, for jeg nesten slenge inn en setning om hvor flink kjæresten min også var! Fikk ikke sett alle kampene hans ettersom han begynte midt på natta etter min døgnrytme. Men jeg stod opp tidlig for han sin skyld (snill jeg er) og fikk med meg litt.

Dere kan også få se det fine lagbildet vårt fra i dag. Tatt rett etter første kampen, perfekt timing. Og uansett er ikke det slitene tryne mitt mye å se på nå. For nesten begynne å sminke meg ettesom jeg blir hentet om 2 minutter. Dagen må jo feires! Alle de andre jentene på laget feiret jo i går, haha, mens jeg lå hjemme med gutten min. Fornuftig!


For en super kvalitet!

1 kommentar

Postet av: Taiba

fint bildet : )
Dato: 26.des.2011 Tid: 20:19 URL: http://taiba.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits