Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Gårsdagens juleforberedelser.

19.des.2011 @ 07:52 i Hverdager 5 kommentarer

Både på lørdag og søndag ble det pepperkakebaking! På lørdag med en liten vennegjeng, og i går med min kjære lillebror. Utrolig koselig, begge dagene. Også kom god'gutten i går litt senere og hjalp til med slutten! Må si mamma ble imponert av oss, og det har hun all grunn til ettersom pepperkakehuset ble i alle mulige farger. Den ene siden ble til og med vakker og rosa! Ikke vanskelig å se hvem som laget den! Deler noen bilder med dere, før jeg legger meg videre med den andre god'gutten min, Happy.

5 kommentarer

Postet av: mmf89

Så fine:)
Dato: 19.des.2011 Tid: 08:03 URL: http://mmf89.blogg.no

Postet av: Solveig Karin - Guds barn

Åh så kos!

Det hjertet var skikkelig fint :)
Dato: 19.des.2011 Tid: 08:18 URL: http://www.solveigen.blogg.no

Postet av: Karoline - Tegneserieblogg!

Awwww! Sykt koselig! :-D

Fy søren å koselig det hørtes ut! Det er altså så utrolig koselig med julen! Gleder meg som en liten unge til julaften! :-D

Postet av: ♥ Eva

såå koselig <3
Dato: 19.des.2011 Tid: 11:50 URL: http://justdanceitsgonnabe.blogg.no

Postet av: Stine Løkken Foss

Synd du tar pause fra bloggen, Katrine. Men sånn er det jo bare! :( Kommer til å vente på deg, å håper du er tilbake så fort som mulig. Men selv om du tar pause, ville jeg bare skrive noen ord!

God Jul, Katrine.

Ønsker deg den beste julen noen gang.

Du har vært gjennom mye, endelig ser du lyst på livet! :)

ALT DETTE FORTJENER DU, KATRINE. HÅPER DU VEIT DET.

GOD JUL - Stineee
Dato: 19.des.2011 Tid: 23:31 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits