Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Jentekveld!

18.des.2011 @ 11:34 i Hverdager 9 kommentarer

Hei! På fredag var jeg som sagt (som skrevet?) på jentekveld. Minus at bestekompisen min kom en liten tur litt senere, men det var veldig koselig fordet. Jeg har endelig etter flere mnd. lastet ned redigeringsprogrammet jeg hadde tidligere på den "nye" dataen, så jeg hadde det litt gøy og utforsket det litt på de få bildene jeg skal dele med dere. Det var en veldig koselig kveld på fredag med fine og gode jenter!Og forresten: visningen gikk utrolig bra! Overraskende bra også, ettersom jeg måtte ha med broren min som bare maste og selv om folk ringte til Linn Kristin hvert minutt og hunden hennes var i overkant rastløs. Huset er snart "vårt", og vi begynner å flytte inn i slutten av januar og overtar huset 1 februar. Dvs. at dette er siste friperioden min hjemme, for neste friperiode flytter jeg ut. Gleder meg!

9 kommentarer

Postet av: Maren Hovda

Herlige bilder :D
Dato: 18.des.2011 Tid: 11:55 URL: http://hovdapus.blogg.no/

Postet av: Jaddes <3

Koselig<3
Dato: 18.des.2011 Tid: 12:21 URL: http://www.jaddes.blogg.no

Postet av: » Andrea Marie Skjelstad

så koselig :)
Dato: 18.des.2011 Tid: 12:29 URL: http://andreamaries.blogg.no

Postet av: lindajeas

For noen fine nissejenter :D Og for et utrolig nydelig bilde av deg!
Dato: 18.des.2011 Tid: 12:39 URL: http://lindajeas.blogg.no

Postet av: Synne Bentzen

HERLIIIIIIIIG!
Dato: 18.des.2011 Tid: 13:16 URL: http://synnegb.blogg.no

Postet av:

Lykke til med flyttinga, så bra dere fiki huset! er sååå glad for deg! :D
Dato: 18.des.2011 Tid: 13:37 URL:

Postet av: Katrine

Anonym: Tusen takk! Det blir nok kjempe bra, gleder meg utrolig!
Dato: 18.des.2011 Tid: 17:53 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av: Soela

Du har kjempe fin blogg, du er kjempe pen, og du bør absolutt være fornøyd med hvor bra livet ditt har blitt (Vet du er klar over det, men må si det for det) Du får virkelig til det du vil i livet ditt. Selv om det har hatt motbakker, viser du godt hvor sterk du er. Jeg må bare si du er noe for deg selv. Du er verdens flinkeste person! Jeg vet ikke hva mer jeg kan si, men du skulle bare visst hvor mye jeg har tenkt på deg. Håper du virkelig får ei fin jul! <3 Det er noe du fortjener så absolutt! Klem Soela
Dato: 18.des.2011 Tid: 19:59 URL:

Postet av: Stine Løkken Foss

Ønsker deg en god ferie hjemme, siden det bli siste gang. Sett ekstra stor pris på de hjemme nå, Katrine.

Vil ikke tro de blir "lykkelig" av at du flytter ut, siden du er den du er. Men ønsker deg alt godt, lykke til med flyttingen og håper ting fortsetter i rett retning for deg! ;) Vell fortjent, stå på kjære deg.

- Stine
Dato: 19.des.2011 Tid: 03:31 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits