Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Vellykket livssituasjon!

17.des.2011 @ 13:29 i Hverdager 12 kommentarer

I løpet av det siste året, kan jeg med stolthet si at jeg har kommet veldig langt. Jeg har gjort mange dumme ting, sagt og tenkt mange feil tanker, men det beste av alt er at jeg har lært av det. Og jeg ser ikke tilbake på det negative, lar det heller forbli en lærdom og gjør det om til noe positivt. Jeg har kommet utrolig langt. Jeg har lagt depresjonen bak meg, og lagt fra meg mange vonde ting. Jeg har kjempet utrolig hardt og fått en ubeskrivelig hjelp og støtte av både familie, nære venner, lærere, folk fra utsiden og ikke minst fra dere; leserene mine. Den dag i dag er livssituasjonen helt annerledes enn det den var for et år siden. Hadde jeg snudd tiden tilbake til dette tidspunktet i fjord, ville jeg aldri sett for meg den dag i dag. Jeg klarte det jeg så på som uoppnåelig, men det er viktig å huske at jeg aldri ville ha klart det alene. Jeg fikk jobben jeg ville ha, som pushet meg gjennom skoleåret. Læreplass i Color Line. Jeg har funnet en utrolig god og snill gutt som jeg ikke vet hvor jeg en gang skal begynne å beskrive. Og det når jeg minst ventet det. Offesielt, er jeg i et forhold med en herlig gutt. Og akkurat nå i skrivende sekund sitter jeg og venter på at Linn Kristin skal bli ferdig med å stelle seg. Den lille overraskelsen jeg har holdt på lenge, er at jeg skal flytte ut hjemme fra med henne. Ikke i en leilighet, men i et hus! Det er så godt som vårt tror jeg, og nå gjennstår bare visningen, kan oppdatere dere hvordan det gikk senere.

I en kjapp konklusjon kan jeg understreke på at jeg har det veldig bra, og at en ny start på livet har begynt. Jeg kunne ikke drømt om en bedre jobb, bedre venner og familie. Jeg har funnet en utrolig god gutt, og visning på hus venter rundt svingen. Liker veldig godt hvordan ting har endret seg til det positive og gode. Og hvor langt man kan komme, om man bare vil og aldri gir opp!


Min bestevenninne, som jeg nå skal på visning med og mest sannsynlig flytte sammen med etter jul!

12 kommentarer

Postet av: vvidage

kjempe fin blogg :) har dere hatt skoleball ?
Dato: 17.des.2011 Tid: 13:33 URL: http://vvidage.blogg.no

Postet av: Synne Bentzen

åhh, æ har fulgt bloggen din heilt sia ulykka og te den dag i dag, det glede hjerte mitt å les at ting går bra med dæ og at du får hjelp og ikke minst at du har fått en ny kjæreste. Du gir mæ håp om at ting vil bli beir i live mitt etter at æ va på utøya i sommer, du e ett forbilde for mang og du e mitt forbilde! Gratulere så masse Katrine, du fortjene det beste! Håpe dåkk får huset, krysse fingran for dåkk! :) ha en fin dag!
Dato: 17.des.2011 Tid: 13:51 URL: http://synnegb.blogg.no

Postet av:

jeg syns alt dette er ufortjent, beklager
Dato: 17.des.2011 Tid: 21:42 URL:

Postet av: Stine Løkken Foss

Hei du. Lest bloggen din siden ulykken, og det varmer hjerte mitt at du endelig har det godt Katrine. Kan du ikke fortelle hvem den heldige er og dele noen bilder med oss? :D

Ønsker deg all lykke til, alt dette har du fortjent. Ingen tvil, du har kjempet for dette! Stå på , vi er så mange som har tenkt mye på deg. - Stine
Dato: 18.des.2011 Tid: 02:35 URL:

Postet av: Sara

Anonym, jeg skjønner ikke at du en gang har hjerte til å skrive den kommentaren. Du må seriøst ha problemer, hvis ikke du syns dette er fortjent.
Dato: 18.des.2011 Tid: 08:45 URL:

Postet av: Malene

Nå ble jeg glad langt inn i hjerterota :-) :-)

Men.. Har dere kjøpt et hus? saaay what? :-D
Dato: 18.des.2011 Tid: 11:34 URL:

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Anonym: Takk for den! :) Egentlig driter jeg i om du eller andre mener det, for akkurat nå har jeg det så sykt bra at ingenting skal få ødelegge den gleden! :))
Dato: 18.des.2011 Tid: 11:50 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Stine: Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk! Varmer selv å høre sånt! Det kommer nok mer etterhvert, så just stay tuned :)

Tusen takk igjen! Kjempe koselig å høre, blir rørt! Takk!
Dato: 18.des.2011 Tid: 11:52 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Malene: Koselig, veldig glad selv!

Vi har ikke kjøpt hus nei, men vi skal leie. Så det blir kjempe bra! :)
Dato: 18.des.2011 Tid: 11:53 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av: Anette Øren

et hus? :O det koster jo flesk og kjøpe! ikke for og vere frekk men hvordan har du fått rå til det :p ?
Dato: 18.des.2011 Tid: 19:10 URL: http://www.anetteoren.blogg.no

Postet av: Anette Øren

så det nå at dere bare skulle leie xp glemmer altid og lese det du eller andre har skrevet før jeg skriver, må lære meg det :p men kjempe bra at dere har fått leid et hus da :) og er kjempe glad på dine og Glenn sine veiner :D er flott og høre at du har det så bra :)
Dato: 18.des.2011 Tid: 19:14 URL: http://www.anetteoren.blogg.no

Postet av: Sabine

Dette fortjener du virkelig! Synes det er kjempebra at du har klart å finne deg en gutt igjen! Gratulerer så mye :)
Dato: 26.des.2011 Tid: 21:21 URL: http://sabines.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits