Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Vakreste graven i landet.

17.des.2011 @ 11:46 i Hverdager 2 kommentarer

I går hadde som kanskje noen av dere vet, Marius bursdag. Han skulle blitt 20 år, og det var i grunn en ganske rar dag. Men jeg hadde med tre av de beste venninnene mine inn til Skien, og  jeg møtte også utrolig mange andre gode mennesker der, det var koselig. Senere på kvelden hadde vi jentekveld, nesten. Bestekompisen min kom en tur og, noe som var veldig koselig. Lenge siden sist. Det var veldig koselig å tilbringe kvelden med så mange gode mennesker, selv om jeg dessverre måtte dra hjem litt tidlig siden jeg hadde glemt husnøkkelen. Ikke nok med det, men i skrivende sekund ligger alt på andre enden av byen. Husnøkkelen min, sminken min, rettetanga, kameraet med masse bilder fra i går, lommeboken min osv, ligger bla. hos en av venninnene mine. Men jeg tok et par mobilbilder på graven i går, så dere kan få en smakebit på hvor fint det var der i går! Så kan dere heller se litt mer bilder når kameraet er til rette igjen!Har forresten ganske mye å oppdatere dere med, men vi sparer noen goder til senere i dag. Blogges!

2 kommentarer

Postet av: Silje Christin - 17 år, sanger, cheerleader, hverdag

Utrolig fint bilde ! :-)
Dato: 17.des.2011 Tid: 11:47 URL: http://siljechristin.blogg.no/

Postet av: LifebyCamilla

Så utrolig nydelig! Det viser hvor mange mennesker som brydde seg om han, og at han er høyt savnet
Dato: 17.des.2011 Tid: 15:39 URL: http://lifebycamilla.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits