Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Livet!

14.des.2011 @ 14:23 i Hverdager 6 kommentarer

Det er som sagt veldig bra. Jeg er så heldig at jeg har møtt en utrolig god gutt, som jeg har det veldig fint med. Deilig å være hjemme igjen hos han. Og ikke minst alle de andre gode menneskene her hjemme. Stussig å sløve 100% etter 3 uker med arbeid fra klokken sju på morningen. Klager ikke, her jeg sitter fortsatt usminket og forferdelig. Vurderer å ta en ryddetur i klesskapet, for der tror jeg det er mye som kan ut med stor M. I tillegg vurderer jeg å lage sushi siden Risør ikke har noen ferdige sushi maki å tilby. Tiltaket er bare å begeve seg ut av huset i regnvær, noe som frister mindre. Dette ble veldig tørrprat innlegg, noe 70% av bloggen min er for tiden. Men gi meg en sjanse til å hive på meg noe sminke osv, så kanskje jeg kan komme med noen bilder til dere senere. Blogges!

6 kommentarer

Postet av: kristine- Kommenterer tilbake ! :D

Så søtt :D
Dato: 14.des.2011 Tid: 15:12 URL: http://kriohn.blogg.no

Postet av:

aww, gratulerer! :D
Dato: 14.des.2011 Tid: 15:46 URL:

Postet av: Frida

Jeg blir så GLAAAD av å høre at du har det bra, og at du er forelsket igjen! Du aner ikke♥ Jeg er glad i deg og bryr meg om deg, selv om jeg aldri har snakket med deg! :)
Dato: 15.des.2011 Tid: 00:00 URL: http://twilightfrida.blogg.no

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Anonym: :)) !!!
Dato: 15.des.2011 Tid: 10:47 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av: Sara

Så gøy at du har funnet kjærligheten! Skriv mer om denne gutten! Eg så glad på dine vegne :-)
Dato: 15.des.2011 Tid: 20:01 URL:

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Sara: Tusen takk! Det kommer nok mer med tiden :- )
Dato: 16.des.2011 Tid: 11:34 URL: http://katrineped.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits