Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Ikke lenge til hjemturen!

07.des.2011 @ 12:10 i Jobb 0 kommentarer

Nå er det bare tre turer igjen, det går fort! 5 arbeidsdager, for på tirsdagsmorningen drar jeg hjem! Gleder meg utrolig mye, det blir så deilig. 22 dager fri! Og jeg skal noe helt utrolig gøy og spennende når jeg kommer hjem! Jeg skal oppleve noe helt nytt! Gleder meg! Forteller om det når jeg kommer hjem, en ting er sikkert: det blir utrolig bra!

Denne uken har jeg klart det mest utrolige. Jeg klarte å miste bankkortet mitt på utsiden av terminalen i Oslo. Skjønner ikke at det er mulig! Jeg har mange flere oppdateringer og, men de tar jeg når jeg kommer hjem. Det var forresten kjempe koselig med besøk! Blogges siden! Forresten, snøen har jo falt litt i hovedstaden;

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits