Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Livet er bra, så hvorfor klage?

01.des.2011 @ 16:39 i Jobb 4 kommentarer

Tiltross for at jeg ligger på en sofa og venter på mat (med tanke på at kanskje jeg burde vært personen som laget den), og ikke er på sjøen der jeg burde ha vært, er jo livet temmelig bra fordet! Dagen begynte ikke akkurat veldig bra for å være helt ærlig. Etter flere forskjellige samtaler osv, ble jeg sendt i land fra båten. Etter å ha vært hos legen og tatt masse prøver, endte jeg opp med en sykemelding i hånden. Dermed er jeg sykemeldt en tur, for å se om det blir bedre. Noe det skal bli. Jeg nekter noe annet. Dessuten får jeg besøk til lørdag, så jeg tilbake! Egentlig skulle jeg ha møtt en av leserene mine på denne turen, men det går dessverre ikke da. For håpe jeg møter henne på lørdag når hun går av og jeg på! Dette var virkelig ikke det jeg ville. Men livet er sykt bra, så hvorfor klage?

Sara var fantastisk med tanke på at hun har eksamensarbeid og skøv alt til side når jeg ringte og forklarte situasjonen. Hun møtte straks opp hos legen jeg ble sendt til og støttet meg. I tillegg har hun gitt meg tak over hode de neste nettene, og ikke minst; nå står hun og lager mat til meg. Gleder meg! Takk for gode venner og karma!

Siden jeg allerede har dårlig samvittighet for at jeg ikke er på jobb, selv om alle sa at "alle kan bli syke, det er helt klart i orden". Så deler jeg noen bilder med dere fra i går når sjefen over alle sjefer (nei, ikke asgeir men en av de rikeste i landet vil jeg tro, sjefen for hele color line) kom ombord.

Ikke nekt for at du ikke ble sulten nå av denne fantastiske tapasen! Vet hvertfall om èn som fikk sykt lyst på sushi ...

4 kommentarer

Postet av:

God bedring tuppeluppis! <3
Dato: 01.des.2011 Tid: 17:18 URL:

Postet av:

håper du kommer tilbake på båten fort da
Dato: 01.des.2011 Tid: 21:24 URL:

Postet av:

KATRINE PEDERSEN

Takk og ja, håper jeg og!
Dato: 01.des.2011 Tid: 23:12 URL: http://katrineped.blogg.no

Postet av: frida-

Hva er det som feiler deg? :(

God bedring i alle fall!<3
Dato: 03.des.2011 Tid: 14:29 URL: http://twilightfrida.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits