Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Kjapp oppdatering.

29.nov.2011 @ 12:34 i Blogg 3 kommentarer

Det går utrolig bra på jobb! De siste dagene har vært supre og fylt med variasjon. Her om dagen hadde vi skikkelig sjø bla. Uvanlig mye, men det var gøy selv om kvalmen lå godt plantet. I dag er det akkurat to uker til jeg skal hjem, gleder meg veldig til det og, men det skjer mye gøy fremover og. I dag skal jeg lære å lage sushi, og jeg venter masse besøk fremover. For ikke å snakke om helgen, den blir herlig! Og allerede da, er det kun en uke igjen! I tillegg kom servitørlærlingen på i dag, så da har jeg noen å sladre med på kveldene igjen, deilig! Utrolig rotete innlegg. Beklager. Heldigvis kan dere vente dere et ganske så annerledes. Jeg har en del ting på hjertet å dele med dere. Får jeg nett senere i kveld, kanskje jeg får publisert det da.

Og til alle dere hjemme; jeg savner dere veldig mye!

3 kommentarer

Postet av: Irene

Håper det går bra med deg ute på sjøen :)

Kos deg masse og nyt dagene :)

Det er ikke så lenge til du kommer hjem og det blir alle glad for :D <3
Dato: 29.nov.2011 Tid: 13:31 URL: http://oslojente89.blogg.no

Postet av: Sofie

Gleder meg til innlegg!!
Dato: 29.nov.2011 Tid: 15:44 URL:

Postet av: Linda

Nå er det under 2 dager til jeg går ombord :D Men må inrømme at jeg er litt småbekymret for den vinden som herjer ute. Blir såå fort sjøsyk! Fysj.. Krysser fingrene for fint vær ^^
Dato: 29.nov.2011 Tid: 20:44 URL: http://lindajeas.blogg.noF

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits