Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Kortvarig glede.

16.nov.2011 @ 17:00 i Blogg 6 kommentarer

Det var ikke lenge solen holdt oppe. Innen Rikke var ferdig på skolen og vi hadde vært innom et senter i Porsgrunn, begynte det å mørkne. Det er vel punkt nummer to på listen over hva jeg hater med vinteren. Førsteplassen tar selvfølgelig kulden. Nå er jeg tilbake hos Rikke (med Rikke) i Skien! Vet ikke hva kvelden bringer, blir vel godteri og TV2sumo, men ikke si det til noen. Rikke liker å leve på tanken at hun er verdens sunneste jente! Og forresten, jeg kjøpte INGENTING i dag, selv om det var fristelser over alt! Flink? Ja!

Frøken sunn på bildet under også!

Mens flinke meg derimot holdt meg unna alle fristelser og sippet i prøverommene mens Rikke kjøpte hele butikken.

Før jeg avslutter nok en gang, deler jeg et fint bilde fra Skien (igjen) med dere! Redigert på instagram, anbefaler virkelig å laste ned appen om du har mulighet! Det beste av alt: den er gratis!

6 kommentarer

Postet av: anonympia

Er så enig med deg om det med vinteren!
Dato: 16.nov.2011 Tid: 17:04 URL: http://anonympia.blogg.no

Postet av:

fint det er i skien :)
Dato: 16.nov.2011 Tid: 19:42 URL:

Postet av:

Du er så pen, så deg på downtown i dag!
Dato: 16.nov.2011 Tid: 20:00 URL:

Postet av:

Så deg og på downtown i dag, vurderte å komme bort å hilse siden du var rett ved meg på h&m, når du gikk gjennom, men tror ikke hu venninna de liker meg så godt så droppa det :-p liker bloggen din da!
Dato: 16.nov.2011 Tid: 23:53 URL:

Postet av:

Følte for å kommentere anonymt således det har blitt en hitt på bloggen din. Nok en stalker av høy kvalitet. Så deg ikke i dag selv. Venter i hekken ved garasjen til du kommer hjem. xoxo stalker nr. 1.
Dato: 17.nov.2011 Tid: 00:41 URL:

Postet av:

Ehe. Tullet, ettersom hele Norges kvinnelige befolkning er overdrevent redd for voldtekt (du og i følge fjasboken), tar jeg det tilbake og takker for meg ettersom jeg over hodet ikke kunne tenket meg å bli anmeldt av verken deg eller blohgg fænzaaa dine.
Dato: 17.nov.2011 Tid: 00:45 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!
hits