Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Keen på å se litt nye innkjøp?

10.nov.2011 @ 19:49 i Hverdager 4 kommentarer

Skulle tro hele lønningen min allerede var borte, men det er den selvfølgelig ikke siden det meste jeg har kjøpt er fra Tyskland! Og er det ikke derfra, er det fra båten. Hva har jeg gjort de siste to uken da? Hm, jeg har selvfølgelig jobbet som en helt, vært litt sosial med kollergaer når jeg ikke har sovnet før åtte også har jeg vært hos frisøren ombord og tatt etterveksten, kuret håret og fjernet masse av skjæret jeg får ombord pga. vannet, og det for bare 600kr, deilig! Også var menneskene ombord fra Tangerudbakken ombord! Hilste på flere av dem, utrolig koselig. Herlige mennesker!


Nå slapper jeg hundre prosent av til Hotel Cæsar med Moods of Norway fra topp til tå! Deilig! Sokkene er nye, ehe.


Og her er baggen min klar for utpakking! Fikk ikke gjort annet i går enn å slenge den fra meg å løpe avgårde, dermed gjør jeg det i kveld. Har masse nytt oppi her, som jeg viser dere siden.


Her er en liten smakebit, ny genser fra New Yorker, helt enkel men utrolig god og bare slenge på seg!

Flere nye innkjøp kommer senere. Også må jeg dele med hele landet av bestevenninnen min har klart teorien i dag, GRATULERER jenta mi! Jeg er utrolig stolt av henne!

4 kommentarer

Postet av: sarai94

Vis gjerne :D

stilig genser!
Dato: 10.nov.2011 Tid: 19:55 URL: http://sarai94.blogg.no

Postet av: <3 XFLWRPWR - Fashion & photo

JAA
Dato: 10.nov.2011 Tid: 20:06 URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no

Postet av: Andrea Nepstad

Jaaa, vil se :-D
Dato: 10.nov.2011 Tid: 20:12 URL: http://andreadorotheanepstad.blogg.no

Postet av: Lilli

Vil se ja (:
Dato: 10.nov.2011 Tid: 22:07 URL: http://lillisverden.com

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits