Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Trøtt og sliten til de grader.

03.nov.2011 @ 08:27 i Jobb 3 kommentarer
IPhonen er fortsatt dø, men jeg har funnet ut problemet. Kan selvfølgelig ikke gjøre noe med det før jeg kommer hjem. I dag er jeg overdreven trøtt. Har kanskje noe med at jeg så film ganske sent i går med to av de andre lærlingene, så det blir nok tidlig kvelden i dag! I tillegg har jeg utrolig hjemmelengsel, gleder meg alt for mye til å komme hjem! Og denne gangen for helt andre grunner, enn tidligere. Nå er det bare helgen igjen hvis jeg ikke regner med i dag, også satser jeg på at de to siste dagene før helgen går fort før onsdagen endelig kommer!

3 kommentarer

Postet av: Irene

Jeg kan skjønne at du har hjemlengsel :)
Dato: 03.nov.2011 Tid: 11:32 URL: http://oslojente89.blogg.no

Postet av: Frk Buer

Håper du koser deg forde om da snuppa <3 miss you! Dagene går nok fort, så er du hjemme igjen :-D
Dato: 03.nov.2011 Tid: 13:21 URL: http://frkbuer.blogg.no

Postet av:

Liker bloggen din! følger spent med videre:) Kos deg når du kommer hjem :)
Dato: 05.nov.2011 Tid: 03:50 URL:

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits