Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Herregud for en natt.

26.okt.2011 @ 10:09 i Blogg 3 kommentarer

Bokstavelig talt glad for at jeg skal sove et annet sted enn på det hotellet i natt. Jeg og Therese klarte selvsagt og ikke legge oss før i to-tiden på natten. I det vi hadde lagt oss til å sove, hørte vi begge rare lyder. Akkurat som om noen i naborommet evt. låftet leter etter noe, beveget på noe o.l. Og hvem er det som romesterer etter noe i to-tiden på natten? Ekkelt var det, og ikke minst irriterende.

Lite søvn ble det dermed, men dessverre var det værre med Therese stakkars som knapt har sovet to timer. Uansett, nå sitter vi på kurset og har førstehjelp. Nå skal vi til med hjerte og lungeredning, både praktisk og teoretisk. I tillegg til indre blødninger, noe jeg ikke vil i det hele tatt. Ikke nevn det en gang. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem til egen seng og de andre. Tiltross for at jeg og Therese har hatt det utrolig koselig sosialt.

3 kommentarer

Postet av: siljechristin.blogg.no

Ha en fin dag videre :-)
Dato: 26.okt.2011 Tid: 10:36 URL: http://siljechristin.blogg.no

Postet av: Janne Smenes

Hehe,ja det var jo litt av en tid å holde på å romstere på...Håper du sover litt bedre igjen til natten som kommer da!;)

Ha en koselig onsdag videre:)
Dato: 26.okt.2011 Tid: 11:03 URL: http://jannemy.blogg.no

Postet av: Irene

Spøker virkelig på det hotellet altså :P
Dato: 26.okt.2011 Tid: 12:08 URL: http://oslojente89.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits