Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Snart hjemme!

10.okt.2011 @ 15:41 i Jobb 3 kommentarer

Nå drar jeg til Tyskland for siste gang på en liten stund. Neste gang vi kommer til Norge, går jeg av og turen går hjemover! Gleder meg masse til å komme hjem til de andre. Og ikke minst til senga mi, nettet mitt og alle klærene! Også skal jeg møte mennesker jeg ikke har sett på utrolig lenge, gleder meg enormt!

Forresten, nå har jeg handlet inn premien til en av dere! Snart kårer jeg en vinner, men for de av dere som ikke er med, er det enda ikke for sent! Les lenger ned på bloggen hvis du vil være med i konkurransen å vinne sminke!

Slik ser det ut på utsiden av vinduet nå, tror jeg er på utsiden av Horten. Forresten, i dag fikk jeg sove lenge fordi jeg skal jobbe kvelden osv. Utrolig deilig!

3 kommentarer

Postet av: Radio24

Denne bloggen var utrolig fin :) Rått design, jeg skal følge med!
Dato: 10.okt.2011 Tid: 16:06 URL: http://radio24.blogg.no

Postet av: Karianne

Ha en fin dag! :-)
Dato: 10.okt.2011 Tid: 16:07 URL: http://kariannees.blogg.no

Postet av: Audhild :) Mamma til lille William <3

Vil tro det blir utrolig herlig å komme hjem :)
Dato: 11.okt.2011 Tid: 00:23 URL: http://anitres.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits