Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Premien du kan vinne i konkurransen!

06.okt.2011 @ 12:57 i Jobb 2 kommentarer

Hei! Nå ligger vi til kai i Oslo, og jeg sitter på dekk i pausen min som snart er over. Snakket akkurat med mamma og broren min i telefonen, merker jeg har litt hjemmelengsel. Men til onsdag drar det nedover til Sørlandet igjen! Senere i dag skal jeg jobbe i Mama Bella, som er pizzarestauranten ombord. Der har de også mange forskellige småretter av salat, pasta osv. som jeg har annsvaret for tre til fem!

Nok tørrprat, jeg har funnet premien til konkurransen min. Jeg kjøpte akkurat det samme selv. En mascara som jeg virkelig er glad i, og en "lipgloss" fra Dior som vist nok skal øke volumet i leppene. Jeg ga det en sjanse, noe en av dere også skal få lov til - helt gratis! Hvis du ikke er med i konkurransen enda, kan du lese om den på et innlegg lenger ned om du også ønsker å vinne dette! Snakkes siden, tilbake til jobb!

2 kommentarer

Postet av: Audhild :) Mamma til lille William <3

Nice :) Kos deg på jobb da :)
Dato: 06.okt.2011 Tid: 13:19 URL: http://anitres.blogg.no

Postet av: Tine

Stilig :)
Dato: 06.okt.2011 Tid: 13:27 URL: http://tinealice.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits