Forsiden Om meg Media Videointervju Følg meg på jobb> Hjemme!

Warning: dates in the calendar are closer than they appear.

27.sep.2011 @ 19:16 i Jobb 3 kommentarer

Selv om jeg har fri, er det ikke helt fri. Jeg har oppgaver hjemme å jobbe med. Klager ikke altså, syns det er kjempe bra, for da lærer jeg så mye mer samtidig! Men nå er jeg endelig helt ferdig med den største av dem og fikk positivt svar fra første kokken ombord, ble jo døds glad! Nå gjennstår bare fin pussen på oppgavene fra gourmet restauranten ombord, så er jeg klar til å pakke kofferten å dra! 14 dager går fort altså, drar i morgen tidlig. Men samtidig etterpå finner jeg frem resten av klærene jeg lovet å vise dere, det meste hvertfall! Blogges etterpå!

Noen av dere som går i lære?

3 kommentarer

Postet av: Linn Therese - My life, not yours!

Er det gøy :) ??
Dato: 27.sep.2011 Tid: 19:48 URL: http://linnpuus.blogg.no

Postet av: Maren Hovda

er helt enig med overskriften!!
Dato: 27.sep.2011 Tid: 20:11 URL: http://hovdapus.blogg.no/

Postet av: Charlotte Marie Huser

Går ikke akkurat i lære, men er utplassert på ett dyrehospital en time en dag i uka :) Men der klarer jeg meg egentlig helt alene, må ikke gjøre oppgaver eller noe :)
Dato: 27.sep.2011 Tid: 21:21 URL: http://fromworsetobetter.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • Dere kan følge bloggen min på facebook ved å søke etter den i søkefeltet på facebook. Skriv inn katrineped.blogg.no - Der kan dere få oppdatering om de nyeste innleggene og litt andre ting.
  • Grunnen til dårlig blogging, kan fort komme pga. av jobben min. Derfor står de neste periodene når jeg jobber og ikke her. Fremover er jeg på jobb mellom 28-12 oktober, etter det er det 14 dager fri og dermed full blogging igjen. Men selvsagt får dere oppdateringer så ofte jeg kan når jeg er på jobb også!

WidgetsDesign

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits